نقل قول:
داداش فعلا سرعت شبانه رو زياد كنيد:13:....بعدا به اينتذانت هم ميرسيم...
Printable View
نقل قول:
داداش فعلا سرعت شبانه رو زياد كنيد:13:....بعدا به اينتذانت هم ميرسيم...
نقل قول:
دقيقا بايد به كجا اعتراض كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید زنگ بزنیم به پشتیبان فنی !!
متاسفانه تا زمانی که اعتراض ها زیاد نشه هیچ اصلاحی انجام نمیشه !!
البته اگه حضوری باشه بهتر میشه ولی من نمیدونم باید کجا رفت !
سلام دوستان عزیز.
خوب شد لااقل یه مسئول امده اینجا از افتضاح بودن اینترنت مخابرات و از افتضاح تر بودن کیفیت اون ، باخبر میشه.
امیدوارم این بنده خداهم این حرفها رو وارونه به گوش بالادستی ها نرسونه.تا یه فرجی بشه.
راستش یکی از دوستان من احتمالا بعد از اینکه بیاد همدان و جاش اینجا ثابت بشه، قصد راه اندازی یه نمایندگی فعال رو داره.
البته فعلا 100درصد نشده! ولی با کارهایی که دارم روی مخش میکنم، امیدوارم که بتونم راضیش کنم.(توی همین تابستون!).
در این اثنا میخواستم ببینم چه شرکتی برای شما عزیز جذبه بیشتری داره:
شرکت اینترنتی که دانلود شبانه بالا داشته باشه؟؟؟
شرکت اینترنتی که داتلود شبانه محدود اما سرعت ثابت داشته باشه.
در این بین نظری در مورد ISP خاصی دارین؟؟؟
مطمئن باشین که شرکتهایی که از قانونهای من درآوردی محدود کردن استفاده میکنن،در لیست سیاه قرار دارن.
میخواستم با شما عزیزان در میون بگذارم تا ببینم بهترین انتخاب و بهترین ISP کدومه تا اگر شرایط پیش اومد، دوستم رو به اون
سمت متمایل کنم تا بهترین کارایی رو در کنار رضایت کامل داشته باشیم.
ممنونم.
اگه دانلود شبانه زياد داشته باشه خوبه....
من از 3 4 نفر شنيدم صبا نت خيلي خوبه حالا نميدونم درسته يا نه....
امیدوارم روزی شاهد این باشیم که همدان هم یه چندتا شرکت قوی داشته باشه تا دست من و شما برای انتهاب باز باشه.نقل قول:
ممنون بابت نظرتون. من هم به شخصه از چنین شرکتی بیشتر استقبال میکنم. چون دانلود شبانه برام خیلی مهمه.البته
باید یه ریتم ثابت داشته باشه یا لااقل نوسانش کم باشه.
دوستان دیگه نظری ندارن؟؟؟
ممنون حامد جان بابت پستت.
یه شرکت خوب به نظرم باید سرعت مناسب در تمامی ساعت داشته باشد نه اینکه بعضی ساعات محدود بشه رو سرعت خاصی. همچنین تعرفه ها مناسب باشن
این ریتون دیگه گندش رو در آورده اول روزی 20 بار قطعی داشت حالا 2 روزه که کلن قطعه و به پشتیبانی بیشعورش هم که زنگ می زنم میگه مشکل از ما نیست مشکل از عمه ماست.
واقعم متاسفم براشون که جز دروغ گفتن حرف دیگه ای بلد نیستن..
به نظر منم سرعت باید ثابت باشه !! مثل اوایل ریتون !! شب و روز یه سرعت داشت !
سلام داش وحید.نقل قول:
این ریتون دیگه گندش رو در آورده اول روزی 20 بار قطعی داشت حالا 2 روزه که کلن قطعه و به پشتیبانی بیشعورش هم که زنگ می زنم میگه مشکل از ما نیست مشکل از عمه ماست.
واقعم متاسفم براشون که جز دروغ گفتن حرف دیگه ای بلد نیستن..
بابا بکن ازین ریتون لعنتی! تلفن زدن به پشتیبانی اشتباه محضه. منم دلم خوش بود به دروغاشون که اوضاشون بهتر میشه اما بهتر که هیچ بدترم شد.
سلام وحیدجان.نقل قول:
من که بیشتر از یک ماهه از ریتون زدم بیرون. این وسط20.000تومن ضرر دادم، ولی بالاخره این دندون خرابو کندم انداختم جلوی ...... .
حالام که بلاتکلیف!!!
نظر تو در مورد این چیه:
نقل قول:
راستش یکی از دوستان من احتمالا بعد از اینکه بیاد همدان و جاش اینجا ثابت بشه، قصد راه اندازی یه نمایندگی فعال رو داره.
البته فعلا 100درصد نشده! ولی با کارهایی که دارم روی مخش میکنم، امیدوارم که بتونم راضیش کنم.(توی همین تابستون!).
در این اثنا میخواستم ببینم چه شرکتی برای شما عزیز جذبه بیشتری داره:
شرکت اینترنتی که دانلود شبانه بالا داشته باشه؟؟؟
شرکت اینترنتی که داتلود شبانه محدود اما سرعت ثابت داشته باشه.
در این بین نظری در مورد ISP خاصی دارین؟؟؟
مطمئن باشین که شرکتهایی که از قانونهای من درآوردی محدود کردن استفاده میکنن،در لیست سیاه قرار دارن.
میخواستم با شما عزیزان در میون بگذارم تا ببینم بهترین انتخاب و بهترین ISP کدومه تا اگر شرایط پیش اومد، دوستم رو به اون
سمت متمایل کنم تا بهترین کارایی رو در کنار رضایت کامل داشته باشیم.
ممنونم.
نقل قول:سلام بر حامد و کمال عزیزنقل قول:
ای بابا اگه جلوتر شارژ نکرده بودم که....
ولش کن بابا اصلن حیف از این که بیایم در مورد ریتون کلاه بردار حرف بزنیم.
والا حامد جان با توجه به این که اینا همشون از یه جا خط می گیرن و هیچ رقابتی هم بینشون نیست به نظرم وقت تلف کردنه امید به این مورد ها داشته باشیم وقتی اون وضعیت زیر ساخته اینم میشه وضعیت شرکت های که وابسته به اون میشن.البته نمی خوام بدبین باشم.
پیشگامان و اسیاتک هم هستن که ظاهرا نمایندگی ندارن تو همدان
میتونید سراغ اون ها هم برید
من ميگم به چند تا از اين شركت ها زنگ بزنيم ازشون درخواست كنيم كه توي شهرمون نمايندگي بزنن به نظر من پيشگامان و آسيا تك و صبا نت خوبه من شماره هاي تماسشون رو برداشتم امروز كه تهران تعطيله شنبه زنگ ميزنم بهشون ميگم نظر بقيه چيه ؟
خوبه.
اسیاتک فعلا اوضای خوبی نداره. ولی دوتای دیگه رو موافقم + داتک. اول باید بیبنیم اوضای یوزراشون چطوره. از نظر سرعت و... راضی هستن یا نه.
پیشگامان به نظر بد نیست قیمت هاش
دنبال نمایندگی هم میگردن
صبانت رو زیاد نشنیدم
بهر حال همین که اون نمایندگی دست ادم درست باشه و سرویس واقعی بده و محدودیتی قائل نشه کافیه...
اگه همه راضين پس زنگ بزنم به پيشگامان ما يه مغازه داريم ولي جاش خيلي براي نمايندگي اينترنت خوب نيست وگرنه خودم نمايندگيشون رو ميگرفتم
امیدوارم که نمایندگی شما هر چه زودتر به نتیجه برسه تا از این دربه دری اینترنتی در بیایم.نقل قول:
از کم و کیف کار بچه های تایپک رو هم مطلع کن تا در صورت قطعی شدن و دایری، بیایم پیش خودت.
دوستان عزیز فقط نمایندگی کافی نیست
اون شرکت باید کلی تجهیزات نصب کنه برای هر مرکز مخابراتی
باید برای شرکت ها مرقون به صرفه باشه
آقا اينجور ميگه كه ما رو منصرف كنه ما هر جور باشه بايد يه نمايندگي درست و حسابي توي شهرمون برقرار كنيم تا بدونيم اينترنت يعني چينقل قول:
جناب پشتیبان مخابرات، نیازی به بیان این موارد نیست!!!نقل قول:
شما بهتره به سوالهایی که در طول این چند صفحه اخیر از شما پرسیده شده، پاسخ بدین.
سوالهایی که همش در مورد کیفیت پایین مخابرات و خدمات اون بوده.
اینجور که معلومه نمایندگی جدید خیلی ذهن پشتیبان رو مشغول کرده!!!
اين بنده خدا چون زياد دروغ ميگه به دروغ گفتن عادت كرده و چون اين جا نميتونه دروغ بگه و ميدونه دوستان محترم دهان مباركشون رو تو تاپيك سرويس ميكنن زياد صحبت نميكنه......:27:
دوست عزیز شما نگران اون نباش هر کسی بخواد چنین کاری کنه فکر همه این موارد رو می کنهنقل قول:
حالا که شما اینجایی در مورد این پشتیبانی مخابرات جواب بده بهمون که هر وقت زنگ می زنی آدم گ... خورش میشه بس که درست راهنمایی میکنن.هر دفعه یه چیز جدید هم باید یادشون بدی...
اگر چیزی پرسیده باشن
به پست های قبل توجه کنین !!!!!!
بیشتر اظهار لطف کردن دوستان تا سوال!!!
خب، اصلا حق با شما! کسی چیزی نپرسیده!!!نقل قول:
حالا من میپرسم(برای بار چندم!!!):
کیفیت مخابرات چه زمانی مثل قبل(مثل8ماه پیش!) میشه؟؟؟
دانلود شبانه کی به سرعت مناسب نزدیک میشه؟؟؟
آیا سرعتهای 512هم دانلود شبانه دارن؟؟؟
چرا قیمتهای پکیجهای جدید اینقدر گرون شده؟؟؟[نا سلامتی اینترنت قرار بود ارزونتر به مردم ارائه بشه!!!].
امیدوارم جواب قانع کننده ای بررای مشکلاتی که چندین ماهه عین بختک افتاده روی سرویسهای اینترنتی مخابرات، داشته باشی.
چون گوش دوستان این تاپیک و خود من از حرفهای تکراری و مسائل مربوط به پهنای باند و پر شدن پورت و..... کاملا پر هست!!!
کیفیت با 8 ماه پیش تفاوتی نکرده چون همون تجهیزات هست
دانلود شبانه (به دلیل رایگان بودن)دقیقا مطابق سرویس خریداری شده شماست
دانلود شبانه برای سرویس های زیر 256 هست
در خصوص قیمت تصمیم گیرنده شرکت مخابرات ایران است
در نهایت افت کیفیت و سرعت در برخی اوقات اکثرا مربوط به ارائه کننده کلی(شرکت زبر ساخت) می باشد
شما برای تست در هنگام کندی می توانید با مراجعه به سنتر های ایرانی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , .. با نرم افزار های مدیریت دانلود و دانلود فایل متوجه بحث ایراد خروجهی های بین الملل بشوید (شرکت مخابرات استان نقش توزیع کننده را داراست)
شرکت مخابران استان در حال حاضر هیج محدودیتی در خصوص پهنای باند ندارد
در ضمن بحث ها در این انجمن دوستانه بوده و صرفا جهت اطلاع رسانی و رفع مشکل و شنیدن نظرات دوستان هست
یعنی شرکت مخابرات ایران تصمیم میگیره که هر شهر با چه قیمتی سرویس هارو ارائه بده؟نقل قول:
در خصوص قیمت تصمیم گیرنده شرکت مخابرات ایران است
چرا سرویس های بالای 512 نباید دانلود رایگان داشته باشن؟؟
چرا در همدان مثه شهرهای دیگه سرویس ها به صورت نامحدود ارائه نمیشه؟؟
بابا اين جز دروغ گفتن چيزي بلد نيست من وقتي كه از مخابرات داشتم آخر ماه يه حجمي هم برام ميموند اونوقت برام مازاد ميزد وقتي كه خواستم قطع كنم پول كفن و دفن باباشون هم از من كندن ببينين چقدر قشنگ دروغ ميگن من براي 11 بهمن ازشون قطع كردم بعد چند روز بعد كه قبض اومد نوشته بود اينترنت 24 تومان 54 تومان بدهي قبلي در صورتي كه من دوره قبل پول تلفنم 30 تومان بود اونوقت بعد تا خود ارديبهشت من پول اينترنت مخابرات ميدادم اين ها فقط بلدن به هم ديگه پاس بدن يكي هست توي مخابرات بعثت موقعي كه ميخواستم از شاتل بگيرم وصل نميكرد ميگفت برگه شما نيومده حالا برگ من جلوي چشمش بود يه بار ديگه هم كه قبض بردم پيشش ميگه اين پرفراژ نداره آخه چشماش رو يه خورده بيشتر باز نميكنه خلاصه اگه پام بخوره اونجا براش دارم
تازه اين هم پشتيبان مخابرات نيست محلش نذاريد چون هيچي سر در نمياره
یعنی چی ؟؟؟ مگه پولش هربار رو قبض نمیاد و شما پرداخت نمیکنی ؟؟ چطوری موقع قطع کردن پول میخوان ؟؟؟
حالا سعی کنید بی احترامی نکنید(اگرچه بدترین بی احترامی ها داره میشه به همه مون) خیلی از مشکلات به اون بالا بالاها مربوط میشه اینا هم تابع همین بالاتری ها هستن !!
ولی به نظر من حداقل چیزی که باید تغییر کنه سرعت دانلود شبانست !!
چرا هر دو ماه كه قبض مي اومد 25 هزار تومان پول اينترنت مي اومد ولي وقتي كه من قطع كردم يه سري قبض اومد 88 هزار تومان كه 24 تومان اينترنت بود بعد 53 تومان هم ساير هزينه ها ما تا حالا نه فال گرفتيم نه تلفن قصه گو بعد معلوم شد كه اينا پول ترافيك شبانه رايگاني كه من توي اون مدت استفاده كرده بودم هم ميخوان بگيرن اونو بيخيال شديم بعد دوره بعد كه اومد زده بود 53 تومان بدهكاري قبلي به خدا قسم دست رو قرآن ميذارم بردم همين پست بانك گلزار توي كامپيوتر زد گفت اين به ما مربوط نميشه ننوشته چي استفاده كردي كه ساير هزينه ها داره بردم مخابرات اصلي كه توي خيابون مهديه هست اونا هم زدن گفتن به ما هم مربوط نميشه بايد ببري مخابرات بوعلي اونجا هم بردم گفتن به ما هم مربوط نميشه بايد ببري مخابرات سمت چراغ قرمز من رفتم ولي اونجا هيچ مخابراتي نبود ديدم اگه بخوام بازم بگردم بايد فقط اندازه پول قبض پول رفت و آمد بدم مجبور شديم ايندفعه هم بديم بره بيخيال ولي ما كه حلال نكرديم نه داداش فواد اينا خودشون كم ميكنن نت گستر خودش كم ميكنه هرچي هم بهش بگي گوش نميكنه مخابرات تهران نامحدوده با سرعت (256) 60 كيلوبايت دانلود ميكنه مخابرات اراك (512) 3 گيگ ميده 12500 اونوقت براي همه سرويس هاش شبانه رايگان گذاشته از 1 تا 7 با سرعت 100 مسئول هاي اينجا هيچي نميدونن اصلا معلوم نيست از كجا پيداشون كردن رئيس ت.ا.ك.س.ي راني كه قبلا سر كارگر بوده مسئول مخابرات ب.ع.ث.ت هم كه هر وقت رفتيم رو ميزش خوابش برده بود به خدا اگه تو شهر هاي ديگه اينجوري باشه ما فقط بلديم سر همديگر رو كلاه بذاريم كسي كه خودت رو پشتيبان جا زدي اگه دروغ ميگم بگو
نقل قول:
من با حرف شما موافق نيستم در اين مورد چرا چون ما داريم راجع به راست گويي صحبت ميكنيم و اين چيزي نيست كه اون بالا بالا يي ها بتون از زير دست هاشون بخرن..... هر كسي انسانه و هركسي تو اون قسمت مخابرات باشه مطابق اصل انسانيت حداقل بايد راستش رو بگه نه اينكه اينم بياد بپيچونه....
به نظر من اين افراد كه به خاطر يه سري ديگه به مردم دروغ ميگن از خود اون يه سري ديگه بد ترن...... شما فكرشو بكن هيچي بدتر از اون نيست كه به يه كاربر ساده كه فكر ميكنه اينا راست ميگنم و اونارو شبيه خودش فرض ميكنه هي چند باره و چند باره دروغ بگي و بكشونيش اينور اونور اونم به خاطر ابقا شدن تو پستت......
خدايا متنفرم از اين افراد........:41:
اگر یرای من پیش بیاد که بخوان بیشتر از چیزی که نوشته ازم پول بگیرن ( مثل پول شبانه رایگان) به هیچ وجه تحمل نمیکنم چون این خط من فقط برای اینترنت استفاده میشه و اگر لازم باشه از طریق دستگاه قضایی اقدام میکنم !!
من قبلا گفتم که اینترنتم 25 اردیبهشت راه افتاده ! توی سایت زده از 25 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت مصرف روزانه حدود 1.5 گیگ و شبانه حدود 665 گیگ شده !! در حالی که من یک یا دو روز بعد از 25 اردیبهشت وصل شدم و اصلا چنین چیزی امکان پذیر نیست که توی این کمتر از 5 روز من انقدر مصرف کرده باشم ! تازه اصلا سیستمم شبا از 12 به بعد خاموش بوده چطور ممکنه 600 و خورده ای شبانه دانلود کرده باشم ؟؟ اونم با این سرعت ؟؟ زنگ زدم پرسیدم میگن سیستم کارایی که شما کردی رو ثبت میکنه !!!! والا من که سر در نیاوردم !!!
البته اراک رایگانش از 2 تا 7 صبحه
256 ترافیک 2 گیگ = 10.500
512 ترافیک 2 گیگ = 12000
1M ترافیک 2 گیگ = 15000
ترافیک هاش هم کمتره !! مال ما 4گیگه ولی با سرعت کمنر !!
من فکر میکردم تهرات یه چیزی تصویب میکنه همه موظفن تبعیت کنن نمیدونستم هرکسی دست خودشه که چیکار کنه !!
اصلا اینکه واسه همه تعرفه ها شبانه رایگان گذاشته خودش خیلی خوبه به هر حال ساعت رایگانشون با ما برابره !! برای ما هم باید اینطور باشه !!
فقط باید دید که 512 شبا سرعتش چطوره !! هرچی باشه نباید از 55 تا 60 کمتر بشه دیگه تازه باید 65 باشه !! حالا دوستمون که میگن با 100 دانلود میکنه شبا !
حالا خودمونیم 2گیگ کمه ولی من حاضر بودم 2گیگ روزانه داشته باشم ولی 512 با این قیمت شبا با 100 دانلود کنه !!!
من با پيشگامان تماس گرفتم خيلي استقبال كردن گفتن كه خوب ميشه توي همدان نمايندگي داشته باشيم با مشتري ثابت فقط تنها چيزي كه نياز داريم مجوز ISP هست گفت اگه اونو داشته باشين ما سريع تجهيزات براتون مياريم
والا من زماني كه از يه اراكي پرسيدم اينو بهم داد شايد تعرفهدهاشون رو عوض كردننقل قول:
بله اینا از تاریخ اول خرداد حساب شده !!
خب این مجوز رو باید چطوری گرفت؟ احتمالا یه نفر رو میخواد که سابقه کار و مدرک و تخصص داشته باشه...نقل قول:
ليسانس ميخواد فقط اينو ميدونم