کدوم رام ؟
کدوم ادرس ؟؟
من که ادرسی نمیبینم!!!
اقا رام اصلی جدیدتر از jc2 چیزی نیومده هنوز؟
ممنون
Printable View
کدوم رام ؟
کدوم ادرس ؟؟
من که ادرسی نمیبینم!!!
اقا رام اصلی جدیدتر از jc2 چیزی نیومده هنوز؟
ممنون
آره راحته:10:نقل قول:
نقل قول:
تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا انگار معرفی شده نصبش هم اینقدر مراحل نداشت لطفا بگید که با اون فرق داره یا نه ؟
سلام
بهترین برنامه برای رمز گذاری روی برنامه ها چه برنامه ای است؟:41:
بچه ها این رامی که در این آدرس هست رو کسی امتحان کرده؟ اگر آره چطور جواب داده؟
و اینکه نوشته " فریمور اصلی به محض قرار دادن سیم کارت جدید و روشن کردن گوشی کانکشن ها رو به صورت خودکار ایجاد میکرد که با این رام این مورد انجام نمیشه" چیه؟
اگه این رام رو نصب کنم میتونم خودم کانکشنا رو بسازم؟راحت؟
لینک تاپیکش :
لینک خود رام :کد:http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=75137
کد:http://upload9.fileflyer.com/view/O8nndBL
کیبرد swype مخصوص امنیا 2 که به گوشی ما هم می خوره. بعد از نصب توی تنظیماتش زبان رو از اسپانیولی بزارین رو انگلیسی. به درد تایپ انگلیسی می خوره و اصلا به درد فینگلیش نمی خوره ولی امکانات edit خوبی داره.
<a href=http://www.upload4files.tk/download.php?file=54a9cc8de32b1438a3d32d9c827beb2f >(دانلود فایل)</a>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لینک بالا نشد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز این همون رام کوک شده معروف هست!!
تنها مشکلش همون ویبره هست!
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
عزیز اون یک بعدی هست! ساعتش هم انالوگ می باشد! هنگ و گیر زیاد داره و کلا چیزه جالبی نیست!نقل قول:
شما اونی که من گذاشتم رو بریزی متوجه میشی!
مراحلش هم به خاطر کامل بودنش هست!
شرمنده دیر جواب دادم!
نقل قول:
من الان وقت ندارم تو اون همه صفحه بگردم و فیکسر رو پیدا کنم!!:24::24: این 2 تا اوضاع من رو نشون میدن قشنگ!
خودت اگه تست شدش رو داری بزار!:40::40::46::46:
آره من خودم نصبیدم ولی الان یادم نیست از کجا کش رفتم حالا میگردم اگه تو میکرو اسدیم بود آپ میکنم:10:نقل قول:
درمورد تاچ فلو قبلی که معرفی شده بود واین جدیده که مامسانا زحمت ترجمه شو کشیده:10::11:
تاچ فلو قبلو نسخه 1.3 بود :2:
ولی این جدیده نسخه 2 است:40::31:
[QUOTE=mamsana;5730941]عزیز این همون رام کوک شده معروف هست!!
تنها مشکلش همون ویبره هست!
