سلام دوستان
hd2 واقعا فرمت DivX رو پشتیبانی میکن آخه تو سایت gsmarena اسمی از فرمت divX نبرده
سلام دوستان
hd2 واقعا فرمت DivX رو پشتیبانی میکن آخه تو سایت gsmarena اسمی از فرمت divX نبرده
خوب یه نرم افزار نصب می کنی و تمام. نرم افزارش هم هست.نقل قول:
hd2 با کدام سیم کارت سازگاری بهتری دارد ( ایرانسل یا همراه اول )
فرقی نمیکنه یا حداقلش اینه که من فرقی احساس نکردم . این گوشی کاملا به اینترنت وابسطه هست اینترنتش به راه باشه مثل ... کار میکنه D:نقل قول:
می خواستم در مورد ال سی دی ش بپرسم؛
با توجه به اینکه من دست هام مخصوصا تابستونا عرق می کنه یعنی یکمی مرطوب هست می تونم با صفحش کار کنم؟ یا اگر مثلا بیرون باشیم و در حین کار کردن چند قطره آب مثلا باران روی صفحه بریزه ممکنه ال سی دی بسوزه؟ کلا ال سیدیش کی میسوزه؟
سلام به همگي دوستان . 2 روزه که اين مدل رو خريدم ولي باهاش به مشکل برخوردم . دو تا سوال راجع به اين مدل داشتم
1-زماني که خريدم از سايت مشخصاتش رو ديده بودم و تو يمشخصاتي که اعلام شده بود خروجي تي وي نداشت اما فروشنده گفت که با کابل مخصوص ميشه ازش خروجي تي وي گرفت . ايم موضوع صحت داره يا اينکه فروشنده لاف زده ؟؟
2- تو اين 2 روز گوشي 3 بار هنگ کرده .يعني زماني که ميخوام از حالت lock خارجش کنم هر کار يميکنم نميتونم قفلش را با تاچ جابجا کنم و کلا صفحه تاچش کار نميکنه . کليدهاي پايين رو هم که ميزنم چند با رحالت روشن خامو ش ميشه و بعدش مجبورم کلا خاموش و روشنش کنم . به نظر شما ايراد از خود گوشيه يا ويندوزش؟؟؟
من تا اونجای که شنیدم و فروشنده بهم گفت نمیشه به TV وصلش کرد .نقل قول:
رام جدید رو از سایت HTC دانلود کن و نصب کن حتما درست میشه این گوشی بعد از 10 روز که دارم امروز برای من هنگ کرده که اون هم مقصر خودم بودم که 100 تا کار رو با هم انجام دادم روش بنده خدا مغزش گرخید .
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز احتیاجی به عوض کردن کیبورد نیست
اول 2 یا 3 حرف از اسم رو بنویسین بعد با دکمه دلیت حرف اخر رو پاک کنین . یک دفعه تمام اسمها رو پیشنهاد میده
گفتم قبلا این گوشی هیچ چیزش مثل آدم کار نمیکنه !!!!!. هی باید بشینین کند و کاو و آزمایش کنین تا قلقش بیاد دستتون
:)
من سه تا کیبورد روش نصب کردم که با کیبورد الرام العربی و کیبوردِ اصلیش میشه 5 تا !!!!!
1- فینگر کیبورد که فارسی و عربی عم داره و برای من که با س زبان سرو کار دارم بسیار مناسبه و تنها با فشار یک دکمه زبان کیبورد عوض میشه
2 - spb کیبورد که عربی و فارسی نداره اما کیبورد جالبی هست
3 - کیبورد tuchpal که اون هم خیلی کارایی داره اما فقط انگلبسی هست
همشون خوبن و در جای خودشون خوب کار میکنند
با بودن این کیبوردها که بعضیهاشون خودش کلمه ها رو کامل میکنه و در وقت صرفه جویی میکنه و کمک میکنه به کسایی که اسپل کلمات انگلیسی رو خوب بلد نیستند ؛ دیگه کیبورد خود دستگاه بی استفاده میشه .
================================================== ===========================
یاد آوریِ مهم:
گرچه خیلی ها میدونند اما گفتنش بی ضرر هست :
تا این موبایل رو میخرین حتما اول از همه spb back up رو نصب کنین و قبل از نصب هر برنامه ای یک بک آپ بگیرین از همه چیز fullbackup
اگر اون برنامه باعث شد که تنظیمات گوشیتون به هم بریزه و قاطی کنه ، فقط کافیه اون فایل بک اپ رو راه بندازین تا ظرف چند دقیقه همه چیز به حالت اول برگرده
مثال :
یک برنامه تو سایتهای عربی دیدم که دخل همه گوشیهای مردم رو اورد . اون برنامه تقویم هجری و ساعات اذان و اینهاست اما تا نصبش میکنین تمام کلمات عربی و فارسی وارونه میشه تو تمام گوشی حتی در مسجها !!!!! . اگه قبلا بک آپ نگرفته باشین ، فقط با هارد ریست درست میشه یا برگردوندن گوشی به حالت کارخانه
یا حق تا بعد
:)
hd2 رو با کدوم گرانتی بخرم بهتر هست؟
سلام دوستان
hd2 رو با کدوم گرانتی بخرم بهتر هست؟
یاسو پرشین که هر دو خوبن.نقل قول:
منتها پرشین ارزونتره و یه برنامه مجانی روشه.من پرشین گرفتم.کامتل نگیر
کیفیت مکالمه با hd2 چه جورییه؟
واللا, این چند وقتی که من ازش دارم استفاده میکنم, فقط شبهای جمعه, اگه زیارت عاشورا یادم بره ال سی دیش میسوزه که خوب, اگه برای شما هم اینطوری شد, بگین, من دیگه با گارانتیه رفیق شدم, برات ارزون میتونم ردیفش کنم ! :31: حاجی یعنی چی کلا ال سیدیش (!) کی میسوزه ؟! (فقط شوخی بودها ! یه وقت به کسی از دوستان بر نخوره, فقط قصد مزاح داشتم :10: )نقل قول:
من که تا الان مشکلی با صفحه نداشتم و در همه حالت هم ازش استفاده کردم. وقتی صفحه خیس بشه هم فقط کافیه یه لحظه صفحه رو خاموش کنین و تمیزش کنین, به قول دوستمون مثل .... کار میکنه :20: حرف نداره.
خوب پس شاید برای من اینطوری هم کار نمیکرده ... حالا اینها رو بیخیال ! یه تم وا3 کیبورد خود گوشی اومده, واویلا !نقل قول:
در اصل مال رام miri - dinik هستش, ولی من که اون رو نصب کردم, مصرف باتریم زیادی زیاد شد (2% در ساعت, اونم رو مد airplane !) برای همین دوباره برگردوندم به همون رامی که چند صفحه قبل لینکش رو داده بودم, ولی لینک دانلودش رو پیدا کردم, برای همین گذاشتم که ببینین, نصب کنین و حالش رو ببرین.
لینک کلیه فایل های بازسازی شده با تم miri - dinik :
لینک مخصوص کیبورد :کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=681743
حتما حداقل لینکش رو ببینین ! خیلی شاهکاره ... :40: :11:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=670811
بچه ها کسی spb backup رو نداره بزاره اینجا ما دانلود کنیم
از reco backup استفاده کردم گوشی به خواب زمستونی میره
راستی از صفحه کلید resco keyboard میتونید استفاده کنید عجب چیز مردیه من دارم استفاده میکنم خوب جواب میده توی فارسی
سلام دوستان
می خواستم بدونم که hd2 کیفیت مکالمش در چه حدی هست؟
من 2 روز پیش این گوشی رو با گارانتی پرشین و بیمه که برعکس بقیه شرکتها 3 بار می تونین ازش استفاده کنین خریدم 700 تومن البته یه رم 8 گیگ هم توش بود. فقط دوستان می تونن بگن مدت مکالمه رو کجای این گوشی میشه دید؟ مدت کل مکالمه در تماسهای ورودی و خروجی من هرجا رو گشتم پیداش نکردم.
سلام دارم با hd2 پست میدم
مدت مکالمه در مسیر
setting,about,software information
پایین صفحه:31:
نقل قول:
سلام.
لینک برنامه SPB Backup .
[PHP]http://www.4shared.com/file/f2sRjfnr/spb_backup.html[/PHP]
:11:
ممنون میشم yahoo messenger رو هم قرار بدین
مرسی
نقل قول:کد:http://download2us.softpedia.com/dl/0234a38014d75f2bde4a4b40d00d65b1/4c1f2c08/700051485/pda/Internet%20Utilities/Instant%20Messenger/slick_windowsmobile_lcg_0_62.zip
من دانلود کردم اما 256 بایت بود D:نقل قول:
اصلا از حالت فشرده هم در نمیاد
میشه راهنمایی کنید چطوریه . شاید من نمیدونم شاید هم لینک خرابه
الان باز تست کردم مشکلی نداشت . حجمش هم 700 کیلو بایته .آپلود کردم اینجا :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/Qi4A80tk/slick_windowsmobile_lcg_0_62.html
هر چی گشتم یه youtube downloader که درست کار بده رو نتونستم پیدا کنم .
نرم افزاری برای این کار هست که درست کار بده
مرسی
سلام دوستان
من تا چند روز دیگه hd2 می گیرم لطفا اون کسانی که این گوشی رو دارند ازش راضی هستند یا نه
آیا با گرانتی بگیرم بهتره یا بدون گرانتی
من که راضی هستم چون دلیلی برای عدم رضایت ندارمنقل قول:
من بدون گارانتی گرفتم 610 فکر نکنم هم خراب بشو باشه
آقایون من یه مشکلی دارم ... البته شاید قبلا در این مورد بحث شده ولی خواهش می کنم کمکم کنید ....
یه کم در مورد بلوتوث HD2 بگید ... آیا نرم افزاری هست که باهاش بشه به راحتی کار انتقال فایل از طریق بلوتوث رو انجام داد ؟
آخه من تا حالا چندبار خواستم به گوشیهای دیگه فایل ارسال کنم ولی نتونستم .... فقط گوشی رو سرچ کرده ، شناخته و دیگه هم هیچ .....
ممنون میشم کمکم کنید .
فکر نکنم راحت تر از این بشه فایل ارسال کردنقل قول:
از خود explorer دستگاه برای ارسال استفاده کنید نباید مشکلی داشته باشه
البته از برنامه RescoExplorer هم می تونید استفاده کنید..هم درصد فایل ارسالی رو نشون میده هم می تونید چند فایل رو مارک کنید و بفرستید:46:نقل قول:
تو تاپیک برنامه ها سرچ کنید موجوده
این هم لینک resco که دوستمون نخواد سرچ کنه D:نقل قول:
pass:کد:http://dl.taksoft.com/user1/meysam/Resco%20Explorer%202010%20v8.zip
کد:www.taksoft.com
آقا یه چیزی میگم در گوشی که برید حال کنید اگر نمی دونستید
یه برنامه مخصوص برای ی و تیوب داره رو گوشی به صورت فابریک که چون برنامس و به اینترنت وصل می شه قابل فی ل تر شدن نیست.خیلی باهاله .میشه باهاش کلی تو این سایت حال کرد.واقعا دمشون گرم
خوب عزیزم این که نیاز به گفتن نداره همه میدونن اما دستت درد نکنه D:نقل قول:
اما نمیشه ویدو ها رو دانلود کرد
متاسفانه کارکرد بلوتوث پاکت پی سی مطلوب نیست
مگه میشه کسی ندونه من یه سیمکارت ایرانسل زدم و یه بسته ی یک ماهه gprs هم خریدم که یک ریال! از همراه اول ارزونتره . الآن اینترنت EDGE دارم دارم حال می کنم سرعت دانلودش حداقل 20 کیلوبایت بر ثانیه هست:20:نقل قول:
آقا یه سئوال مهم و فورس:::::
من هم با اینکه اینترنت 128 دارم ،گوشی رو وصل کردم به پی سی دارم امتحان می کنم.منتها تنظیمات گوشی رو قبلا دست زده بودم و الان موقع اتصال به سیستم شارژ نمی شه( در حالت internet sharing ) این طوری باتریم تموم میشه و داغ میشه(هرچند که در اون حالت هم احتمالا زیاد شارژو دشارژ میشه)
کسی می تونه سریع بگه تنظیمات مربوط به شارژ شدن از سیستم کجاست؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی خودمونیم عجب گوشیه بیستیه!!! تا به سیستم زدمش اینترنت برقرار شد.باورم نمی شد.آخه گوشی های دیگه کلی تنظیمات دارن!!
واقعا دم htc گرم.هم از internet sharing وهم wireless router .فقط اینترنت موبایل کم داشت که ایرانسل حال داد
هر کی این گوشی رو داره و میخواد بفروشه یک پ.خ به من بزنه ! (در حد آک)
سلام.نقل قول:
روی آیکن باطری بزنی تنظیماتش میاد...تو تنظیماتش یه گزینه واسه این که از پی سی شارژ بشه داره.
راهنمایی ناقصه چون گوشی دستم نیست..شرمنده:46:
میشه دوستان راهنمایی کنن بگن چجوری میشه با وصل کردن به سیستم به اینترنت وصل شد؟ wireless router چی هست؟ مودم adsl من zyxel هست که هرکاری می کنم این گوشی نمی تونه پیداش کنه اما وقتی مودم محل کارم که اکسس پوینت دی لینک داره سه سوته پیداش می کنه دلیلش چیی تونه باشه؟ ممنونم.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
نقل قول:
آقا این بسته رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده؟ در کل از سرعتش راضی هستی ارزش داره پول بدیم به ایرانسل؟! من همینطوری با وایرلس پارس انلاین وصل شدم با گوشی به نت سرعتش از پی سی خونه بیشتر بود!!!:31:
درضمن کسی از بچه ها با این نرم افزار مسیریاب اقلیم که روی گوشی با گارانتی پرشین هست کار کرده؟ برنامش 40000 تومنه که رایگان رو این گارانتی میدن سایتشم دیدم خیلی مفصل بود. من قبل این گوشی OMNIA 2 داشتم که ردیاب جی پی اس این HTC به مراتب از امنیا بهتر کار می کنه ارزش داره این برنامه رو نصب کنیم روش؟
دوستان اینجا تاپیک HD2 هست و به نظر میرسه داریم منحرف میشیم اما جهت اطلاع دوستان:
همراه اول مدتیه یه سری اصطلاحا بسته رویایی گذاشته که می تونید برید تو سایتش هست مثلا 1000 تومان میدید یه بسته ی یک روزه میگیرید یعنی 24 ساعت از لحظه ای که فعال میشه می تونید از اینترنت موبایل خودتون لذت ببرید. جالبیش اینجاست که همه ی بسته ها دارای پهنای باند نامحدود هستند. اگر در محل زندگی شما اینترنت پرسرعت gprs که همون edge میشه وجود داره که خیلی بهتره چون سرعت gprs خیلی کمه و به نظر من ارزش نداره. در حال حاضر همراه اول در مراکز استانها و شاید بعضی شهرهای بزرگ اینترنت edge داده اما ایرانسل در اکثر جاها edge داره به همین دلیل من در حال حاضر از ایرانسل استفاده می کنم. ایرانسل هم همون بسته های همراه اول رو داره اما یک ریال ارزونتر میده. در مورد کیفیت هم شاید برای هرکی فرق کنه اما من که دیال آپ بودم الآن با این خیلی حالش بیشتره. همین الآن یه برنامه رو دارم دانلود می کنم سرعتش رو زده 12 کیلوبایت شاید الآن شب باشه چون دیروز خیلی بیشتر بود اما باز نسبت به دیال آپ عالیه تازه اینجوری در واقع همیشه اینترنت دارین و می تونید با موبایل برین یا وصل کنید به لپ تاپ یا روتر کنین و...
wireless router برای اشتراگ گذاری اینترنت هست از روی گوشی شما به سیستم ها و موبایل های دیگهنقل قول:
برای بعضی از مودم ها باید یه شبکه وایرلس روی سیستم خودت ایجاد کنی و بعد به اون کانکت بشی چون توی محل کار شما اون یک اکسس پوینت هست و یه کابل شبکه خورده و هر چیزی وارد اون میشه رو شیر میکنه
من برای خونه از یک کارت شبکه usb بی سیم استفاده می کنم و باید یه شبکه ایجاد کنم تا بتونم بهش کانکت شم