[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بهتر شده فقط مونده پینگ ...
Printable View
سرعت بهتر شده فقط مونده پینگ ...
یه دنیا ممنوننقل قول:
1.مودم کانفیگ کردم با وایر لس ول شدم بدون مشکل خوب خوردیم به تعظیلات این پشتیبانی فقط روزهای اداری هستند؟چه شماره ای؟زنگ بزنم می ده؟یعنی امنیتی چیزی؟
2.سرعت تو روز و تو شب چطوره؟
3.می شه مودم رو طوری تنظیم کرد که سر یه ساعت خاصی خاموش شه؟؟
4.دوستان برای استفاده 7.5 گیگ در 3 ماه چه پیشنهادی دارید؟یعنی چطوری مصرف کنم؟که اخر 3 ماه شارژ داشته باشم
5.یه دنیا ممنون
[کسی جواب نمی دهنقل قول:
سلام من از وقتی که ا مگ گرفتم تا امروز مشکلی نداشتم اما امروز دیگه اعصابم خورد شده تا الان که قطع بود حالا هم که وصل شده فقط سایتهای ایرانی را باز میکنه فکر کنم مشکل از mtu باشه. mtu شما چنده؟
1. من زنگ زدم و داد.مشکلی بابت امنیت نداره .نقل قول:2.اگه مشکل خاصی نباشه توی روز 130 و توی شب 16 کیلوبایت بر ثانیه.البته سرویس 128 کیلوبایتکد:www.adsl.tce.ir
3.فکر نکنم.اخه سخت افزاری خاموش میشه! مگر اینکه ساعت موبایلتون را تنظیم کنید و پاشید خاموش کنید!!!
4. طبق محاسبات 7.5/90=83 مگ در هر روز.
5.خوبه یه دنیا بیشتر نداریم!
ممنون دوست عزیز به چه شماره؟اینقل قول:
سرعت روزانه ها برگشته به حالت عادی اما شبانه عملا نصف شده !!!
قبلا من 130 تا هر شب سرعت دانم بود اما الان شده 50 ! نمی دونم چرا اینقدر سر این شبانه دارن بازی در میارن
البته امشب از 10 کیلو بایت بالاتر نمیره ...
نقل قول:
قابل توجه مشتركين گرامي،
لطفاً براي ارتباط با امور مشتركين ADSL با شماره هاي 6-3387274 و
جهت ارتباط با واحد پشتيباني با شماره هاي 6-3388284 تماس بگيريد.
دوستان چیز .پی. ا . ن سراغ ندارید؟
با کارت شارژ بشه خرید کرد
پیام خصوصی بهم بدید
اینترنت من در دو شب گذشته قطع بود ولی روزانه مشکلی نداره!!
البته من ساعت 1 شب بیدار نیستم که ببینم قطعه یا نه ولی هوچی دانلود نشده
شما که بیدارید شبانه قطعی نداره ؟؟؟؟
چرا عزیزنقل قول:
منم تا 1.30 قطعه
امروز تماس گرفتم با پشتیبانی طرف گفت مشکل افت سرعت ها هنوز حل نشده و وضعیت شبانه هم به همین خاطره و گفت روزانه هم ممکنه دوباره مشکل پیدا کنه :41:
از وقتی گفتید سرویس ها خوب شده پینگ من هم 3برابر شده اما بجاش یک اتفاق خوب داره می افته :8:نقل قول:
اما بازم این کار یک نوع دزدی من پول 1مگ بدم بعد سرعتم 128 هم نباشه بعد سرویسم هم تموم بشه بعد ماه بعد هم همینطور این وضع ادامه داشته باشه ...
دوستان دیگه از سرویس های مخابرات شکایت نکنید اینجا چون واقعا همه این حرف ها بی ارزش شده و تکراری سعی کنید با همه این مشکلات این سرویس کنار بیاید.
کاری که تا به امروز کرده ایم!!!نقل قول:
سافت گذر که vip شو برداشته شبانه هم که روی 230 دانلود میکنه. پس تا فعلا!!:8:
شما سرعت شبانت خوب شده ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
اتفاق خوبش چیه ؟نقل قول:
من فکر کنم دلیل این افت سرعت ها کاریه که مخابرات جدیدا می خواد انجام بده و توی شبکه پنج من اتفاقی دیدم داره زیرنویس می کنه که به صورت گسترده می خواد اینترنت پرسرعت ارائه کنه ... من که هر روز با پشتیبانی تماس می گیرم دلم به شبانه خوش بود که دیشب شده بود 10 کیلوبایت
وای فکر کنید بخواد به صورت گسترده اینترنت ارائه کنه بعد اون موقعه باید با ذغال سنگ بریزیم تو مودم ها و استفاده کنیم .... وای الان که سرعت من روی 2 به بالا ثابت مونده ...نقل قول:
یا خدا
همین مونده دیگه گسترده بده
بد بخت شدیم رفت
ما که از سال 88 تا حالا هر سازی زدن رقصیدیم ولی خوب کل کشور این مسخره بازی ها رو دارن فقط مربوط به adsl مخابرات اصفهان نیست !
چقدر هم تبلیغ میکنند
یکی نیست بگه از خدا بی خبرها کیفیت پایینه...
سلام وایییییییییی سرعت من تو روز 150 و تو شب 40 زنده باد من قبلا دایال و ایرانسل استفاده می کنم تا یه مدتی وایییییییییی
تشکر از بچه های همین بخش که در انتخاب مودم تنظیمات مودم کمک کردین
دوست عزیز زیاد خوشحال نباش چون قراره اتفاقاتی بیافتد که زیاد خوشایند نیست.
حالا اینقدر هم نفوس بد نزنید
برای این دوستمون این وضعیت بهتر از وایمکس و دیال اپ بوده و هست
در کل همه این شرکت ها به فکر خودشونن
دوباره من امروز تماس گرفتم طرف گفت به علت مشکلی هست که بین اصفهان و تهران پیش اومده و روی همه ی isp ها کم و بیش تاثیر داشته اما بیشترین تاثیر مربوط به مخابراته.وبیشترین فشارش هم روی بعضی از مشترکانه.مثلا تو یه منظقه یکی با 130 تا دانلود می کنه یکی با 10 تا ! فعلا هم گفت درگیر حل مشکل هستند اما خبر جدیدی نیست ...
من فقط دعا می کنم مشکل شبانه حل شه ، روزانه که مشکلی نیست.
فعلا هم فقط باید صبر کرد ببینیم چی پیش میاد.
دوست عزیز نیازی به نفوس بد زدن نیست من الان اینترنتم وصل ولی هیچ صفحه ای باز نمی شود پشتیبانی هم گفت منطقه شما همه این مشکل دارند احتمالا تا هفته دیگه قطع هم بشه.نقل قول:
اما اون دوستمون وایمکس نداشتند از GPRS استفاده می کرد چون من خودم هم وایمکس دارم و کاملا راضی هستم.
به به گل بود به سبزه نیز آراسته شد روزانه هم بعد از یه قطع و وصلی مثه شبانه شد .... 10 کیلو بایت :31:
هوراااااااااااااااااااااا اااا خویه شما 10 کیلوبایت داری ما که همینم الان نداریمنقل قول:
روزانه افتضاحه :2:
فعلا منو شناسانی نکردم من روزا 130 شبا 50 هستم هیسسسسسسسسسسسس
بله.سرغت شبانه من در حالت عادی 130 و در شب نیمه شعبان 230 بود.با کانکشن 1مگنقل قول:
قبلا در مورد شبانه مشکلی داشتید؟نقل قول:
اخیرا اینطوری شده یا کلا سرویس 1 مگ شما سرعت شبانه اش اینطوریه؟
کدوم مرکز هستید؟
منم سرعت دقیق همینجور بود و خیلی شبها 230 بود که حالا اینطوری شده ...نقل قول:
منم 1 مگ هستم سرعت شبانم افتضاح شده 10 کیلو !!!
جریان این واگذاری گسترده چیه که تبلیغ میکنه تلویزیون؟
سایت مخابرات هم میشه بزارید
یکی از آشناها ما بیچاره 7 ماهه تو نوبت گفتم اگه دوباره واگذاری میکنن یخ خبر خوش به طرف بدم
خبر جدید
مخابرات اصفهان 300 هزار پورت جدید گرفته و قرار به صورت گسترده از مهر به همه مشترکان سرویس ADSL واگذار کند. در کل مخابرات ایران 2 میلیون پورت و تجهیزات جدید از شرکت های هواوی Zte, Nec خریداری کرده اند که قراره اینترنت با کیفیت در اختیار کاربران قرار بدهند (انگار قراره محدودیت سرعت کابران خانگی برداشته شود)
باکیفیت :31: امیدوارم ...نقل قول:
محدودیت برداشته بشه به کاربران خانگی بیشتر 128 سرویس میدن ...
خبر قشنگی بودنقل قول:
قبلا هم از این نوع اخبار زیاد شنیدیم
شما بخون و یه لبخند ملیح بزن و بهش دل نبند...!!!
دوست عزیز من این خبر از یک شخص بسار مهم خودم شنیدم وگرنه چه صحت داشته باشه چه دوروغ بازم فرغی به حال من شما نمی کند.نقل قول:
اینم لبخند ملیح ..... :27:
مرکز مخابرات سپاهان شهر.به جزء موارد اختلال عمومی از اسفند 89 سرعت ثابت بوده است.:13:نقل قول:
خوش به حالتوننقل قول:
بیشترین فشار روی منطقه ی ولیعصر هست.هر وقت هر اتفاقی میفته بیشترین افت سرعت مال اینجاست.
جدی جدی همینطور این افت سرعت داره ادامه پیدا می کنه نکنه دائمی بشه ؟ الان نزدیک 3 هفتست .
اگه تو مدیترانه لنگر کشتی خورده بود به کابل ها الان درست شده بود .. چه غلطی دارن می کنند اینا:19: