هر 2 هفته كارنامه
فكر خوبيه:27:
هر كي كمتر بود بايد...........؟؟؟
.
.
.
نميدونم..
يه جريمه بذاريم...
نظر شما چيه؟؟:21:
:thumbsup::thumbsup:
Printable View
هر 2 هفته كارنامه
فكر خوبيه:27:
هر كي كمتر بود بايد...........؟؟؟
.
.
.
نميدونم..
يه جريمه بذاريم...
نظر شما چيه؟؟:21:
:thumbsup::thumbsup:
من به عنوان يه كنكوري سال دومي:41:
تجربياتم رو در اختيار شما ميگذارم:31:
1-تلويزيون و بخصوص اخبار رو بي خيال شيد
2-تفريح رو فراموش نكنيد!( البته به ميزان لازم)
3-به نظر من تو خونه درس نخونيد (چون هي ميگيد برم يه آب بخورم/ برم .......
4-اينترنت رو بي خيال شويد:41:(فقط 2 هفته 1 بار كه كارنامه بذاريد)
5-جو گير نشيد بگيد من رتبه 1 ميشم(شايدم شديد!!)
6- مغرور و يا نا اميد نشيد
7-با خانواده دعوا نكنيد( مثل من)
8-حتما يه آزمون بريد(مثل سال اول من نشيد)
9- زياد نخونيد /درست بخونيد 11
10-كتاب تست نشه فراموش
11-چند تا عكس مثل اين بگيريد برا يادگاري(اين عكس ماله پارساله)
بقيه رو نميگم چون منم دوباره بايد كنكور بدم :46:
اينم يه عكس از كتاب هاي من تقديم به شما :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت تمام دوستان
من سوالی کردم که در بین نوشته های شما از بین رفت
منابع امتحانات کی اعلام میشه ؟
در ضمن کتاب ریاضی برای تست و ... بهترینش کدومه تا اینجا که تحقیق کردم میگن گاج خوبه ایا درسته؟
من از امروز شروع کردم به خوندن البته خر خونی قرار نیست بشه فقط خوب خوندن و مفهومی خوندن رو میخوام انجام بدم
نمیخوام بگم اینقدر ساعت بخونمو از الکی خودم رو به اون ساعت برسونم بلکه میخوام بهترین نوع خوندن یعنی مفهومی رو بخونم خودش کم کم ساعتش بیشتر میشه چون لذت درس خوندن بیشتر میشه
فقط دوستان به من جواب اون دو سوالات رو بدن
نقل قول:
دوست عزيز اين عكس را كه گذاشتم ببين
همشون بهترين كتاب ها هستن:31:
ديفرانسيل فقط كتاب آبيه كه 4تا مونده به آخر كه تو عكس است(انتشارات كوله پشتي)
من خوندمش عاليه
گاج آموزشي در سطح مبتدي است
آقا من یه چی میگم نخندین...
من هر درسی رو میخونم، شب خوابشو میبینم!!!:31:
نه اینکه قشنگ خواب ببینما، ولی همش تو خواب و بیداری صحنه های(!) اون درس جلو چشممه!
خیلی اذیت کننده ست...:31:
شما اینجوری نیستین؟!
پ.ن: شیوه برتر مطالعه ست ها!:31:
ميشه دقيقا بگين براي چه درسايي استفاده ميكنين و فيشها رو به چه نحوي پر ميكنين؟نقل قول:
مثلا لغات زبان و عربي با هم مي تونن تو جعبه قرار بگيرن؟
من اگه آخر شب درس بخونم نكاتي رو تو خواب رويت ميكنم ولي بعدا ديگه يادم نمياد!نقل قول:
به شما توصيه ميكنم كه قبل خواب درس نخونين!
سلام نیا حتما پشیمان میشوی رشته ریاضی کنکور بهتره اینده داره ولی در رشته تجربی باید زیر 2000 بیا رینقل قول:
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
من تجربی هستم البته انتگرال و ...داریم
میخوام بدونم که برای اینکه ریاضی رو 90 بزنم باید کدوم کتابا رو بخونم چون در ریاضی خیلی مهمه
در ضمن این گاج سفید رنگ که میگید برای سطح مبتدی هست
خوب این کوله پشتی برای تمام 2 و 3 و پیش هست یا نه برای هر کدوم یک کتاب داره
اگر با همون کوله پشتی میشه جمعش کرد دیگه سراغ گاج نرم؟
اتفاقا من يك دوست تجربي داشتم كه همين كوله پشتي رو ميخوندنقل قول:
البته نخبه بود:27:
اگه ميخواي 80-90 رشته تجربي رو بزني به نظر من اينم بگير
چون فكر كنم 40-50 درصد بين دو رشته مشترك هستند
البته من گاج سبز رو گفتم مبتدي است:31:
گاج سفيد تست خاليه و آموزش نداره
اين كتاب كوله پشتي هم آموزش و هم تست داره:18:
اميدوارم كمكت كنه
جالبه من هم خیلی موقع ها خواب می بینم که تو خواب مسئله ای رو که توی بیداری حل نمی کردم حل کردم.ولی صبح که بیدار میشم هرچی فکر می کنم که چه طور حل کردم یادم نمی یاد.معلوم نیست این خواب ها کی دست از سر ما بر می دارند.نقل قول:
بچه ها این خواب دیدنا خیلی بهتون ضرر میزنه، یه دوستی داشتم کارش به روانپزشک کشید. روانپزشک گفته بود خیلی خطرناکه، ولی یه راه حل خیلی آسون داره که بهش توجه نمیکنن، اگه رعایت بشه هیچ مشکلی نیست.اونم اینکه قبل از خواب از درسایی که از مغزتون زیاد کار میکشن استفاده نکنید.ریاضی و فیزیک رو تا بعد از ظهر ببندید.قبل از خواب دینی رو ببرید تو رختخواب و مشغول مطالعه بشید.صبح که پا میشید میبینید دینی جلوتون بازه و خوابتون برده، اونم در کمال آرامش.نقل قول:
موفق باشید
این فیش ها چه جوریاس؟نقل قول:
من طرفدار سرسخت لايتنرم...قلم چي فيش به ياد داره كه من واسه لايتنر هم از همونا مي خرم...قيمتشم كاملا مناسبه حدودا 400 تا فيش تو هر بسته داره كه قيمتش 1000 تومنه...
خالیه باید خودمون نکات رو توش بنویسیم؟ یا مثلا نکات درسا رو داره؟
نه خالیه
موقعی که داری درس میخونی
و موقعی که مثلا درسنامه یه کتاب تست نکاتی رو که بنظرت مهمن توش مینویسی
فكر كنم مفيد باشه اگه بتوني سريع بنويسي كه كار من نيست!نقل قول:
مشاوراي كانون هم توصيه ميكنن!
نقل قول:
برای زیست فقط کتاب های سبز عالیه
البته اگه بتونی کتاب های دکتر آرام فر رو پیدا کنی (انتشارات تخته سیاه) که چه بهتر ... واقعا سوالاش مفهومیه
واسه ریاضی هم 8 کتاب ریاضی (گاج) خوبه ... البته دیگه فکر نکنم الان پیدا بشه ... :31:
سلامنقل قول:
منم این جوری هستم ولی یه حالت توی خواب و بیداری مغزم شروع میکنه به یادآوری مطالب بعدش شروع میکنه به حل تست هایی که توی اونها اشکال داشتم بخصوص درس های ریاضی و فیزیک بعدشم تست هایی که مشکل داشتم حل میشه:21:
ولی واقعا دیوانه کننده هست !!!!!!!!!!
اما من راه حل رو پیدا کردم :31:
به خودم میگم به هیچی فکر کن اون وقت مغزم میره دنبال هیچی :31:
اره خیلی خوبه مخصوصا برای مرورنقل قول:
من حسابان و جبر رو کامل نوشتم:46:
فیزیک1و2 و هندسه 1و2 و شیمی 1و2 رو هم اکثر فصلاشون رو پر کردم:13:
ولی برای عربی و زبان که میگن مفید پر نکردم
کسایی که مشکل دارن این عربیو پر کنن میگن خیلی مفیده :5:
سلام.میخواستم از بچه های با تجربه بپرسم از هر درس چند کتاب کمک اموزشی بگیریم؟
سلام
یه مطلبو از توی فروم persiantools از کاربری به نام hossein2kk دیدم براتون میذارم ( بخونید ضرری نداره ) :
"" سلام
من رشته ام ریاضی بود امسال دارم میرم دانشگاه آزاد.
اما یادمه یک از دوستام اول تابستون بهش گفتم تو برو از اول تابستون یه کتاب آبی دیف بگیر روزی یک تست بزن ! (نصیحت پدرانه) اما اون گفت نه بابا من فلان می کنم برنامه ریختم روزی 6 ساعت می خونم اختصاصی فلان میکنم و عمومی بهمان ... الان 2 ماه از تابستون گذشت و اون هیچ کاری نکرده ! دیروز دیدمش بهش گفتمیادته فلان گفتم بکن گفتی نه ! خودش حرف من رو قبول کرد.
به بچه های گل 89 می خوام فقط بگم که پیوسته خوندن تو کنکور از هر چیز مهمتره ! مثال می زنم : من ریاضی رو 42 زدم فیزیک 12 و شیمی 9 ! و دوستم ریاضی 21 شیمی 40 و فیزیک 25 عمومیام تو یه سطح . من رتبه ام شد 23000 اون 7000 !!!!!!! شخصا از فیزیک و شیمی متنفر بودم ولی خوب می بینید چطور کوبیدنم ! تفاوت کلا شاید به 15 تست هم تو 200 و خرده ای تست نرسه اما ... به خودم می گفتم اگه من از اول عید فقط روزی یه تست از فیزیک زده بودم الان شاید ... ولش کن ماله من گذشت و خوب نمی خوام یک سال بمونم و میرم آزاد ولی کلا بچه ها الان شروع کنید و بگید من از امروز 30 دقیقه می خونم و بیشتر هم نخونید حتی اگه حال داشتید . هفته بعد یک ساعت و هفته های بعد .... می بینید رسیدید به امتحان های عید راحت روزی 8 ساعت می خونید ولی دوستاتون که کرکری می خوندن همه معدل ها افتضاح ...
و یه پیشنهاد الان اگه کسی شروع نکرده بشینه تا آخر شهریور فقط حسابانبخونه که تو دیفرانسیل پیش کمک می کنه اساسی و توی ترم پیش فقط پیش (تاکید می کنم فقط پیش) خیلی ها می گن پایه پس چی ولی من به عنوان یه ریش سفید یا کسی که این راه رو همین سال پیش رفته می گم قبول میخوای پایه بخونی ؟ 80 درصد پیش و 20 درصد پایه .چرا؟چون عید می تونی اون چیزا رو تموم کنی.
عمومی هم اگه زبان و عربی مشکل داری برو کلاس (عربی رو اگرم خوب بلدی هم برو کلاس آزمون سراسری عربیش همش بلا استثنا با نکته حل میشه این شرو ور های کتاب به درد عمش می خوره)
البته عربی جزئ درس های پایه نیست که هیچ باید هر روز به نظر من بخونی چون کلا فراره و به هم پیوسته.
خیلی ها میگن خوب ما پایه کم بخونیم که بیچارهمیشیم همه میخونن . نه جونم اینطورام نیست برید آمار رتبه های زیر 2000 سال پیش رو دربیاری ببینید چن درصد زدن اختصاصی ها رو ماکسشون 60 و 70 هست یعنی اگه شما پیش رو خوب خونده باشی صد درصد ریاضیت بالای 60 هست فیزیک هم اگه چند تا مبحث پایه رو خوب بدونی با کل پیش همون حدودا ولی شیمی نه ! این جدائه و سوالاش کاملا مساویه ! پیشنهاد بازم روی کتاب پیشه ولی در کنارش 3 رو خوب بخون چون از 2 راحت تره و سوالاتش هم آب !
میرسه به خرداد و میگی چرا حرف فلانی رو گوش نکردم اما بدون تو کنکور تسلط روی 1 مطلب از خوندن 1000 تا مطلب مهم تره . ""
من که استفاده کردم .:5:
بچه ها به نکته های 1 و 4 و 7 خیلی خیلی دقت کنین!!نقل قول:
همینا منو بدبخت کرد وگرنه امسال اونیو که میخواستم قبول شده بودم و تمام!!:13::41:
اینترنت رو توروخدا بزارین کنار...هفته ای یک بار کافیه کافی هست...
تلویزیون و مخصوصا اخبارهای سیاسی و ورزشی و .. رو بزارین کنار...[حالا من خودم بهتون پیشنهاد میدم اما نمیدونم با این اوضاع کشور خودم چطور میتونم از سیاست:31: دل بکنم!]
البته من به اونایی که مثل خودم سال دومی هستن میگم که ما وقت زیاد داریم و مدرسه و ... هم نداریم...پس اگه همش تو خونه باشیم و درس بخونیم بیچاره میشیم!:31: مغزمون میپوکه!!:31:
تفریحاتی مثل شنا و دوچرخه سواری عالیه...
من امسال میخوام برای پزشکی بخونم و رد خور هم نداره
از الان هم کم کم استارت زدم خودم رو برسونم بالا چون قبلا خوندم کمی دل زده هستم
البته خوبیش اینه که اطلاعات قبل بهم کمک خواهد کرد البته خیلی نسبی
اما چون خوب پایه نبودم از الان میخوام شروع کنم و تا پایان راه برم
سوالی که دارم عربی کدوم کتاب خوبه برای خوندن چون عربی من خیلی ضعیفه
یک کتاب خوب معرفی کنید تا بتونم از روی اون بخونم
بچه ها یه سر به تاپیکهای جدید بزنید
مر30
یا ابالفضل!نقل قول:
آخه من فرقی برام نداره...
چه شب بخونم چه روز...
نقل قول:شماها خیلی مشکلتون حادتر از منه!:31:نقل قول:
تو خوابم طبقه بندی شده درس میخونین!
فلش کارت چی؟نقل قول:
اون بهتر نیست؟
فلش کارت رو فکر نکنم بشه با لایتنر خوند آخه مثلا رو یه فلش کارت(مثلا فلش کارت لغات زبان) روی هر طرفش چند تا لغت نوشتهنقل قول:
فلش کارت چی؟
اون بهتر نیست؟
که میگن برای خوندن با لایتنر بهتره روی هر فیش فقط یه لغت نوشته بشه در ضمن توی فلش کارت معنی لغت رو جلوی لغت نوشته
که میگن باید لغت رو یه طرف فیش و معنیشو طرف دیگه ی فیش نوشت...
سلام دوستان عزیز . دفعخ اول که به این تاپیک سر میزنم . و فقط تونستن چند تا page اول بحث رو بخونم . به همین دلیل زیاد در جریان نیستم .
من امسال کنکور اولی بودم . که به خاطر قبول نشدن در تهران انتخاب رشته نکردم (البته رتبم خوب بود). اما آزاد پلیمر علوم تحقیقات با 7435 قبول شدم که نمیرم.
در صفحات اول دیدم یک سری دوستان متمایل به آموزشگاه علوی شدن . شخصا به این عزیزان پیشنهاد میکنم که کلا" علوی رو بیخیال . چون من خودم سال گذشته تو همین آموزشگاه علوی بودم . این آموزشگاه از یه مدرسه ابتدایی هم کمتره . در مورد دبیران هم باید بگم جز 3-4 تا اسم مطرح هیچ چیزی نداره . نه آزمونهای استانداردی داره . نه کتابهای استاندارد . من خودم پارسال آزمونها رو توی گزینه 2 میدادم . واقعا سوالات بهتر و مفهومی تر و صد البته استانداد تر بود . کلاسهای دروس عمومی که بیشتر شبیه کلاسهای آشپزی بود .
خلاصه مورد برای کوبیدن این آموزشگاه زیاد هستش .
به هر حال اگه کسی قصد رفتن به این آموزشگاه رو داره :
1. حتی الامکان دروس عمومی رو خوش بخونه و پول اضافه و از اون مهمتر وقت اضافه نده .
2. آزمونهای این آموزشگاه رو ثبت نام نکنه
3. از این آموزشگاه کتابی نخره ( کتاب همراه علوی)
من خودم هم شروع کردم و دارم میخونم برای سال بعد . که فکر میکنم فقط ریاضی رو کلاس برم . به این دلیل از دوستان تقاضا دارم اگر کسی آمزشگاه خوبی که مطرح نباشه (چون آموزشگاه مطرح فقط پول دور ریختن هستش ) سراغ داره که دبیر ریاضی خوبی داره معرفی کنه من یه دنیا سپاسگذارش میشم .
برای همه بچه های فروم هم آرزوی موفقیت دارم که تو بهترین دانشگاه ها درس بخونن .
ممنون
بچه ها یه چیز بگم و برم
اگه هنوز کتاب تست برای شیمی پایه (2 و3) نگرفتین .حتما حتما شیمی آبی کانون رو بگیرین..
با تقسیم بندی ریزش هیچ سواالی ازدید شما پنهان نمی مونه...دنبال کتاب سبز و بازرگان هم نرید
میدونم جای گفتن این چیزا نیت ولی دیگه دیگه
اقا من یه کتاب دیفرانسیل از این علوی دارم ...اما سال پیش نخوندمش!نقل قول:
به نظر شما چیکار کنم>؟؟ شما میگی نخونمش؟
خب منم دیگه کنکوری 89 شدم ...
امیدوارم لحظات خوبی رو با هم بگذرونیم ...
با آرزوی موفقیت برای همه ...
نقل قول:
سلام رفیق. کتابهای علوی علاوه بر قیمت بالایی که دارن محتوای چندانی هم ندارن . مثلا کتاب دیفرانسیلی که شما خریدی 13500 تومن قیمتشه . غلط چاپی زیاد داره و از اون مهم تر راه حلهای عجیب غریب برای حل کردن ارائه داده . اون گروه مولفین هم که کتاب رو جمع آوری کردن افراد چندان سر شاسی نیستالبته به غیر از مهنس نادری .
در حالی که شما با همین 13500 میتونستی کتاب بانک سوالات رضوی رو بخری که هم جامع ترهستش و هم راه حل های بهتری ارائه داده.
سلام من یه پیشنهاد دارم.
برای دینی کتابی نگیر . چونتستهای این درس در هیچ کتابی به درد کنکور نمیخوره . و فقط با خوندن و مرور باید از بر کنی
برای ادبیات من نوبل رو پیشنهاد میکنم تالیف محمد زاده
برای عربی کتاب تست گاج بهترین گزینه هستش
برای زبان کتاب آبی کانون هم خوبه . گاج هم بد نیست
برای شیمی 2 و 3 و پیش هم کتاب بهمن بازرگان رو بگیر (مبتکران)
برای دیفرانسیل و گسسته هم کتاب بانک سوالات ماشالله رضوی
برای هندسه پایه هم انتشارات راه اندیشه مهندس حاتمی
برای فیزیک هم من نظری ندارم
من الان زنگیدم به قلم چی طرف گفت کل آزموناش 180 تومنه
ولی من پارسال 195 تومن دادم از اول مهر
یعنی کمتر شده؟ خودش که میگفت تعرفه های جدید هنوز نیومده اگه بیاد قیمتها میره بالا
الان کسایی که قلم چی ثبت نام کردن چقد پول دادن؟
برای فیزیک به نظر من فیزیک پایه سفید گاج رو بگیر...برای پیش هم پیش دانشگاهیش خیلی خوبه!:46:
اینم پیشنهادای من:
برای همه درسها باید تست بزنی تا دستت به تست زدن عادت کنه.
اینکه چند تا کتاب برای هر درس بزنی به میزان مهارتت توی اون درس ربط داره و با توجه به اون باید در همه سطح شروع کنی به تست زدن و اگه خواستی بیشتر بزنی از تستای سطح بالاتر استفاده کنی. (مثلاً اگه ریاضیت خوبه نیازی نیست آبی قلم چی بزنی و بجاش میتونی رضوی و یا در سطح بالاتر بنفش و ... بزنی)
توی درسایی که از پایه مشکل داری حتماً یه کتاب آموزشی خوب هم بخر واسش.
حالا اگه توی انتخاب کتاب مشکل داری بگو تا منم پیشنهاداتم رو واسه بهترین کتابا بگم...
سعی کن برای هر درس برای ابتدای سال برای هر درس روی یک کتاب آموزشی تمرکز کنی از بعد از عید وقتی اون کتاب رو تموم کردی می تونی برای مرور کتاب های آموزشی دیگه ای هم بخری
پیشنهاد من:
دینی کتاب درسی رو خوب بخون برای تست کتاب دین و زندگی راه اندیشه خوبه
ادبیات گاج سبز خوبه
زبان مبتکران خوبه
عربی کانون آبی مولف سهیلا خاکباز و سنجش
ریاضی دوم:گاج سفید سوم:اندیشه سازان پیش 1:ریاضی عمومی 1 پیش 2:گاج سفید پیش 2
زیست:کتاب های سبز برای ژنتیک کتاب گربه
فیزیک:گاج سفید پایه و گاج سفید پیش اما گاج پیش 2 اش خوب نیست به جاش پیش 2 رمزینه کار کن که عالیه
شیمی: مبتکران مولف بازرگان
من دیروز رفتم برای ثبت نام گفتن 188400 تومن برای این 20 تا ازمون از 10 مهر تا 28 خرداد...نقل قول:
که البته مدارک کامل نبود و افتاد برای امروز...امروز صبح موقع ثبت نام گفتن که امروز تعرفه های جدید اومده و ثبت نام شدهه 186400 تومن!!!:46:
ما یه تاپیک داریم با عنوان معرفی کتاب! به اندازه کافی فکر کنم کتاب معرفی شده ....!!!!
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105
:9:اون هایی که قلم چی رو پیشنهاد دادن یک ذره بیشتر فکر کنن
به من چون از بچه های مدرسه ی خودش بودم تخفیف دادن !!(که ای کاش نبودم ) 165
189 تومان !اصلش
این ازمون 10 مهر چقدر زیاده ! تازه این برنامشو یک تغییراتی هم دادن !