گشتم نبود نگرد نيستنقل قول:
Printable View
گشتم نبود نگرد نيستنقل قول:
این یک منشی تلفنی عالی هستش
از این سایت دیدم که رو Satio جواب میدهکد:http://www.4shared.com/file/9TVIM7B1/BestAnsweringMachinev103S60v3v.html
کد:http://shop.my-symbian.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=1803&osId=2234¤cy=Handango%20German&templateForm=1&platformId=4&productType=2&productId=247212§ionId=6690&catalog=20&topSectionId=1008
نقل قول:
جواب نداد................
نه من گوشي را درست ميذارم تو جيبم ولي چون عادت دارم موقع در آوردن گوشي دستم را بذارم پشت گوشي و به طرف بيرون بكشم در پوشش باز ميشه.يه بار امتحان كن ميفهمي.نقل قول:
دوستان من جی پی اس رو نصب کردم و نصب شد و کانکت شد و کار میکنه فقط یه مشکل داره :41:
وقتی میزنم مسیریابی کنه بعد از تقریباً 30 ثانیه ارور میده :41: یعنی مسیر یابی میکنه و حرف هم میزنه وسطش ارور میده.. کسی این مشکلو داره؟؟ :41:
سلام
آیا برنامه PhonePilot v2.60.3570 که یکی از قویترین برنامه های مدیریت تماس در گوشی های نوکیا سری 60 ورژن 3 و 5 میباشد روی ساتیو نصب می شود؟
به وسیله این برنامه قادر هستید تا مدیریت همه جانبه بر روی تماس های دریافتی و خروجی داشته باشد به همراه امکانات جالبی نظیر :
پاسخ تماس با منشی تلفنی
- فرستادن بوق اشغال بودن تلفن
- ریجکت کردن تماس با اس.ام.اس
- دایورت کردن تماس
- ضبط مکالمات با یا بدون BEEPS
- پاسخ دادن با منشی تلفنی و ضبط صدا
آیا کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد چگونگی کارکرد این برنامه روی ساتیو دارد؟
ممنون
خب خودت نصب كن خبرشم به ما بدهنقل قول:
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
از چه برنامه اي استفاده ميكني؟نقل قول:
خیلی زبلی ، زبل خان؟؟نقل قول:
مشکل اینه که من هنوز تو این کارها مبتدی هستم و سعی می کنم از تجربه موفق دوستان استفاده کنم؟ به عبارتی نفر اول نباشم!!:31:
از ovi maps استفاده میکنم :41:
خب زبل خان نصب كردن يه برنامه كه به مبتدي بودن يا نبودن ربط نداره حالا اگر نفر اول باشي چي ميشه؟هميشه كه نبايد بقيه فداي تو بشن يك دفعه هم تو فداي ديگران شو حالا عيب نداره من خودم نصب ميكنم ديگه خودمو فدا ميكنم خبرشو بهت ميدم.نقل قول:
جواب نداد :18: ما که نصب کردیم باهاش کارم کردم برا ما که جواب داد :20:نقل قول:
حسام جان قبول کن دیگه گوشیرو تو جیبت برعکس میزاری :31:نقل قول:
قبلا ان82 نوکیا داشتم برا منم همینطور میشد تا آخرم نفهمیدم مشکل از چی بود اما الان با ساتیو خیلی راحتم :21:نقل قول:
من که نفهمیدم زبل خان کودومتون هستین :16:نقل قول:
اگه شمایین پس لطفا لینک دانلود این برنامتونو بزارین تا امتحان کنمش :46:
حيف كه مرند از اينجا خيلي دوره اگر نه نشونت ميدادم برعكس ميذارم يا نه:10:نقل قول:
در ضمن زبل خان خودتي برو سرچ كن تو گوگل تا پيداش كني.
من نصب كردم ولي 2تا مشكل داره.يكي اينكه بعد از اينكه برنامه به طور خودكار جواب ميده ميره رو منشي تلفني صداي پيغام را پخش نميكنه و مشكل ديگه اينكه صدايي مكالمه اي را كه ضبط ميكنه نميتونه پخش كنه يعني نيم ساعت روي play گير ميكنه ولي هيچ صدايي ازش در نمياد.كلا مشكل داره koh جان نميخواد نصبش كني.
دوستان برنامه هایی که روی ساتیو نصب میشه هم مثل 5800 نیاز به ساین داره یا خیر ؟
اگه داره آیا تو سایت OPDA میشه ساین کرد یا خیر ؟
این گوشی هم مثل 5800 ه ک میشه یا خیر ؟ چطوری ؟
قیمت ؟
ممنون
ممنون از اطلاع رسانی که کردی ولی کاشکی درست کار می کرد؟؟:41:نقل قول:
این هم لینک دانلود این برنامه برای دوستانی که می خواهند خودشان امتحان کنند:
کد:http://www.faclip.com/component/sgdownload/?task=download_page&article_id=3209&file_format=zip&format=dl&view=dl
به طور كلي ساتيو،5800 و ان97 از نظر نرمافزاري مثل هم هستند يعني سيمبين ورژن 5 كه البته تفاوتهايي دارند يعني ممكنه يه نرمافزار باشه كه روي ساتيو نصب بشه ولي رو 5800 نه يا بلعكس اما كليات يكي هست.بنابر اين برنامه هايي كه نصب ميكنيد نياز به ساين داره و در سايت opda هم ميشه ساين كرد.نقل قول:
اين گوشي هك ميشه به شرط اينكه قبل از آپديت هك كنيد در اين صورت بعد از آپديت هم هك شده باقي ميمونه ولي بعد از آپديت نميشه هك كرد البته فعلا نميشه ولي به زودي ميشه.هك كردن هم فقط نصب كردن يك برنامه هست و كار مشكلي نيست.
قيمت بين 450 تا 490 بستگي به گارانتي و لوازم داخل جعبه داره متغير هست.
سلام
دوستانی که در مورد منشی تلفنی سوال داشتن چندبار باید بگم که
متعسفانه هیچ منشی تلفنی دیکشنری سخنگو و چنتا چیزه دیگه به غیر از گوشیهای سیمبین های سری 60 ورژن 5 خود نوکیا رو هیچ برند دیگه ای کار نمیکنه خیالتون راحت:46:
آموزش ه ک کردن ساتیو رو میشه یه لینک تو انجمن بدید (اگر موجوده)نقل قول:
بعد اگر به آخرین فریم ویر آپدیتش کنم منو و زبان فارسی هم بهش اضافه میشه یا خیر ؟
سلام
دوستان شما از صدا گوشی خود هنگام مکالمه راضی هستید؟
صدا در گوشی من انگار از داخل چاه در می آید؟
آیا راهی برای رفع این مشکل وجود ندارد؟ من مقدار صدا را روی حداکثر ممکن تنظیم کردم ولی از کیفیت آن راضی نیستم؟؟
ممنون
سلام دوستان. من تازه عضو شدم. می خوام تا چند روز دیگه ساتیو بخرم. گیج شدم بدجور:13: نمی دونم تصمیمم درسته یا نه. میشه کمکم کنید؟
گوشيه من صداش خيلي زياده بعضي وقتا واقعاً ميخوام كر بشم :31: معمولاً صداي مكالمه رو روي حداكثر نميذارم و خيلي واضحه صدا :31:
:ohno::blink::wac:نقل قول:
'گشتم اما فقط اینو پیدا کردمکد:http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=%D8%B2%D8%A8%D9%84+%D8%AE%D8%A7%D9%86&aq=f&aqi=g2g-m1&aql=&oq=&gs_rfai=
امتحان میکنم نتیجشو میگم :46:نقل قول:
کاری نداره:نقل قول:
1- نرم افزار HelloOX2v203 دانلود کن
2- ساین و بعد نصبش کن
3- حالا تو قسمت برنامه ها یه برنامه نصب شده به اسمHelloOX حالا این برنامه رو اجرا کن بعد یه دقیقه کار تمومه.
koh جان چرا همه بلا ها سر گوشی تو خراب میشه واقعا بعضی وقتا فکر میکنم ساتیوی از این تیوی ها خریدی :18:نقل قول:
برا من که ساتیو یه گوشی فوق العاده زیبا و و بسیار کاربردی بود و هیچ مشکلی باهاش ندارم که هیچ خیلی خیلی هم ازش راضیم:40: اگه الان دوباره بخام گوشی بگیرم بازم ساتیو میگیرم :18:نقل قول:
منم ساتیو خریدم خیلی توپه :8::31:
من اصلا نتونستم نصبش کنم :41: چه برسه به درست کار کردن :13:نقل قول:
مبارکه :11: امید وارم به سلامتی ازش استفاده کنی :46:نقل قول:
دوستان امروز یه ساتیو بالاخره خریدم با تمام وسایل فابریک (فقط کابل تی وی نداشت) خریدم 440
مباركه :20:
من باطري گوشيمو با باطري اونيكي گوشيم كه W950 هست عوض كردم خيلي بيشتر شارژ نگه ميداره :31:
یه سوال دیگه! ساتیو بهتره یا n97? آخه خصوصیاتشون خیلی شبیه همدیگس. قیمتشونم تقریبا یکیه. ولی اگه خصوصیاتشونو مقایسه کنین می بینین که n97 یه خورده بهتره ( البته غیر از دوربین:31:!!) حالا کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قصد دارم گوشیمو ه.ک کنم. با ه.ک کردن مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟ :23:
مبارکه امیدوارم به سلامتی ازش استفاده کنی :11:نقل قول:
پس باطری گوشی خودتو نتونستی پس بگیری :41: امان از دست این دزدای ....:19:نقل قول:
منم مونده بودم که ساتیو بخرم یا ان97 اما به دلایل زیر ساتیو خریدم::21:نقل قول:
1- ساتیو دوربینش خیلی بهتر از ان97 هستش
2- ساتیو تا 32 گیگ مموری ساپورت میکنه اما ان97 فقط 16 گیگ
3- ان97 لرزش گیر دست و تشخیص چهره و تشخیص لبخند نداره و بزگ نمایش فقط 4 برابره :2: تازه فلش LED داره :31:
4- ساتیو خیلی خیلی از ان97 خوشگلتر و با کلاستره :31:
5- این آخرین مورد که از همه هم مهمتره اینکه سی پی یوی ان97 434 مگا هرتزه که واقعا این یکی مسخره است:31:
نه هیچ مشکلی به وجود نمیاد در خیلی از جاها هم که به دردت میخوره.:46:نقل قول:
دوستان الآن نسخه Coreplayer هست که روی ساتیو کار کنه ؟
من واقعا با پلیر خود گوشی که نمیشه یه فولدر خاص رو گوش کرد مشکل دارم
ممنون
سلام دوستان
آیا شما برای ساتیو هدست بدون سیم استفاده می کنید؟
لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
با تشکر
براي ه . ك كردن اين مدل بايد از چه نرم افزاري استفاده كنيم ؟
.
N97 چیپ گرافیکی نداره. ولی ساتیو چیپ گرافیکی داره به همراه 600 مگاهرتز CPU
:31:
بله هست اما متاسفانه فعلا کرک نشده:41: مطمعنا تا چند رو کرک میشه و میتونی ازش استفاده کنی :46:نقل قول:
نرم افزار HelloOX2v203نقل قول:
براي ه . ك كردن اين مدل بايد از چه نرم افزاري استفاده كنيم ؟
شنیدم رابط کاربری ساتیو یه خورده کار باهاش سخته و اذیت می کنه. منظورم اینه که با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه و علاوه بر اون همه چیش قاطی پاتیه!!!:13: حالا از شماها که ساتیو درین می پرسم: واقعا همینطوره؟
چاکریم :11:
همه چیز قاطیه یعنی چی؟ من که اولین گوشیه تاچمه خیلی باش راحتم :27:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم همون سیمبین هست فقط سونی اریکسون کمی منوها رو شخصی سازی کرده مثل ظاهر منوها و غیره . فکر نمیکنم سخت باشه . اینو هم در نظر بگیرید که حتی پیچیده ترین گوشی ( از نوع رابط کاربری ) بعد از مدتی کاملا بهش عادت میکنید که حاضر نمیشید گوشی دیگه ای دستتون بگیرید .نقل قول:
شنیدم رابط کاربری ساتیو یه خورده کار باهاش سخته و اذیت می کنه. منظورم اینه که با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه و علاوه بر اون همه چیش قاطی پاتیه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا از شماها که ساتیو درین می پرسم: واقعا همینطوره؟
چاکریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من یه سوال دارام !
من میخواستم ویواز بگیرم ولی تو فیلمهای یو.تیوب که دیدم به نظر میرسه تاچ ساتیو بهتر باشه از طرفی اسپیکر ویواز هم که میگن مشکل داره واسه همین دو دل شدم . مشکلی هم که با ساتیو دارم این کاور دوربینشه که به نظرم کمی قطر گوشی رو زیاد کرده چون من عادت دارم همیشه گوشی تو جیب شلوارم باشه اونم شلوار جین . حالا سوالم اینه که وقتی گوشی رو از جیب شلوار بیرون میارید کاور دوربینش باز نمیشه ؟ یعنی فنرش خیلی نرم نیست که به راحتی باز شه ؟
بله دوست عزیز تاچ ساتیو خیلی بهتره چون خازنی هستشنقل قول:
در دوربینش فنر که نداره:31: ولی در کل نرم باز میشه ولی اگه مشکلتون با باز شدنش هست باید بگم اگه گوشیو تو کیف خودش قرار بدین هیچ مشکلی از این نظر نخواهید داشت :20:
مطمئنید ؟ تا اونجایی که من میدونم تاچ ساتیو مقاومتی هستنقل قول:
بله دوست عزیز تاچ ساتیو خیلی بهتره چون خازنی هستش
سلام.نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات نادرست نده:46:
ساتیو تاچش از ویواز بهتر نیست و خازنیم نیست مقاومتیه.:46:
نقل قول:
بله عذر میخوام از دوستان عزیز ولی من قبل اینکه ساتیو بخرم هم با این گوشی کار کرده بودم هم ویواز که من تو مقایسه دیدم که ساتیو بهتر از ویواز بود تاچش :46: این تیکه حرفم غلط نبود خداییش :27: