لطفا مدیران عنوان تاپیک رو عوض کنن.(وارد بازار نشده رو حذف کنن)
Printable View
لطفا مدیران عنوان تاپیک رو عوض کنن.(وارد بازار نشده رو حذف کنن)
سلام همگی:31:
همین الان زنگ زدم دبی بابام گفت 2000 خوردی درهم که میشه 900 تومن:31:
حالا اولاشه درهم هم رفته بالا یکم بالاست.انشالله به خواست خدا تا چند ماه دیگه قیمتش در هدی میاد پایین که.....:31:
سيمبين 1 زماني بود که نه خبري از اندرويد بود و همونطور که گفتم، گوشيهاي ويندوز موبايل دوربينشون خيلي خوب نبود و بين ايرانيا هم خيلي جا نيفتاده بودن.نقل قول:
ولي الان قضيه فرق کرده. ويندوز فون 7، اندرويد و بادا هستن که اينترفيس بهتري نسبت به سيمبين 3 دارن.
اون نظري که اندرويد و iOS هم در بدو ورود چيزي نداشتند صحيحه، يعني احتمال داره سرنوشت سيمبين 3 درنهايت مثل اندرويد و iOS بشه. ولي فراموش نکنيم که احتمال هم داره، که مثل N900 بشه. اون هم اوپن سورس نوکيا بود.
اگر iOS مشکل بلوتوث داره يا اندرويد مشکل نصب (که حل شده همونطور که فرموديد)، سيمبين 3 يه مشکل بزرگتري داره که شايد هرروز باهاش سروکار داشته باشيد. يعني همون اينترفيس نامناسب.
اندرويد و iOS شايد بگيم چندان تغييري نکردن، ولي عيب نداره، چون هميني که هستن خيلي هم خوبن. ولي سيمبين 9.4 اينترفيسش بد بود. به راحتي بقيه نبود. ولي حالا ميبينيم که فرق نکرده. در جواب دوستي که ميگفت بخاطر سي پي يوي پايينه، بايد گفت اندرويد و ويندوز موبايل روي سي پي يوهاي کمتر از اين هم اجرا ميشن.
متاسفانه ممکنه همين ضعف (شايد به ظاهر) بزرگ، باعث بشه برنامهنويسها همچنان به سمت سيستم عاملهاي ديگه جذب بشن. بازهم تاکيد ميکنم که نوکيا N8 همقيمت HTC Desire و موتورولاي مايلستون هست.
قسمت قشنگ ماجرا اينه که N8 در رقابت با گوشيهاي بزرگ بمونه و درنهايت سيمبين 3 به چيزي شبيه اندرويد تبديل بشه. ولي در اون روي سکه، ميتونه افت قيمت بکنه و در کنار امثال پيکسون 12 قرار بگيره.
تندرست و پيروز باشيد. :10:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
ممنون از بابت نظراتت.
اما باید به این نکته اشاره کنم که هیچ وقت Nokia N8 به سرنوشت Nokia N900 دچار نمیشه به چند دلیل...
اول اینکه از این سیستم عامل یعنی Symbian^3 تنها گوشی Nokia N8 معرفی نشده و چند
گوشیه دیگه هم معرفی شدند و در آینده نیز شاهد معرفی گوشیهای بیشتری با این سیستم عامل هستیم.
مورد بعدی اینه که نوکیا برای این سیستم عامل سرمایه گذاری عظیمی کرده و نمونه بارزش تعیین جایزه چند صد هزار دلاری برای برنامه نویسان
و دولوپرهای این سیستم عامل هستش.
و مورد آخر هم اینکه نوکیا با قدرت هر چه تمام تر شروع به معرفی و عرضه گوشیهای دارای این سیستم عامل کرده و این یعنی حمایت همه جانبه نوکیا
در آینده از این سیستم عامل و گوشیهای دارای آن.
در کل من به شخصه به آینده این سیستم عامل بسیار خوشبین هستم و مطمئنم نوکیا به هیچ وجه حاضر نیست میدان را به همین راحتی به رقبا واگذار نماید
و نمونه اش رو میتونم به برکناری مدیر عامل سابق و تعیین مدیر عامل جدید مثال بزنم که این یعنی تعیین سیاست های راهبردی جدید برای این غول فنلاندی.
با سپاس.
من یه سوالی برام پیش اومده.
خب مگه اون زمانی که 5800 عرضه شد اینترفیسش اینجوری که الان هست بود؟
مگه نوکیا اون اینترفیس رو تغییر نداد و قشنگترش نکرد؟
الان روی یه چیزی دست گذاشتین که فکر کنم همین الانش روی همین 5800 ها با یکی 2 تا برنامه میشه کُمپلت تغییرش داد و شبیه بقیه سیستم عاملها کردش.
به یه چیزایی گیر میدینا!
مثلا منوی آندرویید که همین جوری که منو رو باز میکنی 600 تا آیکون نشون میده همین جوری از سر و کول هم بالا میرن خیلی خوبه؟
آندرویید از اولش که اومده هیچ آپدیت و اصلاحی نداشته؟
دوست عزیز فکر کنم اشتباه محاسبه کردی 2000 درهم میشه حدود 600000 توماننقل قول:
قیمت جدید چقدر رسیده؟
هنوز همون 1.600 هستش؟
کسی هم خریده؟
این هدفون و چیزای جانبی که قبلا می گفتن همراهش هستش.
وجود داره ؟!
1150 هست و تا 10 روز دیگه احتمالا تا 800 900 بیاد پایین!نقل قول:
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
دوست عزیز هنوز وارد بازار نشده، اینا اونایی هستند که پیش فروش شده اندنقل قول:
سلام
امشب بر اساسه قولی که دوستم به من و من هم به شما داده بودم حدود یک ساعت با کمال راحتی و بدون اینکه کسی انکولگ کنه تونستم با ان 8 باشم . شور و شوقی که امشب موقع رفتن به اونجا داشتم برای ملاقات ان 8 رو فقط میتونم با روزی مقایسه کنم که برای خرید نوکیا 3650 می رفتم و اولین گوشیه هوشمندی بود که به بازار میومد و من از این قضیه بسیار ذوق زده بودم.
حالا نتیجه این دیدار:
گوشی رو که بهم داد از اونی که فکر میکردم و تو ویدئو ها دیده بودم کمی تو دستم درشتر مینمود و بزرگتر بود.
اونجوری که از قبل عادت داریم که گوشیه اکبند و اولش باطریشو توش بندازیم در این گوشی دیگه این خبرا نیس چون دیگه رنگ باطری رو نمیشه دید چون از ابتدا درونش قرار داره که دوستم میگفت این مورد الان نه ولی بعد ها مشکل ایجاد میکنه که اونم قرار دادن باطری های تقلبی درون گوشی قبل از اینکه به دسته مصرف کننده برسه توسط واسطه هاست و چون باطری معلوم نیس و اگه هم باز کنیم در صورت گارانتی دار بودن میپره پس نمیشه دیدش.
بدنه گوشی از استحکام خوبی بر خورداره ولی اون دکمه قفله صفحه کمی لق میزنه که در اون یه ساعتی که من باهاش کار کردم لقیش زیاد تر هم شد.
اولین چیزی که در اولین رویت به چشم میزنه نوشته made in china هست که اون پاین خود نمایی میکنه.
از لحظه فشار دکمه پاور تا بالا اومدنش رو تایم گرفتم در حدود 25 ثانیه طول کشید که این مورد و فکر کنم که معقول باشه.
دومین مورد پایین بودن کیفیت رنگ ها در صفحه نمایش هست که این مورد برای اونایی که قبلا با گوشی های سامسونگ ویو یا حتی جت کار کردن بیشتر نمایان میشه.
هوم اسکرین که بالا میاد با توجه به چیدمان جدیده ایکون ها والاخصوص ساعت شما احساس میکنید که با گوشیه جدیدی سرو کار دارید.
هوم اسکرین خودش از سه لایه تشکیل شده که عینه جته و با کشیدن انگشت اینور رو اونور میره که یه کپی از جت میتونه تلقی بشه.
ولی فاجعه از اونجا شروع میشه که اون دکمه لعنتی سمت چپ و فشار میدین و دقیقا یه 5800 دیگه جلو روتون ظاهر میشه که اب دهن ادم خشک میشه هیچ نوع تغییری درش مشاهده نمیشه ایکونها دقیقا یه زیراکس رنگی از 5800 هستن.
بعده اونه که شما تمام شور و شوقتونو از دست میدین درست مثله این میمونه که ویندوز 7 رو با اینترفیس ویندوز 98 بدن بیرون و بعدش مایکروسافت بگه خیلی امکانات داره واقعا مضخرفه.
من در دو دقیقه اول دیگه داشتم دنباله یه جایه جدید میگشتم که واسم تازگی داشته باشه چون همشونو از دو ساله پیش دیده بودم.
سرعته گوشی با اینکه هنوز هیچ برنامه ای توش سوار نیس و نسبتا متوسط دیدم به اون صورتی که شما فکر کنید مثل ایفون یا گالکسی با یه تیگ بیپره رو خبری نیست.
چرخشه خودکار هم در صورتی که چند بار مرتب چپ و راست کنین هنگ میکنه که در اون صورت باید یه تکون اساسی بهش بدین تا راه بیافته.
صدای گوشی رو با اون اهنگ های اورجینالش که تست کردم زیاد بلند نیست و مطمعنا در ترافیک و جاهای شلوغ با مشکل مواجه میشیم.
نامردا حتی تو فولدر زنگ های اورجینال گوشی هم نخواستن به خودشون زحمت بدن و چند تا اهنگ جدید درست کنن و بزارن تا تازگی داشته باشه همونایین که از چند ساله پیش بودن.
