ببین این بدردت میخوره :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6283882&postcount=2100
Printable View
ببین این بدردت میخوره :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6283882&postcount=2100
floyo 20 فارسي هم ساپورت ميكنه با نصب فارسي ساز البته:10:نقل قول:
از رام رسمی استفاده میکنید ؟ , در این صورت نباید نور صفحتون کم و زیاد بشه ( این تنظیمی که گفتم توی رامهای 2.2 هست)نقل قول:
تو این مسیر همچین گزینه ای ندیدم !! فقط میشه اونجا نور صفحه رو کمو زیاد کرد ... همین !!
این تنظیماتی که من گفتم واسه رام 2.2 کاستوم هست و با رام رسمی فرق داره. واسه رام اصلی رو یادم نیست الان متاسفانهنقل قول:
اینو رو 1 دقیقه میزارم !! گوشیو به حال خودش بزارم 1 دقیقه وامیسه و بعد صفحه نمایش خاموش میشه و ربطی به قفل نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش اینه که شما این فایلها رو از تو ویندوز هیدن میکنید. اما برای لینوکس (آندروید) همچین چیزی تعریف نشده.نقل قول:
من از داخل کامپیوتر کلی فولدر هاییو که نرم افزار ها ساخته بودنو هیدن کردم تا از تو فایل منیجر نشون داده نشن و بلکه از شلوغی جلوگیری بشه !! اما بازم نشون داده میشن این فولدر ها و فایل ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از داخل نرم افزار هم تنظیماتو گذاشتم نشون نده فولدر های هیدن رو اما بازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( از فایل منیجر astro pro ) استفاده میکنم
اون تنظیمی که شما انجام دادید واسه نشون دادن پوشه ها و فایلهاییه که با نقطه شروع میشه (فایل های سیستمی)
همون طور که دوستمون گفتند از Link2SD میتونی استفاده کنینقل قول:
اینم آموزشش از سایت آندروید فارسی :
واسه پارتیشن بندی نیاز به برنامه MiniTool Partition Wizard Home Edition نیاز پیدا میکنی. چون سایتش دیگه اونو مجانی ارائه نمیده , پس برات لینک دانلودش رو از یه جای دیگه میزارم که دنبالش نگردی :20:کد:http://tiny.cc/link2sd
ایراد همه رام های کاستوم :کد:http://tiny.cc/minitool
1. از فارسی به طور کامل پشتیبانی نمیکنه (بعضی وقتا نوشته ها رو چپندرقیچی نشون میده)
2.فیلمبرداری یه کم کیفیتش میاد پایین
3.بعضی ها با نصب gprs تو این رامها مشکل دارند. بگیر نگیر داره
به نظر من رام فلویو 20 رو نصب کن , اگه خوشت نیومد میتونی دوباره برگردی به رام اصلی (بک آپ از رام اصلی یادت نره)
نسخه بانک مسکن هم موجوده :نقل قول:
کد:http://bank-maskan.com/Upload/Modules/Contents/asset0/Maskan_Android_MPS.zip
سلام
در حال حاضر کدوم یک از کاستوم رامها بر پایه رام 2.1 رسمی هستن ؟
مثل xgin5.1 که ساپورت فارسی حتی در منوها رو هم داره و کیبورد دیفالت فارسی.
ممنون میشم جواب بدین....
سلام فقط رام های behradgh برپایه 2.1 رسمی هستندنقل قول:
این رامی که کفتید بر پایه ی رام hackdroid cm7 که 2.3.4 هست هستش
ممنون دوست عزیز
میشه بگین این CWM Recovery چیه و چجوری میشه نصبش کرد ؟
سلام :10:
کسی لینک دانلود FroyoBread V21 رو داره واسه دانلود بزاره؟
ظاهرا آخرین نسخه ای هست که فارسی ساز براش موجوده
این floyo 0.30 هم اعصابمونو خورد کرده دیگه با این وایرلسش:31:
این برنامه clockworkmodrecovery هست و در واقع عین همون xrecovery هستشنقل قول:
برای نصبش هم 1 سر به xda بزنید
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
نقل قول:کد:http://www.multiupload.com/RZX8SC908C
مرسی فرشید جان ولی..... این لینک رو خودمم داشتم نمیتونم ازش دانلود کنمنقل قول:
از یه سرور دیگه سراغ نداری؟
آخرین نسخه FroyoBread.v022 هست که فکرکنم بهترین رام کاستوم شده است(تاحالا)نقل قول:
من نصب کردم بسیار عالی است از نظر شارژ هم خوب جواب میده و با فارسی هم مشکلی نداره
فلویو در مقابل این هیچه
کد:https://rs616tl3.rapidshare.com/#!download|616tl3|2737508550|update-FroyoBread.v022.zip|98834
سلام دوستان من بازی اسفالت 5 رو نصب کردم وارد بازی میشه وقتی یه مرحله بازی میکنم میخوام وارد مرحله بعدی بشم از بازی میاد بیرون واسه شما هم همینطوریه
دوستان با اون نرم افزار link2sd و اموزشش پیش رفتم اما تو نرم افزار گوشی که میرم میگه رم شما چمیدونم unmount نیستو این حرفا :13:در صورتی که همه یمراحلو درست انجام دادم ... مشکل چیه ؟! ممنون :11:
یعنی این رامی که شما میگی بدون نصب فارسی ساز فارسی رو کامل ساپرت میکنه؟نقل قول:
توی مرورگر وب هم فارسی رو درست نشون میده؟
حالا یادم افتاد از کجا ریست شدن گوشیم شروع شد
چند وقت پیش باهاش به اینترنت وصل شدم و با برنامه pdanet باهاش از اینترنت استفاده میکردم
تا گوشی خیلی داغ کرده و بود و به یکباره ریست کرد!
از اون روز به بعد مشکل ریست شدنش شروع شد اون موقع رام 2.1 رسمی روش نصب بود
فک کردم مشکل از رامشه اومدم یه کاستوم رام از خوده انجمن گرفتم و ریختم روش و وقتی بالا اومده سیمکارت رو وقتی شناسایی میکنه گوشی ریست میشه
رام رسمی هم فلش کردم و همچنان مشکلش پا برجاست
مشکلش از اینجا شروع شد و وقتی سیمکارت هر مدلی از همراه اول و ایرانسل انداختم ولی بازم تا سیم رو میخونه ریست میشه
مشکلش چیه؟ نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
الان دقیقا فرق 2.1 با 2.2 چیه؟؟
در صورتی برنامه link2sd کار میکنه که شما پارتیشن دوم درست کرده باشیدنقل قول:
بعد از نصب برنامه برای اولین بار از شما نوع پارتیشن دوم رو از شما میپرسه(ex2 یا ex3)
بعد از اون باید یکبار گوشی ری استارت بشه تا در اصطلاح مموری mount بشه
همین
من با رم ریدر پارتیشن بندی کردم مموریو :13:برا همینم فک نمیکنم نیاز به ری استارتو این حرفا بوده باشه :19:تموم مراحل اون اموزش رو هم به ترتیب انجام دادم !! و 800 مگ از مموری رو ex2 کردم و حتی یه بار رو ex3 هم گذاشتم طبق اموزش اما ... :41:نقل قول:
+
+
احتمالش هست اگه گوشی روت نشده باشه این مشکل پیش بیاد ؟! اخه مطمئن نیستم گوشیو روت کردم یا خیر :27::31:
+
ممنون :11:
دوستان گوشی من خیلی زور بزنه بتونه دوروز باتری نگه داره البته با کارکرد معمولی...
مال شما هم همینطوره؟
اگر برنامه خاصی لازمه معرفی کنین
البته خودم دائم از system panel استفاده می کنم و تسک هارو می بندما.
رمم میرسه به 90 مگ البته بارام اصلی 2.1 روت شده.
سوال دیگه اینکه رام های موجود که الان هست منظوره 2.2 ها هستش.
کدومش بی ایراده و همه قسمت ها کار میکنن و باتری کم وسرعت بالا دارن.
ئ اصلا ارزش داره این کارو بکنم یا نه؟
در ضمن بازی هایی که نصب کردم الان pes 2011 , angrybirds هستش(جت اطلاع دوستان هستش)
نقل قول:
دوستان کسی راه حلی نداره
از راه refresh settings رفتم ولی درست نشد:41:
دوستان گوشی من خیلی زور بزنه بتونه دوروز باتری نگه داره البته با کارکرد معمولی...
مال شما هم همینطوره؟
اگر برنامه خاصی لازمه معرفی کنین
البته خودم دائم از system panel استفاده می کنم و تسک هارو می بندما.
رمم میرسه به 90 مگ البته بارام اصلی 2.1 روت شده.
سوال دیگه اینکه رام های موجود که الان هست منظوره 2.2 ها هستش.
کدومش بی ایراده و همه قسمت ها کار میکنن و باتری کم وسرعت بالا دارن.
ئ اصلا ارزش داره این کارو بکنم یا نه؟
در ضمن بازی هایی که نصب کردم الان pes 2011 , angrybirds هستش(جت اطلاع دوستان هستش)
اگه گوشیت روت باشه یه برنامه به اسم superuser تو گوشیت باید باشهنقل قول:
حالا یادم افتاد از کجا ریست شدن گوشیم شروع شد
چند وقت پیش باهاش به اینترنت وصل شدم و با برنامه pdanet باهاش از اینترنت استفاده میکردم
تا گوشی خیلی داغ کرده و بود و به یکباره ریست کرد!
از اون روز به بعد مشکل ریست شدنش شروع شد اون موقع رام 2.1 رسمی روش نصب بود
فک کردم مشکل از رامشه اومدم یه کاستوم رام از خوده انجمن گرفتم و ریختم روش و وقتی بالا اومده سیمکارت رو وقتی شناسایی میکنه گوشی ریست میشه
رام رسمی هم فلش کردم و همچنان مشکلش پا برجاست
مشکلش از اینجا شروع شد و وقتی سیمکارت هر مدلی از همراه اول و ایرانسل انداختم ولی بازم تا سیم رو میخونه ریست میشه
مشکلش چیه؟ نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
بله دوست عزیز،من هیچ فارسی سازی نصب نکردم فقط یک کیبورد فارسی نصب کردم هم تو مرورگر خود گوشی هم تو مرورگر یو سی بروزر بدون هیچ مشکلی فارسی را کامل نشون میدهنقل قول:
اگر لینک دانلود کیبورد فارسی میخواهی از اینجا دریافت کن:
کد:http://www.faupload.com/upload/90/Khordad/20-25/persian-keyyboard-x8-blogfa-com.rar
این رام 2.3.5 برای X8 اومده
خیلی رام خوبیه
فارسی رو هم ساپورت کامل میکنه حتی در منوها.بر پایه CM 7
لینکشو مستقیم کردم.
صد در صد نصبش کنید.خیلی رام خوبیه.کد:http://uploadfa.com/gkkci1q0fn8h/update-GingerDX.v003.zip
خودت نصب کردینقل قول:
دوربین و رادیو کار میکنه؟
تو xda که زده دوربین به درستی کار نمیکنه ولی رادیو فکر کنم درست باشه
توی 2.3 که هیچ دوریبین درست کار نمیکنه
================================
ببخشید یه سوال
چجوری فایلهای apk رو از روی کامپیوتر نصب کنم روی گوشی با دوبار کلیک کردن.؟
سلام خدمت دوستان :20:
+
+
کسی هست اینجا روشی چیزی سراغ داشته باشه که من بتونم بوسیله ی بلوتوث اینترنت ADSL پی سی رو به X8 منتقل کنم و با گوشی وب گردی کنم ؟!:20:
.
خیلی ممنون :11:
+
+
اها یه سوال دیگه :31:چجوری و با چه نرم افزاری میتونم یه سری فولدر ها رو بصورت Hidden در بیارم تا داخل گوشی و فایل منیجر اون فولدر ها نمایش داده نشن ؟! :20:
.
فعلا تا سوال های بعدی :31::11:
1_فقط با وایرلس میشه این کارو انجام دادنقل قول:
اگه لپتاپ دارید میشه اگه هم ندارید یه مودم ADSL وایرلس دار بگیرید .
2_تو فایل میجر اول نام هر پوشه یه نقطه بزار
ولی تو فایل مینجر دیده میشه
روی فایل منیجر هم یه پسورد بزار با App Protector
ممنون عزیز از پاسختون !! اما باید یه راهی باشه ها :13:من با گوشی های قدیمی تر اینکارو انجام داده بودم با هزار دنگو فنگ :31:بعد این گوشی که نسخه ی بلوتوثش 2.1 هست نمیشه ؟! :19::13:نقل قول:
+
در مورد پاسخ دومتون ... راهی غیر از این نقطه گذاشتن نیست ؟! اصلا من همون نقطه رو هم میزارم باز دیده میشه !! من فقط میخوام از تو فایل منیجر گوشی دیده نشن یه سری فولدر و فایل !! :19:
نقل قول:دوستان باطری این گوشی چطوره؟چند روزه x8 گرفتم فقط یکروز باطری نگه میداره.:19: شارژ اولیه 8ساعت هم شده.بدون (وایرلس، جی پی اس، بازی وفیلم و آهنگ ....)رام 2.1 رسمی
دوست عزیز همونطور که که تو پست خودم نوشتم:نقل قول:
با کارکرد معمولی یعنی یه کم اس ام اس یه کم تماس یه کم بازی یه کم فیلم دیدن دوروز راحت نگه میداره.
شما احتمالا از برنامه system panel استفاده کنی مشکل حل میشه.
احتمالا برنامه باز زیاد داری و این خودش باعث مصرف باطری زیاد میشه.
البته اساتید ببخشید من جسارت کردما.........
سلام . من گوشیمو روت کردم . فایل XRECOVERY هم دانلود کردم هر سه تاشو ریختم توی SDCARD ولی وقتی می خوام با برنامه ROOT EXPLORER بریزمشون توی پوشه BIN می گه اجازه نداری و READ ONLY و از این حرفا . چی کار کنم بریزه توی این پوشه؟
گزینه mount رو میزنی (بالای نرم افزار) که به r/w تغییرش بدی؟نقل قول:
سلام دوستان .من این رام رو بالاخره نصب کردم.ولی وقتی که بعد از نصب گوشی ریستارت شد همون اولش که لوگوی اون روباته میاد چند دور اون خطه دورش می چرخه و یه دفعه هتگ می کنه و وارد سیستمش نمیشه .همه اون کارایی هم که بالا گفته شد رو انجام دادم.لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
[QUOTE=squall12;6312000]سلام دوستان .من این رام رو بالاخره نصب کردم.ولی وقتی که بعد از نصب گوشی ریستارت شد همون اولش که لوگوی اون روباته میاد چند دور اون خطه دورش می چرخه و یه دفعه هتگ می کنه و وارد سیستمش نمیشه .همه اون کارایی هم که بالا گفته شد رو انجام دادم.لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE
ريست كردي قبل از نصب
سلام علیکمنقل قول:
شما بعد نصب رام هم یه FACTORY RESET انجام بدید! انشالا مشکل حل خواهد شدنقل قول:
توجه: قبل از نصب رام کاستوم از ریکاوری باید factory reset کنید... تاکید میکنم قبل از نصب...
این رام کمی قدیمه شما برای نصب رام میتونی از رام های FOLOYO 020 و بالاتر با مراجعه به
استفاده کنید!کد:http://pashkovsky.com/x8/roms
کسی پاسخی نداشت برا این پست ؟!نقل قول:
+
+
در ضمن ... بازی هایی که حجمشون بالاست و فقط یه فایل نصبی هستن رو چجور میشه نصب کرد ؟! من حافظه ی اصلیش گوشیو خالی کردم ... 120 مگ جا داره ... اما مثلا بازی 40 مگی رو که میخوام نصب کنم !! میگه فضا به مقدار کافی موجود نیست :13::2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی فقط میشه بازیهایی با کیفیت و حجیمی رو روی گوشی ریخت که فایل نصبی و دیتاشون بصورت جداگانه باید نصبو کپی شن ؟! :19:راهی نیست از این دست بازی ها رو هم بشه رو گوشی ریخت ؟!
سلام
گوشی من Xperia X8 تـــــ بعد نرم افزار Seal رو روش نصب کردم ( نرم افزار سئال ماله قفل گوشیه) گوشیم دست کسی بود میخواست فضولی کنه نتونست ، رمز گوشی رو بیش از 20 بار اشتباه زد حالا که میخوام برم تو گوشی میگه شما رمز عبور رو بیش از بیست بار اشتباه زدید برای ورود به گوشی یکی از این دو روش رو انتخاب کنید ! :
1 : باز گشایی گوشی با جواب دادن به سوال امنیتی ! ( که من قبلا وارد نکردم جوابشو ، میگه از چه فیلمی خوشت میاد آخه ........)
2 : با استفاده از نمچیچی گوگل که میگه ایمیل بل پسوردتو وارد کن منم وارد کردم یه 3 چهار ساعت صبر کردم نشد
کمک کنید :42: واجبه:37: نمیدونم چیکار کنم :41:
راستی اینم بگم سیم کارت در اوردم نشد مموری در اوردم نشد باتری دراوردم نشد شونصد بار روشن خاموش کردم نشد :13: !
پیلیز هلپ می :42: