بابا پای 1510 باشه انتخابای بهتری داریا......
Printable View
مثلا چی؟نقل قول:
راهنمایی کنید لطفا
مثلا میتونی بری سراغ لپتاپهای msi ..... یا مثلا لنوو اخه قیمت n61 یه زمانی 1330 بود من که حاضر نیستم براش 170 تومن بیشر بدم . یکیم هم تو خرید دقت کنید شما میخوای شبانه روز بازی کنی؟ صدای خوب نمیخوای؟ صفحه نمایش خوب؟ کیفیت ؟ همین لنوو y560 من خریدم 1280 هیچ چیزی از n61 کم نداره من خودم n61 داشتم . صداش واقعا مزخرف بود lcd هم دقیقا مثل اینه بقول یکی از بچه ها بهترین زمان استفاده از این لپتاپ نصفه شباست! والا من دارم مثال میزنم لنوو صداش واقعا دالبیه و نمیتونی ازش ایراد بگیری اگه به asus دلبسته شدی n82jq هم مدل خوبیه کارت گرافیکش 3 رده با 5730 تفاوت داره کلا چیز خوبیه باتری 8 سلولی صفحه 14 ............. مشکل دیگه n61 صدای هاردش بوده که البته اونایی که هارد 7200 دارن مساله ای ندارن ! اما من خودم الان رو لنوو 5400 دارماصلا صدا نمیده که هیچ تو سرعتم تاثیر نداشته نهایت سرعتش 82 مگ هست n61 رو نمیدونم ولی حتما کمتره ..... والا من بشخصه اگه جا شما بودم رو y560 لنوو و msi رو هم زیر نظر میگرفتم یک چیزی بخر که فرداش بگی پولی که دادم هدر نرفته 1510 که خوبه من شیراز 1550 قیمت دارم
والا فک کنم همینا قانع کننده باشه :دینقل قول:
شما همین مدل رو بخر،میرزه به خاطر خرید 1 میلیون و خورده ای پاشی تا تهران بیای
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
ایم معرفت نیست اینجوری بگیا :دینقل قول:
من کاملا از صداش راضیم
هاردم هم 5200 هستش و هیچ صدایی هم نداره
1510 خیلی زیاده .... میبینی دوستان هم میگن ...
لپ تاپ حسن آقا و ان 82 هر دوش به نظر من خوبه. اگه بازی نمیکنی همون ان 82 رو وردار.
راستی این چهار تا هسته ای که داره زیادی داغه ها !!!! قبل از انتخاب چهار هسته ای حالا هر برندی حواست به استفاده ای که در نظر گرفتی باشه، پول بیشتر میدی و داغ تر هم که هست .... حیفه نشه استفاده ی مناسب پیدا کرد.
به سایت notebookcheck هم سر بزن .... کلا خوبه اطلاعات آدم رو بالا میبره ولی همه مدلها هم که تو ایران نیست.
مرسی اقا حسن
از کاربردا بگم
ببین همین کانفیگ n 61 واسم عالیه
همین کانفیگ رو هم که لنوو 560 داره
خودم هم بین این دوتا شک دارم
که تو چند صفحه اخیر دیدم شما با گرافیکش مشکل داری
نمیدونم الان مشکلت حل شده یا نه
مگه نه به نظرم این لنوو خیلی مدل خوبیه
فقط یه بدی بزرگ داره اونم قیافشه
نقل قول:
حسن آقا رفتی اون ور اونوری شدی چرا ؟؟؟ :31::31::31:
بابا صداش بنده خدا خیلی خوبه که. مگه altec شرکت اچ پی نبود ؟؟؟ لپ تاپم نیست نگاه کنم ولی فکر کنم همون آلتک بودا !!!! آلتک اچ پی تو مدلایی از توشیبا هم هست و حرف اول رو تو صدا میزنه فکر کنم. درسته دوستان یا اشتباه میکنم ؟
هاردش هم سرعت متوسطش با hdtune که تست کردم شد 65. البته تست read بود. به نظرم اینش هم خوبه. صدا هم که نداشت ... :31::31:
ولی به هر حال 1510 زیاده ... من بودم میرفتم یه مدل دیگه پیدا میکردم. البته دوستم سونی دو هسته ای با گرافیک 5650 گرفت 1490 !!!!!
واسه رندر کردن میخوام
بازی هم احتمالا باهاش انجام میدم
کلا میخوام قوی باشه
علیرضا جان به نظرت چه مبلغی واسش خوبه ؟
البته فکر کنم دیگه ازشون پیدا نشه
دوست عزیز تهران این N61 رو راحت تا 1350 هم میتونی گیر بیاری
با این قیمت واقعا ارزشش رو داره
نقل قول:
اووووووووووووووووووووووه، خیلی داری تند میری دوست عزیز...
چون مال شما مشکل داشت، دلیل نمیشه که کل این مدل رو زیر سوال ببری
مال من هارد 5400 داره ولی کوچکترین صدایی نداره، پخش صداش هم که از خیلی از لپتاپ های دیگه بهتره...
ضمنا من یک موقعی قرار بود برای دخترم لنوو بگیرم (اگه درست یادم مونده باشه، مدل G550) ولی وقتی از نزدیک دیدمش پشیمون شدم به نظر میامد که از پلاستیک دست 2 درست شده! واسه همین هم بجاش رفتم ACER 5741G گرفتم. ولی این دلیل نمیشه که بگم لنوو اصلا بدرد نمیخوره و 50 تومن هم براش زیادیه..
یکخورده انصاف بد نیست... بخصوص وقتی قراره کس دیگهای رو برای خرید راهنمایی کنی.
ضمنا صحبتی هم که در مورد سرعت هارد گفتی خیلی باحال بود...! «الان رو لنوو 5400 دارماصلا صدا نمیده که هیچ تو سرعتم تاثیر نداشته نهایت سرعتش 82 مگ هست n61 رو نمیدونم ولی حتما کمتره ...»!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا هر گرونیای هم بی دلیل نیست، هیچوقت پیکان رو به قیمت بنز نمیدن...!
موفق باشی - رامین :11:
آخه دوستان گفتن تو تهران دیگه از این مدل پیدا نمیشه
یعنی اگه من این هفته پاشم بیام تهران میتونم با این قیمتی که میگی n 61 رو بخرم ؟
این رایان صبا قیمتاش معمولا 30 40 50 تومنی بیشتر از بازاره. فکر کنم 1400 بگردی پیدا بشه. نهایتش صبر کن یکی دو هفته دیگه میاد و قیمتش افت میکنه. اینا یه چیزی کم میشه میبرن بالا.نقل قول:
من یه سری میخوساتم سی پی یو بگیرم. تا هفته ی قبلش 180 بود. رفتم هفته بعدی اسمبل کنم یارو گفت امروز صبح 180 بوده ولی الان 200 شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قضیه هم این بود که فقط همون یارو و دو سه نفر دیگه اون مدل رو داشتن. من هم گرفتم ولی برام تجربه شد وقتی چیزی نایابه نخرمش.
به نظر شما دلیلش چیه که اینقدر کم شده ؟
دوست عزیز من این جریان هاردو از خودم که در نیاوردم از اول تاپیک بخون ببین چند نفر این مشلو داشتن . اگه هر گرونی بیدلیل نیست و هر ارزونی میشه بگید بین لنوو و n61 کدوم گرونتره؟ الان رو نمیگم قیمت واقعیشو نظر بگیر همونی که dvdwriter داره و هارد 5400 باس رم رو نمیدونم قیمتش 1330 بود نگو نه من تا همین 1 ماه پیش این قیمتو دارم حالا که کم شده کشیده بالا...... خب یک usb 3 داره . کیف و موس روشه . 2 سال گارانتی 50 تومن هم گرونتر از لنوو هست اونم همش بخاطر usb 3 هست هنوز تو کل دنیا این وسیله فراگیر نشده اومدن انداختن روش . من نمیگم کدوم بهتره هر چند که نظر خودم دیگه رو n61 نیست اما در مورد مشکلات بنده اصلا طبق نظر خودم چیزی نگفتم و گرنه 1000 تا عیب میگرفتم ازش شک نکن . هر کی شک داره بره صفحه اولو بخونه تا برسه به اینجا ببینه چند نفر از صدای هارد گله دارن . چند نفر از صفحش....... بنظر خودم که الان دیگه n61 زیادی گرون شده و نمیارزه. جالبه از صداش راضی هستی؟ اسپیکرشو میگما جالبه همه مشکل دارن شما چیز دیگه ای میگی .... من در مورد همین لنوو هم 1000 تا ایراد میگیرم اصلا حاظر نیستم تعصبی کار کنم اون بدبختی که میخواد لپتاپو بخره باید همه بدیهاشم بدونه نه فقط یان بگن تو فلان بازی فلان شد و ................. راستی شما لنوو رو پیکان میدونی . n61 رو لامبور گینی؟ فقط هم از بدیهای لنوو پلاستیک کهنه بودنشو مبدونی؟ حتما باید یه چیز گرون بخری تا فک رکنی بهترین چیز رو خریدی؟در اخر باید بگم که لنوو مشکلش حل شده حالا من باید تست بیشتر کنم خبرشو میدم . اما بندم منظورم اینه که اقایون n61 عالیه اما نه با قیمت 1510 همون 1330 خوبه لنوو هم همون کانفیگه اگه میخواید قطعاتشو که داخل هست رو نگاه کنم بگم چی هست چی نیست اما من خودم خیلی دستم نبود n61 اما خیلی ها میگن از صداش راضی نیستیم مخصوصا وقتی رو درجه اخر میبرن نمیدونم والا این چیزهایی بود که من از صفحه اول دیدم تا اخر همین y560 هم ایراد داره یکیش هم همین مشکل نرم افزاری گرافیک که اشالا حل شده خبرشو میدم و یکی دیگشم بعضی از y560 ها مشکل lcd دارن که پرش داره توی ویندوز منظورمه و با چشم مشخصه شکر خدا مال من که نداره! کلا هر چیزی یک عیبی داره . اما اگر اهل فیلم دیدنی مانیتور فقط فول hd
راستی در مورد قیافه y560 هم یکچیز یبگم اصللا شبیه عکسای تو نت نیست . من فک رمیکردم پلاستیک کهنست اما خودت برو ببین میفهمی راستی .. از همه مهمتر اثر انگشت روش خیل یکم میوفته چون پلاستیک نیست نه بدنش پلاستیکه نه خودش . راحت ای دستمال کاغذی پاک میشه میخواید عکس بگیرم بدم؟ مثلا عکسایی که نوت بوک چک گذاشته اصلا شبیه به اینی نیست که من دارم . بیرونش هست اما داخلش واقعا بهتره حالا یک عکسی میگیرم میدم خدمتتون . کلا من به خاطر اینکه n61 این بلا رو سرم اورد یکمی شاید حساس شدم اما واقعا این مشکلا رو داره بیاید یک تصب رو بزاریم کنار
تا اینجا هاردش رو نگاه کردم وسترن هست و توی amazoon گذاشته 120 دلار
رمش هم هنوز مارکشو نمیدونم .
پنل lg
گرافیکم که همون 5730
بقیشم که دیگه همون چیزا هست دیگه مثل cpu ................
سلام دوستان من الان چند روزه درایو cدارم ذره ذره پر میشه!!!
دلیلش چیه؟
من 1 برنامه photo shop 32bitروی سیستمم نصب کردم احتمال میدم از اون باشه!
البته همون روز از یک کامیوتر هم فلش نصب کردم اما ویروسی نشناخت لپ تاپ و کپی کردم!
انتی ویروسم ESET SMART بود! پاکش کردم جاش avast نصب کردم اما تغییری حاصل نشدو ویروسی هم پیدا نشد.
photo shopo رو uninstal kardamولی باز هارد داره پر میشه! وقتی که فایل فتوشاپو باز میکنم 6گیگ از فضا کم میشه....
تازه 2و3 بار هم هنگ کرده اساسی که فقط با کلید پاور خاموش شده! نمیدونم چشه! راهنمایی کنید لطفا!
photoshop 64 هم نصب کردم اما باز.... داره 1کم اذیت میکنه! کمک.... کارام مونده!
والا منظورتو درست نمیفهه یعنی حجمش داره پر میشه؟ چند گیگه؟ خب برنامه هاتو توی یک درایو دیگه وصل کن . .....
در مورد پر شدن حجم هارد فکر می کنم طبیعی باشه ! چون شما وقتی تغییرات ایجاد می کنید و برنامه نصب می کنید ویندوز بک آپ میگیره دائما و این بک آپ ها فضای هارد رو اشغال می کنن.! در مورد فتوشاپ هم چون یک فضایی رو بصورت کش برای خودش اشغال میکنه اینم طبیعیه!نقل قول:
اقا حالا من چیکار کنم؟؟؟؟؟
n 61 رو اگه چقدر داد بخرم
آقا حسن شما لطف کن از لبتاپت عکس بنداز قیافشو ببینم
اینم عکس
کد:http://www.speedshare.org/download.php?id=3449638911
دیدن این صفحه هم خالی از لطف نیستکد:http://www.speedshare.org/download.php?id=640802E911
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y560-Notebook.33963.0.html
سلام. با نرم افزار tune up utility یه بخشی داره به اسم tune up disk sapace من همیشه با اون بخش میرم این بک آپ مسخره ی ویندوز رو دیلیتش میکنم. دو گزینه دیگه هم داره که مال ثامبنیل ها تو فولدرای ویندوزه و اون یکیش اندیس گذاری ویندوزه. اون دو تا رو کاری نکنین.نقل قول:
یه چیز خیلی راحت و عالی هم داره که ایراد های رجیستری و شرت کات های اشتباهی و .... رو با یه کلیک سرچ میکنه و درست میکنه. اسمش هم:
tuneup 1 click maitenance هست. اون رو اوبین بار که کلیک کردم بالاش تنظیماتش هست که میزنم به دفرگ کردن هارد کاری نداشته باشه. اون رو هر یک دو روز یه بار که میزنم یه تعدادی اشتباه رجیستری جدید تو سیستم هست و حجم رجیستری رو بزرگ کرده که سرعت ویندوز رو هم میگیره، اون ها رو درست میکنه ، فایلهای موقتی نرم افزار ها رو پاک میکنه و خلاص ....
تستش کنین خوبه ...
نسخه ی آخرش با کرک همه جا ریخته. سرچ کن پیدا میکنی.
به جای آپدیت کردن ویندوز رو میشه آپگرید هم کرد. یا اصلا ویندوز جدید نصب کرد.
یه لینک ویندوز سون آپدیت دو روز پیش میذارم .... ممکنه به کارتون بیاد. خرید اینترنتی هم داره. ارسال فکر کنم رایگان میشه چچون قیمت بالای 2500 هست. من خودم چند بار از این سایته خرید کردم و خیلی راضی بودم.
ایکس پی هم مال دیروز رو گذاشته:کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=334&Title=Windows-7-Enterprise-x64-Integrated-September-2010
راستی ویندوز سونی که گذاشته اینترپرایز هست. یعنی با یه سریال میشه تو چند تا سیستم نصب و رجیستر کرد. امکاناتش هم مثل ویندوز سون آلتیمیته.کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=137&Title=Windows-XP-Professional-SP3-Integrated-September-2010-Corporate
دوست عزیز کلل شما هر روز یه چی میگی! هر روزم نظرت عوض میشه! درست نیست با این وضعیت کسی رو راهنمایی کنی! اگه شما از ایسوست راضب نبودی دلیل نمیشه! بقیه راضی هستن!نقل قول:
بابا وقتی من نگرفته بودم همگی میگفتید که عالیه مشکلی نتداره و تموم بازیارو میاره والا ازش یه غول ساخته بودید بنده هم نظر خودم هنوز رو اسوس هست . امظامو ببینی متوجه میشی ولی اذیتم کرد دیگه.... بنده یک کلام مشکلاشو گفتم . همتون غیرتی شدید حالا خوبه مشکلای خودمو نگفتم ! اگه اینجور یمیخوای چشم اقایی که به خرید n61 شک داری . شک نکن بهترین لپتاپ دنیارو با بهترین صدا . بهترین هارد (اصلا صدا نداره . خیلی عالیه قیمتشم تا 1.800 جا داره سریع برو بخر چون اسمون دهن باز کرده و این لپتاپ افتاده پایین دیر بجنبی از دستنت میره . بنده هم از الان خفه میشم............
اقا علیرضا این اپدیت ویندوزو که من میخوام بزنم میگه باید فایر وال خاموش اشه خاموشم که میکنم بازم همون ارورو میده چه کنم من داداش؟
به جای کل کل کردن بگید من چیکار کنم ؟
امکانش هست دوباره n 61 بیاد تو بازار ؟
سلام n61 بازا
کسی این لینکی که توی صفحه 109 هست رو دانلود کرده (ویندوز رو میگم)
مشکلی نداره؟
اکتیو میشه دیگه؟ منظورم اینه که دستکاری شده نیست؟
داداش برو بخر اما نظر منو میخوای کانفیگ بلوری با هارد 640 نباید بلالا ی 1450 بدی. اگر هم dvd میخوای بالای 1350 نده . مگه ما باید تصمیم بگیریم چی بگیری؟ خودت تصمیمت رو بگیر اما وقت بزار تاپیکهای اولو بخون شاید تو تصمیم گری کمکت کنه و ببینی منی که اینجوری حرف میزنم چجوری حرف میزدم ! هر 200 تا پست من فقط مال این تاپیکه!
اره ممکنه که بیاد اما میگفتن دیسکانتی شده یکی از بچه ها هم رفته بود تهران میگفت که کم شده اگه میخای بخری دست دست نکن.
نه داداش اون وینوزو اقای مهران خودش تست کرده شک نکن که دستکاری شده نیست . استفاده کن .
حسن جان همش رو که نه ولی نصف بیشتر مطالب این تایپیک رو خوندم و به این نتیجه هم رسیدم که مدل خوبیه
اما مشکل از دو چیزه
1 قیمتش که زیاده
2 اینکه پشت ویترینیه و پلمپ نیست و برچسب پشتشم یه جوری کهنه به نظر میرسه
خب داداش منم میگم که مدل خوبیه اما نه با این قیمت مگه چیز دیگه ای گفتم؟ لپتاپ سعی کن پلمپ باشه . اون برچسبه احیانن پرداکت کدش نیست؟ اگههست که بدرد نمیخوره بابا این قیمت میخوای پول بدی پلمپ هم نیست؟ یک زنگ بزن نمایندگی بهت میگن میاریم یا نه
شاید فایروال نود بازه ... یا ویروس یاب دیگه ای هست فایر والش فعاله ؟؟؟؟نقل قول:
ران از ادمینیستریتور هم که لابد زدی دیگه.
ببین لینکی که من دادم هم خراب نیستش. آپدیت ترین ویندوز سون هست.نقل قول:
معمولا تو سایتا یه دستکاری هایی تو ویندوز میشه که باعث شده من الان 8 9 تا ویندوز سون داشته باشم و به علاوه ی 4 5 تا ویستا و 6 7 تا ایکس پی. ولی فقط از یکی استفاده میکنم ... یعنی دو تا. همین ویندوزهای سافت گذر رو استفاده میکنم.
کرک هم که اون ویندوز لودر همیشه کار میکنه و فرق نمیکنه ویندوزت رو از کجا دانلود کنی.
بازم نظر خودتونه کدوم رو دانلود کنید. :46:
نقل قول:
دادا چند رو صبر کن. عجله کار شیطونه. هم بار جدیدشون میرسه و قیمت میاد پایین و هم پشت ویترین نیست.
مال حسن آقا هم مدل خوبیه. من اصلا رو برند تعصب ندارم و فقط برای احتیاط و کمتر خراب شدنش ایسوز گرفتم.
مادربوردهای ایسوس رو که شنیدی بعضی مدلهای فوق العاده میزنه و تو همه سایت ها هم تست ها رو خوب پشت سر میذاره. من رفتم واسه داش کوچیکم بازار ایران یه مادر بورد بگیرم. برند Biosatar رو میخواستم. طبقه اول همه میگفتن آشغاله :41::41: بالاخره یه گوشه طبقه دوم گیر آوردم. خریدمش. جالب اینه که 125 بود و مال ایسوس و گییگا با همون امکانات و چیپست و خازنای حالت جامد 180 بود !!!!! الان یه ساله در حالت اورکلاک شده مثل خر داره کار میکنه و هیچیش هم نشده !!!!
اکه به خوشگلی و برند باشه سونی و اپل خوبه ولی به نظر من کار مهمه و کار. لوونو مارک کلا خوبی هست. ایسوس هم خوبه. هر کدوم بیشتر راضیت کرده بگیر ولی گرون نگیر. آدم گرون بگیره تا یه مشکل نرم افزاری داشته باشه دلش رو میزنه و پشیمون میشه.
باشه
ولی من احتمالا تا 1 یا 2 هفته دیگه میخوام برم یه شهر دیگه دانشگاه
یعنی تا اون موقع دوباره از این مدل میاد تو بازار
اگه تو تهران هم قیمت خوب باشه میرم میگیرم
شما تهران خبر نداری؟
یک زنگ بزن نمایندگی هر چن د روزی که گفتن رو ضرب در عدد 2 کن میشه همون روزی که همه مغازه ها میارن .
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
نه من از اویرا استفاده میکنم ..... بعد این اپدیتهاش حدودا چند مگه؟ شخصا بالای 50 مگ رو نمیتونم دان کنم ! با ایرانولمنقل قول:
کلش که زیاده. شاید 500 مگ ولی اگه بزنی آپدیت قبل از نصب میگه کدوما رو دانلود کنم و آپدیت کنم.نقل قول:
آویرا هم فایروال داره دیگه. البته نسخه ی مورد استفاده ممکنه فایروال توش نباشه.
مثلا نود ورژن smart security توش 4 مگ فایر وال داره. ورژن antivirus anti spyware نود 4 مگ حجمش کمتر از اسمارت سیکیوریتی هست و فایر وال نداره. من این بی فایروالش رو استفاده میکنم آخه کرک بعضی نرم افزارهام و همین طور شبکه رو هی بلاک میکنه.
حدود 40 از فضا درایو cپر شده وهر بار داره پر تر میشه! تا 1ماه دیگه فکر کنم جا نداشته باشه! بعید میدونم طبیعی باشهنقل قول:
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
الان 110 گیگ از درایو cپر شده!!!! تا 2 روز قبلش 50 بود.ولی الان 2گیگ 2گیگ هر بار پر میشه
شماره نمایندگی سازگار رو مرحمت میکنید؟
نقل قول:
خب 8 9 گیگ احتمالا بک آپ ویندوز میشه. البته حداقل گفتم.
30 گیگ بقیه هم برنامه هاست که به نظرم معمولیه. مال من 75 گیگ بود که .... کجاش زیاده آخه ؟
با اون برنامه که گفتم میشه بک آپ ویندوز رو دیلیت کنی. دستی هم بگرد ببین کجای ویندوز بک آپ قرار میگیره دیلیتش کن.
راستی تصحیح میکنم. با tuneup بخش free up disc spase میشه بک آپ ویندوز رو دیلیت کرد.
لطفا بگید جریان این لپ تاپ چیه اینجور شده؟!!!
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
سلام دوستان من الان چند روزه درایو cدارم ذره ذره پر میشه!!!
دلیلش چیه؟
من 1 برنامه photo shop 32bitروی سیستمم نصب کردم احتمال میدم از اون باشه!
البته همون روز از یک کامیوتر هم فلش نصب کردم اما ویروسی نشناخت لپ تاپ و کپی کردم!
انتی ویروسم ESET SMART بود! پاکش کردم جاش avast نصب کردم اما تغییری حاصل نشدو ویروسی هم پیدا نشد.
photo shopo رو uninstal kardamولی باز هارد داره پر میشه! وقتی که فایل فتوشاپو باز میکنم 6گیگ از فضا کم میشه....
تازه 2و3 بار هم هنگ کرده اساسی که فقط با کلید پاور خاموش شده! نمیدونم چشه! راهنمایی کنید لطفا!
photoshop 64 هم نصب کردم اما باز.... داره 1کم اذیت میکنه! کمک.... کارام مونده!
نقل قول:
دادا چرا عصبانی میشی حالا :31::31:
ببین تو فولدرای ویندوز و فولدر temp و این فایلهای مخفی و ... ببین این فضا کجا کم میشه؟ بالاخره ویروس یا برنامه یه جایی داره فایل درست میکنه دیگه. نمیشه که هیچی ایجاد نشه و حجم 2 3 گیگ هی کم بشه. اول مشخص کن چه فایلی و کجاست تا شاید بتونیم کمکی کرده باشم.
بعدش هم ویروس یاب نصب باشه دلیل نمیشه ویروس فلش رو بگیره. من همیشه فلش وصل میکنم که مال خودم نیست میزنم همه فایلها رو ویندوز نشون بد و هر چی که به نظرم مشکوکه پاک میکنم. به ویرسو یاب هم هیچ کاری ندارم. اصلا انگار وجود نداره.
در ضمن ....
مهمه: رو فلش دبل کلیک کنی مثل اینه که ویروس اتوران اتوماتیک اجازه ی نصب داره !!!!!
یکی به من کمک کنه.
من تاحالا دوتا فلش، یه کارت اس دی و یه گوشی موبایل به لپتاپم وصل کردم. اما هیچکدوم رو نمیشناسه و توی مای کامپیوتر نمیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چیکارش کنم؟
یا اگه نمیدونید، بگید کجا باید بپرسم.