سلام
بچه ها من امشب یک عطر جدید از تام فورد گرفتم به نام Tuscan leather که بوی تلخ خیلی خاصی داره و موندگاریش هم به نظرم خوبه چون EDP هستش. اگه کسی قیمت داره بگه 50 میل قیمت 280 درست گرفتم یا طرف گرون داده بهم؟ ممنون.
Printable View
سلام
بچه ها من امشب یک عطر جدید از تام فورد گرفتم به نام Tuscan leather که بوی تلخ خیلی خاصی داره و موندگاریش هم به نظرم خوبه چون EDP هستش. اگه کسی قیمت داره بگه 50 میل قیمت 280 درست گرفتم یا طرف گرون داده بهم؟ ممنون.
مبارک باشه . قیمتش حدود 193 دلاره. که با دلار 1200 تومنی میشه 231. بد نیست بنظرم...نقل قول:
مطمئنا نداره.نقل قول:
---------- Post added at 06:42 AM ---------- Previous post was at 06:39 AM ----------
:46:احسنت به نظر کارشناسانه شما جناب cyber861 که میزنی وسط خال !نقل قول:
دمت گرم!
اینکاره ای!:46:
بچه ها در مورد این ادکلنای milano هرچه اطلاعات دارین بهم بدین لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم ازتون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:40::40::40:
اگر اصل و تازه باشه قیمت خوب به نظرم گرفتید(البته تا حالا در مورد فیک این عطر جایی نشنیدم.نمیدونم اصلا وجود داره یا نه چون کلا تولید این سری کمه و نیچ محسوب میشن)..این عطر از بهترین عطرهای سری پریویت کالکشن تام فورد هست که زیر نظر مستقیم تام فورد و با سلیقه اون طراحی شده...نقل قول:
اونجایی که خریدید تست داد؟؟بقیه کارهای پریویت کالکشن رو هم داشت؟؟
تست که نداد اولش. ولی اجازه داد درشو بو کنم. از کارهای سری پرایوت هم غیر از اینی که من گرفتم oud wood رو داشت که اونم خیلی خیلی خوشبو و واقعا خاصبود، 100 میل 448 تومن. Neroli portofino رو هم داشت که فیروزه ای رنگ بود 100 میل 450، به علاوه tobacco vanille که اونم 100 میل 448. راستی به من گفت tuscan leather صد میل نداره اصلا و فقط 50 داره. راست گفته یا پیچونده؟نقل قول:
من از دئودرانت و ضد عرق ژیلت ارکتیک ایس استفاده میکنم از همه لحاظ راضیم برای تابستون خیلی خوبه اگر اشتباه نکنم 4.5 بودنقل قول:
ممنون. من امروز از هایپر اسپری بدن ایرانی الفابت فومن شیمی گرفتم. 150 میل 950 تومن. بوی خوبی نداره. ولی برای قیمت خوبه.تست کامل نکردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادکلن Bogart کلاسیک که sunflower پیشنهاد کرده بود تست کردم وکار خیلی دوست داشتنیه. در wish list منظور می کنم.کد:http://www.foumanchimie.com/tmp/statics/alphabets.jpg
افتر شیو هم همون بالم نیوا q10 گرفتم. تست می کنم نتیجشو میگمکد:http://www.basenotes.net/ID26120224.html
کد:http://www.nivea.co.uk/products/mens-care/revitalising/Revitalising-Double-Action-Balm-Q10
آرمان جان یکم توصیفش کن:31:(قیمتی و...)
منم بروت رو تست کردم.اصلیش نبود ولی فروشنده میگفت دقیقا بویه اصلیشو میده ولی موندگاری نداره.
به نظره خودم هم بوشو خیلی سال پیش شنیده بودم.یه چیزی تو مایه هایه کرم پودر بود .خوشم نیامد.
\نقل قول:
راستش میخواستم یکبار دیگه ون کلیف پور هوم رو تست بزنم که بوگارت رو هم دیدم و هر دو رو تست کردم. نمیتونم توصیفش کنم یکچیزی مثل جوهر با بوی کمی fresh شاید، ماندگاری زیادی نداشت که باز هم بو کنم. ولی ارزش داشتن رو داره.قیمت رو دقت نکردم. ولی ون کلیف 50 میل رو 46 زده بود که 2 تومن گران کرده بود
تعدادی از کارهای axe رو هم تست کردم که بجز یکی خوشم نیومد.اسمشو یادم نمیاد .کارهای چیپی بودن.
اون افترشیو نیوا هم 6500 بود.
این بروت چون روش نوشته فابرژه مطمئنا اصل نیست...
فایرژه ندیدم:18:کجاش نوشته؟نقل قول:
اصل brut در ایران پیدا نمیشه.حتی فکر میکنم در آمریکا هم پیدا نشه اصلش .نقل قول:
چون ادکلن تولید دهه 1960 و محبوب الویس پرسلی بوده است و شیشه آن زمان این عطر را اگر در سایت ویکی پدیا ببینید خواهید دید که یک شیشه خیلی ساده سبز مات داشته و اینقدر شیک و خوشگل نبوده است .
در محل ما آن ادکلن فروش کلاهبردار 14000 brut را میداد و در محل دیگر brut را 5000 تومن قیمت کردم.
بوی میانی این ادکلن مرکباتی است و به نظرم به درد افراد مسن بیشتر میخوره و خیلی بوی کلاسیک و ساده ای داره!:10:
اونجا که هست.ولی اینی که تست کردم بویه مرکباتی ندیدم توش.شاید بشه گفت بویه مشک هم توشنقل قول:
بود.مطمئن نیستم.یه بویه خاصه.
فکر نمیکردم اصلا این کارها ایران باشه...اگر دوستان پایه بودند میشد یک فلاکون 250 میلی از توباکو وانیله گرفت(از نیمان ماروکوس یا نرداسترم) و مثلا 5 تا 50 میل ازش گرفت و تقسیم کرد...اونطوری خیلی ارزون تر در میومد...حدود 140-150 برای هر 50 میل ....نقل قول:
در مورد توسکان لدر
کد:http://www.neimanmarcus.com/p/Tom-Ford-Beauty-Tuscan-Leather-Eau-de-Parfum-Fragrance/prod61100006/
دوستان این اشانتیون هایی که عطرها دارن دقیقا همون عطر ولی در سایز کوچیکچه رو چند میشه تهیه کرد !
مثلا 10 یا 20 تاشو آدم بخواد بخره چند در میاد ؟
چون خیلی ها رو تا آدم یکی دوبار تست نکنه و به دلش نشینه نمیتونه در موردش قضاوت کنه
ایران نمیدونم چند میدند اما یه سایتهایی مثل امازون رو در نظر بگیری با حجم 1-1.5 میل این ادکلنها رو بسته به مارکش یه قیمتی بین 2-5 دلار میده که اگه با هزینه ی ارسالش به ایران حساب کنی تا میاد برسه دستت حدود 5-8 هزار تومن برای هر 1 میل در میاد ! که به نظرم واقعا گرونه ... یعنی بخوای 100 میل ادکلن اینجوری بخری 800.000 تومن میشه ! :19:نقل قول:
ولی خوب دیگه مطمئنی که ادکلن اصل و با کیفیت تست کردی :5:
اگه منظورت سمپل هست(شیشه های کوچک دراز و باریک که حجمی بین 1 تا دو میل دارند) که تو ایران نیست یا کم هست..برای فروش من جایی ندیدم..نقل قول:
اگر منظورت مینی هست که دقیقا شکل خود عطر هست ولی مینیاتوری و حجمی بین 4 تا 8 میل داره(البته بزرگتر هم داره) بین 5 تا 10 تومان میتونی بخری...من خودم زیاد دارم چون هر بار میرم برای کسی عطر بخرم یکی از اینها هم برای خودم میگیرم..من از دوجا توی اصفهان خرید میکنم که هردوشون اینها رو دارند ....
دقیقا منظورم همین مدل مینیاتوری هاس که میگی چون اصل بودنشون یحتمل تره البته تا 5 تومن خیلی خوب و به صرفه هستش:31:نقل قول:
ولی به نظرتون جایی هست که عطرهای اصل رو میل میل بفروشه مثلا 10 میل 10 میل بفروشه :10:
اونارو اکثره فروشنده ها دارن ولی خب هر چیزی گیر نمیاد.هر دفعه ممکنه یه چیزی پیدا کنی.قیمتش همنقل قول:
بستگی داره.از 5 تا 15 تومن.
منم همین هارو تو ادکلن فروشی ها دیدم ولی اکثرا 4 یا 5 تا بیشترشو ندارن و بعضی هاشم نزدیک 10 تومن میدادن :19:نقل قول:
منظورم جایی هست که هم بشه کلی خرید کرد هم ارزون تر مثلا 20 تا برند از ادکلن ها
مثلا اینجا
رو ببینید و نظرتون رو بگیدکد:http://www.istgah.com/firekeys/kid_337/key_8382/page_1/869252.html
آیا این ها همون عطرهای ادکلن ها هستن یا از این اسانس هایی هستن که توش اتانول می ریزن
این که اصلا قابل اطمینان نیست...چون زده محصول فرانسه در حالیکه خیلی از عطرهایی که نام برده فرانسوی نیستن مثلا کنزو...این ها همون عطرهایی هست که عطرفروش هایی توی شهر به اسم ادکلن های معروف میفروشن و گاها شباهت دارند به مدل مرجع ولی همگی کیفیت ندارند...نقل قول:
در ایران جایی نیست که عطرهای اصل رو میلی بفروشن...یعنی من ندیدم...
این مغازه ای که من ازش خرید میکنم بالای 50 مدل عطر مینی داره و گذاشته توی ویترین..اکثر کارهای بولگاری و گیونچی و لانکوم و البته عطرهایی هم از هرمس و نارسیسو رودریگوئز و کارتیه و بربری و کالوین کلین و گرلن و فراری و بوس و ورساچه و ..............داره...همگی هم بین 5 تا 10
همین جان وارواتوز رو داشت که 7 میل بود و من 5 خریدم ازش....
جان واورواتوز رو من همین دیشب که اون عطر تام فورد رو خریدم 7 میلشو گرفتم داد 10 تومن. پس معلومه یارو کلا گرون فروشه. شانس ما رو ببیننقل قول:
معمولا این مینی ها رو گرون میدن...ولی این مغازه آشنای ما کلا همیشه قیمت هاش مقطوعه و درصد کمی میکشه روش و به خاطر همین سرش همیشه شلوغه.(البته یه فروشگاه بزرگ فروش لوازم آرایشی بهداشتی هست که معروف به این هست که جنس اصل با قیمت مناسب میده)نقل قول:
اون تام فورد شما هم توی آمریکا قیمتش 200 دلاره...و بخوای از استراو بری بخری 250 دلار هستش...پس قیمتی که بهتون فروخته نسبتا معقول هستش(البته صد میلهاش رو زیاد گرون میداده)
من احتمالا اون tobacco vanille رو بخوام بخرم البته نه الان. 2 3 ماه دیگه. یه آشنا دارم تو شیراز که فکر کنم قیمت خوب بتونه بهم بده. اگه قیمتش مناسب بود خبر میدم شاید شما هم خواستین بگیرین. در ضمن اگه رفتم دوبی هم شاید اونجا ارزونتر گیرم بیاد. میدونید نمایندگی تام فورد تو دبی کجاست؟ نمایندگی کرید رو میدونم سیتی سنتر هست شاید تام فوردم باشه. در ضمن شما میدونید Tuscan leather صد میل داره یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
اون کار Axe که خوشت اومده حدس قریب به یقین بهم میگه که مدل Africa بوده...رفتم این مدلش رو هم خریدم و بسیار از این یکی هم لذت بردم...اینم خیلی خوبه به اندازه همون Instinct نظرتو جلب میکنه مطمئنم...
راستی امروز دورو بر ساعت 11 من هایپر بودم کاش میگفتی یه سر میدیدمت اونجا...البته تو تیبا وقت نشد برم...کارای تاپی آورده بود خداییش
والا من اینستینک رو تست زدم خوشم نیامد.ولی مدله آفریقا خیلی خوب بود.ولی اینجا 4 تومنه.نقل قول:
جایه منو زیارت میکردید.
...........................
اون دفعه که رفتم فارنهایت آکوآ روداشت ولی تسترش رو نداشت.اگه جایی تونستید تست کنید ممنون میشم
بفرمایید نظرتون رو.
اون تام فورد بی رنگه هم تونستید تست کنید.من فرصت نشد تست بگیرم ازش.
یکی یک عکس گذاشته بود تو pt که سوال کرده بودی اصله یا نه. مثل اون نبود؟نقل قول:کد:http://hesam777.persiangig.com/atr/IMG_1381.JPG
این تقلبیه. سالهاست اسم faberge رو شیشه درج نمیشهکد:http://hesam777.persiangig.com/atr/IMG_1368.JPG
. این یک عطر دراگ استوریه که توی هر بقالی امریکا پیدا میشه. بهتره بگیم اونجا غیر اصلش پیدا نمیشه.نقل قول:
احتمالا افریقا نبود. رنگ صورتی داشت که بوش هم اشنا بود و فکر میکردم این قبلا کجا به مشامم خورده.شاید exciteنقل قول:
بود. یادم نیست...
سلام به همه دوستان.نقل قول:
علی جان منظورت از تام فورد بی رنگه اینه دیگه (شیشه بی رنگه؟)
از اون گری وتیورش هم بدم نیومدهکد:http://perfumeshopping.ir/index.php?productID=901
الان فهمیدم چی گفته بودی:11:نقل قول:
آره همین بود.خوده فروشنده ها هم میگفتن اصلی نیست.ولی همشون میگفتن بوش همونه ولی موندگاری
نداره.حالا راست و دروغش با خودشونه.به نظرم بوگارت ها هم هیچ کدوم اصل نیستن.اقلا اینایی که من دیدم.
امین جان منظورم همین گری وتیورش بود.چون اون یکی رو تو هایپر نداشت.نقل قول:
عزيز اون لينك رو كه بهتون دادم رو ببينيد..اكثر كارهاي تام فورد پريوت بلند در سه حجم 50 و 100 و فلاكون 250 ميلي عرضه ميشن كه صرفه با خريد فلاكون هستش البته اگر چند نفر باشند...توسكان لدر هم هم 100 ميل داره و هم 250 ميل...نقل قول:
تام فورد رو نميدونم نمايندگي داره تو دبي يا نه ولي رفتيد حتما پاريس بوتيك رو سر بزنيد به احتمال فراوان داره...
كريد بوتيك فقط محصولات كريد رو داره ولي پاريس بوتيك تقريبا اكثر كارهاي خوب ديزاينر و يه سري عطرهاي نيچ رو داره...
اگر توباكو وانيله رو داشت بي زحمت قيمتي كه ميده رو به من بگيد..
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
اسپري اكسه رو بعد يه هفته ازش زده شدم..نميدونم چرا...
كلا هيچ اسپري اي نبوده كه بعد يك هفته ازش زده نشم...اون اولش بوش خيلي خوب بودا ولي الان...
امروز آرمانی کد از جورجیا ارمانی رو گرفتم بوی عالی و باکلاسی داره هر کس بو کرد خوشش اومد 75 میلش رو 78 تومن گرفتم به نظر من هر کس از دانهیل دیزایر قرمز خوشش بیاد از این هم لذت می بره
فارنهایت ابسولوت از دیور هم تست کرد اگر بخوام توصیفش کنم بوش مثل فلفل سفید و ترکیبش با یه عطر گرم میمونه تاپ نوتش همون تندی فلفل رو هم داره من خود فارنهایت رو ترجیح می دم
مبارک باشه.خیلی کاره شیک و با کلاسیه ولی خب به نظرم یکم بوش خشکه و موندگاریش هم بالا نیست.نقل قول:
اگه حدود 40 تومن بود میگرفتمش ولی خب به خاطره قیمتش پشیمون شدم:31:
با نظرت در مورده فارنهایت ابسولوت هم موافقم.(ولی فلفله سفید تا حالا به تورم نخوره که تست کنم)
نقل قول:
خیلی ممنون از توضیحات خوب شما. فقط سوالم اینه که اگه یه فلاکون 250 رو چند نفر بگیرند اونوقت به غیر از اون یک نفر که شیشه اصلی گیرش میاد، هر کسی سهمش رو می ریزه تو یه شیشه دیگه؟ عطر به این باکلاسی و با این قیمت حیف نیست تو ظرف متفرقه ریخته بشه؟
امروز توی یه یکی از عطر فروشی ها زده بود تبدیل عطر مورد علاقه شما به ادکلن
میخواستم بدونم حکایتش چیه؟
به نظرم جالب اومد.
گفتم بزارم اینجا.
گران قیمت ترین عطرهای دنیا !
از دوستان کسی این عطرها رو بو کرده؟ چطورن؟کد:http://www.seemorgh.com/lifestyle/default.aspx?tabid=2169&conid=115527
در مورد بقیه عطر ها نمیدونم ولی شنل نامبر 5 قیمتش تو امازون هم حدود 130 دلاره 100 میلش اینجا گفته 1850 دلارهنقل قول:
احتمالا الکل میریخته قاطیش دیگه.کاری که امارات داره میکنه.نقل قول:
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
والا اگه این قیمتا هم باشه برای خیلیا پولی نیست.نقل قول:
700 دلار چیزی نیست که تو همین شهر خودتون تو چند عطر فروش معروف بری عطر تا 500 هزار هم میتونی عطر پیدا کنی :5:نقل قول:
ولی گرون ترین عطر جهان تا اون جایی که یادمه اسمش امپریال مجستی(Imperial Majesty) بود که نزدیک 250 هزار دلار یعنی تقریبا 250 میلیون تومن میشد قیمت داشت :13:
ولی کلا تو ایران خودمون مارک های کرید و شانل همیشه جز پرفروش ترین عطرهای گرون دسته بندی میشدن :20:
خیلی از این عطرها دیگه قیمت سابقشون رو ندارند...مثل جین پاتو جوی یا شانل نامبر 5 که ارزون شدن...نقل قول:
ادکلن انیک گوتال هم همینطور هستش...
توی این عطرها قیمت کلیو کریستین نامبر وان شاید بشه گفت حقیقی هستش و باقی یا بخاطر اینکه به صورت محدود تولید میشن گرون هستند یا اینکه شیشه و جعبه هاشون گرون هست و ....اینطور نیست که این عطرها خیلی خوشبو باشن و از عطرهای دیگه بهتر باشن...
در ضمن پرفیوم خالص عطرها معروف در حجم های 10 میل یا کمتر به قیمت هایی مثل 200 تا 2000 دلار فروخته میشن که با توجه به حجم اونها خیلی خیلی گرون تر هستند...
مثلا همین دبی خودمون شما بخوای عطر عود خالص بخری تا 2000 دلار هم برای حدود 10 میل موجود هستش(و حتی گرون تر)
یا مثلا عطر معروف پیو دیستنس ام که در حجم 17 میل نزدیک به 200 دلار قیمت داره و طرفدار هم زیاد داره...
عطرهای زیادی وجود دارند که قیمت بالایی دارند و اصلا هم معروف نیستن...قیمت بالای اکثرشون هم به خاطر تولید محدودشون هست(مثلا 50 تا کلا از یه عطر ساخته میشه) و حالت کلکسیونی و جنبه اشرافی پیدا میکنند...مسلما این نوشته اصلا کامل و درست نیست و کار تحقیقی پشتش نیست فقط اومدن یه مقاله رو ترجمه کردن...