حالا همه انتقادات یه طرف.این فرانسوی حرف زدن فرنچ السلطنته چه معنی داره؟واقعا انقدر در سریال نقش داره که چند دقیقه بهش وقت اختصاص داده میشه؟
Printable View
حالا همه انتقادات یه طرف.این فرانسوی حرف زدن فرنچ السلطنته چه معنی داره؟واقعا انقدر در سریال نقش داره که چند دقیقه بهش وقت اختصاص داده میشه؟
سلام
به نظر من نقطه ضعف سریال تا اینجا اینه که همه مخاطب رو جذب خودش نمیکنه!.....ماها که نسل جوون و امروزی هستیم خیلی ا این سریال حال میکنیم ولی نسل قبل از ما یعنی پدر و مادر هامون نمیتونن با این سریال رابطه برقرار کنند!
الان تویه خونه مافقط منم که دارم سریال رو میبینم و کسی علاقه ای به دیدنش نداره!
نظرتون چیه؟
اما تو خونه ی ما همه به شدت این سریال رو دنبال میکنند! تازه یکی از فالامون که سن خیلی بالاییم داره سرش بره قهوه ی تلخش نمیره!نقل قول:
خب من نگفتم که همه!
ما هم سه سری اولرو خانوادگی دیدیم ولی یهو همه از دیدنش دل سرد شدن.......حقیقتا من تویه پک 9 اصلا نیشخند هم نکردم چه برسه به این که بخندم!......خب سریال یه جوریه.....خیلی دیالوگ های خسته کننده ای داره......یه مکالمه ساده بین بلوتوث مستشار جندین دقیقه طول میکشه! احساس میکنم تویه این پک کم کاری شده بود....
به هر حال امیدوارم بهتر از این ها بشه که حدث میزنم بشه!
درسته کارهای مهران مدیری نسبت به کارگردانهای دیگه عالیه!ولی به نظر من این کارش خیلی جذاب نیست یعنی خودم من خیلی اهل فیلم هستم به طوری که برای سریال پرسون برک تا ایران فیلم رو دوبله کنه از طریق سی دی یا ماهواره می دیدم.انقدر هیجان داشت و حتی بعضی از قسمتها رو دو سه بار می دیدم.اما قهوه تلخ رو خیلی راغب نیستم قسمتهای قبلش رو ببینم:20:
سلام.نقل قول:
درسته کارهای مهران مدیری نسبت به کارگردانهای دیگه عالیه!ولی به نظر من این کارش خیلی جذاب نیست یعنی خودم من خیلی اهل فیلم هستم به طوری که برای سریال پرسون برک تا ایران فیلم رو دوبله کنه از طریق سی دی یا ماهواره می دیدم.انقدر هیجان داشت و حتی بعضی از قسمتها رو دو سه بار می دیدم.اما قهوه تلخ رو خیلی راغب نیستم قسمتهای قبلش رو ببینم
عجب مقایسه ی خفنی کردی شما!!!اومدی یه فیلم ایرانی رو با prison مقایسه کردی!!!!بعد اینا داستانشون و کل سریالشون با هم فرق داره.
شما حتی سریال friends رو هم با prison نمیتونی مقایسه کنی.چون هرکدوم سبکش با اون یکی متفاوته.پس بهتره قهوه ی تلخ رو با سریال های کمدی داخل کشور مقایسه کنی.
سلام
یک سوال : من نمیدونم چرا با اینکه خیلی از کاربران از این سریال ناراضی هستند ولی هر هفته که میاد اینهمه فروش داره؟؟ :31:
بیچاره ها همش امیدوارن که از این هفته خوب بشه!!نقل قول:
من تازه پک 7ام را دیدم:دی
مهران مدیری چرا اینقدر آه و اوه میکرد؟ حالم بهم خورد:2:
اون گویش آلن دلونیش هم اصلا تو کت آدم نمیره:13:
تو یه پست گفته بودم چون ملت ایران عادت دارند هم پول میدند میخرند هم میبیننند میخندند هم میان غر میزنند یه فحشیم میدن به اون سازنده :دی خب یکی نیست بگه ناراضی هستید نخرید .نقل قول:
یک سوال : من نمیدونم چرا با اینکه خیلی از کاربران از این سریال ناراضی هستند ولی هر هفته که میاد اینهمه فروش داره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بحثم ادامه ندید خارج از موضوع تاپیک میشه
به نظر من پک 9 بد نبود ولی کلا جای کار داره . یکم دیگه کلا داره تکراری میشه . مثلا هر چقدرم بابا اتی بگه کیـــه تکراری نمیشه ولی خب همون نگاه کردن دوربین یا پدر سوخته بعد 5-6 بار تکراری میشه .
آره تکراری نمیشه ولی پدر اتی هم همیشه کیــه کیـــــه نمیکنه که تکراریش کنه . همیشه یک چیز جدید میگه که تازگی داشته باشه مثلاً اون سکانس که میگه 450 تا کیــــه کیـــــه داشتم :31::31:نقل قول:
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
مگه این چند مجموعه ای که اومده بد بوده که امیدوارن خوب بشه به نظر من که خیلی سریال خوبیه. مشکلاتی هم داره ولی خوب سریال خوبیه .نقل قول:
نقل قول:
جمله بالایی شما را باید با اب طلا نوشت.
خداییش حقیقت را گفتید وبس
دقیقا . هر دفعه یه طوری میگه همینو که تکراری نشه . ولی خب همون پدر سوخته عارف لرستانی فقط یه بار تنوع داشت اونم قسمت 10-11 بود که اول به مستشار گیر داد بعد دید اومد به خودش گیر داد . :دینقل قول:
این گویش مهران، احساس میکنم نسبت به قسمت 20 ام که وارد سریال شد مقادیری عوض شده... (خصوصا تو این پکش!) از جذابیتش که تو قسمت 20 ام و 21 ام داشت، کم شده...
ولی انصافا تو پک نه، قبل از جایی که بولوتوس بینی توپولوف رو میگیره، از آل پاچینویی حرف زدن مهران ترکیدم از خنده!!:27::
بلوتوس: بـیـــا...
توپولوف: نمی آیم!
بلوتوس: بـیــا...
توپولوف: نمیام!
بلوتوس: نـترس... بـیــا...
توپولوف:... نه... نمی آیم!
بلوتوس: من میـام!
:31:
به نظر من از سریالی که شبکه 3 نشون میده هم خیلی بهتره................نقل قول:
مگه این چند مجموعه ای که اومده بد بوده که امیدوارن خوب بشه به نظر من که خیلی سریال خوبیه. مشکلاتی هم داره ولی خوب سریال خوبیه .
دقت کردید توی این سریال فقط برزو خان سپه سالار هستش که اسم داره و بقیه رو با القاب صدا می زنن حتی خود مستشار ( تا به اسم ها توهین نشه ) لهجه و گویش ها هم زیاد مربوط به مکان و قوم خاصی نیست ( تا نگن به لهجه خاصی توهین میشه مثل ) ..........
توی فیلم از فحش و بدو بیراه های ناجور و زننده هم خبری نیست و حتی پدر سوخته های بلد رو هم کم کردند .........
حتی اون شخصیت فرنچ السلطنه هم که ممکن بود بهش گیر بدن و بگن که به شخص خاصی داره اشاره می کنه هم خیلی مودب هستش هم خوش لباس و هم این که کاملا به زبان های فرانسه وانگلیسی وارد هستش
میشه گفت که مدیری توی این سریال کاری کرده که دهن منتقدین شدید قبلی خودش به شدت بسته بشه !!!!!!!!!!!!
هادی کاظمی در نقش توپولف دقیقا ادای مارلون براندو در پدرخوانده رو در نمیاره؟ یا من اینجوری احساس میکنم ؟
اون تیکه که برزو ادای مهران مدیری رو در می اورد هم باحال بود وقتی رفته بود خواستگاری و پاشو
انداخته بود رو پاش
کاش بیشتر شاه بابا را میدیدیم . خیلی کم میاد . به نظر من روی رقابت بابا اتی و شاه بابا بر سر عشق ژوسفین خیلی میشد مانور داد خیلی باحال میشد
نقل قول:
سلام
نه با دوستان صحبت از جذاب نبودن سریال توی خانواده ها بود و داشتن علاقه به دیدن تکرار قسمتها و منتظر بودن برای دراومدن قسمت بعدی.
در ضمن از مهران مدیری به عنوان یه کارگردان بین این همه کارگردانهایی که طنز کار می کنن توقع بیشتری می رفت البته این نظر کاملا شخصیه!!!!:5:
اون جا که برزو لهجه ی آلن دلونی رو با مشهدی قاطی میکنه و میگه خیلی جالب بود:
این آخرین باریه که میگم پشیمون نرید!
البته باید توجه کرد که قهوه تلخ طنز هست و 90 قسمتی نمیگم سریال های خارجی قسمت هاشون کمتره ولی باید در نظر داشت قهوه تلخ طنز هست مثلاً مرد دوهزار چهره 14-15 قسمت بود دیدیم که چقدر هم جالب بود چون ساخت 14 قسمت خیلی راحت تر از 90 قسمت است پس شمایی که داری مقایسه بین سریال های مهران مدیری انجام میدی نباید همه رو با هم مقایسه کنید . ولی بازهم به نظرم قهوه تلخ هم مثل کارهای دیگه مهران مدیری طنز خوب و جالبیه .نقل قول:
آمار خوبي داره
"قهوه تلخ" در آیینهی وبلاگها: «زیتون بزن!»
سریال طنز "قهوه تلخ" این روزها به یکی از محبوبترین سریالهای ایرانی تبدیل شده و در سطح وسیعی در سوپرمارکتهای کشور بهفروش میرسد. سری به وبلاگهای فارسی زدیم تا ببینیم آنها درباره اقبال و موفقیت این سریال چه مینویسند.
وقتی صحبت از طنز و برنامه تلویزیونی کمدی به میان میآید، مهران مدیری نام آشنایی برای مخاطب فارسیزبان است. مجموعهی طنز "نوروز ۷۲" به کارگردانی داریوش کاردان، جایی بود که او و تعدادی دیگر از بازیگران مطرح طنز فعلی، برای اولینبار درخشیدند و گل کردند و نوع تازهای از مجموعههای طنز را به مخاطب شناساندند. مهران مدیری یک سال بعد، در سال ۱۳۷۳، مجموعهی پرطرفدار "ساعت خوش" را کارگردانی کرد که میتوان گفت به یکی از محبوبترین مجموعههای طنز تلویزیونی تا آن زمان تبدیل شد.
پس از آن نیز مدیری، کارگردانی بسیاری از مجموعهها و سریالهای طنز تلویزیونی پرمخاطب آن سالها، از جمله "پاورچین"، "نقطهچین"، "شبهای برره" و "مرد هزارچهره" را انجام داد و در همه این سریالها، خود به عنوان بازیگر نیز ایفای نقش کرد.
"قهوه تلخ" و اخبار اکران ضد و نقیض
اوایل تابستان ۱۳۸۸، زمزمههایی شنیده شد که قرار است مهران مدیری سریال طنز تاریخی را آماده کند که پرهزینهترین کار تلویزیونی او محسوب خواهد شد. در مردادماه آن سال، هاشم رضایت، قائم مقام مدیر شبکه ۳ صداوسیما، اعلام کرد که این سریال با عنوان "قهوه تلخ" در نود قسمت برای پخش از این شبکه از اوایل پاییز آماده میشود.
اما نزیک به ده ماه بعد، مهران مدیری در نشستی در "حوزه هنری" اعلام کرد که وضعیت پخش سریال تازهاش از تلویزیون هیچ معلوم نیست. چند روز بعد بالاخره مرتضی میرباقری، معاون شبکه ۳ سیما اعلام کرد که سریال "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری به سفارش صداوسیما ساخته نشده است و هیچ احتمالی برای پخش این کار از تلویزیون وجود ندارد. عزتالله ضرغامی، مدیر سازمان صدا و سیما، نیز گفت که « قهوه تلخ را ما نساختهایم و این سریال مورد تایید ما نیست».
مهران مدیری و تهیهکنندگان سریال "قهوه تلخ" تصمیم گرفتند این سریال را در شبکه نمایش خانگی توزیع و پخش کنند. تبلیغات گستردهای صورت گرفت تا مردم سیدیهای این مجموعه را از سوپرمارکتهای محل تهیه کنند و در پلاتو اولین قسمت سریال نیز، خود مهران مدیری در گپی دوستانه با مخاطبان، از آنها خواهش کرد که از کپی غیرقانونی این سریال خودداری کنند و نسخههای کپیشده را هم خریداری نکنند.
سریال "قهوه تلخ" خیلی زود گل کرد و حالا روز به روز به تعداد بینندگانش اضافه میشود. سری زدیم به وبلاگشهر فارسی تا ببینیم واکنشهای وبلاگنویسهای ایرانی درباره این سریال پربیننده این روزها چیست.
«جان من کپی نکنید!»
یکی از مواردی که نام "قهوه تلخ" را ماندگار خواهد کرد این است که برای اولینبار در ایران که قانون کپیرایت را امضا نکرده و به رسمیت نمیشناسد، مردم به مساله کپیرایت در سطح وسیعی توجه نشان دادهاند و سیدیهای این مجموعه را میخرند و برای حق مولف احترام قایل شدهاند. نویسنده وبلاگ "بلاگنوشت" در مطلبی با عنوان «جان من سریال"قهوه تلخ" را کپی نکنید!» نوشته است: «اکثریت مردم ما عادت کردهاند سریال را به صورت رایگان از تلویزیون ببینند. اگر هم قرار باشد مجموعهای در فروشگاهها به فروش برسد، قبل از آن یا از تلویزیون پخش شده یا در سینما اکران شده است. اما حالا مهران مدیری از ما میخواهد برای دیدن قهوه تلخ، هفتهای یکبار دست به جیب بشویم و سیدیاش را بخریم. به نظر من این پرسروصداترین و گستردهترین تلاش این چنینی است و میتوان این کار را یک افق جدید در میان رسانههای موجود دانست.»
نویسنده وبلاگ "بلاگنوشت" که لوگویی در حمایت از حق کپیرایت این سریال نیز طراحی کرده است که رویش جملهی «جان من کپی نکنید!» نقش بسته است، در مطلب خود مینویسد: «سریالی که ما در عرض چنددقیقه یک قسمتش را میبینیم، حاصل ماهها تلاش عدهای آدم است که در بستری از میلیونها تومان هزینه تولید میگردد. این آدمها هم مثل همه ما نیازمند کسب درآمد هستند تا بتوانند امرار معاش کنند. یک عده آدم منتظرند تا هزینههای تلاششان را برای تولید یک محصول فرهنگی از رعایت کردنهای ما جبران کنند. پس اگر دوست داریم سریال قهوه تلخ را ببینیم، باید بدانیم که این بار سهم بیتالمال به آن تعلق نمیگیرد و باید خودمان دست به جیب شویم.»
سوتی تاریخی مجموعهی "قهوه تلخ"
در پلاتو اولین قسمت سریال "قهوه تلخ"، مهران مدیری در گپ کوتاهی با مخاطب، چندبار تاکید میکند که این فقط یک سریال طنز نیست و یک مجموعهی طنز "تاریخی" است و اهمیت تاریخی هم دارد. نویسنده وبلاگ "وبلاگ شخصی محمد مرادی" در مطلبی در نقد "قهوه تلخ" مینویسد: «لباسهای مردان و زنان سریال قهوه تلخ اگر کمی از تاریخ بدانید و فیلمهای ساختهشده از زمان قاجار را ببینید، میفهمید که بعله! طراحان لباس یا خود جناب مدیری کمی به خودشان زحمت ندادهاند در مورد البسه ۲۰۰ سال پیش که دوران بعد زندیه و قبل از قاجار میشود تحقیق کنند و ببینند مردم فلاکتزده آن دوران ایران چی میپوشیدهاند و پادشاهان چپاولگر ما چطور ظاهر میشدهاند.»
اهمیت نقش رسانهای مردم
چندسالی است که مهران مدیری علاوه بر بازیگری و کارگردانی، گاه ترانه هم میخواند. او که در انتخاب ترانههای سریالهای خود به آثار سنتی و قدیمی ایرانی علاقه دارد، برای ترانه تیتراژ سریال "قهوه تلخ" نیز، تصنیف "امشب شب مهتابه" از سرودههای علیاکبر شیدا را بازخوانی کرده است.
نویسنده وبلاگ "لحظههایی که میگذرند" در وبلاگ خود مطلبی با تیتر «ماجرای قهوه تلخ و مردمی که رسانهاند» نوشته است و در بخشی از مطلب خاطرهای را شرح میدهد: «برای خرید به فروشگاه سر خیابان رفتم. یک پسربچه چهار، پنج سالهای مرتب تکرار میکرد که بستنی منو ندادی و جلو پیشخوان ایستاده بود. مغازهدار با لحنی پدروار گفت الان میام و بستنی شما را هم میدم. من مشغول برداشتن یک مایع ظرفشویی بودم که متوجه صدای بچه شدم که ریز ریز میخواند: امشب، شب مهتابه... انگار که به برق فشار قوی وصل شده باشم با تعجب از خودم پرسیدم بچههای این دوره و زمانه مرضیه میخوانند؟ مغازهدار متوجه تعجب من شد و گفت میبینی خانم؟ این آهنگ سریال قهوه تلخه، در روز هر کی که چنددقیقه تو مغازهام میایسته اینو میخونه.»
نویسنده این وبلاگ در ادامه مطلب خود با اشاره به تاثیر رسانه میگوید: «ایمان آوردم به نقش رسانهای مردم در موفقیت یک جریان. چه هنری و چه غیرهنری...»
صدا و سیمایی که از سوپرمارکتها شکست میخورد
عدهای از کارشناسان بزرگترین ضرر مالی پخش این سریال از شبکه نمایش خانگی را متوجه صدا و سیما میدانند. سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که خود در ابتدا مشوق ساخت این سریال بود، به دلیل محافظهکاریهای حاکم بر این سازمان، از پخش این سریال جلوگیری کرد و حالا "قهوه تلخ" هر هفته میلیونها تومان سود از فروش سیدیهای قسمتهای تازه مجموعه در شبکه سوپرمارکتهای کشور به دست میآورد.
کیوان کثیریان در وبلاگ خود در اینباره مینویسد: «تلویزیون باید از برج عاج پایین بیاید و برای اینکه بیش از این دچار ریزش مخاطب نشود، هزینه کند و بعضی خط قرمزهای بیمنطقش را کنار بگذارد. تلویزیزن باید یاد بگیرد به قواعد بازار آزاد و آگهیها تن دهد و این اتفاق به زودی خواهد افتاد. اگر ماجرای «قلب یخی» و «قهوه تلخ» به موفقیت بینجامد، راه تازهای برای تولیدکنندگان فرهنگی گشوده خواهد شد و هنرمندان یاد میگیرند بدون تکیه بر تلویزیون و سرمایهی بیحسابش، حیات فرهنگی اثرشان را تضمین کنند.»
گفته میشود مجموعه "قهوه تلخ" تنها در روز اول ارائه در شبکه نمایش خانگی، نیم میلیون نسخه فروش داشته است. این رقم روز به روز بیشتر میشود و گویا مهران مدیری و تیماش که روزی پیشگام ارائه نوعی متفاوت از طنز در تلویزیون بودند، حالا هم پیشگام بههم ریختن قواعد دیرینهی حاکم بر توزیع سریال در ایران شدهاند.
فرناز سیفی
تحریریه: فرید وحیدی
منبع:دویچه وله
من دیروز کاخ سعد آباد بودم/ صاحبقرانیه رو دیدم/همونجا که سیامک انصاری قهوه رو خورد و رفت به گذشته تو صاحبقرانیه بود و چند صحنه هم از بیرون کوشک احمدشاهی فیلم برداری شده...
اونجا از مسئولش پرسیدم گفت اسفند پارسال فیلمبرداری تموم شده.و بجز این موارد بقیه سکانس ها ماکت هست نه کاخ صاحبقرانیه!
یه مساله ی دیگه یکی از آشناها تو آچیلان در(درهای اوتومات) کار میکنه.اینا واسه چند سری تبلیغ داده بودن.من پرسیدم هزینش چقدر شد.گفت واسه هر مجموعه(3قسمت) ما 75 میلیون تومن پرداخت کردیم واسه تبلیغ.
آره خوب قیمت برای تبلیغات واقعا بالاست.
البته بقیه رو نمیدوم اما خود من به شخصه اصلا تبلیغات رو نگاه نمیکنم فکر نکنم کسی هم به اون صورت حوصله داشته باشه که این چند دقیقه تبلیغ اولش رو نگاه کنه.
آره من هم حوصله دیدن تبلیغات رو ندارم همیشه تبلیغات رو میزنم جلو فقط فیلمش رو میبینم. این سایت قهوه تلخ چرا بعد از پک7 آپ نشد دیگه ؟؟ واقعاً برای تبلیغ تو یک پک 75 میلیون پول میدند ؟؟ چه سودی براشون داره؟؟ زیاد که به تبلیغات توجه نمیشهنقل قول:
چون سایت تحت نظر شرکت پخش الوند تهیه کنندگان اول قهوه تلخ بود که بعد از قسمت هفت حالا به چه دلیل از تهیه کنندگی کار رفتند بیرون و سایت هم دیگه اپ نشدنقل قول:
این سایت قهوه تلخ چرا بعد از پک7 آپ نشد دیگه ؟؟
بابا شاه را بردن حیف شد.....
نه فکر نکنم رفته باشه نقشش از اول هم کم بود ولی اینکه کنلل اومده دلیل نمیشه بابا شاه رفته باشه . به نظرم از سریال حذف نشده باباشاه بلـــه بلـــه :27::27:نقل قول:
البته دوستان توی پستای قبلی هم اشاره کردند و خود هادی کاظمی هم گفته که بابا شاه حذف نمیشودیه.:31:
به نظرم این سریال یه چیزیش بده ... اونم اینه که از هول دیدن فیلم و ذوق قسمت جدید یادت میره بخندی به سکانسا :دی
این یک صحنه از تریلر قهوه تلخه:
کد:http://0o.8415.2.-----.com/out.php/i531343_ghahveyetalkh56.jpg
اگه دقت کنید مستشار رو می بینید با کیف و ساکش که متعجب داره نگاه می کنه و انگار از در یه جایی (احتمالا کاخ) بیرون اومده.
اولا که چرا کیف و ساکش دستشه؟ احتمالا فکر کرده دیگه تموم شده و داره بر می گرده
چرا متعجبه؟ احیانا تو اون قسمت فکر می کنه برمیگرده به زمان حال و وقتی از در کاخ بیرون میاد و با کالسکه و ... مواجه میشه متعجب میشه. و به دلیل این تعجب فکر کنم اطمینان داشته که بر می گرده.
سلامنقل قول:
نه این همون صحنه پک 1 قسمت 3 هست که مستشار قهوه خورده و میره 200 سال پیش بد که میبینه همه چیز تغییر کرده از در کاخ میره بیرون میبینه همه چی عوض شده تعجب میکنه.
این برای زمانی هست که اولین بار قرار میذاره میره کاخ قهوه می خوره ، با این صحنه مواجه میشه و زمان عوض میشه.نقل قول:
اینجا هنوز خودشم نمی دونسته زمان عوض شده
نقل قول:
سلام
نه این همون صحنه پک 1 قسمت 3 هست که مستشار قهوه خورده و میره 200 سال پیش بد که میبینه همه چیز تغییر کرده از در کاخ میره بیرون میبینه همه چی عوض شده تعجب میکنه.
کی بود؟ کییی بوووود؟ کی منو تو این وضعیت گزاشت؟....نقل قول:
این برای زمانی هست که اولین بار قرار میذاره میره کاخ قهوه می خوره ، با این صحنه مواجه میشه و زمان عوض میشه.
اینجا هنوز خودشم نمی دونسته زمان عوض شده
من بودیم :31::31:نقل قول:
خوب مجموعه دهم هم که امد دیگه مجموعه 11 فکر کنم بیفته برای بعد از محرم!:41:
و شاید هم صفر ! ...نقل قول:
قسمت 28 که جالب بود کلی خندیدیم...
رقص برزو ....
توپولف: یک سری کرکس منتظرند که این عقد و عروسی به سرانجام نرسد
اتی: نه مخالف نیستم...
توپولف : شما را نمی گویم که!...
اقبال: اخه شما فرمودید کرکس:27:
برزو: بعد از کاترین سوگولی دربار مویوم...