تو orbit نمیشه صف دانلود مثل IDM درست کرد؟
تو orbit نمیشه صف دانلود مثل IDM درست کرد؟
سلام
من هنگام تعویض ویندوز از صفهای IDM بکاپ میگیرم و بعد نصب ویندوز صفها رو دوباره برمیگردونم سرجاش
این بار هم که خواستم ویندوز عوض کنم همین کار رو انجام دادم
با این تفاوت که اسم یوزر ویندوز جدیدم رو عوض کردم
و موقع برگرداندن بکاپ IDM یادم رفت اسم یوزر جدید رو به بکاپ تعریف کنم
فرضا اگر اسم یوزر ویندوز قبلی A بود الان اسم یوزر رو گذاشتم B
الان اگر بخوام فایلی دانلود کنم این فایل باید در داخل یوزر B دانلود بشه
یعنی مسیرش باید اینجوری باشه :
C:\Users\B\Downloads\Compressed\Aurora.3D.Presentation.2011. v12.02.06.rar
در حالی که مسیر دانلود اینجوری میشه :
C:\Users\A\Downloads\Compressed\Aurora.3D.Presentation.2011. v12.02.06.rar
از رجیستری هم مسیر رو تصحیح کردم
واسه خود برنامه هم مسیر صحیح رو تعریف میکنم
ولی باز هم رو مسیر C:\Users\A\Downloads\Compressed\Aurora.3D.Presentation.2011. v12.02.06.rar دانلود میکنه
حتی IDM رو با برنامه های آنیستالر هم آنیستال میکنم و بعد نصب دوباره میبینم همه صفهای قبلی سرجاشون هستن !!!!
راه حل این مشکل چیه؟
حداقل راه حلی برای پاک کردن برنامه باشه به طوری که بعد آنیستال هیچ اثری ازش باقی نمونه
من چند فایل حجیم رو داشتم با IDM دانلود میکردم که ویندوزم رو عرض کردم حالا دیگه این دانلود ها نیستنتو لیست البته اون قسمتی که تا الان دانلود کرده بود و در پوشه Roming قرار میگرفت رو دارم .چطوری به IDM جدید بفهمونم که از همون جا دانلود رو ادامه بده؟
لطفا کمک کنید چون یک فالی 6.6 گیگی رو تا 6.3 دانلود کرده بودم و از یک فایل 4 گیگی 3 گیگ رو دالود کردم
نقل قول:
سلام
روش هایی هست ولی باید قبل از اینکه ویندوز رو عوض میکردید انجام میدادید یکسری از کارها رو و اونم 100% عملی نیست
دیگه نمیشهنقل قول:
باید قبل از تعویض ویندوز از رجیستری هم بکاپ میگرفتید
البته شاید به صورت دستی بشه فایل رجیستری ساخت برای دانلود نیمه کاره شما
توجه کنید که میگم شاید
سلام عزیزان :10:
یه فایل mp4 هست که تا 50 % دان شده
راهی هست من اون 50%ــو ببینم ؟
ممنون:40:
نقل قول:
سلام
تو ویندوز 7 مسیر اینه :
C:\Users\your user name\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\your user name
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اونو میدونستم
میرم اونجا
تو پوشه این فایلها هست که فقط اولی باز میشه و تایمش کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من از مرورگر اپرا استفاده میکنم اما در کلیک راست گزینه ای برای idm نداره؟میشه بهش اضافه کرد؟
نقل قول:
خوب علتش اینه که شما تنظیم کردید که فایلتون رو همزمان موقع دانلود مثلا به 8 بخش تقسیم کنه و سر همین موضوع اینطوری شده
سلام:
دوستان میخواستم درخواست کنم در خصوص دانلود فایلهای یوتیوب با استفاده از IDM راهنماییم کنید. (کم از فایرفاکس استفاده میکنم.)
ممنونم
نقل قول:
نرم افزار خودش موقعی که کلیپ ها رو مشاهده میکنید بالای کلیپ سمت راست یک گزینه میاره که میتونید روش کلیک کنید و دانلود رو انجام بدید به راحتی
دوست عزیزم ممنون ولی آیا افزونه ای یا چیز دیگه ای برای فایرفاس نمیخواد؟نقل قول:
نقل قول:
شما همین که تو قسمت extention گزینه idm رو فعال کرده باشید کفایت میکنه و باید اون دکمه دانلود کلیپ ها بالای کلیپ گوشه سمت راست ظاهر بشه بعد از مدت خیلی کمی از زمان لود شدن کامل سایت
سلام
چطور می تونم در اینترنت دانلود منیجر لیست دانلودی که در صف دانلود هست رو به ترتیب الفبا کنم؟
فایل ها رو قروقاطی زدم و پارت های مختلف بهم خورده. مثلا پارت 30 اول دانلود میشه بعد 13 بعد 38 :31:
حالا نمی دونم در لیستم کدوم فایل ها نیست... برای پیدا کردن این لازمه که لیست دانلود در صف رو به ترتیب الفبا کنم... چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
مرسی:40::40:
چرا هر کاری میکنم نمیتونم مثل IDM وقتی لینکی برای دانلود بزارم از برنامه orbit دانلود نمیشه و از خود دانلودر مرورگرم استفاده میکنه؟:13:
کافیه از تنظیمات orbit بخش هماهنگی با مرورگرها فایرفاکس رو انتخاب کنی . به همین سادگی . اگر بازم نتونستی کافیه روی لینک هایی که میخوای دانلود کنی , کلیک راست کنی و گزینه copy link location رو انتخاب کنی . با این کار کل آدرس لینک کپی میشه و می تونید دستی وارد اربیت کنید .نقل قول:
برای این کار از گزینه view , عبارت by order of addition رو انتخاب کنی . بر حسب زمان اضافه شدن و متعاقبا ترتیبی که شما می خواهید براتون مرتب می کنه . علت انتخاب این گزینه اینه که معمولا ما لینک ها رو به طور متوالی وارد می کنیم ولی بعضی مواقع به علت دستکاری در تنظیمات idm , توالی و ترتیب لینک ها به هم میریزه.نقل قول:
سلام.
میشه کاری که سیستم خودش روشن بشه و لیست رو دانلود کنه و صبح ساعت مشخصی خاموش بشه؟
سلام
کرک جدید برای IDM اخرین ورژن رو میخوام.مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
سلام
يك سوال در مورد برنامه
داشتم. مي خواستم بدونم چه جوري ميشه يه ليست از فايل هاي دانلودي درست كرد به صورتي كه هر وقت دانلود فايل اولي تموم شد به صورت خودكار فايل بعدي شروع به دانلود بكنه ؟؟
این جوری که در تصویر می بینی idm رو تنظیم کن به صورت اتوماتیک فایل ها یکی از پس از دیگری دانلود میشن . برای ورود به این بخش کافیه وارد بخش scheduler همونی که آیکن اش ساعت هست بشی و بقیه تنظیمات مثل تصویر. واسه شروع هم start now رو بزنید . به همین سادگینقل قول:
چجوری میشه محل ذخیره فایل ها تو idm رو عوض کرد؟ برای من الان میره تو درایو c ...من رفتم تو اپشن قسمت save to جاشو عوض کردم اما هنوز فایل ها تو c ذخیره میشن !!!
سلام به همگی
دوستان من از یکی 2 تا سایت که میخوام فایل دانلود کنم این پیغام ها رو میده:
از یه سایت این پیغام رو میده:
** فایلها و لینکشون هیچ مشکلی نداره چون از جای دیگه تست کردم راحت دانلود مییشه ولی برای من این پیغام رو میده
IDM رو هم حذف کردم و با خود IE دانلود زدم بازم این پیغام زیر رو میده:
از یه سایت دیگه هم خواستم دانلود کنم این پیغام رو میده:
از سایتهای دیگه میتونم فایلی دانلود کنم مثلا از همین p30world بدون ارور راحت دانلود میکنم
ولی اون دو تا سایت نمیدونم چه مشکلی داره که فقط با سیستم خودم نمیتونم ازشون چیزی دانلود کنم ولی با سیستم دیگه مثلا کافی نت میشه یا مثلا اگه بخوام باید چیز پی ان بزنم تا بشه دانلود کرد ولی در کل لینکها ه...ی.....ل....ت....ر نیست
در تمام موارد بالا مشکل از سرور هست و شما مشکلی ندارید . اینکه میفرمایید از کافی نت می تونید دانلود کنید می تونه دلایل زیادی داشته باشه من جمله تفاوت در آی اس پی . حتی نوع آی پی و حتی استفاده صاحب کافی نت از چیز ... که می تونه این مشکلات رو براتون رفع کنه . شما نکران نباشید . اگر ایرادی از جانب شما بود اصلا از هیچ سایتی نمی تونستید دانلود کنید .نقل قول:
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
این تنظیمات رو ببینید . از این مسیر تنظیمات رو عوض کردید ؟نقل قول:
اره از همین جا عوض کردم...فقط تو browse اولی محل سیو رو به یه درایو دیگه تغییر دادم...نقل قول:
این تنظیمات رو ببینید . از این مسیر تنظیمات رو عوض کردید ؟
من یه مدت بالای ویدئوهای استریم تو سایت ها دیگه اون آیکن دانلود منیجر رو نمیبینم که بخوام روش کلیک کنم تا دانلود بشه نه تو فایرفکس نه تو گوگل کروم تا چند روز پیش مشکلی نداشت و راحت میشد ولی جدیدا اینجوری شده.
نسخه دانلود منیجر : 6.8
نسخه فایرفاکس: 10.0.2
راستی نمی دونم چرا تو قسمت add-ons فایرفکس برنامه دانلود منیجرم غیرفعاله نمیتونم فعالش کنم و یا دوباره پیداش کنم و نصبش کنم.:41:
سلامنقل قول:
کلا در نرم افزار IDM اگر تنظیماتی رو تغییر دادید ولی اعمال نشد ، برنامه رو یکبار از کنار ساعت ببندید و دوباره برنامه رو اجرا کنید معمولا درست میشه.
احتمالا فایرفاکس رو آپدیت کردید.نقل قول:
نسخه ی IDM رو به 6.09.3 ارتقا بدید و سپس به بخش Add-on ها برید و گزینه ی IDM رو Active کنید.
موفق باشید :40:
احتمالاً شما فقط تو قسمت Category برای General این مسیر رو تعریف کردید!!!نقل قول:
باید منوی کشویی رو باز کنید و برای هر کدوم از زیر شاخه ها( Compressed,Music,Document,...) مسیر جدید دانلود رو تغییر کنید.
با سلام و خسته نباشید
من یه مشکلی پیدا کردم وقتی با idm یه فایل رو دانلود میکنم
وقتی روی open dolder کلیک میکنم روی اون صفحه سوئیچ نمیکنه و همون صفحه قبلی هست
و اون صفحه که باید باط بشه در backgrond باز میشه
چیکار کنم که وقتی میزنم open folder صفحه رو خودش بیاره
سلام
توی اینترنت دانلود منیجر چطوری میشه مثلا 10 تا لینک رو با هم دانلود کرد
من تعداد زیاد که میخوام دانلود کنم نمیشه ، فقط 5 تا رو دانلود میکنه و 5 تای بعدی رو دوباره باید resume بزنم ، شب که میخوام بزارم روی دانلود ناجوره
سلام
میتونی تو قسمت scheduler زبانه ی دوم تو اون قسمت قرمز به جای 1 ده بذاری که همزمان 10 تا رو با هم دنلود کنی
با سلام خدمت دوستان
برای ابدیت idm از داخل خود برنامه گزینه check for update رو میزنم و ابدیتهای جدید رو پیدا می کنه اما زمانی که گزینه update رو میزنم ارور زیر رو دارم
مشکل از کجاست به نظر شما ؟
به خاطر اینکه کرک شده هست این مشکل رو داره
من از روش پست زیر برای اکتیو کردن استفاده کردم
با تشکر
اگه دان نمیکنه با چیز شکن اینکارو بکن ببین چی میشه.نقل قول:
ولی فکر کنم با کرک کردن آپدیت هم بکنی نمیتونی از آپدیتش استفاده بکنی.
سلام
1 فايل تصويري ميخام برا كسي دانلود كنم ولي با idm و Flashgot هر كاري كردم دانلود نشد
هر كي ميتونه لطف كنه بگه چجوري دانلودش كنم
ممنونم
با عرض سلام یه سوال درباره نرم افزار مدیریت دانلود Download Accelerator Plus داشتم
من قبلا تو یه نسخه از این برنامه می تونستم دانلود رو طوری قرار بدم که وقتی دانلود یه فایل تموم شد بره سراغ فایل دیگه (صف بندی ) میکردم ولی الان تو این نسخه 9.7 نمیتونم یعنی وقتی چند تا فایل رو با هم دانلود میکنم همشون با هم شروع به دانلود میکنند ولی تو اون نسخه همه رو که دانلود میزدم یکی یکی و پشت سر هم دانلود میشدندلطفا کمک کنید
با سلام
من 1ماه قبل idmنسخه trial رو دانلود کردم وازش استفاده کردم تا اینکه وقتش تمام شد و uninstalش کردم و یه نسخه جدید کرک شده دانلود کردم نصبش میکنم اما به محض اجرا شدن یه کادر میاد و مینویسه (وقت نسخه trialشما تمام شده قصد خرید ندارید)ونسخه کرک اجرا نمیشه باید چکار کنم که بتونم دوباره idmنصب کنم؟
مر30