برید به Game Settings و بعد Scenario سپس هم همه جزییات رو به حالت طبیعی برگردونید:46:نقل قول:
Printable View
برید به Game Settings و بعد Scenario سپس هم همه جزییات رو به حالت طبیعی برگردونید:46:نقل قول:
دوستان ما را در مورد انلاين بازي كردن يه اموزش كامل بذاريد.بنده از بيرون بازي خودمو تو EA رجيستر كردم اما وقتي مي خوام داخل بازي persona را بسازم ارور ميده.چه كار كنم؟
پيشتر متشكريم
وقتی از بیرون ساختید و Sign in شید ! نیازی به ساخت دوباره ی اکانت نیست !نقل قول:
دوستان ما را در مورد انلاين بازي كردن يه اموزش كامل بذاريد.بنده از بيرون بازي خودمو تو EA رجيستر كردم اما وقتي مي خوام داخل بازي persona را بسازم ارور ميده.چه كار كنم؟
پيشتر متشكريم
دوستان اگه نسخه ی اصل رو برای آنلاین بازی کردن بخوام اصلا تو ایران گیرم می آد یا نه؟:13:
ممنون
نیــــازی به نســــخه ی اصـــلی نیست !نقل قول:
دوستان اگه نسخه ی اصل رو برای آنلاین بازی کردن بخوام اصلا تو ایران گیرم می آد یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ما همه با کپـــی داریم بازی می کنیــــم:دی
سلام
مشه بگید این بازی از فیفا 09 بهتره یا نه؟
چون از اون خیلی خوشم نیومد حالا موندم اینو بگیرم یا نه؟
میلاد جان من که نتونستم sign in بشم من پرسونا و اکانت دارم وقتی می زنم پرسونا و پسورد رو cd-key می خواد cd-key که بازی رو باهاش نصب کردم رو ندارم تو گفتی یه چیز الکی بزنی میره من حتی وقتی از توی کیجن هم وارد می کنم ارور میده. مطمئنی که با این روش که گفتی میشه آنلاین بازی کرد من که sign in نمی تونم بشمنقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم! Cd-Key کرک شده به درد نمی خوره چون به احتمال زیاد برای آنلاین بازی کردن اونو چک میکنه اگه 2 بار رو سرور تکرار شده باشه نمی ذاره بازی کنیم.
دوستان اموزش کاملی از این بازی موجود هست!
البته به فارسی:46:
نوشتن که. وقتی CD-Key رو وارد کردید و ارور داد. در منو Online Game Modes رو انتخاب کنید.نقل قول:
منم تست کردم. مشکلی نیست. همون ارور CD-Key که بیاد دیگه میشه آنلاین بازی کرد.نقل قول:
اشکال نداره همونجوری برید تو لایو سیزن میره فقط مشکل اینه که چه جوری باید بازی کرد
البته بی نام و نشون و محض گفتن بعضی صحبت ها.
خلاصه نکات مثبت:
- امکان انتخاب تیم های ملی و باشگاهی بسیار زیاد
- کنترل 360 درجه
- بازی سریع و اکشن گونه
...
خلاصه نکات منفی:
- بروز نبودن گرافیک
- تعداد زیادی انیمیشن عجیب و غریب
- فیزیک غیر واقعی توپ
...
توضیحات کامل اینجا:
- 64% -کد:http://www.pcgames.de/aid,695838/FIFA-10-im-Test-Die-diesjaehrige-Version-ist-eine-wahre-Zumutung-fuer-PC-Spieler/PC/Test/?page=2
خوب, حالا چه نتیجه ای از امتیاز فوق می گیریم؟ طبق نظر و منطق (؟!) دوستانی که خودشون رو هوادار بازی فوتبال دیگری می نامند: هیچی. امتیاز فوق هیچ معنایی نداره. آدم باید خودش عقل داشته باشه و چشاشو باز کنه. از طرفی چون FIFA غربیه طرف باهاش مشکل داشته. سیاست کونامی رو هم که می دونید, حتما به سایت فوق پول داده. در ضمن اینا از موفقیت های FIFA زورشون گرفته و می خوان اونو خراب کنن. امکان دیگه ای هم نیست. امتیازو این اراجیف تو کله ما هوادارای FIFA نمیره. بحث نکنید و بفرمایید بیرون. پستهاشم هم موجوده.
اینم گرافیک بی نظیر شیرجه کاسیاس. خداییش امتیازش باید اینقدر کم باشه؟ دست و پاهاش رو هم میشه شمرد.
>-0< o
در پایان نقد فوق به مدرن بودن نسخه های کنسولی FIFA 10 اشاره شده.
دوستان میخوام یه اعترافی بکنم.
انصافا جو ورزشگاه تو fifa 10 خیلی جالبه و همینطور گرفتن خطای هند.اما pes اینا رو نداشته.
بقیه ی چیزهای fifa 10 مزخرفه.
وقتي به داخل بازي مي رم براي sign in شدم دو سوال ميكنه. اول اينكه ايا اكانت داري؟ و يا اكانت نداري؟ و از اونجايي كه من قبلا رجيستر كردم مي گم دارم. بعد به داخل مي ره از من ايميل و پسورد و Persona مي خواد. كه در اينجا به مشكل بر مي خورم و ارور ميده.نقل قول:
حالا چه كار كنم؟
من تو فیفا 09 Be a Pro بازی نکردم.اما الآن دارم بازی می کنم.با دوربین player(اگه اشتباه نکنم) خیلی فاز می ده مخصوصاً وقتی میرسی به محوطه جریمه حریف دوربین یهو میاد جلو و اگه یه بازیکن حریف با تو تنه به تنه بیاد دوربین تکون می خوره.نقل قول:
وقتی وارد کردی و ارور داد حالا از میری قسمت Game Modes و بعد گـــزینه ی Online Game modes رو انتخاب می کنی !:46:نقل قول:
البته بماند که جو ورزشگاه خیلی با جریان بازی هم خوانی نداره.یعنی وسط زمین اگه توپ رو بگیری یه جوری تشویقها زیاد میشه انگار که گل زدی وقت گل هم خیلی سر و صدا نمیشه.در ضمن حرکت بازیکنها بعد از گل با اون چیزی که توی دموی شادیشون میذاره تناقض داره.یعنی وقتی کل میزنی یه استیل میگیره که مثلا خیلی خوشحال نیست و فقط دستاشو میبره بالا ولی توی دمویی که بعدش میذاره میخواد خودشو پاره کنه. وقتی هم که به هم پاس میدن و توپ بینشون گیر میکنه خیلی حال گیریه.نقل قول:
البته برای مقایسه (با PES ) باید نسخه ی کنسولی رو مقایسه کرد که به عنوان برترین شبیه ساز فوتبال شناخته شده !
نقل قول:
چرا نسخه ی pc هر دو بازی رو با هم مقایسه نمیکنید
راستي بك سوال داشتم آيا pes2010 منتشر شده؟
جاش اینجاست؟؟...نقل قول:
برای 360 ریلیز شده...پال...
چون نسخه PC فیفا نکست نیست...فقط نسخه های کنسولی نکست هست...نقل قول:
چرا نسخه ی pc هر دو بازی رو با هم مقایسه نمیکنید
تو قسمت become بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ؟ مشکل از چی میتونه باشه ؟
واقعآ این قسمت خیلی حال میده سخته که میاد بیرون
ببخشید دوستان.گیم پلی این بازی مثل نسخه های قبل هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
آقا یه لینک دانلود فیفا میخوام که مشکلی نداشته باشه و بازی اصلی هم باشه! نه دمو!!!
ترجیحاً از یک سروری باشه که بتونم راحت دانلود کنم و رپید و اینا نباشه که اکانت ندارم متأسفانه
تا حدودی تغییر کردهنقل قول:
البته بهتر شده
دریپل های بهتر پاس های سریعتر و...............
دوست عزیز باید به تاپیک خود pes 2010 بری ابنم ادرسش:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550&page=524
نه تغيير كردهنقل قول:
دوستان پج جمن كي داره؟
من وقتی میخوام بازی کنم با اینکه رادار ON هست ولی تو بازی خبری ازش نیست.
چرا؟
من!!! من!!!! جواب من!!!!نقل قول:
سلام اقایون. می خواستم بپرسم که فقط بازی من گرافیکش پایینه یا شما هم این مشکل رو دارید.حتی من گرافیک رو بالا گزاشتم ولی کیفیت پایینه.چرا؟:13:
در نسخه pc گرافیک برای همه یکسان هستش چون نکست نیست برای همین نمی تونیم یک گرافیک روز رو ببینیم.نقل قول:
سلام اقایون. می خواستم بپرسم که فقط بازی من گرافیکش پایینه یا شما هم این مشکل رو دارید.حتی من گرافیک رو بالا گزاشتم ولی کیفیت پایینه.چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال همه اينجريهنقل قول:
بچه ها هیچ کس نیست جواب سوالهای فیفایی ما رو بده ؟؟ همه سرگرم pes شدن !!!
تو قسمت become بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ، میخواستم ببینم ماله شما هم همینجوره ؟
دسته من رو کامل شناخته اما حرکتهای تکنیکی رو نمیشه باهاش زد ، این مربوط به مشکل pc هست ؟
سلام شاید از کرک باشه البته اگه اولش رازور میاد به همراه آهنگ یعنی درسنه کرک مشکل شاید از ویرایشی چیزی باشهنقل قول:
اینکه نمی تونی از دسته استفاده کنی درست حسابی مربوط به devdata هست
کسی نیست جواب من رو بده؟نقل قول:
شماها تو بازی رادار دارید یا نه؟
بله رادار داریم هر مدلشو امتحان کردم ولی اصلا ناپدید..نشد..شاید برای شما این مشکل وجود داشت.نقل قول:
کسی نیست جواب من رو بده؟
شماها تو بازی رادار دارید یا نه؟
سلام؛
برای منم همین مشکل وجود داره
نقل قول:
devdata این مشکل قابل حل هست با فایله دیگه ای ؟
من که با همون ابزار Ecxel واسه خودم یه devdata ناناز نوشتم واسه FGP-660 دقیقا همونهایی توی بازی هست که خودم تعریف کردم هم میشه دکمه های گیم پلی رو تنظیم کرد و هم میشه تعریف کرد که دکمه ها توی منو چی کار کنن خیلی چیز توپی هست 8 تا کد میده وقتی تعریف می کنی حداقل 2 تا از این 8 تا جواب میده فقط باید هر 8 تا رو دونه دونه امتحان کنی ببینی کدومش هست اونی که درست هست همون کد رو توی یه text document ذخیره کنید نگه دارید واسه خودتوننقل قول:
کرورز جان اگه پچ چمن سراغ داری هوای ما رو هم داشته باشنقل قول: