دوستان کسی میدونه با XPS m1530 ...با کانفیگ زیر..... چه بازی خفنی رو میشه بازی ..............همین طوری مثال بزنید
کانفیگ
CPU : core 2 dou 2.5 ----6MB cach
Ram : 4 GB
Grafic : 1.7 GB 8600 GT
Hard : 320
.... ????
دوستان کسی میدونه با XPS m1530 ...با کانفیگ زیر..... چه بازی خفنی رو میشه بازی ..............همین طوری مثال بزنید
کانفیگ
CPU : core 2 dou 2.5 ----6MB cach
Grafic : 1.7 GB 8600 GT
Hard : 320
.... ????
عجب تحولاتییییییییییییییییییی یییی:18:نقل قول:
همگی با هم؟!
یعنی لنوو دیگه برای آی بی ام کامپیوتر تولید نمیکنههههههههه؟!
با سلام لطفا اساتید جواب بدن دوستان یه نوت بوک خوب تا 1300 برای بازی و کارهای معمولی اگه تیونر تلویزیون داشته باشه معرکه هست لطفا معرفی کنید البته در ایران با سپاس فراوان
خیلی ممنون دوست من:46:نقل قول:
نوت بوک های HP از لحاظ دوام، مصرف باطری و سازگاری با ویندوز XP و درایورهای مخصوص Xp چجوری هستن؟
و اینکه Dell Inspiron 1520 با این کانفیگ در بین نوت بوک های دل انتخاب خوبیه؟
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 4 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 160 گيگابايت
حافظه رم : 2048 مگابايت
كارت گرافيكي: 1024 مگابايت - Geforce 8600 GT
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA TFT
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
مسلما DELL XPS M1730نقل قول:
چرا تایید نکنم ؟ قویترین لپ تاپ جهان همین XPS M1730 هستنقل قول:
فکر کنم پچ جدید Crysis رو هم اجرا کنه ... همینطور Jericho :18:نقل قول:
به کمک احتیاج دارم شدید
می خوام vostro 1400 بخرم کانفیگ های ارزونشو
از کجا بخرم که ارزونتر بیفته و طرف آدم مطمئنی باشه
برای من 50 تومان 50 تومنه
گارانتی هم بیخیال
یک آدرس مغازه ای به ما بدید چند تا آدرس خیلی بهتره
ممنون
حداقل با پیام خصوصی یا میل مرحمت کنید
من هفته پیش ای سر Aspire 5720 گرفتم از ایرانیان.نقل قول:
بینهایت راضیم
ايسر اسپاير 5720؟؟؟نقل قول:
درباره اين 5720 چند تا سوال داشتم
ميخواستم بدونم كيفيت LCDش چطوره؟؟ چند جا گفتن كيفيتش خوب نيست... راست ميگن??
دفترچه ش رو تو اينترنت هم ديدم نوشته بود وردي تي.وي و ويدئو و dvi (با hdcp) داره... درسته؟؟
كانفيگش چي بوده؟؟ چيپست gl960 داشت يا 965gm؟؟
قيمتش چند شد؟؟
من میخوام vostro 1510 t9300 بگیرم چیز بهتری سراع دارید اگه میشه نظرتون رو هم درباره ی این بگید.
سلام بچه ها
بهترین کنفیگ واسه ....... xps m 1530
چیه؟؟؟ چون الان میخوام بگیرم قیمتش چنده ؟ چه گارانتی خوبه؟
ممنون..........
سلام دوستان
من میخواستم یه لپ تاپ زیر یک میلیون بگیرم. این انتخابها رو دیدم (همگی 2.0 ghz هستن):
HP Compaq 6720s
HP Pavilion dv6815nr
TOSHIBA - Satellite Pro A200 EZ 2204 X
DELL - Inspiron 1520
DELL - Inspiron E1525
به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم؟
من که از این بالا تر ندیدمنقل قول:
سلام بچه ها
بهترین کنفیگ واسه ....... xps m 1530
چیه؟؟؟ چون الان میخوام بگیرم قیمتش چنده ؟ چه گارانتی خوبه؟
ممنون..........
