سلام دوستان شرکت امرتات در لیست جدید محصولاتش Z2 رو هم معرفی کرده و نوشته به زودی اما متاسفانه خبری از A5 نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان شرکت امرتات در لیست جدید محصولاتش Z2 رو هم معرفی کرده و نوشته به زودی اما متاسفانه خبری از A5 نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی داره دیر میاره :13: کاش x9رو میاورد. اگه قرار باشه 16g بیشتر از420-450 باشه دیگه ارزش زیادی نداره. xperia u میتونه ی جورایی بهتر باشه. چون هم قیمت هم باطری بهتره
سلام به همه دوستان راستش من چند روزیه که با کووان آشنا شدم و حالا هم قید خرید آیپاد رو زدم وتصمیم دارم یکی از دو مدل i9 یا c2 رو برا خرید انتخاب کنم میخواستم یه راهنماییم بکنید که کدومشون بهتره نسبت به قیمت و امکانات و اینکه i9 خیلی خوبو جمع و جوره اما c2 به نظر میرسه یکم چاق و یقر باشه اما قشنگ تره میخواستم ضمن گفتن ویژگی هاشون بهم بگید اگه جای من بودید کدومو میخریدید
علت اصلی که ما از کووان استفاده میکنیم به خاطر صداستنقل قول:
از لهاذ صدا هم تفاوت زیادی با هم ندارند.
هر کدوم رو بیشتر پسندیدید تهیه کنید.
البته اگر i9 تهیه کید دیگه نمیتونید از فالهای ویدیویی استفاده ی لازم رو ببرین. ولی در عوض پول کمتری میدین.
دوستان من امروز رفتم پایتخت تا کووان مدل i10 بگیرم که از شانس بد من8 گیگش رو نداشت من جای دیگه ای رو بلد نیستم اگه لطف کنید به من یه نمایندگی معرفی کنید که قیمتش هم خوب باشه و همه مدل هارو داشته باشه ممنونم اگه هم اینجا نمیتونید با پیام خصوصی بهم بگید ...
درود عزیزان
دوستانی که جی 3 دارند تنظیم صدا برای اروپا و غیر از اون رو انجام دادند؟چون با انتخاب دو گزینه هیچ تفاوتی
تو صدا برای من ایجاد نشد چون شنیده بودم تفاوت فاحشی داره!!!راستی چرا ساعتشو تنظیم میکنم هر دفعه به هم میخوره و عقب میمونه؟ممنون
دوستان کسی نیست به ما یه نمایندگی معرفی بکنه ؟
اگه به انجمن بسیج محله نامه فرستاده بودم تا حالا بهم جواب میداد!!!
از لحاظ کیفیت صدا j3 با i10 تفاوتی داره؟چون من از i10 خوشم اومده میخواستم بدونم اگه فرقی نداره همون i10 بگیرم
از راهنماییتون ممنون
سلام من از انجمن بسیج محله ام :D آقا من هم i9 دارم هم J3 حقیقت بهت بگم که تفاوت چندانی بینشون وجود نداره فقط j3 صدای هیس کمتر و نامحسوس تری داره . همه دوستان هم به اتفاق گفتن که محصولات کووان تفاوت صونی با هم ندارن . شما اگه از امکانات j3 استفاده ای نداری همون i10 رو بگیرفقط حجم بالا بگیر که بتونی یه آرشیو موسیقی با کیفیت روش داشته باشی . موفق باشینقل قول:
از طرف انجمن بسیج محله :D
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
خیلی جالیهنقل قول:
چون تفاوت واقعا فاحشه
یعنی ماکس ولوم هر دو با هم یکیه ؟
اگه update frimeware بکنید بد نیست شاید هر دو مشکلتون حل شد.
امرتات خوبه!!!!!!
سلام
ببخشید i9 مموری کارت هم میخوره؟
i10 چی؟
ممنون
سلام.نقل قول:
هیچ کدام اسلات کارت حافظه ندارند.
کلا" پلیر های کووان کارت حافظه نمی خورند. (من فقط A5 و Z2 را می شناسم که کارت حافظه می خورند.)
موفق باشید.
تفاوتهای i9 و i10 در چه چیزایی هست؟ آیا شامل کیفیت صدا هم میشه؟
جان؟ هیچ کدوم ندارن؟!نقل قول:
خوب نمیدونی چرا بقیه رو گمراه میکنی؟
این مدل ها دارن
c2 D3 v5 j3 z2 a5 و خیلی مدل های دیگه که وارد ایران نشدن و نمیشن
سلام.نقل قول:
منظورم از هیچ کدام مدل های اشاره شده توسط دوستمان بود. من همین مدل ها را می شناختم! در مورد v5 اطلاعات نداشتم.
به هر حال شرمنده.
موفق باشید.
اخرین ورژن که 29 هست نصب کردم .نقل قول:
راستش هیچ تفاوتی نه تو کیفیت نه تو بلندی اتفاق نیفتاد هر دو گزینهeuropean و non europeanرو هم زدم .
توی کیفیت که تغییری اتفاق نمیافتهنقل قول:
نمیدونم:23:
شاید ویژگی فریمور شما این باشه.
امروز رفتم i10 خریدم حس میکنم کیفیتش اصلا به خوبی آی پاد نیست مخصوصا تو حالت فلت
آی پاد یه چیز دیگس...
اگه میشه یکی از دوستان اموزش نصب فریمور جدید i10 رو بهم یاد بده
راستی من لیریک آهنگامو کجا باید قرار بدم که تو پلیر نشون داده بشه
فریمور رو که دانلود کردید اکسترکت میکنید بعد فایل هارو رو صفحه اول درایو پلیر میریزید سوالی بود بپرس رفیقنقل قول:
دوستان برای جی 3 برنامه ای امنیتی وجود نداره که بوسیله اون بشه رو فایل ها رمز گذاشته شه یا چیزی شبیهش ؟
دوست عزیز باید تنظیم اکولایزر بکنیننقل قول:
مخصوصا BBE رو
تا به صدای دلخواهتون برسید.
کم کم داره ازش خوشم میادنقل قول:
منظورتون اینه که برم تو قسمت ستینگ و اکولایزرو خودم تنظیم کنم؟
من چون راک گوش میدم گذاشتم رو راک بقیه رو تست کردم خوشم نیومد رو متال هم میزارم صدا یکم بم میشه ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری تنظیم کنم البته هدفون خوب ندارم از ظاهر هدفون خودشم معلومه که مال نیست اگه هم بهم بگید توان خروجیش چند اهمه ممنون میشم البته تو خود سایت زده 15 اهم ولی فک کنم بیشتر از این حرفا باشه چون ای پاد که خروجی کمتری داره هدفونایی که براش میاد 17 اهم هست
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
این اپدیت ها امکانات جدید هم با خودش به همراه داره یا صرفا برای رفع باگ و مشکلات ارایه میشه؟
راستی i10 رو نمیشه براش تم جدید ریخت؟
برا فونت هم جایی پیدا نکردم اگه ادرس مرجع دارید بهم بدید.
اگه نحوه نمایش لیریک هارو هم بهم یاد بدید دیگه عالی میشه
دیگه ببخشید بابت زیادی درخواست ها بالاخره تعارف اومد نیومد داره:20:
ممنون:46:
شاید امکاناتی م داشته باشه ولی بیشتر برای رفع باگهاستنقل قول:
چرا باید بگردید
یکی از دوستان چندتا فونت گذاشته بودن
اگه دنبال این چیزها هستید فروم anythingbutipod مکان مناسبی برای گشتنه
والا من تا حالا از این قابلیت نخواستم استفاده کنم
ولی احتمالا اینجوری کار میکنه که
اسم فایل لایریک باید دقیقا با اسم فایل اصلی یکی باشه
و توی تنظیمات هم لایریک روشن باشه.
بلهنقل قول:
تقریبا بهترین کار اینه که چندتا اکولایزر تنظیم کنید
چون سبک موسیقی و روشهای ظبط آهنگ متفاوته
ممکنه یک اهنگ راک با اکولایزر صداش خوب باشه و یک اهنگ بد
برای همینه که 4 تا اکولیزر میتونی تنظیم کنی
یکی از دوستان زحمت کشیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این باره گذاشتن
منظورتون رو متوجه نشدم
توان خروجی واحدش میلی واته
مقاومت خروجی واحدش اهمه
اگه منظورتون اینه که تا چه هدفونهایی رو میتونه درایو کنه
این به دوتا چیز بستگی داره
یکی مقاومت هدفون ودیگری حساسیت اون
اگه علاقه مندین توی امظام یک لینک هست که همه ی این موارد رو توش توضیح دادم.
سلام، دوستان میشه اطلاعاتی رو در مورد مدل S9 بهم بدید؟ خیلی فوریه ... یک مورد هست کارکرده میخواستم بخرمش. (قیمتش پیشنهادی برابر با قیمت نو مدل i9 هست)
به نظر من صدای j3 تو حالت normal هم از آیپاد بهترهنقل قول:
دوست عزیز میتونم بپرسم با چه هدفونی؟نقل قول:
vsonic gr07
البته حجم صدا کمتره
این cowon x9 چقدر ارزونه خدایی. به این میگن یک پلیر واقعی. کاش میشد خریدش. 32g 229$
:44:نقل قول:
ممنون میشم یک نفر توضیح مختصری در این مورد بده.
تا 3-4 روز دیگه میخوام خرید کنم.
تفاوت هایی شامل بهتر بودن صفحه ی نمایش و بهتر بودن باترینقل قول:
هر دوی این پلیرها از افکت های مشابهی برای صدا استفاده میکنند
احتمالا تفاوت در صدا خواهد بود ولی در حد بسیار کم
که ممکنه حتی شما متوجه نشین.
راهی هست بشه بلوتوث j3 رو فعال کرد برای انتقال فایل؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
توی دفترچش که چیزی به این عنوان نیستنقل قول:
اون که بله من متظورم راهیه -- شده باشه مثه محصولات اپل که با برنامه سلست فعال میشه راهی نیست -- شه فعال شه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نقل قول:نقل قول:مگه جی تری آندو نیست ؟!نقل قول:
شما باید نرم افزار های ارسال فایل با بلوتوث رو از مارکت های گوگل یا مارکت های ایرانی مثل بازار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین مارکتیه که دیدم / دانلود کنید ، کلاً برو اونجا هر چی برنامه مفید هست بگیر - با وای فای وصل شی بهتره ، مشکلی بود در مورد آندروید در خدمتم !
بچه ها کسی تا حالا به تگ ها دقت کرده :دی ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتید :دی ؟!