سلامنقل قول:
ممنون که وقت گذاشتی
میشه بیشتر توضیح بدی لطفا
مخصوصا این گرافیک 5010 ؟ یکی می گفت بازی IGI یک رو هم به زور جواب میده .
گرافیکش معادل چند هست؟
متشکر
سلامنقل قول:
ممنون که وقت گذاشتی
میشه بیشتر توضیح بدی لطفا
مخصوصا این گرافیک 5010 ؟ یکی می گفت بازی IGI یک رو هم به زور جواب میده .
گرافیکش معادل چند هست؟
متشکر
نقل قول:
اگر قیمتش 650 باشه ارزش داره ؟
تمام لب تاب های که گفتی15اینچ هستن و وزنشون در حدود 2.8 است من دنبال یه لب تاب سبک 14 اینچی میگردم اگر وزنش برام مهم نبود حتما ایسوس رو میگرفتم نظر دیگری ندارید:13:نقل قول:
با توجه به پروسسور و رمش آره ... اصلا چرا دست دوم ؟ شما 740 بودجه بزار برو یه نوی 5740G ایسر بخر خوب بهتر همه هستنقل قول:
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
نقل قول:
الان بین 14 اینچی ها دو تا انتخاب عالی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4740G - قیمت 750 تومن
4741G - قیمت 910 تومن
دومی قوی تر و دیزاین بهتری داره ... رم 4 ، هارد 500 ، پروسسور core i5 2.53 و بقیه مشخصاتش مشابه 4740 هست که توی امضای منه
هر دو 14 اینچ هستند ... به قدرت اینا زیر 900 من ندیدم توی بازار
نقل قول:
گرافیکش برابر geforce 310 هست 512 مگابایتی اختصاصی ... اتفاقا گرافیک قوی داره عجیبه اون یکی این حرف رو میزد :5:
میشه پیغام خصوصی بدید برام، ممنون میشم ، داتیس ظاهرا سایت هم نداره که آدرس نماییندگی ها توش باشه و همچنین لیست قیمت ، اگه لطف کنید آدرسارو بدید خیلی ممنون میشم ، چون فردا قصد خرید دارمنقل قول:
شما خودتون 4740 رو از کجا گرفتید ؟ با چه گارانتی ؟ من برام ویندوز خیلی مهمه وگرنه از سازگار میگرفتم ، اگه بگید از کجا میتونم 5741 رو با ویندور اورجینال بگیرم ممنون میشم
نقل قول:
اگر قرار بود از بین ایسر 4741 و دل 1464 و G460 لنوو کدوم رو انتخاب میکردی کاری به پول نداشته باش کارای کدوم بهتر گرافیک کدوم یکی قوی تر هست؟
من می خوام دل بگیرم حالا بین 1564 و 5010 موندم!!!!اصلا تو رنج قیمت 800 تومن چیزه دیگه ای هست؟؟؟از acer خوشم نمی یاد!!!
آره هست، اگه 15 اینچی می خوای فوجیتسو v6555 لپ تاپ بسیار شیک و قوی هستنقل قول:
[QUOTE][نوشته شده توسط hossinhs
بچه ها من تا هفته دیگه میخام یه لپ تاب زیر یک ملیون بگیرم لطفا کمکم کنید
برای من وزن و سبک بودن خیلی مهم هست اگر نظری دارید بگید لپ تاپ برای دیدن فیلم کارهای روز مره و انجام کار با نرم افزار matlb میخام
خودم که نظرم [Sony VAIO CW21FX]است اگر لپ تاپ دیگه ای با این مشخصات سراغ دارید من رو راهنمای کنید
راستی نمیدونید acer4820 کی وارد ایران میشه؟][QUOTE]
اگه 13 اینچی برات خوبه HP مدل های Pavilion DV3-2270 و DV3-2165 خوبه
[QUOTE=san82;5109665][QUOTE][نوشته شده توسط hossinhs
برای من وزن و سبک بودن خیلی مهم هست اگر نظری دارید بگید لپ تاپ برای دیدن فیلم کارهای روز مره و انجام کار با نرم افزار matlb میخام
خودم که نظرم [Sony VAIO CW21FX]است اگر لپ تاپ دیگه ای با این مشخصات سراغ دارید من رو راهنمای کنید
راستی نمیدونید acer4820 کی وارد ایران میشه؟]از راهنمایت متشکرم به نظر Pavilion DV3-2270 مدل خوبی هست و کار من رو راه میندازه سیستمش عالی فقط یه چیزی سی پیو Core 2 Duo 2.26 GHz به نظر شما سی پیو cour I اگر بود بهتر نبود یا این سی پیو دیگه منسوخ نشده اگر سی پیو مشکلی نداشته باشه واقعا لب تاب خوبی نظرتون چیه؟نقل قول:
اگه 13 اینچی برات خوبه HP مدل های Pavilion DV3-2270 و DV3-2165 خوبه
دوستان من بین dell 1564،dell 5010 و asus k52jk موندم لطفا راهنمایی کنید!!!!!
این گارانتی داتیس سایت نداره؟ آدرس نماییندگیا . لیست قیمتی ، یه چیزی ازش نیست؟
نه ابدا سایتی چیزی نداره ... یه شرکته و چند تا نمایندگی داره تو تهران همین
سلام
من یک لپتاپ در حدود 700 تومن میخوام با مشخصات زیر:
1- پروسسور خوبی داشته باشه
2- کارهای گرافیکی سنگین ندارم که باش انجام بدم! ولی گرافیکش قدرت اجرای بازی PES 2010 را داشته باشه.
3- ظرفیت هارد برام مهم نیست ولی از 250 هم دیگه کمتر نباشه.
4- رم خوبی داشته باشه مثلا حداقل 3 گیگ.
دوستان گزینه ایی در نظرشون هست؟
بین مارکهای Dell و Acer نمیدونم کدومو انتخاب کنم. Acer قیمتهای مناسبی داره ولی نگرانم که کیفیت خوبی نداشته باشه یا خدمات پس از فروشش توی ایران خوب نباشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
لپتاپی میخوام در حدود 1 میلیون.. بازی برام مهمه
این کارت گرافیک چی باشه خوبه..؟ ati یا geforce
5470ati یا جیفورس 310 ؟
کلا میخوام خدا باشه تو گرافیک تو این قیمت.. ترجیحا دل یا سونی
اگه مدل دیگهای هم بود بگین..
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
در ضمن دل 5010 به درد گیم میخوره؟
تا ساکر 2013 ساپورت شه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
در ضمن دل 5010 به درد گیم میخوره؟
تا ساکر 2013 ساپورت شه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون ولی ...نقل قول:
فک کنم شما کانفیگ بالاتر 5010 رو گفتید منظور من کانفیگی که قیمتش 750 هزار تومان هست و گرافیکش هم
intel associated hd 224 هست شما کانفیگ با گرافیک ati رو گفتی
نقل قول:
دوستان کمک کنید!!!!!
بین k42jk و sony vaio cw21 کدومو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
[QUOTE=hossinhs;5110226][QUOTE=san82;5109665]core i بهتره هستند، نه انقدری که به core 2 بگیم منسوخ شده!!نقل قول:
[نوشته شده توسط hossinhs
راستی نمیدونید acer4820 کی وارد ایران میشه؟]
از راهنمایت متشکرم به نظر Pavilion DV3-2270 مدل خوبی هست و کار من رو راه میندازه سیستمش عالی فقط یه چیزی سی پیو Core 2 Duo 2.26 GHz به نظر شما سی پیو cour I اگر بود بهتر نبود یا این سی پیو دیگه منسوخ نشده اگر سی پیو مشکلی نداشته باشه واقعا لب تاب خوبی نظرتون چیه؟
سی پی یو اینم قوی اگه می خوای قدرت سی پی یو ها رو مقایسه کنی یه سر بهبزنکد:http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
همون ایسر 5740g رو بگیرنقل قول:
دوستان بین ایسوس k42 و ایسر 4741 کدوم یکی بهتر اگر میشه مشخصات دو تا رو هم برام بزارید همراه با قیمت و دلیل انکه کدوم یکی بهتر هست؟ با تشکر
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
میخواستم یه لپ تاپ با مشخصات زیر بگریم . لطفا منو راهنمایی کنید.
1. برندش Sony یا Dell باشه بهتره .
>- بودجه : 700 الی 1 >-
2. میخوام سیستم فقط مخصوص بازی باشه (یعنی گرافیک و CPU و رم و هارد نسبتا بالایی داشته باشه.)
3. رنگش مشکی قرمز باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نقل قول:
سلام...
این مدل برای شما مناسب بنظر میرسه
سلام
من میخام لپتاپ بگیرم برای یه نفر که زیاد وارد نیست و فقط میخاد با اینترنت کار کنه و کارایی تایپی
حدود 600 و خورده ای
بهم اینو پیشنهاد کردن
Dell Inspiron 1564-B حدود 690
به نظرتون مناسبه ؟ چیزه بهتری نیست برای من ؟
کارت گرافیک کدوم لپتاپ تو سونی و دل به درد بازی میخوره...!! 1 گیگ باشه شیر بشه تا 4 گیگ...
قیمت 1 میلیون
با سلام.
من مدت زیادی هست که دنبال یک لپ تاب م یگردم و بعد از بررسی های زیاد به این نتیجه رسیدم که تقریبا رم و VGA اکثر لپ تاب ها در یک حد هستند.اما Cpu ها تا حد زیادی با هم تفاوت دارند.ظاهرا سری استودیوی دل مدل های خوب با سی پی یوهای خوبی داره.
می خواستم توی چند پست چند تا سوال بپرسم.همون طور که می دونید برای نصب خیلی از بازی ها و برنامه ها cpu ی قوی ای نیازمند هست و تا اون رو قبول نکنه برنامه یا بازی رو نصب نمی کنه.
اولیش این که بین دو سی پی یوی corei7 QM720 (که حد اکثر توانش 2.8 گیگاهرتز هست و 4 هسته ای هستش)
و سی پی یوی core i7 m620 (که دو هسته ای هستش و حداکثر توانش 3.3 گیگاهرتز هستش)کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122
چه تفاوتی وجود داره.آیا پیشرفته تر بودن سی پی یوی اول با این که قدرت پردازش عددی کمتری داره به قدرت عددی پردازش سی پی یوی دوم که فناوری اش کمی ضعیف تر از اولی هستش می چربه یا نه؟کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43560
ممنون
میخام اینو بخرم..Dell Inspiron 5010-A
کارت گرافیک نوشته 1 گیگ که تا 4 گیگ شیر میشه...
واسه بازی مهمه قیمت هم نوشته 815.. بخرم یا نه..؟
این مودم داخلی نداره چیکار میشه کرد؟؟؟
دوستان بین ایسوس k42 و ایسر 4741 کدوم یکی بهتر اگر میشه مشخصات دو تا رو هم برام بزارید همراه با قیمت و دلیل انکه کدوم یکی بهتر هست؟ با تشکر
سلام
دوستان من دنبال لپ تاپ با برند سوني هستم ميخام
كانفيگ بالا داشته باشه مخصوصا cpu و رم برام خيلي
مهمه و مناسب براي كاربا فتوشاپ تو رنج قيمت
بين700تا1ميليون..بعضي از مدلها رو شنيدم داغ ميكنه يا
هنگ ميكنه ويا صداي فن بالاست..كه اين موارد اهميت داره برام.
غير از سوني تو اين رنج قيمت چه مدلهاي رو با اين
ويژگي ها معرفي ميكنيد در ضمن كدوم مدلها قابليت
نصب ويندوزxp رو دارند؟
و سوال آخرم:
چون تجربه اي توخريد لپ تاپ ندارم،زمان خريد لپ تاپ
به طور كل به چه ويژگي هاي بايد توجه شه تا از
اوريجينال بودن ويندوز و دست دوم نبودن لپ تاپ
اطمينان پيدا كرد
ممنون
سلام دوستان یه لب تاپ میخواستم یا سونی یا اچ پی که cpu: core i5 باشه, ram حداقل 2, گرافیک 512, واسه ابن میخوام که اگر جایی بودم که دسترسی به سیستم خونه نداشتم کارای گرافیکیمو راه بندازه.. بودجه هم حداکثر 1.100
دوست عزیز هر دوی این پردازنده ها از یک نوع معماری پردازشی که به نام nehalemمعروف هست استفاده میکنن ولی دو ساختار متفاوت دارن که شما باید بر اساس نیازتون انتخاب کنیدنقل قول:
i7 720qm یه cpuچهار هسته ایه که هر هسته میتونه همزمان دو رشته پردازش رو انجام بده که این باعث میشه سیستم عامل این cpu رو 8 هسته ای بشناسه ولی اینتل این cpuرو با فناوری ساخت 45 نانومتری ساخته به همین دلیل مجبوره که فرکانس کمی رو روش قرار بده1.6تا گرماشو بتونه کنترل کنه ضمنا این پردازنده 6 مگ کشداره
i7 620برخلاف قبلی این پردازنده2هسته ای و 4رشته ای(thread)وبا فناوری 32 نانومتری ساخته شده و به همین دلیل اینتل تونسته فرکانس بیشتری بهش بدهو بر خلاف قبلی این پردازنده فقط 4مگ کش داره
اگه میخوای با لپ تاپ بازی کنی620 بهتره چون فرکانس بالاتر مساوی است با کارایی بالاتر تو بازی
ولی اگه برای طراحی و کارهای گرافیکی میخوای 720 گزینه بهتریه به دلیل هسته های بیشتر
با اجازه اساتید یه توضیحی در مورد فناوری turbo boost اینتل بدم چون احساس میکنم باعث اشتباه کاربران و سوء استفاده بعضی ها میشه و خیلی ها فکر میکنن که این فناوری مثلا توی 720 باعث میشه تو پردازش های سنگین فرکانسش از 1.6 به 2.8!!!!!!! برسه در صورتی که کاملا برعکسه(البته این دلیل بر به درد نخور بودن این فناوری نیست)
موقعی که پردازنده پردازش سبکی انجام میده فقط یکی از هسته هاش فعاله واون هسته تو فرکانس 2.8 کار میکنه و وقتی یه کم پردازنده کارش بیشتر شد باعث میشه 2 هسته فعال با فرکانس مثلا2.4 داشته باشه و وقتی فشار بیشتر بشه 3هسته با فرکانس مثلا2 فعاله و موقعی که حداکثر فشار کاری پیش میاد پردازنده هر 4 هسته رو فعال میکنه و با فرکانس 1.6 کارمیکنه
نقل قول:نقل قول:
از راهنمایی تون ممنون دوست عزیز.
اما این جا یک مشکلی هست.اینتل چرا یه همچنین کاری کرده در رابطه با i7 QM720 ؟ به جای این که 2.8 گیگاهرتز رو به چهار هسته تقسیم کنه، منتظر میشه تا یه هسته 2.8 گیگاهرتز رو انجام بده و بعد به جای اینکه هر هسته 700 مگاهرتز کار کنه 400 هرتز کار می کنه؟
اما به هر حال تقریبا مشخص هست که m620 از QM720 تا حدودی بهتره.اما یه مشکلی هم هست.تنها لپ تاپ های گرون قیمت وایو از m620 استفاده می کنند.
یکی از مزیت های لپ تاب هایی جدید سری استودیوی دل این هست که برترین و قوی ترین قطعات هر بخش لپ تابی(که در برندهای دیگه هر مدل لپ تاب در یک قطعه اش نقطه قوت داره) رو در یک لپ تاب به نام سری استودیو جمع کرده اند.رم 4 1066-1333 ، VGA ATI HD 5470 و ...
اما متاسفانه یا خوشبختانه از QM720 استفاده می کنه؟نظر شما چیه؟
ممنون
در مورد سوال اول اینکه بعضی از نرم افزارها که متاسفانه تعدادشون کم نیست فقط یک هسته رو شناسایی میکنن و اگه شما یه پردازنده 100 هسته ای هم داشته باشی این نرم افزارها فقط از یک هسته استفاده میکنن شما فکر کن که اون یک هسته هم فرکانس 700 مگاهرتز باشه اینجوری که ابروی اینتل با این cpu هاش میره
اگه کارهای طراحی و گرافیکی(رندرینگ)انجام نمیدی بله 620 از 720 قویتره
دوست عزیز با عرض معذرت این فکرتون کاملا اشتباهه چون:
فرکانس رم دل 1066 میباشد ولی سونی و ایسوز رو بعضی مدلاشون که i7 دارن رم با فرکانس 1333گذاشتن
VGA ATI HD 5470 این کارت گرافیک نه تنها قوی نیست بلکه جزو ضعیفترین کارت گرافیک ها حساب میشه و اصلا انتظار نداشته باشید که بازی های روز رو با رزولوشن بالا و جزءیات بالا بتونه انجام بده
البته این دلیل بر ضعیف بودن دل نیست چون یکی از دوستام از امریکا یه دونه studio 1747 که هنوز من تو کفشم
رو این لپ تاپ سیستم صوتی jblنصب بود و صدایی که تولید میکرد واقعا برای یه لپ تاپ غیر قابل باور بود ساب ووفرش واقعا گوم گوم میکرد و بازی dirtرو با رزولوشن بالا انجام میداد و واقعا لپ تاپ بسیار کاملی بود
نه تنها لپ تاپ های گران سونی بلکه لپ تاپ های گرانتر اپل هم از 620 استفاده میکنن و تا چند وقت دیگه مدل های ایسوز و لنوو و فوجیتسو و دیگر برندها هم به بازار میان هر چند الان هم هستن
اما تا اونجایی که من می دونم HD 5470 در مورد pc ها خیلی خوب کار می کنه.الان من خودم خیلی وقته که روی pc یه دونه 9400 GT دارم و ازش راضی هستم.دیگه باید 5470 خیلی خوب باشه.نقل قول:
اما خب.خود شما می دونیدفریم ریت بازی سنگینی روی سری های جدید استودیو که از QM720 استفاده می کنند چقدر هست؟کد:http://www.amd.com/us/products/notebook/graphics/ati-mobility-hd-5400/Pages/hd-5470-specs.aspx
یکی از راه های خوب درک واقعی قدرت لپ تاپ قبل از خرید مقایسه فریم ریت بازی هاست.
من الان 3 سال هست لپ تاب سونی دارم و موقع خودش بهترین بود.اما حالا یه مشکل عجیب و غریب پیش اومده براش که هیچ کی نمی تونه درستش کنه(موقع بوت شدن کیبردش غیر فعال میشه)
من حدودا می خوام تا 1100000 خرید کنم.اما متاسفانه وایو هم مدل دندون گیری در این محدود نداره و بهترین انتخاب استودیو هستش.اما من هنوز اطلاعات دقیقی از بنچ مارک بازی ها برنامه هایی مثل اتوکد ندارم.
بیشتر از بازی برام اجرای خوب اتوکد و 3ds max هستش که به قول شما m620 لازم داره.
اگه یه بنچ مارک تخصصی از سری استودیو پیدا کردید ما رو هم بی خبر نذارید.
ممنون
من تا هفته دیگه یک لب تاب باید بگیرم که هم سبک وزن باشه هم مشخصات خوبی داشته باشه
تا الان این مدل ها بهم پیشناهاد شده
acer4741
asus k42
dell 1464
SONY VAIO VPC EA12EA
با توجه با کارای و گرافیک و سی پیو شما کدوم مدل پیشناهاد میدید بدون در نظر گرفتن قیمت لطفا کمکم کنید!:10:
برادر 9400 مال لنویدیاست و 5470 مال ati ضمن اینکه مدل مد نظر ما ati mobility یعنی مدل مخصوص لپ تاپهنقل قول:
همانطوری که قبلا گفتم برای کار با نروم افزارهای طراحی(مثل اتوکدو کتیا و ...)یا نرم افزارهای گرافیکی (3dmax) بهتره از cpuبا هسته بیشتر استفاده کردیعنی i7 720qm
این یه تست کامل ازDell Studio 1557میباشد که با کارت ati 4570 گرفته شده که فقط مقدار خیلی خیلی کم از 5470 ضعیفتره(هر چند کاملا به لحاظ ساختاری مشابه 5470 میباشدو فقط فرکانسش کمی کمتره680<750)
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html
ساختار و تستهای 5470
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
ساختار و تستهای 4570
ضمنا از سمت راست صفحه بالا میتونی کارت گرافیکهای مختلف وتستهاشون رو ببینیکد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4570.13885.0.html
سلام، من یک لپ تاپ می خوام بخرم در حد 1ملیون و 100. و ترجیها علاقه دارم که سونی که باشه! به نظرتون با این قیمت، انتخابی بهتر از این وجود داره؟!
FW 460 J
CPU: C2D
HD:320
VGA:ATI 4650 1.8GB
LCD:16.4
ODD:BLR
یک سوال در رابطه با پست قبلی.
الان مثلا فرض کنیم من سی پی یوی core i7 رو که لینکش رو گذاشتم رو برای pc خریده ام.
6 هسته اصلی و 6 هسته مجازی+12 مگ کش.توی قسمت کلاک اسپید نوشته حدودا 3.5 گیگاهرتز.کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47932&processor=i7-980X&spec-codes=SLBUZ
یعنی این سی پی یو که 12 هسته جمعا داره 20 گیگاهرتز می تونه پردازش کنه یا کامپیوتر هم اون رو به اسم 3 گیگاهرتز میشناسه؟
الان سی پی یوی کامپیوتر من دوال کور 5.2 گیگاهرتز هستش.یعنی کامپیوتر هیچ وقت نمی تونه از 2.6 گیگاهرتز بیشتر استفاده کنه؟
پس چطور توی مینیمم قطعات ملزوم نصب برخی بازی ها و نرم افزار ها مثلا عدد 4 گیگاهرتز رو برای سی پی یو می بینیم؟
من یه لینک خوب هم برای مقایسه انواع سی پی یو پیدا کردم که دیدم QM720 از هر چهتی از m620 بهتره.
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
توی اون صفحه ای که گذاشتی620 نه تنها از 720 بلکه از 740 هم rating بالاتری دارهنقل قول:
اطلاعات بیشتر رو از اینجا بگیر پایین صفحه لینک هایی داره که میتونه تو حل سوالات کمکت کنه
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Turbo_Boost
دستتون درد نکنه.بنچ مارک های خیلی خوبی بودند.نقل قول:
اما با این چیزهایی که من دیدم واقعا نمیشه به عنوان بازی یا استفاده از نرم افزار های سنگین روی رادئون های HD حساب باز کرد.واقعا نتایجش تاسف بار بود.
اما همین طور که می گشتم به GeForce GT 230 برخورد کردم که انصافا فوق العاده بود نتایجش.
یکی از چیزهای عجیب دیگه این بود که سی پی یوهای سری T اینتل مثل T8700 واقعا می تونم بگم حتی 2 برابر کارایی شون از i7 بهتر بود.
توی اکثر نتیجه ها سی پی یو های core i عقب افتاده بودند.
با این وضع فکر کنم به فکر pc باشم بهتر باشه.نمیشه روی رادئون مانور داد.