دوست عزیز من :نقل قول:
والا من اطلاعاتم فقط در حد پارس آنلاین هست ، حالا هم که پارس میگه ....!
دیگه اینجا باید دوستان دیگرمون که اشتراک شرکتهای دیگری رو دارن جواب بــــــــدن%
:blush:
Printable View
دوست عزیز من :نقل قول:
والا من اطلاعاتم فقط در حد پارس آنلاین هست ، حالا هم که پارس میگه ....!
دیگه اینجا باید دوستان دیگرمون که اشتراک شرکتهای دیگری رو دارن جواب بــــــــدن%
:blush:
سلام
یعنی صرف نظر از این مشکل در کل پارس آنلاین بهتر از شاتله؟
سلامنقل قول:
آره من از شاتل سرویس گرفتم، واسه همین دارم بهت میگم اگه دانلود شبانه تو ساعت رایگان(1شب تا 7صبح) برات مهمه بیخیال شاتل بشو.
من در مورد پارس آنلاین چند جور چیز شنیدم، قبل از اینکه از شاتل سرویس بگیرم، سوال کرده بودم که پارس چطوره. میگفتن که پارس آنلاین افت کرده و بهم توصیه کردن که از پارس نگیرم و تعریف شاتل رو دادن. چند وقتی که میام اینجا میبینم که همه از شاتل بد میگن و تعریف پارس رو میدن. البته در مورد شاتل هر چی میگن درسته، حالا بچه هایی که پارس دارن بهتر میدونن که سرویس پارس اینقدر تعریفی هست یا نه.نقل قول:
چند روزی هست که شاتل کمی بهتر شده، سرعت دانلود شبانه قبلا به زور از 10 بالا میومد ولی چند روزی هست که تا 60 هم میرسه ولی متوسط سرعت دانلود رو اگه از ساعت 1 تا 7 حساب کنی یه چیزی حدود 30 هستش. بقیه شرکتها رو نمیدونم چه جوریه.نقل قول:
البته چند وقتیه که پینگ شاتل حدود 400 شده. این مشکل فقط واسه اهواز هم نیست، همه کسایی که شاتل دارن(تو همه شهرها) از پینگ بالا مینالن. برای ایران در یک اتصال خوب، پینگ زیر 100 هست.
یاد سلطان منش به خیر.نقل قول:
کلی خاطره دارم تو محلتون.
من باید این رو هم اضافه کنم که سرویس شاتل دو طرح داره:نقل قول:
طرح اکو (اقتصادی) و طرح آرت(مناسب برای دانلود زیاد).
طرح آرت گرونتر در میاد، ولی من شنیدم که سرعتش خیلی از اکو بهتره.
به خاطر قیمت مناسبتر طرح اکو، اکثرا میرن از طرح اکو استفاده میکنن، خود منم چون سرعت 512 میخواستم بگیرم دیدم که اگه بخوام آرت بگیرم باید ماهی 220هزار تومن به شرکت پول بدم، در عوض مقدار ترافیکش نامحدوده، به هیچ وجه برام به صرفه نیست که اینقدر پول بدم، قیمت سرویس آرت 128 مناسبتره و بر حسب میزان حجم ترافیک متغیره.
از ماهی28 هزار تومن تا 43 هزار تومنه، تو تاپیک کاربرای شاتل کسایی که آرت دارن میگن که سرعت دانلود شبانه آرت خوبه، الان یادم نیست که میگن سرعت دانلود رایگان چنده، ولی وضعشون از اکو بهتره.
در یک جمله بگم که سرویس آرت و اکوی شاتل خیلی با هم فرق دارن.
بچه هایی که اینجا پست میگذارن هم فکر کنم همه قبلا از اکو استفاده کرده باشن.
داش امین ( AJ )، این قانون محدودیت مک آدرس صبا نت رو چه کار کردی؟
ایمیل رو که میگفتی فرستادی؟ تونستی لغوش کنی؟
خبرشو بگذار...
نه کاریش نکردم ولی خیلی عشقیه ....نقل قول:
یه موقع هایی از یه کامپیوتر دیگه هم کانکت میشه ولی یه موقع هایی ارور 691 میده معلوم نیست چی به چیه
البته چیز بدیم نیستا .
چون یادمه قبلنا دوستان میگفتن صبانت سرویساش جوریه که مثلاً من میتونم با یه اکانت دیگه مثلاً ماله رفیقم کانکت شم
ولی الان که نمیشه .
در کل چیز عشقی ایه .
سلام
بکس کدوم شرکت ها به غیر از راصد به مناطق سارمانی صنایع فولاد(200 دستگاه) خط ADSL میدن؟! :10:
پیش شمارتون چنده؟نقل قول:
البته بهتره خودت بری تو سایت شرکتهای ADSL و چک کنی ببینی برای منطقه مخابراتیتون سرویس ارائه میدن یا نه.
به نظر من در کل چیز مزخرفیه. چون من به جز کامپیوتر با لپ تاپ و موبایل هم کانکت میشم، پس واسه من قانون مزخرفیه.نقل قول:
جواب ما رو کسی ندادا .... :41:نقل قول:
من میخوام ADSL بگیریم. منطقه مخابراتی شهید رجایی هستم.
وضعیت پارس و شاتل الان چطوری است و دانلود شب هم برام مهم است. خود شما کدام رو پیشنهاد میدین.
اگه صفحه های قبل رو نگاه انداخته باشی متوجه میشی که شاتل دانلود شبانه خوب نداره. شبها سرعتش پایین میاد.نقل قول:
نه جانم باید تماس بگیره باهاشون سایتهاشون عمدتاً آپدیت نشدن ...نقل قول:
تماس بـــگـــیـــر........
فرقی نداره، اونوقتی که من هنوز ADSL نگرفته بودم، تو سایت تک تک شرکتها رفتم و چک کردم، به هیچ جا زنگ نزدم.نقل قول:
دوستمون میتونه تو سایتها چک کنه یا زنگ بزنه نمایندگی اهواز شرکتها سوال کنه، فرقی نداره.
دوست عزیز، تماس بگیر... که new ahwaz ناراحت نشه. :46: :11:
سلامنقل قول:
مجتبی جان :
من که از پارس کشیدم ، رفتم تو سایتش منطقه مارا پوشش نمی داد بعد تماس گرفتم با شرکت گفت :
نه شما می تونید بکشید ، این قسمت سایت از تهران آپدیت نشده...
مجتبی جان این حرفها چیه من از دست رفقا (البته اگه قبول داشته باشی) ناراحت نمی شم:40::11:
2294...نقل قول:
هست؟! :11: زنگ زدم نیماد گفت پوشش نمیده :41:
اگه شرکت دیگه هست ذکر کنید وگرنه دیگه مجبورم راصد بگیرم........(حالا همین راصد خویه؟!)
سلام
بالاخره امتحانم تموم شد و یه راست از راه دانشگاه رفتم پاس آنلاین اشتراک گرفتم.( از ماهشهر برگشتم)
من قبلا از شاتل داشتم و یک ماه پیش رفتم ایرسانت گفتم خط رو تخلیه کنن.ولی الان پارس آنلاین که چک کردن دیدن هنوز تخلیه نشده. این شاتلی ها چقدر بی مسولیت هستن.
ممنون عزیزمنقل قول:
من شوخی کردم. من فقط واسه منطقه خودمون تو سایتها چک کرده بودم که دیدم همه شرکتها پوشش میدن.
مگه نیماد هنوز هم adsl ارائه میده؟ قبلا نمایندگی شاتل رو داشت. حالا نمایندگی کجاست؟نقل قول:
الان که نمایندگی شاتل رو ایرسا نت داره.
اینم از آدرس و شماره تلفن بعضی از شرکتها:
شرکت رفاتک (نماینده پارس آنلاین)
آدرس:خیابان حافظ(موسوی) بین طالقانی و وکیلی نبش فیلی(معمارزاده) پلاک110
تلفن:2212933-2212837-2220540
شماره نمایندگی پارس تو برج کیانپارس رو ندارم.
. شرکت طلوع رایانه لقمان (نماینده فن آوا)
آدرس:خیابان طالقانی بین نظامی و خوانساری پاساژ بهپوری طبقه 2 واحد 8
تلفن:2230040-2230041-2230042
شركت رهياب نوين ايرسا (ايرسا نت)
آدرس: اهواز، بلوار پاسداران، شهرک صنعتی شماره یک، برج آی تی (رستوران گردان امپراطور)، طبقه سوم، واحد پنج
تلفن و نمابر: 4440007 – 0611
شرکت میکال اکسین تک (نماینده آسیاتک)
آدرس:کیانپارس خیابان 14 غربی مجتمع برج طبقه 10 واحد 4
تلفن:3372070-3381470
. شرکت پژوهشگران جنوب
آدرس:چهار راه نادری جنب انتقال خون مجتمع آرین طبقه 1
تلفن:2237000-2237001
صبا نت هم هست که شماره نمایندگیش رو ندارم
یکی از دوستان تو این تاپیک میگفت که راصد داره و ازش راضیه. البته خونه اونا نزدیک دکل راصد تو کیانپارس هستش. من از یکی دیگه که داشت شنیدم راضی نبوده.نقل قول:
من خودم شاتل دارم(ایرسا نت) شبها تو ساعت رایگان سرعت پایین میاد.
ترجیحا از پژوهشگران و آسیا تک نگیر، چون ظاهرا سرویسشون تعریفی نداره.
حق با new ahwaz بود، تماس بگیری بهتره.
با این شماره ها تماس بگیر و ببین کدوم برای منطقتون سرویس ارئه میده.
کدوم بهتره؟!نقل قول:
راستی قیمت 256 نامحدود راصد 60 تومانه.........نیماد چنده؟
نیماد رو که نمیدونم. اگه منظورت از نیماد همون شاتله، به لینکهای زیر یه سر بزن تا قیمت سرویسهای مختلف شاتل رو ببینی:نقل قول:
سرویس اکو:سرویس آرت:کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/
الان نگاه کردم سرویس آرت3 که سرعتش 256 هست، با 22 گیگ ترافیک ماهیانه، ماهی 43000 تومنه، سرویس اکو ارزونتره و در عوض دانلود رایگانش افتضاحه.کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
حالا شما فعلا ببین واسه منطقتون کدوم شرکتها خدمات ارائه میدن.
به تک تک شرکتها زنگ بزن و سوال کن.
من الان تو سایت شاتل چک کردم، برای پیش شماره 229 سرویس ارائه میده.
نقل قول:
سر زدم.......نامحدود نداره؟
256k به خونه هم میدن؟
کیفیت خطاش نسبت به بقیه چطوره؟!
ArT3 سرعت دانلودش چنده؟!(راصد اینجا 128 نامحدودش 14 !!)
دوستان منطقه شهید رجایی در مورد سرویسشون توضیحی می دن
در ضمن برای قرار داد با پارس چه مدارکی لازم است و چقدر طول می کشه تا وصل بشه چون من الان اهواز نیستم تا یک هفته دیگه امتحانا تمام بشه بیام اهواز.
برای مودم چکار کنم. مودم از بیرون بگیرم یا از خودشون و این مودم های که توی سایت پارس است می شود استفاده کرد یا نه
واسه سرعتهای بالای 128 برای خانگی باید یا از دانشگاه نامه ببرید که واسه کارای تحقیقاتی میخواهیدنقل قول:
یا اینکه جواز کسب مغازه داشته باشید یا اینکه کارت عضویت نظام مهندسی.
تا جایی که میدونم پارس مدرک چیزی نمیخواتس (البت هاون موقع که من از رراتک میگرفتم هیچی نمیخواتس الانو نمیدونم)نقل قول:
مودمم میتونی واسه اینکه ارزونتر در بیاد بری توی بازار بخری
الته باید اول ببینی چه مودمهایی ساپورت میکنن بعد بری بخری
من که سال 86 یه مودم سمفونی از خود رفاتک گرفتم 49تومن انصافاً هم ازش راضی هستم.
مگه چقدر میخوای دانلود کنی؟ 22 گیگ تو ماه برات کمه؟:46: تازه دانلود شبانه رایگانه، پنج شنبه ها و جمعه ها شایدم فقط یکی از این دو روز هم رایگانه. یعنی جز ترافیک ماهیانه حساب نمیشه.نقل قول:
فکر کنم نامحدود واسه سرعت 512 آرت باشه، که قیمتش خیلی زیاده، 220هزار تومن.
اگه واسه 128 هم نامحدود داشته باشه، قیمتش زیاد میشه.
برای سرعت بالاتر از 128 یا باید از دانشگاه نامه ببری یا جواز کسب مغازه ای شرکتی چیزی ببری یا عضو نظام مهندسی یا هیئت علمی دانشگاه باشی. البته حتما لازم نیست که خودت یکی از اینا رو داشته باشی. اگه یکی از اعضای خونوادتون هم یکی از این خصوصیات رو داشته باشه میتونی به اسم اون بگیری.
خود من اکو 512 دارم، با کارت هیئت علمی دانشگاه گرفتم، مال خودم هم نبود. الان هم اشتراک به اسم خودم نیست. هیچ مشکلی هم ندارم.
من در مورد بقیه شرکتها خیلی اطلاعات ندارم.
تو روز من واقعا از سرویس اکو راضی هستم، ولی شبها سرعت پایین میاد که ظاهرا واسه آرت سرعت ساعات رایگان(1-7) خوبه. کلا آرت از اکو بهتره.
من که اکو 512 دارم سرعت دانلودم تو روز حدود 60-70 هستش. از سرعت آرت اطلاع دقیق ندارم ، فکر کنم سرعتهای آرت بهتر از اکو باشه( اگه بهتر نباشه، بدتر نیست)، تو ساعت رایگان(1-7) واسه آرت اطلاع دقیقی ندارم که افت سرعت داره یا نه، اونجوری که من از بچه هایی که آرت استفاده میکنن تو تاپیک کاربرای شاتل شنیدم، سرعت واسه آرت تو شب پایین نمیاد و خیلی راضی هستن.
کلا تو اون تاپیک بچه ها از دو چیز شاتل خیلی مینالن: 1. سرعت پایین دانلود شبانه: که واسه اکو هست و آرت این مشکل رو نداره.
2. پینگ بالا(پینگ حدود 400 هستش)، فکر کنم واسه آرت هم پینگ بالا باشه. اگه بازی آنلاین بخوای بکنی پینگ بالا برات دردسر ساز میشه. وقتی پینگ 400 باشه، یعنی توی بازی همه چیز رو 0.4 ثانیه با تاخیر میبینی و این برات مشکل ساز میشه. پینگ بالا تو بازکردن صفحات هم مشکل ساز میشه.
تست سرعتم رو هم اینجا میگذارم:
ساعت 18:30 (اکو 512):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 18:33
اگه تصمیم گرفتی که از شاتل سرویس بگیری، بهم پیغام خصوصی بده تا کارت طلایی بهت بدم که 10هزار تومن هم بهت تخفیف بدن.
این همه گفتین پارس خیلی خوبه، پارس که از شاتل داغونتره.نقل قول:
این روزا همش همینجوریه یا اینکه اون وقت سرعت اینقدر افتضاح بود.
چه پینگ خفنی.
مدارکی که لازم داری:نقل قول:
1. کپی از آخرین قبض تلفن.
2. کپی کارت ملی.
3.برای سرعت بالاتر از 128:
برای مشترکین حقیقی: ارائه یک نامه از دانشگاه برای دانشجویان، ارائه کپی کارت نظام مهندسی یا هیئت علمی برای اعضای نظام مهندسی و هیئت علمی دانشگاه.
برای مشترکین حقوقی: جواز کسب مغازه یا شرکت به علاوه مهر مغازه یا شرکت.
اینکه چند روزه وصل میشه تا حدودی به مرکز مخابراتی بستگی داره، واسه من که گلستان هستم خط 1 روزه رانژه شد 2 روز بعدش هم سرویس رو وصل کردن، یعنی از زمان تکمیل ثبت نام تو نمایندگی شاتل، 3 روز طول کشید تا سرویس رو وصل کردن.
مرکز گلستان همیشه زود خط رو رانژه میکنه.
شما روی 1 هفته حساب کن، ممکنه کمتر یا بیشتر طول بکشه.
واسه مودم هم به خودت بستگی داره، اگه از بازار بخری برات ارزونتر در میاد.در اینصورت اول بپرس پارس چه مودمهایی رو ساپورت میکنه، بعد تصمیم بگیر که چی بخری.
من دیروز اشتراک گرفتن. کپی شناسنامه میخوان!!!نقل قول:
بستگی به مرکزتون داره که چقدر طول بکشه. اونها یک روزه تقاضای رانژه رو برای مخابرات میفرستن.
اون زمان که مشترکشون بودم سرعت فضایی شده بود :18: کمتر از 120 نمیومد شبی 2 گیگ رو شاخش بود :18:نقل قول:
اما الان از دایل آپ هم بدتره :2:
در نهایت وظیفه من و شما و تمام یوزرایی که در این تاپیک فعالن اینه که هرزگاهی یه تست از اشتراکشون بزارن تا دیگران در جریان کیفیت شرکت مورد نظر قرار بگیرن:11: به این میگن اطلاع رسانی:31:
من که حسابی تو این دو 3 ماه اذیت شدم طوری که حتی اشتراکمو به 512 ارتقا دادم :13:
اما در عمل تفاوتی رو با 128 مشاهده نکردم بدتر شد که بهتر نشد :2:
مشکل من پینگ بالایه این شرکته که در بهترین حالت 380 :18:
شیطونه میگه برگردم شاتل:31::27:
دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟
سلام
دوستان در هر ماه اشتراکی که از تمام مراکز تهیه میکنید،یک چند روزی رو افت سرعت شدید براتون پیش میاد
اینو تجربه به من میگه ، فرقی نمیکنه کدوم شرکت باشید کلا ایران اینطوریه...
مثلاً ساعت 12:00 ظهر امروز
ولی پینگم نسبت به دوستان دیگه تغییر نمیکنه...:46:
وای چه پینگی داری شما :18:نقل قول:
کدوم مرکزی ؟؟
من تو بهترین شرایط پینگم 360 هست:2:
اینم تست الان من ساعت 2:30 بعد از ظهر 512 :2:kb/s
شما شبا برا دانلود شبانه سرعتتون چنده؟
اینم 5 دقیقه بعد:2:
دوستان الان مودم خوب توی بازار چی هست ؟
مودمی میخوام که دو تا پورت داشته باشه
واسه adsl
فکر میکنم که هزینه راه اندازی هم میگیره.نقل قول:
باید اشاره کنم که یه هفته ای میشه که دانلود شبانه شاتل کمی بهتر شده ولی پینگ بالای 400 هستش.
البته یه وقتا تو ساعت رایگان سرعت خیلی پایین میاد ولی بعد از مدتی سرعت بالا میره و خوب میشه، کلا بهتر از قبل شده.
امیدوارم که دوباره قاط نزنه.
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
یعنی در این حد خراب شده؟نقل قول:
آقا مهدی (yasi1356) تحویل بگیر.:31::46:
سرویس من 128 kbنقل قول:
منطقه کمپلو(انقلاب) هستم
سرعت دانلود شبانه از 20 پایین تر نمیاد...
سابق بهتر بود یه چند ماهیه بد شده.
--------------------------------------------------
ساعت 6:00 بعداظهر
مثینکه اینجا کسی پست های ما رو نمیبینه
تا حالا چندتا پست دادم و سوال کردم ولی متاسفانه پاسخی ندیدیم .....
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
پارس آنلاین سرعت دانلود شبانش توی ساعات رایگان چنده ؟
چرا مودم وایرلس نمی گیری؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
سلامنقل قول:
من تا اونجایی که اطلاعات داشته باشم درخدمتم ، وقتی هم ندونسته باشم هم دیگه شرمنده نمیتونم جواب بدم...
سرعت شبانه پارس برایمن ما بین 17 تا 25 kb
از دوستان دیگه خبر ندارم :11::40:
سلامنقل قول:
سرعت دانلود شبانه من ما بین 16 تا 20 kb
منظورت 15 هزار هزینه راه اندازی هست یعنی چی خودم نصب هست مودم ؟نقل قول: