نقل قول:
دوست عزیز شما چند تا مد ریختی توی بازی که قفل کرده؟
چون هر مدی روی ورژن خاصی عمل میکنه
ورژن بازیت چنده؟
بازی رو از کجا گرفتی؟
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز شما چند تا مد ریختی توی بازی که قفل کرده؟
چون هر مدی روی ورژن خاصی عمل میکنه
ورژن بازیت چنده؟
بازی رو از کجا گرفتی؟
سلام دوستان...
دوباره يه مشكل برام پيش اومد...
مد زبان انگليسي بازي رو مي خوام...!
نقل قول:
بفرما بهروز جان لینک پچ زبان رو برات گیر آوردم ولی متاسفانه قیلتر هست اگه بخوای دانلود کنی باید با قندشکن دانلود کنی ولی فایل هاش سالم هست و زبان رو میتونی انگلیسی کنی راهنما هم داره :46:
کد:http://uploading.com/files/c6m39a23/GTS-english_mod.rar
موفق باشید:11:
نقل قول:
ممنون اميد جان ولي دانلود نميشه...
توي همي تاپيك گذاشته شده بود قبلا ولي هر چي search مي كنم پيدا نمي كنم...
نقل قول:
اینو دانلود کن
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38842&d=1295555933
:31: یه مد رنو مگنوم خوجمل:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://letitbit.net/download/90269.9c2f90c98cc1587c7b0a513fd956/TZ_gts-renault_magnum_6x6.rar.html
ممنون شیرین جان اگه میتونی از MAN هم بزار مثل این ها خوجمل باشه:46:
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
نقل قول:
شیرین این قیلتره:41:
لینک آزاد ........نقل قول:
شیرین این قیلتره:41:
سلام
iCe m@n عزیز ممنون میشم اگه یه مد بنز برای 1.04 بزاری که بدون مشکل باشه:11:
از اون دوتا لینک دانلود که تو صفحه اول هست هر دو full هستن دیگه ؟ کدومو دانلود کنم بهتره ... آخه من چند وقت پیش از پی سی دی همون اولی رو دانلود کردم ولی خرابه !!! یه کم بازی میکنم میاد بیرون ... به غیر از این دوتا یکی هم تو صفحه 40 هست که ظاهرا کرک نمیخواد ! ... کاربری که لینک داده بن شده ... اون فایل سالمه ؟
واسه دانلود ورژن 1.32 لینک سالم پیدا نکردید ؟
با سپاس فراوان
امروز هوس کردم یه بار ببرم بعد از 40 50 روز
حالا بعد از ناهار میریم تو کارش
این ورژن 1.32 کرک کردم اسم شهرهاش تو نقشه پرید و الان معلوم نیست کدوم شهره :31:
نقل قول:
سلام میلاد جان
عزیز مد ها مکشلی نداره و بیشتر مد ها هم به ورژن 1.04 میخوره البته ما قرار شده مد به صورت تکی نذاریم برای کسی
چون توی صفحه اول لینک برای دانلود مد هست
شما از این سایت دانلود کن که بیشتر با ورژن ها ی 1.00 و 1.04 سازگاره
www.18wos.org
هر دو سالم هستن و بدون کرک هم هستن لینک p30day هم مشکلی نداره من خودم تستش کردم ولی هر دو سالم و کامل هستن ورژن 1.04 هم هستن
برای 1.32 هم لینک های زیادی هست ولی همه کرک میخوان که متاسفانه پیدا کردن کرک برای بازی واقعا سخته و ما تا الان بالای 20 کرک رو در همین تاپیک امتحان کردیم که هر کدوم به نحوری مشکل داشتند متاسفانه
دیگه هم زیاد روی این بازی کار نمیکنیم چون به زودی داره یه نسخه جدید میاد به نام Euro Truck Simualtor 2 که وقعا شاهکاره
اون لینکی هم که رضا جان گذاشتند خراب شده متاسفانه
نقل قول:
کدوم کرک رو ریختی مگه همون کرک خودت که مشکلی نداشت رو نریختی که الان اینجوری شده؟
سلام
iCe m@nعزیز ممنون از توصیتون واسه استفاده از لینک مدها ... من تقریبا همه این تاپیکو خوندم ... بعضی از بچه ها با تعدادی از مدها مشکل پیدا کرده بودن ... واسه همین مطرح کردم تا یه مد بنز که خودتون شخصا امتحان کردید برام بزارید .
به هر حال ممنون از توجهتون :46:
نقل قول:
سلا میلاد جان خواهش میکنم
من اگه میگم مد ها رو خودتون انتخاب کنید از لینکهایی که توی صفحه اول گذاشتیم چون مد یه چیز سلیقه ای هست و هر کی از یه مدی خوشش میاد برای همین هم بهتره هر کی مد میخواد بره خودش مد ها رو نگاه کنه و از هر کدوم که خوشش اومد انتخاب کنه
اگه کل صفحات رو خونده باشی مطمئنا باید مد بنز سالم هم بین پست ها دیده باشی چون دوستان مد بنز سالم هم زیاد گذاشتند
اون تعدادی هم که مشکل داشتند با مد ها به خاطر سیو هاشون یا ورژن بازی بوده که مشکل داشتند وگرنه مد ها خیلی کم پیش میاد که خراب باشن:46:
سلام دوست عزیز میتونید از این مد بنز استفاده کنید به جرات میتونم بگم رو دست این مد بنز نمیتونید پیدا کنید:46:نقل قول:
لینک دانلود:
کد:http://letitbit.net/download/7152.a7da411432b943a776a692d27/MBA.1840.XC_ABC_by.ols.for.GTS.1.02.rar.html
ممنون شیرین جان
ولی قرار شد که مد به صورت تکی نذاریم دیگه توی تاپیک که دوستان به سایت هایی که توی صفحه اول هست نگاه بندازن چون اونجوری همه میان و مد سفارش میدن و باید براشون بزاریم که اینجوری نمیشه
خواهش میکنمنقل قول:
ولی میدونید من هر مدی رو نمیزارم مد هایی که من میزارم معمولا حاصل 2 یا حتی 3ساعت گشتن تو اینترنت اینم دوستمون مد بنز خواستن گذاشتم:46:
نقل قول:
درسته اگر به صورت کلی گذاشتی که مشکلی نیست از تو هم خیلی ممنونم که وقت میذاری و مد ها رو پیدا میکنی و خودت تست میکنی و اگر سالم بود میذاری اینجا تا بقیه هم استفاده کنن:11:
نقل قول:
سلام
واقعا زیباست ... ممنونم کمک کردید .
من به خاطر مشکلات عجیبی که مدها برام درست کردن مجبور شدم بازیو دوباره نصب کنم اتفاقا از مدهای همون لینک بودن ... دقیق یادم نیست اما یه جایی تو همین تاپیک خوندم حتی بازی قرار داده شده در سایت اصلی ایراد داره چه برسه به این مدها که به هر حال یه جور دستکاری تو فایلهای اوریجیناله و بعضا مشکلاتی برای دوستان ایجاد کرده ... پس چه عیبی داره مدهای تست شده معرفی بشن ... یعنی تو این تاپیک تا این حد سرتون شلوغه که مخالفت میکنید ؟ من خودم هم مواردی که تست کنم و سازگار باشن حاضرم اینجا قراربدم . دوست عزیز انتظار ندارید که تو سایت اصلی آپلود کنیم و بعد لینکشو بزاریم اینجانقل قول:
با سپاس فراوان
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
بسیار زیباست ... وقتی شما تایید میکنید حتما هم بهترینه و کار میکنه ... بینهایت ممنونم .نقل قول:
PS : اینو واسه پست 2265 نوشتم اما منوط شد به تایید شدن !
دوباره نوشتم امیدوارم نره تو لیست انتظار !!!
سلام دوستان...
يك مشكل در بازي من هست كه روز به روز داره بيشتر ميشه...
اونم اينكه صداي بازي بعد از يه مدت قطع ميشه...
اوائل زودگذر بود اما حالا وقتي قطع ميشه ديگه وصل نميشه...
بعد از گذشت 30 ثانيه از شروع بازي كلا صدا مي پره...
دوست عزیز به این تاپیک سر بزننقل قول:
من هم این دردسرو داشتم ... البته نه با این بازیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
شاید عجیب باشه اما مشکل از فایروال بود .
اگه با این بازی مشکل دارید اینها باید آپدیت بشن : درایور صدا و DIRECTX
شما جدیدترین نسخه OPEN AL رو هم تو سیستم 32 کپی کن ... حتما میدونید این فایل واسه رندر صداهای سه بعدی هست و بسیاری از بازیهای جدید بهش احتیاج دارن .
دوست عزیز بحث این نیست که ما سرمون شلوغه یا اینکه دوست نداریم مد به صورت تکی قرار داده بشهنقل قول:
الانش هم مد هایی که دوستان لطف میکنن و پیدا میکنن و سالم هست و واقعا قشنگ هست رو قرار میدن ما هم تشکر میکنیم اینجوری که من هم مخالفتی ندارم
ولی شما فرض کن 10 بار اینجوری مد قرار داده بشه و ماشالاه بیشترا هم حوصله گشتن رو که ندارن بعد اونوقت میان اینجا نام کامیون مدل کامیون کلاس کامیون اسپرت شده یا نشده رو میگن و بعد هم توقع دارن ما بگردیم براشون مثل همین رو که درخواست دادن پیدا کنیم که دیگه در اون حد هم بی کار نیستیم
توی همین تاپیک خیلی ها اینجوری بودن که میگفتن مد فلان ماشین رو با فلان کلاس اینجا قرار بدبد و ما هم باید میذاشتیم
شما هم اگه مدی رو دیدید که واقعا قشنگ بود و زحمت کشیدی تست کردی و سالم بود ممنونت هم میشیم اینجا به صوزت مد تکی و سالم و تست شده قرار بدی
ولی دوستان از این کار برداشت اشتباه پیدا میکنن و فکر میکنن که هرکی هرچی خواست ما باید بگردیم براش پیدا کنیم بزاریم:13:
در ضمن همونطور که قبلا هم گفتم مد هم یه چیز سلیقه ای هست و هر کی هم از یه مدل کامیون خوشش میاد پس بهتره که خودش توی سایت ها یه گشتی بزنه مد هایی که خوشش میاد رو انتخاب کنه که از بازی کردن با این کامیون ها لذت ببره بعد هم ما پس اون همه سایت مد رو برای چی توی صفحه اول قرار دادیم که در آخر خودمون بگردیم مد های مورد نطر بچه ها رو براشون پیدا کنیم
سلام
حرف شما درسته ... پیشنهاد میکنم تو پست اول این مطلبو بزارید تا کسی درخواست و سفارش نده
اگه لطف کنید یه بار دیگه درخواست منو ببینید ... سفارش کلاس و مدل اسپرت و این چیزا نبود ... همونطور که گفتم با مدهای اون لینک مشکل
داشتم ... خواستم زحمت بکشید از بازی خودتون یه تست شدشو بهم بدید ... چون شما ظاهرا زیاد با این بازی و جزییاتش آشنایی داری .
اما به نظر میرسه همین کارم هم خلاف بوده
به هر حال بنده دیگه از شما درخواستی نمیکنم تا باعث رنجشتون نشه ...
سپاس
نقل قول:
عزیزم من به شما جسارتی نکردم و باعث ناراحتی من هم نشد اگه دقت کرده باشی شما من گفتم بعضی از دوستان اشتباه برداشت میکنن مثلا از درخواست شما
وبعد هم سفارشاتشون شروع میشه
من هم اگه میگم خودتون بگردید به خاطر این هست که خیلی کامیون های متنوعی توی اون سایت هایی که توی صفحه اول گزاشتیم هست
وگرنه تاپیک که برای من نیست که بخوام ناراحت بشم عزیزم هر جور حال میکنید کار کنید:31:
سلام
آقا مرسی من تازه دان کردم و با کلی تحقیق فهمیدم چجوری باید فایل bin رو باز کنم(نرم افزار مخصوص ایمیج و...):31:
بعدشم نصبیدم
ولی کند هستش یعنی اجراش کنده حتی با رزولیشن 800 در 600 ولی گرافیکم 256 اون برد هستش که 256 تا از رم میگیره.
مگه کافی نیست؟؟؟
فوتبال 2011 بدک نیست اجراش.
یه بازی دارم اسمش naild هستش گرافیک فوق العاده داره ولی خیلی خیلی کنده اصلا نمیشه بازی کرد
دایرکسم 10 هستش
چیکار کنم؟؟؟
خوب باید از کارت گرافیک باشه ولی باید یه کارت گرافیک بخرم مگه نه؟؟
زیاد اهل بازی نیستم چی پیشنهاد میدین؟؟؟
سی پی یوتون چیه این بازی از سی پی یو هم زیاد استفاده میکنهنقل قول:
ولی فکر نکنم یه 256 آن برد بتونه بازی رو بکشه
نقل قول:
دوست عزیز کارت گرافیک شما که خیلی ضغیفه برای اجرای این بازی تازه آنبورد هم هست
همونطور که دوستمون هم گفت این بازی از Cpu هم به شدت استفاده میکنه پس غیر از گرافیک باید Cpu خوبی هم داشته باشید
برای گرافیک هم اینجا جاش نیست توی انجمن مربوط به خودش مطرح کنید چون اونجا استاد های سخت افزار هستن و شما رو بهتر راهنماییی میکنن تا ما
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
سلام
با اجازه از دوستان من هم مطلبی رو بگم :
برای اجرای روان این بازی علاوه بر CPU و گرافیک مناسب ... استفاده از دو گیگ رم با حداقل BUS 800 پیشنهاد میشه .
نصب این بازی بر روی ویندوزهای ویستا و سون در مادربردهای با چیپ ست قدیمی توصیه نمیشه ... مگر با نصب کامل تمام
درایورها ... البته اگه براشون ریلیز شده باشه .
دیگه اینکه در صورت استفاده از مانیتور با سایز بزرگ قطعا مانیتور شما در تعامل با گرافیک آنبرد و استفاده از قابلیت Multi Sync
بازدهی مطلبوب رو نداره ... البته در این حالت میشه از SCALING استفاده کرد که زیاد جالب نیست .
با این حساب خود من هم از الان موندم وقتی Euro Truck Simulator 2 بیاد چه کاهگلی به سرم بزنم ! :41:
عکسهای این بازی واقعا وسوسه کنندس :31:
من الان سیستمم اینه بازم نمیشه با بالاترین جزئیات بازی کرد لگ داره .
cpu amd phenom 2 x4 955
vga nvidia gt 220 1 gb
ram 4gb kingmax
win xp 64x sp2
نقل قول:
دوست عزیز سیستم که برای بازی مناسبه مشکلی هم نداره:46:
شاید وندوزت مشکل داره یا ویروسی هست که لگ داری توی بازی
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
کاملا صحیحه میلاد جاننقل قول:
الیته من الان چند وقته که سیستم مورد نیاز بازی رو توی صفحه اول قرار دادم ولی متاسفانه بعضی از دوستان
اصلا به صفحه اول نگاه نمیکنن وسریعا میان صفحه آخر و سوالشون رو میپرسن در صورتی که جواب بیشتر سوالاتشون توی صفحه اول هست
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی German Truck Simulator :
حداقل سیستم مورد نیاز :
Operating system: Windows XP or Windows Vista
Processor 2.2 GHz
1 GB RAM (2 GB on Windows Vista or Windows 7)
256 MB graphics accelerator (GeForce FX or better class, ATI 9600 class or better)
DirectX 9 compatible sound card
HARD: 900 MB of free hard drive space
سیستم توصیه شده :
Dual or Quad Core Processor 2.2+ GHz
RAM: 2GB
VGA: 512 MB video card: GeForce 6 or better, ATI Radeon 9800 or better
خودمم نمیدونم از چیه ؟!نقل قول:
سیستمم رو کمی تا قسمتی ارتقاء دادم که بتونه یه سری بازی ها رو بهتر اجرا کنه مثل ACB ,GTA IV, Shift 2 و همین GTS تو اون چند مورد دیگه نتیجه قابل قبولی گرفتم اما تو این بازم مشکل دارم مخصوصا وقتی وارد یه شهر میشم بیرون شهر خوبه .
ویندوز رو تازه نصب کردم فکر نمی کنم از ویندوز باشه .
نقل قول:
من هم که گفتم سیستمت مناسبه برای بازی
ولی احتمالا ویروسی هست سیستمت که اینجوری میشه چون میگی ویندوز هم تازه نصب کردی
اون که میگی توی شهر هم مشکلت بیشتره چون توی شهر خیلی جزئات بیشتری هست نسبت به جاده
سلام
دوست عزیز کارت GT 220 در رده کارتهای Low End هست ... این نمودارو ببینید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=484290
اگه درایور گرافیکتون و DirectX آپدیته به کنترل پنل گرافیکتون برید و ببینید بازی GTS
اونجا لیست شده یا نه ... حتما میدونید که کنترلرهای گرافیکی بعد از هر بار Release با
رفع باگها و بهینه سازی برای بازیهای جدید ارائه میشن ... اگه لیست نشده یا شناسایی
نشده به صورت دستی بازی رو به برنامه معرفی کنید و تنظیمات رو برای
Performance ست کنید ... پیشنهاد میکنم :
Antialiasing رو که واسه رندر و نرمی زوایا و آبجکتهاست خاموش کنید تا
Performance بالاتری بگیرید .
Vertical Sync رو هم به همین شکل یا اینکه تنظیماتش رو به عهده بازی بزارید ... چون
احتمالا Frame Rate بازی شما از سرعت تازه سازی مانیتورتون پایین تره کلا تو بازی
هم خاموش باشه بهتره ... در نتیجه واسه این بازی فریم بالاتری میگیرید .
تنظیمات دیگه ای هم هست که خود شما بهتر از من میدونید .
با سپاس
سلام
بچه ها ببینید اینجا چه مدهای قشنگی از GTS داره
کد:http://www.warezforest.com/games/85688-german-truck-simulator-2010-single-link-mods.html
متاسفانه لینکهاش شیلتره ! :19:
اینجا هم همه جور شبیه سازی واسه کامیون هست ... که بعضی از لینکاش واسه خاطر کپی
رایت از روی سرورها پاک شده
میخوام امتحان کنم ببینم کدوماش به درد میخوره ...کد:http://gfxcool.net/db1/download/german+truck+simulator+1.32+completo.html
شاید یه GTS 1.32 فول ورژن پیدا شد . :27:
دوست عزیز این بازی خیلی سنگینه من با سی پی یو 4 هسته ای اینتل هم باید به صورت دستی سی پی یو رو به حالت high ببرم تا بتونم بازی رو بدون لک بازی کنم بازیش به خاطر جزییات زیاد خیلی سنگیننقل قول:
خودمم نمیدونم از چیه ؟!
سیستمم رو کمی تا قسمتی ارتقاء دادم که بتونه یه سری بازی ها رو بهتر اجرا کنه مثل ACB ,GTA IV, Shift 2 و همین GTS تو اون چند مورد دیگه نتیجه قابل قبولی گرفتم اما تو این بازم مشکل دارم مخصوصا وقتی وارد یه شهر میشم بیرون شهر خوبه .
ویندوز رو تازه نصب کردم فکر نمی کنم از ویندوز باشه .
میتونید درایور تون رو هم آپدیت کنید ببینید شاید درت بشه
مدهاش خوب و با کیفیت بود ولی تعدادش کم بود اگه مد خواستین به این سایت سر بزنید بالای 300 تا مد دارهنقل قول:
سلام
بچه ها ببینید اینجا چه مدهای قشنگی از GTS داره
کد:http://www.warezforest.com/games/85688-german-truck-simulator-2010-single-link-mods.html
چون نیاز به ثبت نام داره یکی از بچه ها ثبت نام کردهکد:http://germantruck-forum.de/viewforum.php?f=22&sid=17a6748fb5fb3e4e3f13b0d774acb8c5
یوزر:p30world
پسوورد:123456
موفق باشید
من همه حالتهای دوربین GERMAN TRUCK رو تست کردم ... اما تو بعضی از تصاویر
یورو تراک خصوصا فواصل دور از طرفین چنین دوربینی وجود نداره مگه اینکه تو این بازی
تغییر کرده باشه .
بازم ممنون از توجهتون
نمیخوام تاپیک به هم بریزه ولی:نقل قول:
شما با موس میتونید زلویه دوربین رو به هر شکلی که دلتون میخواد در بیارید
میلاد جان حرف تو درسته ولی من این بازی رو هم روی گرافیک 8400 بازی کردم و لگ آنچنانی نداشت بازینقل قول:
مطمئن باش که مشکل از کم آوردن گرافیگ نیست چون گرافیکش هم آنچنان در رده ی پایینی قرار نداره نسیت به بعضی گرافیک ها که بازی رو دارن روون اجرا میکنن و پایین تر از این هم هستن