ایول
fng هستم بنویس منو
Printable View
ایول
fng هستم بنویس منو
ببخشینا ولی چطوری باید عضو بشیم؟:41:
یعنی این دو نفر تیم هاشونو انتخاب میکنن؟:18:
چرا درست توضیح نمیدین؟:19:
بگو دیگه:19:
ببینید شما برای اینکه عضو بشید باید با به Blizzard یا INFERNAL بگید !
راستی 10 نفر زیاد نیس؟
به نظر من باید زیر 6 یا 8 باشن!:10:
بهتره تیم ها رو زیاد کنین ها!!:13:
مگه fng بازی نکردین؟10 نفر خیلی شلوغ میشه :(
راست میگه 10 نفر وسط بازی لاشخوری میشه :دی
اقا تعیین سطح کن به ترتیب تیم درست کن اینجوری که ما اعلام کنیم کدوم تیم باشیم شاید یه تیم خیلی قوی بشه یه تیم ضعیف
4 تا تیم 3 نفره خوبه ؟
عالیه!.......
پس فعلا 2 تا کاپیتان داریم 2 تا دیگه نیازمندیم !
اگر تیم ها زیاد شدن مشکلی نیست هرکس میخواد تیم جمع کنه اسمش رو اعلام کنه تا من لیست رو ردیف کنم!
باید 4 تا تیم بشیم هر تیم 4 نفر بعد تیم 1 با تیم 2 می جنگه. تیم 3 با 4 برنده هاشون باهم و ..
به نظر من هر تیم 2 یا 3 نفر باشه خوبه :8:و در ضمن میگم که لیگی بشه :27:یعنی همه با هم بازی کنن ،هر تیمی بیشتر ببره برنده باشه!:20:+ مدل مول هم خوبه :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:: سری مسابقات FNG در سرور های PERSIAN ::
مسابقه اول
TEAM NAME VS TEAM NAME --------------- TIME : 00:00
مسابقه دوم
مسابقه فینال
کاپیتان ها اول یک اسم برای تیم انتخاب می کنند و میگن که تیم از چه بازیکن هایی تشکیل شده !
Blizzard و INFERNAL فعلاً 2 تا کاپیتان هستند که من هنوز منتظرم تیم رو به من معرفی کنند .
کسی دیگه اگر میخواد کاپیتان بشه خبر بده و یک تیم جمع کنه اینجا اعلام کنه !
سرجمع 4 تا تیم 3 نفره بیشتر نمیخوایم ، این narotu هم باید همکاری کنه برای اینکه وسط بازی کسی مزاحم نشه !
دمش گرم امروز خیلی خوب بود پینگ ها همه طلایی بود از همین جا از مسئولین مربوطه تشکر میکنم
بچه ها من سرور رو ران کردم اما هرچی اسمه مپی که میخوامو مینویسم و میزارم توی فایل بازی بازم میشه دد مچ!
چی کار کنم؟
باید اسم مپ رو بزاری توی config
configمگه اون فایل تکست نیست؟ خوب میزارم اما نمیشه :دینقل قول:
منم میتونم بازی کنم؟دست به تیرم خوبه ها:31:
اینطوری دیگه ؟نقل قول:
کد:add_vote "eXo_lala" "sv_map eXo_lala"
اهااااااااا میگم یه چند خطی کم داشت :دینقل قول:
اینو بعد از کدوم نوشته بزارم؟ :دی
هرجا عشقت میکشه ! بزار آخر واسه خنده :31:نقل قول:
گزاشتم اما نشد :دی
لطفا یکی یه کانفیگ درستو حسابی واسه ddrace بزاره!!
کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من میخوام pasue کنم تو کنسول چی بنویسم؟
کلا وقتی خواستی دستوری رو با کلید مورد نظر اجرا کنی از این دستور در f1 استفاده کننقل قول:
bind "klid" "dastoor" :D به جای "kilid" کلید مورد نظر رو به حرف کوچیک می زنی به جای دستورم که دستور رو میزنی برای مثال برای pause می نویسی bind p say /pause در این جا p کلید و say /pause دستوره یا
bind y player_name YURI در این جا وقتی y رو می زنی اسم تی به YURI تغییر میکنه دوسن عزیز سوال داشتی بپرس :31: :31:
وای وای وای مردم از خنده چه جوری نوشتم her her her
کسی کمک نمیکنهههههههههههههه؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز احتمالا 1 سوتی میدی . :31:نقل قول:
مثلا شما میخوای تو سرورت مپ xyz_blocker رو داشته باشی بنابراین باید این مپ رو در فایل autoexec.cfg با این دستور وارد کنی.
برای مپ اولیه : sv_map xyz_blocker
برای تعویض مپ توسط وت : add_vote "xyz_blocker" "sv_map xyz_blocker"
حالا سرور باید از 1 جایی این مپ ها رو بخونه اون جا کجاست؟ اینجا : (برای مثال)
1. d --> program files ---> teeworlds --> data --> maps
2.c --> user --> hajoo --> appdata (baraye didane app data bayad show hiden files koni ) --> roaming --> teeworlds --> maps
حالا اگه مپی که میخوایم تو این پوشه (maps( نبود چیکار کنیم؟ این کارو :
میریم به مسیر زیر
c --> user --> hajoo --> appdata (baraye didane app data bayad show hiden files koni ) --> roaming --> teeworlds --> downloadedmaps
مپی که میخواستیو پیدا میکنی ولی بعد اسمش 1 سری اعداد هست مثل : xyz_blocker_04t88f964t9hh63
که باید تغییرش بدی به xyz_blocker و بریزیش توی پوشه ی maps که در بالا گفتم (1 یا 2 )
حالا برو سرورتو ران کن حالشو ببر :31:
به قول جیگر تی ان تی :
همیشه موفق و پیروز باشید . :40: :31:
متاسفانه موفق و پیروز نبودم :دینقل قول:
نشد!
همون config یا همون فایل تکست رو بساز بده من :دی
مرسی
یکی کمک کنهههههههه لطفا:13::19::19:نقل قول:
سلام.چرا سرور های پرشین پریده کجاست؟
من پیشنهاد میدم که سرور catch 16 که بی مصرفست رو حذف کنین تا شاید کمی وضعیته پینگامون بهتر بشه !!!شاید!:20:
کی اومده گند زده تو سرور.پینگ هی میره 1000 میاد 60 ای بابا اعصاب نموند نروتو بیا درستش کن اه
سلام امروز که کلا سرورا لگ زده بود
راستی چند وقت پیش قرار بود انیمیشن درست بشه از ما چی شد. امروز با علی رضا حرف میزدم می گفت یکی از دوستاش می خواد انیمیشن رو با برنامه ی 3d max درست کنه کارشم 20 که این وسط یه مشکلی هست اونم نیاز یه دوبلره که 100٪هزینه بره که اونم اگه بچه ها بخوان هزینش بین کسایی که شخصیتشون توی انیمیشن هست تقسیم میشه حالا اگه خواستید بگید که ببینم این کارو میشه انجام داد یا نه . در مورد این که چرا حالا صدا گذاری باید بکنیم هم باید بگم که انیمیشن ساخته شده رو ما رو سایت تی ورلدز می زاریم که اونجا هم باید با زیرنویس ارائه بدیم واسه همین مجبوریم صدا گذاری رو بر نوشتن ترجیح بدیم چون اگه بخوایم گفت و گو هارو به صورت نوشته بزاریم تو زیرنویس دچار مشکل می شیم
تیکه یه اولشم از گوب شروع میشه ( اونی که من دیدم ) اولش از ماشین پیاده میشه اسلحه هم رو شونشه خیلی با حاله
اگه دوبلره مشکلی نیست بدین من خودم تدوین میکنم با صدا گذاری هم مشکل نداشته باشین بهترین کیفیت رو میدم ولی اگه قراره پول بلد بودن تری دی مکس هست این یک حرف دیگه هست و من شرمنده! :31:
چقدر جواب واضح و سریح بود! :31:
نهههه خیر منظورم از هزینه ، هزینه ی دوبلری یه وگرنه پولو که به خاطر 3d max نیست مثلا رفیقه ها بعدش شما چند تا صدا می تونی واسه یه همه ی شخصیت ها پیدا کنی اگه منظورت از این که بدید خودم تدوین می کنم این باشه که همه ی صدا ها رو خودت بخوای بزاری با صدای خودت یا بخوای بچه محلاتونو جمع کنی نمیشه که .نقل قول:
در کل اگه منظورت یه چیز دیگس متونیم هماهنگ کنیم که صدا گذاری ها با تو باشه :40: :11:
نه عزیز باسه این کار نه صدای خودم میزارم و نه بچه محل هامو جمع میکنم! اینقدر کار کردم و بلدم که نیازی به اینا نیست!
یک برنامه مثلا خیلی خیلی سادش هست به نام voice changer ! این از این که میشه 10000 تا صدای متفاوت رو ایجاد کرد. ولی با این حال از این برنامه ساده هم استفاده نمیکنم و برای کیفیت صدا و اینا با برنامه های زیادی کار کردم مثلا fl studio (البته درسته این باسه آهنگ سازیه ولی خیلی پیشرفته است و راحت میشه باهاش کار کرد) sond forge ، ... ولی فکر کنم با همین برنامه کم حجم NGWave و پر طرفدار مخصوصا برای خوانندگان ایرانیا میشه یک کارایی کرد ...
نه که خودم چند تا آلبوم بیرون دادم :31: ولی اینجا نمیزارم تا ریا نشه! :31:
خوب پس اوکی دیگه فقط الن دیگه باید ببینم علی و رفیقش چی می گن :31:
در مورد انیمیشن می خوام یه کمکی بخوام هرکی داستانی می تونه بنویسه از الان بگه یعنی تو یه فایلی به صورت Pdf یا word در بیاره بعد لینکشو به صورت پ.خ به من بده البته الان ما خودمون داستان داریم ولی برای اینکه بتونیم به بهترین شکل در بیاریم می خوایم کمک بگیریم آقای رکس rex برای صدا گذاری اینجا یه مشکلی هست اونم اینه که کسی که می خواد انیمیشن رو درست کنه به احتمال زیاد به خاطر خیلی از مسائل نمی تونه فایلو به شما بده و در صورت لزوم شما باید بری پیش ایشون منم تا پنجشنبه یه والپیپر از کل شخصیت ها میگیرم میزارم اینجا که در صورت لزوم تغییرات در اون انجام بشه D;
دارم از خنده میمیرم. تو فقط یکیشو بگو قبول! نه بزار خودم بگم! آخه الان مثلا این سورس تری دی مکس به چه دردم میخوره همچین میگی مسائل آدم فکر میکنه سیاسی هست! اگه میترسه یاد بگیرم بهش بگو وقتی تو داشتی تازه تری دی مکس کار میکردی من روی مایا mental ray کار میکردم. اگه میبینی خودم نمیسازم فقط پی سی قدرتمند باسه رندرش ندارم. بگذریم اینا چیه که دارم میگم... اعصاب که ندارم زود جوش میارم :31:نقل قول:
آخه اگه میگه پول بدین دوبلر بگیرین دیگه دوبلره که سورسو نمیخواد روی تصویر صدا گذاری میکنه! مگه اینکه یا خودی باشه یا همون قضیه ای که بالا گفته بودم! :31: تازه میگم من سورسشو نمیخوام پی سی قوی ندارم باسه این کارا. خودش درست کنه یعنی زمان لب خونی رو بزاره. البته اگه لب هم باسه تی میزاره تقریبا با صحبتی که باید بکنه ست کنه من که بعید میدونم چیز خاصی هم بسازه حالا...
بعد رندرینگ انیمیشن کامل رو بدون صدا بده من بقیه زمان هماهنگ کردن و صدا هاش هم با من
بازم میگه نه؟ خب بیا اون برنامه ها رو که گفتم بره با همونا خودش بسازه!
بازم میگه نه؟ خب بیا آدم مفت پول مفت! بیایید جمع شین پول زور بگیرین بدین به یک دوبلره خودی!
YURI بگو کیا هستن تو فیلم شاید شاید شاید داستان نوشتم :31:
نیای پست بدی بگی همه هستنا .
دونه دونه نام ببر. :31:
سلام...سید اینجوری نبودیا!اصلا نفهمیدید من چی میخوام بگم!!!!
مایا چیه با...اینا خزه..اگه کیفیت نداش کارش صبا استخدام نبود...صدا گذاری من سر در نمیارم اما رفیقم گفت اکه خواستی بگو دوبلر این شرو ورا.اونم بره منه نویی کار انجام نمیده....بره خودش..خودشم نه خودشون چرا؟چون tw چار تا طرفدارم اونور داره
من نمیدونم یه پرچم گرفتی دستت این بالا میچرخونی تری دی تری دی میکنی..مرد مومن من 9 نفر آدم از تهران بیارم پیش تو چن من؟نمیخواد ممنون اگه ساخت صداشم میذاره..بیا دیدی منم زود جوش میارم این به اون در:31:
خب شماره میدم بهش زنگ بزن اکه برنامه هایی که میگی بلد بود صداشم خودش میذاره
و الا به قول یه استادی دنگش دنگ خودش دوبلر میگیره
نخواستم به درک تو که نمردی من پی سی قوی میدم تو بساز واللا
خودش اومده تو بازی اونایی که دیده رو میذاره
من یه وال پیپر دیدم که روش معرفی شخصیت ها داشت:
GOOB
Sorena
Yuri
sajad tnt
smkh
nefle ee sorry INF3RN4L
mool
blizzard
pegas
edison
alex
shahab
soroush
X.said00
evil chiken
erf@n
nima===<man behesh goftam
narotu
یه نفر بود به اسم rin oukorma !!!!!! بیاد اسمشو عین یه پسر گل اسپل کنه
moien
چند کاراکتر من در آوردی و کاراکتر های دختر
سلام...سید اینجوری نبودیا!اصلا نفهمیدید من چی میخوام بگم!!!!
مایا چیه با...اینا خزه..اگه کیفیت نداش کارش صبا استخدام نبود...صدا گذاری من سر در نمیارم اما رفیقم گفت اکه خواستی بگو دوبلر این شرو ورا.اونم بره منه نویی کار انجام نمیده....بره خودش..خودشم نه خودشون چرا؟چون tw چار تا طرفدارم اونور داره
من نمیدونم یه پرچم گرفتی دستت این بالا میچرخونی تری دی تری دی میکنی..مرد مومن من 9 نفر آدم از تهران بیارم پیش تو چن من؟نمیخواد ممنون اگه ساخت صداشم میذاره..بیا دیدی منم زود جوش میارم این به اون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شماره میدم بهش زنگ بزن اکه برنامه هایی که میگی بلد بود صداشم خودش میذاره
و الا به قول یه استادی دنگش دنگ خودش دوبلر میگیره
نخواستم به درک تو که نمردی من پی سی قوی میدم تو بساز واللا
خودش اومده تو بازی اونایی که دیده رو میذاره
من یه وال پیپر دیدم که روش معرفی شخصیت ها داشت:
GOOB
Sorena
Yuri
sajad tnt
smkh
nefle ee sorry INF3RN4L
mool