سلام
سمند LX EF7 یورو4 بنزینی 92.10
از فول باک تا روشن شدن چراغ بنزین (حدود 65 لیتر) در ترافیک تهران 850 تا رفت که البته بنزین سوپر یورو 4 بود. (صدی 7.65) که راضی ام ازش
لطفا راهنمایی بفرمایید:
1)شمعی استاندارد این ماشین:Bosch FR8DE+ اما اگه بخوایم شمع پلاتینیوم ایریدیوم بگیریم چه مارکی و چه مدلی مخصوص این موتور می شه ؟ (یه مدل آپکو می فروشه که یکی دو نفر گفته بودند اصلا به درد این موتور نمی خوره)
2)گریبکس این ماشین Peugeot BE3 هست که طبق خود سایت پژو 75W80 رو نوشته بود اما بچه ها تو فروم می گفتند 75W90 بریزید که باعث می شه تابستان کمی سفت تر بشه اما در عوض کم صدا تر بشه و زوزه نکشه ! این موضوع درسته و من درست متوجه شدم ؟اگه بله چقدر سفت تر می شه ؟
3) چقدر روغن می خواد گریبکس ؟ و تعویض روغن اون مثل روغن موتور خیلی ساده انجام می شه ؟
4)دوستانی که برای این ماشین نمایندگی مرکزی شماره 5 رفتن (که گفته می شه تخصصی کارش سمند و EF7 هست) از کار این نمایندگی راضی بودند؟
5)کروز کنترل برای سمند EF7 آپکو دو مدل معرفی کرده که مدل 112902 برای پدال سیمی و مدل 308101 هم برای مدل پدال برقی که ماشین من پدال سیمی هست.
هر کدوم از نمایندگی های آپکو که زنگ می زدم که ببینم مدل مخصوص سیمی رو موجود دارند و نصب می کنند، انگار من داشتم یه زبان دیگه حرف می زدم و آخر سر یا می گفتند: هان ؟ نداریم !! یا می گفتند: باید بیاری خودم ببینم !!!!(چی رو ببینه) شما جایی رو می شناسید که داشته باشه و نصب کنه و کار درست باشه ؟
6)باتری ای که روی ماشین بود آشغال بود برای همین سریع عوض کردم یه 74 سیلد انداختم، دنبال قفل باتری می گردم ، کسی جایی سراغ داره یا ایده ای برای ساختش داره ؟
ممنون (باورتون می شه کل تاپیک رو تا این جا خونده باشم ؟)