[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان چلسی خرج کرده که همه دنبالشن دیگه:27:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان چلسی خرج کرده که همه دنبالشن دیگه:27:
آقا خواهشا از این بحث ها نکنید که من تاپیکو به خاکو خون می کشم :31: یعنی یه کوچولو به چلسی توهین کنید خودتون می دونید :31:
بالاخره هر تیمی از یه جایی شروع می کنه منچستر هم قبل از این که فرگوسن بیاد قهرمانی هاش زیاد نبود و بعد از اومدن اون اکثر قهرمانی هاشو بدست اورده
چلسی هم تقریبا از سال 2003 - 2004 این سیر صعودیش شروع شده
امسال هم چند تا بازی بد شانسی اوردیم و حداقلش به جای دو تا باخت الکی که در یه زمانی از فصل داشتیم اونارو می بردیم الان امتیاز ها خیلی نزدیک بود
همون که فصل پیش تو اولدترافرد بردیمتون و قهرمان شدیم به همه شکست های نا حق امسالمون میارزید:27:
خوب آرسنال هم که دیشب برد
گل اول رو آفساید خورد
ولی با 2 تا تعویض خوب بازی به دست گرفت و برد
Gunner For Ever
واقعا نمیفهمم مشکل این داور های انگلیسی دقیقا چیه
کورن یعنی؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت : :دی
خوب کاملا مشخص هست که عصبانی شدید و دارید از قضیه اصلی دور میشیم...اگه درباره گذشته صحبت کنیم باید به اخرین بازی این 2تا تیم نگاه کنیم که 3-1 شکست خوردین....اون بازی هم با گل افساید دروگبا بردین....نقل قول:
در کل تیمی که 4/5 سال هست که به قول خودتو قوی شده باید زیر سایه تیمی که به قول خودتون بعد اومدن فرگوسن(البته قبل اومدنش هم 7بار قهرمان شده که از تعداد کل قهرمانی هی چلسی 3تا بیشتره)یعنی 24 سال پیش شروع به قووی شدن کرده باید زیر سایه منچستر باقی بمونه...به بزرگتر هاتون احترام بزارید و سعی تو جنجال نباشید....
اگه بحث امتیاز از دست دادن های الکی باشه که منچستر الان با اختلاف فاحش اول بود که الانم کم اختلافی نیس....
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
نقل قول:
تو یک فوتو شاپ کار حرفه ای هستی:31:
رنگ زمینه 100 با صفر میفرقه:13:
ای خدا ببینم آرسنال بعد از چند سال میتونه جام اتحادیه رو بگیره یانه یعنی میشه؟ای خدااااااااااااااااااا
go arsenal go
میلاد منظورش بلک پول و ساندرلند و نمیگم لیورپول چون میدونم همش همینجوری نمیمونه...تیم هایی که تو تاریخ ریشه دارن نابود نمیشن....نقل قول:
بیخیال...یه نگاه به جدول بندازی بعد حرف بزنی ثواب داره
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
ولی من دوس دارم ارسنال قدرتش رو واسه لیگ قهرمانان اروپا بزاره....نقل قول:
البته گرفتن یک جام مثل اتحادیه واسه روحیه تیمشون خیلی خوبه....
من به ارسنال خیلی علاقه دارم و دلم میخواد هرچه زود تر 1جام به هواداراش تقدیم کنه:10:
نقل قول:شاهنامه آخرش خوشه :27: 103 تا گل :18:نقل قول:
ببین...من اگه جدول فصل های قبل رو بزارم که از خجالت اب میشی...بیخیال بابا چرا کل کل میکنی....
آرسنال 3تا مصدوم بد دیگه داده.
نصری که بازی قبل مصدوم شد و ولکلت و سانگ
چند هفته؟؟حالا که نزدیک بازی های حذفی لیگ قهرمانان شدین؟؟؟:41:
wow
دو روز نبودم چند تا صفحه اضافه شده
30 دقیقه تول کشید تا تونستم همشون رو بخونم
داشو اون 103 تا گلی که زدین رو بزار دره کوزه ... :31:
:5:
اگر او پاس گل ... به ... نبود
که الان نمی یومدی بگی شاهنامه آخرش خوشه
ایف :13:
خواهشا حرف منطقی بزنید با اگه نمیشه رفت جلو !نقل قول:
wow
دو روز نبودم چند تا صفحه اضافه شده
30 دقیقه تول کشید تا تونستم همشون رو بخونم
داشو اون 103 تا گلی که زدین رو بزار دره کوزه ... :31:
:5:
اگر او پاس گل ... به ... نبود
که الان نمی یومدی بگی شاهنامه آخرش خوشه
ایف :13:
اینجوری باشه پس ما هم خیلی از قهرمانی های شمارو می تونیم زیر سوال ببریم
واقعا دابل کردن این همه تیم بزرگ و این تعداد گل برای قهرمانی بس نبود که باز این چیزارو میگین؟!
شما دیگه کی هستین یا خدا :18:
یعنی پاس گل جرارد به دروگبا یادت رفته ؟نقل قول:
بیخیال مهم نیست ... فعلا این فصل مهمه
بابا بسه دیگه چقدر کل میندازین !
در اینجا هم مثه تاپیک لالیگا تخته میشه ها !
یادم نرفته همچین چیزایی توی فوتبال پیش میاد و اتفاقهنقل قول:
یعنی پاس گل جرارد به دروگبا یادت رفته ؟
بیخیال مهم نیست ... فعلا این فصل مهمه
حالا چون به تیمتون تعصب دارید توقع دارید حتی توی سالی که چلسی دابلتون کرده قهرمان بشید!
اگه اینجوری که شما میگید در نظر بگیریم که کلی از قهرمانی های شما رو میشه زیر سوال برد
مثلا یه سال دقیقه 90 چلسی از ویگان گل خورد و همین باعث شد که شما قهرمان بشید
پس دیگه اون قضیه بازی پارسال با لیورپول رو بهونه نکنید و حقیقت رو قبول کنید....
اوکی من که میگم بحث سال های قبل اصلا مهم نیس اون دوستتون حرف پارسالو زد .....بیخی
یعنی 37تا بازی دیگه که انجام دادیم مهم نیس؟؟؟نقل قول:
من منکر قهرمانی پارسال چلسی نیستم...چلسی پارسال قهرمان شد چون تمام بازی های رو در رو رو برد...شایستش هم بود...ولی اینکه میاد میگه این همه سال منچستر دنبال چلسی دوییده رو جواب نمیده...میگه پارسال قهرمان شدیم...ما که انقدر این ور اونور جام گرفتیم واسمون عادی شده...با رفتن رونالدو همه گفتن منچستر افت میکنه دیدید که تا هفته 38 بازی ادامه داشت و قهرمان معلوم نبود....ولی باید قبول بکنید که چلسی همش زیر سایه منچستر بوده
آره چه گلی هم خورد :41:... امیل هسکی زد ... یادش بخیر چقدر فحشش دادم !:31:نقل قول:
من بازم میگم شاهنامه آخرش خوشه :5:
اگه آبرام امسال هم خرج میکرد و بالاک و کاروالیو رو نمیفروخت و مصدومیت های زیاد پیش نمیومد که الان شما به جا دوییدن با موتور گازی دنبال ما بودین :31:
اگه منظورت اون بازی هفته ی آخر لیگ سال 2008-2009 هستش باید خدمتتون عارض بشم که اگه اون بازی رو چلسی میبرد هم تاثیری تو قهرمانی منچستر نداشت. چرا که چلسی و منچستر تو اون فصل تا هفته ی آخر هم امتیاز بودند ولی چلسی 15 تا تفاضل گل از منچستر عقب بود و باید طی 2 بازی باقیمونده ی فصل اینو جبران میکرد که یادمه یه جا خوندم که نوشته بود اگه چلسی ، برزیل دههی هفتاد و میلان دهه ی 90 رو هم یکجا بفرسته تو زمین نمیتونه 15 تا تفاضل گل رو نسبت بهمنچستر در عرض دو بازی جبران کنه.:20:نقل قول:
بیخودی جو سازی نکنین :31: پارسال درسته که چلسی در مجموع بهتر ظاهر شد و خط حمله ی آتشینی داشت و بازی های زیبا تری رو هم ارائه داد ولی انصافا پاس گل جرارد اگه نبود چلسی قهرمان نمیشد. (جرارد یادمه از این پاس گلها قبلا هم داده بود. کلا یهو قاط میزنه. پاس به عقبش تو دقیقه 93 بازی به دروازه بان تو تیم ملی تو یورو 2004 رو هم که یادتونه. باعث شد که یه تک به تک نصیب تیری آنری بشه و اسکولز هم مجبور به خطای پنالتی شد و انگلیس در حالیکه تا دقیقه ی 91، از فرانسه یک بر صفر جلو بود در نهایت 2 بر 1 باخت!!:41:)
کمتر از علی پروین تقلید کن...چی مثلا الان خیلی با نمکی؟؟؟نقل قول:
خوبه هنوز 1قهرمانی اروپا هم تیمت نداره و 10امتیاز عقبین وگرنه هیچی....
بچه ها سایت منچستر همین الان اعلام کرد گری نویل پس از 20 سال بازی برای یونایتد از فوتبال خداحافظی کرده...
تو بخشی از صحبت هاش گفته:کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Feb/Neville-announces-retirement.aspx
من در تمام عمرم طرفدار یونایتد بودم و ابن طبیعی هست که از تموم شدن دوران بازیگریم ناراحت باشم
گری 602 بازی برای منچستر انجام داده که 7گل هم زده اینم بگم که گری نویل با منچستر یونایتد در سال های 1995/96, 1996/97, 1998/99, 1999/2000, 2000/01, 2002/03, 2006/07, 2008/09قهرمان لیگ برتر و در سال های 1995/96, 1998/99, 2003/04 قهرمان FA CUP و در سال های 2005/06, 2009/10 قهرمان لیگ کاپ و در سال های 1996, 1997, 2008 قهرمان کامیونتی شیلد و در سال 1998/99 قهرمان چمپیونز لیگ و در سال 1999 قهرمان جهان شده که در مجموع طی 20سال حضورش تو یونایتد 18 قهرمانی با این تیم بدست اورده که از همین جا بهت خسته نباشید میگیم گری نویل قهرمان...
اینم یه ویدئو که سایت رسمی یونایتد ازش گذاشته
کد:http://www.mediafire.com/?cbtr5i3l58cr4e5
نه بابا فوتو شاپ کجا بود؟نقل قول:
حالا چرا رنگش فرق میکنه رو من نمیدونم
:دی
در اولین فرصت خلاصه بازی رو کات میکنم این قسمتشو با حجم خیلی کم براتون آپ میکنم
البته چیز خیلی مهمی نیست
ولی جالب بود در کل!
شما هم اگه تونستین با وجود بارسلونا و اینتر ( فصل قبل ) قهرمان شین بعد بیان از قهرمانیاتون بگین :31:نقل قول:
2 به 0 بردیم...:31:
کسی میدونه سوارز گل زده یا نه؟؟؟
اره
دقیقه 70 و خورده ایی :31: یه گل زد
مثل اینکه منظور پست منو درست متوجه نشدی :31:نقل قول:
اگه منظورت اون بازی هفته ی آخر لیگ سال 2008-2009 هستش باید خدمتتون عارض بشم که اگه اون بازی رو چلسی میبرد هم تاثیری تو قهرمانی منچستر نداشت. چرا که چلسی و منچستر تو اون فصل تا هفته ی آخر هم امتیاز بودند ولی چلسی 15 تا تفاضل گل از منچستر عقب بود و باید طی 2 بازی باقیمونده ی فصل اینو جبران میکرد که یادمه یه جا خوندم که نوشته بود اگه چلسی ، برزیل دههی هفتاد و میلان دهه ی 90 رو هم یکجا بفرسته تو زمین نمیتونه 15 تا تفاضل گل رو نسبت بهمنچستر در عرض دو بازی جبران کنه.
بیخودی جو سازی نکنین پارسال درسته که چلسی در مجموع بهتر ظاهر شد و خط حمله ی آتشینی داشت و بازی های زیبا تری رو هم ارائه داد ولی انصافا پاس گل جرارد اگه نبود چلسی قهرمان نمیشد. (جرارد یادمه از این پاس گلها قبلا هم داده بود. کلا یهو قاط میزنه. پاس به عقبش تو دقیقه 93 بازی به دروازه بان تو تیم ملی تو یورو 2004 رو هم که یادتونه. باعث شد که یه تک به تک نصیب تیری آنری بشه و اسکولز هم مجبور به خطای پنالتی شد و انگلیس در حالیکه تا دقیقه ی 91، از فرانسه یک بر صفر جلو بود در نهایت 2 بر 1 باخت!!)
من میگم این اگه گفتن اشتباهه و اگه شما میگید درسته پس میشه همچین چیزی رو بر علیه منچستر هم گفت که به نظرم در مورد هر تیمی این اشتباهه!
خیلی باحالی :31:
خودت داری میگی جرارد سابقه این کارو قبلا هم داشته پس این جزو اتفاقات فوتباله و نمیشه گفت اگه فلان چیز نمیشد مثلا ما 20 بار قهرمان شده بودیم
در مورد پارسال دیگه صحبت نکنیم بهتره....
در ضمن دوست عزیز 30vil که تازه به جمع این تاپیکی پیوستی منم طرفدار چلسیم ولی همچین بجث هایی راه نمی ندازم و کل کل هم به شکل درستش می کنم. شما هم کم کم باید یاد بگیری که این کارو به شکل درستش انجام بدی چون اینجا جمع دوستانه ست
گل دوم رو سوارز زدنقل قول:
2 به 0 بردیم...
کسی میدونه سوارز گل زده یا نه؟؟؟
البته برزیل دهه 80 درسته:دینقل قول:
برزیل دههی هفتاد و میلان دهه ی 90
چون برزیل که دهه 70 تیم نبودش و اون سال 70 هم که قهرمان شد به خاطر خستگی بیش از حد ایتالیاییا بودش
برزیل دهه 80 بود که با تله سانتانا زیباترین و هجومی ترین فوتبالا رو ارائه میدادش
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
نقل قول:تا جایی که من شنیدم گل به نام سوارز ثبت نشده و گل به خودی حساب شدهنقل قول:
گزارش تصویری: خداحافظ کاپیتان نویل
سایت گل- گری نویل پس از بیست سال حضور در منچستریونایتد از فوتبال خداحافظی کرد. به این بهانه، تصاویری از دوران حضور او دریونایتد را با هم مرور می کنیم:
سوم مارچ 2007- گری نویل گل دیرهنگام جانی اوشی مقابل لیورپول در آنفیلد را این گونه جشن می گیرد
بیست و پنجم ژانویه سال 2006- کاپیتان گری نویل پیروزی 1-2 یونایتد مقابل بلکبرن در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ کاپ انگلیس را در اولدترافورد جشن می گیرد
یازدهم ژانویه سال 2009- کاپیتان گری نویل پیروزی 0-3 تیمش مقابل چلسی در دیدار دو تیم در اولدترافورد در رقابتهای لیگ برتر را جشن گرفته است
دوازدهم آگوست سال 2008 در بلکبرن. کاپیتان نویل لیست بازیکنان تیم را در جریان رویدادی در لیگ برتر امضا می کند
اول دسامبر سال 2009.گری نویل در حال پرتاب توپ در جریان دیدار تیمش مقابل تاتنهام در اولدترافورد در لیگ کاپ انگلیس
هفدهم جولای سال 2009.کاپیتان نویل در کنفرانسی خبری در کوالالامپور
سیزدهم دسامبر سال 2010.ورزشگاه اولدترافورد.گری نویل در کنار دیوید بکام دیدار تیمش مقابل آرسنال در لیگ برتر را تماشا می کند
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/03/2335874/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8-%DA%A9%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%88%DB%8C%D9%84[/PHP]
گزارش روز: رایان گیگز بهترین بازیکن تاریخ منچستریونایتد شدآرسنال به دنبال خرید دو بازیکن جوان بارسلونا
آنها میخواهند در تابستان این دو بازیکن را خریداری کنند.
سایت گل – آرسنال قصد دارد سرجی سامپر و بایستر پل، دو بازیکن جوان بارسلونا را در تابستان خریداری کند.
سامپر و پل در آکادمی جوانان بارسلونا هستند اما همین حالا هم مشهور شدهاند و توپچیها میخواهند در پایان فصل آنها را بخرند.
سامپر را جدیدترین هافبک درخشان محصول آکادمی فوتبال بارسا میدانند و پل که در تیم زیر 16 سالههای اسپانیا هم بازی کرده، میگویند دروازهبان مستعدی است.
آرسنال البته با تاتنهام بر سر خرید پل رقابت دارد.
February 03, 2011کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/02/03/2336316/%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7
البته خود گیگز گفته اسکولز بهترین است.
سایت گل – طرفداران منچستریونایتد در یک نظرسنجی رایان گیگز را به عنوان برترین بازیکن تاریخ این باشگاه برگزیدند.
گیگز رقابت سختی برای این عنوان داشت و توانست بزرگانی چون جرج بست و سر بابی چارلتون و همتیمیهایش مانند پل اسکولز و وین رونی را کنار بزند.
گیگز البته پرافتخارترین بازیکن باشگاه یونایتد به شمار میرود و رکورد بیشترین بازی با پیراهن این تیم هم متعلق به اوست. او جایزه را با فاصله زیادی برد که نشان میدهد طرفداران یونایتد چه اندازه برایش اعتبار قائلند.
این بال ولزی پس از این موفقیت به وبسایت رسمی باشگاه گفت: «هنگامی که به من این خبر را دادند بینهایت خوشحال شدم. راستش باورم نمیشد، به ویژه هنگامی که به لیست دیگر بازیکنانی که آنجا هستند بنگرید.»
وبسایت رسمی باشگاه به همراه Inside United، مجله رسمی باشگاه این نظرسنجی را ترتیب داده بودند. از هواداران خواسته شده بود سه گزینه را انتخاب کنند و آنها هم پاسخ دادند.
سر الکس فرگوسن، تنها مربی باشگاهی که گیگز تاکنون داشته هم این نتیجه را تایید کرده: «طولانی بودن دوران در این مسائل نقش ایفا میکند و رایان بیش از هر بازیکن دیگری در باشگاه بوده است.
هنگامی که به کهکشان ستارههایی که در این باشگاه بودهاند مینگرید، میبینید که این افتخاری بزرگ برای رایان است.
برخی هستند که دیگران را بالاتر از او قرار میدهند، بازیکنانی مانند دنیس لاو، جرج بست یا اریک کانتونا، اما هیچ کس تردید ندارد که او شایسته حضور در آن بالاهاست.
نمایش او 20 سال است که در تراز اول بوده. حتی حالا که 37 ساله است هم نمایشهایش فوقالعاده است.
همیشه درباره رایان از من میپرسند و من هنگامی که پاسخ میدهم میبینم که خودم هم همان ویژگیها را دارم: او به دنبال حفظ فیزیک بدنی خود است، همواره میخواهد بهتر شود و خود را به سختی میاندازد تا مطمئن شود که موفق میشود.
او الگویی رویایی برای بازیکنان جوان است. او هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان انسان مدلی برای دیگران است. او نشان داده با فداکاری به چه دستاوردهایی میتوان رسید.»
گیگز البته میگوید سه بازیکن برتر یونایتد در تاریخ، پیتر اشمایکل، روی کین و پل اسکولز هستند که به ترتیب نهم، هشتم و ششم شدند. او میگوید: «به نظرم اسکولزی بهترین بازیکنی است که یونایتد تا حالا داشته.
دیدهام کارهایی میکند که از عهده دیگر بازیکنان خارج است. روشی که او سرعت بازیها را کنترل میکند و گستره پاسهایش باورکردنی نیست.
در طول سالها دیدهایم که بازیکنان نمیتوانند حتی به گرد پای او برسند. گلهایش را هم فراموش نکنید.»
ده بازیکن برتر تاریخ منچستریونایتد به انتخاب هواداران به این ترتیب هستند:
1. رایان گیگز
2. اریک کانتونا
3. جرج بست
4. سر بابی چارلتون
5. کریستیانو رونالدو
6. پل اسکولز
7. دیوید بکام
8. روی کین
9. پیتر اشمایکل
10. وین رونی
2011/2/2کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/02/2334644/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B2-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%B4%D8%AF
اول بردمون مقابل استون ویلا مبارک!:31::40: (دیر شد! شرمنده!)
دوم اینکه چقد بحث های از نوع کل کل تو تاپیک داریم!
سوم اینکه Gary Neville Is a RED!:40:
چهارم اینکه چه بازی ای بشه چلسی - لیورپول!
پنجم چه پست Gimme 5 فرستادم!:31:
یاعلی:11:
بعدش میگن ارسنال بازیکن سازه:2:نقل قول:
خوبه حالا نخواسته ستاره های بارسا رو بخره که شما اینقدر آتیشی شدی...:31::46:نقل قول:
فعلا كه اگه چشممون نزني روي دور برديم خدا بخواد چلسي رو هم ميبريمنقل قول:
من فكر ميكنم تغيير توي خط حمله براي ليورپول خوش يمن باشه
همیشه شایعه در مورد آرسنال زیاده اونم مخصوصا در مورد بازیکنای جوون. همین الان خودم چندتا خبر در مورد ممدو ساخو، 2تا بازیکن جوون آلمانی و یکی دیگه که یادم نیست کجایی بود خوندم. هر وقت اینا اومدن بعد ...نقل قول:
بعدش میگن ارسنال بازیکن سازه
بعدشم اگه آرسنال بازیکن ساز نیست چه تیمی بازیکن سازه ؟؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!
همین الان این خبر رو هم خوندم. در مورد دروازه بان که عمررررررررررررا. اینجور که این فصل دروازبانا کار کردن ونگر عمرا نمیخره حتی 16 سایه چون جوونشو زیاده دارهو هافبک جوون هم زیاد داره و تو اون پست اصالا هم تو جوونت هم تیم اصلی مشکلی نادره. مطمعنم خبر کاملا شایعست.
توی خواب هم نمی تونید چلسی رو تو استمفورد بریج ببرید!نقل قول:
فعلا كه اگه چشممون نزني روي دور برديم خدا بخواد چلسي رو هم ميبريم
من فكر ميكنم تغيير توي خط حمله براي ليورپول خوش يمن باشه
آخرین باری که لیورپول تونست توی استمفورد بریج ببره رو من یادم نمیاد چند سال پیش بود؟!
در ضمن این برد هایی که لیورپول در آنفیلد مقابل چلسی اورده همه اونا به لطف وجود تورس بود که الان خوشبختانه در تیم ماست :5:
2008-2009نقل قول:
دو فصل پیش دور رفت (که هم دور رفت و هم دور برگشت لیورپول برنده شد) . 1-0 با گل آلونسو که توی اون بازی تورس به خاطر مصدومیت اصلا حضور نداشت. اون برد به رکورد 86 بازی لیگ برتری بدون باخت چلسی در استمفورد بریج خاتمه داد!
گرچه احتمال برد لیورپول پایینه، ولی نه توی خواب! بازی جالبی باید بشه. انگیزه هر دو تیم بالاست.کد:http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/eng_prem/7674108.stm
+
تورس این فصل هنوز مصدوم نشده، یه حسی میگه الان زمان مصدوم شدنشه :دی
100% تائید میشه
نمی گم چلسی یا لیور پول برشون حتمی ولی
چلسی هم تو این فصل ییه یی هو
خراب میکنه
امیدوارم این بازی مساوی تموم بشه
الان هر دوتا تیم خرید تازه داشتن
مخصوصا چلسی که ...
با این حساب
باید بازی جالبی از اب در بیاد البته اگر بارسا رئال تیوی
بازی رو پخش کنه