طوری که بوش میاد کسی این تاپیک رو نمی بینه هه ههنقل قول:
Printable View
طوری که بوش میاد کسی این تاپیک رو نمی بینه هه ههنقل قول:
قسمت اول سوالتو نمیدونمنقل قول:
ولی قسمت دومش من الان با ویندوز7 نسخه 64بیتی داره به راحتی بازی میکنم روی 32 بیتی هم مشکلی نداره و به خوبی اجرا میشه
سلام.گزارشگر بازی اسم خیلی از بازیکنان معروف را نمیگه.آیا پچی هست که نصب کنیم و اسم بازیکنانی را که نمیگه بگه؟
راهی داره؟
نمیگه ؟؟؟!!! مطمئنی ؟؟؟نقل قول:
مثلا کدوم بازیکنا رو نمیگه ؟!!
اتفاقا فیفا یکی از بهترین ویژگیهاش همین گزارشگرشه که خیلی کاملهنقل قول:
اسم کدوم بازیکنا رو نمیگه؟؟؟
من خودم همیشه با رئال بازی می کنم.مثلا اوزیل-دی ماریا-مارسلو را نمی گهنقل قول:
اتفاقا اوزیل رو میگه !!! اون 2 تا رو توجه نکردم ببینم میگه یا نه !!!!:34:نقل قول:
من دارم هر روز با رئال بازی می کنم.اوزیل را اصلا نمی گه.شما چطوری میگی میگه؟نقل قول:
دی ماریا و مارسلو را هم نمی گه.اگه واقعا برای شما می گه و برای من نمیگه دلیلش چیه؟
دوستمون درست میگه...اسم اوزیل توسط گزارگشر گفته نمیشه
فکر نکنم بشه تلفظ اسم بازیکنان رو توی فیفا وارد کرد...توی PES میشه همچین کاری کرد
ولی توی فیفا من تا حالا ندیدم...حتی ندیدم تلفظ اسم بازیکنان برای فیفا روی نت قرار بگیره
سلام......
می خواستم بدونم جند تا پچ از فیفا 11 تا الان منتشر شده؟؟؟
افزودنی های دیگه مثل چهره های بازیکن ها.اسکوربردها و .... ر. کسی کار کرده؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.........
سلام
دوستان در فیفا 11 امکان لیگ و جام باشگاه ها هست؟
سلامنقل قول:
بله ، می تونید وارد بخش منیجر مد بشید
البته تو فصل اول باید امتیازات لازم رو بگیرید و جزء تیمهای اول جدول بشید تا در فصل بعدش بتونید وارد جام باشگاههای اروپا بشید...:8:
دوستان میشه بگید باید چیکار کرد مدیر باشگاه اخراجم نکنه من همیشه یا اولم یا دوم که اخرای فصل نامه ای میده و من رو اخراج میکنن و باید از تیمهای دسته 2 و3 شروع کنم میشه بگید باید چیکار کرد .ضمنا من با رئال منجر رو میرم
سلام میخواستم بدونم واسه pes 2010 ـم از اینا دارین؟ انگلیسیم باشه عیب ندارهنقل قول:
راهنمای تاکتیکهای تیمی , ترجمه شده از انتشارات رسمی شرکت الکترونیک آرتز ( EA )
+
اصلا pes 2010 تاپیک داره؟
موقع ساختن منجر مود، يه گزينه اي هست تحت عنوان board difficulty يا همچين چيزي؛ اونو بزاريد رو آماتور تا هم بودجه تون واسه ترانسفر و حقوق بازيكنا بيشتر بشه، و هم هيئت مديره باشگاه باهاتون بيشتر مدارا كنن...
واسه اخراج نشدن هم، بايد به objective هايي كه اول فصل واستون باشگاه تعيين مي كنه (مثلا قهرماني تو ليگ، يا جام اروپا، ...) برسين، به اضافه اينكه ترازِ مالي باشگاهتون هم مثبت باشه...
PES 2010نقل قول:
PES 2011کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399692
راهنمای تاکتیکهای تیمی , ترجمه شده از انتشارات رسمی شرکت الکترونیک آرتز ( EA )
کی آدرس ترجمه شده اش رو داره ، لطفاً بزارید
چطوری میشه تو بازی فیفا 11 چهار نفره بازی کرد .؟ تا 4 دسته ی بازی تو کامپیوتر میزنی وارد بازی نمیشه ؟!!!!!!!!!!!!!:41:
آره دسته ها بیش تر از یک شمار(تعداد) باشه نمی شه بازی کردنقل قول:
معلوم نیست یک رخنهگاه(باگ) هست یا چیز دیگه ای /؟
دوستان اهنگ های فیفا 11 رو چجوی می شه به دست آورد؟
ضمناً اگه کسی تمام کلید های ترکیبی خوشحالی بعد از گل بازیکنا رو داره بگه ...
همه دستورالعمل ها رو داخل بازی گذاشته همگی صحیح هستند غیر از یک مورد فکر می کنم آکروباتیک شماره 2 یا 3هست که حرکت چرخوندن 360 درجه آنلوگ رو دوبار نوشته درحالیکه 3 بار هست ساعتگرد پادساعتگرد ساعتگرد هست فکر کنم اونجا ساعت گرد پادساعتگرد درج کردهنقل قول:
صفحه ی اول همین تاپیکهنقل قول:
این بازی چرا تو ویندوز سون بد اجرا میشه تو xp کاملا روونه pes هم تو سون روونه
یعنی واسه این بازی من مجورم برم xp
تو ویندوز سون هیچ مشکلی ندارم و خیلی خوب اجرا میشهنقل قول:
نقل قول:
منم تو 7 اجرا کردم بدون مشکل ...
ممکنه ویندوزتون مشکل داشته باشه :11:
سلام
لینک آخرین آپدیت Squad تیم ها لطفن!
ممنون!
نقل قول:
لینک دانلود:بعد از دانلود اکسترک کن و داخل Documents\FIFA 11 کپی کن موفق باشی.کد:http://up.--------.com/images/hmiibinupwgpmfszzbdh.rar
لینک ارجینالش چیه؟نقل قول:
اینار رسمیه؟
نقل قول:
بله دوست عزیز رسمیه/ لینک ارجینالش رو یادم نیست ولی بعد از نصب تغییرات و نقل و انتقالات زمستانی ایجاد شده. و با تنظیمات بازی کاری نداره فقط ترکیب بازیکنا رو بروز میکنه.
بهترین کرک فیفا 11 چی هست؟
سلام
ببخشید اگه لطف کنید یه جواب خوب بدید متشکر میشم
من با دسته پلی 2 فیفا بازی میکنم
زمانی که چراغ آنالوگ روشنه شوک سمت راست رو که میزنم توپ رو خیلی جلو میندازه و توپ لو میره مگه اینکه شوک رو خاموش کنم کخ اون موقع باید با دسته بازی کنم و نمیشه با شوک چپ بازی کرد
متاسفانه من فقط با شوک چپ و راست میتونم بازی کنم نه با دسته راهی هست که بشه مشکل منو حل کرد
به قسمت my fifa 11 /settings /controllers sittings برو بعد RT رو بزن گزینه آخر و یکی مونده ب آخر رو با هم عوض کن: move player و TACTICES & MENTALITY این دو گزینه رو باه هم جاه جا کن.نقل قول:
فک کنم مشکلت حل بشه
Razor 1911 (1نقل قول:
Reloaded Crack (2
[PHP]http://www.megaupload.com/?d=M4SFVPIX[/PHP]
بچه ها قضیه این FIFA 11 Ultimate team چیه . چجوری میشه دانلود کرد و بعدش بازی کرد ؟
FUT → Fifa 11 Ultimate Team یه نوع Mod آنلاین به حساب میاد ...نقل قول:
دانلودش در XBOX Live و PS-Store رایگانه، تو این حالت با یکسری امتیازات میشه بازیکن های حرفه ای خرید و به تیم مورد علاقه انتقال داد ...
آپدیت های هفتگی هم قابل دانلودن ...
کد:http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team
کد:http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/play
سلام
خسته نباشید
دوستان من کارت گرافیک انویدیا 1 گیگ دارم مدلشم فکر کنم 9600 باشه سی پیو 4000 د هسته و رم 2 گیگ دارم ولی وقتی فیفا بازی میکنم تو بازی یه لحظه بازی وای میاسته و بعد دوباره میره توپ چشم رو اذیت میکنه چکار کنم؟
اینم جایی خوندم انجام دادم نشد حالا چکار کنم
((
9. حل مشکل لگ (Lag) داشتن بازی
در صورتی که به هنگام اجرای بازی احساس میکنید بازی ناگهان کند میشود و یا به اصطلاح لگ دارد، این کار را انجام دهید:
به مسیر زیر بروید:
Control Panel>Hardware and Sound> Sound> Speakers> Properties> Advanced
اکنون Sample Rate را به 24 bit و 44100 Hz تغییر دهید و پنجره ها را OK کنید.
همچنین در فایل fifaconfig.exe در تب Display Configuration تنظیمات گرافیکی بازی را بر روی Low یا Very Low تنظیم کنید و بررسی کنید ببینید آیا مشکل با این کار حل شده است یا خیر.
))
پسوردشم حتما باید کرک کنیم؟نقل قول:
من شنیدم مود افلاین هم داره . پس نمیشه با این نسخه های کرکی دانلودش کرد و بازیش کرد دیگه ؟نقل قول:
Mod آفلاین نداره ولی از اونجایی که اساس این بازی رقابته، شما میتونید با ترکیب مخصوص تیم حریفتون (حتی اگه اون آفلاین باشه) برای تمرین و مهارت بیشتر، بازی کنید ...نقل قول:
من در مورد نسخه PC خبر ندارم ولی از طریق XBOX Live که به راحتی میشه بازی کرد!