ببین من امروز دارم ماشینم رو معامله میکنمنقل قول:
87 دوگانه کارخونه دست اول بی رنگ بی خش
تا الان با 7300 توافق کردیم اگه دبه نکنه کمتر بگه
Printable View
ببین من امروز دارم ماشینم رو معامله میکنمنقل قول:
87 دوگانه کارخونه دست اول بی رنگ بی خش
تا الان با 7300 توافق کردیم اگه دبه نکنه کمتر بگه
صندوق دارهنقل قول:
بعدا برای خرید و فروش راحتتری و...
دعوت نامه های تیرماه امده؟
سلام به همگی
امروز رفتم کف کشی فابریک بندازم
شانس من یکی از پیچ ها بزور بسته شده بود همه دندانه هاش له شده بود مجبورم فردا برم بدم مهره رو غلاویز کنن
وافعا اگه توی کارخونه یه خوره دقت کنن به خدا چیزی ازشون کم نمی شه یه پیچه درست ببندنش تا اینجوری نشه زورکی می بندن همین می شه
نقل قول:
از این موارد خیلی زیاد پیش میاد
تو دینام کولر ما یک پیچ اضافه بود که باعث شد دینام بسوزه ولی خوب جای شکرش باقی بود که شرکت خسارتش رو تا حدود 80% جبران کردش
این که چیزی نیستنقل قول:
موقعی که من تحویل گرفتم بعد از یک ماه یه زنه زنگ زد بهم میگه یکی از شمعهای ماشینتون خرابه ببر فلان نمایندگی که با خونمون 30 کیلومتر فاصله داره برات تعویض میکنن
میگم چرا اونجا؟
میگه قطعه تون رفته اونجا
منم گفتم شمع که ارزش نداره ولش کن نمیرم
بعد از دو ماه ECU گاز رو عوض کردم!
ببینی تا چه حد میتونن دروغ بگن
پراید مدل 87 داشتم مغزی سوئیچ خراب شد و سیستمش ساژم بود.
هیچ کدوم از نمایدگی ها نداشتن تهران درخواست دادیم بعد از 1 ماه اومد تازه دیدم اشتباه فرستادن
چون زیمنز فرستاده بودن.
دوباره 2 هفته صبر کردیم تا قعطه اومد و مشکل حل شد.
تو این 45 روزه سوئیچ ماشینمون مثل ماشین های سرقتی باز شده بود.
خلاصه یک بارم که باتری ترکید.
در کل من از پراید دل خوشی نداشتم.
موقع باز کردن این رویه پلاستیکی های رکاب در بادیدن نحوه اتصال ورقه ها به هم تعجب کردمنقل قول:
انگار یه ورق حلبی رو به روز با دستگاه جوش دادن به هم یه عکس گرفتم فردا می زارمش اینجا
:31:
كاش ماشين هم بود و سواري مي داد آدم دلش نمي سوخت. :13:نقل قول:
دوست عزیز شرمنده من برای امتحانات شهرستان بودم امروز اومدم سریع این صحفه رو باز کردمنقل قول:
اولا شما بچه یزدی من بچه مشهد.فاصله ها خیلی زیاده دوما با احترام زیاد من مدل اواخر 88 به بعد می خوام بعدش من الان الان قصد خرید ندارم بیشتر می خواستم ببینم تفاوت بین اینا چیه که ماشا ا.. از در دیوار این فروم داره برای پست من اطلاعات واریز میشه
سلام
امروز رفتم نوبت برای سرویس اولیه بگیرم برای سوت زدن لنت ها گفتن بعد سه هزار کیلومتر اگه صدا قطع نشد بیار لنت رو عوض می کنیم !!!!!!!!!
روی دیسک ترمز سمت راننده قسمت داخلی یه برامدگی دایره ای هست زیر بار میرن عوضش کنن یا دبه می کنن؟؟
سلام
امروز سرویس اولیه رو انجام دادم روغن موتور و روغن دنده رو عوض کردن و درب ها رو رگلاژ کردن فرمون رو هم میزان کرد
درباره کشیده شدن ماشین به سمت راست گفت جنس لاستیک ها بده عوضشون کن
خوب حالا لاستیک خوب چه مارکی بگیرم؟؟
در مورد صدای لنت هم گفت همه لنت ها بی کیفیت هستن فعلا با اینا سر کن منتهی لنتها رو سایید و یه لایه از روش برداشت فعلا صداش قطع شده
نقل قول:
بهترین ها تو ایرانی ها کویر تایر هست و تو خارجی ها فکر میکنم کومهو و یوکوهاما باشه
سلامنقل قول:
الان که زیر ماشین کویر تایره که به توصیه نمایندگی می خوام عوضشون کنم
حساب کردم با فروش این لاستیک های فاریک با صرف 130 هزار تومن خر 4 تا لاستیک رو عوض کنم
پس از خارجی ها چی بگیرم ؟
کموهو هم فقط یه مدل تابستونیش اینجا پیدا می شه که جنسش خشکه!!!
نمایندگی ها هر کی برا خودش یه حرفی میزنهنقل قول:
درسته جنس لاستیک خارجی رو نمیشه با لاستیک ایرانی مقایسه کرد اما تجربه نوشن داده بین لاستیک های ایرانی برای پراید کویر از همه بهتر بوده
اگر تهران هستی یه سر خیابون امیرکبیر سمت میدان امام خمینی بزن اونجا نمونه های مختلفی گیرت میاد
کومهو خواستی بگیری 175 بگیر و یوکوهاما هم که دیگه اسمش بیانگر همه چیز هست
یه سوال دیگه
موقع تعویض روغن دنده این قیفشو با بنزین یا تینر شست ولی چندین قطره ازش با این روغن دنده قاطی شد مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟
ببین اینقدر حساس نشو صدای لنت برات عادی میشهنقل قول:
در مورد لاستیک هم چپ و راست رو با هم عوض کن ببین بازم میکشه؟
اگه بکشه به همون جهت قبلی پس به لاستیکت ربطی نداره و فرمونت میزون نیست
نه بابا اینقدر حساس نشو هیچی نمیشهنقل قول:
عزیز. چند وقته دارینش؟؟ در 1 کلام عوض کردن بیجهت لاستیکها به توصیه ی این بابا و اون یکی نمایندگی و.... کاملاً اشتباهه.نقل قول:
یه بابایی لاستیک ترکوند و چپ کرده بود دیدم مینداخت گردن کیفیت لاستیک اصلی ماشین. من یه دوست باتجربه و رینگ و لاستیک فروش دارم میگفت درسته لاستیک خارجکی و البته از نوع گرونتر و مرغوبترش یکم نرم تره ولی ارزش نداره عوض کنی و بوده کسی که بهترین لاستیک رو انداخته و ظرف یه هفته لاستیک ترکونده چپ کرده.
تازه ماشین شما که ABS داره و در نتیجه لاستیک ساییش خیلی ناچیزه. من یه هاچبک را برای 5 سال داشتم تازه بدون ABS دست به لاستیک اصلیش نزدم فقط یه بار به توصیه ی مجله ماشین 10 سال قبل! ضربدری عوضشون کردم(که کار درستی هم نیست) و البته بعدش دچار لرزش شدید فرمون شد و دادم بالانس دقیق با دستگاه سیار ولی بازم مثل اولش نشد. بعد 5 سال لاستیک اصلیش خیلی خوب مونده بود در حالیکه بارها در اثر ترمز شدید کشیده شده بود به اسفالت....
مَخلَص کلام: خرج الکی نکن مگر اینکه بخوای لاستیک پهن تر با رینگ اسپرت بندازی.
ضمن تایید گفته های ایشون در مورد لاستیک ایرانینقل قول:
اما یه چیزی هم هست که باید در نظر بگیرین
لاستیک هایی که الان برای پراید کارخونه میزاره یا گلدستونه یا کویر یا بارز
بارز که بهترینشون هست بعد کویر
اما باور کنید من خیلی بدی از گلدستون دیدم
اگه یه ذره تو صندوقت مرطوب باشه سر یک ماه لاستیکت همچین ترکی بر میداره که کلا غیر قابل استفاده میشه
در ضمن رفته بودم لاستیک فروشی فضولی
دیدم کلی لاستیک گلدستون ترکیده گذاشته یه گوشه که بفرسته کارخونه چه میدونم برای بازیافت یا چیز دیگه
یه لاستیک فروشی هم نگشتم خیلی جاها رو دیدم
اما لاستیک بارز اینجوری نیست به این راحتیا آسیب نمیبینه
لاستیک های کومهو و یوکوهاما هم خوبن و دمام بیشتری نسبت به بارز دارن
اما اگه آج لاستیک ازبین رفته باشه و خود بدنه لاستیک سالم باشه که فایده نداره
لاستیک های با دوام بیشتر برای ماشینی خوبه که حداقل لاستیک سایی رو داشته باشه.
نه برای پرایدی که ترمزش فقط قفل میکنه
یک ماه و دو هفته اس که دارمش صفره!نقل قول:
با سلام من یه 132sx نو خریدم که موقع روشن کردن ماشین صدای جیر جیر تسمه میاد و با پایین بردن کم کلاچ این صدا از بین می ره. از اساتید خواهش می کنم بگن علت از کجاست؟
برای پراید بهترین لاستیک ، لاستیک بارز هستش
لاستیک ها رو حتما ببرید بالانس کنید تا فرمان لرزش نداشته باشد
اگه تسمه دینام جیرجیر می کند، کمی آب و ریکا قاطی کنید بریزید روش ، صداش قطع می شه
اگر پوسیده که حتما عوضش کنید. درضمن ، تسمه دینام و کولر نباید سفت باشه و یا شل
برای جلوگیری از جوش آوردن موتور پراید، یک قوطی ضدیخ فومن شیمی یا ایرانول بگیرید، همش رو بریزید تو رادیاتور. هروقت هم که آب کم کرد فقط ضدیخ اضافه کنید. اونوقت می بینید که درجه آب از نصف بالاتر نخواهد رفت حتی اگه کولر بگیرید بخصوص این روزا که هوا حسابی گرمه
ضدیخ ها قابلیت ضدجوش هم دارند
موتور را تنظیم کنید و در حالت توقف، دور موتور باید زیر 1 باشد
با دورود
چند روز برای مسافرت رقتم جایی شتاب ماشین خیلی خوب بود اما یک جایی بنزین زدم از موقع زدن بنزین شتاب ماشین خیلی کم شده گاز میدی انگار بنزین نمیسوزه و ماشین کم میاره مشکل از کجا میتونه باشه
با تشکر
پراید تک گانه 141
استفاده از اب و ریکا که فکر نمیکنم کار درستی باشه چون باعث لغزش تسمه میشه. باید اگه زیادی سفته یا زیادی شله تنظیمش کنن. معمولاً شل بودنش باعث قیژ فیژ میشه.نقل قول:
شاید بجای بنزین رفتی گازوییل زدی! 141 بهترین و حجیمترین نوع پراید هستش ولی این مشکل شاید بخاطر نوع کیفیت بنزین اون جایگاه خاص بوده یا تازه بنزین داخل مخزن ریختن و جرمهای ته مخزن هم وارد باک شما شده....نقل قول:
بچه ها موتو بوش با زیمنس تو پراید باهم فرقی داره؟
کدوم بهتره؟
سلام
یه اتاق پراید دوستم گیر آوره که موتور و گیربکس رو دزدین
قیمت موتور و گیربکس چقدره؟؟؟نو و استوک
می شه موتور ماشین دیگه رو روش بست راهنتمایی رانندگی قبول می کنه؟؟
:18: چطور دزديند؟نقل قول:
سلام
خاله من چند ماه پیش یه 111 خریده و میگه دنده هاش خیلی سفته!
میخواستم بدونم سیم کلاج پراید دستیه یا اتوماتیک؟
بهترین واسکازینی که میشه براش ریخت چیه؟
مرسی
سلامنقل قول:
من بعد از 1200 کیلومتر اول واسکازین ماشین رو عوض کردم، اگه درست یادم باشه واسکازین کاسترول بود که حدود 10 ماه پیش برای پراید شد 12000 تومان. تعویض دنده ها خیلی بهتر شد و راضیم.
موتور و گیربکس استوک پراید حدود 1600000 در صورت صفر بودن قیمت داره و در بازار هم می تونید گیر بیاریدنقل قول:
یه اتاق پراید دوستم گیر آوره که موتور و گیربکس رو دزدین
قیمت موتور و گیربکس چقدره؟؟؟نو و استوک
می شه موتور ماشین دیگه رو روش بست راهنتمایی رانندگی قبول می کنه؟؟
چندی پیش در دوران دانشجویی با چند تا از دوستان هم رشته ای طرحی راه انداختیم تا بررسی کنیم قیمت تمام شده یک پراید در صورتی که خارج از کارخانه سرهم بشه چقدر در میاد
البته رشته ما اقتصاد بود و بیشتر در مورد هزینه فرصت و هزینه های تمام شده صنعت خودرو در مورد محصولات داخلی تحقیق می کردیم و این تحقیق با چند تا رفیق مکانیک انجام می دادیم
تقریبا تمام قطعات شاسی و موتور را (اکثرش را) از خیابان سعدی در شیراز به راحتی گیر آوردیم
چند مورد از قطعات را هم که در بازار نمونه های مرغوبش نبود از نمایندگی گرفتیم و تا حدودی با ما همکاری کردند.
قیمت تمام شده کل پروژه با احتساب هزینه های مربوط به مجوز راهنمایی رانندگی حدود 6100000 در آمد که اونموقع قیمت مدل کارخانه ای با رنگ سفید کمتر از 7100000 بود
همه چیز خوب پیشرفت ولی آخرین روز برای مجوز از راهنمایی رانندگی با نامه سازمان صنایع روبرو شدیم که جلوی مجوز تردد خودرو گرفته شد و با حکم دادگاه خودرو اسقاط شد و به ما یک مهلت 20 روزه دادن تا خودمون اسقاطش کنید و هزینه را برداریم در غیر ایصورت قطعات خودرو بصورت مزایده اسقاط میشه:31:
به هر حال هدف ما یک تحقیق اقتصادی بود و به هدفمون هم رسیدیم و متوجه شدیم که کارخانه ها چه هزینه سرسام آوری را از مصرف کنندگان می گیرند
کل این قضیه را بیان کردم که بدونید از لحاظ عملی پیدا کردن موتور و گیربکس استوک و صفر پراید کار سختی نیست چون حدعقل برای ما پیدا کردن تمام قطعات پراید سیستم زیمنس اصلا سخت نبود:31:
موفق باشید
ماشین رو دزدیدن و موتور و گیربکش رو باز کردن و بدنه ماشین رو توی بیایون رها کردن به همین راحتی و خوشمزگینقل قول:
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------
سلامنقل قول:
ممنون که جوای دادین
این موتور و گیربکس رو با ecu خریدین یا جدا جدا
بعد این قیمتی که نوشتین به ریاله یا تومن اخه کارخونه برای یه تومن سود که نمیاد ماشین تولید کنه
ارزش ریالی واقعی پراید برای کارخونه خیلی کمتر از این حرفاس
بابا ایول یعنی علوم انسانی خوندی و با اینحال توی زمینه ی سخت افزار هم دستی در اتش داری؟؟ اگه اینجوره که یه ایول دیگه هم باید بگم.:31:نقل قول:
خیلی فکر نکنم اینجوری که شما میگی باشه. اگه منظورت قیمت پایینتر فروشش به بعضی کشورهاست اون بخاطر دامپینگ و نبود مالیاته.نقل قول:
ارزش ریالی واقعی پراید برای کارخونه خیلی کمتر از این حرفاس
کسی نمی دونه فرقشو؟نقل قول:
پراید مدل 1989 توی بازار انگلیس! پشت شیشه برچسب قیمت زده 7593 پوند استرلینگ. طبعاً با توجه به زمانه دارای این مشخصات بوده: فقط هاچبک - ضبط کاست - کاربوراتوری - بدون ABS و کیسه هوا -.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتورشون با هم فرق نداره اون سیستم انژکتوریشون هست که با هم فرق دارهنقل قول:
چند مدل ECU داریم
زیمنس و ساژم و بوش و ...
الان برای پراید نیو زیمنس بهتر هست
مرسی وست عزیزنقل قول:
از چه نظر بهتر هست؟
اون موقع سیستم ساژم داشت منسوخ میشد و البته ما موتور و انژکتور را با هم خریدیم البته کمرسور کولر نداشت که بعدا خریداری شدنقل قول:
این موتور و گیربکس رو با ecu خریدین یا جدا جدا
گیربکس را هم جدا خریداری کردیم که هزینه کلی را خدمت شما عرض کردم
ببین دوست عزیز برای کارخانه مطمئنا بدلیل تولید انبوه و سرشکن شدن هزینه متغیر کوتاه مدت خیلی کمتر در میاد و البته یکسری عوارض هست که بصورت غیر مستقیم از خریدار دریافت میشه که بعلت یکسری محدودیت ها اینجا نمیشه گفت که اون عوارض چی هست...نقل قول:
بعد این قیمتی که نوشتین به ریاله یا تومن اخه کارخونه برای یه تومن سود که نمیاد ماشین تولید کنه
سیستم نیوزیمنس از نظر شتاب و قدرت برای پراید بهتر عمل میکنهنقل قول:
بعضی فرقها داره که دونستنش به دردت نمیخوره
در کل تعداد پایه های ECU کمتره و سوکت یک تکه داره
سازگاری بهتری با سنسورهای مختلف داره
در کنار یه ECU دیگه به راحتی میتونه کار کنه مثل ای سی یو گاز و اس سی یو ایربگ
و ....
از دعوت نامه های مرداد ماه خبری نیست؟
بچه ها درسته که میگن وزن پراید تو سرعتهای بالا خیلی پایین میاد؟