من مانگا رو خوندم....
کلا کسل کننده بود .!!
البته ترس مادارا از جانب کارای کابوتو جالب بود . . :40:
Printable View
من مانگا رو خوندم....
کلا کسل کننده بود .!!
البته ترس مادارا از جانب کارای کابوتو جالب بود . . :40:
کلا همه اینائی که احضار شدن میشه گفت یه گیری تو این دنیا دارن...برادر سای بادیدن اون نقاشی وساسوری هم با گفتن اون جملات توسط کانکورو روحشون آزاد شد...
درمورد آخرین حالت جینچوریکی هم که حتما متوجه شدین...که ناروتو به تنهائی نمیتونه به صورت حالت هشت دم مثل کیلر بی دربیاد...چون اگه یه اشتباه کوچیک بکنه یا تو حالت کیوبی یه دونه کلون درست کنه...کیوبی چاکرای ناروتو رو می خوره ونارتو می میره!!!!هشت دم هم بهش توضیح داد که باید مثل من وکیلر بی با نه دم مزاکره کنی...تا جفتتون چاکرای مساوی بین هم تقسیم کنین...ولی نه دم ومذاکره!!!!:18:...ولی ناروتو هم خیلی خنگه ها!!!!:27:
ولی راسنگانی که با دستای چاکرائی درست شد رو دیدین!!!!!!کف کیلر بی برید!!!!:21:..این است تکنیکی که به وسیله یوندایمه ساخته شود!!!:5:..پس فلسفه ساختن راسنگان روهم فهمیدیم...دراصل این تکنیکو یوندایمه برای ناروتو ساخته بود تا بتون ازبمب بیجوئی استفاده کنه!!!!ازالان کنجکاوم بدونم بالاخره ناروتو موفق میشه مخ کیوبی رو بزنه ومثل کیلر بی بره تو حالت اصلی نه دم!!!!:8:
آماده شدیم برای مانگای بعدی که تکنیک خفن ناروتو رو ببینیم......نقل قول:
من مانگا رو خوندم....
کلا کسل کننده بود .!!
هنوز نمیشه به این نتیجه رسید و باید بقیه مانگا رو هم دنبال کرد اما می شه فهمید که یوندامه از کجا یاد گرفته یه همچین تکنیکی رو احتمالا کوشینا می خواسته نه دم رو کنترل کنه که نتونسته و برای همین هم یوندامه روح خودش و کوشینا رو با مهر ادغام کرده تا بتونه به ناروتو توی همچین لحظه ای کمک کنه .....نقل قول:
ولی راسنگانی که با دستای چاکرائی درست شد رو دیدین!!!!!!کف کیلر بی برید!!!!:21:..این است تکنیکی که به وسیله یوندایمه ساخته شود!!!:5:..پس فلسفه ساختن راسنگان روهم فهمیدیم...دراصل این تکنیکو یوندایمه برای ناروتو ساخته بود تا بتون ازبمب بیجوئی استفاده کنه!!!!
راسنگان رو هم گویا برای همین ساخته که ناروتو با یه تمرین به این مبارزه قدم بزاره و یه چیز قدرتمند مثل بمب بیجویی داشته باشه ......در واقع هدف یوندامه از ساخت راسنگان رسیدن به راسن شوریکن بود که نتونست و به جاش راسنگان رو تکمیل کرد ولی ناروتو راسن شوریکن رو ساخت و در مبارزه با کیوبی وقتی تکنیک رو زد کیوبی تعجب کرد که این رو از کجا یاد گرفته ..........
مخ رو که نمی تونه بزنه اما ساختن راسنگان در اون حالت رو می تونه یعنی تونستنش که می تونه اما اگه بتونه راسن شوریکن بزنه با اون قدرت دیگه ببین چی میشه تازه دست های چاکراییش هم دیگه آسیب نمیبینند و اون محدودیت در حالت دانایی رو هم نداره و می تونه نامحدود راسن شوریکن بزنه........نقل قول:
ازالان کنجکاوم بدونم بالاخره ناروتو موفق میشه مخ کیوبی رو بزنه ومثل کیلر بی بره تو حالت اصلی نه دم!!!!:8:
کلا تازه داره مبارزه با مادارا جالب میشه.............. جالبتر اینه که مادارا هم برای کابوتوچیمارو نقشه هایی داره و گول این جوجه مارمولک رو نمی خوره !!!!!!! بیچاره آنکو هم که گرفتار شد ......هیف شد زنه خوبی بود ....
خود هشت دم گفت که برای اینکه به حالت آخر یه جینچوریکی برسی باید مثل کیلربی ومن با کیوبی مذاکره کنی...من منظورم این بود که ناروتو هم مثل بی به حالت هشت دم دراومد بتونه به صورت کامل نه دم دربیاد...که اونم بدون موافقت وکمک کیوبی امکان نداره...وگرنه این حالت دستها رو که همیشه میتونه داشته باشه وباهاش راسنگان و...بزنه...ولی اصل تکنیک یعنی همون بمب بیجوئی که هشت دم موقع مبارزه با گروه ساسکه زد وسویگتسو خشک شد رو که نمیتونه بزنه...تا نره تو اون حالت نه دم کامل!!!!نقل قول:
مخ رو که نمی تونه بزنه اما ساختن راسنگان در اون حالت رو می تونه یعنی تونستنش که می تونه اما اگه بتونه راسن شوریکن بزنه با اون قدرت دیگه ببین چی میشه تازه دست های چاکراییش هم دیگه آسیب نمیبینند و اون محدودیت در حالت دانایی رو هم نداره و می تونه نامحدود راسن شوریکن بزنه........
ولی درمورد آنکو هم آره بدجور دلمان سوخت...فکرکنم وقتی آنکو رو ببره به مخفیگاه بغل یاماتو این دوتا باهم شاید بتونن یه کاری بکنن...اگه هم یاماتو وهم آنکو بمیرن که هیچی!!!!:41:
اینجور ی نباید بمیرن ...اگه اینجوری باشه که خیلی ساده و بی درد سر مردند .!!!!!!!!!! حتما یه نقشه ای داره این کیشیموتو ........... گذاشته تا هیجان مانگا بیشتر بشه !!!!..نمی دونه که ما اینجا از بی مانگایی داریم کف می کنیم ..چی می کشن ژاپنی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ولی درمورد آنکو هم آره بدجور دلمان سوخت...فکرکنم وقتی آنکو رو ببره به مخفیگاه بغل یاماتو این دوتا باهم شاید بتونن یه کاری بکنن...اگه هم یاماتو وهم آنکو بمیرن که هیچی!!!!:41:
ای کاش هرروز یه مانگا میومد!!!:31:...ولی مثل اینکه آنکو به خاطر مهر نفرین اروچیمارو برای کابوتو مهمه....نمیدونم برای این بیچاره چه نقشه ای داره!!!!ولی فقط میخوام اون تکنیک خفنی که ناروتوقراره بسازه رو هرچه زودتر ببینم...میگم برای مانگا روز شمار بزاریم خیلی خوب میشه ها!!!نظرتون چیه!!!:31:...ازآخرین مانگا چندروز گزشته راستی...؟؟؟؟این انیمه هم اگه بیاد آدم رغبت نمیکنه بره ببینه>>>:2:نقل قول:
اینجور ی نباید بمیرن ...اگه اینجوری باشه که خیلی ساده و بی درد سر مردند .!!!!!!!!!! حتما یه نقشه ای داره این کیشیموتو ........... گذاشته تا هیجان مانگا بیشتر بشه !!!!..نمی دونه که ما اینجا از بی مانگایی داریم کف می کنیم ..چی می کشن ژاپنی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه .....آخرین مانگا Dec 2nd, 2010 آمده و تا مانگای بعدی حدودا 7 روزه دیگه وقت هستش....نقل قول:
میگم برای مانگا روز شمار بزاریم خیلی خوب میشه ها!!!نظرتون چیه!!!:31:...ازآخرین مانگا چندروز گزشته راستی
هرچی هست باید از راسن شوریکن قوی تر باشه که بشه ازش استفاده کرد....و در ضمن محدودیت راسن شوریکن رو هم نداشته باشه....نقل قول:
فقط میخوام اون تکنیک خفنی که ناروتوقراره بسازه رو هرچه زودتر ببینم
هنوزم فیلره !!!! ای بابا تا کی می خواد ادامه داشته باشه من از 179 دیگه دانلود نکردم ....نقل قول:
؟؟؟؟این انیمه هم اگه بیاد آدم رغبت نمیکنه بره ببینه>>>:2:
بهترین کارو کردی خدائی...این فیلرارو اگه برات تعریف کنم اینجوری میشی>>>:18::2:...:31:نقل قول:
هنوزم فیلره !!!! ای بابا تا کی می خواد ادامه داشته باشه من از 179 دیگه دانلود نکردم ....
یه قسمت درمورد یه اپیدمی بود که اشتباه کرده بودن...همه دنبال ناروتو بودن...یه قسمت درمورد گرفتن یه شترمرغ بود که به زبون آدما حرف میزد وتو تایجوتسو استاد بود وازهمه جالبتر مثل ناروتو میتونست کلون درست کنه...البته واقعیش!!!یک رفیقائی هم داشت که یه مورچه خوار بود که تمام حشرات شینو رو میخورد یت یه کانگورو بود که لی رو چندین بار تو تن به تن شکست داد!!!!!!!!!!!!:18::18:...بقیه فیلراهم که انقده مزخرف بود یادم نموند...
تا یه هفته بعد کریسمس هم فیلره...6ژانویه...تا قسمت192>>>>>:2::2::2:
خوب تو که تعریف کردی !!!!! :18::2:نقل قول:
یه قسمت درمورد یه اپیدمی بود که اشتباه کرده بودن...همه دنبال ناروتو بودن...یه قسمت درمورد گرفتن یه شترمرغ بود که به زبون آدما حرف میزد وتو تایجوتسو استاد بود وازهمه جالبتر مثل ناروتو میتونست کلون درست کنه...البته واقعیش!!!یک رفیقائی هم داشت که یه مورچه خوار بود که تمام حشرات شینو رو میخورد یت یه کانگورو بود که لی رو چندین بار تو تن به تن شکست داد!!!!!!!!!!!!:18::18:
کلا امسال اینجوری شد و گرنه سالها ی قبل داشت به خوبی پیش می رفت ......فکر کنم کمپانی سازنده رو عوض کردند و یا افراد و تیم جدید استخدام کردند......نقل قول:
بقیه فیلراهم که انقده مزخرف بود یادم نموند...
نمیدونم والا!!!اگه همه انیمه ها بخوان فیلراشون اینجوری باشه که هیچی!!!الان من بلیچ رو میخوام ببینم...شنیدم تایه مدت دیگه میره تو فیلر...یعنی میخوان مثل این بکنن!!!!یا مثلا وان پیس که قسمتائی ازش رو دیدم...نمیدونم اصلا وان پیس فیلر داشته یانه؟؟؟؟اگه داشته خدائیش مثل اینا بودن؟؟؟:18:نقل قول:
کلا امسال اینجوری شد و گرنه سالها ی قبل داشت به خوبی پیش می رفت ......فکر کنم کمپانی سازنده رو عوض کردند و یا افراد و تیم جدید استخدام کردند......
گویا یکی دو قسمت رفت توی فیلر ولی بعدش می خوان داستان رو ادامه بدن..........فعلا که پایان قسمت 299 همچین چیزی رو گفته...........خوبیه بلیچ اینه که اگه میره توی فیلر داستانش باحاله و مثل ناروتو چرت و پرت نشون نمیده........یه بار یک سال توی فیلر بود ولی داستانش ارزش داشت....نقل قول:
!!!الان من بلیچ رو میخوام ببینم...شنیدم تایه مدت دیگه میره تو فیلر
قسمت جدید هم نشون نمی دن..گویا توی پخش همون فیلر ها هم گیر کردند... باید آخر این هفته یه قسمت نشون بدن دیگه..نمی دونم چه کاری مانگا که خیلی جلو هستش ولی این فیلر ها کلی مخاطب رو زده می کنه....
شاید هم می خوان فروش مانگا بیشتر بشه ..........بهرحال مانگا توی ژاپن از انیمه بیشتر طرفدار داره.........شنیدم حتی نخست وزیر ژاپن هم مانگای ناروتو رو می خونه...
قسمت189 رو دارم دانلود میکنم...ولی کی نگاش کنم خدا میدونه!!! چون ازیه طرف میدونم قراره این فیلر درمورد ساسکه باشه>:2:
ازیه طرف دیگه میدونم بعدیشم فیلره>:2::2:
واز طرف دیگه با یه داستان چرت دیگه طرفیم...گربه های نینجا وغول پیکر!!:18::2::2::2:...
دیگه نتونستم طاقت بیارم ورفتم 189رو دیدم!!!:31:...چی بگم درمورد فیلر که دیگه داره واقعا رو اعصاب راه میره!!!ولی مرور گذشته ایتاچی وساسکه فقط قسمت جذابش بود...بقیش که>:18:...
درضمن مثل اینکه تو فیلر بعدی یه چیزائی از برادر هاشیراما (هکاگه اول) یعنی هکاگه دوم می بینیم...
خسته شدیم تموم نشد این فیلر هانقل قول:
درضمن مثل اینکه تو فیلر بعدی یه چیزائی از برادر هاشیراما (هکاگه اول) یعنی هکاگه دوم می بینیم...
(( بازم دم بلیچ گرم که هر هفته یه قسمت میده بیرون و از فیلر ( همش 2 قسمت فیلر داشت !!!!! )هم در اومد و یه مبارزه حسابی بین آیزن و اوروهارا و پدر ایچیگو و یوروییچی دیدم کف کردیم...))
فیلر در فرهنگ زبان فارسی انیمه ای :5: :
فیلر : به قسمتی از یک انیمه یا فیلم یا سریال می گویند که ربطی به داستان اصلی ندارد...
( مترادف ها : اعصاب خورد کن ؛ لج درار ؛ عاملی جهت ارائه فحش به سازنده ؛ قسمت بی ربط ؛ آب بستن نوین ( 2010) در داستان ؛ داستان کش ده ؛ بیننده خسته کن ؛ بیننده عصبانی کن ؛ عاملی جهت پرتاب گوجه به سمت سایت های دانلود رایگان !!! چرت و پرت ؛ ...........
چی بگم دیگه از بس نه انیمه پخش شده و نه مانگا داریم از این ها میگیم..........
آقا عکس از شخصیت های غیر معروف از انیمه بزاریم :
مثلا لی ؛ تن تن ؛ تسوچی کاگه ؛ ( هرچی کاگه به غیر از هوکاگه )؛ هاشیراما ؛ هوکاگه دوم ؛ اینو ؛ شینو ؛ جیرایا ...
هرکی موافقه یه تشکر بزنه تا چراغ اول رو خودم روشن کنم !!!
فعلا که کسی به جز من وشما نیست...پس من تشکر روزدم ...برو ببینیم چیکار میکنی...:31:...ازجیرایای عزیز نزاریم!!!:18:...
چندتا بزار تا من یه تعداد عکس گیر بیارم...(یوندایمه یادت نره!!!:40:)
چراغ اول با عکس زاهد منحرف داستان !!!!!!!!!!!!!!
خداییش من هنوز باورنمیشه که مرده.....پس چرا کابوتوچیمارو اونو احضار نکرد اما آسوما رو احضارکرد...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. ..
.................................................. .................................................. ..
کسی نمی دونه این نوشته رو این سربندش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معنیش یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. .................................................. .
سری بعدی نوبت میناتو نامیکازه هستش .......خودت بزار و بعدیش رو انتخاب کن تا من بزارم
حد اقل اینجوری تا مانگای جدید بیاد یه خاطره از اشخاص میشه و شخصیت های دیگه رو هم بهتر می شناسیم...
یه جا خوندم ..فکرکنم معنیش نفت باشه یا روغن!!!آخ گفتی هنوز هم بادیدن آخرین صحنه های مبارزش با تندو پین ها دلم میگیره...:41:نقل قول:
کسی نمی دونه این نوشته رو این سربندش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معنیش یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟
اینم رعد زرد کونوها...:40:
عکس بالائی حجمش یه خورده زیاده...شرمنده!!!:31:...
یه توضیح درمورد این شخصیت مورد علاقه من بدم...برای اونائی که کمتر میشناسنش...میناتو نامیکازه نینجائی بود که درزمان خودش به رعدزرد کونوها ملقب بود...دلیلش هم تکنیکائی بود که استفاده میکرد به خصوص تکنیک جابه جائیش که میتونست درکسری از ثانیه چندین هدف مختلف در مکان های مختلف رو بزنه...هرچندناروتو درحال تکمیل این تکنیکه ولی هنوز خیلی با پدرش فاصله داره....این میناتو بود که کیوبی یاهمون هیولای9دم رو درناروتو موقع به دنیااومدن مهرکرد تا روزی ناروتو بتونه ازش استفاده کنه...البته باتقدیم روح خودش به خدای مرگ....
............................................
بعدیش رو بزاریم هاشیراما سنجو...اگه موافقی خودت معرفیش کن...:20:
خوب هم قسمت جدید اومد و هم مانگای جدید دوستان برن مانگا رو بخونن که به خیلی از سوالات پاسخ داده ............مانگای بعدی هم مبارزه ای است از گارا .............این قسمت جدید هم که فیلره ومن دانلودش نمی کنم............فعلا عکس نمی زاریم تا بحث در مورد مانگا تموم بشه ........
مانگا روخوندم...خب همه چیو درمورد ادوتنسی کابوتوچیمارو فهمیدیم...:5:
آنکو هم بعداز تموم شدن کار کابوتوچیمارو کشته میشه!!!:19:
کلا این مانگازیاد جالب نبود...اصلا جنگی ندیدیم توش...همش این کابوتوچیمارو ومادارا رو دیدم درحال حرف زدن>:2:
وای چه قدر خندیدم به این تبدیل ناروتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه کیوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....کد:http://img.b-zone.ro/images/21790536778342960948.jpg
آره نمی دونستیم که برای اجرای این تکنیک به جسد فرد مرده هم نیازه ....حالا فهمیدیم که چرا جیرایا رو نتونست احضار کنه...یا هوکاگه ها رو ....این هم که این تکنیک رو هوکاگه دوم ساخته بوده و اروچیمارو تکمیلش کرده خیلی جالب بود ...کلا چیز ی ار هوکاگه دوم نمی دونیم هنوز....توی مبارزه با ساندایمه هم چیزی رو نکرد....نقل قول:
خب همه چیو درمورد ادوتنسی کابوتوچیمارو فهمیدیم...:5:
نه بابا فکر نکنم به این زودی ها بمیره بالاخره یه بار تراژدیک می خواد داستان.......... من فکر کنم این کابوتوچیکارو و مادارا آخرش بپر به هم خیلی به هم اعتماد ندارن ...این کابوتو چیمارو هم فکر هایی در سر داره و مادارا هم اینو فهمیده .... تازه از شارینگان مادارا نترسید از رینگانش ترسید ....اون اوچیها شتسو که در مورد دانزو گفت کی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آنکو هم بعداز تموم شدن کار کابوتوچیمارو کشته میشه!!!:19:
خوب درسته که مبارزه نداشت اما خیلی از نکات روشن شد مثل مبارزه ایتاچی و ساسوکه که اولش با همدیگه مبارزه گنجوتسو کردند و 10 دقیقه داشتند همش حرف می زدند و ما داستان هایی رو در مورد مادارا و همچنین مانگیکو و خاندان اوچیها فهمیدیم.........توی این قسمت هم خیلی از نکات روشن شد .... دیگه خیالمون راحته که نه هوکاگه ها میان توی جنگ نه جیرایای فقید........نقل قول:
کلا این مانگازیاد جالب نبود...اصلا جنگی ندیدیم توش...همش این کابوتوچیمارو ومادارا رو دیدم درحال حرف زدن>:2:
بیچاره زیر دست های دانزو این همه مدت توی گنجستو بدند!!!!!!!!!
اگه ناروتو بتونه راسنگان بمبی درست کنه یعنی اینکه می تونه راسنگانش رو شلیک کنه ؟؟؟؟ ....یا می تونه راسنگان قوی ( اوداما راسنگان ) رو شلیک کنه ؟؟؟ !!!! جالب باید باشه میشه مثل این توپ های لیزری فیلم ها !!!!!!! موندم که این راسن شوریکن رو چه می کنه ...با اون کیوبی رو به زانو در آورد ...تکنیک به اون خفنی !!!!!!
دوستان وقتی جیرایا با پین مبارزه کرد مرد و وقتی هم کابوتو جسد ها رو زنده میکرد اثری از جیرایا نبود و همچنین پین این قدرت و داشت که کل دهکده کونو ها رو که خیلی هاشون مرده بودند رو زنده کنه
میشه نتیجه گرفت جیرایا نمرده و نویسنده میخواد اخرای داستان ناروتو مردم و سورپریز کنه؟ البته من مانگا نخوندم
سوال بعدی اوایل انیمه ناروتو مبارزه هوگاگه سوم با اوروچیمارو
درست یادم نیست ولی اروچیمارو تبدیل شده بود به یه زن
این زن کی بود؟
چرا هوگاگه سوم گفت تو فضایی هستی؟
تو انیمه 190 یه صحنه های کوتاه ازش نشون دادن...ولی خیلی خفن تر ازهاشیرامائه...با وارد کردن چندتا از تکنیکاش به بدن یه شخصی نمیدونین چقدر اون شخص رو قوی کرده بود...کلا نیدایمه نینجای خیلی خفنی بوده...از مردنش هم چیز زیادی هنوز نشون نداده...فقط گفته شده (البته من شنیدم از چند منبع) که به وسیله 50 نینجای مخصوص دهکده مه کشته شده!!!:18:...نقل قول:
کلا چیز ی ار هوکاگه دوم نمی دونیم هنوز
اتفاقا منم مشکوک شدم...یعنی ازخاندان اوچیها کسی زنده مونده...ای بابا اینم یه معمای دیگه!!!:31:نقل قول:
اون اوچیها شتسو که در مورد دانزو گفت کی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچه قدر منتظر موندیم ناروتو تو این مانگا این تکنیکو بسازه نشد!!!:41:...نقل قول:
تکنیک به اون خفنی !!!!!!
خب پین که نمیتونست کسائی که جنازشون پیدا نیست رو زنده کنه!!!کابوتو هم که گفت برای زنده کردن باید DNA شخص مرده رو داشته باشه...ولی هرچه قدر تو اقیانوس گشته نتونسته اثری از جیرایا پیدا کنه...تو مردنش که شکی نیست هرچند خیلی حالم گرفته شد!!!:19:نقل قول:
دوستان وقتی جیرایا با پین مبارزه کرد مرد و وقتی هم کابوتو جسد ها رو زنده میکرد اثری از جیرایا نبود و همچنین پین این قدرت و داشت که کل دهکده کونو ها رو که خیلی هاشون مرده بودند رو زنده کنه
میشه نتیجه گرفت جیرایا نمرده و نویسنده میخواد اخرای داستان ناروتو مردم و سورپریز کنه؟ البته من مانگا نخوندم
سوال بعدی اوایل انیمه ناروتو مبارزه هوگاگه سوم با اوروچیمارو
درست یادم نیست ولی اروچیمارو تبدیل شده بود به یه زن
این زن کی بود؟
چرا هوگاگه سوم گفت تو فضایی هستی؟
اون زن هم شخصی بود که اروچیمارو بدنشو تسخیر کرده بود...و میتونست به قیافه اون دربیاد...
کلا من موندم این خاندان سنجو ها چرا اینقدر خفن شده اند.........هاشیراما که خدش غولی بوده که طبق شایعات مادارا رو شکست داده ( توی همون دره معروف دهکده ) حالا دیگه فکر کن برادرش چی بوده...........توی مبارزه با هوکاگه سوم چیز زیادی از تکنیک هاش رو ، رو نکرد......نقل قول:
ولی خیلی خفن تر ازهاشیرامائه
کاشکی به جای این فیلر های مسخره یه کم در مورد این افراد توضیح می دادند .........خیلی بهتر بود ...نقل قول:
...کلا نیدایمه نینجای خیلی خفنی بوده...از مردنش هم چیز زیادی هنوز نشون نداده...فقط گفته شده (البته من شنیدم از چند منبع) که به وسیله 50 نینجای مخصوص دهکده مه کشته شده!!!:18:...
کلا تکنیک های نارتو رو موقع ساختن لو نمی دن که مزه مبارزه هاش بیشتر بشه ...هر چی تکنیک تا حالا رو کرده همه در مبارزه ها بوده مثل راسنگاه که در مبارزه با اوروچیمارو زد یا راسن شوریکن در مبارزه با افراد اکاتسوکی( کاکوتزو ) یا راسن شوریکن پرتابی در مبارزه با پین ....به امید اینکه اینجا هم ببینی چه می سازه نباش چون توی مبارزه هاش نشون می دن...........نقل قول:
هرچه قدر منتظر موندیم ناروتو تو این مانگا این تکنیکو بسازه نشد!!!:41:...
فعلا باید منتظر مبارزه گارا باشیم..احتمالا با مادربزرگ چییو
نقل قول:
خوب تکنیک پین افراد دهکده رو زنده کرد وگرنه اگه می خواست هر کسی که کشته رو زنده کنه که خیلی ها از جمله چندین جینچوریکی هم باید زنده می شدند......اگه یه بار دیگه همون قسمت انیمه رو نگاه کنید شعاع پرتاب اون گوی های سبز فقط محدود به دهکده و محیط اطرافش می شد...
نقل قول:
من هم به این موضوع مشکوک هستم چون توی مبارزه جیرایا با پین ها اون چند بار از بونشین ( کپی ) استفاده کرد وقتی کسی مثل کیسامه بتونه بونشین های جاندار بسازه ( مبارزه کیسامه با کیلر بی و برادرش که سره اون کپی جدا شد اما از بین نرفت و کیسامه خودش رو در شمشیرش پنهان کرد ) که به جای خودش جا بزنه احتمالا جیرایا هم می تونسته ..
تازه چرا کابوتو نتونست بدنش رو پیدا کنه در صورتی که بدن خیلی ها رو پیدا کرد مثل ایتاچی پین و خیلی های دیگه .... حتی دیدارا که پودر شد( خودشو توی مبارزه با ساسوکه پودر کرد بد بخت ) هم تونست برش گردونه ...دان نامزد سوناده هم همین طور!!!!!!! یا حتی کاکوتزو رو هم تونست پیدا کنه با این که بدنش توسط راسن شوریکن ناروتو کاملا از درون از هم پاشیده شده بود ...
کلا نکات مبهم زیاد داره امیدوارم آخرش مثل سریال لاست بی مزه تموم نشه !!!!!!!!!
مگه وقتی جیرایا مرد پین کنارش نبود؟نقل قول:
خوب تکنیک پین افراد دهکده رو زنده کرد وگرنه اگه می خواست هر کسی که کشته رو زنده کنه که خیلی ها از جمله چندین جینچوریکی هم باید زنده می شدند......اگه یه بار دیگه همون قسمت انیمه رو نگاه کنید شعاع پرتاب اون گوی های سبز فقط محدود به دهکده و محیط اطرافش می شد...
خود پین که نزدیکش بوده
میتونست راحت زنده اش کنه
نقل قول:
مگه وقتی جیرایا مرد پین کنارش نبود؟
خود پین که نزدیکش بوده
میتونست راحت زنده اش کنه
;فقط پین واقعی می تونست افراد مرده رو زنده کنه نه اون شش نفر دیگه ...هر کدم از اون شش نفر یه قدرت مخصوص داشته ...ولی قدرت اصلی خود پین همون مرگ و زندگی بوده که با مرگ خودش به همه زندگی داد و افرادی که در حمله پین ها به دهکده کونوها کشته شده بودند رو زنده کرد.........
حالا اینکه می گید خود پین نزدیکش بوده و می تونسته زندهش کنه که این اشتباه هستش در حمله به کونوها پین اصلی نزدیک دهکده و در یه بلندی قرار گرفت تا بتونه با چاکراش اون 6 پین دیگه رو کنترل کنه ..در حالی که جیرایا در دهکده باران کشته شد که یه 3 روزی فکر کنم با دهکده کونوها فاصله داشته ....
در حین مبارزه با جیرایای هم زنده کردن جیرایا که بی دلیل بوده چون پین نمی خواسته جیرایا به رازش پی ببره ( که پی برد که پین واقعی بین اون 6 تا پین دیگه نیست ) و بره به همه بگه برای همین کشتش...
راستی یه بار دیگه داشتم به اون قسمت خاطرات پین که به ناروتو تعریف می کرد نگاه کردم ...پین به این دلیل روی اون وسیله قرار گرفته بود چون پاهاش در مبارزه با هانزو آسیب دید و توی مبارزه با هانزو پاهاش رو از دست داد ( با تکنیک استایل آتش ) جالبه که هانزو هم تکنیک تلپورت یا همون شون شین نونجیتسو یوندامه رو بلد بوده ولی گویا فقط یوندامه می تونسته در چند مکان به طور سریع ظاهر بشه و بقیه فقط می تونستند خودشون رو به یک مکان دیگه منتقل کنند.
ما منتظر هاشیراما هستیما!!!:31:
حالا دیگه نه از مانگا خبریه نه انیمه...پس بروتو کار عکسا!!!:31:
من هم منتظرم که یکی بیاد ناروتو رو بکشه از شر این راسنگان راحت شم.. وقتی میگه : راسنگان.. اینطوری :2: میشم
این دیگه ازاون حرفا بودا؟؟؟!!!!:31:...ناروتو تا آخر داستان زنده میمونه وجفت مادارا واروچیمارو رو میکشه!!!:31:نقل قول:
من هم منتظرم که یکی بیاد ناروتو رو بکشه از شر این راسنگان راحت شم.. وقتی میگه : راسنگان.. اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم
دلت میاد راسنگان...راسنگان...راسنگان.. .راسنگان...راسنگان...:31:
خب اینم مانگای521...
فقط قبل ازاینکه برین ببینین یه چیز بگم...این کابوتوچیمارو نقشه های بدی داره!!!این دفعه دیگه کشتن احضارشده ها به راحتی ساسوری ودایدارا نیست...یه چیزم که تازه متوجه شدم اینه که تمام احضارشده ها از محدودیت خونیشون میتونن استفاده کنن!!!
خدا به دادبرسه!!!:41:
چنگ مانگای بعدی واقعا دیدن داره!!!:8:
من خوندم...همچنان در اوجـــــــیـــــــــم :40:نقل قول:
خب اینم مانگای521...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دلت میاد راسنگان...راسنگان...راسنگان.. .راسنگان...راسنگان...
چه عجب یکی اومد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
ولی دیدی این کابوتو از آنکو چه چاکرائی کشید بیرون؟؟؟؟چاکرای اروچیمارو بودا!!!!خدا کنه نکشدش!!!:41:...
طبق اخبار واصله تا 196انیمه فیلره!!!:2:هفته بعد هم مانگا نداریم...باید بشینیم یه گوشه ای سماق بمکیم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که از دیدن دعوای مادارا با کابوتو دارم کیف میکنم!!!:27:
خوب بعد از یک هفته هم من باز برگشتم و اول رفتم مانگا رو خوندم!!!!!!!!!!!!!!
چه خبر شده ..............همه دارن با قدیمی ها دسته و پنجه نرم می کنند !!!!!!!!!!
خوب الان قراره چه کنیم بحث یا عکس ؟؟؟
خب اول در مورد اون تکنیکی که کابوتو گفت ببحثیم نظرتون چیه؟؟؟منظورش ازاون تکنیک به علاوه تکنیک احضار چی بود؟؟؟؟هفته بعدهم که مانگا نداریم...پس کلی وقت داریم هم برای عکس هم برای بحث...
بعد دوروز بازم رفتم انیمه رو دیدم...:31: کمیفیلر192بهتر بود...اگه کمی عاشقانش کنن بازم میشه تحملش کرد!!!:31:...
درضمن آنکو هم که در حال مماته!!!بعدازکشیدن اون مهر ازبدنش زنده میمونه یعنی؟؟؟!!!:41:
کلا این تکنیک خیلی مشکوکه ........... مثلا همون جملاتی که باید برای از بین بردن تکنیک استفاده کرد ... اونهارو راحت با مادارا گفت ..؟؟؟؟نقل قول:
خب اول در مورد اون تکنیکی که کابوتو گفت ببحثیم نظرتون چیه؟؟؟منظورش ازاون تکنیک به علاوه تکنیک احضار چی بود؟
تازه کابوتوچیمارو فکر های دیگه ای توی سرش داره که به مادار نگفت .... اون حتی می خواد با اون مبارزه کنه ؟!!! ...دلیلش برای به دست آوردن شارینگان چیه ؟؟؟ تازه از شارینگانش مادار نترسید از رینگانش ترسید !!! مگه چه قدرتی داره که ما هنوز نیدیم؟؟؟ در مبارزه ناروتو با پین که همه قدرت های رینگان معلوم شد و حتی قدرت اصلی که هون زنده کردن دوباره مردگان بود !!!
اون چه تکنیک و مهری بود که به آنکو زد و یه هیولا پشت سره زابوزا پدیدار شد !؟!؟!؟!؟!نقل قول:
درضمن آنکو هم که در حال مماته!!!بعدازکشیدن اون مهر ازبدنش زنده میمونه یعنی؟؟؟!!!:41:
به خاطر این تمام اطلاعات این تکنیکو به مادارا داد تا اعتماد سازی کرده باشه!!!:31:...دیگه این تکنیک براش زیاد مهم نیست...دوباره اون قسمتی رو که از مادارا جدا میشه رو برو نگاه کن...میگه بااین تکنیک احضار به علاوه اون تکنیک پس میشه نتیجه گرفت که یه تکنیک خفن دیگه به علاوه این تکنیک احضار داره!!!که مثل فن آخر استاد برای خودش نگه داشته...این تکنیک احضار که دیگه خز شده!!!:31:...آره از رینگان مادارا بیشتر میترسه تا شارینگان!!!نمیدونم چرا!!!یادته اروچیمارو چقدر ازشارینگان وحشت داشت..ودوست داشت تا شارینگان بدست بیاره!!!حالا چی شده که براش دیگه مهم نیست؟؟؟!!!!یعنی برای ساسکه نقشه ای داره؟؟؟!!!نقل قول:
کلا این تکنیک خیلی مشکوکه ........... مثلا همون جملاتی که باید برای از بین بردن تکنیک استفاده کرد ... اونهارو راحت با مادارا گفت ..؟؟؟؟
تازه کابوتوچیمارو فکر های دیگه ای توی سرش داره که به مادار نگفت .... اون حتی می خواد با اون مبارزه کنه ؟!!! ...دلیلش برای به دست آوردن شارینگان چیه ؟؟؟ تازه از شارینگانش مادار نترسید از رینگانش ترسید !!! مگه چه قدرتی داره که ما هنوز نیدیم؟؟؟ در مبارزه ناروتو با پین که همه قدرت های رینگان معلوم شد و حتی قدرت اصلی که هون زنده کردن دوباره مردگان بود !!!
فکر کنم مقصودشون ازاون هیولاهه چاکرای وحشتناکه اروچیمارو بود...اون چهار نوچه اوروچیمارو یادتونه که وقتی اون مهر رو آزاد میکردن چه شکلی میشدن!!!نقل قول:
اون چه تکنیک و مهری بود که به آنکو زد و یه هیولا پشت سره زابوزا پدیدار شد !؟!؟!؟!؟!
این طور که معلومه بااین پیچ وخمائی که دارن به مانگا میدن حالا حالاها تموم بشو نیست!!!ازاون طرف که همین الان انیمه حدود100قسمتی تا اینجای مانگا باهاش فاصله داره!!!پس کمربندارو ببندین که تازه داریم اوج میگیریم!!!:8:
اونی که شما میگین هیولا نبود ، یعنی قابل دیدن نیست ، فقط کیشی اونو درست کرده که مثلا زابوزا خیلی آدم شیطانی هست.نقل قول:
اون چه تکنیک و مهری بود که به آنکو زد و یه هیولا پشت سره زابوزا پدیدار شد !؟!؟!؟!؟!
در کل اصلا ربطی به کار کابوتو نداره.
البته یه جورایی هم داشت ، ولی کابوتو فقط یه کاری کرد که اونا دیگه جدی بجنگن ، و مانگا هم برای این که حالت جدی بودن زابوزا رو نمایش بده ، اون شکل شیطانی رو پشت سر زابوزا گذاشته.
به چپتر 32 صفحه 15 مراجعه کنید ، اونجا هم همچین چیزی پشت سر زابوزا هست :
راستی چرا نظرسنجی اینجا اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا همه به اینو رای دادن :18::18::18::18::18:
راستی دوستان اگه واقعاً می خواین نظر بدین و در مورد انیمه های مختلف بحث کنید ، بیاد و تو انجمن زیر ثبت نام کنید (انجمنی که بیشتر مخصوص انیمه هست و هر مانگا برای خودش یه تاپیک داره و به راحتی میتونید نظر بدین و نظرات جالب دیگران رو بخونید) :
http://forums.a n i m p a r a d i s e/forum.php
تاپیک مانگای 521 :
http://forums.a n i m p a r a d i s e.com/showthread.php?t=11027
فقط توجه داشته باشید که فاصله بین حروف رو بردارید.
نظر سنجی به تازگی اصلاح شده...یعنی نظرسنجی قدیمی بااین نظر سنجی عوض شده...اون اینو هم که میبینین اونقدر رای داره رای های ناروتو تو نظر سنجی قبلی هستش...:31:...فقط اسمش عوض شده!!!:31:...والا ما اطلاع دادیم حالا کی درست شه خدا میدونه!!!:27:نقل قول:
راستی چرا نظرسنجی اینجا اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا همه به اینو رای دادن
باز که تاپیک خوابید !!!! امروز هم قسمت 192بیرون اومد .... دوستانی که دنبال می کردند ببینند که ایا باز هم فیلر ها ادامه خواهد داشت ؟؟؟؟ خسته شدیم با این همه فیلر !!!! همون بریم توی کار عکس ها بهتره فقط یه کم روی حجم عکس ها کار کنید و بزرگ ها رو فقط لینک بدید نه کل عکس که صفحه باز نشه ....
ناروتو 522:
کد:http://mangastream.com/read/naruto/82033841/1