ببخشيد اگر امكانش باشد يك آشنايي بدهيد تا شركت مزاحم شديم از نام شما استفاده كنيم حداقل يك تخفيف كوچك بگيرم بابام رئيس - استادنقل قول:
در ضمن وايمكس چرا كار دارد
Printable View
ببخشيد اگر امكانش باشد يك آشنايي بدهيد تا شركت مزاحم شديم از نام شما استفاده كنيم حداقل يك تخفيف كوچك بگيرم بابام رئيس - استادنقل قول:
در ضمن وايمكس چرا كار دارد
ببخشيد روي اين سايت Speedtest.net چطوري تست مي كنيد
و آيا تستي كه مي كند مطمئن هست
سلام
من +128 گرفتم از همارا
ديگه شورشو درآوردن ....
قطعي هاي پي در پي ... نوسان شديد سرعت در طول شبانه روز ...
مثلا آوردن 2 الي 7 رو رايگان كردن ..
نخواستيم وقتي هميشه خدا شبها ارتباط قطعه و وقتي هم كه وصله حداكثر سرعت 5
در طول روز اگه قطع نباشه حداكثر 15
الان ساعت 2 نصفه شبه 5 دقيقه طول ميكشه تا واسم صفحه اول ياهو رو باز كنم من چي رو دانلود كنم .... چه جوري ؟
از بچه هاي شهرستان كسي هست كه adsl همارا داشته باشه ؟ مال شما هم اينجوري ؟
اگه اينجوري پيش بره ميرم پس ميدم همون دايل آپ رو استفاده ميكنم
اينترنت پرسرعت بخوره تو كلشون
خيلي جالبه ....
هيچ فايلي رو نميتونم دانلود كنم ........... انگار جلوي دانلود رو گرفتن ....
عجب بدبختي گير كرديم ....
لازم به ذكره الان 5 الي 6 ماه كه adsl گرفتم از همارا ولي الان اولين باره كه خواستم از سرويس رايگان 2 الي 7 استفاده كنم
به نظر من اين 2 الي 7 رايگان يه چيز الكي و به خاطر جلب مشتري و بس .. مگرنه رايگاني در كار نيست ، حداقل براي شهرستانها
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
شاید مشکل شما از جای دیگری باشد / البته در شهرستان نیستم.
از روز اولی که سرویس 128++ گرفتم مشکلی نداشتم و شبانه سرعت هم بین 60 الی 70 است ( الان هم در همین حد است )
مسعود جان راست میگه :دی
حتما تخفیف 60 درصدی که میدی به من :دی
فردا مسعود جان همه چی رو پس میگیره !!!
این که Ip رو همه ی شرکت ها توی سرویس های نامحدود بر روی Share گذاشتن اعصاب ادم خرد میکنه اخه مگه چی میشد همه IP Valid Static داشتن ؟
ip ولید داریم تو صبا ولی استاتیک نیست
اره صبا نت داره ولی من گفتم سرویس دهنده های نا محدود صبا نت سرویس نامحدود نداره که؟
نقل قول:
نه داداش ... اينجا (شهرستان ها) حداكثر سرعت دانلود روزانه 18 و شبانه 5
+128 و ترافيك 2 گيگ ماهانه : 16500 تومان .. يعني از تبريز گرون تره
اينم جواب همارا :
مشترک گرامی
سرعت استاندارد دانلود سرویس 128کیلو برابر 13 تا 14 می باشد که برای رعایت حال مشترکین محدود این سرویس تا 200 کیلو تنظیم می شود که سرعت دانلود در آن حدود 18 تا 20 خواهد بود.
كسي نيست بگه چرا تو تبريز شبانه 60 الي 70 ولي اينجا 5
خدمت شما دوست عزيز:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پينگ سرور لندن خيلي جالبه
آقا ما تخفيف نخواستيم فقط چند صد مگابايت ما رو كه ناجوانمردانه!!:41: حيفش كردن پس بدن!!:19:نقل قول:
راستي من يه چيزائي برا 2 مگ شنيدم برا نوروز؟شايعه هستش يا يه چيزكي درسته؟:21:
وايرلس سرعتش چقدره؟:20:
یه سوال دارم این همون سرویس 1مگ همارا است که می گفتن.نقل قول:
کلا شبانه و روزانه سرعتش همینه.یا شبا افزایش پیدا میکنه.:40::40:
بله همونه كه عرض ميكردم:10:نقل قول:
والا شبا كه خوابم :5: و كامپيوتر بنده خدا خودش بخودش ميرسه :31: ولي با توجه به نتايج دانلود فكر كنم سرعتش چندان فرقي نميكنه :46:
سرعت دانلود چنده؟؟؟نقل قول:
و قیمت این سرویس رو میشه بگید.:40::40:
سرعت دانلود متغيره ولي تا 110 هم ميرسه البته با نرم افزاراي دانلودنقل قول:
قيمتش هم برا 5 گيگ 49500 تومن
نوسان در چه حده ؟ مثلا 20 تا 110 !؟ یا نه اندک ؟نقل قول:
نه بابا 70 ،80 رو كه ميدهنقل قول:
شرمنده ها هی سوال میکنم :11: آخو دونه دونه یادم میاد وگرنه همشو تو یه پست میپرسیدم
پینگت معمولا رو چنده ؟ آیا پایین 100 میشه ؟
خواهش دوست عزيز من در خدمتمنقل قول:
فكر كنم اون دو تا تستي كه تو اين صفحه و صفحه قبلي گذاشتم ميتونه كمكتون كنه البته همونجوري كه گفتم نمي دونم چرا پينگ لندن اينقدر زياده
میگم مسعود جان تو یه فروم دیگه عجب دست گلی به اب دادی مگه ادم شرکت خودشو از اسم می ا ندازه؟
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mynobar l]
قضیه این نمایندگی همارا چیه در ولیعصر ؟
امروز داشتم باهاشون صحبت میکردم میگفتند که دانلود شبانه ما از 120 جیک هم نمیخوره .
خيليا اين حرفا رو زدن و ميزدن
بهتره از يوزراشون بپرسين
همين شركت ارس گستر هم اولاي كارش 2 مگابيت ميداد (زماني كه صبانت سرعت شبانش 512 بوود ! )
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله iranp301
امروز از 12 نتونستم کانکت بشم تا 1 صبح. حالا بگين همارا خوبه. همش همينطوره! خداييش تو اون مدت 2 سالي که از مکس نت اکانت داشتم اين همه اذيت نشدم که الان تو اين 28 روزي که از همارا اکانت دارم ، اذيت شدم. مفت نميرزه.
به جاي اون دختر عروسکي ها که تو شرکته دو تا گوريل بد ريخت ميزاشتن ولي کاربلد بودن بهتر بود.
شركت دليلي براي اين قطعي نگفت ؟
فعلا كه دو ماهي ميشه همه ي شركتا قاطي كردن بنابراين نظر قطعي نميشه داد
مكس نت قبلا پول خون باباشو از يوزرا ميگرفت ( حداقل 10% گرونتر از شركتاي ديگه ولي با كيفيت مشابه ) بنابراين بايد هم مشكلي نداشت (قبلا )
ولي الان كه پورتاشون داره روز به روز خالي ميشه
ولي ايران پي سي جان خداييش دختر عروسكي ماكس بيشتره ها !
بيچاره همارا يه دونه كادر جديد خانوم آورده و ماهي 200 تومن ميده بهش
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من اگه میدونستم این همه ذوق میکنید همون اول میگفتم که پسر عموی بیل گیتس هستم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
به راحتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نقشه ای که میاد باید سرور مورد نظر انتخاب بشه بعد خودش شروع میکنه به تست
زیاد مطمئن نیست / چون خطوط مورد استفاده ی ما همشون share هستن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دیبا جان اوون مغازه ی توو پاساز شهریار بردین ؟
نقل قول:
دوست من چرا همه چیزو از بیخ و بن میزنی آخه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا رحم کن تورو خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی شرکتا سرویس نا محدود دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مثلا برای بعضیا از سرعتای بالا شروع میشه و نمیان برای 64 نامحدود بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خب با همین جمله مچشو بگیر دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو مگه خودت نگفتی باید 13 یا 14 باشه پس چرا برای من 5 هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من هی میخوام هیچی نگم یکمی میگذره میبینم اخبار داره لو میره مجبور میشم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بله حقیقت داره / بهتون گفتم که قبل عید منتظر باشین / همارا می خواد سرویس 2 مگ بده محدود
ولی تا توو سایتش نزده قطعی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مگه من چی گفتم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیر یه شرکت تا الان بیدار میمونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما گفتیم یه تخفیفی بدین حالا چرا در رفتین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فکر هم به حال ما نامحدودی ها هم بکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت مفت که دیگه تخفیف نمی خواد عزیز برادر
بیچارا همارا از دو سال پیش این سرویس 51 تومن 128 خانگی رو میده
الانم داره همون قیمت میده
یکی نیست بگه بابا توو این 2 سال همه چی دو برابر شده :دی
اگه همارا تا عید 2 مگ بده من هم ار شاتل با این قیمت هایی که داره و حجم کم.
به همارا عوض میکنم
اگه منطقه من دو مگ خیلی عالی میشه
شرمنده ولي قبل از اينكه شما چيزي بگين خبرا لو رفته بود :31: تا اينكه شما گفتين خبري در راه است و از اين حرفا بعدشم تو صفحه قبلي باز راجع به خبر جديد و...كه ديگه كم كم مطمئن شدم كه حتما اون شايعه 2مگ داره جدي ميشه و .....:5:نقل قول:
من هی میخوام هیچی نگم یکمی میگذره میبینم اخبار داره لو میره مجبور میشم دیگه
ولي اگه وايرلس يه مگ راه اندازي بشه به دو مگ اي دي اس ال ارزش داره از نظر من
سلام.
بروبچز صبانت،شما هم سرعت دنلود شباتون اومده پایین؟
من تا 10 روز پیش روزی 1.2 الی 1.4 گیگ dl داشتم الان شده بین 500 الی 800 مگ!
سلام دوستان میگم به نظر شما چقدر طول میکشه این adsl رو وصل کنن؟
امروز از ماکس نت خریدم 128 نامحدود -منطقه ی رحیمیان
یه چیز دیگه : باید dsl وصل شه تا تنظیمات مودم رو بتونم انجام بدم مدل مودمم
d-link 2500u
گفتن این ای پی رو بزن تنظیمات رو بیاره 192.168.1.1
ولی من میزنم فقط مینویسه web page can not find!
همه چیز درسته فکر کنم ولی واسه محکم کاری اگه میتونید یه اموزش کوچولو واسه تنظیمات ای پی
قسمت network و یه اموزش کلی در مورد نسم این مودم بزارید در ضمن بهم حتما بگید چطوری کانکشن adsl ایجاد کنم.
دوست عزيز شب بخير / خوبينقل قول:
آقا ما نگفتيم كه با پسرعموي بيل گيتس هستي چون از اون كه به ما روغني نمي چيكه گفتيم كه از شما شايد
در ضمن مغازه چي هست پاساژ چي هست
كلا جريان چي
بگو من هم سر در بيارم
ممنون
در ضمن 2 مگ همارا
فعلا كه دوستان ماكس نت با مشكل مواجه شدن خدا از همارا دور كند
راستی سرعت دومگش چند میشه فکر کنم حداقل 80 تومنی بشه نه ؟
دوست عزيز تا وصل نشده برگردون كه خيلي مگن مشكل دارد خصوصا در اين 10 روز گذشتهنقل قول:
در مورد اين سوال شما بايد مراحل زير را انجام بدهي
1- ip كارت شبكه خود را در رنجي كه ip مودم مي باشد ست كني مثلا 192.168.1.10
2- وارد اينترنت اكسپلور شده و ip مودم را وارد كني مثلا 192.168.1.1
3- اگر منو كانكت را آورد بايد كانكت اينترنت اكسپلور را روي never بگذاريد
4- گزينه work offline را خاموش كنيد
بعد مي توانيد مودم را تنظيم كنيد
البته با آب نه!نقل قول:
اصلا چیزی متوجه نشدم !نقل قول:
خوب مشخص است اين 2 مگ چقدر سرعت مي دهد يا قرار هست پهنا تا 2 مگ باز باشد الان كه پهنا تا 1 مگ باز هست و اگر شانس بياري دانلود تا 1 مگ مي رودنقل قول:
به نظر شما تا چه وقت مي شود ...
مودم tp-link 8811 چطور هست الان دارم و فقط یوزر مونده بگیرم
سه و چهار روزی کم بود ولی دیروز نسبتا" خوب بود و با حدود 100 دان می کرد . . . :46:نقل قول:
نقل قول:
یه سر اینجا بزن : maxnet.ir/fa/Modem_DLink.pdf
نقل قول:
شب شما هم بخیر دیبا جان :10:
ان اس کام منظورم بوود
( همچنین نت فور یو )
مشکل ماکس چی هست ؟
نقل قول:
سرعت 2 مگ =؟ 80 تومن :18:
اگه همه چیز درست باشه باید حداقل 200 رو بده :27:
سلام
اینم یه تست از سرعت من
میگم چرا ماکس نت رو شرگت مخابرات ایران نشون میده؟؟؟
در ضمن پینگ من توی بازی ها 200-100
سرعت دانلود 19-16
سرعت اپلود 12-14
128+ نامحدود ماکس نت ویژه ی خانگی
ماکس نت نماینده هست برا همین نشون نمیده
از این 3 ماهه ها گرفتی ( سوپر ویژه مخصوص ! ) یا همون معمولی ؟
سرعت دانلود که عالی ( البته اگه ثابت باشه )
سرعت آپلو هم فوق العاده ( اکثر شرکتا برا 128 آپلود 64 ست میکنن )