اگه لینکاش رو میخوای بگو تا بهت بدم حجمش 7.8 گیگهنقل قول:
Printable View
اگه لینکاش رو میخوای بگو تا بهت بدم حجمش 7.8 گیگهنقل قول:
یه سرچ کن تو فروشگاه های اینترنتی ببین احتمالا پیدا میکنی ...نقل قول:
ممنون میشم.نقل قول:
اینکار را هم کردم. دو سه تا بودند که زنگ هم زدم. گفتند دیگه موجودی نداریم!نقل قول:
ای بابا اینو ما بازی کردیم ولی اخرش نتونستم همه ی تفنگ ها و لباس هارو بخرم. بازیش قشنگ بود ولی نمیدونم باید از کجا اون همه پول گیر بیاری؟ ای مس افکت 1 تو شهر ما هست.حالا نمیدونم بیا طرفای مشهد گیر میاریش.
این دی ال سی ام بازی کردیم بالاخره .. خیلی قشتگ بود . واقعا بهترین دی ال سی مس 3 بود ..
بچه ها کسی از این Dlc جدیده آدرسی داره ؟
پیشاپیش باتشکر :n01:
Mass Effect بعدی را تیمی جدید خواهد ساخت
بازی بعدی Mass Effect، عنوانی تازه و جدید خواهدبود و تیمی که سه بازی اخیر این سری را ساختهاست، کمی استراحت میکند تا کار بر روی یک IP جدید را آغاز کند.
تهیهکننده اجرایی بازی، Casey Hudson، در جریان PAX East خبر از حال و هوای جدید بازی داد.
وی گفت: ما داریم آماده میشویم که Mass Effect دیگر بسازیم و این بازی چیزی جدید خواهدبود. ما میخواهیم قادر باشیم که به هواداران فرصت بازگشت به دنیای بازی را بدهیم و آنها را با این
چیزهای جدید آشنا و علاقمند کنیم، اما به شکلی تازه و جدید؛ راهی جدید برای اکتشاف جهان Mass Effect .
وی افزود: ما در BioWare در حال ساخت دنیای تخیلی کاملاً جدیدی هستیم؛ اینن کار بعدی ما خواهدبود.
فیلم Mass Effect بسیار بزرگ خواهد بود
تهیهکنندهی سری Mass Effect، آقای Casey Hudson، مدعی است فیلمLegendary Pictures چیزی بسیار خاص خواهدبود.
وی گفت: باید آن را بعنوان چیزی خوب دید؛ زیرا چیزی که ما اکنون میبینیم، میتوانم با اطمینان بگویم که فیلم بزرگی خواهدشد. این تنها یک فیلم ساده نخواهدبود؛ بلکه چیزی واقعاً خاص
خواهدشد.
این اقتباس بر روی شخصیت مونث Shepard تمرکز خواهدکرد و نویسندهی آن نیز یکی از هواداران بازی است.
منبع : bazinama
یا downlodha یا top2downloadنقل قول:
من بالاخره موفق شدم multi بازی کنم :n02: یه اکانت گرفتم.
حالا نمیدونم از کجا دی ال سی های قسمت مولتی رو میتونم دانلود کنم ؟
تو شماره 3 بهتره اول بازی را تا انتها بریم، بعد dlc ها را نصب کنیم یا از همون اول کار با dlc بریم بهتره؟
شما اول از همه From the ashes رو نصب و بازی کن بعد DLC هایه دیگه رو هم وسط های بازی میتونی بری ( مثل omega ) ، قبل از اینکه بازی رو تموم کنی بری بهتره ( قبل از مرحله حمله به سربروس بهترین موقعیت برای رفتن DLC های Citadel و Leviathan هست )نقل قول:
کسی اینجا هست مولتی مس رو بازی کرده باشه؟ سوال موال دارم...:n13:
نقل قول:
چه سوالی داری ... ؟؟؟
والا هی سوال میاد تو ذهنم هی میره .:Dنقل قول:
مثلا یکیش اینکه چجوری میشه کارکتر های دیگه رو باز کرد مثل drell یا krogan یا هرچی دیگه...
نقل قول:
تا اونجایی که یادمه کاراکتر های دیگه با پکیج هایی که توسط امتیاز خریداری میشن آزاد میشه
این پکیج ها هر بار که بخری یک چیزی توش شانسی بهت میافته
اون یکی که گرونه بیشتر احتمالش هست که توش کاراکتر باز کنه
اوه . لا مصب خیلیم امتیاز میخوان ...نقل قول:
مرسی.دمتگرم.:n12:من باز اگه سوال خاصی داشتم بت پخ میکنم.
