یکی از دوستان ادعا میکرد وای فای دار این مدل رو دیده
قیمت کرد
یا نبود
Printable View
یکی از دوستان ادعا میکرد وای فای دار این مدل رو دیده
قیمت کرد
یا نبود
سلام
من شاید این گوشی رو بگیرم
ولی سوال دارم در موردش
کیبرد های مجازی این گوشی چطوری و چند مدله ؟ افقی عمودی داره ؟ من خیلی اس ام اس مینم بره من خوبه؟
دوربنش فلاش داره؟
من مدل وایرلس دارش رو بازم رفتم امشب پاساژ الزهرای قم تقریبا سمت جچ مغازه ی 4 یا 5 ام داشت. به قیمت 170 هزار تومان و بدون وایرلس اون 160 میداد.کپی اون هست و فقط زیر ال سی دیش نوشته بود wifi. که این مدل بدون گارانتی بود و مایکروتل هنوز نیاورده.
---------
کیبوردهاش این گوشی هم افقی داره و هم عمودی باید بهشون عادت کنی.مثلا من با کیبورد عمودی این گوشی که فارسی مینویسه راحت ترم اما همه ی دوستان این مدل واسشون سخت تره.
دوربینش هم فلاش نداره.در کل گوشی خیلی خیلی خوبی هستش.
یه بدی این گوشی البته سامسونگ اینه که دلیوری پیام به صورت یک اس ام اس واسه ادم میاد که باید همیشه پاکش کرد که خیلی ضد حال هست.
در کل گوشی خیلی خیلی خوبیه اما من نخریدم :31:
یه مشکل :
فایلی رو که واسم با بلوتوث میاد روی خود گوشی ذخیره میشه.
چجوری میشه تنظیم کرد رو مموری ذخیره شه ؟
دوست من تو تنظیمات گوشی قسمتی هست که شما در اون می تونین تنظیم کنین فایل های درافتی از طریق بلوتوث کجا ذخیره بشن
بگردین پیدا می کنین
Memory Setting
tnx
سلامنقل قول:
فلش نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این والپیپرهایی که گذاشتید به صورت 3 تایی به هم چسبیدند.چه طوری میشه اونا رو دانلود و از هم جدا کرد؟؟؟؟
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
سوال ما بی جواب موند
نقل قول:
کیبرد های مجازی این گوشی چطوری و چند مدله ؟ افقی عمودی داره ؟ من خیلی اس ام اس میزنم بره من خوبه؟
سلامنقل قول:
واسه دانلودش بالا تصویر نوشته اینجا کلیک کنیسد رو بزن بعد سمت راست کلیک کن عکس ذخیره کن . این عکس های سه تایی واسه این گوشی هست نیازی نیست جداشون کنی برای پشت تصویر میتونی از هر سه تا استفاده کنی.
دوستان کسی نتونست روی این گوشی ویدجت یا تم نصب کنه ؟؟؟؟
موندیم تو کف بابا !!!!
:دی
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
قیمت نو بدون گارانتی از نمایندگی فروش مایکروتل شیراز 155 توماننقل قول:
سلام دوستان
لطف میکنید در مورد ویجت برای من توضیح بدید؟؟؟اصلا چی هست؟؟؟:12:
ممنون مرتضی جان . ولی اگه میشه همه ی این عکس هارو تو یه فایل بزار و یه جا بزار . اینجوری هم تاپیک شلوغ میشه و هم پخش و پلا !!نقل قول:
مثل من تو تاپیک های قبلی ! یه فایل درست کردم و همه هم استفاده کردند !!!
ممنون از لطفت . :11:
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
اگه این گوشی رو داشته باشید و یه کم با دقت نگاه کنید سمت چپ چند تا برنامه ( ساعت - گوگل - یاهو و ... ) به صورت شورتکات هستش . به اونا میگن ویجت . دوستان خیلی زیادی روش بحث و گفتگو کردن . ولی فعلا نتونستیم بفهمیم چطور میشه ویجت اضافه کرد . !نقل قول:
:11:
نقل قول:
هر دو نوع کیبرد افقی و عمودی رو داره فقط برای زبان فارسی افقی کار نمیکنه:13:
منم مثه شما زیاد مسیج میدم و کاملا راضیم:46:
به نظر من اس.ام.اس فارسیش در حالت عمودی جالبه ... بخاطر زیاد بودن حروف فارسی شیوه جالبی رو برای انتخاب حروف انتخاب کردند ... یکمی کار کنید دست آدم روون میشه .نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
چه جوری باید بزارم تو یه فایل راستش بلد نیستم ؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
لطفا دیگه تو این تاپیک عکس ها را اینجوری نگذارید بگذار تو یک فایل اپلود کن
ادرسش را بگذار اینجا
سرعت ما کمه صفحا باز نمیشه
لازم نیست تو یه فایل زیپ کنی؛ فقط آدرس عکس ها رو بذاری کافیه. برای دوستانی که دیال آپ دارن میگم.نقل قول:
ممنون از این که زحمت میکشی:10:
سلام
دوستان برنامه ایی برای قفل کردن گوشی نیست ؟
هر کی بخواد از حالت قفل کودک در بیاره نتونه و ازش پسورد خواسته بشه
سلام دوستان عزیز
من امروز استار رو به رنگ مشکی همراه با کیف و قلم نوری بدون گارانتی و به قیمت 157 تومان گرفتم.قلمش واقعا مسخره است!
فرمور من این هست:
s523AJPIK3
میخواستم بدونم این فرمور جدیده یا نه؟؟
s5233AJPIH3 از این جدید تره؟؟
در ضمن من منشی تلفنی+تشخیص دستخط فارسی و انگلیسی رو هم دارم.
مرسی
سلام
بچه ها میخواستم برای گوشی یک GPS اکسترنال بخرم ، چه مدلی و از کجا باید بخرم؟
حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم
گوشی شما جدیدترین firmware فارسی رو داره.نقل قول:
سلام
دوستان من یه سیم کارت ایرانسل دارم که تا اون رو میزارم اس ام اس send نمیشه و اون پیغام Try again میاد . سرویس سنتر رو هم چک کردم درست بود . اما با سیم کارت همراه اولم sms فرستاده میشه . مشکل چیه ؟
نقل قول:
واقعا؟
فکر نمی کردم این طور باشه.مرسی.
لطفا به موارد زیر که برای من پیش اومده پاسخ بدین.مرسی.
1)عذر می خوام من چطوری می تونم صدای موزیکالی که هنگام استفاده از صفحه کلید و منو و ... تولید میشه رو قطع کنم؟؟
2)در ضمن چطوری می تونم والپیپر هایی رو که در سایت گالری موبایل9 برای این گوشی هست رو به صورت سه تایی در بیارم و برای پس زمینه گوشیم استفاده کنم؟؟آخه توی اون سایت والپیپیرها به صورت تکی هست و نمیشه فریمی رو که موقع set as wallpaper کردن میاد توی گوشی به صورت کامل دور عکس drag کرد.
3)در جایی خوندم که میشه برای امنیت و جلوگیری از سرقت تنظیماتی انجام داد تا به محض اینکه سارق گوشی،سیم کارت جدید روی گوشی شما میگذاره یک پیامک به خط شما بیاد.چگونه میشه این تنظیم رو برای این گوشی انجام داد؟
4)برای محافظت از LCD این گوشی توصیه هایی توسط دوستان مبنی بر استفاده از محافظ LCD توی صفحات مختلف این تاپیک شده.من هم روکشی رو که روی LCD بود رو در نیاووردم.با توجه به اینکه دوستان میگن درب پشتی گوشی جنس خوبی نداره و دچار خط و خش میشه برای حفاظت از اون چه راه کاری رو پیشنهاد می فرمایید؟
5)واقعا چرا روی جعبه گوشی و پشت بورد گوشی نوشته نشده که گوشی Made In Korea هست؟؟؟روی جعبه که هیچی نوشته نشده.فقط پشت بورد گوشی Made By SAMSUNG نوشته شده.کابل ها و شارژر ها که هم برای این گوشی و هم برای گوشی های سایر برند ها چینی هست اما خود گوشی هیچ نشونه ای مبنی بر کشور سازنده ازش نیست!حتی کاتالوگ ها هم رویشون Printed In China نوشته شده.آیا ما حق نداریم بدونیم گوشی که می گیریم واقعا ساخت کجا و با چه کیفیته؟؟(حتی گوشی های نوکیا و سونی اریکسون و موتورولا هم چینی هاشون روی جعبشون نوشته ساخت چین هست.)
[خود من احساس می کنم شرکت سامسونگ برای اینکه به کشورهای دیگه مثل چین و کشورهای جنوب شرق آسیا(مثل مالزی،اندونزی،سنگاپور و ...) هم بها داده باشه و الکترونیک و تکنولوژی اونا رو هم به جلو سوق داده باشه،خط تولید گوشی های "خاور میانه" رو به این کشورها واگذار کرده و ما هم این وسط موش آزمایشگاهی شدیم.چرا که گوشی سامسونگ اس 5233 فقط برای خاورمیانه زده شده.در صورتی که می تونست همون اس 5230 باقی بمونه و فقط همون فرمور با زبان مربوط به مناطق خاورمیانه روش نصب بشه بدون اینکه نیازی به تغییر نام باشه.موارد مشابه بسیار هست.برای مثال دایی بنده یک تلویزیون LCD سونی خریده که پشت اون رو که نگاه کردم نوشته بود Made In Malaysia]
از طولانی شدن این پست عذر می خوام.
متشکرم:46:
آقا این قیمتش خلاصه چنده؟ من از 150 دیدم تا 240 !(:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 روز پیش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18-02-2010, 04:26 PM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18-02-2010, 04:26 PM
راستی یه مدل مشابه از LG هم هسcooke چیچی ... اون چطوره؟
من امروز s5230 رو دیدم.این تاپیک هم خیلی طولانی تر از حوصله منه(!)یکی از دوستان لطفا چند تا راهنمایی کلی راجع به قیمت و گارانتی اصلی و مشخصات اصل بودنش بکنه.من از ظاهرش خوشم اومده ، ولی تا حالا فقط نوکیا داشتم،نمی دونم باهاش راحت خواهم بود یا نه؟
نقل قول:
در حال حاضر قیمتش بدون گارانتی 155 و با گارانتی 175 تومنه.(نمایندگی پارس مایکروتل شیراز-خ ملا صدرا)
توی جعبش کیف دستی+قلم+هندزفیری+شارژر+کاب ل USB و CD نرم افزار هست.متاسفانه روی جعبش نوشته نشده کجایی هست.پشت بورد گوشی هم فقط Made By SAMSUNG نوشته شده.
دارای 4 رنگ هست.مشکی،نقره ای،صورتی ملایم و سفید.که صورتیش دخترونه هست و سفیدش رو هم من ندیدم.توی بازار ایران و خاورمیانه این گوشی با نام SAMSUNG GT S5233A-STAR می شناسند.
در کل گوشی خوب و جالبیه.نرم افزار های مفیدی میشه روش نصب کنی.آنتن دهیش خوبه.کیفیت هندزفیریش با اینکه یک تکه هست خیلی عالیه.رادیو داره.فایل های Office و PDF رو میشه باهاش مرور کرد.منشی تلفنی داره.و خیلی قابلیت های دیگه...
تنها چیزی که به ذهنم می رسه بهتون بگم اینه که موقع خرید کد #06#* رو روی گوشی وارد کنید و شماره سریال مشاهده شده روی LCD رو با شماره سریال روی اتیکت روی جعبه گوشی و همین طور پشت بورد گوشی مطابقت بدین.
نقل قول:
قیمت رو در پاسخ به پست بعدیتون عرض کردم.نمایندگی پارس مایکروتل(نماینده گوشی های سامسونگ در ایران ) در شیراز با گارانتی 175 و بدون گارانتی 155 تومن می فروشه.
LG KP500 Cookie گوشی هست که خیلی ها اون رو با استار مقایسه می کنند هنگام خرید.اون قلمش توی خود گوشی قرار می گیره.در حالی که قلم استار رو از جای بند گوشی آویزون می کنند!
در کل LG برای گوشی فکر نمی کنم مارک مطمئنی باشه.حتی سامسونگ.
من خودم اگر بودجه می رسید شاید به جای این گوشی Nokia 5800 Xpress Music می گرفتم.
کاملا مخالفم :13:نقل قول:
متاسفانه ما ایرانیا عادت به تکرار داریم
یعنی وقتی میگیم سامسونگ یا الجی خیلیا بدون قضاوت. سریع میگن قابل مقایسه با نوکیا نیس
در صورتی که اگه یه نگاه ساده به تعداد بالای فروش استار تو دنیا و نه صرفا تو ایران بندازیم متوجه میشیم که نوکیا در بازار ازاد اونقدر هم سر نیس از بقیه برندها
از نظر من که طراحی گوشی های نوکیا به گرد پای سامسونگ و مخصوصا الجی نمیرسه!!!:46:
1) وقتی تو دسکتاپ هستید، با فشردن دکمه کم کردن یا زیاد کردن صدا، پنجره ای نمایش داده میشه که دو تا تب داره؛ از طریق اون میتونید هم صدای دکمه ها رو کم و زیاد کنید، هم این که ویبره هنگام فشار دادن دکمه ها رو قوی و ضعیف کنید؛ البته از قسمت profiles هم میشه این تغییرات رو انجام داد.نقل قول:
2) دوستان قبلا نرم افزار این کار رو تو همین تاپیک گذاشتن که سه تا عکس انتخاب میکنید و خودش کنار هم قرار میده و بعدش میتونید save کنید. اینم لینکش:
3) برای این تنظیمات به قسمت زیر برید:کد:http://www.mediafire.com/?5r2dlmmarno
بعد Activation رو روی حالت On قرار دهید. در قسمت Recipients هم دو تا شماره ای که میخواید به اونا sms بیاد رو بدید. بعد Save کنید.کد:Menu > Settings > Security > Mobile tracker
4) برای LCD میتونی از محافظ صفحه نمایش X1 استفاده کنی که کاملا قسمت نمایشگر رو پوشش میده. برای جلوگیری از خط و خش افتادن پشت گوشی، باید سعی کنی که پشت گوشی با اجسام زبر تماس نداشته باشه.
5) موقعی که من خریدم از فروشنده پرسیدم گفت ساخت هنگ کنگه.
اون قلمی هم که تو پک گوشی هست، اصلا به کار نمیاد! من که با انگشت خیلی خیلی راحتم!
بعد از پست من این همه پست ارسال شد ولی کسی به پست من توجهی نکرد :19: دوستان برنامه ایی چیزی نیست که بشه روی گوشی پسور گذاشت ؟
از بین دوستان کسی میدونه هواگیری تاچ چیه ؟
فوریه لطفا پاسخ دهید.
ممنون
سلامنقل قول:
راستش نظر شما هم قابل احترام هست.اما هیچ وقت یادمون نمیره روزایی رو که نوکیا 3310 واسه خودش توی دستامون برو و بیایی داشت و هی هر روز از پله ها میفتاد زمین و آخ هم نمی گفت.من به شخصه فکر می کنم محبوبیت گوشی های نوکیا به خاطر استحکام و دوامشون هست.البته اگر فنلاندی یا حداقل آلمانی یا مجارستانی گیر بیاد.و گرنه گوشی های چینی نوکیا هیچ اعتمادی بهشون نیست.
نقل قول:
فکر نمیکنم.برای این مورد به نظرم جالبتر اینه که برای باز کردن قفل گوشی یک حرف الفبای انگلیسی توی قسمت Geture lock اگه اشتباه نکنم انتخاب کنبد.مثلا من حرف s رو انتخاب کردم و برای باز کردن قفل صفحه باید حرف s رو روی صفحه بکشم تا قفلش باز بشه.
به نظرم اگر می شد سامسونگ کاری کنه که قفل صفحه با تشخیص اثر انگشت توسط گوشی باز بشه خیلی جالب می شد.به این ترتیب که بار اول اثر یکی از انگشتان رو به گوشی معرفی کنیم و دفعات بعد برای باز کردن قفل گوشی چند ثانیه انگشت رو روی صفحه قرار بدیم تا قفل باز بشه!درست مثل خیلی از لپ تاپ ها.
اخرین خبر :مورد چینی استار هم وارد بازار شد هشدار
Made by samsung chine!!!
قابل توجه اونهایی که سیم کارت ایرانسل دارند چند مورد دیدم تو پستها که با مشکل روبرو شدند باید بگم اصلا این گوشی با ایرانسل همخونی نداره چون خودمم این مشکل رو داشتم با استفاده از همراه اول مشکل حل شد
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من همین الان گوشیم رو با سیم کارت ایرانسل چک کردم و دارم از google maps هم استفاده میکنم.آنتن دهی مشکلی نداره.
لطفا در صورتی که چیز خاصی مربوط به این نوع گوشی های چینی می دونید در این تاپیک برای اطلاع رسانی قرار بدید.مرسی