tuye in ghesmate E-care mobin net vase password bayad chio bezanim?
Printable View
tuye in ghesmate E-care mobin net vase password bayad chio bezanim?
من میخوام وایمکس بگیرم.
اگه لطف کنین میخوام بگین مبین بهتره با ایرانسل با دلیل لطفا و مودم های کودوم بهترن؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا واسه من که تا حالا قطعی نداشته .بستگی به منطقتون دارهنقل قول:
سرعت اینترنت کلا تو این چند روز یکم کمتر شده.(هم ایرانسل و هم مبین)
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
رو جعبه مودمتون نوشته شده کنار همون ایمیلهنقل قول:
پشت مودمتون هم هست:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bacheha yeki b man komak kone lotfan!in chi mige alan?man tarhe 1 salasho gereftam 512...bad in alan mige 3 mahe!!!128!
yani chiiiiiiiiiiii?behem goftan felan 128e az mruz 256 mishe...vali,,,,
ey baba!in yeki chi mige?2ruze in ghadr estefade kardam?khob haminjuri pish bere k b hichi nemirese
chera neveshte ordibeheshte 90 expire mishe???????????mage 1 sale nabud:41::37::37:
عزیزم اول از همه که فارسی تایپ کن دوم اینکه شما هنوز سرویس اصلیت فعال نشده و رو حالت دمو( سرعت 2 مگ) هستی از موقعی که نصاب میاد واسه نصب 24-48 بعد سرویس اصلیت فعال میشه.نقل قول:
در ضمن فعلا تا قبل این که سرویس 512 فعال بشه با این جدولی که الان دادی میتونی 92 مگ دیگه استفاده کنی
صبور باش.
:46:
کسی نیست جواب من را بده؟؟!!:19:نقل قول:
ممنونم
چرا پوشش مبین کمتر هست نسبت به ایرانسل
من تهران را در سایت هردو مقایسه کردم پوشش ایرانسل خیلی بهتر هست
میشه کمکم کنید فرق بین مدم های ایرانسل با مدم های مبین چی هست ؟ کیفیت کدوم بهتر هست؟
با سلام کلا هر 3 صفحه یک بار این سوال تکرار میشود ممنون میشم اگه لطف کنید 10 صفحه آخر را یه نگاه بهش بندازید و اگر جواب سوالاتان را نگرفتید سوالات خود را مطرح کنید :11:نقل قول:
من یه مقدار اینجا دارم با مودمم دست پنجه نرم می کنم نمی دونم من می خوم گیم انلاین بزنم ولی بدبختی اینجاس که پینگ آقا قوقا می کنه
کسی می دونه چه فرکانسی خوبه که ادم پینگش کمتر بشه ؟؟!!!
راستی من تو نزدیکیای ستارخانم تو بهبودی بچه های اونجا ازش راضی هستن ؟؟!
دفعه اخری که زنگ زدم بهم گقتن که شما تو منتطقه پر یوزی هستید و پهنای باند به شما کم می رسه (اون روز حتی یه صفح0ه وب هم باز نمی کرد)
من موندم اقا چرا وقتی نمی تونی به مشتری سرویس بدی دعوت می کنی داری خودت رو شبیه ایرانسل می کنی ها
ما که هر جا رسیدیم گفتیم مبین نت خوبه دارن یکار می کنن که از حرفمون پشیمون شیم ( ولی جدا از ایرانسل بهتره پیر خالم ایرانسل داشت من هی میدیم داره شارژ می کنه گفتم چقدر تند تند شارژ می کنی گفت اخه مقدار مصرفی رو نمی تونم ببینم که کنترل کنم تازه مثل شما ساعت های دانلود مجانی که ندارم)
هنوز هم برا نصب هزینه اولیه میگیرن ؟ چند وقت پیش توی سایتش زده بود 10 تومن (یا بیشتر یادم نیست) هزینه نصب اولیه...اما الان تو صفحه ثبت نام خبری نیست.
