سلام دوست عزیز بهترین جا برای خرید فیلیپس خ جمهوری قبل از پل حافظ پاساژ شرکا سمت راست اواسط پاساژ.من از همون جا خریدم.موفق باشی.
Printable View
سلام دوست عزیز بهترین جا برای خرید فیلیپس خ جمهوری قبل از پل حافظ پاساژ شرکا سمت راست اواسط پاساژ.من از همون جا خریدم.موفق باشی.
سلامنقل قول:
بله دوستمون کاملا درست میگن این فروشگاه چون نمایندگی هستش قیمت های کاملا مناسبی داره.
من یه مدت خوب اینجا فعالیت می کردم و در حد خودم دوستان رو راهنمایی می کردم ولی بنا به دلایلی مدتی نبودم و باز می بینم یه عده دارن محصولات نامناسبی رو خرید میکنن
من هم مثل شما اول آشنایی با محصولات نداشتم و بعد از کلی تحقیق sony ns728 رو انتخاب کردم ولی موقع خرید فروشنده ای philips 3588 رو بهم معرفی کرد. من 115 تومن خریدم درسته که قیمتش نهایتا 100 تومن بود ولی به عنوان اولین محصول فیلیپس می ارزید. بعد از اون خرید دیگه به کسی سونی و سامسونگ و ال جی معرفی نکردم مگر اینکه تعصب خاصی روش داشته باشه .
برا عموم هم یه سینمای خانگی مدل 3540 فیلیپس خریدم 350 تومن که جفتشون عالی اند.
مزایای 3588
1 زیبایی خاصی تو طراحیش دیده می شه
2 کیفیت ساخت بالایی داره ( سفارش هلند و ساخت مجارستان ( کلا اجناس استاندارد اروپا رو دارن ) )
3 انواع خروجی ها رو داره HDMI +( کابلش ) +خروجی های a\v
4 خروجی لازم برا ردیف کردن سیستم صوتی داره { چپ جلو - راست جلو - چپ عقب - راست عقب - وسط - ساب ووفر }
5 کامل ترین پشتیبانی رو از فلش داره لااقل تو مدل هایی که من سرچ کردم ( تا 160 گیگ ) ( دقیقا یادم نیست ولی در کل چند مزیت داشت نسبت به 728 سونی یکیش یکیش پخش ultra divx بود )
6 خروجی صدای دالبی داره
7 قابلیت خوندن سی دی و دی وی دی دیتا رو داره ( البته مطمئن نیستم بقیه نداشته باشن ) ( فیلم و عکس و آهنگش رو پخش می کنه )
8 قابلیت تبدیل فایل های صوتی روی دیسک رو به mp3 و ذخیره اون رو فلش رو داره
9 مهمترین کار فیلیپس کنترل های شیک و خلوتشون ا . ( بر خلاف بقیه ریموت ها که برای هر کاری یه دکمه میذارن این قفط دکمه های اساسی رو رو گذاشته و بقیه رو تو دکمه info هش جا داده مثل repaet a-z - track time - total time - و .... )
اگر وقت کنم چند تا عکس می گیرم و آپلود می کنم.
باز اگر سوالی بود در خدمتم
چیز دیگه ای نمی خوای دوست عزیز ؟ می خوای روش یه ال ای دی هم جایزه بدن ؟نقل قول:
DVD writer ؟
بعید می دونم هم چین دستگاهی وجود خارجی داشته باشه یا لااقل قیمت پایین داشته باشه
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
همه رو نمی دونم ولی تو 3588 فیلیپس و 728 سونی هستنقل قول:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
********************************************نقل قول:
خب 100% 728 بهتره . البته اگر با اختلاف قیمت کمش مشکل نداشته باشین. در کل من اینجوری پیشنهاد میدم :نقل قول:
1 اگر سونی بودن مهم نیست 3588 فیلیپس نهایتا 100 تومن قیمت داره
2 اگر سونی بودن مهمه 728 سونی
3 در آخر هم 718 خودتون
سلام یه dvd player کیفیت صداش خوب خوب باشه وصل کنم به اسپیکر موزیک گوش کنم
کیفیت صداdvd player در حد کامپیوتر های امروزی هست
usb برای mp3 aac داشته با شه قیمت تا 100 تومان
میخوام وصلش کنم به edifier c3
لطفا پاسخ بدید با تشکر
درودنقل قول:
دی وی دی پلیری که کیفیت صداش خوب خوب باشه خیلی خیلی گرون می شه و از اسپیکرهای شما که رنج متوسطی داره خیلی گرون تر در میاد مضافا اینکه حداکثر کیفیت پلیر شما محدود می شه به کیفیت آمپ و اسپیکرهایی که داری بنابراین یه پلیر معمولی تو رنج 100 تومن می تونه جواب گوی کار شما باشه... بخشی از جمله اولت رو متوجه نشدم...یعنی کیفیت پخش کامپیوترهای امروزی جواب گوی کار شما نیست؟ و اینکه پلیری می خواهی که از PC بالاتر باشه؟ <<کیفیت صداdvd player در حد کامپیوتر های امروزی هست>>
منظورم این بود که اگه اسپیکر رو وصلش کنم به dvd player کیفیت صداش مثل کامپیوترم هست
بعد کیفیت صدای کدوم مارک زیر بهتره
pioneer
sony
philips
بعضی دی وی دی ها خروجی صدا رو زدن 24bit\192khz بعضی مدل ها16bit\96khz برای اسپیکر من این دو فرقی داره
سلام دوستان.من یه بلوریbd-c5500 خریدم.ولی زیرنویس رو نشون نمیده...مشکل از چیه؟(زیر نویس به صورت srt)
خیلی وقت ها بخصوص اگه مادربورد کامپیوتر رو اخیرا و از یه برند معتبر خریداری کرده باشی.... کیفیت صدایی به مراتب بالاتر از خیلی از پلیرهای تجاری بازار داره.... اگر هم یه کارت صدای مجزای خوب داشته باشه که دیگه نور علا نوره! اما در خصوص کیفیت صدا با مبلغ 100 هزار تومن چیزی خیلی بهتری از کامپیوتر خونگی نصیبت نمی شه...! منظورم اینه که تفاوت فاحشی رو حس نخواهی کرد!نقل قول:
در مورد اینکه کدوم برند بهتر خیلی قاطعانه نمی شه اظهار نظر کرد ولی نظر شخصی من اینه که تا مبلغ زیر 250 هزار تومن برند پایونیر و فیلیپس خیلی تفاوت زیادی باهم ندارند ( زیر 250 هزار تومن من پلیرهای فیلیپس رو بیشتر می پسندم) ولی در پلیرهای گران قیمت قاعدتا برگ برنده دست پایونیر هست چون اینجا معمولا بهتر می تونه خودش رو نشون بده.....
سونی هم در آخر اگه چیزی پیدا نکردی می تونه بهش فکر کنی..... و صد البته یه پلیر با کیفیت 24 بیت و 192 کیلوهرتز به یه پلیر 16 بیتی ارجحیت داره چون هم با کیفیت تره و هم اینکه صدای نرم تری خواهد داشت...
دوست عزیز خیلی ها با مشکل که شما داری مواجه هستند و چیز خیلی عجیبی نیست که فونت فارسی تو زیرنویس اونم از نوع srt مشکل ساز بشهنقل قول:
خیلی ممنون
اگه میشه چند تا پلیر خوب تا 100 تومان از pioneer و philips معرفی کنید با قیمت
کد:http://mmf66.blogsky.com/
نقل قول:
اول از همه اگه به خیابان جمهوری دسترسی داری برو یه سر ببین تو پاساژ شرکا ببین چه مدل هایی از فیلیپس موجود هست و یا اینکه زیر پل حافظ فروشگاه راستین.... چون من دقیقا الان نمی دونم که چه مدل هایی در حال حاظر تو بازار موجود هست... هر مدلی پیدا کردی بگو مشخصاتش چک کنیم... اگر هم که حال جمهوری نداری یه سر به این سایت بزن ببین چی پیدا می کنی....مضافا تو صفحات قبل به کرات گفته شده که کدوم پلیرها تا 100 هزار تومن بهتر هستند.
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3275&sort_by=price&sort_order=desc
با تشکر از sound vision
سلام به همگی دوستان.
من یک سینما خانگی ال جی مدل790 دارم.
با اینکه توی تنظیمات رزولوشن1080رو انتخاب میکنم ولی همچنان روی عکسهایی با رزولوشن1080فوق العاده کیفیت پایینی داره.حتی منو و...کیفیت خیلی پایینی دارن.(از کابلHDMIاستفاده میکنم)
میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
سوال بعدیم اینه که میشه فریمورش رو آپدیت کرد؟!
با وجود بلوري پلير ها كسي ديگه دي وي دي پلير نمي خره!!!
نقل قول:
عکس هایی که برای نمایش استفاده می کنی عکس های با کیفیتی هستند مثلا رزولیشن بالایی دارن؟ و دوم اینکه تنظیمات دستگاه را شاید تغییر داده باشی... پیشنهاد می کنم تمام تنظیمات رو به پیش فرض کارخانه بر گردونی اونوقت ببین مشکل حل می شه یا نه (از دفترچه راهنمای دستگاه استفاده کن)
در مورد سوال بعدی هم اگه فریمور جدید وجود داشته باشه یعنی کارخانه سازنده فریمور جدیدشو تو سایت قرار داده باشه اینکارو می شه انجام داد ولی معمولا کمی ریسک داره در ضمن تغییر آنچنانی هم نخواهد کرد.
با وجود بلوری پلیرها هنوز هم دی وی دی پلیرها فروش دارن به همون خاطری که هنوز تو خونه شما بیشتر دیسک هایی که دارید دی وی دی هست تا بلوری!.... قیمت خود دستگاه های بلوری حدودا منطقی شده ولی هنوز قیمت دیسک های خام و یا رایت شده اش گرون و از همه مهم تر اینکه هنوز آنچنان که باید و شاید فراگیر نشده...نقل قول:
سلام .
اگه میشه یه پلیر معرفی کنید که از usb فیلم با فرمت مختلفو پخش کنه زیرنویسشم نشون بده !
مرسی
پاسخ داده شد...صندوق ورودی را چک کنید...نقل قول:
[HTML]http://www.goldiran.ir/pd-512.htm#2[/HTML]
به هایپر سر بزن .شاد باشینقل قول:
با سلام لطفا مشخص کنید آیا مدل 420 پایونیر قابلیت ارتقائ نرم افزار و نصب برنامه برای پخش فرمت kvm رو دارد ؟
سلامنقل قول:
قابلیت ارتقای نرم افزار باید داشته باشه ولی تا اونجا که من می دونم آپدیت نرم افزار باعث پخش فرمت mkv در این دستگاه نمی شود.
سلام ببخشيد يک دستگاه سوني 728 دارم وقتي از usb فايل بلوري ريپ 720p رو ميزنم پخش کنه تو لودينگ مي مونه حجم فايل 2.6 گيگ هست. اين عاديه يا مشکل از دستگاه است؟
نقل قول:
دستگاه شما تا رزولوشن DVD رو ساپورت میکنه و فایل HD رو ساپورت نمیکنه !
با توجه به اینکه دو سالی از این تاپیک میگذره و مدل های جدیدی از فیلیپس و سونی به بازار اومده می خواستم ببینم در حال حاضر چه مدلی خوبه؟ (سونی ارجحیت داره چون تلویزیون هم سونی هست)
این امکانات داشتنشون برام اهمیت داره:
پخش زیرنویس فارسی srt و idx
قابلیت تنظیم اندازه فونت، رنگش و نوعش
قاعدتا خوردن usb، پخش divx و خروجی 1080 که فکر کنم همه مدل ها الان دارن.
لطفا مدل های بیربط رو معرفی نکنید و مشخص کنید که این سه قابلیت رو دارن؟
مدلی هست وایرلس wifi داشته باشه؟
زیرنویس رو خودت باید مطمئن بشی.... در مورد وای فای هم من که تا حالا دستگاه دی وی دی پلیری ندیدم که این امکان رو داشته باشه حالا تو بلوری پلیر می گفتی یه چیزی ولی تو دی وی دی پلیر که قیمتی نداره نمی شه انتظار این امکانات رو داشت. در مورد رنگ فونت فیلیپس ها معمولا تو رنگ دارن ولی تغییر اندازه فونت رو ندیدم تا حالا مگه رو دستگاه های مدیاپلیر.نقل قول:
اما در مورد مدل ها با اولویت سونی ! این مدل رو چک کن ببین به کارت میاد یا نه قیمتش باید بین 110 تا 120 باشه
DVP-NS728 سونی
ولی چندتا مدل از فیلیپس هم هست که حودم پیشنهادم رو این مدل ها هست :
DVP3588 فیلیپس به قیمت 95 هزار تومن
DVP3880 فیلیپس به قیمت 90 هزار تومن
DVP3550 - NEW فیلیپس به قیمت 70 هزار تومن
مشخصات مدل های بالا رو چک کن ببین کدوم به کارت میاد
موفق باشی
مرسی از جواب سریعت
حالا بلو ری هم باشه مشکلی نداره. بیشتر از قیمت امکانات برام مهمه.
اگه مثلا بتونه فایل های شبکرو از رو wifi بخونه خیلی خوبه.
ولی زیرنویس فارسی برام خیلی مهمه. یه فونته خوبی هم باشه. اندازشم بزرگ شه رنگش مهم نیست. از دور پیدا باشه. من یه دونه --- xvision دارم که زیرنویس فارسی نشون میده ولی فونتش خیلی بده. اگه Tahoma باشه خوبه.
این سونی زیرنویس فارسی نشون میده؟ فیلیپس که میدونم نشون میده ولی اندازه فونتش رو میشه تغییر داد؟
مرسی از جواب سریعت
ولی زیرنویس فارسی برام خیلی مهمه. یه فونته خوبی هم باشه. اندازشم بزرگ شه رنگش مهم نیست. از دور پیدا باشه. من یه دونه --- xvision دارم که زیرنویس فارسی نشون میده ولی فونتش خیلی بده. اگه Tahoma باشه خوبه.
این سونی زیرنویس فارسی نشون میده؟ فیلیپس که میدونم نشون میده ولی اندازه فونتش رو میشه تغییر داد؟
مرسی از جواب سریعت
مرسی از جواب سریعت
در مورد بلوری احتمال مشکل پیدا کردن با فونت فارسی بیشتر هستش مگه اینکه قبل از خرید با فروشنده شرط کنی که برات تست کنه.... باید بودجه رو مشخص کنی اینجوری که نمی شه! اگه مشکلی نداری می تونی رو یه پلیر تاپ یک میلیونی هم حساب کنی ولی اگه تو رنج 300 تا 400 می خوای بازم بلوری پلیرهای فیلیپس هم مشخصات خوبی دارند بخصوص 7500 و 9500 فیلیپس. در مورد اندازه فونت هم تو پست قبلی گفتم تا حالا ندیدم که دستگاهی اینکارو انجام داده باشه ولی اگه همچین چیزی پیدا بشه که عالیه به کار خیلی ها میاد. من خودم فیلیپس دارم اندازه فونتش رو هم نمی شه تغییر داد.نقل قول:
دی وی دی پلیر X.Vision XDVP-757 چطوره؟
خروجی hdmi و usb و قابليت پخش فرمت Divx داره .. میتونه فول اچ دی رو هم پخش کنه؟
بعد تو مشخصات سامسونگC350 نوشته
- HDMI Output not available
See things clearly with Progressive Scan Out:
Everything’s twice as real with Progressive Scan Out. It takes a conventional HDTV, with its outdated interlacing method of delivering data, two passes to display what Full HD 1080p’s Progressive Scan Out delivers in one. That means you get a smoother, cleaner, better picture that’s full of vivid detail – perfect for viewing fast-paced sports and action flicks you love so much.
اینا یعنی چی؟
Full HD 1080p رو هم میتونه پخش کنه؟ اگه HDMI نداره چطوری پخش میکنه؟
دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه؟
دی وی دی دی پلیر الجی مدل DV-9570PM
mkv هم پخش می کنه. حالا می خوام بدونم وضعت زیرنویسش چطوره؟ آیا srt و sub/idx فارسی رو راحت پخش میکنه؟ امکان تغییر رنگ و تغییر فونت داره؟کد:http://goldiran.ir/pd-512.htm
دور زیرنویسش حاشیه داره؟ چون اگر حاشیه نداشته باشه خوندنش سخت میشه.
دوست عزیز این مدل از Xvision که مدلش رو اینجا گذاشتی مشخصاتشو تو سایت مادیران چک کردم اما متاسفانه مشخصات ذکر شده در سایت جامع و کامل نبود....نقل قول:
در مورد این مدل از سامی هم باید بگم تا اونجا که من چک کردم خروجی HDMI نداره بنابراین امکان پخش با رزولیشن بالا هم نداره... در کل این دستگاه هایی که شما پیدا کردی انتخاب های معقولی نخواهند بود چون مشخصاتشون درست و حسابی نیست.
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
بازم می گم خیلی نباید انتظار داشته باشید...! من که تا حالا ندیدم دستگاه دی وی دی پلیری حاشیه بندازه دور زیر نویس (اصلا اینجوری خیلی ها نمی پسندن) حالا شاید بشه رنگ فونت رو عوض کرد ولی بازم خیلی نمی شه رو زیر نویس تغییر ایجاد کرد...شما یه مدل انتخاب کن که از نظر قیمت و مشخصات باب میلت باشه بعد موقع خرید یا تلفنی این ویژگی ای رو که می خوای از فروشنده طلب کن و بگو می خوام اینجوری باشه حتمن...به نظر من اینجوری راحت تر و زودتر به نتیجه می رسی....نقل قول:
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
ممنون، حالا اصلا مدل DV-6570PM ال جی امکان پخش زیرنویس فارسی رو داره یا نه؟ هم srt و هم sub/idx منظورم هست.نقل قول:
و اینکه از چه فونتی استفاده شده؟ حالا حاشیه نداشته باشه اشکال نداره.
ممنون، حالا اصلا مدل DV-6570PM ال جی امکان پخش زیرنویس فارسی رو داره یا نه؟ هم srt و هم sub/idx منظورم هست.نقل قول:
و اینکه از چه فونتی استفاده شده؟ حالا حاشیه نداشته باشه اشکال نداره. چون امکاناتش خیلی کاملتر از همه دی وی دی پلیرهایی هست که تا حالا درباره اشون تحقیق کردم.
بزرگوار من برای چندمین بار این مدلی که شما گفتی رو گوگله کردم ولی متاسفانه همونطور که قبلا هم گفتم مشخصات کامل و جامعی پیدا نکردم که بتونم براساس آن شما را راهنمایی کنم به خصوص که مطمئنم برای هیچ دستگاهی نمی نویسند که زیر نویس رو با چه فونتی بالا می آورد... (قاعدتا باید یه استاندارد داشته باشه که همه ازون پیروی می کنن) اگه لینکی پیدا کردی که مشخصات درست و حسابی در سایت های خارجی از این دستگاه نوشته شده بود بگذار اینجا تا ببنیم بالاخره این چیزایی که شما می خوای داره یا نه...وگرنه مراجعه حضوری با فروشنده و تست (در صورت زیربار رفتن فروشنده!!) تنهای کاریی هست که می تونی انجام بدی.نقل قول:
من برای این اینجا نوشتم که اگر دوستانی خریدن و استفاده کردن نظرشون رو بنویسن وگرنه اگر کاملترین مشخصات رو هم سایت بنویسه و حتی کاتالوگش رو تو سایت بذاره تا زمانی که ازش استفاده نشده نمیشه گفت جنس خوبه یه نه، همیشه این مشخصات برای آغاز راه جستجو هستن تا بدونیم چی بیشتر خواسته های ما رو برآورده می کنه ولی به این خاطر اینجا مطرح می کنیم که ببینیم اگر دوستانی دارن بیان بگن که آیا از تجربه شون راضی هستن یا نه مثلا درباره همین مدل DV-9570PM ال جی ، فکر کنم تنها مدلی باشه که mkv می خونه، چون من جای دیگه ای ندیدم ولی اگر همین دستگاه زیرنویس فارسی رو درست نشون نده فایده نداره.نقل قول:
روی فروشنده هم نمیشه حساب کرد چون اینقدر فروشگاهها شلوغن که نمیشه همچین درخواستی ازشون داشت و دیگه اینکه علاوه بر همه اینها کیفیت لنز هم مهمه که اگر dvd خش داشت دستگاه باز هم بتونه بخوندش که این مطالب رو تنها با استفاده از تجربه دیگران میشه به دسته آورد.
(متاسفانه الان دقت کردم دیدم نوشتم 6570 در صورتیکه مدل درست 9579 هست، ولی در لینک گلدایران که داده بودم درست بود)
منظورم این لینکه:
اینجا هم هست:کد:http://goldiran.ir/pd-512.htm
کد:http://orado.ir/item-%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C-LG-%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C-%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-DV-9570-PM-i/12240
----T و DVD لومکسي T3601
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریافت کننده دیجیتال تلویزیونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=496435
- وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني كامل از سيستم (,1080i,720P,576P,576i)
- قابلیت دریافت و پخش دیجیتالMPEG-4 صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی باکیفیت عالی بدون هرگونه نویز ، برفک و سایه
- منو فارسی با دسترسی آسان و تلتکست فارسی
- دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
دستگاه ضبط شخصی
- قابلیت ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی بر روی فلش مموری یا هارد خارجی و نمایش آنها توسط دستگاه و یا کامپیوتر
- قابلیت ضبط در ساعات تعیین شده از قبل حتی هنگام خاموش بودن تلویزیون(schedule)
- قابلیت ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال های دیگر در یک فرکانس مشترک
- مشاهده تصویر ضبط شده یک برنامه در حال ضبط به طور همزمان (Timeshift)
پخش کننده فایل های چند رسانه ای فیلم ، عکس و صدا (MultiMedia player)
- قابلیت پخش DVD
- قابلیت ساپورت رم SD/MMC
- قابلیت پخش فیلم از فلش مموری و هارد خارجی
- پشتیبانی از انواع فرمت های رایج و حرفه ای صوتی-تصویری (MKV,XVID,DIVX,MPG,VOB,DAT,MP4,AVI, … )
- پخش زیرنویس فارسی SRT
- نمایش عکس همزمان با پخش موزیک(Slide Show)
دیگر امکانات :
- دارای خروجی ها Composite, Component ,HDMI , SPDIF
- دارای کنترل از راه دور حرفه ای و کامل
- دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
- بروز رسانی نرم افزار از طریق USB
- پشتیبانی نرم افزاری و خدمات پس از فروش
- گارانتی طلایی تعویض یک ساله کل دستگاه وقسمت DVD پلیر دستگاه
متعلقات
یک دستگاه گیرنده کمبو ، کابل HDMI با 2عدد نویزگیر، کابل AV ، کنترل و باطری، کارت ضمانت، دفترچه فارسی
سلام به دوستای گلم
من میخوام یه دی وی دی پلیر بخرم که قابلیتهای زیر را داشته باشه:
1.جای فلش مموری داشته باشه
2.دی وی دی و سی دی دیتا رو اجرا کنه
3.فرمت های تصویری wmv , mkv , vob , dat , mov , mp4 , mpg و همه فرمتها رو اجرا کنه
اینجوری نباشه که فردا یه چی تو فلش بزارم و بعد دستگاه نتونه اجراش کنه
4.حدود 100تومن پول دارم
5.دست شما درد نکنه و میسی و ممنون :10::40:
منو جلوی خونوادم رو سفید کنید.
درودنقل قول:
غیر از گزینه سوم سایر خواسته هایی که داری حدودا شدنی هست.... انصافا چقدر فایل با فرمت MKV داری که گزینه های خریدت رو محدود می کنی.... تا اونجایی که من اطلاع دارم دستگاه های پلیر از برندهای معتبر تا این لحظه قابلیت پخش MKV رو برای دستگاه های خودشون تعبیه نکردن... نه اینکه کار خاصی باشه ولی حتمن یه سیاستی پشتش هست.... اگه یه دستگاهی می خوای که استاندارد باشه و بتونی باهاش راحت کار کنی پیشنهاد می کنم از برندهای فیلیپس، سونی یا پایونیر یک مدل رو انتخاب کنی البته باید قید MKV رو بزنی و این جمله رو هم باید بی خیالش بشی همه فرمتها رو اجرا کنه شاید تا چند ماه آینده یه فرمت جدید بیاد و اتفاقا خیلی رایج هم بشه شما نباید انتظار اجرای اونو با دستگاه پلیرت داشته باشی...
اما اگر دنبال پخش MKV و کلا از این جور فرمت های سالی یه بار هستی می تونی قید کیفیت و دوام رو بزنی و بری سراغ برندهای کمتر معتبر مثل ال جی که در بعضی از مدل هایش (تو پست های قبلی معرفی شده) این قابلیت وجود داره.....
این لینک پایین رو چک کن می تونی هم قیمت و هم مشخصات کلی دستگاه هایی که موجود هستن رو بررسی کنی رفرنس بدی نیست :
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3275&sort_by=price&sort_order=desc
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3275&subcats=Y&features_hash=V333&sort_by=price&sort_order=desc
دستت درد نکنه عزیزم
یعنی به غیر از MKV همه فرمت ها رو اجرا میکنه؟؟؟؟
آخه من فیلم از نت دانلود میکنم و فرمت اکثرشن هم MKV هستش.
خودتون یه مدل خوب و معتبر معرفی کنید
میسی :11::40: