نه معین نا امید هنوز نشدمنقل قول:
هنوز دنبالش هستم خودت که می دونی!
اره کانت هم گذاشتم هنوز جوابی درافت نکردم!:13:
Printable View
نه معین نا امید هنوز نشدمنقل قول:
هنوز دنبالش هستم خودت که می دونی!
اره کانت هم گذاشتم هنوز جوابی درافت نکردم!:13:
پینگش که تقریبا نصف پینگ من هست:31: :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما عجی سرعتی داره ها.یعنی میشه ما هم یک روز همچین سزعتی را تجربه کنیم؟:13:
نه مطمئن باش نميشه! :31:نقل قول:
فقط يه راه داره اين سرعت رو تجربه كني اونم بري يه كشور ديگه... :41:
کسی جواب من رو نمیده؟؟:19:نقل قول:
منم مشهدم عزیز و همونطور که می دونی نماینده ی آسیاتک تو مشهد گادنت هست
اما من خودم که هیچ تو آشناهامم کسی نمی شناسم سراغش رفته باشه ولی من حتما بعد از تموم شدن اشتراکم یه جایگزین پیدا می کنم
فکر کنم اگه اینجا بپرسی بهتر جواب بگیری.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190988
یه سوال دارم . به طور کلی .
adsl که به صورت share دریافت میکنیم . در ساعات پیک چند در صد از سرعت کاهش پیدا میکنه ؟
تجربه ما ADSL دار ها نشان داده در ساعات پيك هم شما به حداقل 80% سرعت قرارداد دسترسي خواهيد داشت.نقل قول:
سلام یه سوال مهم دارم
حجم دانلود من 2 گیگ هست...دیروز 2 گیگ رو دانلود کردم اما امروز وقتی میخواستم به اینترنت وصل بشم ارور 906 میداد و وصل نمیشد وقتی به شرکتش زنگ زدم گفت حجم دانلود شما تموم شده و باید دوباره شارژ کنی
ولی به نظر شما حجم دانلود چه ربطی به وصل شدن به اینترنت داره؟
خوب باز کردن صفحات هم دانلود حصاب می شوند دیگه.نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
شما در اینترنت هر کاری انجام بدی حتی باز کردن صفحه ها و اجرای سایت های مختلف هم از میزان حجم مصرفیتون کاسته می شه.
عزیز تعجب داره؟؟نقل قول:
همین صفحهای که داری میبینی از اون بالا نگاه کن تا پایین صفحه
تصاویر تبلیغاتی (الان داره Call od duty را تبلیغ میکنه)
همین عکسهایی که به عنوان آواتار گذاشته شده
اسمایلهایی و شکلکهایی که تو پست کاربران هستش
دکمههایی که برای ارسال پاسخ و ... به صورت گرافیک هستن
از اونا گذشته متنهای صفحات
تصاویر
و کلیه اسکریپتهایی که روی سایت نصب شده همه و همه برای اینکه قادر به دیدنشون باشی روی کامپیوترت دانلود بشه(تا حالا پوشه temporary internet file رو روی سیستمت دیدی؟؟)
نتیجه کلی اینکه هر کاری که تو اینترنت انجام بدی
باز کردن صفحات
چت
دانلود
دیدن فیلمهای آنلای و یا موزیک به صورت آنلاین
آپدیت کردن نرم افزارهای سیستم(انتی ویروس و یا....)
آپلود کردن فایل
یه نکته هم بگم که آپلود همیشه به اون معنایی که فکر میکنی نیست همین باز کردن صفحات علاوه بر دانلود یه مقدار کمی هم آپلود خواهی داشت
دوستان قبلی خیلی خوب توضیح دادند.نقل قول:
من هم با اجازه به یه نکته شاره کنم که سیستم Accounting برای سرویس های حجمی، طوری تنظیم شده که هنگامی که حجم تموم بشه دیگه نمیتونید از نت استفاده کنید. باید برید دوباره شارژ کنید.
موفق باشید :11:
بعد از يك سال و 8 ماه كابر شاتل بودن فهميدم مار تو آسينم پرورش ميدادم. حروم خور تر از شاتل وجود نداره حيف مخابرات جماران هستم و راهي ندارم وگرنه يه لحظه توي اين لجنزار نميموندم. فقط بگم خيلي خيلي خيلي حروم خور هستن. از عيد تا حالا سرويس منو خراب كرده بودن و هرچي هم زنگ ميزدم مي گفتن مشكل ما نيست بعد از 8 ماه گفتم پشتيباني حضوري بياد بعد توي همون روز مشكل حل شد بعد خودشون گفتن نويز خط رو گرفتيم بعد من نامه شكايت دادم درخواست خسارت كردم حالا ميگن نه ما نويز رو نگرفتيم!!! خود به خود خوب شده! مگه ميشه 8 ماه خراب يهو درست همون روزي كه گفتم پشتيبان بياد خود به خود خوب بشه. خلاصه اينكه 8 ماه پولمو ريختم دور. حروم تك تكشون مي كنم. ايشالا شركتشون آتيش بگيره! :41:
تا حد ممكن طرف شاتل نياين مگر اينكه مثل من هيچ جا فعال نباشين و مجبور باشين اين لاشخور ها رو خططون باشن.
من منكر كيفيتش نميشم ولي كيفيتش هم ميتونه نسبت به محدوديت و قيمتش ناديده گرفته بشه.
نقل قول:
از دوستان کسی نمی تونه جواب این سوال رو بده؟؟؟:13:
نقل قول:دوست خوبم؛نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم، دیتای wifi به صورت عملی در هیچ جای ایران راه اندازی نشده و شما نمیتونید از مودم وایرلس به طور مستقیم برای گرفتن اینترنت استفاده کنید.
تا اونجایی که اطلاعات فرسوده ی من میرسه، قرار بود تا پایان امسال، مقدمات این طرح آماده بشه. و در سال بعدی به بهره برداری برسه.
ئه راستی! چرا پس :13: میکنید....؟! :31:
دوستان یه سوال داشتم
فرق بین Adsl و Adsl2+ چیه ؟
الان پارس انلاین Adsl 2 میده وسپنتا Adsl میده !!! چه فرقی با هم دارن ؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام/کسانی که از لایزر سرویس میگیرند لطف کنند نظرشون را بگند/و ایا مشکل خاصی با این سرویس دارند؟ممنونم
نقل قول:
ممنون خوب پس تکلیف ما چیه؟؟
اینو بخونید
:46::46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=276420
در ضمن یادم رفت بگم من از شرکت پیشگامان تو اصفهان شنیدم که وایرلس داره اما نه همه مناطق احتمالا شمارشو گیر میارم تماس می گیرم.:10:نقل قول:
سلام.نقل قول:
جواب سوال دوم رو نمیدونم چون در تهران نیستم.
تفاوت ADSL و +ADSL2 در دو مورد اساسی هست.
1- ADSL حداکثر مسافتی که ساپورت میکنه، 5 کیلومتر و +ADSL2 حداکر تا 7 کیلومتر رو ساپورت مسکنه.
2- حداکثر سرعت ADSL ، (پهنا) 8 مگابیت برثانیه، و حداکثر سرعت +ADSL2 تا 24 مگابیت برثانیه هست.(که ما از هر دوتای این سرعت محرومیم:13:)
ولی در چیزهای جزئی هم باهم فرق دارند.
مثلا در اولی مودم در طول 10 ثانیه آپ میشه. ولی در دومی (+2) مودم در 3 ثانیه آپ میشه.
بنظرتون 5 گیگ محدودیت برای کسی که زیاد اهل دانلود فیلم و ... نسیت , کافیه ؟
بیشترین استفادش هم وب گردی و دانلود موزیک و برنامه هست !؟
من الان 128 شهراد دارم ! می خوام 256 با محدودیت 5 گیگ بگیرم !
---
راستی چرا شهراد تو نظر سنجی نیست !؟
سلامنقل قول:
آره بابا ، چه خبره ، 5 گیگ به نظر من که بسه ...
بهترین راه ، اینه که یه 2*2 تا 4 تا بکن ، ببین روزی چقدر دان داری ، با روزی چقدر وب گردی ، بعد مصرفت دستت بیاد ( برنامه هم که نصب نکنی ها ، با اون کانکشن خود وین هم می تونی حدودی متوجه بشی ) اما به نظر من کافیه :10: :11: :46:
مرسی
سلام دوست عزیز توی اصفهان هنوز سیستم اینترنت وایرلس راه اندازی نشده.نقل قول:
شرکت پیشگامان هم من توی نمایشگاه کامپیوتر ) 2-3 هفته پیش) از این شرکت راجب به سرویس ها سوال کردم و لیست قیمت ها را گرفتم که خبری از سرویس وایرلس نبود.
میتونی به سایت این شرکت هم سر بزنی
آدرس شرکتکد:http://www.pnj.ir/persian/
اصفهان-چارباغ عباسی-مجتمع تجاری سیتی سنتر-طبقه 4 -واحد 25
تلفن: 2241510
تلفکس: 2209877
نقل قول:من خودم فقط از وب استفاده میکنم.نقل قول:
10 گیگ زور زورکی برای سه ماهم کافی میشه.
من قبلا داشتم مشکلی نداره فقط یک کم گرونهنقل قول:
مرسی از راهنمایی/در مرکز مخابراتی که من هستم (مالک اشتر)فقط لایزر و عصر تلکام پورت خالی دارند/به نظر شما سرعت دانلود 128 لایزر چند است؟ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
من درست متوجه نشدمنقل قول:
من خودم فقط از وب استفاده میکنم.
موفق باشید
مگه ميشه 3ماهه هم بگيري؟!
ببينم بره من يه سوال پيش اومد ميشه با اين سرويس دهنده ها يه جور تا كنيم كه مثلآ اينترنت256 با محدوديت 5 گيگ بدن اونم بره سه ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟!!!!اگه بشه كه خيلي عاليه(=_=)
و يه سوال ديگه يكي از دوستام ميگفت از يه شركتي سرويس گرفته كه 3 تومن ميده واسه شارژ يعني هر گيگ 3 تومن اونم بدون محدوديت زمان يعني هر وقت كه اون يه گيگش تموم بشه.
اين چه جوريه؟!
شما اسم شركتشو ميدونين ؟ (اون خودش اسم شركت اصليشو نميدونست آخه از يكي از نمايندگيهاش گرفته بود)
من درست متوجه نشدمنقل قول:
من خودم فقط از وب استفاده میکنم.
موفق باشید
مگه ميشه 3ماهه هم بگيري؟!
ببينم بره من يه سوال پيش اومد ميشه با اين سرويس دهنده ها يه جور تا كنيم كه مثلآ اينترنت256 با محدوديت 5 گيگ بدن اونم بره سه ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟!!!!اگه بشه كه خيلي عاليه(=_=)
و يه سوال ديگه يكي از دوستام ميگفت از يه شركتي سرويس گرفته كه 3 تومن ميده واسه شارژ يعني هر گيگ 3 تومن اونم بدون محدوديت زمان يعني هر وقت كه اون يه گيگش تموم بشه.
اين چه جوريه؟!
شما اسم شركتشو ميدونين ؟ (اون خودش اسم شركت اصليشو نميدونست آخه از يكي از نمايندگيهاش گرفته بود)
عزیز برو تو تاپیک شرکت لایزر دوستانی که اونجا هستند بهتر میتونند راهنمایی کنندنقل قول:
به این آدرس برو
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202341
نقل قول:
من نمایشگاه نبودم اما برادرم با یکی از مهندسان همین شرکت اشنا هست گفته بود که بیا اونجا برسی کنیم ببینیم میتونیم بدیم یا نه اینرنت وایرلس رو گفت
فکر کنم گفت بیا می خواسته ببینه مسافت اوکی هست یا نه
من شماره و ادرس شرکت رو نداشتم ممنون که دادی حتما تماس می گیرم و صحبت می کنیم.:11:
خیلی خیلی ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز من این رو یکی از دوستان بهم آدرس داد دیدم
تو گوگل بود و یادم نیست دقیقا مربوط به کدوم سایت میشد
سلام.
بچه ها کار من با ابنترنت تقریبا دانلود و واسه ی تفریح هم وبلاگ نویسی هست.
در روز 4-5 ساعت هم توی اینترنتم.
حالا نطر شما چیه؟:
1.چون بیشتر با دانلود سر و کار دارم --- بگیرم.
2 . یا ADSL با پهنای نامحدود بگیرم .
اگه هم قرار ADSL بگیرم کدوم شرکته که هم ارزون باشه (منظورم نه بندازه نه کیفیتش کم باشه) هم پهنای باند نامحدود بده؟
ما خونم بلوار فردوس هست . پیش شمارمون هم 4414
ببیلید آقای فلدوسی پول :20:نقل قول:
من راستش با دی وی بی کار نکردم ، اگه می خوای آنلاین بگیری ، هر کی داشته ناراضی بوده ، هزینه بالا ، افت کیفیت و سرعت سرویس ، بعد از اتمام حجمی مشخص :41: آفلاین بحث اش جداست ، دان شما دست شما نیست ، هر چی بقیه دان کنن ، شما می کنی ، اما باز بهتره با یه آفلاین کار مشورت کنید :46:
چون دان دارید ، من نا محدود رو پیشنهاد می کنم .
بابا وفور نعمته که ... :31:
QUOTE]شهراد شبکه
انتقال داده های آسیا تک
اطلاع رسان داتک
لایزر
طلیعه فنون گیتی - گیتی نت
سپنتا
پارس آنلاین
صبا نت[/QUOTE]
من نمی دونم کیفیت آی اس پی ها تازگی ها چه تغیراتی کرده ، یه چرخ بزنید ، ببینید کدومش رو بچه ها راضی اند ازش ...
مرسی
سلام دوستان يكي جواب منو بده (عجله دارم ميخوام برم بگيرم)منظورم نقل قولي كه بالا كردمهنقل قول:
من درست متوجه نشدم مگه ميشه 3ماهه هم بگيري؟! ببينم بره من يه سوال پيش اومد ميشه با اين سرويس دهنده ها يه جور تا كنيم كه مثلآ اينترنت256 با محدوديت 5 گيگ بدن اونم بره سه ماه ؟؟؟!!!!اگه بشه كه خيلي عاليه(=_=) و يه سوال ديگه يكي از دوستام ميگفت از يه شركتي سرويس گرفته كه 3 تومن ميده واسه شارژ يعني هر گيگ 3 تومن اونم بدون محدوديت زمان يعني هر وقت كه اون يه گيگش تموم بشه. اين چه جوريه؟! شما اسم شركتشو ميدونين ؟ (اون خودش اسم شركت اصليشو نميدونست آخه از يكي از نمايندگيهاش گرفته بود)
دوست عزیز، به جرات میشه گفت که تمام شرکتهایی که خدمات اینترنتی پرسرعت ارائه میدن، سرویسهای بالا رو در لیست خدماتشون دارند.نقل قول:
به جز اون سرویسی که گفتید حجم مخصوص برای زمان نامحدود؛
در مورد اون باید بگم که دوستتون درست متوجه نشدند.:46:
دوست عزیز من --- دارم و آفلاین کار میکنم ولی این رو باید بدونی که اگه بخوای آفلاین کار کنی فایده نداره چون دانلود دست خودت نیست ولی خوب من شب تا صبح که بزارم روی دانلود 20 گیگابایت حداقل دانلود میکنم روی ماهواره W3 ولی نصف بیشترش بدرد نمیخوره و دردسرهای خاص خودش رو داره مثلا یک پارت از یک فیلم ناقص میاد و باید خودت بری تکمیلش کنی درکل اگه بتونی اینترنت نامحدود بگیری خیلی بهترهنقل قول:
تو مطقهبولر فردوس فکر کنم صبانت ساپروت کنه من که اسفند و فروردین همین امسال داشتم خیلی راضی بودم ولی در حال حاضر دیگه ندارم که بدونم کیفیتش چطوره
خيلي خوبه ولي تو صفجه هايي كه تعرفه ها نوشته شده اينو ننوشتن بايد بهشون زنگ زده بشه تا اين تعرفه را بدن.نقل قول:
دوست عزیز، به جرات میشه گفت که تمام شرکتهایی که خدمات اینترنتی پرسرعت ارائه میدن، سرویسهای بالا رو در لیست خدماتشون دارند.
ولي دوستم الان 3 ماهه داره استفاده ميكنه و همونجوري كه من گفتم داره سرويس ميگيره.(البته تو تهران نيست) يعني هر 3 تومن 1 گيگ تا زماني كه حجمش تموم بشه.نقل قول:
به جز اون سرویسی که گفتید حجم مخصوص برای زمان نامحدود؛ در مورد اون باید بگم که دوستتون درست متوجه نشدند.
پارس آنلاین (همون آفلاین ) یکماه اینترنت ADSL رایگان میده (به تهرانیهایی که تو مناطق 2 و 7 مخابرات هستند) :18:
کد:http://www.parsonline.net/fa/services/adsl-free