Mass Effect 4 کی میاد ؟ اصن میاد ؟ بطور رسمی اعلام شده ؟ از فیلم در حاله ساختش چه خبر ؟:n02:
شاید 4.4.2014 بیاد در حاله ساخته و موتورش frosbie 3 . فیلم هم در خال ساختنقل قول:
سیوام پاک شدن :n02:
کسی از دوستان هست سیوی داشته باشه که EMSـش بالاترین حد باشه و قبل از حمله الاینس به سربرس باشه؟
به علاوه تو سیوش تمامی Teammate هامونم زنده باشن ( منظورم اینه که کسی از یارامون توی ME2 و ME3 نمرده باشه )
ممنون میشم اگه لطف کنه بده :n26:
کسی به این جواب نمیده ؟
من زود بهش نیاز دارم :n29:نقل قول:
برو اینجا هز جور سیوی بخوای داره :نقل قول:
سیوام پاک شدن:n02:
کسی از دوستان هست سیوی داشته باشه که EMSـش بالاترین حد باشه و قبل از حمله الاینس به سربرس باشه؟
به علاوه تو سیوش تمامی Teammate هامونم زنده باشن ( منظورم اینه که کسی از یارامون توی ME2 و ME3 نمرده باشه )
ممنون میشم اگه لطف کنه بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سیو ادیتور هم هست که میتونی باش هرکاری بگی بکنی !
اون سیوا همشون برا ME1 و ME2 هستن تازه مرحله آخرشونم رفتن که اگه حتی برا ME3 هم بودن بدرد من نمیخوردم چون من قبل ار مرحله حمله به سربروسو میخواستم اون سیو ادیتور هم فقط برا پولیو اینجور چیزا :n01:نقل قول:
خوب اگه مرحله آخرش رو تموم کنی بازی باز برمی گرده به مرحله قبل از حمله به سربروس.همون جا که می خوای..خواستی بگو سیومو بدم ولی نمیدونک اونجوری که میخوای هست یا نه :n01:نقل قول:
من سیو دارم ولی همه dlc هارو بازی کردم! چیزی خاصی نمونده از بازی که بخوای تمومش کنی! مرحله سربروسه ولی citadel هم تموم شده
خب پس بده حالا هر چی سیوت بود یجوری EDITـش میکنم مشکلی نی :n26:نقل قول:
بفرما..
فک کنم کاملش Daniel_31_Vanguard_310312_4365630 هستش که 63 تا سیو داره...
Daniel_31_Vanguard_070312_4d91905 هم کامل تموم شدس اما به کاملی قبلیه نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان ، یه مدی داره برای بازیه Sins of a solar empire rebellion ساخته میشه که در واقع بازیه Mass Effect در سبک استراتژیک هست باید چیزه جالبی بشه این مد هم در ماهه July میاد برای دیدن تریلر و عکس و خبر این بازی به اینجا برید :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .کسی می دونه تو دی ال سی lavietan , اون غوله که تو ته دریا شپرد می بیندش, بهش چی میگه ؟چطوری از روی اونا ریپر ها رو ساختن؟ کی اصلا اونا رو ساخته؟
LEVITHAN طبق کتب قدیمی و انجیل یک موجود بزر و ترسناک و شرور در ته دریا بوده.نقل قول:
اما طبق بازی این موجودات عمر طولانی داشتن و طبق گفته خودشون اولین موجودات جهان بودن یا حداقل اولین موجوداتی که به شعور و عقل رسیدن. اونها قدرت کنترل ذهن سایر موجودات رو داشتن و برای همین موجودات دیگر بردشون بودن. بعد از مدتی همین مشکل اصلی کهکشان یعنی پیشرفت روبات ها تا شعور عالی و درخواستشون برای ازادی در زمان انها هم بوجود میاد. برای همین تصمیم میگیرن که کاتالیست رو بسازن تا این مشکل رو حل کنه و با برقراری ارتباط بین روبات ها و موجوات ارگانیک این قایله رو ختم کنه ولی کاتالیست تصمیم میگیره که بهترین راه کنترل و از بین بردن این معضل از بینن رفتن تکنولوژی و موجودات ارگانیک فعلیه تا تکنولوژی به صفر برگرده برای همین روبات هارو به جون LEVAITHAN ها میندازه و اون هارو نابود میکنند و اولین ریپر رو از روی شکل لوایتن ها میسازن که اسمش هم هاربینجر بوده و لوایتن هارو به فرم ریپر حفظ میکنند از انقراض. تنها گروه کمی از لوایتن ها ته اقیانوس زنده میمونند و ریپر ها دسترسی بهشون نداشتن. تنها انسان ها موجودات قوی به حد لوایتن ها بودن که کاتالیست بعد ساها تصمیم گرفت ریپری به شکل انسان بسازه.
واقعا جا داشت تا خود BIOWARE یه بازی سبک استراتژیک در دنیای مس افکت بسازه.....ایننقل قول:بازی Sins of a solar empire rebellion هم خیلی ردیف بود:n12:
میگم پس این مد DAWN OF THE REAPERS چی شد !
آره واقعا نظره خوبیه این مد هم فعلا Beta C3 هست هنوز کامل نشده اگه اومد خبر میدم :n16:نقل قول:
نوشته شده توسط The monster raptor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بلاخره با پایان خوب تمومش کردم.
سیتیدال . کاتالیست برای ریپیر ها سخت افزارند دیگه و ریپیر ها حکم نرم افزار رو دارن؟ مثل گث ها که می گفتن اونا نرم افزارن.
یه سوال دیگه: فرق کاتالیست با سی تی دال چیه؟ اون بالا تو سی تی دال که بحثو پیچوند و جواب درست نداد.
وDAWN OF THE REAPERS تقریبا کی می یاد؟ اصلا اومدنش قطعی هست ها بعد سازندش ممکنه منصرف بشه؟ تا کجا کار پیش رفتن؟
شما بهتره Extended Cut و Leviathon و Citadel که dlc های بازی هست رو دانلود کنی خودت جواب سوالات رو پیدا میکنی. چون بازی شما نصفست و حداقل به Extended نیاز داری.نقل قول:
جریان اینDAWN OF THE REAPERS چیه؟
دوست دارم این کارو کنم ولی رو ایکس باکس بازی می کنم و دی ال سی نمی تونم نصب کنم.نقل قول:
شما بهتره Extended Cut و Leviathon و Citadel که dlc های بازی هست رو دانلود کنی خودت جواب سوالات رو پیدا میکنی. چون بازی شما نصفست و حداقل به Extended نیاز داری.
جریان اینDAWN OF THE REAPERS چیه؟
تو پستای صفحه قبل یکی از دوستانDAWN OF THE REAPERS رو توضیح دادن. مس افکت استراتژیک هست.
نقل قول:اومدنش قطعیه تقریبا ، تا جایی که میدونم آخرایه ساله 2013 میدنش بیرون ولی این دیگه قطعی نیست :n02: چون خیلی حساسیت نشون میدن رو کارشون و شایدم تاخیر بخوره :n27:
اینم گفته باشم که ممکنه مد رو نسخه ی کرک شده کار نکنه اگه هم بکنه روی آخرین ورژنه Sins of a solar empire : Rebellion کار میکنه :n26:
سلام دوستان ببخشید پریدم وسط حرفتون اما هرچی دنبال چهره ی تالی بدون ماسک میگردم نیست که نیست :n28:کسی عکسی از این شخصیت داره بزاه؟
چهره تالی رو هیچ وقت تو بازی به پلیر ها نشون ندادن .... ولی شپرد چهرش رو دیده .. ( که اونم به صورت یک راز به زیر خاک رفت )نقل قول:
دقيقا يادم نيست ولي اگه بتوني با تالي رفيق شي، يه جايي كه يادم نيست بهت ميگه برو تو اتاقت يه سورپرايز هست، شپرد هم ميره توي اتاق و يه قاب عكس ميبينه كه بعدش فقط براي چند ثانيه عكس تالي رو ميبينيم و ديگر هيجنقل قول:
من اصلا اون قاب عکس رو ندیدم؟ اومد تو اتاق کلی هم حرف زد اما چیزی از عکس نگفت؟ مطمینی اون سکانس برای نسخه 3 بوده ؟!
اگر با تالی رومانس کنی چهرش رو میبینی از رو عکسی که میزاره تو اتاقت اونم رو میزه چند ثانیه میبینیش