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
یعنی اصلا ویبره نداره؟
خوب پس اگه اینطوری باشه بدرد نمی خوره! پس من چی کنم؟! یه رام خوب میخوام که اینتر فیسش هم تاچ فلو یا یه چیز بهتر باشه ! از این رام و اینترفیس مخصوص سامسونگ خسته شدم!:42:
شما رامی سراغ ندارین؟:19:
خیلی ممنون
نه ویبره داره ولی بعد از یه مدت گوشیت که رو ویبره باشه اینجور که دوستان گفتند حتی بعد از قطع تماس ویبره قطع نمیشه تا اینکه مجبور میشی گوشی رو ریست کنینقل قول:
یعنی اصلا ویبره نداره؟
دوم من که خودم یه کوک شده نصب کردم به نظرم اصلا پایداری رام اصلی رو نداشت
برای اینترفیس هم مینونی اینترفیس جداگانه نصب کنی و اینتر فیس سامسونگ رو غیر فعال کنی
دوستان البته یه رام جدیدتر از jc2 هست که یکی از دوستان معرفی کرده که من خودم هنوز نصب نکردم مال اگوست 2010 هست که اگه تا حالا استفاده نکردید میتونید نصب کنید[HTML]
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-b7300.htm[/HTML]
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
دوستان کسی کابل تی وی i900 امنیا رو رو ایین گوشی امتحان کرده؟
ببینید عزیزان اگه فقط در مورد اون رام مشکلتون ویبرس:نقل قول:
اول رام رو نصب کنید:40:
اگه مشکل ویبره داشت هارد ریست کنین::2:
دیگه مشکل ویبره ندارین:10::5::18:
و در مورد رامم من که خیری ندیدم ازش مدام دارم هارد ریست میکنم
میخوام یه رام آفیشیال 6.5.5 بگیرم و ....(اگه سراغ دارین که 6.5.5 باشه دریغ نکنید)
در مورد تاچ فلو هم اصلا چیز شاخی نیست(حتی نسخه 2 یا 2.5 مش)من تا چند وقت تو کفش بودم بعد که نصبیدم دیدم اس پی بی خودمونخیلی شاخ تره:21::11:
کسی رجیستر PhoneBak رو داره؟:19:
دوستان کسی sms delivery report eraser 5.5 رو داره
من گرفتم
اما کرکش روی ویندوزم اجرا نمی شه
کسی می تونه یه سریال براش بگیره
user name: saeed
device ID: 35686183186
ممنون
كركش ارور win 32 aplication ميده؟نقل قول:
اگه اين طوره بايد كپي كنيش تو جايي كه برنامه رو ريختي و از گوشي اجرا كني!
آقا میخوام با توجه به گفته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلو بزنم به دریا و اون رامی که گفتم(رام کوک شده ی معروف که گفتین مشکل ویبره داره)رو نصب کنم.فقط یکی آدرس یه اموزش جامعه برای عوض کردن رام رو بهم بده.ممنون میشم.
و اگ یه رام بهتر سراغ دارین قبل از اینکه عوض کنم خبرم کنین!ممنون
از من میشنوی نکن این کار رونقل قول:
سلام به همه.
یک مشکل عجیبی امروز برام پیش اومد.گوشی را صبح روشن کردم دیدم وای فای را سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه.خاموش روشنش کردم الان که بالا اومده پسورد رو قبول نمیکنه.نمی تونم وارد گوشی بشم.
نمی دونم چرا اینطوری شده.راهی داره؟هارد ریست کنم لیست Contactها میپره همش؟
.نقل قول:
.
.
.
.
آخه دلیلش چیه؟
آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفته مشکلی نداره!!!!
اگه نصب کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟
آموزش نصب رو کسی نداره؟؟؟؟؟
میدونم خلاف قانونه ولی قیمت این گوشی چند هست؟؟ من با ویندوز موبایل خیلی حال میکنم این گوشی چطور گوشی هست ؟؟؟
منم که خودم نصب کرده بودم بازم برگشتم به رام اصلی یعنی خیلی ها این کا رو کردند البته مشکلی پیش نمیاد در هر صورت اگه بخوای میتونی امتحان کنی اگه خوشت نیومد برگرد به رام اصلینقل قول:
آخه دلیلش چیه؟
آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفته مشکلی نداره!!!!
اگه نصب کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟
آموزش نصب رو کسی نداره؟؟؟؟؟
[PHP]http://www.-----------/forum/showthread.php?t=63659[/PHP]بفرمایید این هم اموزش
به جای نقطه چین اینو بزار(سه نقطه رو یکی کن)
ir-tci...org
فک کنم حدود 230-250 باشهنقل قول:
میدونی چیه من بعد از گرفتن hd2 تو دستم بجز از تاچ گوشیم (و رزولوشن)کلا از بقیه قسمتهاش نسبت به hd2 راضی بودم
اینترفیس سامسونگ خیلی سگ تر از مال اچ دی سی هستش
تازه تنظیمات سامسونگ هم دم دست تر هست!!!
و فرستادن فایل با اچ تی سی= مرگ:2::41:
کلا گوشی جمع و جوریه!!!
البته اگه مایه +صبر داشته باشی یه گوشی الجی زده (آپتیموس فک کنم!!) سی پیو دوال داره:18::18::18::18:
دوستان من جدیدا به یه مشکلی برخوردم.هیچ بلوتوثی نمیگیرم و همش فیلد میشه.به کامپیوتر هم وصل میکنم میگه
synchorniz not compelet .reconnect دوباره هم میزنم نمیشه و هیچی رو نمیتونم بریزم تو گوشی.
آقا این resco explore (جدیدترینش) انگار با بلوتوس مشکل داره! قضیه چیه؟ بعضی چیزارو اصلا بلوتوس نمیکنه؟؟؟؟!!!!
یه اکسپلورر خوب که بشه مارک کنی و بلوتوس کنی و پوشه رو بلوتوس کنی چی هست؟
ممنون از بچه های omnia lite
اگر پستهای بیشتری راجع به این موضوع رو نگاه کنی میبینی که همه کسایی که رام عوض کردن در نهایت به این نتیجه رسیدن که رام اوریجینال دستگاه بهتر از همه بوده!نقل قول:
حالا خود دانی...بهرحال ماجراجویی اش هیجان خواست خودش رو داره دیگه...:27:
قیمت اولیه اش با ضمانت اصلی فکر کنم حدود 250 باشه اما پول یه کارت حافظه رو هم بهش اضافخ کن+محافظ صفحهنقل قول:
کلاً گوشی بدی نیست و اگر برات عملکرد گوشی مهمه،امکانات خوبی داره
صفحه نمایشش فقط ضعیفه که اونم با توجه به قیمت گوشی قابل توجیه
در مورد ویندوز موبایل هم من توصیه میکنم بی خیال بشی
آندروئید الان حرف اول رو میزنه
اگر به اسمارت فونهای فروخته شده در دنیا نگاه کنی میبینی که 44% این گوشیها با آندروئید کار میکردن
در امریکا هم ویندوز موبایل در رده چهارم قرار داره و آندرویید ، اپل ، بلک بری چلوتر از اونن
مایکروسافت با ارائه ویندوز هفت به ولاقع میخواست جایگاهش رو در این میون ارتقاع بده
اگر به ده محصول دیجیتال برتر سال 2010 میلادی هم نگاه منی میبینی بعد iPad گوشی Galaxy سامشونگ با سیستم عامل آنروئید قرار گرفته
کلاً ویندوز موبایل هنوز در دنیا جای خودش رو باز نکرده و گویا مایکروسافت هم به همون درصد از یازار قناعت کرده و به فکر تحول بزرگ در این حوزه نیست
چقدر حرف زدم:20:
در مورد بلوتوث شاید بلوتوثات میره تو حافظه گوشی و حافظت هم پره (البته شاید)نقل قول:
دوستان من جدیدا به یه مشکلی برخوردم.هیچ بلوتوثی نمیگیرم و همش فیلد میشه.به کامپیوتر هم وصل میکنم میگه
synchorniz not compelet .reconnect دوباره هم میزنم نمیشه و هیچی رو نمیتونم بریزم تو گوشی.
دومی هم یو اس بی تو به یو اس بی پشت مادر بورد بزن و کلا اگه درست نشد به احتمال زیاد یا اکتیو ساینس رو دوباره نصب کن یا ویندوز جدید بریز (البته اگه نشد)
الته اینقدر هم ضعیف نیست چون تو این رزولوشن گوی i900 سامسونگ هم ویندوز موبایل هست و قبلا گوشی خوبی هم بودهنقل قول:
صفحه نمایشش فقط ضعیفه که اونم با توجه به قیمت گوشی قابل توجیه
الان این رزولوشن ساپورت خوبی هم داره من که زیاد ضعفی نمیبینم تو رزولوشن و کلا با این رزولوشن گوشی جمع و جوری شده
بفرمایید اینم یه اکسپلورر خوب که من خودم از این استفاده میکنم و به نظر من که چیزی از رسکو کم نداره و نکته مهم اینکه این برنامه رایگان هست و کلی امکانات هم داره از جمله دسترسی و ادیت رجیسترینقل قول:
آقا این resco explore (جدیدترینش) انگار با بلوتوس مشکل داره! قضیه چیه؟ بعضی چیزارو اصلا بلوتوس نمیکنه؟؟؟؟!!!!
یه اکسپلورر خوب که بشه مارک کنی و بلوتوس کنی و پوشه رو بلوتوس کنی چی هست؟
ممنون از بچه های omnia lite
لینک دانلود:
اگر میخواید خودتان نوع های دیگرش رو دانلود کنید:کد:http://tcce.s3.amazonaws.com/b3/touch/cecmd.arm.cab
لینک سایت سازنده:کد:http://tcce.s3.amazonaws.com/b3/cabs.htm
کد:http://www.ghisler.com/pocketpc.htm
سلام دوستان
کسی درباره usb Host این گوشی چیزی نمیدونه؟
اخه ویندوز موبایله خیره سرش .
با i900 نوکیا که سیستم عامله مائمو داره و تحت لینوکس نوشته شده usb Host راه انداختن .
و با یک ویندوز موبایل دیگه که الان اسمش یادم نیست هم دارن کار میکنن .(فک کنم گوشیش یا قدیمیه یا تو ایران نباشه)
منم خیلی دنبالش گشتم و تنها چیزی که تونستم به دست بیارم یه نرم افزاره زبون نفهم بود (البته من فقط میخواسنم فلش و هارد اکسترنال رو بشناسه و با موس و کبیورد و ... امتحان نکردم) وبعدش هم مجبور شدم هارد ریست کنم و دیگه هم فرصت نشد امتحان کنم.
اوه چقدر درد دل کردم.
اگه بتونیم راش بندازیم خیلی به درد میخوره.
سلام.نقل قول:
اون گوشی نوکیا که فرمودید N900 هست.(i900 نیست).در مورد ویندوز موبایلهای دیگه هم رو یه چند تایی تونسته بودن کار بگیرن رو آیمیت آلتیمیت 6150 و 8150 رو مطمئنم که راه انداخته بودن و دایموند و پرو هم فکر میکنم که موفق به راه اندازیش شده بودن .سعی میکنم منابعش رو برات پیدا کنم و لینک بزارم.(البته قول نمیدم چون این مسئله مال 2 یا 3 سال پیشه):11:
اگه با یه رام اوریجینال دیگه عوض کنیم چی؟ بازم مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
بیشتر به خاطر این میگم که 6.5.3 یا 6.5.5 رو امتحان کنم
در مورد گوشی اشتباه کردم حق با شماست n900نقل قول:
منم تا یه جاهایی رفتم بعد چند مسیر پیش اومد
اول همون نرم افزاری که تو پست قبلیم گفتم
2- باید یه بلایی سر کابل usb میاوردی .
3- احتمالا باید کابلت یه تیکه باشه
منم يه بار به همچين مشكلي برخوردمنقل قول:
راه حلشم هارد ريسته
آقا شما بريز اگه خوشت نيومد برگرد رام اصلي مشكلي نيست كهنقل قول:
نه /.جا دارم.نقل قول:
نقل قول:
در مورد بلوتوث شاید بلوتوثات میره تو حافظه گوشی و حافظت هم پره (البته شاید)
دومی هم یو اس بی تو به یو اس بی پشت مادر بورد بزن و کلا اگه درست نشد به احتمال زیاد یا اکتیو ساینس رو دوباره نصب کن یا ویندوز جدید بریز (البته اگه نشد)
اکتیو هم دوباره نصب کردم.جواب نداد.
فکر کنم تنها راهش هارد ریسته.کی میخواد این همه برنامه رو دوباره نصب نه؟
بچه دو تا راهنمایی لازم دارم
اول: نرم افزار SMS Delivery Receipt Fix v2.0.0 beta by 4pda.ir.CAB رو ریختم روی گوشی تنظیماتش رو هم انجام دادم
اما کار نمی کنه؟! جای خاصی کار خاصی باید انجام بشه؟
دوم: نرم افزار phoneAlarm_Pro_v3.00_Final_Build_440_4pda.ir.CAB رو هم ریختم
اونم کار نمی کنه
کسی تست کرده اینها رو؟؟
ممنون
لازم نیستنقل قول:
کافیه بری تو windows/start menu
و فایل programs رو کپی کنی تو حافظت و بعد از هارد ریست بریزی سر جاش
همه برنامه هات سر جاشه:27:
چه سوت و کوره:41:
امنیا لایت داران عزیز:19: :33:
درباره usb host گوشی کسی چیزی پیدا کرد؟ :question:
میشه فارسی بنویسن؟!نقل قول: