آره به نظر من نشان بدهنقل قول:
---------- Post added at 06:12 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------
راستی این غذایی توی پیام نور میدن پولش از شهریه جداست؟
Printable View
آره به نظر من نشان بدهنقل قول:
---------- Post added at 06:12 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------
راستی این غذایی توی پیام نور میدن پولش از شهریه جداست؟
سلامنقل قول:
فکر کنم منظورتون از برگه انتخاب رشته ، همون برگه انتخاب واحد باشه ؟
بله چون فعلا بهتون کارت دانشجویی ندادن کافیه همون برگه انتخاب واحد را با خودتون ببرید .
اون فیش که توی سایت هست فقط به شما شماره حساب و شماره سریال و هزینه واریزی را نشون میده . شما کافیه به بانک صادرات برید و یک فیش واریزی دانشگاه بگیرید و شماره حساب و شماره سریال و هزینه را توی اون بنویسید و پول را پرداخت کنید .
خود بانک یکی از اون فیش ها را به شما میده و شما اونا به دانشگاه تحویل می دید .
حتما سعی کنید هر ترم فیش های خودتون را به دانشگاه تحویل بدید چون موقع فارغ التحصیل شدن اون فیش ها را از شما می خوان . پس برای اینکه اونها را گم نکنید هر ترم اونا به دانشگاه تحویل بدید تا داخل پرونده شما قرار بدن .
اگه معافیت تحصیلی دارید دفترچه اماده به خدمت فکر نکنم نیاز باشه .نقل قول:
شما باید به اداره پست برید و یک تائیدیه تحصیلی واسه دیپلم و یک تائیدیه تحصیلی واسه پیش دانشگاهی بگیرید .
تائیدیه ها یک ماه طول میکشه به دست دانشگاه برسه شما کافیه فیش هایی که اداره پست بهتون میده را به دانشگاه نشون بدید .
اینا همش چرت و پرته و خودتون را الاف این مسائل نکنید .نقل قول:
بعدا از بچه ها هم میتونید بپرسید چی گفتن .
هیچی نمیگن فقط ورود شما را به دانشگاه تبریک میگن :دی
بعضی دانشگاه ها کلا ژتون ندارن و هر پرس غذا را 300 تومان می فروشند و شما همون جا پول میدی و غذا میگیری .نقل قول:
به نظر من این خیلی خوبه .
اما بعضی دانشگاه ها هم باید هر هفته واسه خودت غذا رزرو کنی و پولش را هم وقتی کارت را شارژ کردی ازت میگیرن .
نقل قول:
بهتره دست دست نکنید و هر چه زودتر به دانشگاه رجوع کنید و پیگیر باشید .
بهتره حتما برید و از کافی نت ثبت نام کنید .نقل قول:
همگی موفق باشید :)
;کسی از دوستان هست که ارشد پیام نور بخونه.. یک سوال دارم ازشون واسه یکی از دوستانم ..
درسهایی که تو برنامه کلاسی نیست مثل تفسير قران و تاریخ و تمدن ایران و کلن اینایی که تو برنامه کلاسی تو سایت دانشگاهمون نیست رو هم باید پاس کنیم؟
من ميخوام برم حسابداری فقط درسهای مشترك رو بردارم؟ (الان كشاورزي هستم)
يا درسهای ديگه رو هم بايد بردارم؟
درسهاي عمومي فقط مشتركه يا تخصصي هم ميتونه مشترك باشه؟
سقف 15 واحده يا 20؟
با تو جه به مشترک بودن (بين حسابداري و كشاورزي) من اینا روميخوام بردارم خوبه به نظرتون یا کمه؟ (فكر كنم 14 واحد شد)
فارسي
انديشه 1
زبان خارجه
اقتصاد خرد
اصول حسابداري
.
.
..
بعد از تاييد بازم ميشه اين درسا رو تغيير داد؟
جمعهها هم هستن پيام نوريها؟.
برنامه كلاسي دانشگاهم
ممنون که جواب میدین چون فقط تا آخر امشب وقت دارم يكم سريعتر لطفاکد:http://firouzkooh.tpnu.ac.ir/pagecontent.php?rQV=8B0NwcDN5AkOyVmYtVnbklUZnFGc8BEMApTZwlHV05WZ052bjxHQwAkOlBXeUVmc1R3Y1JHdzxHQ4QDQ6UGb0lGd
اقا شماره دانشجوبی منم اومد.هورا:دی
بریم بگیم فیش واریزی دانشگاه پیام نور بده!؟؟نقل قول:
شما کافیه به بانک صادرات برید و یک فیش واریزی دانشگاه بگیرید و شماره حساب و شماره سریال و هزینه را توی اون بنویسید و پول را پرداخت کنید .
سلامنقل قول:
درسهایی که تو برنامه کلاسی نیست مثل تفسير قران و تاریخ و تمدن ایران و کلن اینایی که تو برنامه کلاسی تو سایت دانشگاهمون نیست رو هم باید پاس کنیم؟
این قسمت را متوجه نشدم چی گفتی . یه کم واضح تر بگو
توی هر ترم واسه هر رشته یک سری دروس ارائه میشه و ممکنه مثلا این ترم واسه شما اندیشه 1 ارائه شده باشه ولی مثلا واسه رشته مدیریت ارائه نشده باشه .
شما کلا باید 21 واحد عمومی پاس کنید . حالا ممکنه مثلا این ترم واسه شما تفسیر موضوعی قران ارائه نشده باشه پس نمیتونید اونا بردارید . اما ممکنه مثلا ترم 2 واستون ارائه بشه ، اونوقت میتونید اونا بردارید .
رشته ی حسابداری و کشاورزی فکر نمیکنم دروس تخصصی مشترک داشته باشن . البته دقیق نمیدونم . اگه دارن که حتما اونا بردارید .نقل قول:
فقط توی عمومی ها مشترک هستند .
اگه شما قصد تغییر رشته را دارید خوب بهتره دروس مشترک را برداید تا بعدا معادل سازی بشن .
اما قبلش بهتره برید و از دانشگاه شرایط تغییر رشته را کامل جویا بشید و ببینید اصلا میتونید برید رشته حسابداری یا نه .
اگه این دروس بین حسابداری و کشاورزی مشترک هستند بهتره همین ها را بردارید .نقل قول:
سقف 15 واحده يا 20؟
با تو جه به مشترک بودن (بين حسابداري و كشاورزي) من اینا روميخوام بردارم خوبه به نظرتون یا کمه؟ (فكر كنم 14 واحد شد)
فارسي
انديشه 1
زبان خارجه
اقتصاد خرد
اصول حسابداري
اما بهتره اول از جزیئات تغییر رشته کامل اصلاع حاصل کنید .
البته توی حذف و اضافه هم می تونید درسهایی را که برداشتید را تغییر بدید .
اره فکر کنم بعد از تائید هم بشه تغییر داد به شرطی که مهلت انتخاب واحد تموم نشده باشه .نقل قول:
جمعهها هم هستن پيام نوريها؟.
ولی نگران نباشید توی حذف و اضافه هم میتونید دروس را تغییر بدید .
توی هفته یک روز دانشگاه پیام نور تعطیل میشه . حالا توی بعضی دانشگاه ها شنبه تعطیل میشه توی بعضی دانشگاه ها جمعه تعطیل میشه .
اما 90 درصد دانشگاه های پیام نور جمعه باز هستند .
نیازی نیست بگی پیام نور :دینقل قول:
فقط بگو یک فیش واریزی واسه دانشگاه میخوام . خودش یه فیش سه تایی بهت میده که باید بر اساس اون فیشی که توی سایت زده اونا پر کنی . 2 تا از فیش ها را بانک پیش خودش نگه میداره و یکی از اونها را به شما میده که باید به دانشگاه تحویل بدید .
موفق باشید :)
اقا کارگاه و تربیت بدنی پرشد! سرجمع 15 تا نمیتونم بردارم. تو حذف و اضافه میشه کاریش کرد؟
اي بابا تينا پاشوووووو برو دانشگاه همه شماره دانشجوييشون اومده هااااا :exclamatiنقل قول:
هنوز شماره دانشجویمو ندادن..چه جوری پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما" برو با مسئول آموزش مشورت كن اون دقيق راهنماييت ميكنه ! علوم كشاوزري هستيد ؟؟:20:نقل قول:
تو سايت زده 20 واحد ولي دانشگاه ميگه 15 واحد !!! :13:نقل قول:
سقف 15 واحده يا 20؟
اقتصاد خرد و اصول حسابداري !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18: چه ربطي به رشته ي شما دارن !نقل قول:
فارسي
انديشه 1
زبان خارجه
اقتصاد خرد
اصول حسابداري
ميشه. واسه من كه شد ! 10 بار عوض كردم درسا رو !!!:31:نقل قول:
فقط من 18 واحد برداشتم ؟؟ :blush: من هنوز شهريه رو پرداخت نكردم ، ميخوام فردا برم دانشگاه ببينم اين 4 واحد اضافه بعدا" مشكلي برام ايجاد نميكنه ، بعد شهريه رو بپردازم !! تا اون موقع شهريه رو ندم كه مشكلي نيست ؟؟ :eh:
من چند بار که رفتم شهریه رو بریزم، از همون فرم شهریه ی سیستم گلستان پرینت گرفتم و همون رو بردم بانک و پرش کردم...نقل قول:
اينجا تو برنامه كلاسي كه تو سايت دانشگاهمون گذاشته يسري درسها نيست كه تو سيستم گلستان هست مثل همون تفسير كه گفتمنقل قول:
این قسمت را متوجه نشدم چی گفتی . یه کم واضح تر بگو
اينم لينكش (برنامه كلاسي دانشگاهمون)
منظورم اين بود كه البته شما تو خط بعدي توضيح دادين و من گرفتمکد:http://firouzkooh.tpnu.ac.ir/pagecontent.php?rQV=8B0NwcDN5AkOyVmYtVnbklUZnFGc8BEMApTZwlHV05WZ052bjxHQwAkOlBXeUVmc1R3Y1JHdzxHQ4QDQ6UGb0lGd
تو همين لينك اون دوتا درس تخصصي كه گفتم رو هم تو حسابداري نوشته هم تو كشاورزي (البته فقط يكيش استاداش يكيه)
من قبلا يه فايلي به اسم بند ج دانلود كردم در مورد تغيير رشتهنقل قول:
اما بهتره اول از جزیئات تغییر رشته کامل اصلاع حاصل کنید .
اينم لينكشهمينه ديگه؟کد:http://www.pnugh.com/files/amozesh/bandj.doc
همينو ميخواستم بدونم راستي چه تاريخي هست حذف و اضافه؟ (نقل قول:
البته توی حذف و اضافه هم می تونید درسهایی را که برداشتید را تغییر بدید .
تازه اقتصاد كلان اقتصاد ایران با تکیه بر روستا و يه اقتصاد ديگه و رياضي هم هست باور ندارين؟ تو لينكي كه گزاشتم ببينيننقل قول:
اقتصاد خرد و اصول حسابداري !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه ربطي به رشته ي شما دارن !
کد:http://firouzkooh.tpnu.ac.ir/pagecontent.php?rQV=8B0NwcDN5AkOyVmYtVnbklUZnFGc8BEMApTZwlHV05WZ052bjxHQwAkOlBXeUVmc1R3Y1JHdzxHQ4QDQ6UGb0lGd
همونا رو كه گفتم انتخاب كردم 14 واحد 5 درس
حالا به قول دوستمون (كه جا داره تشكر ويژه كنم ازشون) تو حذف و اضافه عوضش ميكنم
الان پولش چجوريه؟ اين بالا تو گزينه شهريه شهريه ثابت هست يه شهريه دروس تءوري اين دوتا رو جمع بزنم ميشه شهريه پرداختي؟
پس ميشه 187 تومن خدا بده بركت!
طبق برنامه فردا بايد برم
ولي كي قراره اينهمه درس رو پاس كنه!!! :(
ممنون از همه دوستان موفقتر باشين
ببخشید من دو سوال فوری دارم
من 17 واحد انتخاب کردم
در لیست پیشنهادی دانشگاه علوم پایه ی پیام نور هم 16 واحد پیشنهاد داده بودن و در سیستم گلستان میگفت 20 واحد هم میشه
بالاخره چی کار کنم چون ازمایشگاه ها پر بودن مجبور شدم به جاشون یه درس سه واحد بردارم و یکی زیادتر شد نکنه مجبور بشم حذفش کنم و بشه 14 واحد که خیلی ضد حاله :weird:
سوال دوم
من یه دونه تاییدیه ی تحصیلی گرفتم. اونم نمیدونم برای پیش بود یا دیپلم حالا که دیگه نمیشه کاریش کرد یعنی مهلت امشب تمومه و پستی هم در کار نیست باید چی کار کنم نکنه اونجا یقمونو بگیرن بگن ثبت نامت کنسله برو ترم بعد بیا:41:
از راهنماییتون متشکر
سلام
همین 15 تا کافیه . شما توی حذف و اضافه می بینید که از 15 تا بیشتر هم نمیتونید بردارید .نقل قول:
اقا کارگاه و تربیت بدنی پرشد! سرجمع 15 تا نمیتونم بردارم. تو حذف و اضافه میشه کاریش کرد؟
جالبه که دروس عملی به این سرعت ظرفیتشون پر شد . اصلا سابقه نداشته
می تونید برید و با واحد برنامه ریزی دانشگاه صحبت کنید و درسی را که میخواهید بهتون ارائه بدن .
اگه درخواست کننده اون درس زیاد باشه اون درس توی حذف و اضافه ارائه میشه .
اگه قصد دارید درس عملی بردارید و اجازه به شما داده نمیشه باید با مسئول رایانه دانشگاه حرف بزنید تا واستون انتخابش کنه .
شما اگه پول 18 واحد را به حساب بریزید و توی حذف و اضافه 15 واحد بردارید بقیه پول شما بستانکار خواهد شد و توی ترم بعد که واحد بر می دارید به از پول شما کسر میشه .نقل قول:
فقط من 18 واحد برداشتم ؟؟ :blush: من هنوز شهريه رو پرداخت نكردم ، ميخوام فردا برم دانشگاه ببينم اين 4 واحد اضافه بعدا" مشكلي برام ايجاد نميكنه ، بعد شهريه رو بپردازم !! تا اون موقع شهريه رو ندم كه مشكلي نيست ؟؟
پس نگران اون هم نباشید
بعدا اعلام میشه .نقل قول:
همينو ميخواستم بدونم راستي چه تاريخي هست حذف و اضافه؟ (
نیازی نیست شما جمع بزنید .نقل قول:
الان پولش چجوريه؟ اين بالا تو گزينه شهريه شهريه ثابت هست يه شهريه دروس تءوري اين دوتا رو جمع بزنم ميشه شهريه پرداختي؟
اگه توی منوها دقت کنید یه قسمت داره به اسم شهریه که اونجا خودش واستون شهریه کامل را زده .
اونی گلستان زده 20 واحد اشتباه هست و بعدا تصحیح میشه . هر چی دانشگاه گفته درسته .نقل قول:
من 17 واحد انتخاب کردم
در لیست پیشنهادی دانشگاه علوم پایه ی پیام نور هم 16 واحد پیشنهاد داده بودن و در سیستم گلستان میگفت 20 واحد هم میشه
بالاخره چی کار کنم چون ازمایشگاه ها پر بودن مجبور شدم به جاشون یه درس سه واحد بردارم و یکی زیادتر شد نکنه مجبور بشم حذفش کنم و بشه 14 واحد که خیلی ضد حاله :weird:
اگه درسی ندارید که اونا بردارید چاره ای ندارید و باید همون 14 تا بردارید .
مگر اینکه به واحد برنامه ریزی مراجعه کنید و بگید چند واحد بهتون ارائه بدن .
فیش تائیدیه را که اداره پست بهتون داده به دانشگاه ببرید . اگه انتخاب واحد هم تموم شده باشه خود دانشگاه واستون انتخاب واحد میکنه یا سایت را واستون باز می کنه که انتخاب واحد کنید .نقل قول:
من یه دونه تاییدیه ی تحصیلی گرفتم. اونم نمیدونم برای پیش بود یا دیپلم حالا که دیگه نمیشه کاریش کرد یعنی مهلت امشب تمومه و پستی هم در کار نیست باید چی کار کنم نکنه اونجا یقمونو بگیرن بگن ثبت نامت کنسله برو ترم بعد بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنماییتون متشکر
حتما باید ثبت نام کنید وگرنه ترم بعدی در کار نیست .
یعنی این ترم ثبت نام نکنی به منزله انصراف خواهد بود . پس دنبالش باش و ثبت نام کن .
فیش تائیدیه را که اداره پست بهتون داده به دانشگاه ببرید . اگه انتخاب واحد هم تموم شده باشه خود دانشگاه واستون انتخاب واحد میکنه یا سایت را واستون باز می کنه که انتخاب واحد کنید .
حتما باید ثبت نام کنید وگرنه ترم بعدی در کار نیست .
یعنی این ترم ثبت نام نکنی به منزله انصراف خواهد بود . پس دنبالش باش و ثبت نام کن .
موفق باشید :)[/QUOTE]
ثبت نام که کامل شده و شماره ی پیگیری هم دادن و خود دانشگاه هم در پنل کاربری چیزی نگفته و انتخاب واحد هم شده ولی مشکل اینه که وقتی رفتم پست به من فقط یه برگه به عنوان فیش دادن و گفتن این کافیه حالا موندنم و منم همون یکی رو اسکن کردم و حالا میگن که باید دو تا باشه یعنی یکی پیش و یکی دیپلم
از توجهتون ممنونم
راستی پولو که ریختیم باید فیشو ببریم دانشگاه تا بفهمن؟ یا خودکار از بانک استعلام میگیرن؟
یه سوال مهمی هم بود
اینکه بنده الان برم پول رو واریز کنم برای واحد های انتخابی و بعد بگن که مثلا باید اینو بردارید یا اضافه کنید و خب اون موقع چی اون وقت باید دوباره پول بریزم یا بستانکار میشم در کل کی باید پول بریزم
سلامنقل قول:
ثبت نام که کامل شده و شماره ی پیگیری هم دادن و خود دانشگاه هم در پنل کاربری چیزی نگفته و انتخاب واحد هم شده ولی مشکل اینه که وقتی رفتم پست به من فقط یه برگه به عنوان فیش دادن و گفتن این کافیه حالا موندنم و منم همون یکی رو اسکن کردم و حالا میگن که باید دو تا باشه یعنی یکی پیش و یکی دیپلم
از توجهتون ممنونم
شما باید می گفتی 2 تا تائیدیه میخوام بفرستم یکی دیپلم و یکی هم پیش دانشگاهی .
حالا فعلا اون یک دونه فیش را ببر بده دانشگاه . اگه چیزی نگفتن که هیچی .
اون یکی هم بمونه بعد از اینکه خواستی فارغ التحصیل بشی می فرستی .
اگه شما پول را به حساب بریزید خود سیستم به صورت خودکار تشخیص میده و بعد از 72 ساعت شهریه شما را صفر می کنه .نقل قول:
راستی پولو که ریختیم باید فیشو ببریم دانشگاه تا بفهمن؟ یا خودکار از بانک استعلام میگیرن؟
یعنی اگه شما بعد از 72 ساعت به قسمت شهریه توی سایت رجوع کنید می بینید که پول واریزی شما صفر شده و این یعنی شما پول را به حساب دانشگاه ریختید .
دانشگاه کاری به این که شما پول به حساب ریختید یا نریختید نداره . همه چیز خودکار توسط سیستم انجام میشه .
فیش ها را سعی کنید حتما به دانشگاه تحویل بدید چون موقع فارغ التحصیل شدن باید تمام فیش ها داخل پرونده شما باشه .
هر موقع دوست داشتید فیش ها را ببرید و به دانشگاه بدید .
شما بر حسب تعداد واحدهایی که گرفتین پول را به حساب دانشگاه بریزید . اگه توی حذف و اضافه درسی اضافه کردید یا درسی را حذف کردید شهریه شما دوباره محاسبه میشه . و اگه پول زیاد ریخته باشید بستانکار می شید و اگه واحد بیشتر بردارید و شهریه شما زیاد بشه مقدار باقی مانده را باید به حساب بریزید .نقل قول:
یه سوال مهمی هم بود
اینکه بنده الان برم پول رو واریز کنم برای واحد های انتخابی و بعد بگن که مثلا باید اینو بردارید یا اضافه کنید و خب اون موقع چی اون وقت باید دوباره پول بریزم یا بستانکار میشم در کل کی باید پول بریزم
تا حذف و اضافه باید پول را به حساب بریزید و گرنه نمیتونید حذف و اضافه کنید .
موفق باشید
دوستان سلام
من ترم آخر رشته حقوق هستم میخواستم ببینم الان باید کار خاصی بکنم یا نه؟
منظورم واسه فارغ التحصیلی است؟
بعد یه سوال دیگه از موقعی که فارغ التحصیل میشم تا چه مدتی فرصت دارم برم سربازی؟(البته امیدوارم کنکور ارشد قبول بشم)
سلامنقل قول:
کار خاصی نمیخواد بکنی .
فقط بعد از اینکه امتحاناتت تموم شد برو به قسمت بایگانی دانشگاه و ببین تائیدیه تحصیلی داری یا نه .
اگه موقع ثبت نام در دانشگاه تائیدیه تحصیلی از اداره پست واسه دانشگاه فرستادی که هیچ ولی اگه نفرستادی اون موقع می ری اداره پست و 2 تا تائیدیه تحصیلی یکی واسه پیش دانشگاهی و یکی هم واسه دیپلم می فرستی دانشگاه تا بزارن لای پرونده ات .
بعد از فارغ التحصیلی شما 6 ماه فرصت داری خودتا به نظام وظیفه معرفی کنی .
موفق باشی
آقا من همه مدارکم رو اسکن کردم... خودشون هم تایید کردن... الان در پنل کاربریم هم برام نام کاربری سیستم گلستان و کلمه عبورش رو فرستادن. ولی هرچی در بخش ورودی این سیستم اینا رو وارد میکنم میگه نام کاربری یا رمز اشتباه است !
با این شماره های 88491365-70 هم تماس میگیریم که همش اشغاله....کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
کمک !!!!!!!!! :19:
دوست عزیز رمز عبور و نام کاربری رو بصورت دستی تایپ کنید. کپی و پیست نکنید.نقل قول:
آقا من همه مدارکم رو اسکن کردم... خودشون هم تایید کردن... الان در پنل کاربریم هم برام نام کاربری سیستم گلستان و کلمه عبورش رو فرستادن. ولی هرچی در بخش ورودی این سیستم اینا رو وارد میکنم میگه نام کاربری یا رمز اشتباه است !
سلام
بچه ها این کار محجوب که یوزرو پس میخواد. واسه انتخاب کلاسا چیکار باید کرد؟
یه سوال داشتم ، ممنون میشم جواب بدید:
میخواستم ببینم اگر تو این کارنامه ای که چند روز دیگه تو سایت سنجش میاد و مشخص میشه آیا جای دیگه ای قبول شدی یا نه ، انوقت میشه آدم از دانشگاهی که الان ثبت نام کرده بره و اونجایی که قبول شده ثبت نام کنه؟
سلامنقل قول:
پيام نور از هر كلاس كه 1 دونه بيشتر نداره،گزينه اي نيست كه بخوايد انتخاب كنيد
اگه منظورتون تكميل ظرفيته،بله ميشهنقل قول:
یه سوال داشتم ، ممنون میشم جواب بدید:
میخواستم ببینم اگر تو این کارنامه ای که چند روز دیگه تو سایت سنجش میاد و مشخص میشه آیا جای دیگه ای قبول شدی یا نه ، انوقت میشه آدم از دانشگاهی که الان ثبت نام کرده بره و اونجایی که قبول شده ثبت نام کنه؟
[QUOTE=MCSE MAN;5452307]سلام
پيام نور از هر كلاس كه 1 دونه بيشتر نداره،گزينه اي نيست كه بخوايد انتخاب كنيد
دوست عزیز قبلا کارمحجوب باز میشدو کلاسو انتخاب میکردیم الن یوزر و پس میخواد. چکار باید کرد؟
24 ساعت طول ميكشه فعال بشه واسه من كه اينجوري بودنقل قول:
الان در پنل کاربریم هم برام نام کاربری سیستم گلستان و کلمه عبورش رو فرستادن. ولی هرچی در بخش ورودی این سیستم اینا رو وارد میکنم میگه نام کاربری یا رمز اشتباه است !
ای بابا شما تا حالا بانک نرفتین؟؟؟!!!نقل قول:
هجده ساله شدی هنوز بانک نرفتی من از پانزده سالگی میرفتم.
باری واریز اصلا لازم نیست بگی برای کجا شما برو تو بانک فقط بگو آقا یه فیش واریز نه بیشتر و نه کمتر لازم نیست بگی برای کجا بعد فیش را پر کن و با پولت تحویل اون آقا بده بعد اون رسید را نصف میکنه نصفه پایینیش را میده به تو:5:
بچه ها ما امروز اولین روز رفتیم سر کلاس درس مبانی فناوری اطلاعات استادمونم سرکار خانم نغمه خلیلی کلا کتاب ما 23 فصل است 3 فصل گفت حذف 2 فصلم درس داد.
من برنامه کلاس ها را گرفتم ما اصلا برای نهار دانشگاه نیستیم:19:
من تو سه تا بانک حساب دارم!!نقل قول:
ای بابا شما تا حالا بانک نرفتین؟؟؟!!!
هجده ساله شدی هنوز بانک نرفتی من از پانزده سالگی میرفتم.
باری واریز اصلا لازم نیست بگی برای کجا شما برو تو بانک فقط بگو آقا یه فیش واریز نه بیشتر و نه کمتر لازم نیست بگی برای کجا بعد فیش را پر کن و با پولت تحویل اون آقا بده بعد اون رسید را نصف میکنه نصفه پایینیش را میده به تو
ولی این فیش واریز پیام نور فرق فوکوله. 3 قسمتیه شماره سریالشم خودمون باید بنویسیم گویا.
اون فیش سه قسمتی رو پرینت کن ببر بانک و بعد ازشون فیش واریز سپهری بگیرنقل قول:
بعد فیش رو پر کن که مثل بقیه ی حساب های سپهر دو قسمتی هست بعد فیش پر شده رو با اون فیش پرینتی به بانک تحویل بده اونا از روی اون فیش سه قسمتی شماره ی سریال رو وارد میکنن و دیگه کارایی دیگه ای نداره و بعد بقیه ی قضایا و بعد بهتون رسید میدن رسیدشم مثل رسید همه جای دیگس و فرقی نداره فقط شماره سریال و چند تا مهر روش چاب شده . مال من که اینجوری بود چون کلی به مسیولش گیر دادم:27:
سلام،انتخاب رشته تا5مهرتمدیدشده،یعنی حذف اضافه بعداز پنجمه؟؟؟؟به نظرشماحذف اضافه کی هست؟؟؟؟
سلامنقل قول:
ماشاالله چقدر شما هول هولکی هستید :دی
اخه مگه میشه حذف و اضافه قبل از انتخاب واحد باشه :دی
حذف و اضافه که به این زودی ها انجام نمیشه .
توی یه جایی خونده بودم احتمالا از 17 مهر تا 22 مهر باشه .
هان جدی میگی من همینطوری رفتم ریختم یعنی دوباره باید بریزم؟؟؟!!!!!1:18::18::18:نقل قول:
ای بابا شماها هم یا خنگید یا خودتونا به خنگی زدید . موندم چطور دانشگاه قبول شدید :دی :دی ( بچه کرمانی شوخی کردم یه موقع ناراحت نشی ها :46:)نقل قول:
فیشی که بانک به شما میده سه قسمتی هستش یا شاید هم دو قسمتی هستش . برگه پایینی را بعد از ثبت توی سیستم به شما میده تا به دانشگاه بدید و اون برگه ها را پیش خودش نگه میداره و بایگانی میکنه .
به کارمتد بانک بگی فیش واریزی میخوام یا بگی میخوام به حساب دانشگاه پول بریزم خودش فیش را بهت میده .
آخر سر نفهمیدم چی شد:دی فیش مخصوص داره یا نه.نقل قول:
فیشی که بانک به شما میده سه قسمتی هستش یا شاید هم دو قسمتی هستش . برگه پایینی را بعد از ثبت توی سیستم به شما میده تا به دانشگاه بدید و اون برگه ها را پیش خودش نگه میداره و بایگانی میکنه .
به کارمتد بانک بگی فیش واریزی میخوام یا بگی میخوام به حساب دانشگاه پول بریزم خودش فیش را بهت میده .
اون شماره سریال که تو فیش گلستان زده واسه چیه؟
چون اگه فیشای معمولی بانک باشه شماره سریال روش خورده.
كارمحجوب چيه ديگه؟!!! ايني كه ميگيد كجاست؟نقل قول:
من مشکل ثبت نامم حل شد... فعال نکرده بودن حسابم رو :31:
ولی اوکی شد و رفتیم انتخاب واحد کردیم و 10 تا واحد برداشتم که شد 120 تومن...واحد های عمومی بود تازه همش !
چه خبره بابا؟ :31:
فقط اگر بعدا در روزانه ها تطبیق ندن میرم میکشمشون :19:
راستی برای ریختن این فیش بانکی وقت خاصی داره؟ تا کی هست؟
همونطور كه آقا مهدي گفتن تا قبل از حذف و اضافهنقل قول:
من امروز رفتم كتاب گرفتم فقط دوتا نكته
اين راهنما ها هم كه همراه با كتاب ميدم (منظورم كتاب كمك آموزشي) هم واجبه ؟ اگه آره كدوم انتشاراتي بهتره؟ به من از انتشاراتي راه داد (چقدرم گرون)
نكته بعدي هم اينكه من رشتم كشاورزي هست ولي اين كتابايي كه گرفتم ( اقتصاد خرد و اصول حسابداری)توش نوشته برای رشته های حسابداری و مدیریت الان مشکلی نداره؟ (البته در مورد اصول حسابداری پرسیدم که فروشنده گفت فقط یه اصول حسابداری هست) کسی میدونه؟
این اطلاعیه رو هم تو سایت دانشگاهمون دیدم کسی میدونه منظورش چیه؟
کد:http://firouzkooh.tpnu.ac.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ3MTO1AkOyVmYtVnbklUZnFGc8BEMApTZwlHV05WZ052bjxHQwAkOlBXeUVmc1R3Y1JHdzxHQzQDQ6UGb0lGd
نقل قول:
انتخاب واحد حضوری و خود خوانبه اطلاع دانشجویان عزیز می رساند :دروس تئوری ارائه شده جهت انتخاب واحد در سایت گلستان بر اساس بخشنامه 17247 مورخ 9/6/89 بصورت حضوری و خودخوان ارائه شده است .دانشجویان محترم می توانند دروس تئوری را بصورت دلخواه در صورت حضور در کلاسها با کدهای 10 الی 20 و در صورت شرکت نکردن در کلاسها بصورت خودخوان از کد های 50 الی 60 را انتخاب نمایند .دانشجویانی که دروس را بصورت خودخوان انتخاب نموده اند ، میان ترم استاد تعلق نمی گیرد و خود سیستم نمرات را از 20 محاسبه می کند .دروسی که در آن واحد عملی باشد به صورت خودخوان ارائه نمی شود .