قیمتش چند بود؟نقل قول:
Printable View
قیمتش چند بود؟نقل قول:
280 تا 290نقل قول:
من اردیبهشت امسال 320 خریده بودم :31:
سلام دوستان
بچه ها کسی می تونه نقشه قشم رو در برنامه trekbuddy برای من بزاره ؟؟؟ آخه عید می خوایم بریم قشم دوست دارم نقشه اونو داشته باشم اگه کسی آدرسی یا لینکی ازش داره برام بزاره ممنون می شم.
سلام بر دوستان جتي ....
اقا اين آندرويد كه قرار بود براي جت درست كنند كارش به كجا رسيد ؟ كيس خير داره ؟ كسي تا حالا اين كار رو كرده ؟
تو پستای قبلی دوستان توضیح دادننقل قول:
خیلی از امکانات گوشی از دست میره
آخرین چیزایی که بهش اضافه شد دوربین + وای فای
به نظر من ارزششو نداره
نقشه قشم نبود؟؟؟
سلام بر همه
هرکی در مورد برنامه teck buddy و GPS گوشی اطلاعات و مهمتر از همه نقشه های شهرها رو می خواد حتما
به این سایت سر بزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
بنده به تازگی این گوشی رو خریدم(بدون گارانتی 270)
ولی از حساسیت تاچش و سرعتش راضی نیستم(گوشی قبلیم استار بود که به نظرم بهتر بود!)
ورژن فریمور گوشی s8003jpih1 است...
ایا با اپدین فریمور گوشی بهتر میشه؟
کد فول ریست این گوشی چیه؟ من اینو امتحان کردم کامل ریست نشد ! *2767*3855#
mp3 گوشی به هم ریخته vol روی 2 که میاد صدا قطع میشه
سلام،برادر من s8000jet داره،حالا میخواهد بفروشه،به جاش i8000 Omnia II دست دوم بگیره،البته فقط به خاطر فیلم برداریش،حالا میخواهد بداند آیا فیلم برداری این دوتا فرق می کند و آیا i8000 Omnia II واقعا فیلم برداریش hd هست و i8000 Omnia II بهتر است یا ویواز یا wave؟ ممنون از پاسخگویتان.
سلام دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم
اگه ممکنه راهنماییم کنید
وقتی گوشیم رو خاموش روشن میکنم یا به pc وصل میکنم
دیگه مموری رو نمیشناسه و حدود 30 دقیقه طول میکشه که بالا بیاد
یه بار فرمتش کردم و گوشیمم ریست کردم
اما تا اولین فایل رو به گوشی انتقال میدم
دوباره همون طوری میشه و تا مموری رو لود نکنه گوشی سرعتش خیلی میاد پایین
تقریبا یه 10 ثانیه ای از دستورات عقبه
plz راهنماییم کنید ببینم اصلا چشه
ممنون
منم یه همچین مشکلی با فریمور قبلی داشتم اما نه در حد 30 دقیقه فوقش 3،4 دقیقه. بعد که فریمور رو آپدیت کردم مشکل حل شد.نقل قول:
دوست عزیز سلام با چی فریمور هپدیت کنم حل بشه البته فارسی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید . من وقتی فرمیور jpjb2 رو میریزم گوشی کند میشه مثلا وقتی میخوام sms بنویسم 2 ثانیه از دستور عقبه چکار کنم انقد فلش کردم خسته شدم
فریمور رو اپدیت کردم به s8003jpiL1نقل قول:
وضع یسه مقدار بهتر شد ولی بازم از حساسیت تاچش راضی نیستم!:41:
ای کاش میرفتم سراغ ال جی ارینا،یا پیکسون!
حالا کسی لینک دانلود یه دیکشنری انگلیسی به فارسی و بلعکس خوب برای جت رو داره؟
salam doostan firmware gooshie man (s800MCEJJ3)hastesh mikhastam bebinam jadide ya na.ba tashakor.
سلام
دوستان واسه فیلمبرداری چه کنم خیلی افتضاح میگیره؟
آیا تنظیمات خاصی پیشنهاد میدید؟
لطفا تجربتون رو در مورد تنظیمات چه عکس و فیلمبرداری بگید؟:40:
کسی لینک دانلود یه دیکشنری انگلیسی به فارسی و بلعکس خوب برای جت رو نداره؟!!
نقل قول:
نوشته شده توسط S80000000000000003 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جديدترين فريم وير ان گوشي هست. البته اروپاييه. و فك كنم فارسي نداره درسته؟
حالا اين فريم وير رو از كجا آورديش؟؟
فيلم برداريش با اينكه 480*720 ه. ولي كيفيت لازم رو نداره چون خيلي حجمش فشرده ميشه.نقل قول:
ولي دوربينش حرف نداره.
من که فیلم برداریش هم مشکلی ندارمنقل قول:
در قیاس با خیلی از دوربین های 5mp فیلم برداریش هم سر تره
سلام
باتريش چه جوري
تو استفاده شديد با wi-fi چه جوري
ممنون
بعد از حدود 1 ساعت......1ساعت و نیم.. استفاده ازش.... پشت گوشی داغ میکنه....نقل قول:
سلام
باتريش چه جوري
تو استفاده شديد با wi-fi چه جوري
ممنون
=========
یه سوال..هارد کامپیوتر رو دیدم میتونن اطلاعاتی که ازش پاک شده رو برگردونن...میخواستم ببینم توی رم های اس دی هم اینکار رو میشه کرد...
همونجوری که دوستمون گفت ك باتریش بعد از استفاده شدید ( حالا wifi , یا حتی تلفون صحبت کردن طولانی ) داغ میشه + از لحاظ مدتی برای استفاده شدید فکر می کنم به نصف روز بیشتر جواب نده اما امتحان نکردم با استفاده نیمه زیاد برای من یک روز و نیم رو جواب میدهنقل قول:
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
نقل قول:
میشه آدرس سایت رو درست بزارید؟؟ بهم ریخته است
سلام
آخرین فریمور گوشی jet که فارسی رو ساپورت کنه اومده یا نه
نسخه ای که الان برام نصبه jpjb2 هست آیا جدیدترش اومده
سـلام...
آقا این گوشی من چند روزیه تاچش قاط زده...یعنی شروع قاطی کردنشه.....بعضی وقتا به چپ میزنه.....
نمیخوام فریورشو عوض کنم...یعنی هم میترسم..هم حالشو ندارم.....
منم تو نت گشتم همه اینjpjb2 فریور رو معرفی کرده بودن.....خوبه...بده...؟؟آخریه.. طوریه..؟؟
راستی یه کد هست که گوشی رو ری استارت میکنه فکر کنم مخصوص همین گوشی باشه.....اونو بزنم متنایی که توی نوت نوشتم یپره..؟؟خودم فکر میکنم که بپره..؟؟
بعد راهی هست که من با این تاچ کنار بیام..؟؟غیر از ری استارت و تغییر فریور.....همیشه نیستا بعضی وقتا اینطوری میشه...
سلام...یکی از دوستان قبلا یه کدی رو اینجا معرفی کرده بود که full reset گوشی بود این بود #38855*2767* من میزنمش اما پیغام میده که rejected by network
باید چیکار کنم..؟؟تاچش اذیت میکنه....پست بالا نوشتم..برای خیلی وقت پیشه...
سلام
آخرین فریمور گوشی jet که فارسی رو ساپورت کنه اومده یا نه ؟؟؟؟
نسخه ای که الان برام نصبه jpjb2 هست آیا جدیدترش اومده ؟؟؟ اگه کسی لینک دانلودش رو داره حتما بزاره که خیلی بهش احتیاج دارم ......... مرسی
یعنی هیچ آدم خیری پیدا نمیشه جواب بده؟؟؟؟؟؟
جدیدترین فریمور فارسی JPJB2 هست ولی فریمور جدید اروپایی S800MCEJJ3 هست که تاچ و سرعت بهتری دارهنقل قول:
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
فقط باید فریمور عوض کنینقل قول:
Full reset :*#2767*3855#
درسته....نقل قول:
فقط باید فریمور عوض کنی
البته مربع ندارهنقل قول:
Full reset :*#2767*3855#
Full reset :*2767*3855#
سلام..............
اینباکس گوشی جت چقدر جا داره؟من یه سری از اس هارو میخوام تو گوشیم نگه دارم فولدر ساختم توی قسمت my foldeحالا که میرم بخش memory status میزنه
از 500 مموری گوشیم 243 تا اس .............
از 15 سیم کارتم 15 تاش اس............
inbox 46
drafts 23
send 0
my folder 163
حالا مشکل اینه گوشیم ارورو میده که بخش اینباکس من پر و باید خالی بشه؟در صورتی که من گوشیم هنوز فضای خالی داره میخواستم بدونم دلیلش چیه؟من نمیخوام اس ها از گوشیم خالی یا پاک بشه راهی برای افزایش حافظه اینباکس هست؟:20:
هر نوع حافظه رو میشه ریکاوری کرد.نرم افزار ریکاوری هست که میتونه همه حافظه رو حتی تا چندین ماه قبل رو با وجود چندین بار فرمت رم برگردونه اونم به صورت دسته بندی با نوع فرمت...........یعنی عکسا جدا، فیلمها جدا، txtها جدا و .......نقل قول:
یه سوال..هارد کامپیوتر رو دیدم میتونن اطلاعاتی که ازش پاک شده رو برگردونن...میخواستم ببینم توی رم های اس دی هم اینکار رو میشه کرد...
کد *#0#* رو بزن برو تو قسمت Touch test بعد مربع های کوچیک و با لمس به رنگ سبز در بیار ببین مشکل داری باهاش یا نه؟باید تمام مربع ها سبز بشه.وقتی سبز بشه خودکار از اون قسمت خارج میشی یعنی تاچ گوشیت مشکل نداره و مشکل از جای دیگه هست.نقل قول:
سـلام...
آقا این گوشی من چند روزیه تاچش قاط زده...یعنی شروع قاطی کردنشه.....بعضی وقتا به چپ میزنه.....
نمیخوام فریورشو عوض کنم...یعنی هم میترسم..هم حالشو ندارم.....
منم تو نت گشتم همه اینjpjb2 فریور رو معرفی کرده بودن.....خوبه...بده...؟؟آخریه.. �طوریه..؟؟
راستی یه کد هست که گوشی رو ری استارت میکنه فکر کنم مخصوص همین گوشی باشه.....اونو بزنم متنایی که توی نوت نوشتم یپره..؟؟خودم فکر میکنم که بپره..؟؟
بعد راهی هست که من با این تاچ کنار بیام..؟؟غیر از ری استارت و تغییر فریور.....همیشه نیستا بعضی وقتا اینطوری میشه...
اره میدونم....این تست lcd هست....و اینکه مشکل سخت افزاری نداره......مشکل برای فریمور هست که باید عوض بشه...نقل قول:
کد *#0#* رو بزن برو تو قسمت Touch test بعد مربع های کوچیک و با لمس به رنگ سبز در بیار ببین مشکل داری باهاش یا نه؟باید تمام مربع ها سبز بشه.وقتی سبز بشه خودکار از اون قسمت خارج میشی یعنی تاچ گوشیت مشکل نداره و مشکل از جای دیگه هست.
آقا كمك.كمك.كمك گوشيم ديروز تا حالا تاچ گوشيم اصلا عمل نميكنه فقط كليداش كار ميكنن.بگيد چي كارش كنم.كممممممممممممممك
عزيز اين گوشي 500 پارت مسيج نگه ميداره يعني مثلا ميتونه 50 تا پيامك 10پارتي ذخيره كنه و پر بشه:5:
کلا تاچش خراب شده یا بعضی وقتا ...آخه گوشی منم تاچش به چش میزنه بعضی وقتا درست میشه خود به خود...بعد یه کدی هست که گوشی شما رو فول ریست میکنه من با اون امتحان کردم دیدم مشکل از سخت افزارش نیست و باید فریمور رو عوض کنم......حالا ببینید اگه تاچشش درست شد با اون کد میتونید متوجه بشید که مشکل سخت افزاری داره یا نرم افزارینقل قول:
آقا كمك.كمك.كمك گوشيم ديروز تا حالا تاچ گوشيم اصلا عمل نميكنه فقط كليداش كار ميكنن.بگيد چي كارش كنم.كممممممممممممممك
کد ها هم توی 4-5 تا پست اخر هست...
اول بعضی اوقات بود که زود خوب میشد منم زیاد جدی نگرفتم اما الان یک روز که اصلا کار نمیکنه.الان که تاچش کار نمیکنه چه جوری کد وارد کنم؟
نمیتونی..:31:باید صبر کنی خوب بشه...بعد سری کد رو بزنی....حتی من کد رو توی دفتر تلفن سیو کردم...وقتی قاطی میکرد برم از توی دفتر تلفن بزنمش....اما نمیشد...ارور میداد...نقل قول:
اول بعضی اوقات بود که زود خوب میشد منم زیاد جدی نگرفتم اما الان یک روز که اصلا کار نمیکنه.الان که تاچش کار نمیکنه چه جوری کد وارد کنم؟