اقا این بازی رو یکی میگه چطوری لن خالی بازی کنمش.
توی گیم نت.
Printable View
توی گیم نت.
یکی میگه چطوری باید لن خالی بازیش کنم.
توی گیم نت.
خیلی خوبه .کامل توضیح دادید که باید چی کار کرد ممنون
سلام اون فایل نوشته شده ایراد داره یا بد بازی نصب شده می تونید یه بار دیگه بازی رو کامل نصب کنید و بعدش تست کنیدنقل قول:
سلام دوستان.
من همه کارهایی را که برای آنلاین بازی کردن باید انجام داد را انجام دادم.بازی آپدیت شد و صفحه ای که باید متن زیر را داخلش بنویسیم هم آمد.
I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
اما وقتی میخواهد وارد بازی شود ارور زیر را میده و داخل بازی نمیره. :(
توی این آدرس در محل نصب بازی دنبالش بگردید .. اگه درست نشد بگید تا براتون یه جایی آپ کنم ..کم حجمه ..
.................................................. .................................................. .................................نقل قول:
Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
سلام من جایی رو پیدا نکردم که گفته باشن این روش رو به زبان فارسی اگه زبان انگلیسی شما خوب هستش یه سری به این سایت بزنید و جستجویی هایی که براتون انجام دادم رو یه نگاهی بندازید ...نقل قول:
توی گیم نت.
( در ضمن تا جایی که امکان داشته باشه به سوال ها و مشکلات جواب می دیم ولی خوب 24 ساعته که آن لاین نیستیم !!!! ) :
[HTML]
http://alteriw.net/search.php?keywords=play+with+local+net+work&terms =all&author=&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&c h=300&t=0&submit=Search
[/HTML]
.................................................. .................................................. ....................................
[HTML]
http://alteriw.net/
[/HTML]
.................................................. .................................................. .....................................
]چه جور راهنمایی می خوای؟؟!؟؟! ... شما شروع به بازی کن هر سوالی داشتی بیا و بپرس ما هم سعی می کنیم جواب بدیم...نقل قول:
الان من میخوام انلاین بازی کنم ولی نمیدونم چه جوری باید بازی کنم میشه یه راهنمایی خوب و آسون که قابل فهم باشه بدید
تا من هم از این بازی لذت ببرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من سه تا از مپا واسم کار نمیکنه و از بازی خارج میشم
drail,karachi,strom
چندتا لینک دانلود تو همین تاپیکم بود اما واسه من که کار نکرد !
دوستان ببخشید از کجا می تونم بهترین توضیح رو برای بازی کردن lan کالاف دیوتی 6 پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .
ما 4 تا دوست هستیم که یک شبکه محلی رو ایجاد کردیم که دیگه نیازی به گیم نت نداشته باشیم هرشب راس ساعت 11 بازیمون شروع میشه , خیلی حال میده به دوستان توصیه میکنم به جای رفتن به این گیم نت ها یک شبکه محلی با دوستاشون درست کنند .
متاسفانه فقط میتونیم 2 و 4 رو بازی کنیم , اگه این 6 هم درست میشد خیلی عالی میشد .
و یک جا شنیده بودم که میگفتن اگه درست هم بشه فقط 2 نفر می تونند بازی کنند این حرف درسته یا نه ؟؟
متاسفانه این activition رفته رفته داره به این بازی ها گند میزنه هر سری که بیرون میاد multi player اشکال داره !!!
خلاصه سرتونو درد نیارم می خواستم اگه راهنمایی می تونید بکنید ممنون میشم .
باتشکر.
جان من یکی به طورکامل جدید ترین راه رو یه توضیحی بده.
کی میخواد 100 صفحه رو بخونه؟
من اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی من کارایی که این سایت گفته رو مو به مو انجام دادم و درست شد و خیلی هم خوبه
محتوای مخفی: سایتش
DLC های جدید رو نگرفتید ... نسخه بازی تون چند هستش که این مپ ها رو ندارید ... شاید درست کپی نکردید. به این جاها یه سری بزنید توی این پوشه هانقل قول:
سلام
من سه تا از مپا واسم کار نمیکنه و از بازی خارج میشم
drail,karachi,strom
چندتا لینک دانلود تو همین تاپیکم بود اما واسه من که کار نکرد !
Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
یا
\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\dlc
.................................................. .................................................. .........
به سایتی که دوست خوبمون B.J.U معرفی کردند یه سر بزنید حتما می تونید راحت بازی کنید ....نقل قول:
جان من یکی به طورکامل جدید ترین راه رو یه توضیحی بده.
کی میخواد 100 صفحه رو بخونه؟
.................................................. .................................................. ...........
تبلیغ نیست بهترین مرجع برای انجام آن لاین این بازی همین سایت هستش که بچه های اونجا زحمت می کشن و رایگان اطلاعاتشون رو در اختیار ماها قرار می دن ... دمشون گرم..نقل قول:
من اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی من کارایی که این سایت گفته رو مو به مو انجام دادم و درست شد و خیلی هم خوبه
ممنون از راهنماییتون
مشکل storm حل شد
اما اون دو تای دیگه جز مپای اصلی و قدیمی بازیه که واسه من کار نمیکنه ناقصن :41:
اونها مشکل از نسخه بازیتون هستش کهگویا ناقص بوده باید بگردید توی وب ببینید که می تونید از جایی دانلود کنید .. یه سری هم به تورنت یا اینجا بزنید ...نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
مشکل storm حل شد
اما اون دو تای دیگه جز مپای اصلی و قدیمی بازیه که واسه من کار نمیکنه ناقصن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]
[/HTML]
واسه بازی با لن(افلاین) چیکار میشه کرد؟
ببین کمکی می کنه .. چون راهنمای فارسی براش پیدا نکردم :نقل قول:
واسه بازی با لن(افلاین) چیکار میشه کرد؟
[HTML]
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5925450&postcount=2204
[/HTML]
سلام بچه ها.
میگم اگه ورژن بازی من کمتر از این ورژنی که تو این بلاگه گفته باشه باید چیکار کنم؟
نمی تونی بازی کنی ....نقل قول:
سلام بچه ها.
میگم اگه ورژن بازی من کمتر از این ورژنی که تو این بلاگه گفته باشه باید چیکار کنم؟
باید ورژن بازیت همونی باشه که نوشته شده ... یعنی آخرین آپدیت های امنیتی و مربوط به خود بازی رو داشته باشی و گرنه نمی تونی به سورو ها متصل بشی.....
وقتی اون آپدیت ورژنی که گفته شده رو دانلود کنی از اونجا به بعدش هر سری که بازی به ورژن بالاتر بره خود به خود آپدیت میشه که کمتر از 5 دقیقه طول می کشه ...
این آپدیت ها هم برای بی اثر کردن کد های تقلب و چیز ها دیگه است ....
بابا لینکای دانلود این وبلاگه که همه از دم خرابن.
شما چطوری دان کردید.
منم بعد از یه هفته دانلود و مسخره بازی راه انداختمش
شب اول Level 17 شدیم:31:
میگم لینکای دانلودش خرابن چیکار کنم؟
لینکای چی؟نقل قول:
بگید تا بزارم
لینک دانلود چی ؟؟؟ از کجا دانلود می کنید ؟؟؟ برای دانلود به اینجاها هم سر بزنید :نقل قول:
میگم لینکای دانلودش خرابن چیکار کنم؟
[HTML]
[/HTML]
یعنی این سایته iw_22.iwd و iw_23.iwd که در وبلاگ ایران مدرن وار فیر 2 گفته رو داره؟نقل قول:
والا گشتم نداشت.
یکی یه جا آپلود کنه تورو خدا.
دمتون گرم.
راستی من پینگم دورو بر 50 است.
با این پینگ میشه بازی کرد.
adsl لمم 256 هست.
سلام دوستان
من میخوام فقط تو لن بازی کنم ولی این Steam نمیذاره چه کنم دوستان، اگه کرکی چیزی هست معرفی کنین تا دانلود کنم.
ورژن بازی 1.0.159
برو این وبلاگ آموزش لن+انلاین هستنقل قول:
لینکایی که دادهکد:http://iranianmw2.blogsky.com
از لینک کمکی که گذاشته دانلود کن
اگه لینک کمکی فیلتر بود از سایتهای لیچ واسه مستقیم کردنش استفاده کن
دمت گرم این لیچرا خیلی بدردم خورد.
یه سایت لیچر خوب ایرانی اینه:
نقل قول:
کد:www.uploadfa.com
اقا خسته نباشین
من همه کارایی که تو پستایه قبلی بود رو انجام دادم ولی باز نتونیستم این بازیو تو خونه شبکه کنم همون لن
در اصل نمیتونم سرور بسازم
مقتی میرم واسه سرور شدن
استارت سرورو که میزنم از بازی میاد بیرون و یه پنجره وا میشه به اسمه کنسول...
نمیدونم باید چی کار کنم... منون میشم اگه کمک کنین
من میخوام سرور 20 نفره به سازم میشه؟512kb
دم همتون گرم بالاخره درست شد.
ولی همش عین مرغ میکشنم:31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31:
دوست عزیز که اموزش لن رو گذاشتی اون صفحه که در کل باید بیاد میاد اما مختصر توضیح میخواد که نداده ومن بصورت سئوالی در اوردم
ایشون اول اموزش اینگونه قید کرداند
(خوب فرض میکنیم چند تا کامپیوتر (مثلا) 8 تا از طریق شبکه lan به هم وصلن. و بازی mw2 به همراه تمام فایل های پچ و غیره که برای بازی مولتی پلیر لازمه توی همه ی کامپیوتر ها موجوده.)
1- این فایلها و پچها وغیره چی هستند از کجا باید دانلود کرد
(ابتدا مطمئن شید که بازی همه ی کامپیوتر ها دارای اخرین ورژن alteriw هست. اگر احیانا شک داشتید که ورژن بازی ها با هم فرق دارن این فایل رو بگیرید و بریزید در پوشه ی بازی همه ی کامپیوتر ها. حجم : پ
5.5mb
2- حالا فرض کنیم ورژن همه بازیها با هم فرق دارند مال من 1.5.8.0 هستش اون یکی 1.3.3.7aهستش حالا چطور همه اونها رو به یک ورژن در بیارم
اگر فایل با لا(5.5mb) رو در پوشه ی بازی کامپیوتر ها ریختید نیازی به انجام قدم دوم آموزش نیست و لی اگر کامپیوتر ها دارای آخرین ورژن بازی بودند قدم دوم رو دنبال کنید .)
3- اینجا رو هیچ توضیحی نداده اخرین ورژن چی ورژنی هستش تا جایی که یادمه این فایل فقط رو ورژن 1.3.37a کار میکنه اصلا من رو این قسمت حرفش موندم (اگر فایل با لا(5.5mb) رو در پوشه ی بازی کامپیوتر ها ریختید نیازی به انجام قدم دوم آموزش نیست)
(قدم پنجم :
حالا بقیه کامپیوتر ها بازی رو اجرا کنن و وقتی بازی اجرا شد ، به ویندوز برگردند و در کنسول بازی ای پی کارت شبکه کامپیوتر سرور رو با پیشوند کانکت واد کنند.
حالا همه به کامپیوتر سرور جوین میشن و میتونید از بازی لذت ببرید.)
یعنی چی یعنی وقتی وارد بازی بشی وبعد به ویندزو برگردی این پنجره کنسولی سروکلش پیدا میشه یا باید گزینه ای چیزی انتخاب کنی تا تشریف بیاره
از بابت آموزش بسیار ممنونم اما در سطح سواد بنده نبود اخه حرفه ای راهنمایی کرداند
دوستان این بازی نسخه ای وجود دراه که بدون دنگو فنگ شبکه زد ایا روشی هست که من بتونم شبکه بزنم اگه میشه لطف کنید بزارید گناه داریم یتیم ایم بی پناهیم عاجزیم
داشی باید بری این وبلاگه هم فایل ها رو داره هم آموزشو داره.نقل قول:
این دوستمونم از اونجا کپی کرده.
در ضمن آموزش آنلاینم داره.کد:www.iranianmw2.blogsky.com
[HTML]نقل قول:
اقا خسته نباشین
من همه کارایی که تو پستایه قبلی بود رو انجام دادم ولی باز نتونیستم این بازیو تو خونه شبکه کنم همون لن
در اصل نمیتونم سرور بسازم
مقتی میرم واسه سرور شدن
استارت سرورو که میزنم از بازی میاد بیرون و یه پنجره وا میشه به اسمه کنسول...
نمیدونم باید چی کار کنم... منون میشم اگه کمک کنین
http://iranianmw2.blogsky.com/1389/11/30/post-58/
[/HTML]
همه چیز کامل توضیح داده شده .... البته برای شبکه بازی کردن باید نرم افزار های رو داشته باشید Net freamwork 3.5 & 4
.................................................. .................................................. ......................................
اگه منظورت آنلاین هستش که نه اصلا نمیشه و پینگ افراد تا حد خیلی زیادی بالا میره چون پهنای باند کافی رو نداری که اطلاعات رو برای همه به اشتراک بزاری ...... برای سرور شدن باید حداقل 2 مگ داشت یعنی 4 برابر خط شما .......نقل قول:
من میخوام سرور 20 نفره به سازم میشه؟512kb
برای شما ساخت سرور های ددیکیتت :
[HTML]
http://iranianmw2.blogsky.com/1389/11/30/post-57/
[/HTML]
.................................................. .................................................. .................................................. ..............................
نقل قول:
دم همتون گرم بالاخره درست شد.
خوب دیگه باید بازی کنی تا تجربه شما بالا بره ...نمیشه که شما همون اولش بزنید همه رو لت پار کنید !!!! اگه می خواد رنکینگ شما به راحتی بالا بره و همه سلاح ها و آیتم ها براتون باز بشه به لینک زیر برید ....اما قبلش بگم که با این کار لذت بازی رو از دست می دید و دیگهع انگیزه ای برای بازی کردن در شما به وجود نمیاد ...مثل اینکه یه دفعه به مرحله آخر یه بازی رید ....نقل قول:
ولی همش عین مرغ میکشنم
[HTML]
http://iranianmw2.blogsky.com/1389/11/30/post-56/
[/HTML]
.................................................. .................................................. .................................................. ..................
از اینجا باید دانلود کرد ...در واقع نقشه و برنامههای اضافی هستند که باید دانلود کنید تا نسخه بازی شما با بقیه یکی بشه و مال شما قدیمی نباشه و همه نقشه ها رو داشته باشیدنقل قول:
- این فایلها و پچها وغیره چی هستند از کجا باید دانلود کرد
[HTML]
http://iranianmw2.blogsky.com/1389/06/19/post-2/
[/HTML]
.................................................. .................................................. .....................
اگه ورژن بازی ها فرق داشته باشه اونهایی که ورژن پایین تر هستند نمی تونن به بازی متصل بشن .... شما با دریافت همون فایل گفته شده می تونید ورژن بازی ها رو یکی کنید ...توی توضیح بالایی لینک رو دادم ... ورژن بازی رو توی منوی بازی گوشه سمت راست پایین می زنه .........نقل قول:
- حالا فرض کنیم ورژن همه بازیها با هم فرق دارند مال من 1.5.8.0 هستش اون یکی 1.3.3.7aهستش حالا چطور همه اونها رو به یک ورژن در بیارم
.................................................. .................................................. ......................
در واقع گفته که اگه فایل 5.5 مگی رو دانلود کردید دیگه نیازی نیست که فایل 4.5 مگی رو دانلود کنیو و با همون 5.5 مگی کارتون هم برای آنلاین و هم برای آفلاین راه می فته !!! .................................................. .................................................. ......................نقل قول:
اینجا رو هیچ توضیحی نداده اخرین ورژن چی ورژنی هستش تا جایی که یادمه این فایل فقط رو ورژن 1.3.37a کار میکنه اصلا من رو این قسمت حرفش موندم (اگر فایل با لا(5.5mb) رو در پوشه ی بازی کامپیوتر ها ریختید نیازی به انجام قدم دوم آموزش نیست)
وقتی که بازی رو اجرا می کنی اولش اون پنجره کنسولی اجرا میشه و یه سری نوشته توش میاد و بعد می ره توی بازی ...اما اون پنجره به همون حالت باز می مونه و قتی که شما بازی رو ببندید و اون هم خود کار بشته میشه ... وقتی که بازی اجرا شد ...با دکمه های مثل Alt و Tab . یا همون Ctrl , Delet , Alt به محیط دسکتاپ بر می گردید و توی اون قسمت مشخص شده توی عکس توضیح داده شده آی پی رو وارد می کنید ....نقل قول:
یعنی چی یعنی وقتی وارد بازی بشی وبعد به ویندزو برگردی این پنجره کنسولی سروکلش پیدا میشه یا باید گزینه ای چیزی انتخاب کنی تا تشریف بیاره
اینم لینک راهنمایی :
[HTML]
[/HTML]
.................................................. .................................................. ....................................
دوستان واسه من خراب شده واس شما نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برای من و رفیقم هم همینجوری شده .
سرورهای alteriw اومده بوده پائین.
الان من تست کردم درست شده
alteriw.net
نقل قول:
دوستان واسه من خراب شده واس شما نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
.................................................. ....
برای من و رفیقم هم همینجوری شده .
.................................................. ....
2 روزی بود که سرور ها خراب بودند و نمی شد به سرور ها وصل شد ...گویا مشکل -- و بن کردن افرادی که تقلب کردند رو داشتند و تمیز کاری سرور ها .... قبلا اعلام می کردند اما این سری من که چیزی ندیدم بگن ...
میگم پینگ 50 خوبه یا 400
پینگ 50 که نداریم مگه اینکه شما خودت هاست باشی و ادمین بازی خودش ما باشی و دیگران به شما وصل بشن برای بازی که در این صورت باید پهنای باند 2 مگابایتی داشته باشید با سرعت دانلود 256 کیلو بایت در ثانیه !!!! ( شما به یه سرور ایرانی هم که وصل بشید پینگتون بین 130 الی 200 حرکت می کنه ) .....ولی اگه به هاست ها و سرور های خارجی متصل بشید برای بازی مطلوب و بدون تاخیر باید پینگی بین 250 الی 370 داشته باشید ... پینگ هر چی بالاتر بره تاخیر و پرش بازی بیشتر میشه که مناسب نیست ...نقل قول:
میگم پینگ 50 خوبه یا 400
مثلا توی پینگ 400 ممکنه شما یه دشمن رو ببینی و به اون شروع به تیر اندازی کنی اما چون با توجه به پینگ زیادت تاخیر زیادی توی بازی داری ممکنه طرف از شما رد بشه بره و شما همچنان در حال تیر اندازی باشی به یه جای خالی از دشمن یا مثلا یه خشاب کامل خالی کنی ولی 4 تای آخر گلوله ها بهش بخوره ....
برای lan بازی کردن باید چیکار کنم؟
به این سایت مراجعه کن و طبق دستورات و راهنمایی ها جلو برو ........... :نقل قول:
برای lan بازی کردن باید چیکار کنم؟
[HTML]
[/HTML]
آقایون private match چجوری میشه زد؟؟؟؟؟