خودشون تو سایتشون 4 تا شهر رو نوشتن. ولی مثل اینکه شما از خودشون بیشتر اطلاعات دارید :5:نقل قول:
Printable View
خودشون تو سایتشون 4 تا شهر رو نوشتن. ولی مثل اینکه شما از خودشون بیشتر اطلاعات دارید :5:نقل قول:
درود
دوستان تو سایت پارس وی, اطلاعیه زده از 1 تا 6 صبح محدودیت حجمی نداره و رایگان هست , میخواستم ببینم تو شهر خودمون (رشت) هم به همین صورته؟ یا خیر؟کد:http://www.parsonline.com/fa
ممنون.
آقا یکی از دوستان که اندیشه داره بگه پینگش چنده اگه می تونه نتایج رو از روی pingtest.net کپی بگیره بذاره که ما ببینیم
من پارس وی دارم یه سوال دارم شما فرق سرویس هایی که آخرشون c داره رو می دونین یا اونایی که نداره مثلا من سرویسم 256-6g است ولی مال داداشم رو گذاشتن 256-6gc بعد از من 37 تومن گرفتن از داداشم 29 تومن یعنی چی؟
سرعت پینگم که نگو افتضاحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت منه 256-6g پارس وی رشت شما هم بزنید لطفا
ماهی 37 ت می دم
شما هم نتایج تست تون رو بزنید ببینیم کدوم isp ها بهترن در حال حاضر .ممنون
بچه ها با speed.io پینگ رو نشون نمیده.
دوستمون گفت با speedtest.net پینگاتونو بگید
من 256 پارس دارم ،الان چند روزه که سرعت افت کرده و از 100تا 200 رسیده به
دوستانی که پارس دارند لطفا بگن الان سرعتشون چجوری؟
هیچکس نیست یه جواب منطقی به ما بده ؟ چه کار باید بکنیم؟نقل قول:
اون دوستانی که میگن بدیرد نمیخوره کجان؟؟نقل قول:
شما که از بعضی ها همش میگین باید ما هم بگیم مشکوک
مهم سرویس خوب و نتیجه خوب است
حرفی نیست میتونیم تست بگیریم.
بله دقیقا اطلاع دارمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:یه تست بگیر ببینیم چطوریه از پینگتم تست بگیرنقل قول:
من تو نمایشگاه در مورد پینگ ازشون سوال کرده بودم ولی اصلا سر در نمیاوردن پینگ چیه :20: فقط میگفتن به اندیشه اطمینانی نیست ولش کن بیا از ما ADSL بیگر :27:
نقل قول:
آره تست بگیر ببینیم چیه با حرف که چیزی درست نمیشه . دوستان شما هم یه تست از اندیشه بزارین و قتی این آقا گذاشت ببینیم چی میشه .
درود بر اندیشه :5:
سلام دوستان من جوابمو از مدیریت اندیشه گرفتم براتون مینویسم تا بقیه هم بدونننقل قول:
کاربر گرامي آقا\خانم : -------------
با عرض سلام به اطلاع می رساند شرکت اندیشه سبز در حال اجرای طرح فیبرنوری خوددر شهر لنگرودمیباشد. انشاالله پس ازاجرای این طرح شاهد افزایش کیفیت و سرعت خدمات در لنگرودخواهیم بود. با تشکر
زنده باد اندیشه سبز خزرکد:www.askiran.com
اینم برای من :
256 خط 4
بله-جالبه اگه شما بفرمایید معنی فنی ping در شبکه یعنی چه و اصلا اصول و مبنای تست شبکه یعنی چه اونوقت بحث میکنیم.نقل قول:
نکنه فکر می کنی هیچ کی تو اینجا و کلا تو دنیا جز خودت معنی ping رو نمی فهمه یه خورده مودبانه تر حرف بزنی بهتره ضمنا من هم دوست لاهیجانی دارم هم فامیل که می گفتن این گیلانت تو لاهیجان پدر مردم رو در اورده بود از پارسالم که اندیشه رفته لاهیجان واسه اینکه برشکست نشه هر هفته 1000 تومان قیمتاشو اورده پایین ولی بازم هیچکی تو لاهیجان ازشون سرویس نمی گیره یه یا از دامون دارن یا اندیشه احتمالا دیده نمی تونه اونجا کاری کنه اومده رشت ولی نمیدونه که اینجا غیر از اندیشه پارس هم هست .:5::5::5:نقل قول:
سلام چند تا سوال 1.شما چند نفرید؟2.این سرویس که هنوز راه نیوفتاده رو شما جه جوری فهمیدیکه هم خوبه هم نتیجه گیری کردی؟3.خداییش اگه از همون شرکتی خودتو معرفی کن بیشتر اشنا شیم خب جرم که نمی کنی می خوای تبلیغ کنی؟نقل قول:
نقل قول:نشد دیگه قرار بود تست بگیری نکنه نتیجه ping , ... خیلی با اندیشه و پارس آنلاین متفاوته میخوای روشهای جدیدتری برای مقایسه بما یاد بدی؟! :9:نقل قول:
بعضی دوستان هم میگن که شرکت هنوز راه نیفتاده بعد شما میگی همه چی عالیه!
چون بجز شما کسی خبر از کیفیت شبکه نداده پس زیاد نمیشه حرف شما رو جدی گرفت
آقا لطفا این بحث رو تموم کنید.این چه جور رقابتیه!
هر کی دوست داره هر جا میخواد میره.من به شخصه از گیلانت خوشم نیومد.باز رفتار دامون بهتر بود.
اره راست میگی. متاسفانه تو نمایشگاه شرکتا 90% حرفاشون تخریب اندیشه و پارس آنلاین بود که اره اینا چنینن و چنانن و ما گلیم توپیم. من در این مورد نظری ندارم ولی میدونم اندیشه که منم الان دارم ازش سرویس میگیرم داره یه استانو سرویس میده و تونسته از عهده این همه کاربر بر بیاد ولی آقایون هنوز سرویس نداده مدعی هستن. بیان سرویس بدن ببینم چیکارن اگه خوب بودن خیالی نیست سرویس میگیریم ازشون . ولی تا اون موقع کلاس یک سرویس دهنده رو از خودشون نشون بدن نه اینکه با تخریبو وعده های غیر واقعی ماها رو گمراه کنن. ماها خودمون بلدیم قضاوت کنیم بهتر سرویس دهنده ها فقط بیان سرویسشون ارائه کنن. قضاوت با ماها :5:نقل قول:
طرفدارها هم الکی بجون هم نیفتن :10:
خوب صلوات بفرستید و همه با هم بگیدصلح
نقل قول:خیلی خیلی ممنون از دوستانی که جواب منو دادن!!
من نگفتم که بحث کنیم گفتم یه تست بیگرنقل قول:
باید بحث کرد تا ببینم کدوم ISP بهتره دیگه اگه بحث نکینم پس بهتره تاپیک رو ببندن هرکی از هرجا دوست داره بره بیگره :31:نقل قول:
نقل قول:
منطورم اینه که دلیل درست بیارن.نگفتم بحث نکنین.
گیلانت تو نمایشگاه بهم میگفت اندیشه که همیشه این سرعت رو به شما نمیده ولی ما تضمین میکنیم سرعت اسمی رو همیشه میدیم.!
امسال که نمایشگاه عالی بود همه می گفتن اقا داریم می یایم می ترکونیم همین گیلانت تا رفتم تو غرفه شون گفتم سلام شما چه تضمینی واسه سرعت دارین شروع کرد بدو بیراه به اندیشه من گفتم شما یه احترامی هم به همکاراتون بزارین بد نیست خودتونو معرفی کنین چرا از اندیشه مایه می ذارین و قرار شده بود تا 10 روز دیگه تو رشت شروع کنن البته همون موقع هم باورم نشد الانم که 2 ماه گذشته خبری نشده :11:نقل قول:
دست همه بچه هایی که تست کردن سرعتشون رو درد نکنه یه سوال اندیشه قطعی نداره؟
بچه هایی که 256 میگیرن از پارس وی 6گیگ رو چقدر می دین
نگفتین بهم فرق 256gc یا سرویس 256g خالی چیه -من 37 تومن میدم 3 ماهه گرفتم 35 شد
این جور که دیدم که دیدم پینگ اندیشه هم مثل پارس آن لاینه ---با لاست
من می خواستم پا ps3 تو شبکه بازی کنم هر بازی ای رو رو نمی شه بازی کرد تو تهران پینگ ملت 100 هست مال من از 250 پایین تر نیومده
ممنونم از همه گیل مردان سالار که می جوابا فاداییدی مرسی
دوستان عزیز می دونید که که 256کیلو بیت سرعت قانونیش همین 32کیلو بایت در ثانیه هست .ما از پهنای بانده دیگران استفاده می کنیم
این جوری که می گفت کارشناس پارس انلاین تهران واسه ما یه کیتی بالا تر از اونی میذارن که باید واسمون ببندند تا بتونیم از پهنای باند دیگران استفاده کنیم بعد خره دانلود بیفته به جونمون ترافیک بیشتری بگیریم
این سروری که توش بازی میکنی اگه داخل ایرانه پینگت خیلی خرابه چون اندیشه با سرور های داخل ایران حدوده 100 ولی اگه خارج از کشوره خیلی خوبه چون اندیشه با سرور های خارج از ایران پینگ زیر 300 نداشته یا ماله من پایین نمیاد :دینقل قول:
اینارو ببین :
سرور اول و سرور یکی مونده به آخری تو مجارستان هستن سرور آخری ماله انگلیس بقیه ماله ایران هستن فقط یه سرور ایران که الان پینگش خرابه که تا چند ساعت دیگه درست میشه بعضی وقتا قات میزنه که الان روی 500 ولی معمولا روی 70 تا 80
:10:
چنده روزه اندیشه مشکل پیدا کرده.
پینگ من روی سرور WOW زیر 300 بود ( تو این بازی یعنی عالی ) ولی دیروز زیر 10 هزار تا نمی اومد.
البته الان درست شده
پینگ هم یه هر جا میدادم زیر 1500 تا نبود که اونم الان اومده زیر 300 تا.
اگه دوستان مشکل پینگ بالا دارن بهتره با اکانت دوستشون وصل بشن چون پینگشون میاد پایین. ( تست کردم جواب داده نمیدونم چه بلایی سره ای پیمون میاد که پینگمون میکشه بالا )
یا اینکه مدمشون رو 15 مین خاموش بزارن یا اینکه به هر روش ممکنی ای پیشون رو عوض کنن.
---------------------------نقل قول:
خوبه آدم یکم فکر کنه بعد حرف بزنه.اگه مدرکی برای این حرف داری رو کن.شما ادعا میکنی در مورد پینگ و شبکه پس بفرما ما هم بدونیم.سعی کن منطقی حرف بزنی
-----------------------نقل قول:
1-جالبه که بدونی 4 ماهه داره سرویس ارائه میشه شما بفرما از کجا این حرف رو میزنی
دوستان سعی بر این است با برآورد منطقی نتیجه گیری شود.نه بر اساس حرف های بدون پایه و اساس
بچه ها سایت ها بازی آنلاین خوب که بازی های گرافیک بالا رو بشه بازی رد توش هم خارجی هم ایرانی به من معرفی میکنید .
شب 1 به بعد میشه بازی کرد سرعت چطوره؟؟
خودش یه بخش جداگانه دارهنقل قول:
اینجا اگه توضیح بدن تاپیک خیلی منحرف میشه
بازیهای آنلاین و شبکه ای:
آنلاین بازی کردن سرعت زیادی نمی خواد ولی پینگ خیلی مهمه!کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=163
محتوای مخفی:
1. برای سئوال آخر بازی آنلاین حجم کم میکنه ؟؟؟ چقدر کم میکنه زیاد ؟؟؟نقل قول:
2. تست سرعت گرفتم دانلودم رو داد 1012 کیلو بیت . آپلودم رو داد 197 کیلو بیت . پینگ م رو داد 0 . درسته ؟؟؟
1012 کیلو بیت چند کیلو بایته ؟؟؟
1.نقل قول:
حجم کم میکنه زیاد نیست
چقدرش بستگی به بازی , ظرفیت سرور, ..... بستگی داره
فقط به گرافیکش هیچ ربطی نداره!
2.تستی که گرفتی 100 در 100 پینگت رو اشتباه گفته
محتوای مخفی: