به نظر من بهترین گوشی از لحاض شارژ همین N85 خودم هست !
Printable View
به نظر من بهترین گوشی از لحاض شارژ همین N85 خودم هست !
در کوتاه مدت چندان محسوس نیست و کلا هر باتری با گذشت چند سال کارآیی خودشو از دست میده و عمرش به پایان میرسه حالا چه لیتیومی باشه چه نوع دیگه.نقل قول:
تا اون موقع خب آدم یه باتری جدید میگیره.
تو هم اینو قبول کن آدم تحت هر شرایطی نمیتونه میلیمتری و دقیق و بسیار اصولی شرایطو رعایت کنه.
مثلا خودت فکر کن ببین میتونی هر جا میری با خودت شارژر ببری؟!! یا معطل شارژ شدن گوشی بشی؟!نقل قول:
من اگه گوشیم شارژ کم داشته باشه یا گوشی رو میذارم 2 ساعت شارژ شه بعد میرم بیرون ...
یا شارژرم رو با خودم میبرم.
من دقت تو رو زیر سوال نمیبرم اتفاقا خیلی هم خوبه، ولی اینم بدون برای همه و تحت هر شرایطی امکانپذیر نیست.
نقل قول:
حرفت بر اساس مقاله زیر مورد قبوله،من اشتباه می کردم:
کد:http://electronics.howstuffworks.com/lithium-ion-battery.htm
آره درسته، اسمش اثر حافظه (Memory Effect) بود که باتریهای لیتیومی خوشبختانه ندارن. منم قبلا یه سری مطالب در مقایسه باتریهای لیتیومی و NiMH توی فرومهای مختلف خونده بودم و اگه قرار بود از خودم حرف درآورده باشم هرگز پست نمیزدم.:27:نقل قول:
سلام
فروم ساین بسته شده و نمیشه اونجا تاپیک زد....
من فایلهای Cer & key رو گرفتم و چندتا برنامه رو تو کامپیوتر ساین کردم و روی گوشی نصب شدن. smartcomgps-farsi رو هم ساین کردم و اونم اجرا میشه . ولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که واسه 5800 هستش بعد از ساین تو کامپیوتر و نصب تو گوشی خطای expired certificate می گیره. این برنامه با :
چه فرقی داره.در ضمن تاریخ گوشی و کامپیوتر به روز هستش.
لطفا جواب بدید......
مشکل expired certificate رو چیکار کنم.:8:
چرا حالا که cer و key داری، HelloOX رو ساین و سپس نصب نمیکنی تا گوشی هک بشه؟نقل قول:
من یه مشکلی با پخش فیلم دارم اونم اینه که بعد از تمام شدن یه فیلم اتوماتیک نمیره ترک بعدی و حتما خودم باید ترک بعدیو انتخاب کنم.
این مشکل راه حلی داره یا نه؟
سلام دوستان.
من تقریبا 99% زمانها شارژرم تو کیف کارمه و همراهمه.
اون یه درصد هم تو مهمونیاست.
چون معمولا حداقل نصف شارژ دارم که میرم مهمونی.
ولی همیشه به اندازه ی کافی گوشیم شارژ داره.
آقا هنوز کسی سوال منو جواب نداده ها!!!
میشه تو منو icon عوض کرد؟
راستی من معمولا روش شارژ کردنم تو 99% زمانها جواب داده ولی تو پست قبلیم هم گفتم که اگر هم نتونستم رعایت کنم مجبور یه مدت کم شارژ میکنم ولی برای شارژ بعدی صبر میکنم تا شارژ تموم شه بعد دوباره شارژ میکنم.
در کل زیاد مهم نیست.تقریبا با هم هم نظریم:31:.
به جز یه مدت زمان کوتاه که از نظر نرم افزاری مشکل داشت تا حالا با شارژش به مشکل بر نخوردم.
اون زمان کوتاه هم تقریبا یه شب در میون شارژ می کردم.ولی آهنگ و ور رفتن تعطیل بود.
در کل من از شارژ این گوشی خیلی راضیم.:31::20::5:
برای n امین بار توی image gallery گوشیم، یه فایل به تعداد زیاد تکثیر شده که Protected هم هست و هیچ جوری نمیشه کلکشو کند، دیگه ایندفعه نمیتونم و نمیخوام مموریمو فرمت کنم، حیفه که این همه توش برنامه ریختم، حالا دوباره بخوام همشونو از نو نصب کنم؛ تازه هک گوشیمم بهم میریزه، چون RomPatcher توی مموری نصبه.
حالا میخوام ببینم غیر از فرمت مموری کارت، راه دیگه ای هست؟
چون هر دفعه که مشکلش حل میشه، بعد از مدتی دوباره پیش میاد.
کلا باید اعتراف کرد که طراحی Image Gallery این گوشی خیلی ضعیفه! نمی دونم سری N هم اینجوریه یا نه؟
یکی از بزرگترین عیبهاش اینه که هر فایل تصویری در هر جای گوشی وجود داشته باشه، همرو یه جا جمع میکنه توی یه محیط که به مرور زمان و با زیادتر شدن تعداد عکسها عملا مرور عکسها با کندی و مشکل مواجه میشه.
من حتی دیدم فایلهای تصویری مربوط به صفحات وب ذخیره شده در گوشی که حتی یه سریشون مربوط به قالب و شکل صفحه وب بودن رو هم همونجا نشون میداد.
خوب بود توی گالری امکان مرور پوشه به پوشه عکسهایی که فقط توی پوشه Images گوشی قرار دارن، فراهم بود،مثل گوشیهای سونی اریکسون؛ نه عکسهای پوشه های دیگه که معمولا بیربط هم هستن.
با همه این اوصاف اگه کسی میتونه یه نرم افزار Photo Browser خوب برای این گوشی معرفی کنه ممنون میشم.
سلام آقا این فریم ور جدید چه ویژگی های داره کسی میدونه یه سری میگن صفحه اصلیش مثل ان 97 میشه راست یا توهمه ؟!
یعنی چی مثل N97 بشه ؟!
مشخصات صفحه نمایش 5800
TFT resistive touchscreen, 16M colors
360 x 640 pixels, 3.2 inches
Proximity sensor for auto turn-off
Accelerometer sensor for auto-rotate
Handwriting recognition
مشخصات صفحه نمایش N97
TFT resistive touchscreen, 16M colors
360 x 640 pixels, 3.5 inches
- Proximity sensor for auto turn-off
Accelerometer sensor for auto-rotate
Full QWERTY keyboard
Handwriting recognition
من تو یه فروم خارجی دیدم که محیط n97 رو توی 5800 بود(dailymobile) .البته این دو گوشی 98 درصد مثل هم هستن نمی دونم چی کار کردننقل قول:
سلام,
دوستان من رفتم Nokia 5800 XpressMusic خريدم, ساخت چين هستش با قيمت 300,000 تومان!
الان كه ميخوام بزنم تو شارژ- البته وقتيكه گوشي خاموش هستش ميزنم تو شارژ صفحه گوشي و نور كليدها روشن ميمونه, ماله شماهم همينطوره يا گوشيم مشكل داره؟"
طبیعیش اینه که بعد از مدتی معین صفحه نمایش خاموش بشه؛ حتی وقتی گوشی خاموش و توی شارژ هستش.مال من که خاموش میشه.
يعني گوشيم خرابه؟"نقل قول:
ببرم عوضش كنم!؟"
شما تا حالا گوشی نوکیا نداشتین !؟نقل قول:
این قضضیه برای صرفه جوی در انرژی هست و مشکل محسوب نمیشه
شما متوجه سوال من نشديد, گوشي مشكل داره و فردا صبح دارم ميرم عوضش كنم.نقل قول:
وقتی گوشی به شارژ وصل نیست و روشنه هم همین مشکلو داری؟
حالا ببین پس میگیرن؟ گارانتی نداره؟ شاید نیاز به تعویض نباشه و یه نقص جزئی قابل برطرف شدن باشه.
البته این گوشی کم عیب و نقص نداره؛ به مرور زمان و با استفاده مکرر میشه متوجه اونا شد، علی رغم اینکه اوایل خیلی برای آدم نمود داره.
دوستان ارزش داره n73 و n78 رو بفروشم 5800 بگیرم
دوستانه راهنماییم کنید
N73 و N78 هردو گوشی های خوبی هستن ...
اگه N-Gage باز نیستی 5800 بگیر ... یه مدت داشته باشی تجربه ی خوبی میشه ... ارزش خریدن رو داره ...
ببخشید دوستان راست میگن این گوشی رنگ Silver هم واسش زدن ؟!
ها یافتم :
نقل قول:
نه دادا،5800 در سه رنگ آبی-مشکی و تمام سیاه اومده بود که در مدل تمام سیاهش
نوار دورش تقریبا سیلوره.خیلی نازه.من تو تهران دست یه فامیلامون دیدم.
البته فکر کنم منظورت آبی، قرمز و مشکی بود، درسته؟نقل قول:
اون مدل سیاهه مثلث آویزون به بندش چه رنگیه؟
دوستان پس این کانورتر چی شد چجوری این فایل های DAT رو بریزیم تو گوشی که وسط کار هی تصویر هنگ نکنه
بردم پس دادم بابا :31: همين LG KF755 Secret خودم خويه :27: 5800 نخواستيم :46:نقل قول:
آخر نمردیم و شرکت نوکیا گوشی که از نوکیا می خواستمو ساخت و من هم خریدم.خیلی هم خوبه.....:31:
فایلهای dat معمولا فیلم سینمایی هستن، اصلا پردازنده 5800 میکشه اونارو اجرا کنه مگه؟ حتی اگه تبدیل هم بشن!نقل قول:
نمیدونم چرا جدیدا گوشیم خودش یه سری از آهنگها رو پاک میکنه!:27::2::27:
نقل قول:
سیاه با مشکی چه فرقی داره؟
مضرابش خاکستریه.
سلام خدمت دوستان گل پی سینقل قول:
اخه دوست من این چه حرفیه کی گفته معمولا فایل های دت فیلم سینمایی هست نه اینو از کجا اوردی؟؟؟
اخه گلم شما اگه از دوستت یه سی دی شو بگیری فایل هاش 3gp هست یا dat نه بگو دیگه؟؟؟
در ضمن من با کانورتری که داخل دی وی دی گوشی بود این دت رو تبدیل کردم مشکل اصلیم اینه که وقتی تو گوشی در حال اجرا هستش مدام تصویر هنگ میکنه..........
حالا از اول کسی یه کانورتر سراغ نداره که من مشکلم بر طرف بشه
حالا اینقدر شلوغش نکن.نقل قول:
منظورم این بود که وقتی VCD میسازی فایلهای تصویری با این فرمت ساخته و ذخیره میشن که میتونه فیلم هم باشه.
بعد از تبدیل اگه توی کامپیوتر هم تست کردی مشکل داشت اونوقت میشه مطمئن بود مشکل از مبدله؛ وگرنه ممکنه مشکل ناتوانی گوشی در پخش فایل تبدیل شده باشه.
تازه اگه میگفتی فایل ویدئویی چند دقیقه ای هست بهتر بود.
حالا همه حرفای قبلیمو ولش کن، من شخصا رفتم یه فایل dat با مدت زمان حدود 8، 9 دقیقه رو از تو کامپیوترم با نرم افزار Ultra Mobile 3GP Video Converter به MP4 تبدیل کردم و توی گوشی بدون هنگ اجراش کردم، قبلا هم این نرم افزارو به یه نفر دیگه توصیه کرده بودم؛ نرم افزار ساده و خوبیه برای تبدیل اکثر فرمتهای تصویری متداول به همدیگه که میتونی به خوبی جزئیات فایل نهایی رو از لحاظ رزولوشن صفحه، سرعت فریم و... مشخص کنی. من حتی این فایلو 480*640 کانورت کردم و مشکلی بابت پخشش توی گوشی ندیدم.تبدیل dat، 3gp، mp4، avi، flv و فرمتهای دیگر ویدئویی و حتی فایلهای صوتی مثل mp3،wma،aac و amr به همدیگه از وظایف این نرم افزاره؛ من حتی ویدئو های mp4 player خودمم رو هم با این نرم افزار تبدیل میکنم.نقل قول:
امیدوارم مشکلت حل بشه.
آقا اصلا از Smart Movie استفاده کن ... خودش یه Convertor داره ...
بچه ها ميشه بگين الان پكيج اين گوشي تو بازار كامله يا نه؟
(منظورم كيف و پايه و ...اين چيزاس)
و گارانتي اصليش چيه؟
ارزش داره پول گارانتي بدم؟
مرسي
اگه با گارانتی بخری ... بیشتر وسایلش هست ...
من خودم چند وقت پیش واسه یکی گرفتم 330 تومن
اتفاقا دوست عزیز من شنیدم که گارانتی دار ها کیف چرمی و قلم اضافه رو نداره !!!نقل قول:
اگه با گارانتی بخری ... بیشتر وسایلش هست ...
من خودم چند وقت پیش واسه یکی گرفتم 330 تومن
دارم گيج ميشم!!!
بقيه دوستان چي ميگن؟؟
من هم به گروه شما پیوستم انصافا گوشیه خوبیه هر کی دودله بخره ضرر نمیکنه البته اگه برای عکس نمی خواد
منم که دیروز گرفتم نه کیف داره نه قلم اضافه نه پایه:13::13::41:
من یه بازی روش نصب کردم تا چند روز مکلی نبود حالا یه کلیداومده جفت ایکنش نه بازی پاک میشه نه اجرا میشه از هر راهی هم برا پاک کردنش رفتم حتی با نوکیا application installerروی کامپیوتر و ارورremove failed رو میده خواهش میکنم کمکم کنید خیلی رفته رو اعصابم اگه راهی نیس تا مستریست کنم.......:41::41::41::41::41::41::41::41::13:: 13::13::13::13::13::13: