مثل اینکه تیم ملیمون هم طرفدار پیدا کرده:دینقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 32 (30 کاربران و 2 مهمان)
مثل اینکه تیم ملیمون هم طرفدار پیدا کرده:دینقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 32 (30 کاربران و 2 مهمان)
چرت نگید دیگهنقل قول:
برهانی رو نیاره تو میگید چرا نمیاره ؟
آخه اگه الان دایی بود که 6تا خورده بودیم
یادتون باشه تو آزادی تیم مساوی کرده بود
به نظر من خیلی خوب بازی کردیم
حداقل 4تا پاس درست به هم میدادن
چقدر گل شجاعی را نشون میداد بدبخت مزدک نمیدونست چجوری این همه سانسور را جمع کنه
ایران گل زده بود همون ریشو که تبل میزد را نشون داد کره هم گل زد همون رو
انگار فقط همین یک نفر از ایران تو ورزشگاه بود
بازیکن نداشتیم ! و بازیکنا هم باید تعویض می شدن چون نمی تونستن 90 دقیقه بازی کنن ! ولی ما بدون مهاجم خیلی بهتر بازی می کنیما !! :دينقل قول:
ما به تعويض هاي قطبي باختيم ؟!
خداي نكرده له نشدن؟نقل قول:
هم فشار سیاسی هم فشار تماشاگر ها ... هم فشار تیم کره ...کلا تحت فشار بودن
بازي مساوي شد عزيز!نقل قول:
ما به تعويض هاي قطبي باختيم ؟!
100%نقل قول:
به جای اینکه خط هافبک را تقویت کنه تا توپ بیاد دست ایران محاجم میاره تو !!! اینها کجا مدرک مربی گری گرفتن ؟
صدا سیما هم مثل همیشه به شعور مردم توهین میکنه . میگن نتیجه خوبی گرفتیم , مثل این میمونه که یه تیمی داره سقوط میکنه دسته 2 ولی اگه بازیش را ببره میمونه تو لیگ ولی بازی آخرش را مساوی کنه بعد بگن نتیجه خوبی گرفتیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از اینجا با صدا سیما میگم خر و بی شعور و خر و خاشاک و اراضل اوباش خودتونید بی پدر ها .
:31::31::31::31::31:نقل قول:
بازي مساوي شد عزيز!
خیلی قشنگ گفتی !!: دي
بعدشم چرا همش داوورای ژاپنی و استرالیایی و عرب به ما می افته سر بازی هایی که تغریبا از یه طرف اسیا هستن ؟؟؟؟
منظورم اینه که ما کلا با استرالیایی ها مشکل داریم ! اون که هیچ
داوور ژاپنی می خوره به کره !
داوور عرب می خوره به عربستان و امارات !!!
اولین باریه که از موفق نشدن تیم ملی ناراحت نمیشم . دلایلش رو هم خودتون میدونید !
خاک تو سر مدیرا به جای اینکه روحیه بدن بچه ها رو تحت فشار روانی قرار میدن .
کاملا تایید میشه..نقل قول:
چرت نگید دیگه
برهانی رو نیاره تو میگید چرا نمیاره ؟
آخه اگه الان دایی بود که 6تا خورده بودیم
یادتون باشه تو آزادی تیم مساوی کرده بود
به نظر من خیلی خوب بازی کردیم
حداقل 4تا پاس درست به هم میدادن
برهانی به نظر من کلا بازیکن بیخودیه..
فقط حیف که یه مشت استقلالی چشم و گوششونو بستن فقط تو فکر اینن که چرا کریمی و نوری بازی کنن ، این برهانی بازی نکنه.
عزیزم می دونی توی این بازی ما چند تا هافبک داشتیم ؟؟؟؟نقل قول:
به جای اینکه خط هافبک را تقویت کنه تا توپ بیاد دست ایران محاجم میاره تو !!! اینها کجا مدرک مربی گری گرفتن ؟
صدا سیما هم مثل همیشه به شعور مردم توهین میکنه . میگن نتیجه خوبی گرفتیم , مثل این میمونه که یه تیمی داره سقوط میکنه دسته 2 ولی اگه بازیش را ببره میمونه تو لیگ ولی بازی آخرش را مساوی کنه بعد بگن نتیجه خوبی گرفتیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از اینجا با صدا سیما میگم خر و بی شعور و خر و خاشاک و اراضل اوباش خودتونید بی پدر ها .
یکی از دلایل اومدن برهانی همین بود !نقل قول:
فقط حیف که یه مشت استقلالی چشم و گوششونو بستن فقط تو فکر اینن که چرا کریمی و نوری بازی کنن ، این برهانی بازی نکنه.
اما و اگرها به اوج خودش رسید!:27:
وسط بازی عربستان به اوجش می رسه ! فک کن ایران نره جام جهانی اون موقس که ایران خر تو خر می شه ! از یه طرف ساعت 10 قضیه ی الله و اکبر ! از یه طرف هم همین !!نقل قول:
اگه بریم جام جهانی که خیلی خوشحال میشم..
اما اگه نریم هم انصافا ناراحت نمیشم..
چون صد در صد موج اعتراضات به سمت دولت سرازیر میشه...
اقا ما نفهمدیدم چرا حالا که بحث سیاسی داغه چزا همه چیز رو باید چسبوند به اون...
یه سری از بچه میان میگن فلانی تحت فشار بوده وا از این حرف ها ... خب مگه همون بازیکن جلوی تیم دوم امارات چی کار میکرد که می خواستی بیاد توی سئول جلوی کرده بکنه.....!!!
به نظر من مشکل اصلی توی تعویض های دیر وقت قطبی بود .....
اگه بازی امشب برنده داشته باشه ( با هر نتیجه ای ) تیم سوم گروه میشیم؟؟؟
تو اين مسابقه مساوي هم باخت بود . من خودم استقلاليم ولي جان من وقتي آرش رو آورد يه بار توپ به پاش خورد ؟ به جاي اينكه خلعتبري رو بياره تو توپ رو نگه داره و از سرعتش استفاده كنيم آرش رو اورد كه بيشتر ميتونه سر بزنه و خودش بازي سازي نميتونه بكنه در حالي كه ما حتي نميتونستيم توپ رو از اونا بگيريم . بعد از خوردن گل هم بلافاصله خلعتبري رو اورد اونم تو 5 دقيقه ي پاياني . اين نظر منه هر چند چرت هم باشه ...
دست از اين جنگ زرگري استقلال و پرسپوليس بردارين!!
آقا سرمربيه ، تصميم گرفته كيو بياره خوب و بدش هم با خودشه! مگه اين كه مثل برانكو كه از دايي حرف شنوي داشت بخواد عمل كنه!!
بازيه امشب چه كره ببره چه عربستان ايران ميره پلي آف
لطفا بحث رو هم سياسي نكنيد دوباره فروم ميخوابه plz
حتی اگه نریم جام جهانی کارنامه قطبی بهتر از دایی بود تازه دو تا از سخت ترین بازی ها ( با دو کره در زمینشون) زمان قطبی بود:
دایی : 5 بازی 6 امتیاز
قطبی: 3 بازی 5 امتیاز
اگه کره شمالی عربستان رو ببره یا عربستان با اختلاف بیش از دو گل کره شمالی رو ببره صعود می کنیم!
بحرانی آورد که تیم به جلو هدایت کنه و حفظ توپ کنه نتونستنقل قول:
اگه هم تعویض هاش زودتر انجام میداد و گل میخورد که دیگه واویلا ...
در کل تیم به خاطر فشار زیاد کره گل ورد و توان تیم ملی هم در همین حد بود
یادمون نره که با همین کره تو زمین خودمون زوری مساوس کردیم
معلومه که از دنیا عقبی ! اوولا برای امضات ! دووما برای اینکه اگه بازی رو دیده بودی همچین حرفی نمی زدی !نقل قول:
ولی فک کنم اگه عربستان می بره باید با اختلاف زیاد ببره !نقل قول:
بازيه امشب چه كره ببره چه عربستان ايران ميره پلي آف
به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!
اگه عربستان 1-0 یا 2-1 هم ببره ایران میره پلی آفنقل قول:
اگه کره شمالی عربستان رو ببره یا عربستان با اختلاف بیش از دو گل کره شمالی رو ببره صعود می کنیم!
مطمئنی؟!آخه تفاضل گل کره +2 هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بحرانی آورد که تیم به جلو هدایت کنه و حفظ توپ کنه نتونست
سلام
به به چه بازی خدایش این قطبی یک نعمت بود برای تیم ملی توی این چند ماه جوری تیم ساخت که کره جنوبی تو زمین حریف بتون گل بزنیم اونم تیم اول لیست و تیم که تونسته بره جم جهانی به امید بازی کره و عربستان
فقط از مدیران تقاضا دارم جلوی دوستانی که دارن به سمت بحث سیاسی راه میندازن و از جریانات بی خبرن به شدت بگیره
:27:نقل قول:
به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!
بزرگترین اشتباه تعویض سرمربیه..
ما چه بریم جام جهانی چه نریم نباید قطبی رو عوضش کنن.....
مرسی پست بالا رو ندیدم شرمنده..ایشاالله تبانیی نمیشه میریم پلی آف.
یکم این برنامه هاتو تشریح می کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا ما نفهمدیدم چرا حالا که بحث سیاسی داغه چزا همه چیز رو باید چسبوند به اون...
یه سری از بچه میان میگن فلانی تحت فشار بوده وا از این حرف ها ... خب مگه همون بازیکن جلوی تیم دوم امارات چی کار میکرد که می خواستی بیاد توی سئول جلوی کرده بکنه.....!!!
سلام ... !
خب ، بازی خوبی بود انصافا ! حساب شده بازی کردیم گرچه نمیشه منکر شد شانسم با ما بیشتر از کرده یار بود . اگه شجاعی اون توپ خیلی عالی رو گل کرده بود حال و روزمون ...
مشکل اصلی ما این بود که از اول در انتخاب مربی اشتباه کردیم ! سایرین هم چوب تیم دایی رو می خورند !!!
به هر حال باید منتظر بازی امشب بود ... مثل همیشه کارمون به اما و اگر کشیده متاسفانه !
یه سری بازیکن ها هر چقدرم که خوب باشن واقعا به درد تیم ملی نمی خورند از جمله عنایتی ، خطیبی و برهانی .
نخير اينطور نيست . لطفا جدول رو نگاه كنيد . تفاضل گل عربستان 0 ولي كره شمالي +2 هستشنقل قول:
خسرو حیدری نشون داده توی دفاع اصلا به خوبی حملش نیست ! که به درد همچین بازیی نمی خورد ! خلعتبری هم فقط دریبل می کنه که اگه توپ رو لو بده چون توی ضد حمله ضعیفیم به درد نمی خوره !نقل قول:
نقل قول:
2 سوال پیش میاد از حرفت :
سوال 1 : منظورت از هافبک تیموریان و نوری بود ؟ کدومشون بازی ساز بودن ؟ بعد از بیرون کشیدن نصرتی هم نوری رفت دفاع چپ , گفتم تا بدونی , کریمی هم رفت بیرون تا هافبک کاملا فلج بشه (هر چند کریمی قدم میزد)
سوال 2 : احتمالا اصلا تعویض های کره را ندیدی ؟ یک هافبک یارکوب آوردن نکونام را خنثی کرد (جالبه قبل از تعویض های قطبی بود ) :27:
ای کاش برهانی هم بازی نمیکرد تا این ننگ بزرگ دامن هیچ استقلالی را نگیرد تا پرس... ها ی عزیز بهانه ای نداشتند :31:
بستگي داره... !نقل قول:
احتمالا حاجی مایلی کهننقل قول:
چون بچه ها تو این بازی یکم کار سیا سی کردند دیگه زمان اون کسی که تیم ملی بازی میکنه ی قبضه ریش خواهد داشت و ....
ولی حتی اگه بریم پلی اف هم شانسمون خیلی خیلی کمه
هم بحرین را باید ببریم هم نیوزلند را
خدا کنه این عربا درست بازی کنن ! و مساوی نکنن !