بله. به راحتی، این امکان رو که Dual Boot کنین سیستم رو، خود Apple براتون مهیا کرده.نقل قول:
بله. به راحتی، این امکان رو که Dual Boot کنین سیستم رو، خود Apple براتون مهیا کرده.نقل قول:
درسته اگه روی مک ویندوز بریزی هم ویندوز به قدرت یک سیستم مشابه نیست
و همینطور سرعت مک رو کم میکنه؟
با نام خدا و سلام
دوستان امكان نصب لينوكس مثلا فدورا روي مك بوك هست!؟
ميخوام me293 يا me865 بگيرم ،كار اصليم برنامه نويسيه
بيشتر هم جاوا كار مي كنم
اگه لينوكس رو ساپورت كنه همين فردا ميگيرم :n01:
جواب هر دو سوال: بله.نقل قول:
کلاً از نظر عددی، سخت افزار سیستم عامل های Apple پایینتر از اکثر محصولات Windows ای هست. اما برنامه نویسی Mac OS طوری هست که بازده فوق العاده بالایی داره. مخصوصاً تو نرم افزارهایی که خودشون نوشتن. مثلاً شما iTunes رو تو ویندوز بخواین بالا بیارین، امکان نداره زیر ۲ ثانیه بالا بیاد. اما تو لپ تاپی که من دارم، دقیقاً تو یک ثانیه بالا میاد.
تا به حال خودم امتحان نکردم ... یه سرچی زدم این پیدا شد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما می تونین توی Virtual Machine هم نصب کنین ...
البته جاوا فک می کنم IDE زیادی داشته باشه برای مک ...
فک می کنم سوالاشون رو اشتباه خوندیدن ...نقل قول:
جواب هر دو سوال: بله.
کلاً از نظر عددی، سخت افزار سیستم عامل های Apple پایینتر از اکثر محصولات Windows ای هست. اما برنامه نویسی Mac OS طوری هست که بازده فوق العاده بالایی داره. مخصوصاً تو نرم افزارهایی که خودشون نوشتن. مثلاً شما iTunes رو تو ویندوز بخواین بالا بیارین، امکان نداره زیر ۲ ثانیه بالا بیاد. اما تو لپ تاپی که من دارم، دقیقاً تو یک ثانیه بالا میاد.
سلام. یک سوال داشتم که چرا مک بوک ایر های کاستومایز، قیمت نجومی دارند با این که در سایت خود اپل با انتخاب پردازنده Core i7 و رم 8GB به قیمت نهایی 250 دلار اضافه میشه؟
جوابش یک کلمه هست : دلالنقل قول:
همین الانم مدل جدید mgxc2 که جایگزین مدل me294 شده و حتی ۱۰۰ دلار ارزن تر را فروشنده گان با خدا ۷۰۰ تومن کرون تر میفروشند !!
با عرض سلام
قصد خريد لپتاپ Macbook Pro Retina MGXC2 را دارم.
تا به حال با سيستم عامل OS X کار نکرده ام.
رشته درسي و کاري من IT هست.
مهمترين موارد استفاده ي من به اين شرح هستند :
1 - برنامه نويسي با زبان C و بانک اطلاعاتي SQL Server.
2 - طراحي حرفه اي و Edit تصواير (بيشتر با برنامه ي Photoshop).
3 - Edit کردن صوت و تصوير.
4 - استفاده از برنامه هاي طراحي شبکه (مثل Cisco Packet Tracer) ولي خيلي کم.
5 - گشت و گزار در اينترنت و مطالعه ي مقالات (در اوقات فراغت).
حال چند سوال در مورد اين محصول و در کل اين سيستم عامل دارم :
1 - آيا آين لپتاپ جوابگوي موارد استفاده من هست؟
2 - به خاطر تحريم، چقدر در استفاده از برنامه ها و يا Update كردن برنامه ها و سيستم، با مشکل موجه ميشوم؟
3 - در کل من که رشته و کارم شبکه و فناوري اطلاعات هست با اين سيستم عامل با مشکل مواجه ميشم؟
اگر اين لپتاپ مناسب کارم نيست، لطفا مدل هايي که به نظرتون مناسب هستند رو معرفي کنيد.
از نظر قيمت هم براي لپتاپ اپل تا 8 مليون و برند هاي ديگه تا 5 مليون رو ميتونم هزينه کنم
ميدونم اپل طرف دار هاي زيادي داره، ولي لطفا بدون طرف داري و از ديد تکنيکي و به صرفه بودن راهنماييم کنيد.
خيلي ممنون
بله منم رشته تحصیلیم مشابه شما هست تا ب حال ب مشکلی بر نخورده امنقل قول:
1 - آيا آين لپتاپ جوابگوي موارد استفاده من هست؟
هیچینقل قول:
2 - به خاطر تحريم، چقدر در استفاده از برنامه ها و يا Update كردن برنامه ها و سيستم، با مشکل موجه ميشوم؟
برنامه های برنامه نویسی تحت دات نت برای مک نیست من برای حل این مشکل و برای اینکه خیلی از مک دور نشم ویندوز را با پارلل میارم بالانقل قول:
- در کل من که رشته و کارم شبکه و فناوري اطلاعات هست با اين سيستم عامل با مشکل مواجه ميشم؟
خيلي ممنون از راهنماييتون
...........
سلام. من تازه مک بوک پرو گرفتم... آیا برای کار با بوت کمپ و ریختن ویندوز باید ویندوز قانونی باشه؟
سلام خیر مثل سایر pc میشه روش هر ورژن ویندوزی ریختنقل قول:
اگر رم بالای ۸ گیگ دارید و کاری سنگین مثل بازی نمکنید با پارلل هم میتونید ویندوز بریزید مزیت پارلل این است که باطری بهتر نگه داری میشود ..جسچر های ترک پد را دراید نیازی به نصب درابور ندارید و...
رمم ۱۶ هست اما کار سنگین دارم فکر کنم همون بوت کمپ خوب باشه..
من چندتا سوال دارم از اونجایی که دی جی کالا گارانتی ۷ روزه داره میخوام از درستی دستگاه اطمینان بیابم تا اگه مشکلی بود اقدام کنم... لطفا راهنمایی کنین. مرسی :»
۱. فکر کنم ترجیح بر این هست که لپ تاپ رو متصل به برق استفاده کنیم (وقتی باتری پره قاعدتا خودش باتری رو از مدار خارج میکنه) تا عمر باتری بیشتر باشه..
من الان متوجه شدم قسمت بالای لپ تاپ به شدت داغ شده! (بالای کیبرد) و حتی داغی به دکمه ها هم رسیده! این برای زیادی تو برق موندنه ؟! هیچ کار سنگینی هم نکردم.
۲. وقتی تو برقه دستتو رو بدنه میکشی ارتعاش برق رو حس میکنی (مثل خیلی از لوازم برقی نظیر ماشین های لباسشویی - اما در لپ تاپ ها تا بحال ندیده بودم!) این عادیه؟!
سلام باطري لپ تاپ زير ترك پد هست و اگر ب برق ميزيند اينطوري ميشه اگر كاري سنگيني كه cpu رو فعال ميكنه استفاده نميكنن مورد مشكوكي هست
activty monitor را باز كنيد تب cpu را باز كنيد يك عكس بگيريد اينجا بزاريد (عكس را با cmd+shift+4)
چون گفتي باطريت خال بوده من مشكوك هستم برنامه battry health را از اپ استور دانلود كن بعد از نصبش ايكونش ميره بالا كنار ساعت روش كليك كن عكس بزار
برق روي بدنه چون سيم ارت تو ايران نداريم عادي هست براي رفعش ي سيم از پنجره يا در ب سيم برق وصل كنيد
عجیبه شما میگید باتری زیر ترک پده در حالیکه من بالای کیبرد رو گفتم داغ شده بود. کمی هم مایل با چپ.. اونجا چی هست؟؟ الان که کابل برق رو در آوردم تقریبا داغی رفت.نقل قول:
اکتیویتی رو هم باز کردم ۲ و خورده ای درصد استفاده از سی پی یو هست...
