سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Wisdom
قابلي نداشت
آهنگش رو من هم خيلي بهش علاقه دارم ;)
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Wisdom
قابلي نداشت
آهنگش رو من هم خيلي بهش علاقه دارم ;)
دوستان يك سوال
در حال حاضر بهترين راه براي ديدن افراد Invisible توي ياهو چي هستش
البته به جزء BuddyCheck و Y! Intai 2 و درخواست دادن به كنفرانس
اين نرم افزار ها ديگه كار نمي كنن
Buddy Check نسخه چند داري ؟
دستت درد نكنه عالي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soda
Patch to Remover ADsکد:http://www.bestsharing.com/files/ms001103580/y!msgr.ad-remover.new.2.3-patch.rar.html
Patch to Enable Multi Loginboth of them work with the last version (8.0.0.701) ;;lکد:http://www.bestsharing.com/files/ms001102193/y!msgr.multi.login-patch.rar.html
از آوتار های خود یاهو می شه استفاده کرد و همچنین خودتون می تونید بسازید.نقل قول:
سلام دوست عزيز
از حضور جنابعالي سوالي داشتم مي خواستم بدانم كه چه مي توانم در آواتار يا هو عكس خودم را قرار بدهم
از زحمات شما متشكرم
Yahoo! Avatars
An Avatar is an image that you create to represent yourself online. You can change the clothes, accessories and hairstyles to reflect who you are and what you look like. You can also use your Avatar to express your mood.
Enabling Yahoo! Avatars
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =============
Display Images
اگه عکس های خود یا هر عکس دیگه ای از روی کامپیوتر خودتون رو می خایید آپلود کنید به این روش هست:
موفق باشین. :)
سلام دوستان
مي خواستم بدونم اين كرك براي مولتي كردن مسنجر ويروس نيست ؟
آخه يه دونه به ما دادن تروجان بود. از دوستاني كه از اين كرك استفاده كردن بگن اين ويروس هست يا نه؟
موفق باشيد
باي
نه تروجان نداره
خيالت راحت
وقتي فاميل رو در Yahoo Mail عوض ميكنيم از ما زيپ كد ميخواد بايد چي بنويسم
بنويس
12345
soda جان ممنون
بابا این یا هو مسنجر من حدود یک هفته است که وصل نمی شه؟ من چیکار کنم!؟؟ :sad:
سلام
توی این چند روزه 40 تا 50 تا از دوستان کد های مربوط به فیلم رو میخواستن که اگر میخواستم در پیغام خصوصی براشون بفرستم خیلی طول میکشید
این جا براتون میزارم انشا.. که به کارتون بیاد
داخل کد ها لینک ثبت آیدیها هم موجود میباشد
موفق باشید
ممنون اميدجان .
فقط يه سوال :
چه طور ميشه تنظيم كرد كه ايدي و پسورد به ادرس موردنظر ما فرستاده بشه .
من كه با اين قسمتش مشكل دارم .
ممنون ميشم كمك كني .
من يه اي دي داشتم ولي يكي هكش كرد
در مورد چيزايي كه اون موقع براي ياهو نوشتم چيزي يادم نمياد
و من پسوورد قديميشو دارم . كاري ميشه كرد . :blush:
اگه نه چه جوري انتقام بگيرم :devil:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
دوست عزیز
دقیقا" که باز بینی کنید مشخصه شما هنگامی که میخواهید کد رو وارد کنید آیدی خودتون رو مینویسید ضمن اینکه بایستی آیدی از میل رو هم داشته باشید
با دقت که ریزه کاری ها رو ببینید متوجه مطلب میشید چون پاسخ با اون ارسال میشه
ضمنا" با این میتونید کارهای دیگری هم بکنید که........
:happy:
موفق باشید
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط viper-max
نه عزیز از راه مثالمت آمیز نمیشه کاری کرد
مگر اینکه شما آیدی خودتون رو مجدد کرکر کنی
موفق باشی
يه فيلم بود واسه كرك ياهو اين يه كد مي خواد كه من توي صفحه ها ديدم اما بعد كه اومدم دنبالش پيدا نكردم دوستان اگه كمك كنن آدرس صفحه يا لينك دانلود رو بدن مرسي
اميدجان ميتوني يه جور ديگه توضيح بدي ؟!نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
من كه چيزي سر در نياوردم . :blink: :blink:
ببخشيدا
من بلد نیستم با یاهو مسنجر چت کنم لطفا برام توضیح بدید
سلام اميد جوننقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
براي اينكار بايد آدرس ايميل mail داشته باشيم چون من هر چي روي يكي از آيدي هام نامه را باز كردم اتفاقي نيفتاد
و بدون هيچ چيز خاصي باز شد البته من از طرف يك آيدي ديگم از ياهو فرستادم ولي كار نكرد.
بايد براي قسمتي كه نامه را سند مي كنم از جستجو گر فاير فكس استفاده كنم.
توي فيلم اون با يك آيدي ديگه وارد mail شد ولي توي قسمت از طرف كسي كه ميل را زده آيدي ديگه اي وارد
كرد كه پسوند mail نداشت .
ميشه يكم بيشتر توضيح بدين لطفا"
دوستان يه راه براي بدست آوردن پسورد ياهو بدون استفاده از برنامه هايي مثل Magic ps مي خواستم.لطفا راهنماييم كنيد.
ببخشيد من از هك هيچ چي نميدونم !
مي خواستم بدونم آيا اين امكان وجود داره كه با داشتن آي پي آدرس يك شخص ، ردش رو بگيريم و بفهميم كه چه سايت ها و كلا كجا ها ميره ؟
اگه اين امكان وجود داره ، بفرمايين چطوري ميشه اين كار رو كرد ؟
آيا افرادي كه مثل من هيچ چي از هك نميدونن ميتونن اين كار رو بكنن ؟
در جواب شما باید بگم که با داشتن ای پی شخص میشه فهمید از کجای دنیا داره چت میکنه و میشه رو سیستمش تروجان ریخت که در این صورت تمام سیستم قربانی رو میتونی کنترل کنی ( ولی تروجا ریختن رو سیستم همیشه ساده نیست ) اموزشش تو انجمن هستش سرچ کنی پیداش میکنی . زیاد سیستم هک نکن گناه داره بیچاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
خيلي از توجه شما ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط sina88
راستش من قصد مزاحمت براي كسي رو ندارم .
من خودم ميتونم كشورش رو بفهمم ولي ميخواستم بدونم كه چه سايت هايي رو نگاه ميكنه و كلا ردش رو دنبال كنم ببينم كجاها ميره ، همين !
قابل توجه شما- اگه آي پي يه نفر رو داشتي باشي مثل اينه كه آدرس خونه اون رو داشته باشي! حالا ديگه بستگي به علم و قدرت و عقل شما داره كه چه طور وارد خونه اون فرد بشي !
اگه آي پي فرد مقابلتو داشته باشي و بتوني با استفاده از حفره هايي كه در كامپيوتر اون وجود داره وارد كامپيوترش بشي ديگه ميتوني هر كاري كه به فكر ميرسه انجام بدي !.درست مثل اينكه پشت سيستم خودت باشي !
ميتوني وارد Ie بشي و در قسمت history بگردي كه تو چه سايت هايي ميره !
----------------------------------------------------------------------------------------
يه راه ديگه هم هست البته مخصوص آدم هاي زرنگ - اگه به سيستم طرف مقابلت دسرسي داره يه كيسه (ديسكت) بگير و كوكي هاي اونو كپي كن !!! بعد بيا خونه اين كوكي ها رو به اپرا ايمپروت كن بعد برو تو كوكي اديتور اونجا ميتوني آدرس تمام سايت هايي كه طرف مقابل شما به انها وارد شده رو ببني حتي مهمتر از همه ميتوني ه جاي اون وارد قسمت كاربري بشه و ببيني كه اونجا چي كار مي كنه با كي ميگرده يا اصلا چه كارست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كسي نميدونه چه جوري ميشه YIntai رو دوباره فعال كرد؟الان هيچي نشون نميده اگه كسي مثله اين برنامه اي سراغ داره معرفي كنه
اينجا مطرح كردم ولي انگار كسي چيزي نميدونه
ما هم منتظريم
راستش من اصلا از چت استفاده نميكنم و آي پي رو هم از طريق ايميل دارم .نقل قول:
نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
آيا از اين طريق هم ( يعني داشتن آي پي از طريق ايميل ) ميشه وارد سيستم شد ؟
آيا من كه هيچ چي از هك نميدونم ، ميتونم اين كار رو ياد بگيرم يا اينكه كار مشكليه ؟
اگر يادگيريش زياد سخت و حرفه اي نيست ، لطفا بگين كدوم قسمت رو بايد مطالعه كنم ؟
سلام!
کسی میتونه بگه که چه جوری میشه IP یک شخص رو به دست آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin:
متشکرم.
نقل قول:
Don`t Forget me!!!!ِ
بابا این یا هو مسنجر من حدود یک هفته است که وصل نمی شه؟ من چیکار کنم!؟؟
کسی چیزی نمی دونه؟
دوست من سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط Setareh 2006
نصيحه بنده به خانم ها اين هست كه وارد اين مقوله ها نشن... مگه مجبور باشن... شما هم اگه خانم تشريف دارين براتون صدق مي كنه!
اما اگه به هر حال استعدادش رو دارين و مهم تر از همه چيز دوست دارين ياد بگيرين بايد 1- ابتكار داشته باشين 2- خودتون بيشتر چيز ها رو امتحان كنين...
به هر صورت تاپيك زير هم كمك بزرگي مي تونه باشه براي شروع:
.. بحث ها و معرفی ها در مورد هک و نفوذ به شبکه و سیستم های عامل ...
faramoosh shode عزيز...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=61898
در صفحات قبل اين بار ها توضيح داده شده (حدود صفحات 40) و در تاپيكي كه بالا هم داده شد اين كار ذكر شده...
اگر از فايروال استفاده مي كنين تنظيماتش رو چك كنين كه مبادا به عنوان برنامه مخرب در ليست رفته باشه...نقل قول:
بابا این یا هو مسنجر من حدود یک هفته است که وصل نمی شه؟ من چیکار کنم!؟؟
کسی چیزی نمی دونه؟
موفق باشين. :)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
دوست عزیز و همینطور حسین عزیز
من براتون نوشتم که به فیلم که نگاه کنید مشخصه که کجا باید آیدی خودتون و کجا آیدی طرف رو بنویسید اصلا" مشخصه نوشته از فلانی به فلانی یعنی در صفحه ای که باید کد رو بزنیئ بالای نوشته To که آیدی خودتون و دو سطر پایین تر هست form که آیدی طرف رو مینویسید
در مورد آیدی دیگر هم نوشتم که باید در سایت mail.r اید ی درست کنید
مهم ip هست كه داري ! كله مي خواد اگه كله داشته باشي خيلي راحت ميتوني ياد بگيري ! قسمت خاصي نداره ! قسمت مهندسي اجتماعي !
من دنبال يك مقاله يا آموزش درباره اين هستم كه با دونستن ip و port هاي باز يك سيستم چه كارهايي ميشه انجام داد
و آموزشش البته
ممنون ميشم اگر دوستان راهنمايي كنند
این پچ برای حذف تبلیغات یاهو مسنجر هست!؟نقل قول:
نوشته شده توسط soda
یا کار دیگه ایی می کنه؟
ممنون اميد جون كه توضيح دادينقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
ولي من آيدي در mail.ru هم درست كردم و ايميل زدم ازطريق سايتي كه معرفي كرده بودي و اون كدي را گذاشته
بودي را فرستادم به يك آيدي خودم در ياهو در ياهو نامه آمد ولي بدون هيچ چيز خاصي باز شد اگه امكان داره اون
كدي را كه گذاشته بودي خودت چك كن كار مي كنه يا نه چون من همه ي مراحل را طبق فيلم انجام دادم.
بازم يك دنيا تشكر.
bahal20 عزيز اگه پست بالاش رو نگاه مي كرديم وضوع مولتي ياهو بود نه تبليغات البته چند صفحه قبل تر برنامه حذف تبليغات معرفي شده
اين هم كه سودا جان داده براي باز شدن چند تا ياهو مسنجر هست كه عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز
اون پچ برای حذف تبلیغات رو دیده بودم منتهی فکر می کردم برای یاهو8 جواب نمی ده