حالا اصلی ترین موردی که سراسیمه به اونجا سر زدم دوربین بود. کیفیت عکسها در نور چراغهای مغازه زیاد جالب نبود اولین چیزی که شما رو متعجب میکنه قدرت کم فلاشه که با گوشی پیکسون دوستم که مقایسه کردیم حدود 30% کمتر بود . اگه بخوایین از یه نفر عکس پرتره بگیرین باید از یک متر فاصله تجاوز نکنه تا عکس خوب بیافته . موقعی هم که میخواهیم عکسه گرفته شده رو باز نگری بکنیم تو گالری با زوم دو انگشتی گوشی خیلی کند میشه که این مورد خیلی اذیتم کرد.
ولی از فیلم بردارش بگم با اینکه شب بود واقعا از اونی که تصور میکنید بالاتر میگیره خیلی با کیفیت و من یک مورد پرش تصویرو توش ندیدم. تنها موردی که خیلی تاسف اوره اونم اینه که اگه مدتش یشتر از دو سه دقیقه بشه موقعه پخش دوباره گوشی عقبو جلو نمیکنه و وقتی عقبو جلوش میکنی صدا با تصویر هماهنگ نیست.
یه مورد جدید که من دیدم راست کلیک روی منو ها بود که چند امکان جدید بهتون میده.
مواردی که بخوام بگم خیلی زیاده واسه همین اگه دوستان غیر از این سوالی داشتن در صورت دونستن در خدمتشونم.
فقط اینو از طرفه خودم بگم که هرگز به این گوشی بیشتر از 500 تومن نمیدم شما مطمعنا در عرض سه روز ازش خسته میشین هیچ نوع تنوعی توش نیس کار کردن با اون با کار کردن با 5800 هیچ فرقی نداره دوربینشم که از پیکسون که مقایسه کردیم به غیر از فیلم برداری که شاهکاره بهتر نیست. در کل امشب خیلی ناراحت و سر خورده شدم وقعا چند ماهه به عشق این گوشی دارم پول کنار میزارم و تو وب اینور و اون ور میرم اخرشم این شد . به خدا قسم اگه این usb و پورت hdmi نبود و اینا رو رو پیکسون میزاشتن از ان هشت بسیار با ارزش تر میشد.
چقدر پست های این دوستمون برام آشنان:31:نقل قول:
حس میکنم یجا دیدمش:27:
قول میدم رنگ گوشیرم ندیدی:27:
عذر میخوام ناراحتت کردم:46: اگه دیدیم خوش به حالت:46:
من واقعن فوق الاده منتظر ورود و خرید این گوشی بودم ولی با توجه به اطلاعاتی که این چند روزه به دست اوردم کمی دلسرد شدم از خرید ولی با مطالبی که شما فرمودید دیگه متنفر شدم و ممنون از توضیحات شما و وجود این سایت بدلیل تحقیق و تفحص و روشنگرینقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه یه زحمتی بکشی فردا دوباره بری پیش این دوستت یه چند تا عکس از ظاهر گوشی و منوهاش بگیری.زحمت بکش اگه این کار را انجام دادی روی حالت زبان فارسی عکسا را بگیر چون گوشی به صورت پیش فرض زبان فارسی روش نصبه.شما چه رنگیش را تست کردی؟
اگه زحمتت نمیشه با گوشی پیکسون دوستت یه فیلم از ان 8 بگیر این کیفیت صفحه نمایش ان 8 دستمون بیاد.
نه آقا من میگم پسر خاله الدر (همون که جنجال دوربین N8 رو به پا کرده بود)اومده اینجا !! :27:نقل قول:
به جناب airowa
با نهایت احترام خدمت شما، دوست عزیز یعنی غیر از فیلم برداری، هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــچ نکته مثبتی در این گوشی پیدا نکردید؟!
ارادتمند :11:
2تا عکس که توسط یکی از دوستان در موبایلستان خودشون گرفتن البته در دبی:31:
عکس ها همگی در محیط ایندور و شب البته با نور ساختمان گرفته شده که میشه گفت خیلی خوب هستن.
راستی عکس ها 9 مگا پیکسل واید گرفته شدن نه 12 مگا پیکسل عادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقم جیگر حتما اینکارو بکن که اگر نکنی.....:31:نقل قول:
ما فیلمایی که از این گوشی دیدیم باور کنیم یا حرف شما رو؟:31:
هر جور راحتی حال کن :11:نقل قول:
همین جا منو دیدیی همونیم که راحت و بدون وابستگیه برندی نظر میدم نشناختی:19:
فعلا معلومه شما ناراحتی که اونطوری که میخواستی از گوشی تعریف نشده :40:
در ضمن من دیشب واسه اینکه بخوام هم خودم با گوشی اشنا بشم و هم اینکه واسه دوستان هم یه راهنمایی بشه یک ساعت با هزار فیلمو نمایش تونستم دوستمو راضی نگهدارم که گوشی رو بده کار کنم. اینی که در پسته قبلیم نوشتم خدا میدونه که عینه واقعیاته واگه عده ای مثل شما نمیخوایی قبول کنی بسم الله برو بگیر حال کن دیگه لازم نیس واسه دیگران که اینجا وقت میزارن و میخوان یه مطلب به درد بخور بنویسن متلک بندازی:41:.
شما یه سر علائدین برین میبینین که گوشی رو آوردن.تو سایت گوشی شاپ هم میفروشه.نقل قول:
[QUOTE=benyaminbahadori;5519973]سلام دوست عزیز
میشه یه زحمتی بکشی فردا دوباره بری پیش این دوستت یه چند تا عکس از ظاهر گوشی و منوهاش بگیری.زحمت بکش اگه این کار را انجام دادی روی حالت زبان فارسی عکسا را بگیر چون گوشی به صورت پیش فرض زبان فارسی روش نصبه.شما چه رنگیش را تست کردی؟
اگه زحمتت نمیشه با گوشی پیکسون دوستت یه فیلم از ان 8 بگیر این کیفیت صفحه نمایش ان 8 دستمون بیاد.[/QUOTE
من هم کاملا دلم میخواس که این کارو بکنم ولی متاسفانه اینجا امکانه اپلود مستقیم عکس نیس و باید از یه جا دیگه اپلود شه وبا توجه به اینکه من دارم از دایال اپ استفاده میکنم واسم مقدور نیست. در ضمن اینجا محکمه نیس که شاهد بیاریم اونایی که به هم دیگه و دیگر دوستان تاپیک به هم حس احترام دارن حرف هم دیگه رو قبول میکنن و قبلا هم گفتم هر کسی باورش نمیشه این عقیدش واسه همه محترمه و میتونه قبول نکنه. ممنون ازتون.
عزیز میگم اونا گوشی هایی هستند که پیشفروش شده! ورود رسمی به بازار 22 اکتبر هست!نقل قول:
دوست عزیز واقعاً برای شما متاسفم که به جای احترام به این دوستمون که اینهمه برای ما وقت گزاشتن و زحمت کشیدن و ما رو از گمراهی دراوردن بی احترامی میکنید و اینجوری تهمت میزنید :13: :41:نقل قول:
مگه چه سودی برای این دوستمون داره که بخاد کسی رو گمراه کنه ؟ والا سودی نداره!
دنیای بدی شده :41:
سلام به همگی دوستان.
سرانجام سیستم عامل MeeGo هم برای گوشی Nokia N900 اومد و گوشی Nokia N900 میتونه هم از سیستم عامل Maemo استفاده کنه و هم از سیستم عامل MeeGo...
و میتونه هر دو رو در کنار هم داشته باشه که این فوق العاده هستش.
پس با این وجود تا چند وقت دیگه شاهد معرفی گوشی های دارای این سیستم عامل از طرف نوکیا هستیم که فکر میکنم اولین گوشی با این سیستم عامل هم باید Nokia N9 باشه...
انشاالله دوستانی هم که سیستم عامل Synmbian^3 با گوشیهاش نتونسته راضیشون بکنه با این سیستم عامل و گوشیهاش راضی بشن چون دیگه واقعا
سیستم عامل MeeGo یه سیستم عامل فوق العاده قوی و قابل انعطافی هستش با توجه به اینکه هسته مرکزیش هم لینوکسه...
با سپاس.
دوستان بیخیال!
یه اطلاعاتی در مورد تاچ کردن تی وی با ان8 گیرم اومده که شاید هم شما میدونستید و نمی گفتید
این کار توسط یه برنامه انجام میشه که اصلا از نظر نرم افزاری فکر کنم به نوکیا ربطی نداره.
یه فیلمی قبلا پست شده بود که اصلا توش گوشی دیده نمی شد و من شک داشتم شدید! حرفی هم ازش نبود.
من سعی میکنم اسم برنامه رو هم پیدا کنم
میدونی مشکل چیهنقل قول:
مشکل اینجاست که تو این تایپیک همه N8 رو بهترین گوشی دنیا میدونن و وقتی کسی یکم از نقص هاش میگه حاضر نیستن قبول کنن و اینجوری متلک میندازن
دارین میبینین که میگه عکس و فیلمش خوبه و اینو همه میدونیم
ولی تو gsmarena هم گفته که منو هاش قدیمی هست و زیاد جالب نیست
شما از کجا میدونین که منو هاش عالیه یا این عیبا رو نداره که متلک میندازین
ایشون اینهمه زحمت کشیدن و اینهمه تایپ کردن که بقیه رو راحت کنن اونوقت شما...
آخی...نقل قول:
چرا ناراحت میشی دوست خوبم.
گفتم که ناراحت نشو.برای شادی تاپیک گفتم:31:
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
واقعا دنیای بدی شده.چند نام کابریم خیلی بد شدهنقل قول:
دوست عزیز واقعاً برای شما متاسفم که به جای احترام به این دوستمون که اینهمه برای ما وقت گزاشتن و زحمت کشیدن و ما رو از گمراهی دراوردن بی احترامی میکنید و اینجوری تهمت میزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چه سودی برای این دوستمون داره که بخاد کسی رو گمراه کنه ؟ والا سودی نداره!
دنیای بدی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
دوست عزیز شما بهتره بجای پند کمی هشیار باشین:46:نقل قول:
روز اولی که این گوشی دیده شد منوش شبیه سیمبین قبلی بود.اگر هنوز کسی نفهمیده دیگه ....
منم مشکلی با حرف دوستمون ندارم.ازش عذر خواهی کردم دلش نشکنه:31:
خوش به سعادتش که رفته دیده من که حتی پولمم نمیرسه بخرمش:13:
مورد دیگه دوست خوبم شما از روز اول نسبت به ان8 نظر مثبت نداشتین.خ.ب طبیعی هم هست کسیم که نمیگه
بی عیبه یا بیا بخر.حرفتون در مورد اون عده هم درسته اما دلیل نمیشه اونا درست بگن.
یه تعدادی برند نوکیارو دوست دارن حالا یه گوشی مقاداری خوب زده کمی جوگیر میشن دیگه طبیعی هم هست:31:
من خودم شخصا برند نوکیا رو میپسندم اما تعصب کور کورانه روش ندارم.از انواع برند ها هم گوشی میگیرم.اگه اشتباه نکنم ویواز دارید شما.من از اولین کسایی بودم ویواز
گرفتم و خیلیم دوسش داشتم گوشی عالی بود هیچ وقتم تخریبش نمیکنم چون حالا برند 100 درصد مورد علاقم نیست.
گوشی خوب همیشه مشتریشو پیدا میکنه حالا من از صبح تا شب بشینم اینجا بگم ان8 خوب با 4تا یوزر دیگه بیام بگم من باهاش کار کردم
فوقلادن ولی فرض کنیم در عمل اینطور نباشه فوقش 2تارم گول بزنم بخرن ولی آیا فروشش بالا میره؟:13: همین بر عکسشم هست.
عزیز همه چی از اواتار شما معلومه! همه عالم میگن گوشی عالی هست، اونوقت یه کاربر با 30 پست میاد کل دنیای دیجیتال رو زیر سوال میبره!نقل قول:
عزیز من این افرادی که اینجا هستند گاوچرون نیستند، همه یه چیزایی حالیشونه! پس لطف کنید از پست های بی مورد خوداری کنید!
دوست عزیز با این صحبت ها نمیتونید بی ادبی خودتون رو توجیه کنید ... من جای شما بودم از خجالت آب میشدم و دیگه چیزی نمیگفتم ولی متاسفانه دنیای بدی شده!!نقل قول:
واقعا دنیای بدی شده.چند نام کابریم خیلی بد شده
به نظر میرسه شما عاشق این گوشی شدی و اگه کسی از عشقتون بد بگه کله میکنید!نقل قول:
عزیز همه چی از اواتار شما معلومه! همه عالم میگن گوشی عالی هست، اونوقت یه کاربر با 30 پیت میاد کل دنیای دیجیتال رو زیر سوال میبره!
عزیز من این افرادی که اینجا هستند گاوچرون نیستند، همه یه چیزایی حالیشونه! پس لطف کنید از پست های بی مورد خوداری کنید!
یکی دیگه از ان8 میگه طرف میاد میگه از آواتار تو پیداست! ... به من چه ؟ مگه من گفتم ؟ یکی دیگه باهاش کار کرده بهتون اطلاعات میده میگه آواتارت چمیدونم چی چی!!
نباید انقدر تعصب داشته باشید رو یه گوشی که نتونید عیبهاشو قبول کنید ... به هر حال ممکنه یه سری ایراد داشته باشه مثله همه گوشیهای دیگه ... شما باید جنبه انتقاد داشته باشی
عزیز گالاکسی اس رو امروز تست کردم! اشغاله! دوربینش در حد 1 مگاپیکسل هم نیست! نمایشگر سیاه سفیده بابا! باطریش فقط 5 دقیقه کار میکنه! اینم شد گوشی! خیلی خیلی داغونه! و...نقل قول:
پس اینم انتقاد من از گالاکسی!
مرد حسابی باید با منطق انتقاد کرد، نه اینکه یه بابایی بیاد از خودش یه برسی بنویسه که با کل دنیای موبایل متفاوت هست!
اواترت رو هم گفتم چون نمیدونم چه حکمتی هست که هر کی بیاد بگه این گوشی فلان مشکل رو داره و سامسونگ بهتره، شما به عنوان وکیل ایشون وارد عمل میشید و خودتون رو میکشید تا با دلایل غیر واقعی ثابتش کنید!
در کل پیشنهاد میکنم برید به کمپانی سامسونگ بگید یه گوشی بسازه تا شما دیگه نسوزید که N8 گوشی های سامسونگ رو له میکنه!:5:
سلام
اولین فریم ور کوک شده N8 توسط hyperx بزودی ارائه میشه
Quote: I was wrong,(with half-----) today we got Nokia N8 fully hacked, we aren´t still able to start “Rompatcher” but we are working hardly to get an solution. This shows again how good team-working works and how a merging together with PNHT will be possbile in the near future.
How is this working? We will provide you soon an flash-image to get an FULL hacked phone to install unsigned apps. Be excited about this.
عزیز دلم شما اگه از ان 8 خوشت نمیاد میتونی نخریش .برو همون کالسکه را بخر که خدای گوشی ها است.این که بحث کردن نداره.بهتره جو تاپیکو منحرف نکنی.نقل قول:
حمید بیخیال داداش. چه بحث بیخودیه میکنین؟ گوشی میاد به زودی همه چی معلوم میشه :21:
Nokia n8 sample pictures this time from engadget
REVIEWکد:http://www.engadget.com/photos/nokia-n8-sample-pictures/#3463134
کد:http://www.engadget.com/2010/10/14/nokia-n8-review/
کلی هم از دوربین n8 تعریف کرده :
Without mincing words, this is a phenomenal camera, and the N8′s raison d'être. It marks a significant step forward for cameraphones, and improves upon the N86 (Nokia's last imaging flagship) by a wide margin. Contrary to devices like the iPhone 4 which take comparatively pleasing but artificial pictures, the N8 produces extremely detailed and natural shots.
Pictures captured with the N8 contain a tremendous amount of information and leave the door wide open for some serious post-processing. Color balance and light metering are superb. The two-stage shutter button feels wonderful, and locks both focus and exposure when half pressed.
دیگه چی بگه بنده خدا؟ :دی
راستی پستم تکراری که نیست؟ :دی
موتوری مگه پارس آنلاین نداری ؟ با اون عکسا رو آپ کن : ))
جالبه پستای دوستی که کامنت گذاشته 34 تاست و اونیکی که متنفر شده 11 تا !
ای کاش مثه بقیه فروما اون بغل تب آی پی هم وجود داشت !!!
البته مدیرا این قابلیتو دارن ! فک کنم اگه ازش درخواست کنیم همه چی مشخص میشه ;)
فقط ذکر یک دلیل کافیه که بگم اون دوست عزیزمون که با گوشی کار کردن نظرشون مغرضانه هست و اونم اینکه فلش زنون n8 از نظر روشنایی عکس بهتر از n82 هست و چون خودم n82 دارم و برد فلشش بیش از 4 متر هست پس فلش n8 باید بهتر از این حرفا باشه نه اینکه به گفته ایشون فقط تا یک متر جواب بده
تازه بر فرض محال اگه اینطور هم بود gsmarena ابروی نوکیا رو میبرد
2 -3 صفحه قبل یه ریویوی خیلی خوب از فلش n8 گذاشتم بهتره او ببینید
راستی مثل اینکه تازگیا شرکت معظم سامسونگ:27: یک ارتش سایبری هم ایجاد کرده که به تخریب برندهای دیگه در وب میپردازن و میگن حقوق خوبی هم میده:31:
گیمینگ در ان 8 و آیفون 4:
لینک دانلود ویدیو:
[PHP] http://www.youtubesnips.com/watch?v=1Iag0RIUGQE [/PHP]
لینک پخش ویدیو:
[PHP]http://www.youtube.com/watch?v=1Iag0RIUGQE [/PHP]
خب حالا که اینطور شد من از مجتبی جان میخام آی پی رو چک کنهنقل قول:
اگه تو راس میگی یوزر منو بن کنه
اگه دروغ میگی تو رو بن کنه
قبول داری ؟
هر کس دیگه هم اینجوری فک میکنه میتونه شرکت کنه و در صورتی که اشتباه کنه یوزرش بن بشه!
من حالا نمیخام از ان8 بد بگم ولی به نظرم صحبت اون دوستمون در مورد فلش درستهنقل قول:
فقط ذکر یک دلیل کافیه که بگم اون دوست عزیزمون که با گوشی کار کردن نظرشون مغرضانه هست و اونم اینکه فلش زنون n8 از نظر روشنایی عکس بهتر از n82 هست و چون خودم n82 دارم و برد فلشش بیش از 4 متر هست پس فلش n8 باید بهتر از این حرفا باشه نه اینکه به گفته ایشون فقط تا یک متر جواب بده
تازه بر فرض محال اگه اینطور هم بود gsmarena ابروی نوکیا رو میبرد
2 -3 صفحه قبل یه ریویوی خیلی خوب از فلش n8 گذاشتم بهتره او ببینید
راستی مثل اینکه تازگیا شرکت معظم سامسونگ یک ارتش سایبری هم ایجاد کرده که به تخریب برندهای دیگه در وب میپردازن و میگن حقوق خوبی هم میده
خود gsmarena گفته فلشش از ان82 کوچیکتره و متعاقباً نور کمتری داره
در مقایسه با پیکسونم با ایزو 360 در برابر 160 پیکسون عکس کم نورتری گرفته
تا همین چند روز پیش انگجت بد بود یهو خوب شد!نقل قول:
حمید بیخیال داداش. چه بحث بیخودیه میکنین؟ گوشی میاد به زودی همه چی معلوم میشه
من اصلاً قصد بد جلوه دادن ان8 رو ندارم
فقط از این ناراحت میشم که چقدر تعصب در مورد این گوشی بیداد میکنه که به یه بنده خدایی که با این گوشی کار کرده اینطور توهین میکنید ... من وقتی پست دوستمونو خودندم اصلاً برام مهم نبود حتا ناراحت شدم که این گوشی این ایراد هارو داره ولی وقتی دیدم دوستان چطور بهش توهین میکنن واقعاً ناراحت شدم و نتونستم جلوی خودمو بگیرمو چیزی نگم
من اتفاقاً از ان8 خوشم میاد ... یکی دیگه از ان8 بد میگه همه چیزو میندازین گردن مننقل قول:
عزیز دلم شما اگه از ان 8 خوشت نمیاد میتونی نخریش .برو همون کالسکه را بخر که خدای گوشی ها است.این که بحث کردن نداره.بهتره جو تاپیکو منحرف نکنی.
نمیدونم چه هیزم تری به نوکیا فروختم :دی
عزیزان من از این گوشی خوشم اومده و دوست دارم بخرم ولی اگه کسی که باهاش کار کرده انتقاد کنه نمیام بهش توهین کنم
لطفاً شما هم رعایت کنید
دقیقاً همینطوره ... نظر این دوستمون اونطورم با سایتا متفاوت نبود ... اصلاً چیز بدی نگفته بود به اونصورتنقل قول:
مرد حسابی باید با منطق انتقاد کرد، نه اینکه یه بابایی بیاد از خودش یه برسی بنویسه که با کل دنیای موبایل متفاوت هست!
اواترت رو هم گفتم چون نمیدونم چه حکمتی هست که هر کی بیاد بگه این گوشی فلان مشکل رو داره و سامسونگ بهتره، شما به عنوان وکیل ایشون وارد عمل میشید و خودتون رو میکشید تا با دلایل غیر واقعی ثابتش کنید!
در کل پیشنهاد میکنم برید به کمپانی سامسونگ بگید یه گوشی بسازه تا شما دیگه نسوزید که N8 گوشی های سامسونگ رو له میکنه!
فقط از منوهاش و سرعت زومش انتقاد کرده بود که gsmarena هم دقیقاً همینارو گفته بود
من دوتا بررسی دوستان ninja و airowa رو گذاشتم .دوستان خودشون قضاوت کنن.
به نظر من ظاهر سیستم عامل روی تصمیم یا نظر airowa تاثیر گذاشته و به نظر از عدم اطلاعات چون بنده از 4 ماه پیشم میدونستم منو هاش مثه 5800 هست ویا سه همو اسکرین داره.
ولی آیا واقعا هیچ فرقی با 5800 نداره؟
کد:http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5516253&postcount=2176
http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5516794&postcount=2182
در آخرم چند نقل قول می زارم.!gsmarenaکد:http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5519814&postcount=2209
نقل قول:
Another first is a Nokia AMOLED display to remain perfectly legible under direct sunlight. Previous attempts were pretty poor on a bright sunny day, but this time they got it right.
The indoor image quality, as is to be expected from an AMOLED unit, is pretty good with deep blacks and nicely saturated colors. Not as impressive as Samsung’s SuperAMOLED screens, but certainly competitive elsewhere.
نقل قول:
The N8 screen sensitivity is as good as we’ve come to expect from capacitive units
یه سوال داشتم دوست عزیز شما 30 درصد که نوشتی رو از کجا آوردی از اینجا!:31:نقل قول:
What bothers us slightly more is the bluish cast that most N8 flash shots get, meaning there's something wrond with the automatic white balance setup but we hope Nokia engineers will take care of it in the future
مامیدوارم ناراحت نشده باشی اما منظورم با چه وسیله ای اندازه گرفتی:31: عدد چیه؟!!! اونم رویو دستینقل قول:
The Nokia N8 comes with a 30% smaller flash module than the Nokia N82, which naturally provides less light. However the improved high ISO performance compensates for the lower flash range. The Nokia N8 goes for a higher ISO setting so that it achieves the same exposure with less light coming from the flash.
در مورد دوربین اگه هم مشکلی باشه با آپدیت حل میشه.مطمعن باشد بهترین کمرا فون موجود در حال حاظر n8 می باشد.نقل قول:
t's obviously time for the Samsung Pixon12 to give up its cameraphone crown. The little fella managed to hold onto it for more than a year by using a lot smaller 1/2.5" sensor, which is an impressive achievement on its own.Now however it should make way for the new cameraphone king.With great dynamic range and excellent low-light performance, lots of resolved detail, geometrically perfect lens and, pleasant, but not overdone colors, the Finnish flagship leaves no doubt as to whether it is worthy of the crown. The only issues we can point out with the camera are the inconvenient user interface and the uninspiring flash photography results.
در مورد سیستم عامل وانترفیسشم قبلا گفتم.
اما یه سوال چرا سیستم عامل های دیگه با مشکلات متعدد مثله win 7 که بلوث نداره یا iso با امد نرم افزار حل میشه اما انترفیس سمبین با برنامه های که اومده و به کلی تغییر میده حل نمیشه؟
اما باید واقعیت که این اترفیس برای چند دهه است و تغییرنرکده نادیده گرفت ونوکیا باید به فکر باشه.کماکان که بنده یه جا نظر سنجی در باره آیکون ها دیدم از نوکیا چه بسا...
در مورد نرم افزار و حتی بازی باید وایساد اما در این زمان حرفی نیست.
جناب dark.life عزیز قضیه شما مثله چوبان دروغگویه! شما این قدر فقط تمسخر وبد گفتین و تعصبی حرف زدین و فقط از کسانی که بد گفتن تشکر و کردینو تا چیزی شده اومدین که اگه راستم بگین کسی باور نمکنه و
من نمی دونم چرا پست های شما رو قبل خوندن میدونم یا داره بد میگه یا تمسخره.این یعنی شما از قبل جبهه در مورد این دسگاه گرفتین ونظر و تایید شما غیر قابل پذیرش میشه.
حسن جان من نه هیچ موقع گفتم engadget خوبه نه گفتم بده! فقط یه نقل قول کردم از حرفی که زده خدایی خیلی تعریف کرده بود دیگه. نکرده بود؟ من به حمید گفتم بحث نکنیم که تاپیک منحرف نشه! مگه گفتم کی درست میگه کی اشتباه؟ گفتم گوشی اومد همه چیز معلوم میشه! همین! به خدا قصد توهین هم به اون دوستمون حالا هرکی باشه نداشتم!نقل قول:
تا همین چند روز پیش انگجت بد بود یهو خوب شد!
من اصلاً قصد بد جلوه دادن ان8 رو ندارم
فقط از این ناراحت میشم که چقدر تعصب در مورد این گوشی بیداد میکنه که به یه بنده خدایی که با این گوشی کار کرده اینطور توهین میکنید ... من وقتی پست دوستمونو خودندم اصلاً برام مهم نبود حتا ناراحت شدم که این گوشی این ایراد هارو داره ولی وقتی دیدم دوستان چطور بهش توهین میکنن واقعاً ناراحت شدم و نتونستم جلوی خودمو بگیرمو چیزی نگم
عزیز استاد شطرنج ، خودتو خسته نکن از این ....... تو همه فروما هست!
ان 8 رو عشقه!
در خوب بودن ان 8 هیچ شکی نیست؛ دوربین خوب، صفحه نمایش خوب، برند خوب، مواد خوب، امکانات خوب تر!!! :31:
گالکسی اس و ویو و... هم در نوع خودشون و رده خودشون خیلی خوبن. من خودم به شخصه عاشق ویو هستم و با خودم وعده کردم یکی از گوشی هایی که حتما باید بخرم همین ویو هست. :46: حالا این چه صیغه ایه که یکی می گه سامی بده، یکی دیگه می گه نوکیا بده؛ یکی هم در این میان می شه بنزین روی آتیش و کل قضیه دوربین های دیجیتالی رو زیر سوال می بره؟!!! :13:
من فقط خیر سرم یک هفته رفتم ایالات متحده تفرش برای درس خوندن و از اینترنت دور بودم؛ الان که اومدم گفتم ببینم تازگی ها چه خبر، بعد می بینم شما ها پریدین به هم و...
دوستان من؛ تضمین می کنم همین ان8 مردونه تا 2 سال دیگه ( تازه در بهترین شرایط فروش ) از چشم همگان می افته و بعد هم به فراموشی سپرده می شه ( همون طور که ان70 به فراموشی سپرده شد ). اما این دوستی هاست که می مونه...
خدایی حیف نیست که دوستی ها زیر سوال بره...؟ به خدا، به پیر، به پیغمبر ارزش همتون بیشتر از این گوشی هاست.اصلا گور بابای نوکیا و سامسونگ و اریکسون و... خوبه؟!
شما رو به خدا این قدر با هم درگیر نشین :37:
دوستتون دارم
شاد باشین
فیلمبرداری از فوتبال با ان 8:
آقا حسن و دار و دسته برید بشینید داربی پایتخت را ببینید الان شروع میشه اینقدر اسپم ندید.:31:
لینک دانلود ویدیو:
[PHP]http://www.youtubesnips.com/watch?v=AAF4FBQI8U0 [/PHP]
لینک پخش ویدیو:
[PHP]http://www.youtube.com/watch?v=AAF4FBQI8U0 [/PHP]
منم مثل دوستمون فكر ميكنم فكر ميكنم اون يكي يوزر هم براي شما باشه حسن خان ، از بن شدن هم نميترسم .:41:نقل قول: