این usb adaptor ready به چه درد میخوره؟ پخشم تو مشخصاتش اینو نوشته ولی ورودی usb نداره!
و آیا 3950 خروجی مجزا برا ساب داره؟
این usb adaptor ready به چه درد میخوره؟ پخشم تو مشخصاتش اینو نوشته ولی ورودی usb نداره!
و آیا 3950 خروجی مجزا برا ساب داره؟
حسام جان من تجربه بستن باند روی طاقچه فابریکی رو داشتم و همچنین روی MDF واقعا همون فابریکی بهتره اینو قبول کن و هیچ شک نکن
البته در حضور اساتیدی چون امیر و حمید و... بی ادبی نشه
رو پراید داشتید؟چون پراید هست که یکم فرق داره اگه 206 یا 405 اینا بود بی شک طاقچه بهتر بود...نقل قول:
مرسی
سلامنقل قول:
من تجربه هر دورو داشتم.اگر بتونه رو تاقچه فابريك خوب برش بزنه كه اون ميله هاي نگهدارنده خارج نشه ،تاقچه بهتره.
براي استفاده از usb بايد يه آداپتور جداگونه بگيري و از طريق auxدستگاه استفاده كني.نقل قول:
پخش شما دو جفت خروجي Pre Out2.2volt دارهfront/rear or subwoofer يعني براي عقب يا بايد فقط از اسپيكر استفاده كنيد يا ساب ووفر با .Power Amplifire
اختيار داري رضا جان شما سرور ما هستيدنقل قول:
یه سوالی داشتم ازدوستان و اساتید که اگه جواب بدید ممنون میشم.
ببینید من پخشم jvc 525 است و اون طور که شنیدم خروجی آمپ داره.(ولی خروجی ساب مستقیم نداره.درسته؟)
و باندهام jbl gto937 است.
حالا اگه بخوام یه ساب اضافه کنم و یه آمپ معمولی (که فقط برای یه جفت باند و یک ساب کافی باشه. و در آینده هم قصد اضافه کردن چیزی رو نداشته باشم که بگی آمپ قوی تر بگیرم واسه بعدا که خواستم ارتقا بدم به درد بخوره) چی بگیرم که هم معمولی باشه هم تو اون رنج بهترین باشه و هم ارزون ؟ در مورد ساب نظرتون چیه؟ چی بگیرم بهتره؟ (این هم معمولی باشه اما تو رنج خودش بهترین باشه لطفا).
البته اگه فکر می کنید که باید پخش و باند هامو هم عوض کنم نظرتون رو بگید؟ممنون میشم.
(فقط اگه لطف کنید در مورد همه چیز معمولی در نظر بگیرید اما اگه در مورد باند فکر کردید که بهتره یه چیز بهتر از اونی رو که دارم بگیرم بگید. و ممنون می شم که ضمن راهنماییتون حدود قیمت هم بلطف کنید.)
ممنونم.
درست متوجه نشدم! نمیشه باندای عقبو با ساب و بهش وصل کرد؟؟ باندای جلو رو بی خیال! نمیشه سابو از تو منو خاموش و روشن کرد؟نقل قول:
سیستمی که میخوام بگیرم اینه ! یعنی جواب نمیده؟
باند : sounstream 6.9
آمپ اسپیکر: PCX4.540
ساب : pw15
آمپ ساب : 8104
داداشم پراید داره برا اون رو طاقچه فابریکی بستیم ولی برا دوستم رو mdfنقل قول:
100% که با هم فرق دارن اما خیلی باید وسواس باشی که فرقشونو تشخیص بدی
:11::11::11:
وسواسی که نیستم واسه این میخواستم بدونم که بیخود طاقچه فابریکو بر ندارم یه mdf بندازم دورشم مثل اول اب بندی نباشه...پس رو فابریک میبندم....نقل قول:
یه کاری تو فکرمه که فکر کنم جلو قزززز قززز کردن باند رو رو طاقچه فابریک در زمان بیس زدن بگیره....
بین طاقچه پراید و او فلز کف یه لایه فوم نازک بزارم و با چنتا پیچ و مهره بسته بشه....؟!!!البته پراید که همجاش صدا میده:46:
کسی نیست جواب بده.نقل قول:
لطفا نظر بدید.
اگه توی تاپیک خودتون پیگیر بشین زود تر جواب میگیرین هانقل قول:
من اونجا یه چیزایی گفتم
هرجا شبهه داره بگو تا توضیح بدم
دوست دارم کمکت کنم :11:
ماشینای غیر از پراید مثله پارس . 206 . 405 صدای باندها روی طاقچه ام دی اف خیلی بهتر میشه
یه هفته آب بندی کافی هست
سلامنقل قول:
حسام جان من خودم 718 رو روی طاقچه پراد بستم تنها چیزی که صدای قز قز تولید کرده یکی جراغ خطر بوده که با یک تیکه واشر پلاستیکی فضای خالی بین لبه هاش رو با شیشه عقب پر کردم و صداش برطرف شد و اصلیترین و بدترین چیز دیگه که صدای قز قز سرطان تولید میکنه موکت سقفش هست اگر بتونی اون لبه ی آخر سقف همونی که چسبیده به شیشه عقب رو یک جوری با سقف(ابر خوبه)فاصله بدی شرط می بندم 50% نویز اضافی برطرف میشه:20:.
در ضمن برای پراید اصلآ mdf ننداز مگر اینکه بخوای 4 تا باند بنصبی و گرنه طاقچه خودش برای یک جفت باند صدای بیس خیلی بهتری داره من با جرآت می تونم بگم صدای بیس 718 که روی طاقچه بستم از فاصله شاید باورت نشه 80-100 متری با در نظر گرفتن پایین بودن شیشه جلو راحت شنیده میشه(اگر خواستی برات فیلم می گیرم می زارم).الان رفیق خودم همون 718 رو با آمپ و پخش مشابه بسته ولی به جای طاقچه از mdf استفاده کرده مبی تونم یگم صدای بیس من 20-30% قویتره و خودشم پشیمون شده از اینکه پول اضافی داده.
نفهمیدیم آخر کی اینجا صدای ویتک693 ویا 1073 رو گوش داده با آمپ ؟؟
مرسی از راهنماییت...نقل قول:
من به خاطر اینکه باندام مشخص نشه پایین شیشه برچسب سیاه چسبوندم...و واسه این چراغ سوم ترمز رو برداشتم...حالا میخوام یه چراغ ترمز باریک مخصوص سقف بگیرم (مثل پرشیا elx یا 141 یا...)
واسه این فکر کنم نویزم کمه.البته ماشینم نو هست فعلآ انچنان صدایی نداره...
سلامنقل قول:
میشه لطفا به سوال من هم نگاهی بندازید و جواب بدید؟
ممنون
سلام
قیمت آمپ Soundstream TRX2.440 چنده ؟
فکر کنم اگه 953 یا Infinity Kappa 693.9iببندم بهترین آمپ همین باشه با توجه به تحقیقاتی که کردم درسته ؟
یه سوال دیگه 5150 چه تفاوتی با 6050 و 7150 داره ؟
ممنونمنقل قول:
ولی اگه به همون چیزایی که گفتم تو چند پست قبل جواب بدی(حالا اینجا یا تو تاپیک خودم فرقی نمیکنه) ممنون میشم؟ (لطفا کامل و جامع نظرتو بگو. )
ممنونم میشم
دوست خوبم توی همون تاپیک نظرمو گفتم :11:نقل قول:
ولی بهتره نظر بقیه دوستان رو هم جویا بشی :10:
5150 اگه اشتب نزنم از لحاظ کیفیتی با اینا یکی باشه تفاوتش با 6050 ظاهر پنل و سیستم پنل برقی هستنقل قول:
و تفاوت 6050 با 7050 led ها هست که رنگ 6050 آبیه و 7150 سفید
قیمت آمپ هم حدودا 155 تومن هست که حدودا رو 4 اهم دو تا 130 وات تحویل میده:8::8:
دوستان نظری نداشتید؟نقل قول:
نقل قول:
5150 اکولایزرش چند تاییه ؟
اگه 953 ببندم که 4 اهمه و 110 وات واسه آمپ انتخابه خوبه هست این مدل که خودم گفتم ؟
7 تایی هست فکر کنمنقل قول:
5150 پخش خوبیه فقط مگه اینکه با طرز خوردن سی دیش مشکل داشته باشین(خوشتون نیاد:46:)
دوستان امپ مونو کلاس d از چه قیمتی شروع میشه؟ساب میخوام داشته باشم اما نه خیلی قوی...میخوام کیفیت خوب و قدرت نرمال داشته باشه...
حسام جان خودت بهتر میدونی ولی فکر کنم مارک هایی مثل بوشمن و... مدل هایی داشته باشننقل قول:
ولی همونطور که همه توی رنج قیمت 100 - 130 کنوود 8104 رو پیشنهاد میدن
منم 8104 رو پیشنهاد میدم
هم قدرت کافی داره و هم از کیفیت خوبی برخورداره :11:
درايور عزيز درست ميگن
8104 آخرشه البته تو اين رنج قيمت با ساب PW15S خيلي خوب مچ ميشه
سلامنقل قول:
تصور ميكنم منظور رضا جان ساب PW15 SoundStream بوده باشه.