اگر خودمون مودم داشته باشیم باز هم هزینه میگیرن ؟کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
و این که الا ن سرویس نامحدود ارائه نمیکنه !؟
و ایا با 2 تا مودم با یه یوزر میشه وصل شد همزمان ؟
بر طبق تجربه و اطلاعات من به نظر تغییر فرکانس و BTS ربطی به سرعت و پینگ نداره و به پهنای باند کلی که BTS های اون منطقه از آن استفاده میکنند برمیگرده. پیشنهاد میکنم یکی یکی فرکانس ها رو پاک کنید و به BTS جدید متصل شوید تا از این بابت مطمئن شوید.نقل قول:
جونم برات بگه که همین کار رو کردم و یکی بدتر از دیروز نمی تونم تا امروز صبح همه چی خوب بود ها از بعد از ظهر زده تو خاکی تمام چراغ هاش روشن بود الان دوتا بیشتر روشن نیست و Rssi و CINR مزخرفی رو داره بهم می ده در صورتی که من هیچ وقت CINR از 30 . rssi از 40 بالاو پایین نمی شدهنقل قول:
و همیشه 100 درصد فرکانس داشتم :40:
سلام. یه خواهش من مودم WIFI دارم. می تونی بهم بگی چطوری باید فرکانس ها را پاک کنم تا به BTS جدید وصل بشم؟ چونکه منم این مشکل دارم.نقل قول:
1- بله اون هم 10 تومن !نقل قول:
2- اون اوایل بود که شرکت مودمهای دیگه رو قبول میکرد! اما الان نمیکنه...البته یادشون رفته تو صفحه ثبت نام سایت این قسمت رو حذفش کنند!
3- نامحدود هم (به سلامتی!) ندارن
گزینه آخر هم که خوب نمیشه دیگه
گزارش دنياي اقتصاد :
گراني مبين نت به خاطر سراسري بودن است
گفتگوی دنیای اقتصاد با مدیر عامل مبین ، من یه چند تا قسمتش رو گلچین کردم ، مطالعه کنید و خودتون قضاوت کنید . در صورت علاقه توصیه میکنم متن کامل رو هم از لینک زیر مطاله کنید .
یعنی علت گرانی سرویسهای شما در مقایسه با دیگر شرکتها تنها به این دلیل است که شما تمام شهرهای کشور را تحت پوشش خود قرار میدهید؟کد:http://itna.ir/vdcc14qs.2bqep8laa2.html
ممکن است یک بخش از این افزایش قیمت به این موضوع بازگردد.
این احساس وجود دارد که مبین نت بیشتر به دنبال یکسری کاربران خاص مانند بانکها و شرکتها و سازمانهای بزرگ است؟
قابلیتی که در شبکه ما وجود دارد به دلیل سراسری بودن برای ایجاد شبکه مجازی اختصاصی یا VPN، رویکرد ما را در پذیرش مشتری تغییر خواهد داد.
خیلی سئوال جالبی گزارشگر پرسیده :
چند درصد از مشترکان شما از مشترکانی هستند که دائم در حال جابجایی از شهری به شهر دیگر هستند؟
آمار دقیقی هم در این زمینه در دست ندارم. به هر حال اینها آماری است که در مدیریت شبکه قابل بررسی است.
بالاخره از BTSهای این شرکت(همراه اول ) که میتوانید استفاده کنید.
نه اصلا اینگونه نیست. همانگونه که اشاره کردم تاکنون نتوانستهایم بیش از یک پنجم نیاز خود تا این مقطع را از همراه اول برطرف کنیم. دلیل این امر هم این است که همراه اول به دلیل حجم زیاد BTSهایی که دارد، از آنتنهایی با ارتفاع کوتاه استفاده میکند. بنابراین چون ما در مراحل اولیه توسعه هستیم باید دکلهایی با ارتفاع بالا داشته باشیم به همین دلیل، نمیتوانیم از دکلهای این اپراتور استفاده کنیم. همچنین به دلیل افزایش پوشش شرکت همراه اول BTSها به گونهای قرار گرفته است که BTSهای مبین نت با آنها منطبق نیست.
این برنامه را دارید که از مودمهای بزرگ خارج شده و به سمت مودمهای کوچک و قابل حمل بروید؟
بله، ما به موازات افزایش پوشش، افزایش ظرفیت خواهیم داشت. به این معنی که تعداد BTSهای خود را متراکم خواهیم کرد که این منجر به این خواهد شد که از مودمهاي USB استفاده کنیم که نیازی به حملونقل مدام مودمهای بزرگ وجود نداشته باشد
با افزایش رقابت بین شرکت های بزرگی مثل ایرنسل ، مبین و تامین (اپراتور سوم ) آینده روشنی برای کاربران اینترنت بی سیم قابل تصوره
دوستان من 1 هفته پیش هم نگا کردم همین بود! هر چی مصرف می کنم از اینجا کم نمیشه. می ترسم سایتش مشکل داشته باشه یه دفعه 0 شه! ممنون میشم راهنماییم کنید.
وقتی سرعت اینترنت کم بشه RSSI و CINR خراب میشه. به هر حال به نظر میاد مشکل از طرف شما نیست. با پشتبیانی صحبت و به این خاطر اعتراض کنید.نقل قول:
میتونید به این آدرس برید و بعد از انجام تست نتیجه را از مبین نت جویا شوید.
کد:http://10.47.22.14/speedtest
سلام دوستان اگر کسی هست خواهشاً منو راهنمایی کنید.نقل قول:
مگر اینکه یک هفته باشد مودم را ریبوت نکرده باشید. به بخش Call History هم بروید و ببینید در این چند روز ساعت جدیدی ثبت شده؟ اگر ثبت شده و مقدارش صفر است که سیستم محاسبه نکرده.:31:نقل قول:
مودم وا فای ندارم اما اگر عجله داری باید وارد پنل مودمت بشی فرکانس ها (یک عددی مثل 3******) رو پیدا کنی و Remove کنی. قبلش مشخصات شونو یادداشت کن یا عکس بگیر که مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
یک قسمتی هم به نام History ... ... توی همون صفحه داره که باید Clean کنی.
تو call history ماه بهمن نیست. آخرین ماهش دیه!نقل قول:
الان زنگ زدم مبین نت گفتم کیفیت سرویس اومده پایین گفت بعد از پرس و جو گفت تا 2 هفته دیگه برطرف میشه. گفتم تا بعد از 22 بهمن دیگه؟ اونم هیچی نگفت احتمالاً قیافه اش این شکلی شده: :43::12:
من هم این: :27:
ابن 128 مبين نت با v پي n.
من وایمکسه 512 دارم ولی الان توی status زده speed:54 Mbps الان به نظرتون این یه کم غیر عادی نیس؟!!!!!!
خیییییلی کمه که!!!!
خیلی کمه یا خیلی زیاده؟! :دینقل قول:
من وایمکسه 512 دارم ولی الان توی status زده speed:54 Mbps الان به نظرتون این یه کم غیر عادی نیس؟!!!!!!
خیییییلی کمه که!!!!
اگه تو قسمت خود ویندوز دیدین اشتباهه باید توی سایت Speedtest.net برید و سرعت واقعی رو ببنین
اين پهناي باند lanه نه سرعت اينترنت
کسی از دوستان در کرمان از سرویس های این شرکت استفاده می کنه؟
کیفیتش چه طوره؟
سلام
اگه طرح زمستانی رو انتخاب کنیم و قبل از اینکه یک سال بگذره ترافیکمون تموم بشه میشه که پرداخت عادی ماهیانه کنیم و دوباره وصل باشیم؟
فکر کنم بتونی ترافیک بخرینقل قول:
نقل قول:
من دارم خوبه مشکلی هم نداره،سرعت شبانه هم خوبه.
من 1 مگ دارم با 136 دانلود میکنه
تقریبا ثابته.
مبین نت اس ام اس زده مشترک گرامی سرویس اینترنت شما روز جمعه مورخ 89/11/22 از ساعت 7:00 تا 9:00 با اختلال شبکه مواجه خواهد شد :34:
البته فکر کنم منظورشون از 00:00 بامداد تا 23:59 بوده ولی بنده های خدا روشون نشده بگن:25:
:16::15::rolleye:
فکر کنم مواقعی که اختلال از سمت خودشون باشه قبلش اعلام میکنند و الی اگر جمعه قرار باشه قطع بشه از طرف ISP ها نیست و کلی قطع میکنند.
ـــــــــــــــــــــــــ ــ
با توجه به اینکه به طور کلی در دهه فجر سرعت و کیفیت اینترنت کاهش پیدا کرده است(حداقل در اهواز) باید دید که آیا در روز جمعه همین روال ادامه دارد یا برنامه ویژه:21: ای برای این روز فرخنده دارند؟
اینترنت من که از 3 روز پیش با اختلال مواجه شده!
یه سوال
توی مودم داخلی بی سیم پورت تلفن به چه درد میخوره؟
تلفن؟ مگه مودم شما پورت تلفن داره؟:18:
تو این عکس هستش:
VOIP تلفن اینترنتینقل قول:
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=23
:11:کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=24
دو سوال
اصلا مبین نت تصمیمی برای اوردن مودم USB داره؟
راستی من مودم Out Door دارم و چند وقتی خونه نیستم و میخوام جای دیگه استفاده کنم.امکانش هست که در داخل خونه بذارمش؟
البته اونجا ایندور جواب میده.
میشه ولی به شدت امواج داره و ضررنقل قول:
تست سرعت مبین نت با سرعت 512Kbps :