سمند82 انژکتوری تو صفحه کلید یه علامت روشن میشه 2تا دایره که وسطش p زده این علامت چیه؟
Printable View
سمند82 انژکتوری تو صفحه کلید یه علامت روشن میشه 2تا دایره که وسطش p زده این علامت چیه؟
سلام
ماشین من 206 مدل 89 هست و 60000 تا رفته.
به صورت فابریک از کارخونه که تحویل گرفتم رینگ آلومینیومی و لاستیک میشلن آلمانی داشت.
لاستیک هاش تاریخشون اواسط سال 2008 هست.
مشکل اینجاست که لاستیک ها بدون اینکه پنچر باشن ( تا حالا هم هیچ وقت پنچر نشدن ) همشون با هم امروز که فشار بادشون رو 30 میکنم، چهار روز دیگه فشار بادشون به 15 میرسه!! این مورد روی دو تا لاستیک جلو شدید تره
میبرم پنچر گیری، هر چقدر چک میکنه میگه هیچ پنچری نداره و حتی یه پنچری ریز هم توشون پیدا نمیشه.
همیشه هم از روز اول فقط نیتروژن زدم.
جالب اینجاست که لاستیک زاپاس رو از روز اول باز نکرده بودم و اصلا نمیدونستم چجوری باز میشه! تا اینکه یه ماه پیش یکی از لاستیک های جلو بغلش به اندازه 5 سانتیمتر پاره شد! لاستیک زاپاس رو که نو نو بود جایگزینش کردم، ولی این لاستیک نو هم دقیقا با همین مشکل مواجه هست! چیکار کنمممممممممم؟
مشکل از تایرهاست. احتمالا تحت فشار باد خالی میکنه یا ریز پنچری داره که فقط تحت بار مشخص میشه. به آپاراتی بگو 50 تا باد بزنه تست کنه. ضمنا باد استاندارد 206 برای جلو و عقب 32 هست.نقل قول:
لنت تمام کردی و سطح روغن ترمز پایین اومده.نقل قول:
احتمال خرابی دسته ترمز دستی هم هست.نقل قول:
سلام. دوست عزیز منم مشکل تورو داشتم..... یعنی بار اول که ترمز محکم میزدم انگار لنت نداشت و ترمز ضعیف بود... ولی به یه مکانیک که نشون دادم گفت مشکلی نداره و abs باید اول بگیری و ول کنی دوباره بگیری.... امتحان کردم دیدم ترمز بار دوم اون مشکلو نداره.. دیگه نمیدونم حرفاش چقدر درست باشه.....نقل قول:
نقل قول:ترمز گرفتن با خودروهاي اي بي اس به همين صورتي كه گفتيد هست و نبايد با شدت روي پدال كوبيد( برعكس مدلهاي معمولي)در ترمز اول سيستم فعال ميشه و در دومي عملكرد بهتري پيدا ميكنه( مثل اينكه ترمز هوا گرفته باشه)اين رو نه تنها در خودروهاي ايراني داراي اي بي اس ديدم، بلكه در مدلهاي خارجي مثل انواع مرسدس بنز و يا هيونداي سوناتا و آزارا هم چك كردم و اتفاقا يكي از دوستان كه سوناتا داره از ضعف ترمزهاي اون شكايت داشت!اما بعد از ياد گرفتن اين روش ترمز كه در نمايندگي به اون گفته شد، خيلي هم راضي به نظر ميامد، منتها من نميدونم آيا واقعا اين فاصله زماني بين دو ترمز كه وجود داره، يه نقطه ضعف به حساب نمياد؟در هر صورت كارايي اي بي اس هم محدوديتهايي داره و نبايد انتظار معجزه رو از اون داشته باشيم و هميشه با سرعت ايمن و فاصله كافي از خودروهاي جلويي حركت كنيم.
سلام.نقل قول:
اگر بدونِ تیوب هست ( تیوب لِس ) مشکل یا از اطرافِ رینگ هست یا از والو یا از کرمکِ والو یا همونطور که گفتند از پنچر سوزنی
همونطور که خودتونم گفتید این یه نقطه ضعف هستنقل قول:
چرا که وقتی استفاده از ترمز حیاتی هست شما قدرت فکر کردن ندارید که حالا دوبار باید ترمز کنم تا درست بشه.
ماشین من 405 هست بخاریش گرم نیکنه ترموستات هم درست هست دلیلش چی میتونه باشه؟
یه سوال آب رادیاتور سمندef7چه قدر ظرفیت داره وچه جوری می تونم تمام آب را خالی کنم اگه کسی بلده بگه؟
سلامنقل قول:
. دو لوله ای که آبِ گرم رو از موتور میبره توی اتاق برایِ رادیاتور بخاری و برمیگردونه به موتور قابل دسترسی هست ؟ اگر بله , وقتی لمسش میکنین آیا هر دو گرم هست ؟
اگر هر دو گرمه پس مشکلی تو مسیر رفت و برگشت آب نیست و مشکل از دریچه ی هوای بخاری هست که با گذاشتنِ دکمه روی رنگ قرمز , دریچه حرکت نمیکنه .
در ضمن دکمه ی بستن راهِ هوا از بیرون هم باید روی "مدار بسته " باشه تا از بیرون هوای سرد نیاد تو اتاق .
اگر اگر از کنار موتور دو لوله رو لمس کردین و یکی گرم و دیگری سرد بود , شیر بخاری خرابه و آب در بخاری گردش نمیکنه .
پایین تر از چراغ لنت وترمزه و کوچکتر از اون رنگشم زرده و تقریبا کنار چراغ انژکتورهنقل قول:
بعضی وقتها به ندرت تو حرکت اولیه روشن و خاموش میشه
این لوله رو چه جور باید پیداش کنم؟نقل قول:
ماشین من (405) آب رادیاتش خیلی کم میکنه همه چیزشو چک کردم بازم کم میکنه دلیلش چی هست؟
اگه مقدار روغن ترمزت خوبه/ لنت هم داره احتمال 80 درصد چراغه اتصالی دارهنقل قول:
سلام .نقل قول:
شیلنگی که آب رو از موتور میبره تو اتاق برای بخاری ضخامتش معمولا به اندازه انگشت شصت یا کمی بزرگتر هست یعنی حدود دو سانت قطر داره و رنگش هم مشکیه .
از پشت موتور رفته تو اتاق . دو تا هست چون آبی که میره تو اتاق بعدا از دومی برمیگرده تو موتور . شما پشت و چپ و راستِ موتور رو وارسی کنید پیداش میکنید.
عکس شیلنگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای تعمیر بخاری 405
اطلاعات بیشتر
سلامنقل قول:
اگه ماشین قدیمی هست از خیلی چیزها میتونه باشه .
حتی اگه نو هم هست باز هم از خیلی چیزها میتونه باشه چون ماشینهای تولید ایران از نوع "خدا بخیر بگذرونه " هست
:20:
از خرابیِ در منبع انبساط گرفته تا خرابیِ شیلنگها و درست نصب نبودنِ شیلنگها و خرابیِ واتر پمپ و سوراخ ریز در رادیاتِ موتور یا بخاری و منبعِ انبساط و خرابیِ واشر سرسیلندر و واشر آب بندی ترموستات .
باید با دقت و حوصله از آسون ترین ها و کم خرج ترین ها شروع کنید تا برسید که سخت ترینش که واشر سر سیلندر هست .
اول شیلنگها رو چک کنید.
خیلی دیدم که محل نصب شیلنگ به موتور پوسیده شده و آب کمی نشت میکنه و تبخیر میشه و اثر بسیار کمی به جا میذاره که فقط چشمان تیز بین پیداش میکنه .
بعد شیلنگهای منبعِ انبساط
بعد درب منبعِ انبساط
بعد واشر ترموستات
بعد پولکیها
بعد رادیاتورها
بعد واتر پمپ
بعد واشر سر سیلندر
جوینده یابنده هست
:20:
سلامنقل قول:
موقعی که ماشین سرده درب منبعِ انبساط رو بردارین
شیلنگ پائین رادیاتور رو باز کنید ( وقتی که موتور سرده ) .
بعدس روشن کنید و چند بار محکم گاز بدین تا واتر پمپ آبهای تویِ لوله ها رو هم بفرسته تو رادیاتور .
بیشتر از 30 ثانیه نباید ماشین روشن بمونه .
البته باز هم کمی آب در موتور و شیلنگها میمونه که اندک هست
هرگز در رادیاتور آب خالی نریزید مگر اینکه مجبور بشید .
فقط ضد یخ اون هم بهترین نوع حتی اگر قرض کنید برایِ خریدنش
دوست عزیز چراغ زرد رنگ مربوط به لنته و اگه مطمئن هستید که لنت شما رو به پایان نیست حتما سیم هایی که از لنت به ماشین وصل شده رو چک کنید که اگه فیش اون به بدنه اتصالی کنه این مشکل پیش میاد و در مرحله بعد مقدار و فیش روغن ترمزنقل قول:
اگه چراغ قرمز تر مز دستی روشن شه به جز این موارد می تونه از سیم تر مز دستی باشه که به دسته اون وصله
پایین تر از چراغ لنت وترمزه و کوچکتر از اون رنگشم زرده و تقریبا کنار چراغ انژکتورهنقل قول:
بعضی وقتها به ندرت تو حرکت اولیه روشن و خاموش میشه
منظور شما از چراغ لنت چیه؟نقل قول:
ببینید سمند مدل پایین که ال ایکس هم نباشه دو چراغ چسبیده بهم داره که در واقع یکی هستند که مربوط به مایع روغن ترمز و ترمز دستیه فقط و یبه منبع روغن و دسته ترمز دستی وصله و یک چراغ زرد داره که مربوط به لنته می خوام این موضوع برام روشن باشه که اون دوچراغ با این اشتباه گرفته نشه
دوست من ممنون ولی سمند 82 مالتی پلکس نیست و این چراغ ها رو بصورت معمولی دارهنقل قول:
آقا من یه 206 دارم وقتی میخوام دور بزنم یا به طرف راست یا چپ بپیچم ماشین یه دفع صدای قیژ قیژ میده از چیه به نظرتون؟
یا پالانیها شل شده و لاستیک خودرو بهشون گیر می کنه یا کله پلوسها مشکل دارهو ببر یه مکانیک چک کنه.نقل قول:
بچه ها سلام
آقا من یه پراید 86 دارم . دیروز یهویی توی خیابون هنگام رانندگی خاموش می کرد . یعنی پشت ترافیک که میموندم باید گاز میدادم وگرنه خاموش میشد؟
شما می دونید علت چیه ؟
سلام . اگه منظورتون از قیژ قیژ ,صدائی شبیه تسمه ی شل موقع کولر روشن کردن باشه , علتش شل بودنِ تسمه ی هیدرولیک فرمان هست . سفتی تسمه ها رو چک کنید نباید شل باشه .نقل قول:
استپر موتور مشکل داره. تمیز یا تعویض بشه.نقل قول:
اول یک تنظیم موتور ببر تا خطا استپرت رو پاک کنه شاید درست شد.
اگه لازم به تعویش استپر هست ماشینو ببر همونجا چند تاشو امتحان کن هر کدوم رو ماشینت خور بزار.یادت باشه بعد از تعویض استمر چند بار سیوچ رو باز و چند ثانیه صبر کن.
.برا تمیز کردنش هم پیچ تنظیمش باز نکن.
دوست گلم ... ممنون از راهنماییت . دقیقاً همین کارو کردم.نقل قول:
40 تومن تو گلوش گیر کرده بود. یه استپر خریدم . دادم زدن . بادیاگ هم چک کردن. درست شد
بچه ها من یه سوال دارم،از بچه های اینجا کسی تا حالا هوندا Civic داشته یا نه؟!
من چند ماهه مدل EX دارم،اوایل مصرف سوختش خیلی پایین،یه جورایی فقط بو میکشید،حدود صدی 5 تا 6 بود،اما الان یه خورده مصرفش رفته بالا فکر میکنم،اون شتاب اولیه رو هم نداره.............
کاره خاصی رو ماشین انجام ندادم،اصلا هم مشکل بزرگی از اون موقع که خریدمش به وجود نیومده واسم........................
به نظرتون مشکلش از چی میتونه باشه؟!
بنزین ها همش آشغاله اکثر ماشین ها بخاطر بنزین بد کار میکنهنقل قول:
نقل قول:نياز به دياك، سرويس انژكتورها، تعويض فيلترهاي بنزين و احتمالا تعويض شمعها و تنظيم سوپاپ هم داره.
سلام گفته بودم که آب رادیاتم خیلی کم میکنه همه چیزه چک کرده بودم جز یک چیزو که امشب ماشینم آب روغن قاطی کرد.
بردم تعمیرگاه قطعات چه مارکی خوبه بخرم.؟
دوستان من ماشینمو شب میارم تو حیاط میذارم و وقتی که صبح میبرم بیرون چند قطره روغن کف حیاط ریخته که مطمئنم از ماشینه
میخواستم ببینم این مشکل خاصی هست؟
ماشین هم 405 مدل 90
نقل قول:بطور معمول اكثر خودروها داراي مقداري روغن ريزي و نشت روغن هستند.بيشتر روغن ريزي ها هم از سمت موتور و كارتل روغن انجام ميشه كه بخاطر بد بودن كيفيت واشرها و كاسه نمدها بوجود مياد.دقيقا ببينين روغن چيه؟ از كجا ريخته؟اگر مقدارش خيلي كمه، و از سمت موتور و يا گيربكس باشه چندان مهم نيست و ميتونين تعمير اون رو به بعد موكول كنين، اما اگر از پمپ هيدروليك فرمان هست بايد درست بشه چون پمپ فرمان مقدار خيلي كمتري روغن نسبت به گيربكس و موتور در خودش داره و كم شدن روغن توي اون و عدم توجه به مقدار سطح روغن ميتونه باعث صدمه ديدن و خرابي پمپ هيدروليك فرمان بشه.
سلام
سپر جلو 405چه جور باید باز کرد اگه میشه به صورت گام به گام توضیح بدهید ممنون میشم.
سلام دوستان من از وقتی که دیسکو صفحه پرشیامو عوض کردم اونم به دلیل یکی واسکازیم می ریخت و یکی توی شیب را میوفتاد
1- باز هم توی شیب با دنده دو راه میوفته
2- وقتی نیم کلاج می کنم یه صدایی میده میگن درست میشه
3- من فقط واسکازینو عوض کردم و بهران 85 90 ریختم ولی دنده هام افنتضاح شده دنده 1 که فقط ماشین ثابت جا میوفته
دنده دو اگه ماشین سرد باشه با بدبختی جا میره جوری که ترجیح می دم با دنده دو حرکت کنم و کلا همه دنده ها وقتی ماشین سرده تا 20 دقیقه مثل اینکه یه جایی گیرمیوفتند و بعد جا میرن چون در ابتدای دنده سفته و یهویی جا میوفته
هیچ جایی هم باز نشده به جز خود گیرباکس برای دیسک و صفحه
آیا اگه کلاچو بالا تر بیارم کار خوبیه و ممکنه از این باشه دیگه توی این هوای سرد کلافه شدم
توضیح اینکه قبلا خیلی خوب بود و دنده ها بخصوص 2 عالی بود
و این قضیه راه افتادن ماشین هم منو ترسونده