پنلش برقی نیست و ساده از جلو cd میخوره درسته ؟ الان 5150 چنده ؟ 6050 چنده ؟نقل قول:
6050 قیمت ندارمنقل قول:
ولی قیمتش اگه توی بازار موجود باشه باید حدود 185 - 190 تومن باشه
5150 160 هست قیمتش
در مورد پنل هم درسته ساده هست و از جلو سی دی میخوره ولی هم پخش خوشگلیه و هم کارایی لازم رو برای یه سیستم نیمه حرفه ای داره مشخصاتش هم تقریبا شبیه 6050 هست :46:
نه عزيز پنلش برقي نيست از جلو هم سي دي ميخوره و قيمتش هم حدود 155 تومن هست 6050 هم توليد نميشه و مدل 7150 جايگزين شده به قيمت 210 تومن تفاوتش هم با 6050 رنگ ال اي دي هست 7150 سفيده و 6050 آبيهنقل قول:
بی ادبی نباشه رضا خاننقل قول:
ولی نمیشه گفت که 7150 جایگزین 6050 شده
برای خریداران بله میشه گفت ولی این تا تقریبا همزمان در بازار موجود بودن
یه فرق دیگه ای هم که به غیر از رنگ LED پنلشون دارن
اونم قابلیت نصب اینترفیس در 7150 هست که 6050 این قابلیت رو نداره :46:
درسته حميد جان همين رو ميگم:11:نقل قول:
یک سوال در مورد یک باند که در پشت ماشین هست اینکه یکشون مثل اینکه ترکیده یه صدای بدی می ده خرخر چی کارش کنم؟....
اگه میتونی ازش عکس بذارنقل قول:
اگه بانده فابریک هست و پاره شده ارزش تعمیر و... رو نداره
برو یه دونه به جاش بخر البته اگه میخوای بازم فابریک استفاده کنی :46:
نه پارگی نداره به کجا باید ببرمش تا درستش کنه وچقدر باید خرجش کنم؟
شما نگاه کن ببین محل اتصال مگنت و ووفر باند از هم جدا نشدننقل قول:
در مورد محل تعمیر هم مطمئنا شما جاشو بهتر از من در شهر خودتون میدونید :46:
سلام به همه
من بلاخره دارم سیستممو بر میدارم
پخش 7150 برداشتم
باند هم jbl953 گیرم نیومد حالا بین 973 jbl باInfinity Kappa با 6902 موندم چیکارکنم نظر شما چیه؟
آمپم 6400 پایونر برمیدارم که همه میگن خوب درومده و قطع نمیکنه
پکم یا گیج8 یا 4 بر میدارم
یه بوم باکس آمریکایی هم پیدا کردم پولم برسه بر میدارم
فقط سر بان موندم لطفا زود کمک کند
ممنون:46:
Infinity Kappa بهترین گزینست....دوست عزیز امپ های پایونیر کیفیت خوبی نداره ها....تو صدای بالا مشخصه...حیفه اینفینیتی به پایونیر وصل شه...امپ کنوود و ساند استریم بهتره...
والا من یکی که گیج شدم 953 که گیرنمیاد یکی میگه دست دوم تمیزشو پیدا کن یکی میگی infinty kappa بگیر یکی میگه 1073 dls بگیر که بهترینه فعلا یکی میگه کامپ بنداز و ...
فکر کنم خیلی از بچه ها مشکل منو دارن خواهشا دوستان حرفه ای و کسایی که همه ایناروتست کردن مارو راهنمایی کنن که از گیجی در بیایم و انتخاب درستی بکنیم که بعد از خرید پشیمون نشیم من تهران نیستم شهرستان هم تمام این مدل ها نیست که خودم تست کنم میخوام بگم کسی واسم از تهرن بفرسته
( حمید جان help ) :41:
موافقم با كاپا فقط حواست باشه اينفي يه برند كيفيتي هستش اگر يه وقت خواستي ساب نگيري شايد (چون بيشتر ماها دنبال بيس قوي هستيم:46:) بيسش چون خيلي نرمه راضيت نكنه.نقل قول:
سلام رفیقنقل قول:
هیچکدوم از 2 باندی رو که گفتی با dls1073 مقایسه نمیکنن
اون قیمتش تقریبا 2 برابره
اینفینی کاپا خوبه
953 گبر میاد ولی قیمتش الکی باللاس یه موقعی 120.000 بود و خوش کیفیت از الان . الان شده 160-170 همه دنبالشن
به نظرم یا 1 جفت 1073 بخر یا 2 جفت ویتک 693 دسته دوم . دوتاش کولاکه
کامپوننت صدات میشه مثه کسایی که توی کنسرت لایو هستن کیفیتیه خیلی