برای مشتریان جدید به شرطیکه در طرحهای کمپین شرکت کرده باشن 1صبح تا 7 .نقل قول:
برای قدیمیها هم فکر کنم همون 2 تا 7 صبح باشه .
Printable View
برای مشتریان جدید به شرطیکه در طرحهای کمپین شرکت کرده باشن 1صبح تا 7 .نقل قول:
برای قدیمیها هم فکر کنم همون 2 تا 7 صبح باشه .
نه بابا این کلاه برادارا همون 2 تا 7 گذاشتن واسه کمپین همنقل قول:
من به خاطر همین دانلود شبانش رفتم تو کمپین اما دیدم جای 1 2 شروع میه این کلاه برداری نیست خداییش که تو سایت میزنن 1 بعد عملا 2 شروع میشه خیلی دزدن
حذف شود ...
سلام
میگم الان چند روزه که بعضی وقت ها به هیچ عنوان چراغ adsl مودم روشن نمیشه و حدود سه ساعت اینترنت قطع میشه، کس دیگه ای همچین چیزی رو تجربه کرده؟
نه خوشبختانه مال ما هنوز اینطوری نشده!نقل قول:
من هم ساتیا بودم و هم شاتل. الان هم شاتل هستم شاتل فوق العاده است. ساتیا در برابر شاتل حرفی برای گفتن نداره. البته از شرکتهای دیگه تا حدودی خبر دارم.
ماله من الان دو ماهه که اینجوریهنقل قول:
چندین بار زنگ زدم میگن مشکل از ما نیست وقتی چراغ ای دی اس ال قطع میشه یعنی مشکل از خودتونه شاید سیم کشیا خرابه بهشون گفتم اگه مشکل از منه پس چرا دقیقا سر یه ساعتهای خاصی قطع میشه میگن نمیدونیم!
چون دقیقا ماله من نزدیکه ظهر و دمه غروب و آخره شب کامل قطع میشه
کلا ماله من یه سره قطعه شبا هم هیچی دانلود نمیکنه
از دوستان کسی دیگه نامحدود گرفته در مورد سرعتش بگه؟ الان دیدم 50 پول تلفن اومده برای دو ماه.عوض کنم به نامحدود خیلی بصرفه تر درمیاد تا این کمپین! :n17:
شاتل که هیچ به درد نمیخوره، همه ازش شاکین شاید شما شانس آورده باشین:n02:نقل قول:
من هم ساتیا بودم و هم شاتل. الان هم شاتل هستم شاتل فوق العاده است. ساتیا در برابر شاتل حرفی برای گفتن نداره. البته از شرکتهای دیگه تا حدودی خبر دارم.
راستش من پارسال هم اینطوری بودم و غروبی وصل نمیشد و یادمه که یه سری بچه ها هم شبیه من بودن اما بعدش که تغییر تعرفه دادم دیگه اینطوری نشد!نقل قول:
ماله من الان دو ماهه که اینجوریه
چندین بار زنگ زدم میگن مشکل از ما نیست وقتی چراغ ای دی اس ال قطع میشه یعنی مشکل از خودتونه شاید سیم کشیا خرابه بهشون گفتم اگه مشکل از منه پس چرا دقیقا سر یه ساعتهای خاصی قطع میشه میگن نمیدونیم!
چون دقیقا ماله من نزدیکه ظهر و دمه غروب و آخره شب کامل قطع میشه
کلا ماله من یه سره قطعه شبا هم هیچی دانلود نمیکنه
این خط هم مستقیم به مودم وصل میشه، یعنی نویز و....تعطیل.
سرعتش خوبه، البته شاید بخاطر اینکه هنوز تعداد یوزرها زیاد نیست، خوبیش برای من اینه که دیگه شب ها دانلود نمیزارم و با خیال راحت میخوابم:n02:نقل قول:
از دوستان کسی دیگه نامحدود گرفته در مورد سرعتش بگه؟ الان دیدم 50 پول تلفن اومده برای دو ماه.عوض کنم به نامحدود خیلی بصرفه تر درمیاد تا این کمپین!
برا منم همینجوریه ...نقل قول:
___
فقط یه چیزی ، دیروز و امروز پینگ من خیلی زیاد شده (حدود 500 به بالا شده)
نقل قول:
فعلا شاید نامحدودا خوب باشه سرعتشون ولی در اینده حتما کمش میکنن بلاخره برای جلب مشتری هم که شده یکی دو ماه اول سرعت بالا میدن . بدیشم اینه که دیگه راه برگشتی وجود نداره و پول یه سالتون هدر میره . اینم از سیاستای مخابراته دیگه . اگه هم اعتراض کنید میگن اشتراکش یک به هشته . :n06:
تا ماه آینده احتمالن مجبور میشم به خاطر کارم برم تهران و چون دیگه اراک نیستم باید سرویسم رو تخلیه کنم... فقط مشکل اینجاست که سرویسم
طرح جشنواره اس :n04: نمیدونم چیکار کنم... راهی چیزی سراغ ندارین دوستان ؟!
منظورت چیه ؟نقل قول:
میخای حجم دانلودت و استفاده کنی یا میخای اشتراکت و نگه داری؟
محسن جان آخه من یه بار فک کنم شنیدم گفتن طرح جشنواره رو نمیشه همینطوری تخلیه کرد و باید تا یک سال استفاده کنی چون قرارداد داری !
البته من که قراردادی ندیدم : دی آیا این چیزی که گفتم صحت داره یا میتونم برم تخلیه کنم به راحتی ؟
تو محدوده شهر میشه اشتراک رو منتقل کرد رو خط دیگه. ببین از دوست و اشنا و فامیل کی اینترنت میخواد بعد برو درخواست انتقال اشتراک بده تا بفرستنش رو خط مورد نظر!نقل قول:
میشه این طرح کمپین رو به نامحدود تغیر داد؟ اگه اره پولش چجوری حساب میشه؟ پول نامحدود رو که اول میگیرن ولی پول این کمپین که قرارداد یکساله بوده رو هم میگیرن باز؟نقل قول:
بیچاره شدم !!! :n09:
وقت ندارم وایسم این رو انتقال بدم آخه.. دوستان اگه کسی خواست بگه به من تا این طرح جشنواره رو بدم بهش :n03::n28:
من اطلاع دقیق ندام ولی چند وقت پیش که مخابات بودم بین صحبتای کارمندا شنیدم که گفت چند نفر اومدن که از همین جشنواره ای ها بودن و واسشون تخلیه کردن... انگاری میشه ولی باز بپرس مطمعن بشی.نقل قول:
بله میشه ، نه پول اضافه نمی گیرن.نقل قول:
بله میشه تخلیه کرد ولی طبق قانونش باید هزینه ترافیک های روزانه ای که بابت تو جشنواره بودن دریافت کردید رو به نرخ روز محاسبه و پرداخت کنید. فرضآ اگه شما اشتراک کمپین با ترافیک 4 گیگ گرفته باشین و مثلآ 3 ماه از قراردادتون گذشته باشه وقتی بخواین تخلیه کنید باید هزینه 6 گیگ رو نقدآ پرداخت کنید!نقل قول:
3 * 2 = 6
3 : تعداد ماه ها
2 : ترافیک مازاد ماهانه (در واقع حجم 2 گیگ به عنوان تخفیف جشنواره به شما تعلق گرفته بوده)
البته اونایی که از طرح های کمپین 6 و 8 گیگی استفاده می کنند و مدت زیادی هم از شروع قراردادشون میگذره مطمعنآ خیلی ضرر خواهند کرد!
آره این رو میدونستم که باید ترافیک های مازاد رو بپردازم.. با این حساب من که سه ماه دارم استفاده میکنم باید هزینه ی چند گیگ رو بدم ؟ اشتراک 8 گیگ برای دو ماه رو دارم.
نهایتش میخوام 30 تومن پول ترافیک بدم دیگه !
بخدا کلاهبردار رو دست مخابرات ندیدم بخدا 2 روز خونه نبودم الان اومدم میبینم 350 مگ خودش انداخته ! دوستان خواهشا ریز کارکرد و کارکرد کلیتون و مقایسه کنید تقریبا دو برابر میندازه !
من رفتم تو سایت شکایت نوشتم نوشته کارکردتون درسته
دوستان اگه حوصلشو دارید شما هم برید تو لینک زیر فرم شکایت و پر کنید بلکه درست شه اخه یه دست صدا نداره :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم دقیقا" ماه قبل همین اتفاق افتادنقل قول:
خودم رفتم ریز کارکرد را حساب کردم.. مجموع مصرف دو ماهم 12.5 گیگ بود.. ولی برام زده بود 15 گیگ
کسی تو قرعه کشی برنده نشده ؟
عکس گلگسی نوت 10.1 گذاشتن بعد موقع تحویل یه تبلت ملی دیمو بهت میدن:n30:نقل قول:
حالا اگه جایزه ای در کار باشه:n10:
از من از ساعت 10 تا حدود 10 صبح قطع بود.از شما هم بود؟
نه خوشبختانه!نقل قول:
دو شبی هست سر ساعت اتوماتیک دیسکانکت نمیشه ، دوستان کسی این مشکل رو نداشته؟ سر روزانه حساب نکنن:n27:
پ.ن: سرعت روزانه تقریبا دو برابر شبانه است ، ولی با این که از ساعت 2 به بعد خودم دستی دیس میکنم ولی باز هم با همون سرعت بالا دان میکنه:n29:
امکانش هست روی روزانه حساب کنن؟!
من با سرچ گوگل مشکل دارم ماله شما هم اینطوریه؟
هیچی سرچ نمیکنه
واسه من یه خورده کند شده /نقل قول:
سلام.
سرعت دانلود همه کم شده ، یا نامحدود ها یا فقط من ؟
2 روزه سرعت دانلودم شده 50 کیلوبایت ...
همین الان دارم دانلود میکنم (با این که الان نصبت به شب همیشه سرعت بهتر بوده) 50 تا میگیرم ...
نه خوشبختانه از من تغییری نکرده...نقل قول:
احتمال داره به خواطر دانلود زیادم باشه ؟
از 5ام اینترنتم وصل شده ، 200 گیگ روزانه داشتم و 55 گیگ شبانه ...
ترکوندیشون ها:n02: من سر هم 80 گیگ دان کردم!!!نقل قول:
فکر نکنم فعلا از این کارا کنن، نمیدونم والا...
ساتیا مفت نمی ارزه .
فاییده نداره منم فردا برم نامحدودش کنم :n17:
سلام من ار کسایی که adsl مخابرات اراک دارن یه سوال دارم
اگه من به طور مثال اینترنت 256 بگیرم سرعت دانلود همون 256kb ( 32KB هست یا سرعت ها بازن ؟ تا چه سرعتی؟
من الان روی شاتل هستم اونجا سرعتها تا 2mb بازه البته ساعتهای مختلف فرق میکنه
سرعت اسمیت روچنده؟
سرعت دانلودت رو چنده؟
نقل قول:
سرعت اسمیت روچنده؟
سرعت دانلودت رو چنده؟
نقل قول:
اینا سوال منم هست و اینکه در کل از سرویس راضی هستید یا نه؟نقل قول: