سلام.
دیشب پدرم دراومد تا لوکیشن عکسایی رو که با دوربین میگرفتم رو پیدا کردم.
قبلا تو فولدر images ذخیره میشد.تو belle میره تو یه فولدر دیگه به اسم DCIM.
Printable View
سلام.
دیشب پدرم دراومد تا لوکیشن عکسایی رو که با دوربین میگرفتم رو پیدا کردم.
قبلا تو فولدر images ذخیره میشد.تو belle میره تو یه فولدر دیگه به اسم DCIM.
هر کی آپگرید نکرده بهتره بیخیالش شه.توی s^3 و آنا براحتی فایلهای flv رو باز میکرد ولی توی belle اکثراً باز نمیکنه.توی موبایلستان هم خیلیها گفتن کیفیت عکسهای دوربینش افتضاح شده! خودمم چند تا عکس گرفتم انگار میگی نور مستقیم خورشید افتاده روی لنز خیلی ضایع بود منه ساده لوح خیال کردم از نور خورشیده نگو از این آپگرید آشغال بوده.
فقط رنگ و لعاب دسکتاپ و کمی هم سرعت گوشی و پاسخدهی صفحه ی لمسی بهتر شده مابقی بدتر شده.جای بسی تأسف داره برای نوکیا که روز بروز داره بیشتر گند بالا میاره و عرصه رو به رقبا می بازه!
سلام من دنبال یک گوشی با gps قوی هستم
آیا این گوشی در این مورد خوب هست؟
نقشه های تهرانش چطوره؟ میشه راهها و مسیرها رو پیدا کرد یا جستجو کرد باهاش؟خود gps ش قوی هست؟
خیلی ممنون
از نظر نقشه بین گوشیها دارای جی پی اس گوشیهای نوکیا خیلی خوب هستننقل قول:
از نظر قدرت قفل شدن جی پی اس به ماهواره همه دستگاهها با کمبود مواجه هستن
این گوشی هم از این مسئله جدا نیست
اما در کل می تونی روی این گوشی حساب کنی و سیستم ناوبری و راهنمای صوتی خیلی خوبی داره
موفق باشی
از نظر من فعلا گوشی نگیرنقل قول:
سلام من دنبال یک گوشی با gps قوی هستم
آیا این گوشی در این مورد خوب هست؟
نقشه های تهرانش چطوره؟ میشه راهها و مسیرها رو پیدا کرد یا جستجو کرد باهاش؟خود gps ش قوی هست؟
خیلی ممنون
n8 قیمتش 450 بود ولی الان 650 !!!
تا عید هم قیمت ها نمیاد پایین ولی احتمال زیاد اردیبهشت ماه درست بشه
ماه دیگه هم نوکیا گوشی جدیدش یعنی nokia 803 رو عرضه میکنه
با صفحه نمایش 4 اینچ و دوربین 12 با زوم اپتیکال (کمرافون)
باز تصمیم با خودته
سلام
با توجه به سخت بودن تعویض باطری این موبایل چند بار میتوان آنرا شارز و دشارز کرد ؟
منظورتون رو دقیقتر بگیننقل قول:
یعنی چی که چند بار میشه شارژو دشارژ کرد؟!
عددی بابت تعداد شارژو دشارژ باتری تعیین نشده و معمولا عمر باتری بسته به استفاده شخص داره!
تعویض باتری این گوشی خیلی هم سادست و کافیه 2 پیچ پایینی گوشی رو کمی شل کنید و در باتری رو خارج کنید و توسط نواری که روی باتری چسبیده شده اقدام به خارج نمودن باتری کنید
موفق باشید
يعني اگر هر روز اين گوشي را شارژ كنم باطريش چه زماني خراب ميشهنقل قول:
چون با توجه به امكانات زياد اين گوشي و استفاده مداوم بايد هر روز شارژش كنيم
سلام دوستان سیستم عامل بل برای این گوشی اومد؟
نقل قول:
سلام
من چطور میتونم بفهمم پروداکت کد گوشیم چنده؟:31:
با #0000#* می تونی ببینی.نقل قول:
فیرموری که هادی معرفی کرده فارسیهنقل قول:
کد میخوای چیکار؟:21:
سلام چطوری از مسیج ها و شمارهام backup بگیرم؟
با نرم افزار Nokia Suite یا Ovi Suite می تونی.نقل قول:
من که خودم برای شماره ها از Sync استفاده می کنم و برای مسیجها هم بک آپ این نرم افزار.
شارژر گوشيمو يه جايي جا گذاشتم.آيا شارژ كردن گوشي با شارژر ديگه مشكلي واسش ايجاد ميكنه؟
ببینیدنقل قول:
هر شارژری یه ورودی برق داره و یک خروجی. ورودی ها معمولا یکی هستند اما خروجی ها متفاوت که اگه شارژرهای مختلف رو نگاه کنید و اعداد Output روی اون رو مقایسه کنید متوجه منظور من میشید.
کلا این اشتباهه که هر کی شارژرش خراب میشه یا گمش می کنه ، میره و یه شارژر که فقط سوکتش به گوشیش می خوره رو می خره و استفاده می کنه. این کار در طولانی مدت آسیب می زنه.
شما اگه یک بار یا حداکثر چند بار اگه می خوای گوشیت رو شارژ کنی مشکل به خصوصی پیش نمیاد اما در طولانی مدت سعی کن با شارژر خودت شارژش کنی.
به به.چطوري امير...شناختي منو ؟ مرسي بابت جواب.
خواهش می کنم. متاسفانه به جا نیاوردم.نقل قول:
سلام محمد!نقل قول:
شارژر گوشيمو يه جايي جا گذاشتم.آيا شارژ كردن گوشي با شارژر ديگه مشكلي واسش ايجاد ميكنه؟
چطوری داداش؟
انشالله جاگذاری شارژر که دائمی نیست؟:31:
برای چندبار باشه مشکلی ایجاد نمی کنه اما اگه برداری از شارژر 2000 تومنی استفاده کنی اونوقت مشکلی واسش ایجاد میکنه:20:
باسلام خدمت دوستان: عیدتون مبارک آپدیت belle رو توسط nokia suite گرفتم ولی زبان فارسی توش نداره لطفا" با زبان ساده بهم بگید چیکار کنم گوشیم فازسی بشه یا حداقل یه نرم افزار اس ام اس فارسی بهم معرفی کنید.ممنون
سلامنقل قول:
عید شما هم مبارک
بهترین راه فلش کردن گوشی توسط فینیکس با فایلهای فریمور گوشیتون که زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه هست که میتونید به لینک زیر مراجعه کنید و فایلها رو دانلود کنید و از فیلم آموزشی که در همین لینک موجوده برای فلش استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام من 2 تا مشکل دارم که قبلا هم دوستان اشاره کردن ولی جوابی براشون ندیدم
1- موقع صحبت کردن در اثر تماس گوشی با صورتم تماس قطع میشه ( end call )
2- زنگ گوشی وقتی یک جای صافی هستش در نمیاد یا خیلی ضعیفه
با اینا چه جوری کنار اومدین
برای سوال اولتون برنامه ای به نام call safe وجود داره که برای end call کردن باید یه صفحه رو ابتدا از روی دکمه ها اسلاید کنین و بعد قطعش کنیننقل قول:
اما اگر سنسور گوشی رو درست جلوی گوشتون نگه دارین صفحه خاموش میشه و این مشکل پیش نمیاد که به این برنامه نیازی باشه
درباره سوال دومتون هم بیشتر توضیح بدین
مرسی از جوابتون من معمولا سعی میکنم گوشی رو درست بگیرم ولی گاهی این قطع شدن پیش میاد در مورد سوال دوم بلندگوی گوشی جای خوبی نیست برای چه منظوری نوکیا بلندگو رو پشت گوشی گذاشته سر درنمیارم وقتی گوشی رو به پشت گذاشته میشه صدا خوب درنمیاد مخصوصا اگه روی سطح نرم و صافی باشه که صدا خفه میشه و درنمیاد
سلام دوستان
سکلید که موقغ خاموش بودن فرمت میکرد رو میشه بفرمایید
ممنون:11:
اتفاقا من هم گوشیم امروز روشن نمیشهو دنبال همین روش هستم.نقل قول:
سلامنقل قول:
دکمه های Menu + Camera+Volume Down
موفق باشی
دوستان واقعا خسته نباشن.
من اومدم مشورت کنم واسه خرید این گوشی.در حال حاضر یدونه 5530 دارم که خیلی ازش راضیم ولی دیگه ازش خسته شدم چون چیز جدیدی برام نداره.دوست داشتم یه اپل 4sبگیرم که خیلی گرونه.یه جورایی از سیمبیان هم خسته شدم.ولی انگار نوکیا تو عرضه ی ورژن های جدید سیمبیان غوغا کرده.به نظر شما واسه خرید n8دیر نشده؟یعنی هنوز به اخر تولید نرسیده؟
من 5530 رو اوایل که اومد خریدم.رمش 4 گیگ بود به همراه دیویدی اوی.یکسال بعد دوستم گرفت با رم 2 و بدون دی وی دی.پارسال هم اخرین سریش با رم یک ارایه شده بود.این گوشی هنوز به اینجاها نرسیده؟
اگه منظورت n8 باشه n8شانزده گیگ حافظه داخلی داره رم نداره که بخوان تو سری های بعدی کمش کنن مثلن گوشی ویواز اول با رم 8میدادن الان با رم2میدن n8گوشی خیلی عالی هستش تا سیمبین بل اپدیت میشه اما اپدیت های جدید feuture pack baray belleکه تغییرات ظاهری زیادی ایجاد میکنه و symbian carlaدیگه برای این گوشی عرضه نمیشه :11:نقل قول:
n8 تا سیمبین بل اپدیت میشه ولی اپدیت های feuture pack برای belleو symbian carlaباری این گوشی عرضه نمیشه در ضمن n8شانزده گیگ حافظه داخلی داره رم نداره که بخوان در سریهای بعدی گوشی ازش کم کنن ولی خوبی نوکیا اینه که لوازم جانبی کامل میده مثل کابلusb on the v goو کابل hdmiکه با خود گوشی هستاما به نظر من قیمت 680واسه این گوشی گرونه پسر داییم این گوشی 485 چینیش رو خرید7ماه پیش فنلاندیش رو یکی از دوستام خرید گوشی خود به خود ری استارت میکرد اخرش هم فروخت اما ساخت چینش این مشکل نداره:11:نقل قول:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
[
دوست عزیز قبل از هر چیزی باید ببینی چه چیز از گوشی می خوای. اگه دوربین خوب میخوای و یه سری امکانات دیگه مثل صفحه نمایش خوب و وصل شدن فلش مموری و HDMI و ... که N8 انتخاب خوبیه.نقل قول:
اگه برای کلاس گذاشتن می خوای به همراه امکانات خوب که مسلما آیفون برای شما خوبه.
و اگه یه گوشی می خوای با قدرت سخت افزاری بالا . نرم افزارها و بازی های فراوون و ... که باید یه گوشی اندرویدی بگیری.
N8 در حال حاضر خیلی قیمت بالایی داره و این قیمت اصلا قابل توجیه نیست برای یه گوشی سال 2010. البته الان همه گوشی ها گرون هستند.
در مورد خاموش شدن گوشی هم که دوستمون گفتند ، فقط سری اولی که عرضه شده بود این مشکل رو داشت و دیگه همچین مشکلی پیش نیومد.
در مورد سیستم عامل هم همونطور که دوستمون گفتند به سیمبین بل یا بهتر بگم نوکیا بل آپدیت میشه و در آینده نزدیک آپدیت بل جدیدی با نام Pr3.1 برای این گوشی عرضه میشه که اندک مشکلات بل رو هم برطرف می کنه.
البته به طور رسمی اعلام نشده که اپدیتهای بعدی کارلا و دانا برای این گوشی میاد یا نه اما به صورت غیر رسمی گفتند که نمیاد.
البته بل واقعا تحول خوبی توی سیمبین به وجود آورد و بعد از این آپدیت هم خیلی از برنامه نویس ها بیشتر مشتاق شدند به نوشت برنامه و بازی برای این سیستم عامل.
ممنون از راهنماییتون.من میخوام یه دوربین دیجیتال بگیرم.ولی اگه بدونم دوربین ان 8 جواب کارمو میده از خرید دوربین صرف نظر میکنم.تو فکر کلاس گذاشتنم نیستم چون معمولا سر کارم.این گوشی با توجه به راهنماییه دوست عزیر amirpers واسه من گزینه ی خوبیه ولی خب گرونه.به نظر شما صبر کنم ارزون میشه؟
مشخص نیست ارزون بشه یا نه.نقل قول:
بستگی به دلار داره و این بازار خراب ما.
این طور که پیداس قراره گرون بشه...البته شایعه س
اصلا بازار خوبی نداریم...
هیچی معلوم نیست
کاملا تایید میشهنقل قول:
چون بنده هم شنیدم به خاطر اختلاف قیمت بین دلار دولتی و آزاد که وجود داره و طرح جدید دولت برای افزایش درآمد بیشتر از طریق ورود ارز به کشور برای حمایت از تولید داخلی شاهد بالا رفتن قیمت خیلی از کالاها خواهیم شد
البته این چیزی که شما میگین عمومیت ندارهنقل قول:
من تقریبا یک سال و نیم هست که ساخت فنلاند رو دارم و به ندرت پیش میاد که هنگ کنه
------------
از نظر کیفیت عکس میتونه با دوربین های دیجیتال رقابت کنه اما در زوم کردن در برابر زوم اپتیکال دوربین ها حرفی برای گفتن نداره
سلام.من گوشی n8 رو سیستمش رو اپدیت کردم ولی از روزی که اپدیت کردم در شهرهای کوچیک یا روستا ها تماس گرفتن دچار مشکل شده به طوری که انتن پره واس ام اس هم میره ولی تماس گرفتن غیر ممکنه اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم
سلام
کسی از تک تک کارهایی که با این گوشی میشه کرد رو میزاره.
علیک سلامنقل قول:
متوجه منظورتون نمیشم. خب کارهایی که با بقیه گوشیها میشه انجام داد + وصل شدن فلش مموری + دوربین با کیفیت عالی + HDMI + بلوتوث 3 و ...