گوشیتون چی هست؟نقل قول:
با چه روشی فلش کردین؟
آنلاین آپدیت کردین؟
Printable View
گوشیتون چی هست؟نقل قول:
با چه روشی فلش کردین؟
آنلاین آپدیت کردین؟
دوستان نمیدونستم مشکلمو کجا مطرح کنم
برای گوشیم یه باتری نو گرفتم ولی بیشتر از 86% بیشتر شارژ نمیشه
ولی با این حال یه روز کامل برام شارژ نگه میداره
باتریم خرابه؟
گوشیم htc xl است
سلام باطری کالیبره نیست .اموزش کالیبره کردن باطری تو نت زیاده.اگه با کالیبره شدن صد درصد نشد در حالت خاموش فول شارژ کنید ببینید 100% میشه یا خیر.احتمال خرابی باطری و احتمال کالیبره نبودن برابره.پس ابتدا باطری رو کالیبره کنید.نقل قول:
عزیز کالیبره رو میدونم خودم
ولی برای کالیبره کردن باید فول شارژ بشه گوشی
که از من رو 86 درصد گیر میکنه و چراغ گوشیم سبز نمیشه
قبلا که فول شارژ میشد چراغ قرمز سبز میشد
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی گوشی خاموشه میزنمش به برق میره تو محیط ریکاوری
برای همین درصد شارژ و نشونم نمیده
galexy coreنقل قول:
با برنامه اودین و رام رسمی 412 .نه انلاین نبوده
اگه باتری قبلیت که خراب شده 100 درصد شارژ میشه مشکل از باتریه ولی با این حال شما میتونی باتری رو حدود 2 روز داخل نایلکس قرار بدی و داخل فریزر قرار بدی با این کار باتری به صوزت فیزیکی کالیبره میشهنقل قول:
داداش شما باتری رو بزار صفر صفر بشه تا گوشی خودش خاموش بشه بعد بزن به شارژ تا 100 ببین میرسه/؟؟؟
اگرم میخوای فریزر بزاری باید دو ساعت باشه دو روز خیلی زیاده.
نقل قول:ممنوننقل قول:
بله جابجایی برنامه ها تا حدودی امکان پذیره ولی هدفم جابجایی و مدیریت مموری کارت (کپی،انتقال و ...) توسط خود موبایل هست که متاسفانه هرچی برنامه تست کردم جواب نگرفتم :n03:
ظاهرا تنها راهش روت کردن گوشی هستش،روت کنم مشکلی پیش میاد؟ یا اینکه اگه آموزشتون زود آماده میشه منتظر بمونم :n11:
من یکی پیدا کردم که بدون نیاز به روت هست ولی باید صبر کنین تا خودم تست کنم و اگه جواب گرفتم براتون روشش رو بذارم ولی تا اون موقع هم اگه نمیتونین صبر کنین یه سرچ ساده تو نت انجام بدیننقل قول:
روت هم براتون مشکلی ایجاد نمیکنه
ممنون میشم زودتر نتیجه رو بگید.:n18:نقل قول:
امکانش هست مشکل از رامم باشه؟نقل قول:
این هم خدمت شما امیدوارم مشکلتون حل بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم . در مورد رام و . . . اطلاعاتی ندارمنقل قول:
شما اینکاریو که گفتم انجام دادید؟
خیلی خیلی ممنون داداش ولی من هدفم مدیریت و دسترسی کامل به کارت حافظه بوده،نه صرفا انتقال از فون به مموری :n37:نقل قول:
یعنی دقیقا مثل ورژن های قبل از کیت کت (ژلی بین و ...) بشه راحت تو مموری کارت فایل کپی،کات،حذف یا... کرد.
اره گذاشتم کامل شارژش تمام شه و تو حالت خاموشی شارژ کردم ولی بعد 8ساعت روشن کردم دیدم 86 درصدهنقل قول:
فریز بزارم چند ساعت بلاخره؟
یه سوال دارم ولی هم مربوط به همینجاست و هم نیست ! :n02:
تو پست قبلی که یه مشاوره واسه خرید گوشی داده بودم
الان یه سوال واسم پیش اومده
بین تبلت و گوشی موندم رو کدوم رو انتخاب کنم ؟؟
هدف استفاده از اندروید و یکسری امکاناتش هست
ولی بعد از یه ذره فکر سوال واسم پیش اومد از بین تبلت و گوشی کدوم رو انتخاب کنم ؟؟
مثلا با 1 تومان بخوام خرید کنم کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟
و اینکه به نظرتون کدوم بهتره و چه پیشنهادی میدید ؟؟
:n16:
فریز کردن برای باتری خرابهنقل قول:
باتری شما نو هست ولی کامل شارژ نمیشه
تو اینترنت در مورد رام زیاد نوشته که گوشی کامل شارژ نمیشه.
من در مورد رام اطلاعاتی ندارم:n27:
ببینین دوست عزیز این یه روش بود برای کپی کردن دقیق باید بفرمایید مد نظرتون چیه من از صحبت هاتون این رو برداشت کردم و آموزش رو گذاشتم شاید اصلا چیزی که مد نظر شما باشه تنها با روت کردن برطرف بشهنقل قول:
ولی در کل برا کپی کردن این روش هست برای نرم افزار هم که محدودیت سختی نداره و میتونین برنامه هارو البته اکثرشونو تو مموری کارت کپی کنین
نقل قول:
شما زحمت بکشید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدید
نقل قول:دوست عزیز این قابلیت بصورت عادی تو کیت کت برداشته شده برای ترغیب شرکتها جهت حذف مموری خارجی! و البته تو لالیپاپ دوباره برگشته. چاره کارش روت هست. شما محض تست اپ fx رو نصب کنید. بعد تو ستینگ اپ یه قسمت داره برای فعالسازی دسترسی به مموری. ببینید بدون روت کار می کنه یا خیر.نقل قول:
ممکن هست. ولی چیزی رو عوض نمی کنه. یعنی تو ظرفیت باتری شما تاثیر گذار نیست این موضوع. اگه باتری نرمال عمل می کنه، ممکنه مشکل از فایل batterystats.bin باشه که درصد رو درست نشون نمیده. در واقع باتری 100% شارژ میشه، اما درست نشون نمیده.نقل قول:
شما می تونی با روت کردن و بعدش پاک کردن فایلی که گفتم، گوشی رو مجبور کنی یه فایل جدید بسازه بعد ببینی چی میشه. ولی بازم میگم اگه نرمال عمل می کنه باتری جای نگرانی نیست.
سلام
این جی تو مینی که اندروید 4.4.2 داره قابلیت انتقال برنامه به مموری رو داره؟ من انتقال میدم ولی حس میکنم کل برنامه داخل رم نمیره!!!!
سلام اگه شما گوشی lg g2 mini دارید؟ ازتون یه سوالی داشتم؟
من تازه جی 2 مینی رو خریدم. گوشی رو خاموش می کنم و می زنم به شارژ تا فول شارژ بشه. زمانیکه فول شد به محض اینکه کابل شارژ رو از گوشی جدا می کنم. گوشی خودبه خود روشن میشه !! و به من اجازه نمیده که خودم کلید پاور رو بزنم. دو بار هم این کار رو تکرار کردم . وهر دو بار وقتیکه کابل شارژ رو از گوشی جدا کردم ( گوشی خاموش در حال شارژ) گوشی روشن شد.می خواستم از دوستان بپرسم آیا گوشیم مشکلی داره ؟ لطفا راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
الان تست کردم
البته نزاشتم فول شارژ بشه
از کابل که جدا میکنم خاموش میمونه و روشن نمیشه
یدفعه شما هم بدون اینکه فول بشه تست کن.
اینم رو نمیشه اسمش گذاشت مشکل. مدلشه:n02:
برای من توی دوربین همیشه ارور میده و ازدوربین میپره بیرون:n37:
احتمالا تو تنظیمات گزینه مشابه wake when plugged رو فعال کردید. وقتی به شارژ می زنید یا از شارژ در میارید گوشی روشن میشه. البته قاعدتا نباید ربطی به درصد شارژ داشته باشه.نقل قول:
ممنون بابت توضیحاتتون.نقل قول:
منظور من دسترسی کامل به کارت حافظه بوده.
دسترسی کامل به کارت حافظه یعنی اینکه با گوشی بشه کارت رو مدیریت کرد،مدیریت کردن کارت حافظه هم یعنی اینکه بشه هرکاری از قبیل کپی،انتقال،حذف،جابجایی هر فایلی رو بشه تو کارت انجام داد.
که این قابلیت تو کیت کت برداشته شده و دنبال راهی واسش غیر از روت هستم.
سلامنقل قول:
ممنون تست میکنم امیدوارم جواب بده.
حالا اگه اینم جواب نداد،تنها راهش روت هست دیگه درسته؟
روت کردن مشکلی واسه گوشی پیش نمیاره؟
سلام می تونید راهنماییم کنید که در کدوم بخش از تو تنظیمات گزینه wake when plugged یا شبیه به این عبارت وجود داره؟ من که هر چی گشتم پیدا نکردم. گوشی رو دیروز از دیجی کالا خریدم.نقل قول:
سلامنقل قول:
الان تست کردم گوشی به شارژ 100 درصد هم برسه و از برق جدا کنم خاموش میشه و روشن نمیشه.
منم از دیجی گرفتم.
حالا یه سوال؟؟؟ چرا برای شارژ کردن گوشی رو خاموش میکنی؟؟؟:n27:
والا همه اینایی که شما گفتی کپی،انتقال،حذف،جابجایی هر فایلی اینا همر 3سشون یه کاره که با همون روش هم رفع میشهنقل قول:
ولی برای دسترسی کامل باید روت کنین به گوشی هم هیچ صدمه ای نمیزنه خیالتون راحت
آخه دیروز خریدمش و برای بار اول گوشی رو خاموش کردم تا شارژ بشه. معمولا بار اول گوشی رو خاموش می کنند دیگه. مگه اینطور نیست؟ که دیدم همچین موردی واسم پیش اومد. یک ماه پیش هم تبلت ایسوس me181c از دیجی خریدم که از شانس بد مشکل باتری داشت که البته تاییدش کردن و واسم عوضش کردن. کلا سر این جور خریدها شانس ندارم. یه مورد لپ تاپ ایسوس k55و یکبار هم htc explorer خرید کردم البته از جای دیگه که بازهم هر دوتا مورد داشت. یکی رو پس دادم و لپ تاپ رو نه.:n28:
والا تو گوشی های مختلف ممکنه جاش فرق کنه. برای من تو display هست. نگاه کن شاید داشته باشی مشابه این گزینه رو. سخت هم نگیر چیز خاصی نیست.نقل قول:
یه نفر دیگه مثل اینکه مشکل من رو با همین گوشیg2 mini داره. تو یکی دیگه از انجمنها باهاش حرف زدم. اون هم مثل من وقتی گوشی خاموش رو به شارژر می زنه. بعد جدا کردن ش گوشی خود به خود روشن میشه!!
انتقال و جابجایی درسته یه چیز هست ولی کپی که همون انتقال نیست :n36:نقل قول:
بگذریم،اون روشی که گفتین رو تست کردم جواب نداد.در واقع روشی که شما گفتی برای انتقال اپلیکشن ها از اینترنال مموری به اکسترنال موری هستش و توی اکسترنال مموری یا همون کارت حافظه نمیشه فرضا ویدیویی چیزی کپی پست کرد یا ....
پس اگه برنامه ای که دوستمون معرفی کرد هم جواب نداد با خیال راخت روت کنم؟
بی زحمت یه روش مطمئن واسه روت هم معرفی کنید.یا اگه تاپیکش هست لینک بزارید.
ممنون
سلام به همه ی دوستان عزیز
دوستان نرم افزاری هست مثل رادیو جوان که مجموعه ای کامل از اهنگ های جدید خواننده ها باشه و امکان دانلود داشته باشه؟
من رادیو جوان دانلودر هم نصب کردم ولی کار نمیکنه
ایا نرم افزاری مشابع است؟
کلا برای اینکه من بتونم با گوشی به مرجعی کامل با امکان دانلود دسترسی پیدا کنم راه حلی وجود داره؟:n36:
ممنون از همه تون:n16:
سلام دوستان عزیز من گوشیم رو Encrypt کردم و همه گزینه های security غیرفعال شده به جز Password. این اررور رو میده:
Disabled by administratotr, Eencryption policy, or credential storage.
*گوشیم سامسونگ گلکسی مگا هست
*وی پی نداشته و ندارم
*گزینه Clear Credential فعاله و وقتی میزنمش غیرفعال و دوباره فعال میشه و Certificate ها همچنان سرجاشون هستن!
*تو قسمت Encryption به جای Encrypt Device گزینه Decript Device دارم
*تو قسمت Administrators هم هیـــــــــــچ چیزی وجود نداره که فعال یا غیرفعالش کنم.
اگه میشه راهنماییم کنید چطور گزینه های غیر password رو فعال کنم.
سلام
گوشی نوت2 تا چند روز پیش وقتی به کامپیوتر وصل میشد به راحتی میشد بدون هیچ برنامه ای هر فایلی روی گوشی کپی کرد اما الان وقتی میخواهم فایل کپی کنم همون اول گیر میکنه . حتی گوشی هم فکتوری ریست کردم درست نشد اما همان کامپوتر با گوشی دیگر مشکلی ندارد.
ممنون میشوم اگر تنظیم خواصی در گوشی باید انجام شود راهنمایی کنید.
سپاس
سلام
این android os گوشیم تا 60 درصد هم بعضی وقتها میره باتری رو قورت میده!!!!!
گوشی رو ی خوره حرکت بده و جابه جا کن خوب کپی میشهنقل قول:
انجام دادم بازم نشدنقل قول:
سلام
دوستان من یه سوال داشتم
پلیر فابریک گوشیم اهنگ ها رو به صورت تصادفی پخش میکنه من توی تنظیماتم رفتم ولی چیزی پیدا نکردم
ایا راهی داره درستش کرد مدل گوشیم huawei honor 3C هستش
اگه میشه یه پلیر خوب هم بهم معرفی کنین
ممنون:n16:
برو توی setting/app /all برنامه موزیک پلیر ی ک پخش میکنی رو پیدا کن و clear data کن درست میشهنقل قول:
پلیر خوب هم اینا خیلی عالی هست
musixmatch
ttpod
سلام دوستان عزیز
من یک هوآوی جی هفصد دارم یکجا دیدم نوشته آندروید ۴.۴ براش اومده.
حالا برام سواله که من چطوری باید ۴.۴ کنم؟
اصلا اومده براش؟
ممنون