نه فکر نکنم باشهنقل قول:
اگه شماره ثبت داشته باشه اره
چه مشکلی؟
نه زیاد نه
asus am602
شاید مرکز مخابراتش شلوغه شاید خطش نویز داره
البته مودم هم یکم توی نویز تاثیر داره
Printable View
نه فکر نکنم باشهنقل قول:
اگه شماره ثبت داشته باشه اره
چه مشکلی؟
نه زیاد نه
asus am602
شاید مرکز مخابراتش شلوغه شاید خطش نویز داره
البته مودم هم یکم توی نویز تاثیر داره
نقل قول:
میتونه به مودم ارتباط داشته باشه ولی در صدش کمه اون شاید کلا از ریشه مشکل داره مثلا سیم کشی ساختمان
مودم هم asus 602 و billion با شاتل بهترین ساز گاری رو دارند مثلا شما اگه billion 5210 رو با یه شرکت دیگه امتحان کتی میبینی که ارور هایه مختلف میده یا به سختی متصل میشه یا هی قطع میشه به سختی باشرکتای دیگه سازگاری داره ولی تو شاتل بهترینه خود شاتلم اینو به همه پیشنهاد میکنه من خودم asus am602 دارم چون با همه شرکتا سازگاری داره :8:
البته DLINK رو هم یادم رفت اینم مورد خوبی هست ولی TP link کلا از قیمتش هم میشه متوجه شد که........!
در مورد فرم هم بله تو سایت موجوده.
2 حالت دارهنقل قول:
1-اگه میخوای دیگه نگیری و قطع رانژه بشه لازم نیست اگر بعدا بخوای بگیری باید هزینه نصب را دوباره بدی
2-اگه میخوای بعدا بگیری و قطع رانژه نشی باید یک هفته قبل از اتمام سرویس اطلاع بدی که برای هر ماه نصف هزینه اکانت مصرفی را میگیرن تا قطع رانژه نشی
اینم فرمی که میخواستی:نقل قول:
مودم رو هم asus602 بگیرکد:http://www.2shared.com/file/4539654/cb55f333/Shatel.html
نه اگه خودتو تيكه تيكه كني ميتوني 25 گيگ مصرف كني! :31:نقل قول:
10x60x60x24x30=25920MB
:31::31::31:
ببخشید این هزینه نصب و راه اندازی دیگه چی چیه ؟ 15 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط برای انژه کردنو کانفیگ کردن ....
فرم شرکتی رو ازشون گرفتم ، چقدر ماده پاده داره .... مخم سوت کشید ...
تو فرم نوشته اگه مودمی که مورد تایید شاتل نباشه مشکل پیش میاد .... asus 602 که انشاالله مورد تایید هستند ؟
15 هزار تومان پول زور هستش که میگرن باید بدی حتی اگه خودت نصب کنی :27:نقل قول:
مودم asus 602 هم مورد تایید هستش هم من دارم و هم مهدی قهرمانی عزیز و سایر دوستان
راستی من اگه الان 3 ماهه بگیرم بعدش که شارژم تموم میشه .... اگه 1 ماه بینش فاصله بیوفته چی میشه ؟ بعدش کلا چقدر میگرن دوباره شارژ کنن ؟ 15 تومنو دوباره میگرن ؟
اگر شارژ هجمی نه فکر نکنمنقل قول:
ولی اگه شارژ نکنی بعداز 3ماه قطع رانژه می شی بعد از 15 روز مگر اونی که توی چند تا پست قبل گفتم
همون هزینه نصب اره 15
سلام
ببخشید شاتل اصل فرم امضاء شده از طرف دانشگاه برای 512 رو می خواد یا کپی آنرا
لطفاً اگر می دانیم بگویید
چقدر اینا عجله دارن؟
فاکتور ماه بعد رو هم واسم صادر کردن
ببخشید دوستان چرا بعضی از اوقات هیچ صفحه ای باز نمی شه روی آیکونش کلیک که می کنم هیچ چیزی Received نمی شه؟
خوب حتما اصل فرم را می خواد مگه شناسنامه هست یا کارت ملی یا چیز بدرد بخوری هست که کپی ان را بگیره:31:نقل قول:
میترسن فرار کنیم:31:نقل قول:
برای من هم ماه پیش اواسط سرویس فاکتور زدن
در ضمن عجله کار شیطونه:27:شاتل
شاید به خاطر اختلال های شبکه باشهنقل قول:
شاید سیستم تان مشکل داره که باید ویندوز عوض کنی
شاید ویروس داشته باشی
شاید خط نویز داشته باشه
شاید مودم مشکل داره
و شاید............:13:
احتمال کدوم بیشتره؟نقل قول:
به ترتیب اولویتنقل قول:
3مورد اول
شاید به خاطر اختلال های شبکه باشه
شاید سیستم تان مشکل داره که باید ویندوز عوض کنی(احتمال این بیشتره)
شاید ویروس داشته باشی که باید با انتی ویروس و انتی اسپای واری اپدیت شده سیستمت را اسکن کنی
ببخشید من درایو مودم رو نصب نکردم ممکن ایراد از اون باشه؟
اگه از لن استفاده می کنید که لازم نیست نصب کنیدنقل قول:
آره از لن استفاده می کنم ، راستش پرسیدم گفتم شاید ایراد از اون باشه (اولین بارم که adsl دارم)نقل قول:
ممنون از راهنماییت
Lan خوبیش همینه دیگه اصلا نیمخواد تنظیماتی انجام بدی همین ویندوز جدید رو نصب کردی یه کانکشن بساز وصل شو به اینترنت با خیال راحت
ارهنقل قول:
میشه توی تنظیمات مودم کانکشن ساخت که وقتی مودم را روشن کنی کانکت بشه؟
کسی نمیدونه یوزر و پس مودم fiberhome an1020 چیه؟!
نمیدونمنقل قول:
این طور عمل نکنی بهتره
بهتره مثل Dialup کانکشن بسازی که هروقت خودت خواستی کانکت کنه
یوز و پسورد باید این باشه:
admin
admin
چرا؟!:13:نقل قول:
نه امتحان کرده بودم نیست
راستی میشه یوزر و پس مودم را تغیر داد؟!
بچه ها یه خبر دسته چندم
youTube بازه !!!!!!!!! خدا به خیر بگذرونه
<<در این لحظه شکلک اشک حلقه در چشم >>
-------------------
خبر تکراری 2 همچنان مشکل دارم
سرویس 512 eco
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مطمئن شدم مشکل از من نیست
هر دوتا سیستمم ضعیف هستند
تست با سرعت دانلود همخوانی داره
رفتم شاتل دیروز پرسیدم گفتن راهی نیست ترافیک بالاست شما می تونی بزی سرت رو بزاری بمیری
چون هروقت بخوای کانکت میشی شاید شما مودم رو روشن کنی و حواست نباشه بزاری بری بعد Automatic Update فعال باشه و کلی از حجمت بره ولی وقتی اونطوری باشه شما خودت حواست هست که کی کانکت میکنی و کی کانکت نمیکنی حالا این یه مثال بود و با یر فعال کردن اون بخش این مثال هم بی معنی میشه ولی در کل بهتره کاننکشن داشته باشینقل قول:
در مورد یوزر و پسور مودم فکر کنم بشه یادمه روی مودم D-LINK T522 که داشتم این امکان بودش انگار ولی الآن ASUS 602 که دارم برسی نکردم این امکان رو چون از طریق LAN وصلش کردم اصلا نه درایور نصب کردم و نه اون تنظیماتی که شما میگی رو انجام دادم LAN اتوماتیک خودش به اینترنت وصل میشه بدون اینکه بخوای درایور مودم رو هم نصب کنی:11:
دوستان با سلام ...
خط تلفن اتاق من از تو جعبۀ میناتوری برق اومده ... این رو adsl نویز می ندازه ؟؟ باید چی کارش کنم ؟؟ باید برم درش بیارم و از بیرون بیارمش ؟؟؟
سوال بعدیم اینه که من تازه می خوام adsl بگیرم و می خوام خودم نصبش کنم ... از راهنمایی نصبش لینکی آموزشی نیست بخونم بلد شم ؟؟
تنظیمات اولیه فقط شامل مودم میشه دیگه .. کاره دیگه ای که نداره ؟؟؟:20:
دوستان این مودم ASUS 602 که میگید خوبه قیمتش شنیدم 45 تومنه ... از این ارزون تر که با شاتل هم مچ شه چی هست ؟؟ D-link خوبه ؟؟؟
من می خوام مودمی بگیرم که یه پورت LAN داشته باشه و قیمتش هم پایین باشه و با این شاتل هم بخونه ... به نظرتون چی بگیرم ؟؟:11:
اوکینقل قول:
من هم نگفتم که باید درایور نصب کنی:31:
خوب اگه درایور نمیخوای نصب کنی با یوزر و پسورد چکار داری بزار همون Default باشه دیگهنقل قول:
شما Lan رو وصل کن راحت تری که :11:
ببینم باید نامه رو کدوم قسمت دانشگاه ببرم
نقل قول:
من که این کار رو کردم
میبری پیش مدیر گروه بهش میگی برات بزنه مثلا 12 ماه نیاز به کار تحقیقاتی داری تو محیط اینترنت و نیاز به اینترنت پرسرعت داری
بعد ببر امور دفتری برا تایپش کنه تو نامه های خود دانشگاه که سربرگ دانشگاه توشه
بعد ببر مدیر یا معاون دانشگاه امضا کنه ببر مهرش کن و شماره میخوره و تموم وردار برو شاتل و 512 بگیر :11:
یوزر نیم و پسورد همونطور که حامد جان گفت admin هست. اگر غیر از این باشه باید تو منوال نوشته باشه. در مورد کانکشن خارجی یا داخلی هم، منم با حامد جان موافقم، مثل دیال آپ کانکشن خارجی باشه بهتره، غیر از موردی که گفته شد(برای automatic update یا دانلود های ناخواسته دیگه...) وقتی با کانکشن خارجی کانکت بشی اگر به هر دلیلی کانکت نشه یا حتی بین راه قطع بشه یه ارور با یه شماره مشخص نشون داده میشه(مثلا 691 یا 678 یا...)، در این حالت براحتی میتونی ببینی قطعی از طرف خودت هست یا ایراد از سرور هست. البته در کانکشن داخلی هم میشه رفت داخل تنظیمات مودم و ارور رو بررسی کرد، اما مصیبتیه برا خودش!نقل قول:
یه مورد دیگه هم که نمیدونم درسته یا نه، اما برای من کانشکن خارجی سرعتش بهتر از کانکشن داخل مودم هست، مخصوصا برای باز کردنه صفحات. هنوز هم دلیلش رو متوجه نشدم!!!
مودم تنظیم هست واز لن استفاده می کنمنقل قول:
هیچی میخواستم برم توی تنظیمات مودم ببینم vci چند زده!!
vci برای شاتل 35 هست اره؟
شما مگه از این مودم فایبر هوم داشتیدنقل قول:
نه اون نیستش.همه مودم ها که یوزر و پسش admin نیست که!!
نقل قول:
بله دوست عزیز
vci شاتل 35 هست :8::10::11:
من نه ولی برای دوستم تنظیم کردم،مودمش هم سفید رنگ و جنسش هم حالت پلاستیک بود نه لاک:46:(نشون به اون نشون....).نقل قول:
رمزش همین admin بود. من تا حالا هر مودمی که دیدم admin بوده، مگر اینکه قبلا تغیرش داده باشن.
در مورد vpi-vci هم به طور دیفالت روی 35 هست(شاتل هم 35 هست)، مهم اون vpi هست که باید از 8 به صفر تغییرش بدی.
fiberhome an1020-01tنقل قول:
اره سفید رنگ و دورش هم ابی رنگ هست.نشون به این نشون:31:
ولی من مودم دیدم که ادمین نبوده تغییر هم داده نشده یادم نیست چه مارکی بود
نه این ادمین نیست اخه مودم را از کسی گرفتم صاحبش هم نمیدونه.کاتالوگ هم نداره مودم قبلیم هم مشکل پیدا کرده
مدم قبلی را دادم به دوستم روی 35 تنظیم کرده بودم ولی اون پارس انلاین بود .پارس انلاین فکر کنم 37 باشه vci :27:
برای همین میخوام ببینم vci این چنده بعد از 4 یا 5 ماه استفاده از این مودم:31:
خیلی عجیبه! به احتمال زیاد قبلا عوض شده! پارس آنلاین 59 هست. .ولی اگر 0 و 35 نبود کلا نمیتونستی کانکت بشی و ارور 678 بهت میداد.نقل قول:
شاید ولی فکر نکنمنقل قول:
ولی فکر کنم توی سایش دیده بودم زده 37
مودمم را که به دوستم دادم که پارس انلاین هست vci 35 هست که پارس انلاین داره و کانکت میشه:31: یادم رفت تغیرش بدم:31:
من یه مدت پارس آنلاین داشتم،59 بود، البته 35 رو تست نکردم، شاید با 35 هم کانکت بشه. یه چیزه دیگه: اگر مودم رو هم ریست کرده باشی یا مثلا یه مدتی خاموش بوده باشه به حالت دیفالت میره، برای بعضی مودم ها 0 و 35 و برای بعضی مودم ها 8 و 35.نقل قول:
سلامی دوباره ...
اونایی که اکو 512 دارن ( کلا کسانی که ای دی اس ال دارن ) بیان بگه که
میانگین در یک ماه با روزی چند ساعت مصرف ، چند گیگ/مگ مصرف دارن ؟
یه چیزه دیگه :
با روزی 55 مگ میشه وبگردی کرد و گیگ کم نیاورد ؟ ( روزی 6 ساعت )
با روزی 83 مگ چی ؟ من حساب کردم دیدم 1 ماه به صرفه تره .... به نظرتون ماهی 1/5 گیگ آدم روزی 6 ساعت وبگردی کنه ، گیگ کم نمیاره ؟ اونوقت آخرش باید 3 گیگ بخری که گرون تر از یه ماه میشه :31:
میخوام فردا پس فردا برم سفارش برم .... آخ جون از دست دایال آپ راحت میشیم ............. :31:
شما خودت را راهت کن یک ماه یک ماه بگیره مثل من:31:نقل قول:
ممکنه حجمت تمام بشه اونوقت باید حجم بخری گرونتر میشه به قول خودت:20: