این بخش Edit پیراهن چه جور شده ایا میشه روی پیراهن نوشته, نوشت؟
Printable View
این بخش Edit پیراهن چه جور شده ایا میشه روی پیراهن نوشته, نوشت؟
نقل قول:
یعنی باید گرافیکمو ببرم بالا یا چیز دیگه ای ؟؟؟ :41:
رو سیستم من چجوری جواب میده ؟
Vista sp1
CPU : 3ghz amd socket am2
RAM : 1,5 gb
VGA : Geforce 7100 GS
دوستان مطمینید با گرافیک geforce FX 5500 نمیتونم رو high بازی کنم ؟؟؟
چون تو صفحات قبل یکی از دوستان گفته بود که مشکلی نداره ...
روی ویستا رو نمی دونم. چون خودم ویستا ندارم. اما رو XP میتونی روی High بازی کنی. (البته، اگه گرافیکت بهتنقل قول:
اجازه بده! :31:)
آره. اجرا نمیشه. :41:نقل قول:
دوستان یه تجربه بهتون بگم برای اونایی که وقتی بازی رو اجرا میکنن مثله حرکت آهسته هستش..
سعی کنید از اخرین نسخه sp3 استفاده کنید
من قبلا روی همین سیستمم نسخه 2008 رو که اجرا میکردم حرکت اهسته بود ولی بدون هیچ تغییری فقط با اضافه و اپدیت اون به سرویس پک3 به خوبی داره اجرا میشه فقط چون الان کارت گرافیکم ضعیفه وقتی تصاویر از جلو نشون میده سرعتش کم میشه که اونم مطمئنا با کارت گرافیک جدید که طی 1-2 هفته اینده میخرم حل خواهد شد.....
رو سیستم من های میاد دیگه نه؟
graphic:512،8500gt
ram:2gig
cpu:2.8
فکر کنم سی پی یوم یک خورده ضعیفه.نظر شما چیه؟:11:
اگه رو سیستم تو نیاد رو سیستم هیچکس نمیاد! برو رو High بازی کن حالشو ببر
نقل قول:
قضيه اين نسخه Sp3 چيه؟؟؟؟؟
دوستانی که گفته بودن عکاس تو بازی هست یا نه باید بگم یه چند تا عکاس پشت دروازه ها هست و تما شاچی ها بهتر شدن اگه شد یه 1 ساعت دیگه چند تا عکس از محیط بازی میزارم اگر سوالی درباره بازی داشتید بگید ....
اینم عکس از ستینگ بازی که دیگه توضیح نمیخواد نصب که کردید برید اینجا ببینید قطعات شما رو روبروش چی زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس پک 3 برای ویندوزنقل قول:
از سایت مایکروسافت میتونی با حجم حدود 300مگابایت دانلود کنی
اگه اینترنت پرسرعت نداری میتونی بری سیدی ویندوز که مجهز به آخرین نسخه این سرویس پک باشه را بخری (ارزشش رو داره)
همون xp سرویس پک 3 !نقل قول:
منم داشتم ولی اصلا جالب نبود ! میگفتن که حتما نسخه اصلیش نیست !
روی این سیستم میشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
cpu 3.0
ram 1gig
vga 6200a 256
گرافیکت درست مثله منهنقل قول:
خیلی ضعیفه بعیده کار کنه
خطاب به دوست شیرازیم
میگن فردا (شنبه) مغازه ی افسری چهار راه سینما سعدی بازی رو میاره
دوستان یه سوال
ایا هوای برفی و بارونیش زمین چمن را خراب میکنه
در مورد شرایط اب و هوایی هم یه توضیح کاملی بدهید
به خدا دیگه دارم دیوونه می شم ... نمی دونم چه خاکی به سر این سیستم بریزم ...
من قبلا pes 2008 رو روی سیستم زیر اجرا کردم و بازی فقط روی medioum اجرا می شد و گزینه high خاموش بود ... و البته روی مدیوم هم که بازی می کردم بازی گیر زیادی داشت :
Ram : 1 gig
cpu : 2.4 celeron
graphic : geforce FX 5500 / 256 / DDR1/ shader 2.0
الان هم که
pes 2009 اومده من فقط می تونم یا cpu و یا graphic رو بالا ببرم ... یکیشونو...منظورم اینه که راهی هست که یکیشونو بالا ببرم و مشکلم حل بشه ؟ (برا high ) . راهی جود داره یا مجبورم هردوشو بالا ببرم تا بتونم رو high بازی کنم ؟؟؟
راستی : اگه cpu در حین بازی 100 درصد پر بشه بازی گیر می کنه ؟؟؟؟تورو خدا یکی که مطمئنه جوابش درسته جواب منو بده خیلی خیلی ممنون می شم .
دوستان من با این سیستم به راحتی روی بالاترین کیفیت بازی رو انجام میدم
حداقل ترین و بهترین سیستم پیشنهادی رو هم میتونید ببینید
با همین سیستم 2008 رو روی حالت normal فقط میتونستم بازی کنم ولی 2009 رو روی high و بالاترین تنظیمات میتونم (تازه دارم میفهمم کیفیت توی لذت بازی چقدر تاثیر داره)
راستی اون گزینه LB چی هستش ؟
راستی دوستان یعنی فقط من هستم که توی بازی مشکل تاخیر در سیو های داخل بازی دارم ؟
برای هر save data system یا هر سیو دیگه ای بی خودی 20 تا 30 ثانیه باید صبر کرد
باید ویندوز رو عوض کنم یا از کرک میتونه باشه ؟
شما مادربردتون AGP و باید عوض بشه ! مگر اینکه تو بازار یه 7600GT بتونی گیر بیاری ! البته در صورتی که مادر برد شما 8X ساپورت باشه ! هزینه زیادی باید بکونی که شاید اگر یه کارت ارزونتر بگیری کارایی بیشتری داشته باشه !(در صورتی که MAIN شما PCI باشه ).نقل قول:
بعد 1گیگ رم میخوای که احتمالا MAIN شما 400 ساپرت بیشتر نباشه ! 1گیگ 400 هم که خیلی گرونه ! حدوده 40 هست . در حالی که 667 15 تومن بیشتر نیست ! علتش هم نایاب بودن هست .
پس نتیجه کلی اینه که شما MAIN و RAM و VGA رو باید عوض کنی ! البته CPU شما هم برای HIGH ضعیفه . (یا هم که همون کارایی که بالا گفتم رو باید انجام بدید .
سلام من با این سیستم میتونم رو یlow خوب بازی کنم :
ram :1Gig
cpu:3.06 intel
vga:256 gforce fx5500
ممنون
یکی بگه چطوری گل زد ؟
خیلی سخته بازی
خیلی
ولی خدایی خیلی توپه
سلام آقا من الان یه فصل مد become a legand رو تموم کردم و 3تا تیم عوض کردم و الانم تو تیم نیوکاسل هستم ولی من تو این فصل 1 بازیم نکردم و زمانیکه می خواهم برم بازی بدی 2 گزینه میزنه و یکیش تمرین هست که یه بازیه 90 دقیقه هست و یکی دیگه میره هفته بدی من چیکار کنم منم می خوام برم تو ترکیب اصلی
دوستان کسی لینکی برا دانلود settings بازی داره ؟؟
راستی ... اگه تو قسمت settings جلو قطعات بنویسه good چه چقدر فرق داره تا اینکه بنویسه ok ؟
به نظر شما رو این سیستم میشه یا نه؟
cpu:2.4
رم:512
گرافیک:6200 xfx
یکی از دوستان میتونه فایل setting را برام آپلود کنه؟
دوستان این فایل رو من از سایت pesgaming.com دانلود کردم ولی نمیدونم باهاش چی کار کنم
توش کلی لباس و لوگو همه تیم ها هستش ، مثلا لباس و لوگوی لیگ برتر انگلیس مثل چلسی
IWP Option File Help Pack
This pack contains all the up to date information required for making an option file on the latest version of Pro Evolution Soccer 2009. This includes:کد:http://rapidshare.com/files/154730835/Option_File.rar.html
- All Logos, Strips and Squad Lists For Premier League Teams
- A Printable Document Featuring All Information For Premier League Teams
- All Logos, Strips and Squad Lists For Championship Teams
- All Logos, Strips and Squad Lists For League One Teams
- The Football Manager To PES2009 Stat Converter (in Excel Format)
- Various Other Pieces Of Information Gathered From Individuals
نقل قول:
سلام آقا من الان یه فصل مد become a legand رو تموم کردم و 3تا تیم عوض کردم و الانم تو تیم نیوکاسل هستم ولی من تو این فصل 1 بازیم نکردم و زمانیکه می خواهم برم بازی بدی 2 گزینه میزنه و یکیش تمرین هست که یه بازیه 90 دقیقه هست و یکی دیگه میره هفته بدی من چیکار کنم منم می خوام برم تو ترکیب اصلی
شما باید تمرین و انتخاب کنی که یه بازی بین بازیکنای تیمه باید خوب بازی کنی و انقدر به تمرینات ادامه بدی تا بری تو اون تیم که کاور سبز داره بعد از اون میری تو 18 نفره بازی -بازیهای اول نمیری تو زمین اگه فوروارد باشی و تیم گل نزنه تو رو مثلا دقیقه 70 میاره تو زمین باید خوب بازی کنی تا بازیهای بعد بیشتر بازی بهت بده بعد 7-8 هفته میری تو ترکیب اصلی بعد از اون اگه بازم بد بازی کنی نیمه دوم میکشتت بیرون.........
دوستان اینم از قولی که داده بودم یه عکس از محیط بازی یرا اونایی که هنوز بازی به دستشون نرسیده
دوستان سلام بابا من مردم از بس کف کردم تا فردا باید صبر کنم مردم از صبر :)
بغیر از p30 جای دیگه ایی فروش ایترنتی نداره ؟
آخه واسه p30 خیلی گرونه
بچه ها کسی نسخه Ps2 این بازی رو تو بازار دیده ما بریم بگیریم
فکر نکنم با کات گرافیک 6200 gt , رم 1 گیگ و سی پی یو 3 جواب بده؟
کسی نیست settings رو بذاره ؟؟ خیلی لازم هست برا ما که هنوز بازی به دستمون نرسیده. :40:نقل قول:
دوست عزیز سیستم من دقیقا مثل شماست روی High به راحتی اجرا میشه ولی فقط تو Replay ها کمی افت فریم داره. :46:نقل قول:
نقل قول:
من تو توپخونه دیدم
spy.07 جان ... سی پی یو شما فول هست ؟؟
این واسه OF سازاس!نقل قول:
سلام ،نقل قول:
فکر نمی کنم، چطور؟
آخه cpu من 2.4 هست ( فول نیست ) خواستم ببینم cpu تو فول هست یا نه ....نقل قول:
می خوام بدونم سی پی یو حتما باید فول باشه یا نه ...:20:
یکی از دوستان این پستت را زده بود منم همین مشکل رو دارم لطفا راهنماییم کنین.
در مود چنپوز لیگ به 1/8 که می رسی بازی می پره بیرون در مود bcome a legend بعد از 1 فصل و پنج هفته بازی می پره بیرون در مستر لیگ هم همنطور اواسط فصل می پره بیرون از دوستانی که می توانند کرک دیگری را بگذارنند ممنون می شوم .
توی همدان کسی هست بازیو داشته باشه ؟
نصب بازی درست شده یا مثل دمو هست ؟
LP توی تنظیم ها چیه ؟
من با این سیستم دمو رو روی High به راحتی بازی کردم
cpu : intel 3.2 full
ram : ocz 2gig fsb 800
vga : 7300 GT 256 mb DDR3
اونهایی که توی خلق موقعیت مشکل دارن
بگم فقط با 1 و 2 میشه دفاع حریف را به راحتی باز کرد و حیف که هر طوری شوت بزنی نمیره تو گل.
هر چی میزنم میره وسط دروازه و زیاد توپ زاویه نمی گیره