رفیق پینگ هر چقدر پایین تر باشه بهتره دیگه...!!!:31:نقل قول:
حالا اگه با پینگ پایین حال نمیکنی زنگ بزن 200-300 تا برات زیادش کنن...!!!:31:
Printable View
رفیق پینگ هر چقدر پایین تر باشه بهتره دیگه...!!!:31:نقل قول:
حالا اگه با پینگ پایین حال نمیکنی زنگ بزن 200-300 تا برات زیادش کنن...!!!:31:
دوست عزیز پیشنهاد می کنم یکم دیدت رو گسترش بدی چون مسائل اینترنت خیلی بیشتر از این هست که بخوایم بگیم بهترین کدومه و بدترین کدومه.....همه شرکت ها مسائل و مشکلات خودشون رو داشتن و خواهند داشت و بخاطر موقعیت کشور نباید انتظار استاندارد های بین المللی در عرصه خدمات رو داشته باشی چون اینجا ایرانه و استاندارد هاس و معیارهاشو با چیزهای دیگر می سنجن:27:.نقل قول:
شاتل هم یک مدت این مشکلات رو داره و یک تعداد یوزر از دست میده و دوباره درست میشه
صبانت هم یک قبل تر دچار این مشکل شد.
پارس انلاین قبل از ان
داتک هم مشکل ترافیک روزانه رو داره که البته بهتر از قبل شده ولی هنوز باسه بعضی مناطق مشکله
سپنتا هم بلیط بخت ازمایی هست یا خیلی خوبه یا مثل بعضی ها می افتی تو مشکلاتش
و......
بهتره بجای اینکه اینجوری انتخاب کنی نیازهاتو تعریف کنی و بر اساس ان نیاز ها سرویسی که بهتر بهت جواب میده رو بگیری ( مثل من که باسه بعضی ها خیلی عجیبه چرا ipw رو دارم استفاده می کنم در حالی که اصلا هیچ چیش بنظر درست نمی یاد ولی بر اساس نیاز های من جواب گو هست.)
اخرین بار سر چی مسئله پیدا کردی با پشتیبانی؟نقل قول:
نقل قول:
منظورت رفته بالا بود؟
دو سه روزه رفته بالا می خوای زنگ بزن پشتیبانی بگو مسئله رو.(بقیه هم همینطور که رسیدگی کنن.)
پ ن:
از دید من توصیه می کنم اخرین انتخابت رو مخابرات بزاری چون دیگر با دولتی طرفی و دیگر مثل داتک و اینها نمی تونی راحت قر بزنی بهشون و مسئله ات با افزایش سرعت بیشتر خواهد بود.
به اندازه کافی تو انحصار دولتی هستیم.......
سرعت هارو درست داره نشون میده ولی چون سیستم ضرب و تقسیمتون درست نیست نمی تونید عدد درست رو در بیارین .:46:نقل قول:
پ ن:
توضیحات بیشتر نخواین از من ....انشاالله بعدا :31:
سلام دوستان.
دوستانی که سوال میکنند راجع به اینترنت به نظر من سعی کنند اول مرکز مخابراتی خودشون رو چک کنند تا بقیه رو
چون هر isp روی هر مرکز تفاوت هایی داره.
الان من که از داتک راضی هستم با اینکه از نمایندگی داتک سرویس گرفتم ولی باز فکر میکنم داتک در اکثر مراکز مخابراتی
وضعیتی شبیه به هم داره و نیومده بیش از حد توانش سرویس بده.در کل عزیزانی که میخوان از داتک سرویس بگیرن
این رو بدونن که این شرکت اینترنتی با کیفیت و ثبات رو میده اما با سرعت واقعی و نباید انتظار سرعت دانلود 64 کیلوبایت
رو با سرویس 128 داشت.
این هم تست امروز من:
سرویس 512 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم که برام عجیبه
اینترنت من وصل هست و مثه سابق صفحه باز میکنه اما از بعد ظهر خودمو کشتم حتی یه بایت هم دانلود نمیکنه
یعنی من به راحتی میتونم صفحه باز کنم اما دانلود نکرد
چند سرور مختلف رو برای دانلود(حتی لینک مستقیم از سرور ها )امتحان کردم نشد
حتی از download.com هم دانلود کردم که اینکارو نکرد
شما نمیدونید چشه؟
دقیقا...منم همین مشکلو دارم از صبح اینطوری شده شاید تصمیم گرفتن نامحدودو دیگه زیاد نامحدود ندن...با اعمال شاقه بدن دست مردم.
پ.ن
تورنت باز مشکلی نداره
برای منم همچینه
بعضی ار سرورهای رپید شیر رو حتی با آی پی هم نمیگیره
نمیدونم دوباره چه خبره
برای من سرویسم نامحدود نیست ! ولی همین مشکل هست !!!
بعضی از سرورها؟یعنی رسیو دارین؟نقل قول:
بله دارم
مثلا اینو دارم میگیرم الان
با 2 تا فایله دیگه با همین آی پیکد:http://212.162.2.172/files/318240438/Sega_games_by_shanit_WarezPredator.Com.part2.rar
دوستان برای من فعلا درست شد
و داره دانلود میکنه
سلام دوستان
من 1.5 سال هسا از داتک سرویس دارم 128 نامحدود ... ماهی الکی 27 تومن دارم میدم ... زنگ زدم گفتم حجمی بدین گفت نداریم منطقه شما !
میخام برم از فن آوا 256 بگیرم ...
نظرتون چی هست ؟
اگر نیازت با سرویس حجمی فن اوا برطرف میشه و نمی دن بگیر....( البته بهتره از بچه های فن اوا وضعیت کلی اش رو بگیری.)نقل قول:
پ ن:
چرا ندادن ؟:13:
بچه ها احساس میکنم بد خوابی برامون داره داتک میبینه!×!
هر چی هست مربوط به محدود کردنه دانلوده
امروز هم باز از بعضی آی پی ها چند باری قطع شد دانلودش
دفعه چندمه تو این چند روز
نه خداییش داریوش جون
من اون روز فقط مشکل داشتم اما چند روزیه که دیگه مشکل ندارم
البته اینم بگم که من اکثر دانلود از سرور خودم هست
والا با این وضع سرور گرفتنم نمیارزه
من خیلی اذیت کنه میکشم رو adrive از اون میگیرم ولی خوب زمان میبره دیگه
بردار شما خودت نخواستی
منکه گفتم یه سرور عالی برات سراغ دارم که با ماهی 10 هزار تومن بهترین امکانات رو بهت میدم
الان خیلیا دارن سرور مجازی میدن
برو ازشون بپرس کی میاد سرور با مشخصات سی پی یو ی 4 هسته ایی و رم 8 گیگ و هارد 30 گیگ و ترافیک نامحدود رو میده ماهی 10 هزار تومن؟
من الان دارم ازش استفاده میکنم.باور کن نصف مشکلات شما رو هم ندارم
اگه اینترنتم مشکلی نداشته باشه سرور به هیچ عنوان مشکل دار نیست
بازم خودت میدونی.ولی فکر نمیکنم ماهی 10 هزار تومن (روزی حدود 300 تومن)به کسی فشار بیاره
اخه برادر 1.3 گیگ دانلود تو روز مگه چی هست
برای من ارزشش رو نداره فعلا هم رپید شیر داره استفادش رو میرسونه
کلا وی پی اس زیاده با قیمت های مختلف
به نظر من شما حتی اگه روزی 1 گیگ هم دانلود داری به طور پیوسته داشتن سرور ضروری هست
شما که سرور های خود رپیدشیر استفاده میکنی باید با قیلتر هایی که اینا میزارن یا کم شدن سرعت وغیره رو هم تحمل کنی دیگه
درضمن درسته که وی پی اس با قیمت های مختلف هست اما این وی پی اس رو کسی با این قیمتا نمیده
نه به نظر من نمیصرفه
من که الان روزی 1.3 گیگم رو همینوطری دانلود میکنم
مشکلی هم پیش بیاد 1.4 گیگ در بدترین شرایط کشیدنش روی adrive حدود یک ساعت طول میکشه
یعنی یک ساعت میکشم 24 ساعت دانلود میکنم
خوبه دیگه، بده؟
سرورهای خودم هم هست از اونها هم سود میجوییم:31:
سلامنقل قول:
والا میگن منطقه شما فقط 128 ماهی 9 گیگ هست که میشه همین قیمت سرویس الان خودم !!! چی بگم دیگه بهشون !
یه وقت سرویست رو عوض نکنیاااااا !!!!نقل قول:
داتک سرویس های حجمیش با نامحدودش هیچ فرقی نداره.(سرعت دانلود جفتش یکیه)
اگه سرعت دانلود میخوای باید بری سراغ یه isp دیگه:46:
سلام
داتک تنها جایی هست که زده به 2610(جماران منطقه 1) سرویس adsl میده.زنگ زدم مخابرات گفتن خط شما فیبره adsl نمیشه.زنگ زدم داتک زنه میگه خوب حتما نمیشه دیگه!
کسی از بچه ها اینجا 2610 هست؟
حالا بر فرض این که نشه من میخوام وایمکس یا ipw بگیرم.خونمون هم تو مجتمع هست.مودم ایندور جواب میده؟کیفیت وایمکس داتک چه طوره؟بالای 128 رو با نامه از دانشگاه یا کارت دانشجویی میدن؟ipw چهطور؟
پیشنهاد خودتون چیه؟
لطفا کمک کنید.بعد از 5 سال adsl حالا جونم با اینترنت ذغالی داره بالا میاد:2:
فقط میشه گفت مشتری های جدیدشون رو می پرونن با این رفتار.نقل قول:
باسه بی سیم ها زنگ بزن بپرس تو محدوده هست یا نه اگر بود احتمالا باسه ipw می ری تو نوبت تا مودم گیر بیاد ( قدیم اینطور بود الان با این همه سرویس فکر نمی کنم دیگر).نقل قول:
وقتی گرفتی یکم به مکان مودم ور بری می تونی جاهایی که سیگنال زیاده رو بگیری
کیفیت ipw اش باسه من خوبه ولی پینگش بالاست و باسه بازی انلاین مناسب نیست.
وایمکس رو نمی دونم.
اون مورد رو نمی دونم ولی بپرسی می گن.:46:
الان دیگر انتخاب های بی سیممون زیادتر از قبل شده و بهتر میشه بر اساس نیاز انتخاب کرد.:46:
اول مهر که رقته بودم مودم ipw رو پس بدم, دیدم پشت سر مسئول تحویل مودم یک تپه مودم روی هم چیدن! پشت سر من هم 3 نفر مودم بدست اومدن که اونام مودمشون رو پس بدن. با سرویسهای وایمکسی که راه افتاده کمتر کسی میره سراغ ipw. :31:
ای کاش یک عکس از ان وضعیت می گرفتی:31:نقل قول:
عجب..... پس دیگر کسی تو نوبت نمی مونه....البته اگر کسی وجود داشته باشه:27:
حالا چی شد شما پس دادین؟
الان سرویس دیگر شما گرفتین؟
ipw همین ای دی اس ال سیمی ها هست؟!
چی ریختی میشه
کماکان منطقه ما که پورت خالی نداره!
من از مبین نت وایمکس یک مگ گرفتم. 5 سال ipw 512kb داشتم که هزینه ماهیانش معادل یک مگ مبین نت میشه. حالا بماند که کیفیت این دو سرویس اصلا با هم قابل مقایسه نیست. هر چند مبین نت هم بعضی وقتها اشک آدم رو در میاره. شرط میبندم بیشتر اونایی هم که پس دادن از ایرانسل یا مبین نت وایمکس گرفته بودند.نقل قول:
بنده خدا گیر داده بود که واسه چی میخوای پس بدی, منم گفتم ازتون adsl گرفتم دیگه اینو لازم ندارم. :31:
ipw هم یک سرویس وایرلس هست که بر اساس استاندارد 3G کار میکنه که قبل از وایمکس فراگیر شده بود. الان تو کشور های دیگه ipw منسوخ شده.نقل قول:
فکر کنم اخرش مجبور میشن باسه رقابت هزینه اجاره مودم رو حذف کنن یا اینکه کیفیت سرویس هاشون رو بالاتر ببرن که همچنان در میدون رقابت ipw باقی بمونه.نقل قول:
داریوش یکم اطلاعات بیشتر اگر خواستی (گرچه فسیل شده از بس وقت نکردم اپدیت کنم):31:نقل قول:
اخیرا مشکلاتی از قبیل قطع و وصل شدن زیاد و به وجود اومدن Packet Loss در بازه های زمانی چند دقیقه ای و عدم امکان دانلود (همون مشکل سراسری چند هفته پیش) دارم.چند روزی هم هست که خط من مشخصات عجیب و غریبی پیدا کرده. به خصوص در Downstream. این مساله برای دیگران هم رخ داده. الان DownStream و بقیه مشخصات خط من اینه:
نقل قول:
Statistics -- ADSL
Mode: ADSL2+
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 6.2 7.0
Attenuation (dB): 37.5 20.6
Output Power (dBm): 0.0 12.4
Attainable Rate (Kbps): 14712 1000
Rate (Kbps): 14710 967
MSGc (number of bytes in overhead channel message): 110 66
B (number of bytes in Mux Data Frame): 254 30
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1
T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 1
R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 0
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.5525 0.9920
L (number of bits in PMD Data Frame): 3692 250
D (interleaver depth): 1 1
Delay (msec): 0 0
Super Frames: 53159 53157
Super Frame Errors: 276 1
RS Words: 0 0
RS Correctable Errors: 0 620756992
RS Uncorrectable Errors: 0 N/A
HEC Errors: 231 0
OCD Errors: 2 0
LCD Errors: 0 0
Total Cells: 29567000 1936729
Data Cells: 41184 8178
Bit Errors: 0 0
Total ES: 171 1
Total SES: 10 0
Total UAS: 13 25
همونطور که بهش اشاره کردید خط شما رو تا جایی که کشش داشته سرعتش رو بردند بالا و به 14 مگ رسوندن همینطور سرعت آپلودتون هم بردن بالا این کار باعث پایین اومدن snr میشه که مشکلاتی که گفتید به احتمال زیاد ناشی از همون هست.نقل قول:
دوستانی که سرویس حجمی داتک دارن ، لطفا speedtest بذارن و نوع سرویس و مرکز مخابراتیشون رو ذکر کنن .
من دنبال یه isp میگردم که سرویسی ارائه بده که به درد بازی آنلاین بخوره .
ببخشید SNR نسبت سیگنال به نویزه؟ ارتباطش با حداکثر سرعت خط چیه؟ ممنون میشم توضیح بدید.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مودم asus am602 دارم
قبلا از لایزر و شاتل با همین مودم سرویس داشتم
حدود 8ماه پیش هم از داتک سرویس گرفتم تا الان
چند روز پیش دیدم چراغ Status روشنه ولی هیچ ارسال و دریافتی ندارم
علامت شبکه تو ویندوز 7 هم زرد شده و اشکال رو هم مینوشت : DNS is not responding
قبلا از اینها پیش میومد اما نهایتا 1 ساعت
بعد دو روز قطعی فهمیدم مخابرات زده خط تلفنم رو قطع کرده ( آخه تلفنی بهش وصل نبود )
رفتم مخابرات وصلش کردم اما باز هم وضعیت اینترنت همون بود زنگ زدم پشتیبانی گفت دوباره مودم کانفیگ کن
این کارو کردم اما DHCP رو Enable میذارم مثل قبل میشه و وقتی Disable هست وصل میشه اما ویندوز یکم طول میکشه تا شناسایی کنه lan ( قبلا اینجوری نبود ) رو و ابونتو هم اصلا نمی تونه به لن وصل بشه ( یعنی 192.168.1.1 رو هم باز نمیکنه )
من میخواستم ببینم چاره چیه ؟ با چه چیزایی باید کانفیگ کنم ؟ آخه یادم نیست 8ماه پیش چی زده بودم
کارم بدجوری گیر اوبونتو هست اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه
با تشکر
خودم حلش کردم . الان درستهنقل قول:
:20:
با سلام به دوستان.....
من الان دارم از ویندوس 7 استفاده میکنم و درایورش هم نصب کردم و مشکلی نیست.. به دلایلی مجبورم به ویندوس 7 64-بیت مهاجرت کنم . ایا درایور 64-بیتی برای این مودم IPW داتک وجود داره ؟؟
من خیلی لنگ این مسئله موندم ... واقعا ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه !
مارک مودم چیه ؟
درایور 64 بیت نداره, بیخود دنبالش نگرد.
جدا اصلا نیست ؟؟؟
یعنی هیچ کس IPW رو ویندوس 64-بیت استفاده تست نکرده ؟
ای کاش راه حل رو می زاشتی که بعدا کسی مثل شما گیر کرد راه حلی که استفاده کردین رو بتونه استفاده کنه.نقل قول:
من هنوز رو 64 کوچ نکردم ولی تا انجایی که از مباحث ویندوز فهمیدم بیشتر درایو های 32 بیتی رو سیستم های 64 بیتی کار نمی کنه .نقل قول:
اخرین درایوی هم که ما باسه ipw داریم باسه ویستا 32 بیتی هست که به احتمال زیاد روی ویندوز سون 32 بیتی هم قابل نصب است.( نمی دونم درایوش رو در دیسک های جدید داتک گذاشته یا نه ولی اگر نزاشته از این تاپیک لینکش رو گذاشتم:46:)
الان تنها راهی که نه تنها برای استفاده از مودم تو ویندوز های 64 بیتی بلکه در لینوکس و مکینتاش و.....استفاده از کابل هایی که سر رابطش lan است به جای usb ( که من ندیدم ) یا تبدیل کننده های usb به لن هست که باید داتک دوباره عرضه کنه ( یا خودتون تهیه کنین) که بشه با این روش از ipw در این سیستم ها استفاده کرد.
همچین مبدلی در بازار وجود داره؟نقل قول:
البته من کاربر apw نیستم ولی مودم am602 دارم و اتصال USB به شدت سرعت بعضی از نرمافزارهام رو میاره پایین.
مثلا اینترنت اکسپلورر زمانی که مودم رو با لن وصل کردم در یک ثانیه باز میشه و وقتی با usb وصل میکنم بالای 10 ثانیه.
اگه همچین مبدلی وجود داشته باشه و نیاز به درایور نداشته باشه خیلی جالبه.
کد:http://www.amazon.co.uk/RJ45-Ethernet-100Mb-Network-Adapter/dp/B000MHO3Q8