CPU : Core 2 Dou 2.5 ---- 6MB cach
Hard : 320 GB
Graphic : 1.7 GB 8600 GT
باتری 9 cell
قیمت 1,700,000 تومان
!؟
کانفیگ هاشون رو بنویس ..... بنظر من HP و DELL بهترندنقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم یه لپ تاپ زیر یک میلیون بگیرم. این انتخابها رو دیدم (همگی 2.0 ghz هستن):
HP Compaq 6720s
HP Pavilion dv6815nr
TOSHIBA - Satellite Pro A200 EZ 2204 X
DELL - Inspiron 1520
DELL - Inspiron E1525
به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم؟
ولی من دیدم:31:نقل قول:
cpu:2.6
6 MB cache
RAM : 3072
HDD: 320
LCD: 15.4 WXGA
VGA: 256 Dedicated Geforce 8600
Battery 9 CELL
Price:1990000
Guaranti:ZIGORAT
دوست عزیز مدلی که شما گفتی گرافیکش قطعآ شیر هست ولی این مدل dedicated و cpu هم از مدلی که شما معرفی کردید قویتره..:27:
در ضمن فقط رمش بالاتره که میشه اونم ارتقا داد...:20:
نازلي خانم 100مگاهرتز اختلاف تو سي.پي.يو كه چيزي نيست ... تأثير چنداني نداره
اگه من بودم اين رو مي خريدم
CPU : Core 2 Dou 2.5 ---- 6MB cach
Hard : 320 GB
Graphic : 1.7 GB 8600 GT
باتری 9 cell
قیمت 1,700,000 تومان .............. 300.000 تومان پول اضافه دادن به 2.6گيگاهرتزيه به نظرم چيزه ...
مثل اينكه كارت گرافيكش هم تا 1700مگابايت شير ميشه (512هم كافيه) ... اون مدلي هم كه تو ميگي.. اونم شير ميكنه فرقي ندارن...
فكر كنم 1530ها 256 مگابايت dedicated دارن كه باز به نظرم كافيه... اگر هم كم آورد تا 256 ديگه رو هم شير مي كنيم تا بشه 512 مگابايت
تو رو خدا یکی نیست جواب بده؟ضمنا مدلی هست که تیونر Tv داشتهباشه؟ممنون:11:نقل قول:
با سلام به دوستان
بين اين دو مدل : Hp Dv2620ea و Dell Vostro 1310
به نظر شما كدوم بهتره
مشخصات : Dv2620ea
General
Built-in Devices: Stereo speakers, wireless LAN aerial, Bluetooth aerial
Embedded Security: Fingerprint reader
Width: 33.4 cm
Depth: 23.7 cm
Height: 3.9 cm
Weight: 2.5 kg
Processor
Processor: Intel Core 2 Duo T5450 / 1.66 GHz
Multi-Core Technology: Dual-Core
64-bit Computing: Yes
Cache memory
Type: L2 Cache
Installed Size: 2 MB
Ram
Installed Size: 2 GB / 2 GB (max)
Technology: DDR II SDRAM
Form Factor: SO DIMM 200-pin
Configuration Features: 2 x 1 GB
Storage controller
Type: Serial ATA
Serial ATA Interface: Serial ATA-150
Storage
Hard Drive: 160 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm
Optical storage
Type: DVD±RW (+R double layer) / DVD-RAM
Disc Labeling Technology: LightScribe Technology
Card reader
Type: 5 in 1 card reader
Supported Flash Memory Cards: SD Memory Card, Memory Stick, Memory Stick PRO, MultiMediaCard, xD-Picture Card
Display
Display Type: 14.1" TFT
Max Resolution: 1280 x 800 ( WXGA )
Widescreen Display: Yes
Features: BrightView
Video
Graphics Processor / Vendor: Intel GMA X3100
Video Memory: Dynamic Video Memory Technology 4.0
Max Allocated RAM Size: 384 MB
Audio
Audio Output: Sound card
Compliant Standards: Sound Blaster Pro
Features: Altec Lansing speakers
Audio Input: Stereo microphone
و مدل : DELL VOSTRO 1310
# Processor: Intel Core 2 Duo T5870 (2GHz)
# Memory: 2GB - 2 DIMM (DDR2-667)
# HDD: 160GB 5400RPM HDD
# Graphics: INTEL X3100 358 MB
# Display: 13,3 TLWXGA
# Optical drive: SUPER DVD-RW
# OS: WINOWS COMPATABLE
# Wireless: Dell 1505 Wireless-N Mini Card (802.11 B/G)
# Other: Webcam
# Services: Network assistant; 10GB of Datasafe online; Dell Support Center; PC Tune-up
# Dimensions (HxWxD): 0.94" (front)/1.59" (back) x 12.48" x 9.57"
# Weight: 4.45 lbs (with 4-cell battery), 4.63 lbs (with 6-cell battery)
با سلام به شما دوست عزيزنقل قول:
اين مدل فكر مي كنم مناسب ترين گزينه براي شما باشه :
HP DV2750EA
با مشخصات :
HP Pavilion dv2750eaقيمتش هم حدود 1,315,000
HP’s Pavilion dv2750ea is bursting with power and an array of different multimedia applications. Besides these features, there is also an Intel Core 2 2.1 GHz processor and a 2 GB memory, which give you everything you need to exploit the full potential of Windows Vista. The dv2750ea also offers a number of different storage solutions, like a 250 GB hard drive, a dual-layer DVD writer and a 5-in-1 card reader, and it’s compatible with Bluetooth. The dv2750ea even includes an infrared port and a built-in webcam, as well as four USB ports so you can add external devices. Geared towards providing users with an unforgettable multimedia experience, the dv2750ea from HP will become an essential part of your everyday life. General Information Operating System Microsoft Windows Vista Home Premium RAM 2 GB Cache Memory 3 MB Processor Intel Core 2 Duo T8100, clocked at 2.1 GHz Hard drive 250 GB Video Card NVIDIA 8400M GS 128 graphics card with 128 MB of dedicated memory and up to 895 MB of total graphics memory available Monitor 14.1" WXGA High Definition BrightView screen Resolution: 1280 x 800 Memory Card Reader 5-in-1 card reader (SD, MMC, MS, MS PRO, xD) Optical Disk Reader Dual-layer Lightscribe Super Multi (+/-R +/-RW) DVD writer USB 3 USB 2.0 ports Modem/Ethernet Port High-speed 56K modem Built-in Ethernet 10/100BT network interface i-Link No TV Outlet HDMI output S-video output WLAN Yes Bluetooth Yes PCMCIA No Additional features HP Pavilion webcam with built-in stereo microphones HP QuickPlay control panel Altec Lansing loudspeakers HP remote control TV tuner Size 33.4 x 23.7 x 3.98 mm Weight 2.5 kg Included Accessories Mains adapter, battery, user guide, remote control Included Software Microsoft Works and Microsoft Office Home and Student 2007 60-Day Trial Version, Symantec Norton Internet Security 2008 (60 days live update)
دوباره سوال میکنم در حالی که در پست 2153 هم سوال کردم ولی کسی جواب نداد !!
به نظر شما latitude d830 بهتره یا xps1530 !!
تفاوتشون توی گرافیکاشون هست :::nvidia nvs140 بهتره یا geforce 8600 ??
وزنشون هر کدوم چقدره ؟؟
نقل قول:
لپ تاپ رو واسه چه كاري مي خواي؟؟
اگه واسه كاربري حرفه اي و مهندسي ميخواي... مثل كار كردن با مايا و اتوكد و اينا... d830 خوبه
اما اگه واسه كارهاي معمولي و بازي ميخواي xps خوبه
گرافيك جيفورس هم تو بازي از كوادرو قويتره
یکی ما رو دریابه:41:نقل قول:
آره اون 1520ه چيز خوبيه... فكر كنم قيمتش هم حدود 1.200.000باشه كه پول يه لپ تاپ با گرافيك شير هستنقل قول:
اما فكر نكنم كارت گرافيكش 8600جي.تي باشه... حتماً gsهست ... اگه gt بود كه ميشد xps
دوستان تا 1300 بهترین گزینه با صفحه 15 اینچ و کیفیت صفحه خوب وکارایی عالی چیه؟
البته ترجیحا دل یا اچ پی باشه ممنون میشم
يكي از دوستام قبل از عيد دل 1520 رو با گرافيك شير خريده بود حدود 1.200.000
حالا دل 1520 با گرافيك جيفورس 8600 شده كمتر از 1.200.000 فكر كنم انتخاب خوبي باشه
فکر می کنم GS بهتر از GT باشه هانقل قول:
کلا GS برای این بوجود اومد که خلا بین GT و GTX رو پر کنه
نهههههههههههههه . gs ها مثل توربو كش ميمونن ... اون gtsه نه gs
اينجوريه:
gtx -- gts -- gt -- gs
دوست عزیز تو این رنج اچ پی چی پیشنهاد می کنید و این درسته که میگن تو ایران دل نسبت به کارایی یکسان از اچ پی ارزونتره؟با سپلس فراواننقل قول:
ببخشید راستی نظرتون راجع به Hp pavilion dv6780 چیه؟ایا گزینه مناسبیه ممنون.:11:
از HP Pavilion dv2750eaنقل قول:
خوشت نيومد با توجه به اين كه خواسته بودي TV Tuner هم داشته باشه !
خوب من هم برای بازی میخوام هم 3d max و اتوکد !!
nvidia nvs140 یا geforce 8600!!؟
اخه اینی که شما میگی هم صفحش 14 اینچه هم اونطور که من تحقیق کردم تیونرش اکسترناله تو مایه هایه یو اس بی تیونر بعدشم تیونرش --- هست واین سیستم الان فقط تو تهران راه اندازی شده ولی من برا کرمونشاه می خوام با تشکرنقل قول:
هردو كاربرد نميشه ... براي بازي سازي سري كوادرو خوبه و براي بازي كردن سري جيفورس
كوادرو nvs140 هم فكر كنم در سطح حبفورس 8400 باشه براي بازي كردن
نظر دوستان ديگه رو هم بپرس
سلام
من مدت ها با وسوسه خرید لب تاپ مقابله می کردم تا اینکه الان وضعیتی پیش برام اومده که مجبورم بین کار خونه و خونه و گاها در مسافرت حرکت کنم، و خوب حالا می خوام یه لب تاپ بگیرم
1. بودجه ام توی 400 تا 700 ، 750 هست،
2. هرچند اصل کارم تو اینترنت هست ولی خوب با نرم افزار های مهندسی sap , etabs و ... که محاسباتی هستند و طراحی سازه ساختمانی هستند هم گذرم می افته، با بازی میانه ای ندارم یعنی چون وقتی بازی رو شروع می کنم تا تش نرم ول نمی کنم اصلا سراغش نمی رم!!!، کار گرافیکی ندارم خیلی (کارمو با gimp راه می ندازم) ،
3. با توجه به محیط و اینکه خودم زیاد توی نگه داری وسایل (خش نیوفته و ..) دقت نمی کنم دنبال چیز خوشگل نیستم، ولی مثل همه بعد از کارایی اول ساعت کار بالا (باطری با دوام) و بعد وزنش برام مهم است (اون هم وزنش نه الزاما باریکی و ..)
گشتم به نتیجه کامپیوتر های دل سریLatitude مدل های dell d620 یا d630 رسیدم، بعد متوجه شدم دست دوم dell d600 و d610 خیلی زیاد هست و قیمت مناسب 450 تومان! و وسوسه کنند
حالا سوالاتم بطور مشخص ایناست ممنون می شم کمکم کنید:
1. با شرح بالا شما چه لپ تابی رو پیشنهاد می کنید؟
2.چرا لپ تاب های کارکرده دل d600 انقدر زیاده! نکنه مشکلی داره؟ و کلا این سری سابقش تو بازار چطوره؟
3. وقتی اختلاف قیمت یک لب تاپ نو و دست دوم به 200 تا 300 هزار تومان می رسه حتما شما هم به فکر خرید دست دوم می افتید! به نظر شما این اختلاف قیمت ارزش شو داره که دست دوم بخری یا نه؟
پیشا پیش از دوستان به خاطر جوابشون تشکر می کنم
من بعد از تحقیق بین Dell و HP تصمیم گرفتم Hp بگیرم اما بین 2 مدل موندم HP DV 6870 و HP DV 6855 به نظر اساتید کدام برای کار من بهتره ؟ از دبی بگیرم بهتره یا از همین جا ؟ من کارم مهندسی عمران هست و فیلم هم با لپ تاب می خوام نگاه کنم و می خوام به عنوان کامپیوتر خانگی هم ازش استفاده کنم ) قیمت حدودا 1200000 تومان هست در تهران مرسی از راهنماییتان
با تشکر از جوابت... من هرچی گشتم تا طبقه ی سوم پایتخت رو هم رفتم ولی این دو مدل رو بیشتر ندیدم شایدم من با دقت نگشتم و گارانتی هم این وسط مهمه چونکه معلوم نیست 1700000 با چه گارانتی میده؟نقل قول:
میشه بگین از کجا با این کانفیگی که گفتین رو میشه گرفت؟
پس با این حساب کدوم از این 3 تا بهتره؟
cpu:2.4 core 2 duo T8300 santarosa 3 MB cache FSB 800
RAM:3GB
HDD:250
optical:DVD/RW
LCD: 15.4 trulife WXGA +1440*900
VGA:1.5 GB Nvidia Geforce 8600 GT/256 Dedicated
Battery:9 CELL
1620000
OR
cpu:2.6 6MB cache
RAM:3GB
HDD:320
optical:DVD/RW
LCD: 15.4 WXGA
VGA: Nvidia Geforce 8600 GT/256 Dedicated
Battery:9 CELL
1990000
با مدلی که خودتون پیشنهاد دادین...
یکی از دوستان به من گفت که گرافیک share اصلآ نگیر بدرد نمیخوره و به مشکل برمیخوری...
یه سوال دیگه مگه با xps نمیشه کار مهندسی کرد؟ مگه این مدل فقط برای بازیه؟ چون من میخوام نرم افزار های معماری و غیره رو باهاش کار کنم....
یه سوال دیگه مگه dedicated با share فرق نداره؟ dedicated رو شرکت تا 256 تضمین می کنه و اگر بیشتر نیاز بود از رم share می کنه پس اگه اینطوری باشه چرا ازش به عموان برتری استفاده میشه و اگر همشون اینطوری باشه پس چرا دیگه تو مشخصات لپتاب می نویسن....
به نظر شما من منتظر xps M1730 نمونم؟
توروخدا نظر کارشناسی بدین و کمک کنید تا سریعتر لپتاب مورد علاقمو پیدا کنم....
سلام
قیمت و کانفیگ جدید dell xps 1530 با گارانتی زیگورات :
cpu : 2.5 6mg cache
ram : 3gig
vga : 8600 de
lcd : 15.4
weight : 2.7
battery : 9 cell
1.750000
به نظر من الان این بهترین انتخاب می تونه باشه.
موفق باشین
بله بله، حق با شماست. GS رو با GTS اشتباه گرفتم یه لحظه. پس با این حساب بخشی از حافظه سیستم هم با گرافیک share میشه. صد در صد کارایی رو میاره پایین!نقل قول:
ممنون از توجهت :46:
تو Gt هم شير ميشه... 256 مگابايت رم جداگانه داره ... تا 1گيگ هم شير ميشه
اما Gpu و نوع رمشون با هم فرق دارن
نازلي برو همون لپ تاپي رو كه علي نوشت و يا رواني 13 كه تو پست بالايي پيشنهاد داد بخر
داري حرصم رو درمياري من به خاطر 300 تومان تو لپ تاپ خريدن موندم.... :31:
حالا اين ميخواد همينجوري 300 تومان رو مفتي بده به زيگورات ... اونم به خاطر 0.1 گيگاهرتز سرعت cpu بيشتر
اين كارت گرافيك اون شيري نيست كه تو فكر مي كني ... اون كارت گرافيك اينتله و فقط 8مگابايت رم جداگانه داره و بقيهش رو هم از رم سيستم ميگيره .. اين 256 مگابايت رم داره و آنبرد نيست ... مثل كارت گرافيك پي سي ميمونه
تازه اون كارت گرافيك آنبرد براي كاراي معمولي خيلي هم خوبه .. دوستام باهاش بازي pes2008 رو احرا مي كنن
تا جايي هم كه من ميدونم لپ تاپ دل d820 واسه كاراي تخصصي بهتره ... همين عمران و نقشه كشي و فكر كنم انيميشن سازي هم