اره من هم صبح بردمش مادیران البته با گارانتی کامتل گفت اگه سریالش توی سیستم ثبت شده باشه قبول میکنیم الان توی ccu هنک کرده داره جون میده :42:
Printable View
اره من هم صبح بردمش مادیران البته با گارانتی کامتل گفت اگه سریالش توی سیستم ثبت شده باشه قبول میکنیم الان توی ccu هنک کرده داره جون میده :42:
آره بابا برو ببرش تا پشیمون نشدن! :دینقل قول:
یعنی الا منم میتونم ببرم مادیران ؟
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:21 AM ----------
حالا واقعا قیمتاشون یکسانه؟! بدون گارانتیش که حدود 300 هست ولی رنوار با گارانتی 260......بگذریم....نقل قول:
اگه دو تا گوشی بذارن جلوتون... یکی renoir باشه و اون یکی Xperia mini باشه، کدومش رو می خرید؟؟؟ با توجه به اینکه قیمت های یکسانی دارن
مینی خیلی گوشی خوبیه فقط عیبه بزرگش همین صفحهش هست! خیلی خیلی کوچیکه و رزولوشن پایینی داره و اس ام اس دادن باهاش سخته....به نظرم سونی اریکسون نهایتش باید 2.8 میزد ال سی دی رو چون این دیگه مینی نیست، میکروهه!!! :دی
نکته دیگه اینکه نسخه اندرویدش 1.6 هستش و خیلی قدیمیه و مشکلاتی هم داره...
به جز این موارد گوشی خوبیه.....ولی نظر منو بخواید به نظرم بهتره واسه گلکسی 3 صبر کنید حالا حالا ها باید بیاد به بازار....فقط دوربین 3 مگا هست ولی در بقیه موارد از مینی بهتره....وای فای n، بلوتوث، قطب نما و مالتی تاچ هم داره....قیمتش اولیش هم همون حدود 300 خواهد بود....
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i5800_galaxy_3-3395.php
اقایون یه سوال دارمنقل قول:
پس عکسا کو؟:18:
به جون مادرم دو روز پیش همینجا بود.:14:
میشه یکی توضیح بده بگه چی شده؟:angry:
نکنه چون ما تازه کاریم تحویل نگرفتن و پاک کردن.
اگه این جوریه من دیگه قهرم.:29:
ببین رفیق عکسات خوب بودن ولی اینقدر تایپیک رو سنگین می کرد که نگو و نپرس:41:نقل قول:
حتما به همین خاطر حذف یا جابه جا شده رفیق:46:
در ضمن سعی کن عکسا رو تو تایپیک خودش بذاری لطفا:10:
ایا کسی با ThemeEditor رنوار کار کرده ؟ میشه با اون تغیرات اساسی ایجاد کرد ؟:6:
دوستان.... باطری هم شامل گارانتی می شه؟؟؟
اگه زبونت چرب باشه آره :دینقل قول:
اگرم نه که نه ؟
ظاهرش تغییری کرده ؟ مثلا بادکردگی ؟
گوشی خودم نیستنقل قول:
یه گوشی kp105 هست که از همون اول هم زود باطری خالی می کرد
بیشتر از یه روز نگه نمیداره در حالی که اصلا هیچ استفاده ای هم ازش نمی شه
ظاهر باطری کاملا نو و سالمه
خوب حالا کجا باید ببرم؟؟ گارانتی عوض شده؟
این پست ، تاییدی است بر حرف های من . عرض کردم که ، کلا ً اکثر محصولات ال جی همیشه یه جاشون ( بلکه چندجاشون ) می لنگه .نقل قول:
من که بعد از این رنوار که دارم ، عمرا ً دوباره یه مدل از ال جی بگیرم .
گوشی من داره میمیره :19: توی این شبها براش دعا کنید:42:
امروز بعد از یک هفته هنوز منتظر قطعات هستم ( صفحه نمایش و برد اصلی ) :41:
باطری هم که از روز اول مرخص بود خدا را شاکرم که سوکت و قابش نسوختند :18::18::18::18::18:
فردا میرم مادیران ببینم اینا چه گلی سر گوشیم میگیرن:41:
ولی تا گوشیمو بگیرم لطفا یکی تست بزنه ببینه این ThemeEditor رنوار چه کارست ؟:7:
يه خبر خوش امروز گوشي خودم را از كامتل بعد از تعويض نمايشگر گرفتم تازه يه كارت گارانتي جديد با اعتبار 2 ساله هم به بنده دادن واقعا حال دادن و دستشون درد نكنه حداقل بنده را راضي كردن .
بله عزیزنقل قول:
ببر نمایندگی خراب شده پارس کامتل :دی
اونجا بیشتر احتمالش هست عوض کنن باطریشو
اگه دیدی کاری نمیکنن قیمت باطریش رو بگیر بیا بیرون
بعد یه زنگ بزن مادیران مشکلت رو بگو و قیمت باطریو از اونا هم بگیر
من که عمراً گوشی دیگه ای نمی گیرمنقل قول:
چون این رنوار واقعا عالیه و تمام خواسته های منو تامین می کنه:11:
خوب
جون دلم براي دوستان بگه مطابق ورقي كه به بنده دادن بورد اصلي گوشي تعويض شده ...
اول اينكه ورژن گوشي شده I كه برام جاي تعجب داشت دوم اينكه از برد هاي ويژه و سفارشي اپراتور Orange استفاده شده به همين دليل 5 تا بازي دمو و يكسري منوهاي خاص اون اپراتور را داره البته به نظر بنده با سرعت بيشتر !
ولي يه بدي داره اونم عدم ساپورت زبان فارسي هست جالب اينكه بلوتوث كار نمي كنه و تقاضاي اعلام آدرس ميكنه .....
فعلا هم در حال بررسي اون هستم ببينم چي كار ميشه كرد.
سلام.
من هم اين گوشي رو خريدم.
گفته بودين بعد از خريد اين گوشي در 2 مورد از شما از شما راهنمايي بگيرم.
1.رم مناسب اين گوشي.
چه مارکي؟چه حجمي؟ازکجا تهيه کنم؟
2.از اونجايي که نميشه نقشه ي 6 مگابايتي تهران رو روي اين گوشي ريخت.چگونه نقشه ي تهران بالاخص مترو هاي تهران رو روي اين گوشي فعال کنم.
----------------------------------------
ممنون از اينکه تجرباتتون رو در اختيار همه ميذارين.ماشالا صفحات زياد.اگه بشه برنامه هاي کاربردي رو در يک پست جمع کرد باعث آسودگي همه ي کاربران اين گوشي ميشه.به هر حال خوشحال میشم برنامه ي سفارشي سراغ دارين بهم معرفي کنيد.
باز هم تشکر.
اقا اینجوری نمیشه من دیگه باید سوالم رو بپرسم .:blink:
سوال 1 : قضیه چیه؟:wac:
.
.
.
.
.
.
.
.
ادامه ی همون سوال 1 : چرا تقی به توقی می خوره شما دکمه ی تشکر رو می زنین؟
طرف سوال میکنه ازش تشکر میکنین . طرف کمک می خاد ازش تشکر می کنین. طرف گوشیش می سوزه
ازش تشکر می کنین طرف سکته میکنه ازش تشکر می کنین حتی در مواردی مشاهده شده طرف فحش میده
بازم شما ها ازش تشکر میکنین .
اقا یکی میشه بگه قضیه چیه ؟
اول اينكه اين تشكرها به خاطر گرمي بخشيدن و رفاقت بيشتر بين اعضا تلقي ميشه:5:نقل قول:
دوم اينكه ردپايي باشه براي بقيه كه بدونن اين پست ها خونده شده و كاربراني هست كه به اين تايپيك مراجعه مي كنند و در كل در آوردن از صوت و كوري اين تايپيك:31:
اگه چيزي متوجه شدي به منم بگو:34:
فحش زيادي اغراق كردي
تشكر:31::31:نقل قول:
دوستان چند نكته باريكتر از مو اينكه الان بعد از تعويض برد مادر گوشي بنده با ورژن I و مربوط به اپراتور orange مياد بالا اما نكته جالبتر اينكه در حالتي كه بالاي صفحه را لمس مي كنم نمي تونم بلوتوث را روشن كنم و ميگه بايد آدرس بلوتوث را ست كنيد !!!!
جالتر اينكه شماره IMEI گوشي شده 350305260000001 كه جالبه توي سايتهايي كه رقم هاي اول را مي گيرند گوشي بنده را به نام LG KG320 ميشناسن از جمله مخابرات و در سايتهايي كه كل شماره فوق را مي گيرن به عنوان گوشي عدم ثبت شده و كلا شماره اشتباه اعلام ميشه !!!!
فعلا هم هيچ نرم افزاري رو اجازه نصب نداده ....
این قسمت رو شدیدا تایید میکنم....من خودم میخوام یادم بمونه که این پست رو خوندم این کارو میکنم.....نقل قول:
دوم اينكه ردپايي باشه براي بقيه كه بدونن اين پست ها خونده شده و كاربراني هست كه به اين تايپيك مراجعه مي كنند و در كل در آوردن از صوت و كوري اين تايپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبهنقل قول:
فکر کنم یه گوشی جدید ساختن
از هر قطعه ای که دم دستشون بوده، سره هم بندی کردن
ببینم، گوشیت هنوز تاچ هست دیگه؟؟!!!! دقت کن یه وقت بهش صفحه کلید که اضافه نشده؟؟
اغراق نکردم شوخی کردم .:31::31::31::31::31:نقل قول:
عذر می خوام کسی نیست منو راهنمایی کنه.نقل قول:
1- مراجعه كنيد صفحه 199 همين تايپيكنقل قول:
2-از نرم افزار ترك بادي استفاده كنيد
3-نرم افزار كاربردي هم هرچي خواستي بگو آدرس بدم
4-ديگه چي...
برای استفاده از نقشه تهران و ایران و ... و راه اندازی GPS گوشی، برنامه Trekbuddy رو از اینجا دانلود کننقل قول:
[HTML]http://www.trekbuddy.net/releases/0.9.99/index.html[/HTML]
از بالا دومی رو بگیر. فقظ حواست باشه موقع نصب این برنامه، حافظه اصلی گوشی رو phone memory بذار تا برنامه اونجا نصب بشه و مشکلات احتمالی پیش نیاد
برای آموزش و دریافت نقشه هاش برو به این تاپیک
[HTML]http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=403946&highlight=trekbuddy[/HTML]
مسنجر خوب هم می خوای، این رو نصب کن. فقط قبلش باید داخل خوده سایتش یه اکانت بسازی
[HTML]http://www.shmessenger.ro/en_US/downloads[/HTML]
برای وبگردی، حتما Opera mini یا uc browser رو نصب کن تا از فیلترینگ در امان باشی
UC
[HTML]http://www.uc.cn/English/UCbrowser/product_choose_browser.html[/HTML]
opera mini
[HTML]http://www.opera.com/mobile/download/lg/kc910_renoir/[/HTML]
نقل قول:
.رم مناسب اين گوشي.
من توشیبا 8 گیگ کلاس 4 رو گرفتم باور کن سرعتش 2 تا 3 برابر از حافظه داخل خود گوشی بیشتره .
در ضمن وقتی با ذخیره تو این مموری فیلم برداری میکنم کیفیتشم بهتر از موقعیه که تو حافظه خود گوشی فیلم برداری میکنم.
من 22 گرفتم اما فکر کنم 3 تا 4 تومن ارزون تره.
---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
این گوشی که gps نداره پس ترک بادی به چه دردی می خوره?:ohno:نقل قول:
GPRS که داره... اونی که شما میگی GPS هستشنقل قول:
ضمن اینکه GPS هم داره و دست بر قضا از نوع A-GPS هم هستش و خیلی هم خوب کار می کنه
در واقع از نکات مثبت این گوشی با توجه به نداشتن سیستم عامل، داشتن GPS و ٌ Wi-Fi هست
دوست عزيز منظور دوستان GPS هست كه روي اين گوشي نصب هست و براي استفاده از نقشه هاي تهران و ديگر شهر ايران ميتونيد از نرم افزاري كه دوستان نام بردند استفاده كنيد .:5:نقل قول:
تفاوت بچه های باحال این تاپیک با بقیه در همین جاست . ( و البته چند جای دیگه ) .نقل قول:
اینجا همه لطف دارن و با هم دوست واقعی هستن . نمونشو توی هیچ تاپیکی پیدا نمی کنی ... :40:
دوستان زحمت كشيدند جواب دادن:10:نقل قول:
شما هم بالاخره راه مي افتي غصه نخور :46:
دوستان بالاخره گوشیمو از کامتل گرفتم سرحال و قبراق مثل روز اول :31:
صفحه اش رو برام عوض کردن که هزینه هم نداشت:18: گفتن اگر گارانتی نداشت 30 چوق برام اب می خورد:27:
نرم افزارشم تغیری نکرده و همون 10f سابقه :8:
بالاخره از بی سیستم عاملی گوشیم جوووونم به لبم اومده و تصمیم گرفتم ردش کنم بره :13:
چند تا سوال داشتم:
1- گوشی رو بار رم 8، چند بدم خوبه؟؟؟ 200 خوبه به نظرتون؟؟؟
2- می خوام vivaz pro بخرم.... کسی نظری نداره؟؟
1. الان نوش اگه پیدا بشه 260 تا 270 تومنه....به خاطر کمبودش شاید بتونی خوب بفروشی....به نظرم همین 200 خوب باشه ولی من کلا تو دست دوم ها زیاد اطلاع ندارم.....نقل قول:
چند تا سوال داشتم:
1- گوشی رو بار رم 8، چند بدم خوبه؟؟؟ 200 خوبه به نظرتون؟؟؟
2- می خوام vivaz pro بخرم.... کسی نظری نداره؟؟
2. این کیبورد برات خیلی مهمه؟! اگه نه که ویواز عادی بگیر که هم دوربین بهتر داره و هم نازک تره....ولی من اگه بجات بودم یکم جمع میکردم ویو میخریدم چون واقعا ارزشش رو داره و بعدا حسرتش رو نمی خوری.....فکر کنم با گارانتی تا 400 هم بتونی پیدا کنی....از مزایاش:
1. فوق العاده سریع (با سی پی یو 1 گیگاهرتز و چیپ گرافیکی قوی و...)
2. امکانات روز دنیا (صفحه S-AMOLED، بلوتوث 3 و وای فای n)
3. سیستم عامل آینده دار تر با اینترفیس خیلی بهتر
4. تاچ خازنی با مالتی تاچ
5. و.....
[QUOTE=Michael Ropy;5337283]1.ولی من اگه بجات بودم یکم جمع میکردم ویو میخریدم QUOTE]
اين ويو چيه داش؟:20:
نقل قول:Samsung S8500 Wave
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-3146.php
حسین تا گوشی مارا خز نکنی ول کن نیستی نه ؟ : دی (شوخی)
آنتی اسپم:
جدا ویو گوشی فوق العاده ایه......از همه لحاظی سره.....
:31:
اينجا جاش نيست ولي خدائيش دور الجي و سامي و سوني اريكسونو خط بكش. اگه واقعا ميخواي پشيمون نشي برو سراغ نوكيا. مثلا n900 يا يكم وايسا n8 و n9نقل قول:
آره ديگهنقل قول:
يواش يواش فصل افوله ...!
در مورد شركت ال جي حرف شما كمي درسته خيلي وقته ميشه گفت مثل رنوار گوشي خفن نداده و كمي عقب افتاده چرا روي بايد از خودشون پرسيد شايد آرامش قبل از طوفانه :27:نقل قول:
اما در مورد شركت سامسونگ واقعا حرف شما و دوست ديگرمون بي انصافي هست شما از يه گوشي چي مي خواهي كه سامسونگ نداشته باشه ماشاء ا... هر هفته حداقل يه گوشي جديد رو مي كنه انقدر مدل مي ده كه هنوز در مورد قبلي توي بازار حرفه سريع تا مي فهمه يكي يه جايي گفته كاش فلان چيز رو داشت مي آيد با امكانات بيشتر يكي جديد مي ده .....:46: