یکی سیو صد در صد بازی رو بزاره بی زحمت
Printable View
یکی سیو صد در صد بازی رو بزاره بی زحمت
سلام به همگی . من یه جا گیر کردم نمی دونم باید چیکار کنم فکر کنم چپتر 14 هستش اونجایی که توی بندر می ری و درگیری می شه بعدش باید بری داخل یه انباری که اسمش یادم نیست اونجایی که طرف با بطری های آتیشی می خواد بسورونتت من همه رو کشتم اما نمی دونم بعدش باید چیکار کنم نکنه بازی تموم شده ؟
دوستان یکی لطف کنه بگه این DLC که 50mb حجم داره روی سرور مدیا فایر هست که 5 تا پوشه هست به نام های cnt_greaser , cnt_made_man , cnt_renegade , cnt_vegas , cnt_war_hero چی هستن و به چه درد می خورن. من این پوشه هارو تو پوشه ی pc تو محل نصب بازی ریختم و متوجه تغییری در بازی نشدم. اگه می شه یکی بگه اینا چی ان؟
تفاوت حالت Simulation و Normal تو رانندگی هم یکی بگه چیه؟ بازم نفهمیدم این دوتا چه فرقی دارن!؟
بله من روی هارد تموم کردم پین آپ های هر مرحله رو هم داد چیز خاصی نیستن آرت ورک مانند هستند به شکل کارتونی... اونجوری هم نیستندنقل قول:
84 درصد دارم به دردت می خوره صرفا 16 درصد باقی مونده اش به خاطر وانتد پوستر ها هست همه چیزهای قابل آنلاک باز هست و روی هارد همه ماموریت ها انجام داده شدهنقل قول:
خیر شما پول کم آوردی برو از فروشگاه ها خلشونو خالی کن و یا اینکه برای بروسکی ماشین ببر تا بهت پول بده یه ماشین بردار روی بروسکی پوینت بذار توی نقشه بعد برو به سمتش و ماشین رو پارک کن تا بهت پول بده البته وقتی ماشین رو انداختی توی اون محفظه از پلکانش برو بالا دکمه رو بزن تا پول بهت بده و یا اینکه از فروشگاه ها دزدی کننقل قول:
لباس فروشی ها پمپ گاز اسلحه فروشی و اغذیه فروشی جاهایی هستند که می تونی دخلشون رو خالی کنی. اونقدر این پول درآوردن رو ادامه بده خودش پیغام بده که به حد نصاب رسیده پولت
اینا اضافات هستند توی کاراژ بهت کلی ماشین جدید میده لباس های جدید میده توی کمد و چند مورد دیگه بهتره حتما داشته باشی اینارونقل قول:
حالت سیمولیشن رانندگی سخت تر میشه عین ماشین سواری واقعی کنترلش میشه مثل GTA IV که به راحتی نمی تونی ترمز کنی یا فرمون رو بگردونی و اونم اون لحظه تغییر مسیر بده... اگه حوصله تصادف و اینا نداری بذارش رو نرمال تا راحت بتونی کنترل کنی ماشین رو
شما اونجا چون پول کم داری یا باید از مغازه ها دزدی کنی یا ماشین هارو بدزدی ببری بدی به براسکی که پول گیرت بیادنقل قول:
باید 27500 تا پول داشته باشی که بدهیه برونو صاف بشه :31:
تونقشه بالا سمت راست مبلغ الانتو نوشته و بالا سمت چپ مبلغیو که باید جور کنیو نوشته
همچنین تو نقشه بواسکی با علانت B مشخص شده :20:
من از پست شماره 1616 حالت Free Ride و Jimmy رو دانلود کردم و تو مسیر مربوطه کپی کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد
چیزی به منوی بازی اضافه نشد
کار دیگه ای باید بکنم ؟
تو این بازی راهی هست که بجز ماموریت های اصلی بشه پول درآورد...؟؟
کشته شدن جو مثل این میمونه که یه خوک رو برای استفاده از گوشتش بکشی.
:13::13::13:
من خیلی از بازیش خوشم اومد
کلا از فیلم ها و بازی های که راوی دارن خوشم میاد
مافیا یک هم همینجوری بود
فقط این مافیا دو کوتاه بود و رود تموم شد
راستی تو تیتراژ آخز بازی در قسمت Special Thnaks این اسمو دیدم : Sajjad Majidi :20:
یعنی ایرانیه ؟
اتفاقی این اسمو دیدم ...
ميشه از مغازه ها دزدي كرد: بايد مغازه داران رو بكشي و صندقشون رو خالي كني .نقل قول:
دوستان یه نکته ای بگم؛ با یک بار زدن دکمه وسط ماوس موقع رانندگی دوربین جلو رو انتخاب کنید و بعد سعی کنید عین رانندگی تو دنیای واقعی راندگی کنید. اینجوری رانندگی کردن نه تنها زجر آور نیست بلکه لذت بخش هم هست.
به خصوص تو مراحل اول که جاده ها پوشیده از برفه و رانندگی مثل یه کابوسه.
کلا به نظرم کنترل ماشین ها خیلی افتضاحه. خب شاید 60 سال پیش واقعا ماشین ها اینجوری بودن که با 60 تا سرعت کاملا کنترل ماشین از دستت خارج می شه. انگار ماشین های سواری بالای 1.5 تن وزن دارن.
با این وجود جای یه کادیلاک درست و حسابی توی بازی کمه. اصلا دارو دسته های مافیایی علاقه خاصی به کادیلاک داشتن. توی فیلم good fellas هم نشون داده می شه.
من كه از بازيش خوشم مي ياد.
ولي يكش واقا يه چيز ديگه بود.
اصلا از اول داستان شروع كنيم.
تو دوش اصلا معلوم نيست ما چه جوري مي ريم تو اين گروه مافيايي.
اگه همين رو با داستان يكش مي ساختن بزيش فوق العاده مي شد.
منم نظر تورو دارم طوری که دوباره مافیا 1و نصب کردم و دارم بازیش میکنم الان مرحله ی مسابقه رو تموم کردم.خداییش مافیا 1 خدااااااابودنقل قول:
طرفدارای مافیا 2 بیان اینجا به مافیا 2 رای بدن
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=439621
من یه مشکل دارم توی این بازی : وقتی قسمت 7 بازی شروع میشه میخوام سوار ماشین بشم ،بازی قفل میشه و باید خارج بشم، این مشکل فقط وقتی میخوام سوار ماشین بشم هیچ ایرادی پیدا نمیکنه مثلاً شروع کپچر 7 که باید برم آپارتمان جدید اگه پیاده برم مشکلی پیش نمیاد ولی اگه ببخوام سوار ماشین بشم توی هر قسمتی از اون جاده بازی هنگ میکنه و قفل میشه
لطفاً منو راهنمایی کنید
19090390940394 باری هست که این سوال پرسیده میشه
جواب: مشکل مربوط به کرکت هست باید تعویض کنی و از کرک اسکید رو استفاده کنی
دوست من فکر میکنم شما gta iv رو یا بازی نکردید و یا یادتون رفته که چقدر رانندگی در اون بازی عذاب آور بود، یعنی امکان نداشت که بتونی 5 تا خیابونو بدون تصادف پشت سر بزاری. من خودم بعد از تموم کردن مافیا از سر بیکاری رفتم دوباره سراغ iv و اینجا بود که واقعا افتضاح بودن کنترلش به چشم میومد اونوقت شما میگی کنترل مافیا2 بده؟ اینکه توی برف لیز میخوری به نظرت از کنترل بده یا ساخت بازی؟(اصلا قصدم طرفداری از مافیا2 نیست چون باهاش حال نکردم) آیا تا حالا سعی کردی قبل از رسیدن به تقاطع ها ترمز کنی و بعد بپیچی؟ در حالیکه توی iv از وقتی اراده به ترمز کردن میکردی چند لحظه بعد ماشینت داغون شده بود..نقل قول:
من از هیچ کدوم این بازیها به عنوان یک شاهکار دفاع نمیکنم فقط لطفا یکم با انصاف تر نقد کنید.
سلام دوستان.
من dlc های بازی را دان کردم. فایل های آن را هم در محل نصب بازی کپی کردم. منتها هیچ تغییری در بازی ایجاد نشد. دوستانی که dlc ها را نصب کردند (خصوصا انتقام جیمی رو) می شود راهنمایی کنم که برای نصب و استفاده از این dlc ها باید په کار کنم؟ راستی هیچ کدام از این dlc ها هم آیکون Setup را نداشتند.
اتفاقا رانندگی تو Gta IV خیلی عالیه . فقط یه کم قلق گیری و زمانبندی درست می خواد. بعد تو سرعت های خیلی بالا هم اگه 30 متر مونده به پیچ ترمز دستی رو بکشی می تونی بدون مشکل پیچ رو رد کنی. اگه نخوای می تونی معمولی ترمز کنی که خیلی سریع سرعت ماشین کم می شه و لیز نمی خوره. اما تو این بازی 80 تا سرعت که می ری به یه پیچ رسیدی هیچجوره راه نداره که فرز بپیچی حتما باید ماشینو نگه داری انگار داری گاری می رونی. حداقل باید چهارتا ماشین خوب و سرعتی تو بازی می ذاشتن.ضمنا تو همه نقد ها کنترل ماشین ها توی Gta IV رو شاهکار دونستن...عین یه بازی ماشین سواری.نقل قول:
من تازه گرفتمش واقعا ناامید کننده بود مافیایی که ما فکر میکردیم بازیه دیگه ای بود
مرحله های بالاتر چیزی برای نشون دادن داره یا همین روند پیش میره؟؟
کرک ها توی پست اول هست اگه می تونی از اول بازی کنی کرک اسکیدرو رو بریز ولی اگه می خوای از همین جا ادامه بدی کرک CFB رو بگیر بریز لینک جفتشون توی پست دوم تاپیک موجودهنقل قول:
ممنونم از اینکه برای 19090390940394 بار جواب دادین:31:نقل قول:
از شما هم بسیار سپاسگذارمنقل قول:
دیدم دکمه ی تشکر کمه، گفتم از طریق پست ازتون تشکر کنم
من تو چپتر 14 گیر کردم!!!
یه جا هست که vito میره دنبال joe که میبینه اویزونش کردن و vito هم اویزونه بعد از اینکه ادمهای اونجارو میکشم نمیدونم باید چطور از ساختمون خارج شم!!!
همونجایی که بازی میگه get out of apartment with joe
با سلام.نقل قول:
اقا شما مطمئنی که چپتر 14 بوده ؟
آخه من برای جوابتون الان این چپتر رو رفتم اما همچین چیزی نبود !
نقل قول:
مرسی از اینکه زحمت کشیدی!!!
ردش کردم
یه قسمت پله خور به سمت پایین داشت که ندیدم!!!
دوست عزیز شما دقیقا کارایی که تو پست ادرس داده شده تو امضام گفتم انجام دادید؟نقل قول:
آقاجون کسی ترجمه ی فارسی داستان بازی رو داره !؟
هنوز خیلی زوده ولی یه نفر هست که داستان بازی رو به زبان فارسی نوشته
یکی لطف کنه این DLCه انتقام جیمیو با لینک مستقیم برام بذاره:20:
منو میگه ها:31:نقل قول:
علاقه مند شدم ببینم که این پایان مبهم ( جو میمیره یا نه، ویتو چی کار میکنه و فیری راید نداشتن. ...) برای چیه و رفتم تو سایتش و دلیلش رو کامل فهمیدم !! بدلیل پوله ! کسی که بازی رو میخره باید جدا بره مکملاشو بخره => میشه سود بیشتر برای شرکت 2ک:31: !!!
نقل قول:کد:http://q100.dataup.to:83/download.php?id=1059071
به جای این کارا چپتر 14 رو ردیف کن بدجوری تو کفیم !!!:10:نقل قول:
سلام
من 2تا مشکل دارم:
1. اگه بازی رو در حالت فول اسکرین بزارم بعد از بازی بیام بیرون همه چی سیاهه ( Brightness صفحه پایینه) با اینکه بازی اجرا نیست! ولی اگه فول اسکرین نباشه همه چیز درسته!!
2.توی بازی همه چیز درسته ولی یه حالت بدی داره! صدای قلبش همش میاد :31: و همه جا سیاه سفیده !!! مثل زمان تیر خوردنشه!!
مشکل از چیه؟!
گرافیکم هم ati 5850 هست همه چی هم آپدیته!
ممنون:11:
نميدونم دوستان چرا ميگن رانندگيش بده ؟ اتفاقا خيلي هم به واقعيت شبيه و زيبا و خوب . خب ماشينهاش قديميه ديگه .GTA كه نيست .
سلامنقل قول:
از کرک skidrow استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.کرک بازی هم در پست دوم هست رو میتونید بگیرید.
منم مشکلات شما رو داشتم باید کرک زیر رو دانلود کنید و تو فولدر pc بریزیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5398146&postcount=2162
برای اینکه پولم به 27000 برسه میخوام ماشین ببرم پیش بروسکی ، چیکار کنم قبول کنه ؟ باهاش حرف میزنم میگه فعلا شغلی برات ندارم
شما باید چند تا ماشین جمع کنی ببری توی مکانی که ماشین رو له میکنه همون پیش بروسکی بعد یه پله کنارش هست برو فعال کن تا ماشین رو له کنه بعدش به میزان ماشینی که حالا یکی بوده یا بیشتر بهتون پول میده.نقل قول:
من بازی رو نصب کردم
این ارور رو میده
چی کار کنم؟
کد:http://rahekahi.persiangig.com/Capture.JPG
directx رو از داخل سی دی باززی نصب کنید
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
اگر نبود تو فولدر 3rd بروید و در پوشه directx هست نصب کنید اگه نبود هم هیچی
چرا این همه گرفتاری آخه:13:!نقل قول:
شما باید چند تا ماشین جمع کنی ببری توی مکانی که ماشین رو له میکنه همون پیش بروسکی بعد یه پله کنارش هست برو فعال کن تا ماشین رو له کنه بعدش به میزان ماشینی که حالا یکی بوده یا بیشتر بهتون پول میده
کافیه برین توفروشگاه اسلحه روبروی فروشنده وایستین یهو شاتگانو دربیارین بایه گلوله بفرستینش اون دنیا(اگه شما این کارو نکنین اون باشاتگانش همین کارو میکنه:31:!)بعدش ببینین چقدر پول گیرتون میاد !به همین راحتی:27:!!!
البته بعدش سریع فرارکنینا وگرنه آقا پلیسه دعوامیکنه:39:!!!