خوبه پس....نقل قول:
Printable View
خوبه پس....نقل قول:
آره بابا از dial up که خیلی بهتره ولی خب هر چی سرعت بیشتر باشه بهتره دیگه نه
از كجا بفهميم كه ضد برق هست يا نه من دادم يه سيم برام سوكت زدن سيم مودم به اسپيليتر هم كه خود مودم داشت اسپيليتر هم مال خودشه فقط سيم تلفن پريز تلفن تا اسپيليتر خودم گرفتم كه به line خورده.نقل قول:
عزيز شما مشكل قطع شدن چراغ Adsl داري؟!نقل قول:
زنگ زدي به پشتيباني گفت كه بايد دو شاخه نميدونم چي چي باشه؟!
من هم ماهه پيش زنگ زدم همين مشكل داشتم 30 بار در روز چراغ Adsl مودم روشن خاموش ميشد زنگ زدم يه مشت چرت و پرت گفتن منم قطع كردم...!
از مركز مخابراتي فرد اسدي هيچ كس اشتراك adsl نداره ببينم چه شركتي سرعتش خوبه من خودم آسيا دارم.
بابا از كجا بفهميم آسيا واقعا داره چه سرويسي به ما ميده ( چه پهناي باندي) ؟؟؟ چه دليلي وجود داره داره 128 ميده اونم تو اين مملكت دزد بازار
نه من اصلا مشكل قطع شدن ندارم فقط سرعتم جالب نيست دوستمون گفت از سوكته هست نبايد ضد برق باشه منم گفتم از كجا بدونم ضد برق هست يا نه . من مشكلي نداشتم مشكلي كه الان دارم وقتي كامپيوتر ريست ميكنم يا اينترنت قطع ميكنم آنلاين ميمونه بايد زنگ بزني قطع كنن دوباره وصل بشي اين اذيت ميكنه كه اول ميگفتن از مودمته كه گفتم چرا اوايل اينجوري نبود يا صبانت كه داشتم اصلا ديسكانكت نميكردم همينجور خاموش ميكردم حالا ميگن ايراد عمومي هستش از اكانتينگ ماست بازم بعضي ديگه بر ميدارن ميگن از مودم هست خودشون هم با هم هماهنگي ندارننقل قول:
اين مشكل منم دارم...ولي براي من اينطوره كه مثلا چراغ aDSL خاموش ميشه بعد يه دقيقه بعد روشن ميشه..ولي نميتونم كانكت شم...اولا كه هر موقع اينطور ميشد مودم انيستال ميكردم دوباره نصب ميكردم درست ميشد..ولي بعدا فهميدم هر موقع اينطوري شد يه 15-20 صبر كنم بعد خودش درست ميشه...نقل قول:
من فكر ميكنم كه آسياتك يك زرنگي بزرگي داره ميكنه.اون كساني كه مودم را خريدن ؛ سرعتشون را كم ميكنه و به ديگران ميده.چون ديگه به اين كاربر احتياجي ندارند.چون بيشتر پولشون را از فروش مودم بدست ميارند.من يك ماه رايگان عالي بود تا تمديد كردم(مودم را خريدم) ديگه افتضاح شده است.
ممنون از پاسخت . اما می خوام بددونم که کافی نتها معمولا ADSL با چه سرعتی دارند ؟ مثلا اگه یه نفر بخواد یه DVD رو تو کافی نت دانلود کنه چقدر طول میکشه ؟نقل قول:
نه بابا من كه مودم از صبانت گرفتم كردن تو پاچم حسابي الانم از آسيا گرفتم اصلا راضي نيستم بايد بري تو يه منطقه بدبخت بيچاره زندگي كني كسي ندونه adsl چيه تا بتوني يخورده خوب استفاده كني . گفتم فقط آشنا داشته باشي ديش بزاري هميننقل قول:
داشی اون پریزرت که یه طرفش به سوکت میخوره و بعد وصل خط تلفن وصل میشه بازش میکنی.اگه یک قطعه الکترونیکی داخلش نبود معلوم میشه ضد برق نیست.اگه بازم احتیاج به توضیح بود بگو.حتما از اسپلیتر استفاده کن.خط تلفن هم به فکس و این جور چیزا وصل نبشاه که نویز میندازه و باعث کاهش سرعت میشهنقل قول:
حالا من دو تا سوال دارم
1-اگه اینترنت دیسکانکت که میگید نشه و شبا فقط مودم رو خاموش کنم مگه چه اتفاقی میافته که میخواهید هی قطعش کنید؟
2- مودم من ایسوس هست و الان 6 ساعته روشنه.میخواستم بدونم بیشترین زمانی ه مودمتون روشن بوده و اسیبی به دستگاه نرسییده چیه؟اخه الان من یه فیل دوقسمتی که قسمت اولش 188 مگ بود دانلود کردم و گفتم قسمت دوم رو بعدا دوباره کامپیوتر روشن کنم و دانلود کنم که مودم داغ نکنه.منفجر شه
من حدودا خودم هر روز از ساعت 9 صبح تا 1 برای من هم asus هست بعد از ظهر هم از 2 تا 10 شب اینطورا بعضی وقتا هم صبح روشنه
سوال اولتو نفهمیدم.نقل قول:
مال من تا چهار روز مداوم روشن بوده و مشکلی پیدا نکرده البته من یه فن 8*8 پاور رو با یک آداپتور 12 ولتی بقلش تعبیه کردم اما اونم نباشه مشکلی نداره.(این که گفتم در مورد مودم آسیاتک بود که فکر کنم دیگه بیخود تر از این مودم پیدا نشه).
آقا دوست من یک اشتراک یک ماهه 128 گرفته که روی برگه نوشته حجم 10 گیگا بایت می خواستم ببینم این 10گیگ
یعنی چه آیا یه این معنی که در این 3 ماه فقط می تواند 10گیگ دانلود کند یا روزی 10گیگ در ضمن نوشته شبانه رایگان
یعنی اگر 24 به اینترنت متصل باشه ودانلود نکنه باز اشتراکش زود تر از 3 ماه تمام میشه یا تا 3 ما کار میکنه وفقط تا 10 گیگ دانلود میکنه.
عین گارانتی ماشین میمونه هرکدوم زودتر تموم شه (10 گیگ یا 3 ماه) اشتراکت تموم میشه. ممکنه تو 10 روزه 10 گیگ دانلود کنی که اشتراکت تمومه و باقی 3 ماه رو میتونی دیال آپ کار کنی یا اینکه اگه سرویس دهنده قابلیت شارژ داشته باشه دوباره 10 گیگ شارژ کنی.
از چه شرکتی گرفته
اون 10 گیگ هم یحتمل برای 1 ماه هست یعنی توی یک ماه نمی تونه بیش از اون ترافیک داشته باشه ولی اگه ترافیکش بیشتر از 10گیگ بشه معمولا به اضای هر گیگ اظافی یه 3 هزار تومنی میگیرن(البته این نرخ برای شاتل هست )
احتمالا از صبانت گرفته.چون صبا نت محدودیتش فکر کنم 10 گیگ در 3 ماه باشه.باز صدرحمت به آسیا تک که نامحدوده.من شبا تا صبح دارم دانلود میکنم.اگر میانگین هر شب استفاده بکنم ماهی 10 گیگ شایدم بیشتر.چون من هاردم ظرفیتش زیاد نیست.
سلام , منم Adsl آسیاتک دارم که خیلی بده , قبلش صبا داشتم که عالی بود فقط بدیش این بود که حجمی بود منم دانلود زیاد دارم اونم زود تموم میشد , بعدش از آسیاتک گرفتم که خیلی افتضاحه , حالا میخوام عوضش کنم , به نظرتون پارس آنلاین خوبه ؟ مرکز مخابراتی ما شهید کاظمیان , ممنون میشم 1 کمکی بکنین , بای
اگه می تونی از شاتل بگیر یا داتک تله کام بعدش هم بقیه توی پست های بالاتر گفتم من توی این هشت 9 ماهه که از شاتل دارم فقط 2 یا 3 بار قطعی داشتیم
صبانت از ۲۵۶ پایین تر نداره این ۱۰ گیگ هم معمولا در یک ماه هستنقل قول:
يعني شما اگر شبا همش دانلود كنيد حداكثر 12~10 گيگي ماهيانه ميتونيد دانلود كنيد.!؟(حالا چرا صبحا دانلود نميكنيد ؟نقل قول:
يا در كل ماهيانه حدودا چقدر مصرف ميكنيد.( چون تعرفتون نامحدود هست ميخام ببينم چقدر مصرف داريد )
ميگم حالا شما هم از صبا داريد يا آسيا تك ؟؟
آقا شرمنده خيلي سوال كردم.
ممنون
آخه شاتل تو این مرکز فقط حجمی داره که قبلا حجمی داشتم از صبا که خیلی عالی بود , داتک هم اینجا سرویس نداره , آسیاتک داره که الان استفاده میکنم که باعث آبروریزیه مفتشم گرونه , این مرکز پارس آنلاین , سپنتا , اوراکل , آسیاتک و چندتا شرکت گمنام دیگه داره , 1 شرکت یکی بهم معرفی کرد گفت از همه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگفت حتی از پارس آنلاین هم بهتره , شنبه دیگه حتما این آسیاتک و پس میدم , آبروم جلو دوستام رفت با این اینترنت لاک پشتی :8::8::8::8:نقل قول:
داتک که محدویت حجمی رو بر داشته مگر اینطور نیست؟
من تو عصر ارتباط خوندم الانم تو سایتشون دیدم
سایتی که گفتی رفتم دیدم.قبلا ندیده بودم.چقدر گرون میگیره:18:نقل قول:
بابا پارس آنلاین با این همه گرونیش کل خرجش 28000 تومن هست.این فقط 29000 تومن فقط خودش میگیره.تازه مالیات و آبونمان هم هست.اگه وضع بابات خیلی توپه ازش بگیر.وگرنه خرج تراشی نکن.همون پارس بگیر. خیلی هم عالیه.
اگه داتک اومد طرفتون داتک هم بهت پیشنهاد میکنم.اونم عالیه
من خودم داتک دارم و خیلی خیلی راضیم
توجه داشته باشید که داتک از ساعت 8 صبح تا 6 بعد از ظهر سرعت P2p هارو بشدت محدود میکنه
از لطفت ممنون . حالا شنبه یا کیمیانت میگیرم که خیلیا تعریف کردن یا همون پارس آنلاین :8::8:نقل قول:
قبلا صبحا هم دانلود میکردم ولی جدیدا به خاطر پایین اومدن سرعتش از 8 صبح به بعد دانلود نمیکنم میزارم تا 12 شب.راستش من زیاد جدیدا دانلود نمیکنم ولی مصرف دانلود ماهانه ی(خودم تکی)حدود 10-11 گیگ هست.حالا بقیه خانواده چقدر دانلود دارن نمیدونم.اگر از هر 8 ساعت شبا استفاده بکنم فکر کنم 400 مگ بشه.ولی خیلی کم پیش میفته که 8 ساعت توی شب مشغول دانلود باشم.البته رکوردم16 ساعت پیاپی هست اونم برای دانلود ارباب حلقه ها که 700 مگ بود.(نصفش به روز خورد سرعتش اومد پایین)نقل قول:
دوستانی که داتک دارن براشون قطع نشده؟
آخه مال من چراغ link ام کلا خاموش شده در حالی که من شارژ ماه جدید رو دادم هر چی هم زنگ می زنم پشتیبانی و واحد شارژ هیچ کدوم تلفنو بر نمی دارن
خواهش میکنم.گفتم اگه وضعت خیلی خوبه بگیر.ولی من بودم عمرا نمیگرفتم.پارس آنلاین هم خیلی خوبه.همه ازش تعریف میکنن.به نظرم داره زیادی میگیرهنقل قول:
برای من که قطع نشده.ببین به شماره 81681 که زنگ زدی عدد 1 رو بزن.به اونام بگی کارتو راه میدازننقل قول:
بچه ها يه ISP خوب كه ارزون هم باشه تقريبا سراغ ندارين اين آسيا ديگه اعصاب مارو خورد كرده فايده نداره. الان 128 داده سرعت من با دانلود منيجر رو 10 هستش آخه اين چه وضعي هستش از كجا بدونيم واقعا دارن 128 ميدن؟؟؟ هيچ قانوني نداره مسخره بازيه بابا . يه شركت خوب نيستش؟؟؟ من مركز مخابراتي فرد اسدي هستم.
در ضمن مركز مخابراتي شهيد نهري كسي هستش؟؟؟ چه شركتي خوبه اونجا؟؟؟؟
بالاخره یکی از شماره های پشتیبانی جواب داد گفت مشکل از مخابرات منطقته تا 2 روز دیگه بهت می گیم .نقل قول:
این شماره که دادی مال داتکه؟
راستی سرعت دانلودت چقدره؟
من سرويس 128 دارم از اسيا الان ببينيد چه وضعيه آخه اين سرويس 64 هستش تا 128 درزدي ميكنن اينا هيچ قائده و قانوني هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مركز مخابراتي فرد اسدي هستم .
يه سرويس خوب و نامحدود و ارزون از كجا بگيريم بهتر از آسيا باشه كسي در فرد اسدي داره ؟!!! ميدان ازادي - استاد معين
سپنتا خوبه - سرعتشم روی 16 هست ولی ماهی 29 تومنهنقل قول:
سلام
آخه چرا نمي تونم Adsl داشته باشم. ديروز داتك زنگ زده و به ما خبر داد كه مخابرات گفته چون خط شما داره فيبر نوري ميشه نمي تونيم به شما Adsl بديم. اين واقعا درسته مگه قرار نيست همه جا فيبر نوري شه پس يعني هيچ كس نمي تونه Adsl داشته باشه؟
به شما دیگه خیلی ظلم کردننقل قول:
من تو سایت bandwidthplace.com تست کردم ۵۵ بود
ببین شاید نویز داشته باشی
ببین عزیزم منم وقتی میخواستم adsl بگیرم بهم گفتن تلفنتون فیبرنوریه و نمیشه adsl بدیم , بعدش پدرم رفت مخابرات خط و از فیبرنوری در آوردن و مستقیم کردن adsl منم وصل شد , بعضی از مرکز مخابراتیا این کارو انجام میدن بعضیاشونم نه , 1 سری به مخابرات بزن شاید مشکلتو حل کنن . :8::8::40::8::8:نقل قول:
خيلي ممنون سحر خانم فردا پيگيري مي كنم
مي گن Adsl تو خط مشكل ايجاد مي كنه و باعث اختلال در خط مي شه اين درسته؟
یه اسپلیتر خوب بگیر هیچ اختلالی به وجود نمیاد به شرط اینکه به ازای هر تلفن یا دستگاه فکس یک اسپلیتر بگیری و هیچ کدومو بدون اسپلیتر وصل نکنی.نقل قول:
اسپليتر چيه؟نقل قول: