سلام
این گوشی کره ای هست یا چینی؟
اختلاف 8گیگ و 16 گیگ چقدره از لحاظ قیمت؟
تقلبی هم داره؟
آیا بجز حافظه داخلی رم توش هست؟
Printable View
سلام
این گوشی کره ای هست یا چینی؟
اختلاف 8گیگ و 16 گیگ چقدره از لحاظ قیمت؟
تقلبی هم داره؟
آیا بجز حافظه داخلی رم توش هست؟
کره ایهنقل قول:
نمیدونم ممکنه اصلاً 16 گیرت نیاد
تقلبی من تاحالا ندیدم
نه رم توش نیست
تازگیها خود مخابرات داره تند تند سیم کارتها رو میسوزنه برای چند تا از دوستای من هم توی همین چند وقته اینطوری شدهنقل قول:
بالاخره باید پول این sms ها که چند وقته خوابیده بوده یه جوری دربیاد
دوستان منم یکی ازشون گرفتم : د ی ..... اون صدای تیک تیکشو وقتی دکمه ها رو فشار میدم چطوری باید قطع یا عوض کرد ؟
نقل قول:
رو صفحه استندبای دکمه که صدا رو کم میکنه(volume rocker) رو بزن بعد یه صفحه میاد که 5 تا درجه صدا داره انقدر برن تا بیاد روی 0
قیمتش 3 4 روز پیش 8 گیگ 380 با گارانتی مایکروتل
16 گیگ هم نداشتن
قیمتش میشه گفت واقعآ معقول شده !!
من 335 گرفتم بدون گارانتی ...
سلامم.. کیفیت فیلمبرداری این گوشی چیه? منظورم رزولوشن فیلمبرداریشه?? در 640x480 هستش یا بالاتره
640x480 @ 30fpsنقل قول:
320x240 @ 120fps
کیفیت فیلم برداریش خوبه ولی کیفیت ضبط صداش خوب نیست
دوستان یک مشکل دیگه هم دارم : این گوشی اصلا زبان عربی یا فارسی برای اس ام اس نداره .... اینو باید چه کار کنم ؟
نقل قول::37: آدم گریش میگیره. آخه من 440 گرفتمنقل قول:
شما برای این حرف آخری که زدید مطمئن هستید!!!:18:نقل قول:
صداش که همه عالم و آدم ازش مینالند
آخه AMR هم شد فرمت و کیفیت ؟؟ (درست گفتم ؟ AMR ه یا ACC ???)
لنز گوشی درپوش داره یا نه ؟
دارهنقل قول:
لنز گوشی درپوش داره یا نه ؟
باز و بسته شدنش هم اتوماتیکه
دقیقاً درسته .... همون روز عصری رفتم امور مشترکین رسالت گفتم آقا چرا اینجوری شده ؟ یارو گفت کانترت پر شده !!! گفتم یعنی چی ...؟ گفت : بعد از یه مدت اینجوری میشه . گفتم چه مدت ؟ گفت معلوم نمیکنه ..!!نقل قول:
.
در ضمن بعد از تحویل سیم کارت جدید دیدم TCI تبدیل به MCI شده .....
دوست من با گارانتی مایکروتل کمتر از 560 پیدا نمیکنی ....نقل قول:
.
من شماره مغازه هایی که نماینده فروش مایکروتل هستند گرفتم و تماس گرفتم ....
دوستان جواب منو ندادید : د ی ..........
نقل قول:
این گوشی اصلا زبان عربی یا فارسی برای اس ام اس نداره .... اینو باید چه کار کنم ؟
میگن کار MCI بهتر از TCI :13:نقل قول:
دقیقاً بگید چه کار کردید سیم کارت سوخت که حالا MCI شد ما هم این کار رو بکنیم:21:
مثل این حسن موتوری که با سوزوندن گوشی رو 16 گیگ کرد:27:
اینجا بچه ها از مالشون می گذرن تا یه چیز بهتر گیر بیارن. به این میگن انفاق:27:
مواد لازم ...نقل قول:
یک عدد سیم کارت TCI . یک عدد گوشی از مدل 1100 نوکیا بگیر تا ...
یک عدد اپراتور مخابرات به نام همراه آخر .
یک بنده خدایی که در حین مکالمه , ارتباط قطع میشه ..
.
اینارو داشته باشی بدون اینکه خودت متوجه بشی سیم کارتت میسوزه و تبدیل به mci میشه ..
دوست عزیز من خودم قیمت گرفتمنقل قول:
دوست من با گارانتی مایکروتل کمتر از 560 پیدا نمیکنی ....
.
من شماره مغازه هایی که نماینده فروش مایکروتل هستند گرفتم و تماس گرفتم ....
اولین جایی که رفتم گفت 380
بعد رفتم یجا دیگه ! گفت چند قیمت داری !؟؟ گفتم 380 ! یکم نیگا کرد (هاج و واج) گفت خیلی خوب قیمت داری ولی من بهت 378 میدم
با گارانتی مایکروتل (8 گیگ بودن همشون)
این کارا چیهنقل قول:
میگن کار MCI بهتر از TCI
دقیقاً بگید چه کار کردید سیم کارت سوخت که حالا MCI شد ما هم این کار رو بکنیم
مثل این حسن موتوری که با سوزوندن گوشی رو 16 گیگ کرد
اینجا بچه ها از مالشون می گذرن تا یه چیز بهتر گیر بیارن. به این میگن انفاق
اصلآ برو امور مشترکین بگو میخوام سیم کارتمو بسوزونم
قبلنا خرجش 7 تومن بود ولی فک کنم الان ارزون تره
بعد لونو میسوزونن یه نو میدن بهت
این قضیه مایکروتل هم مثل اتصالات نوکیا هست ..
.
اصلش اتصالات اینترنشنال هست که اینا اومدن اتصالات , پرشین اتصالات و ... رو سرهم کردن که ملت رو گول بزنن ..
.
گارانتی اصلی سامسونگ پارس مایکروتل هست نه مایکروتل خالی ... منم قیمت گرفتم با همین مایکروتل 400 تومن ... ولی وقتی ازشون میپرسی آقا کارت طلایی داره .؟ طرف میگه نه ... پس هرموقع گوشی با گارانتی اصلی پارس مایکروتل و با کارت طلایی این قیمت پیدا کردی درسته ...
کد:www.parsmicrotel.com
سلام این قیمتها(زیر 400)مال تهران هست یا شهرستان؟ما که هرجا میریم میگن نوش گیر نمیاد.
کسی نمیدونه تو شیراز کجا گیر میاد؟اگه با قیمت بگید ممنون میشم
کیفیت ضبط صدا در حین فیلم برداری تو این گوشی واقعا افتضاحه
دوست من شما این گوشی رو داری ....؟
.
پس نداری , پس احتمالاً هم شنیدی .....
.
افتضاح نیست یه مقدار بم میگیره ...
.
پس تا موقعی که چیزی رو ندارید و مطمئن نشدین بازگو نکنین ...
مشکل اصلی i8510 همون پرمصرف بودن باطریه. مشکل بزرگ دیگه ای نداره
سلام به همه دوستان
یه مدت بود تاپیکو نخونده بودم.
به کسایی که میخوان این گوشیو بخرن میگم : گارانتی اصل پارس مایکروتل هست که گیر نمیاد !!! هفته قبل تمام جمهوری و پاساژ
علائدین و نمایندگی های سامسونگو گشتم !!
اصلا این گوشی دیگه گارانتی اصلی نداره و بعضی شرکت ها هستن مثل اتصالات و ماکروتل و مایکروتل که همگی
فرعی محسوب میشن ! پارس مایکروتل خیلی وقته دیگه این گوشیو گارانتی نمیکنه !
تو این یه هفته که مسافرت بودم تنها بدی که ازش دیدم شارژش بود که اونم امیدوارم با آپدیت حل بشه.
7تا خط شارژ داره که (از پایین) خط های 5 و 4 و 2 بیشتر میمونن که خط 2 از همشون بیشتر دووم میاره !
سلام دوستان
آقا حسن من دو تا سوال داشتم ازت اول این که تو پست شماره ی 2191 گفته بودی:"3-تو قسمت position method تیکارو بردار و تو قسمت position server بزن disabeld"
خب وقتی این کار رو می کنم دیگه با gps data به ماهواره وصل نمی شه.
دوم این فرم ویر من xxhk2 هست.نیاز به آپدیت داره؟
من که قبلا گفتمنقل قول:
کیفیت ضبط صدا در حین فیلم برداری تو این گوشی واقعا افتضاحه
تو مسابقه ی استانی که خیلی ادم توش بود و سر و صدا صدای دوستمو گرفتم
هیچ مشکل خاصی نداشت
این قضیه هم حل شدهنقل قول:
مشکل اصلی i8510 همون پرمصرف بودن باطریه. مشکل بزرگ دیگه ای نداره
8510 هر مشكلي كه داشته باشه...(كه نداره)...ديگه مشكل باطري نداره...دست ازسر باطري برداريد...
khob harvaght khasti az gps estefade koni tikesho bezanنقل قول:
baraye inke kheyli zud be mahvare vasl beshe boro tu gps+ bezan download
age moshkeli nadare nemikhad update koni
firmware hash farghe ziadi baham nadaran
دوستان به دادم برسید ....
.
آقا من دیرو داشتم نرم افزارهای 9.1 که روی گوشی قبلیم (N95 8GB ) داشتم رو روی این گوشی نصب میکردم که متاسفانه موقع نصب هرکدوم ارور میداد که آقا نصب این نرم افزار ممکنه روی گوشی شما آسیب بزنه منم بی توجه به این ارور همه رو نصب کردم ...
.
آخرش یه رستارت کردم ولی چشتون روز بعد نبینه ... باور نمیکنین چنان هنگی کرده که فقط همون صفحه اول که نوشته INNOV8 میاد دیگه خیلی زور بزنه و بزاری 2 ساعت بمونه تا استندبای گوشی میاد ولی هیچ کاری نمیشه باهاش کرد ... هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه .. کاملاً Freez شده ...
.
حالا سوال من اینه توی نوکیا توی اینجور مواقع یه حرکت میکردیم که کلیدهای سیز و ستاره و * بهمراه دکمه پاور گوشی نگه میداشتم تا گوشی فرمت بشه تا بتونی مثلاً بری مموری کارت رو فرمت کنی ولی من فعلاً اینکارو نکردم تا قبلش از شما بپرسم اولاً همچین کدی توی سامسونگ هم هست یا نه ...؟ اگه نیست چه راهی رو پیشنهاد میکنید تا گوشی رو فرمت کنم ...؟
.
راستی فکر کنم این مشکل از وقتی پیش اومد که کلاینت و بازیهای Ngage رو روش ریختم که هیچکدوم هم اجرا نشد ... چون من با همین کلاینت و روش روی گوشی قبلیم نصب و اجرا کرده بودم ...
.
برای همین ممنون میشم اگه لینک کلاینت رپیک شده که روی این گوشی نصب کردین رو بهم بدین ... ممنون
دوستان ببخشید مشکل بالا برطرف شد خودمم نمیدونم چی شد این مشکل پیش اومد و چه جوری حل شد ..
.
فقط تنها کاری که من کردم گوشی رو خاموش کردم و زدم به شارژ همین بعد از 1 ساعت روشن کردم دیدم کامل بالا اومد ...!!!!!!
.
منم سریع رفتم همون برنامه هایی که موقع نصب ارور میداد رو پاک کردم ... مثل کل بازیهای Ngage ...:37:
.
حالا ربطشو به شارژ کردن گوشی من که نفهمیدم ...!!!!!
.
.
بازم همون درخواست بالا :
.
دوستانی که Ngage رو روی گوشیشون نصب کردن و به راحتی دارن اجرا و بازی میکنن خواهش میکنم لینک فایل کلاینت رپیک شده که مخصوص این گوشی هست رو لطف کنن تا ما هم از فیض بازی کردم بازیهای Ngage محروم نشیم ...:31:
من كه گوشيمو صبح كامل شارژميكنم بعد ازظهر سارژ تموم ميشه اونوقت ميگيد مشكل باطري ندارهنقل قول:
ضمنا 1عيب ديگه اين گوشي از نظر من اينكه : اگه رو گوشي لاك كد گزاشته باشي وقتي كه داري با گوشي فيلم ميگيري اگه مثلا لاك كد را بعد 2 دقيقه تنظيم كرده باشي بعد 2 دقيقه گوشي فيلم برداري رو قطع ميكنه و گوشي رو قفل ميكنه و همچنين اگه در حال تماشاي فيلمي باشي بعد اون مدت فيلم رو قطع و گوشي رو قفل ميكنه در حالي كه گوشي 95 كه من داشتم اصلا اين كارو نميكرد . اخه موقع فيلم برداري گوشي در حال كاره چرا اين گوشي فيلمبرداري رو قطع ميكنه واقعا كه مسخرس.
شما اپدیت کردی؟نقل قول:
من كه گوشيمو صبح كامل شارژميكنم بعد ازظهر سارژ تموم ميشه اونوقت ميگيد مشكل باطري نداره
کارایی رو که گفته شد انجام دادی؟
منم وقتي شب تا صبح ميزنم تو شارژ...1.5 روز تا 2 روز دووم مياره...باش همه كاريم ميكنم...موزيك گوش ميدم...تو اينترنت ميرم...و...بالاخره هر گوشي يه سري مشكلات داره...هيچ گوشي بدون عيب نيست...منم منظورم از پست قبليم مشكلات اساسي بود...مثل هنگ...ريست...دوربين ضعيف...و...نقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=296465&page=9[/HTML]نقل قول:
دوست من شما فکر اینو بکن که چنین گوشی با امکانات و زیبایی رو داری ...نقل قول:
.
چرا همش نیمه خالی لیوان رو نگاه میکنید ....؟!!!! دوست داشتین گوشیتون یک هفته شارژ نگه میداشت ولی مثلاً جایی بودین که باید از دوربین گوشیتون استفاده میکردین ولی نداشتین ...؟؟؟ گوشیتون به این خوبی با این کیفیت ساخت بالا و طراحی کم نظیر مخصوصاً لنر دوربین , کم لطفیه اگه فقط به خاطر اینکه به قوله شما 2 روز شارژ نگه نمیداره بخواین عوضش کنید یا ازش بد بگین ....
بستگي به مصرف داره، اگه آهنگ زياد گوش بديد يا فايل تصويري زياد ببينيد، شارژش دووم نمياره.مشكل اينجاست كه خط اول
زودتر از حد معمول ميپره.
يه مسئله : من وقتي شارژ گوشي پر شده از شارژ در ميارم و دوباره ميزنم به شارژ دوباره شروع ميكنه به شارژ و بعد از 5 دقيقه ميگه پره !!!!