بالا دريچه cpu هست
لپتاپ در حال شارز است كه داغ ميشه؟؟؟ چراغ سيم برق قرمز(نارنجي) هست يا سبز؟؟
اگر در حال شارز نيست مشكل داره لپتاپ من حتي در حال شارز هم داغ نميشه...
حتما هر چي سريع تر از از باطري هيتل كه بالا گفتم بزاريد تا مشخص بشه....
نه دیگه وقتی سبزه.. یعنی باتری کامله..
نمیدونم چطور عکسی که گرفته میشه سیو کنم
+
باز بودن چندتا تب توی سافاری که موجب داغی در این حد نمیشه؟ میشه؟
عكس پس از صداي شاتر روي دكستاپ ذخيره مييشود
رسياستارت كن بدون اينكه سافاري را باز كني ببين بازم داغ ميشه؟؟؟
این قسمت رو میخواستید ببینید؟
مدل لپتاپت چیه؟؟
اخه زده ۹ ماه از تولیدش میگزره!!!
دمای باطری عادی هست..
احنمالا cpu یا گرافیک البته اگر مدل mgxc2 یا me294 را خریده باشی فعال هست
از روز اول اینطوری بود؟؟؟
منم یک بار خیلی داغ شد بعدش قهمیدم برا یک نرم افزار بوده پاکش کردم درست شد البته از من ۱۰ درصد cpu مصرف میکرد
سلام. مشکل کات نکردن تو فایندر چیه ؟؟ اگر فایندر قابلیت کات کردن نداره پس جرا این گزینه در فایندر قرار داده شده و جلوشم cmd+X زده اما همیشه خاکستریه ؟!
+
با کدوم هات کی ها فایل رو یک راست دیلیت کنم بدون اینکه تو ترش بره ؟
مرسی
من میدونم که مک کات فایل نداره و یکی از ایراد های که بهش میگیرن همینه حالا چرا کات رو تو منو ادیت میزنه خدا داند ولی ممکنه مربوط ب کات فایل باشد
با کدوم هات کی ها فایل یا فولدرو یک راست دیلیت کنم و تو ترش نره؟نقل قول:
+
چرا وقتی هارد اکسترنالم رو میزنم نمیتونه هیچ تغییری روش ایجاد کنه ؟؟ (دیلیت - ری نیم و...)
برای تغییرات روش فلش و هارد باید از افزونه استفاده کنی txera ntfs خیلی بدرد بخور هست
از سایت خودش دانلودش کن و سریالش رو از کرک باز بگیر
برای پاک کردن هم نمشه مستقیم پاک کرد تا اونحای که من میدونم فقط از طریق ترمینال میشه پاک کرد که اون هم بدرد نمیخوره
با ترکیب cmd+shift+delete میشع سطل رو خالی کرد
سلام. ببخشید باید اپل آی دی بنام واقعی باشه یا الکی؟ (با توجه به تحریم ایران و زدن آدرس دروغین) در صورت واقعی بودن مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام ... نيازي نيست واقعي باشه ، ولي واقعي بنويسيد مشكلي نيست . آدرس و كد پستي و تلفن هم از گوگل مپ بگيريد . ترجيحا فلوريدا باشه كه اگر خريدي انجام داديد ماليات كسر نشه .نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
یه باگ دیگه مشاهده کردم!...
وقتی دارم با دانلود شاتل چیزی دانلود میکنم مانتور رو خاموش نمیکنه و همینطور روشن میمونه!! (اگرم ببندمش که اسلیپ میشه)
ابن البته وقتی به یوسمیت آپدیت نکرده بودم نبود. چه باید کرد؟ شما به این مشکل برنخوردید؟
بچه ها من یه مشکل با ویندوز دارم. ویندوز رو بدون هیچ اشکالی ریختم ولیکن مساله اینه که وقتی با ویندوز کار میکنم خیلی داغ میکنه. تو تسک منیجر هم میرم متوجه نمیشم از چیه چون همه برنامه ها درصد cpu شون پایینه. اگه با این مشکل مواجه شدید کمک بدید. مرسی
مشکل قبلی هم با یه برنامه دیگه حل شد..
بییند قک کنم کلا روی مک فن خاموش هست چون مطقا صدای ازش نمیاد من با گوشی پزشکی امتحان کردم
احتمالا مشکلی نیست چون ویندوز بهنیه نیست و این لپتاپ اسمش روش هست مک بوک !!
من با پارلل کار میکنم اصلا مشکلی با داغی ندارم
در ضمن شما احیانا کاوری چیزی روی لپتاپ نگذاشنید؟؟؟
چرا فن روشن میشه - در هنگام نصب ویدوز این اتفاق افتاد و من اولین بار صدای فن رو شنیدم کاملا هم واضح بود.. اما در خود کار با ویندوز نه. با این که داغ میشه صدایی نمیاد...نقل قول:
نه بابا کاور که نداره...
سلام. من باید فضای بیشتری به درایو بوت کمپم برای ویندوز اختصاص بدم. آیا باید از اول پاک کنم دوباره بریزم ویندوز رو؟ یا اینکه برنامه ای هست که همینجا بطور زنده فضا از درایو مکم کم کنه و به درایو بوت کمپ بده ؟
سلام . این مشکلش چیه وقتی میخوام با بوت کمپ فلش ویندوز ۸ رو درست کنم بعد از ۲ - ۳ ساعت معطلی پیام میده که نمیشه. در حالیکه قبلا این کارو کرده بودم.
سلام. چطور باید در ویندوز هم کاری کنم که با فقط تاچ کردن ترک پد عمل کلیک رو انجام بده؟ در کنترل پنل تنظیماتی برای اون نمی بینم
سلام
میخواستم بدونم زمانی که لپتاپ در حالت اسلیپ هست(دربش بسته است) اشکالی که نداره به شارژر متصل باقی بمونه کمااینکه کامل شارژ شده باشه و چراغ روی شارژر سبز باشه ؟ یا اینکه باید زمانی که باتری فول شده و بعد از بستن درب لپتاپ باید شارژر رو جدا کنم؟
تفاوتی نداره ولی بهتر هست جدا کنید چون اگر نوسان برقی پیش بیاید صدمه میبینهنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم زمانی که لپتاپ در حالت اسلیپ هست(دربش بسته است) اشکالی که نداره به شارژر متصل باقی بمونه کمااینکه کامل شارژ شده باشه و چراغ روی شارژر سبز باشه ؟ یا اینکه باید زمانی که باتری فول شده و بعد از بستن درب لپتاپ باید شارژر رو جدا کنم؟
نقل قول:
ممنونم از پاسخ شما،من حقیقتش مدنظر دارم لپتاپم همیشه به برق باشه و هر هفته ۱ بار(روز) اجازه بدم از باتری دستگاه استفاده بشه.پس یعنی شما میفرمایید که من باید هر زمان که باتری دستگاه فول بود و درب لپتاپ رو بستم(دستگاه به حالت اسلیپ میره) باید شارژر رو از دستگاه جدا کنم و بعد از مدتی که دوباره خواستم با مک بوکم کار کنم شارژر رو متصل کنم و بعد درب لپتاپ رو باز کنم؟ میشه لطفا بفرمایید درست متوجه شدم یا نه؟ یعنی باید همین کارو بکنم یا خیر؟
بله...وقتی در لپتاپ رو بستی شارژ رو بکش..دلیلش هم فقط جلوگیری از صدمات ناشی از نوسانات برق هست
این علامت کدوم کلیده ؟ ⌥
اپشن یا التنقل قول: